Új privát üzeneted érkezett!

Jaj Timi még olvasni is rossz, belegondolni meg pláne, fene azt a lépcsőt
szegénykém de biztosan gyorsan meggyógyul
tényleg büszke lehetsz a kis hősödre

Móni
KépKép
reunion
 
 


Jujj,Zsófi,mi történt?

Nálunk októberben volt Badának bibis az orrán,de azért nem volt ennyire vészes:

Kép

Timi,tényleg egy hős volt a pici lányod!
Vendég
 


Zsófi: uh, na Hangának is kb ilyen a szemöldöke, csak kicsit jobban szétnyílt, először úgy voltam vele, hogy leragasztom, de ahogy le tudtam törölgetni róla a vért, láttam, hogy ezt össze kell húzni, nagyon csúnya heg maradt volna, remélem így nem lesz olyan feltűnő.
Kép

És egy vicces Manó:
Kép Muszáj voltam összecopfozni a haját, mert visított, ahogy a Hangáét meglátta és mutogatta, hogy neki is kell! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

 
 

Kis hadisérültek! :lol:

Nyulasz: melyik teló lett végül? Sárgulhatok?

Holnap Alexával egyedül megyek úszni. Tök fura lesz.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Ó,egyem meg...nem kis művészet lehetett belevarázsolni a gumit :lol:

N8 nem volt,C7 lett,apa céges előfizetése felső kategóriába tartozik,meg lejött valamennyi kedvezmény,így 22ezer lett a teló :D
Vendég
 


Timi!
Ne izgulj, nem marad nyoma. A kis makiknak irtó szépen gyógyul a bőrük, Danin sem látszik már a bárányhimlő, pedig ő elkapart párat, és pont az arcán.
vovanda
 
 


Nyulasz: aztaaaaa! Tök jó így! K. nak is volt c7, jó telefon nagyon.
Olyan büszkén mászkált a hajgumival Alexa, itt vigyorogtunk rajta. Hasát kinyomja előre úgy megy, közben kicsit bólogat és komoly képpel dumál, mint egy kis professzor. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: van amit én rajzolok, de van amit keresek a neten. Keress rá direkt falvédőkre, gyerek falvédőkre, és ott szemezgethetsz. De van olyan, hogy rákersek egy képre, találok valamit, ami alapján születik valami más.

Timi: nagyon cukik a kiscsajok :D Hangát sajnálom :(

Barioltás: akkor most tulajdonképpen mivel beoltottam a gyerekeimet, elintéztem nekik egy jó nagy gebaszt az életükbe? Én anno egy háziorvos ismerősünktől kérdeztem az oltásra, és ő azért javasolta, mert ma már sokkal több szövődménye van, mint régen. Hm...

Gergő jól van, nincs már láza. Vírusos a torka, ezért nem kapta még meg bari kettőt. De már nem is tudom hogy most akkor mit csináltam, mert KEZD LELKIISMERETFURDALÁSOM LENNI AZÉRT, HOGY BEOLTATTAM A GYEREKEIMET POTOM 56EZERÉRT BARIHIMLŐ ELLEN!!! (de ezt senki ne vegye rossz néven kérlek titeket, nem annak szántam, csak leírtam mit érzek).

Kata
labkat
 
 


Kata!
Én ha tehettem volna, tuti beoltatom a kicsiket is. Nem tettél nekik semmi rosszat. Saját gyerekdokink is, meg a sógorom is melegen ajánlotta a barioltást, pont azért, mert egyre több a szövődményes eset.
vovanda
 
 


Jaj, Kata, dehogy tettél Te rosszat. Ez az én dokim véleménye, ami nem biztos, hogy jó. A Tiéd más volt, Vandáé megint. Én csak azért írtam le, hogy megosszak még egy véleményt. Hisz ezért vagyunk ezen a fórumon, hogy tapasztalatokat, véleményeket cseréljünk, osszunk meg egymással. Mindenkinek a maga döntése, mit tesz a saját gyerekével. Ennyi erővel nekem meg lehetne a nem oltás miatt lelkiismeretfurdalásom. Agyalok, agyalok, aztán majd még eldöntöm, mi legyen. Én dokim mondjuk egy szót se szólt a több szövődményről.

Timi, tüneményesek a lányaid ezekkel a delfincopfokkal! Olyan jó, hogy nemrég szorongathattam őket :D
Úszás milyen volt kettesben?

Zsófi, Benyus feje se semmi, de hát aki ilyen módon közlekedik, mint ő, cseppet sem csodálkozom :lol: És én még Mírát hittem sajtkukacnak :?

Nyuszi, TV, telefon? Hú de jó!!!! És hú de jó, hogy csak pirulós fejecske van, és sárga nincsen :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


A i dokink azt mondta a bárányoltásra, hogy ha oviban elkapja vagy addig, akkor jó, nem lesz vészes, ha netán mégsem akkor iskola előtt oltassuk be őket
Passz........... én is gondolkodom még

Móni
KépKép
reunion
 
 


Na, itten vagyok én is! Látom nem volt nagy a forgalom ma.

Kata: nehogy itt lelkiismeret furdalásod legyen bármi miatt is! Mindíg az a jó, amit egy anya a gyerekeiért tesz!

Nálunk ma vendégség volt, unokaöcsémek és 3 éves és egy 5 hónapos lánnyal, keresztanyum, meg a szüleim! Jaj, olyan jó volt! Ha még emlékeztek, anyum meg keresztanyum testvérek, tizen sok éve nem beszéltek, de az anyjuk halála összehozta őket, na meg az én kezem-szívem-lelkem is benne volt. Nagyon jó volt együtt lenni! Hát még babázni a kis Lilivel! :D Csak Hanga cicámnak nem volt jó napja. Egész délután sirdogált, be van dagadva kicsit a szemöldöke+ jönnek a rágófogai. Estére be is lázasodott. Délben sem aludtak talán 1 órát kisebb nagyobb megszakításokkal. Remélem tényleg csak a foga kínozza ennyire!

Törpi: végül nem mentünk úszni, mert iszonyatos fejfájással keltem és jól bevált kávé+gyógyszer sem segített. És pogit is kellett sütnöm. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: :lol: :lol: :lol: Látom élvezték a majomfürdőt! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Zsófi, :lol: :lol: :lol: Benedek igazi férfi,őt nem zavarja a helyzet,akkor is kényelmesen elterül :lol:

Timi,örülök,hogy béke van a családban,emlékszem mennyire kibuktál a helyzettől,ügyes vagy! :wink: Hanga hogy van?

Móni,ti javultok?

Lkata,én a pro-kontra vélemények ellenére oltatok.De szerintem egyet fognak kapni,és akkor kaptak is meg nem is :roll: Szerintem ne rágd magad,vagy olvastál valamit,hogy miért nem ajánlott? :roll:
Gergőnek jobbulást!

Törpi,telefon már eléggé kellett,tv-nk az volt,csak apám egyfolytában szekált,hogy ne kapcsoljam be,mert képcsöves(tehát nem lcd,plazma és társai),és folyamatos sugárzás éri a gyerekeket.Már annyira nyomasztott a dolog,a másik,féltünk,hogy egyszer lelökik az állványról,így majd a falra tesszük.De olcsón vettük,elektroworldben kiárusítás,igaz bemutató darab volt,ki tudja mennyi üzemórával,de újra most nem telt volna.
Amúgy sárga az a fej amit odaraktál :lol:

Vanda,Minik mit szólnak a hétvégéhez?Nem indulnának ilyenkor is bölcsibe?Megértik már,hogy hogy működik ez,hétköznap bölcsi,hétvége otthon?
Vendég
 


Nyuszi!
Nem akartak indulni, Balu van szétcsúszva, ő kérdezte, megyünk -e ma oviba, akkor kezdtek rá az ikrek is. De megbeszéltük, hogy majd holnap.
vovanda
 
 


Nyulasz: Hanga nyűgös és hőemelkedéses továbbra is. Mindkét oldalon brutálisan be van durranva az ínye. Már a saját kezét tépi a fogaival. Úgy sajnálom szegényt! :( Nurofen sokat segít.

Többiek jól vagytok?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: alvásért irigy, enyémek már lassan 1 hete bojkottálják a nappali alvást, ha 1 óra összejön már boldog vagyok! :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi, én is pályázok nagyon egy TV-re hasonló okokból, amúgy én meg tudtam volna ölni apát korábban, ha felvetette az új vásárlásának még csak az ötletét is. De annyi kiadásunk van mostanában, hogy ezt már nem tudjuk semmikép sem bevállalni. Kiállítási darab nagyon jó ötlet! Ügyesek voltatok!

Zsófi, nem semmi Benedek fogzása, rendesen ontja az agyarait :lol: És milyen jó, hogy meg sem éreztétek! Mi az éjszakákat úsztuk meg, mikor Míra fogzott, nem is értem. Minden csillapítás nélkül aludta végig az összeset. Nappalokról nem beszélek, de az szerintem nem a foga, hanem a génjei :? Irigy a délutáni nyugiért, én egy vegetáló apa mellett töltöttem, mert a haverjai köszöntötték tegnap hajnalig :? A szombat délutáni szittelést meg lemondták anyósék, mert uncsitesó majdnem kórházba került kétoldali tüdőgyuszival, öcsit meg hozzájuk paterolták. Na 3 2 év körüli gyerekkel meg nem akartam szivatni. Helyette magamat, mert kipakoltam a kamrát, hogy rendet rakjak ott, aminek viszont a csajok roppantul örültek.

Timi, elromlott az alvókájuk? Óóóó :( De az éjszakáid továbbra is nyugodtak remélem! Te jól vagy? Derekatoknak jót tesz az új ágy?
Szegény Hanga, cudar érzés lehet szegénynek.
Béküléssel ügyes vagy nagyon, ezt is néztem ki belőled!

Babus, remélem csak hétvége van négyesben apával, azért nem jelentkezel és nem lett Tamival semmi komolyabb gond!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: kamrapakolást hetek óta halogatom! Valahogy mire nap közben nekiállnék felébrednek a csajok. Mindegyik fogzik, Alexa extrán nyűgös és sajna éjjel is fel-fel sír. Hangának estére már hőemelkedése sem volt, remélem most már áttörnek azok a fogak!

K. ma nekiállt palacsintát sütni! (ő az, akinek még a teafőzés is kihívás volt 1 évvel ezelőtt) Jól bekajáltunk, Alexa imádja a kakaósat, Hangának úgy egy az egyben nem jött be, de a lekvárosat mindketten utálják. Alexáról majd rakok képet! K. szerint úgy néz ki, mint aki megette a pelenkáját! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Zsófi: Cuki a pancsis fotó :)

Kösz a baris hszeket. Most már úgyse csinálom vissza. Sokan vannak így, mármint sokan oltatnak, és én se tartottam ezt fontosnak, Verát is már 2,5-3 évesen oltattam be először, és tavaly másodszor. Igazán én is úgy voltam vele, hogy hát minek. De Verát azért oltattam, mert részben ajánlották, részben Johanna gyógyszerérzékenysége miatt (amoxicillin) akkor még nem tudtuk pontosan, hogy milyen antibigyó használ, és inkább akkor legyen beoltva Vera, nehogy Johinak baja legyen. Aztán a többi meg már magától értetődő volt.

Fáj a csípőm napok óta. Muszáj lenne fogyózni már, bár pár kiló lement, 75 vagyok most, de már kedvem van tornázni. Csak múljanak el a "morcos napok"! :roll:

Kata
labkat
 
 


Köbüki jelentkezik.

Jól vagyunk, Ajsi meggyógyult. Lettit Attának és Picci-nek hívja, Letti meg mindennap két új szót mond (mai: GÓLYA, de így, gyönyörűen, és NYÓ = nyolc). :D

Kata, morcos napok, hihi :lol: nálam is azok vannak sajna.. :( És most kedvem sincs tornázni. Néha van, de akkor megvárom, mire elmúlik... :roll:

Timi, sajnálom Hangát. Szegénykém. Remélem, nem marad meg a helye. Ha esetleg mégis, az lesz a szexepilje! :wink:

Lettinek monoklija van, mert Ajsi tegnapelőtt szemen ütötte a cipőjével. :(

Most mi legyen a barioltással? :roll: Kata, sztem te mindenképp jól tetted, hiszen lehet hogy gázosabb felnőtt korban, de legalább nem csajok a tieid... :roll:

Sokmindent akartam még, de hulla vagyok. Napok óta szívat az asztalos, hogy hozza-nem hozza a megrendelt szekrényeket. Így napok óta pakolászok, mint egy hülye. :evil:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana:
[quote] írta:s most kedvem sincs tornázni. Néha van, de akkor megvárom, mire elmúlik...
:lol: :lol: :lol: Annyira jól esett röhögni korán reggel! :lol: Lelkiismeret-furdalásomon sokat javít, hogy nem vagyok egyedül! :D
Nagyon ügyesek a lányaid!

Morcos napok: ne is mondjátok! De jó volt terhesnek lenni! Nem voltam morcos és imádtam a "túlsúlyomat".

Babus: jelentkezz! Remélem nincs baj! :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára timi76 2011.01.31 07:56-kor.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jó reggelt!

Vanda,nálunk a "mindjárt,egy pillanat,egy picit várj..."sem mennek,nemhogy "majd holnap" :lol:

Rana,ügyesek a lányok a szavakkal :D Nemsokára szóhoz se jutsz majd köztük :lol:

Zsófi,hess takonykór!
Szabad délután?

Törpi,uncsitesó,jajj szegény,jobbulást!
Ja,nehéz kiszorítani ilyen nagy kiadást :evil:

Timi,kezet foghatunk,Noémi tegnapelött már a kertben is nyügi volt,mindenáron az utcára akart menni,Bazsi meg a kertben maradt volna.Na,engedtünk Noéminek,elindulunk ki,hát megáll a garázsajtó elött és ott bőg,hogy ő autóval akar menni :roll: :evil: ekkor ár kezdtem bepöccenni.Amior hazajöttünk,nem tudom mitől,elkezdett sírni,és végigörjöngte a pelenkázást,az etetést meg mindent,végül 3 kanál ebédet evett,a kanaláról lecsöppent a kaja a nadrágjára,attól megint elkezdett sírni,és nem is evett többet,végül tápot csináltam neki,persze amíg Bazsit megetettem,addig várnia kellett,at is sírva.Aztán adtam neki panadolt,és mentek aludni.Tegnap megint kezdte,de a fürdőkádból kijövet kezdte,és szintén nem akarta abbahagyni.Mutogat a szájába,meg ő is tépkedi a kezért a fogaival,így éjszakára megint kapott panadolt.De meddig lehet adni neki?Annyira sajnálom szegényt.Éjszaka kétszer is evett,ezek után kiváncsi leszek a mai napra.Bazsinak 6 foga jött ki az utóbbi időben,de neki meg se kottyant.

Babus,milyen volt az ikres tali?Hogy vagytok?

Többiek,mindenki jól? :roll:
Vendég
 


Nyulasz: szegény Noémi! Én is épp ezen agyaltam tegnap, hogy Nurofent meddíg és mennyit lehet adni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Haho CSajok!
jövök majd meg visszaolvasok rendesen :wink: minden ok velünk köszi :wink:
amire tuti emlékszem :oops: : gyogypuszik a kis sebesülteknek :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi,és mire jutottál,meddig és mennyit?

Vanda???Szerinted?Többiek?

Babus,akkor jó! :D
Vendég
 


Nyulasz: tulképpen arra jutottam, hogy nem vittem túlzásba, 1 nap 2x kapott, másnap 1x. Én csak akkor adok, ha láz is társul a nyűghöz.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,nekünk nem volt láz,csak szerintem nagy fájdalom.Én meg arra jutottam,ha fáj a fejem,akkor én is beveszek egy gyogyit rá,még ha láz nincs is.Így szerintem nekik is jár a fájdalomcsillapítás :roll: ...csak ugye mennyi,és hányszor :?: én is csak 1 nap 1x adtam,és kevesebbet,kb a felét,mint amit a súlya alapján ír,illetve most hajnalban kapott megint,de most még kevesebbet.
Vendég
 


Nyulasz: persze hogy jár nekik a fájdalomcsillapítás, csak Hanga ha nincs láza, akkor tud aludni, nem is ébred fel, sőt, ő kialussza a nyűgét, Alexa viszont fel-fel sír-sikít, na neki én is adok láz nélkül és kb. fél adagot, mert ő meg nem lázasodik be a fogzástól, de aludni nem tud. Mindegyik mást igényel. De jó lenne, ha meg tudnák mondani éppen mi nem jó!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kép

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, ez a kakis-pelenkaevős kép? Édes! :lol: :lol: :lol:

Sokmindenre az előző oldalról nem emlékszem, és a fejem is fáj, mióta kinyitottam a szememet, azaz ma én vagyok nyügi. És jön a nagyim segíteni, ami néha felér egy fejlövéssel. Mert a gyerekekkel oké, könnyebb ketten, de a 83 évével meg az elméleteivel néha nagyon le tud fárasztani. De hát ne legyek hálátlan :roll:

Panadol, szörnyűanya vagyok, de én egy időben heti 3,4szer is raktam le aludni a lányokat úgy (Emmát többnyire), hogy Panadolt kapott. A napközbeni jeleket nézve úgy éreztem, így könnyebb éjszakája lesz mind a négyőnknek. Aztán már elhagytuk, de akkor segített. Napközben mondjuk sose, mert Mírának hasztalan lett volna, Emma meg akkor nem nyügösködött.

Lányaim ma reggel viszont boldogítottak; álltak a könyveik előtt, és fennhangon olvastak belőle. Aztán egymást túllicitálva számoltak: egy, kettő, három, négy, öt, hat, tíz. Ahogyan azt kell :lol: :lol:

Na megjött nagyi, megyek, még próbálok ma jönni.

Ja, Rana, hihetetlen ügyesek a lányaid, én csak lesegetek!!!!! :shock: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nyulasz: hogy tetszik az új telefon? K. eladta az enyémet, valami kellene helyette venni, lehet nekem is olyan lesz, mint neked, mert ami nekem nagyon tetszik, az nagyon drága, a másik meg még talán nincs is és még drágább lesz. Fene az izlésemet! :lol:

Törpi: igen, ez az a kép.

Kicsi lányom ma megint alakított! A nappaliban kanapéra föl, onnan meg a térelválasztó polcán át a konyhába, csak a magassággal gyűlt meg a baja, mert fejjel előre akart volna jönni a járólapra fél m magasból. Ahhoz meg még eléggé mini a 74 centijével.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Vanda: olvastam a B.A.-t, remélem munkahely rendeződik és nagyon kíváncsi vagyok mi a gubanc-de kivárom! :wink: Álommanók elindultak, holnapra tuti odaérnek! :)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi!
Köszi szépen!!! A melóhelyemről tul. képpen külön posztot lehetne írni...
vovanda
 
 


Sziasztok!

Egész nap figyeltem a postást, mert csomagot vártam, ami egyéb okokból nem jött meg, de ajánlott levél jött, amit nem vettem át, mert elosont a postás. Pedig tényleg nézegettem az utcát (épp itt ülök az utcai ablak mellett). :?

Fájdalomcsillapítás terén Nyulasszal értek egyet. Én is beveszek algopirint, ha fáj a fejem, nekik is adom, de nem egész nap, inkább lefekvés előtt, ha már nagyon gáz alkalomszerűen, ahogy magamnak is ha muszáj. És szintén kevesebbet adok, mint ami elő van írva. Mondjuk most vettem Nurofen kúpot, mert a nurofen szirup nem barátja a pocaknak. Mi tapasztaltuk is, hogy mikor kapott Gergő, utána szerintem fájlalta a pociját :(

Képzeljétek, a másik topicból, ahová "tartozok" épp most olvastam, hogy az egyik baba kiesett az etetőszékből, az orra is vérezni kezdett. Most jól van, kórházban megfigyelik. Lesz neki CT, mert valamit látott a szemész (valami belső nyomásra utaló jelt). Jajj remélem nem lesz vele baj. Sok esésünk volt már nekünk is, de hála Istennek, sose kellett még kórházba menni miatta :(

RANA: nekem is vannak lányaim, és ők is megkapták az oltást!

Kata
labkat
 
 


Zsófi: brrr, a hideg rázott, tényleg ne legyen rá szükség, de jó, hogy bemásoltad! Mennyivel másabb ezt anyaként olvasni!

Hangának új tudománya van. pörög a tengelye körül, elszédül és ez annyira tetszik neki, hogy kacag közben. Olyan jókat nevettünk délután! Alexának meg a nyelvtörős szavak nagyon tetszenek, próbálja utánunk mondani, de még csak a hangsúly van meg, a nyelve összegabalyodik. Bezzeg azt nem is próbálja, hogy anya vagy apa! :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Hű ezt tényleg borzasztó olvasni, pedig jobb ha tudja az ember mire számíthat legrosszabb esetben,
habár én strucc típusú vagyok leginkább

Timi: kakis pelenkás :lol: :lol:

Panadolt én még nappal sosem adtam csak ha taknyos lázas volt valamelyik, csak éjjel szoktuk bevetni, fogfájás gyanúra,
de én is adnám ha szükségét látnám

Móni
KépKép
reunion
 
 


Timi, juj, vigyázni kell tényleg.
Utántzókból hamarosan dumagépek lesznek, meglátod! :lol:

Zsófi, ne is mondd, én megvettem a babaelsősegély c. könyvet. Szülőknek alapvető az ilyen tudás, ne legyen rá szükség sose, de jobb tudni. Megvettem a Babaelsősegély c. könyvet, Apát hamarosan vizsgáztatom!!

Ja igen, Kata, csak az ikreidre koncentráltam, bocsi. :oops:
Amúgy kérdeztem az orvost azon az oldalon, amit belinkeltél (tök jó amúgy) a barioltásról. Ezt válaszolta:

"Gondolom, sejti, hogy, mit fogok válaszolni - a védőoltás mellett dönteni a jobbik választás.
Két oltással a természetes fertőzéshez fogható, tartós védettség várható, amire most már több évtizedes tapasztalat is van (USA, Japán, stb..)
A természetes fertőzés valóban mindig erősebb védettséget ad, mint a vakcináció, de benne van az előre nem látható kockázata annak, hogy valamilyen komplikáció kialakul - most is van ilyen okból egy kislány valamelyik intenzív osztályon. Az oltottakban szinte nem kell övsömörre számítani a későbbiekben - ez is amerikai tapasztalat, de igen bíztató.
Mindenkinek olyan védettsége lesz, amilyenre képes, így mindig lesznek olyanok is, akik a két védőoltás ellenére is megbetegedhetnek, ám az a tapasztalat, hogy ritkán (100-ból max 1), és ezek igen-igen enyhe fertőzések.
Az a közeli (öt éven belüli) jövő, hogy bekerülhet ez a védőoltás is az életkor szerint kötelezők közé, ám abból az ön gyerekei már ki fognak maradni, mivel minden ilyen döntés a kicsiknél kezdődik, valahol egy-másfél éveseknél.
Egy oltás után minden ötödik gyerek mégis megbetegszik, igaz, hogy igen enyhe fertőzést kapnak, de aki nem betegszik meg, annak a védettsége a második oltással lesz tartós, évtizedeken át is fennálló.
Ha minden gyereket beoltunk, akkor ez az egész probléma lekerül a napirendről - szeretném én még ezt mihamarább magam is megérni!
Még egy gondolat: ha nem oltatja be az ikreket és a bárányhimlő során akár csak az egyik is nagyon beteg lesz, nehezen fog tudni magának megbocsájtani, hiszen tudott volna tenni ellene. Annyi betegség van, ami ellen semmit sem tehetünk, legalább azt a néhányat próbáljuk meg megspórolni a gyerekeinknek - szerintem.

A kérdést megválaszolta: Mészner Zsófia"

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Ja, Kata még neked akartam, hogy szoptatás mellett az Algopirint nem nagyon ajánlják (nem tudom, miért). Jobb a Panadol (paracetamol).

Gyerekek fájdalomcsillapítás: én is annak a híve vagyok, hogy ne adjam agyba-főbe. De most hogy Ajsika beteg volt, és ordítva ébredt a délutáni alvásból, és csak zokogott-zokogott, látszólag ok nélkül (láza se volt, és jól aludt), adtam neki egy kis Nurofent. Lehet, hogy maga a szopikázós adagoló tetszett meg neki csupán, de megnyugodott, kisimult az arca, és még sokáig roppant büszkén rágcsálta az adagolót (nem mertem tőle elvenni, nehogy megint eltörjön a mécses).

Nyulasz, én nem is gondoltam, hogy ha a kezüket tépkedik a fogukkal, akkor a foguk jön. (Pedig hát tök nyilvánvaló így utólag) Letti ezt csinálja egy ideje, na bekukkantok a szájacskába, hát kint van mindkét ketteske csücske! (Le van maradva kicsit a drágám) :)

És fogyókúra: most épp Sarka Katán húztam fel magam (nem mintha annyira képben lennék vele kapcsolatban, de netezés közben belebotlottam pár róla szóló cikkbe és elolvastam): 3 hét alatt fogyott 8 kilót, két hónap alatt valami huszonakárhányat valami úri huncutsággal (ami méregdrága és külön a lakására viszik ki neki), de a poén az egészben, hogy a 6 hónapos gyerekét (lehet, hogy már idősebb a második, ez egy régebbi cikk volt) is fogyókúráztatja (persze nem szoptatja). :shock: :evil: Ja és kisebb melleket is akar, mert TÚL NAGY neki.... Persze, csak az irigység beszél belőlem... :roll: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Jó reggelt!

Rana,köszi a baris választ amit bemásoltál.Megnyugtató...bár még mindig nem tudom,egy vagy két oltás :lol:

Éljenek a fogacskák :D nem baj,hogy le van maradva,azt mondják,késöbb jön ki,tovább tart.Persze ahhoz tenni is kell. :lol:

Sarka Kata :twisted:

Zsófi,jujj,tényleg rossz így olvasni,hogy mi történhet egy eséssel.De a vérömleny ami az ütés helyén keletkezik,az nem ugyanaz mint a ék folt puklival,ugye??????

Timi,mint aki megette a pelusát :lol: :lol: :lol:
Teló szuper,nekem is az n8 jobban tetszett,de össz-vissz kettő darabot kaptak belőle,még körbeérdeklődhettem volna más üzletekben,de végül nem tettem,az 55-ért lett volna,azért 33ezer így megmaradt.Ebből viszont a metál színű tetszett,de a telenornál egyáltalán nem volt,így megbarátkoztam a feketével.
Annyi tesztet olvasgattam én is,végre ezt nem húzták le,és tényleg jó,bár laikusként lehet a többi típus is tökéletes lett volna.
Ja,nem úgy értettem a jár nekik a fájdalomcsillapító,hogy te miért nem adsz :oops: Bazsi nálunk sem kap...na jó,picit kell neki is adni,nagyon szeretik :oops:

Törpi,hű,komolyan számolnak a lányok? :shock: :D Dédi=agylövés :lol: gondolom nem egyszerű :roll:

Móni,ezer meg egy köszönet,megkaptam tegnap a csomit :D
Na,egyszer levette mindkettő,gondoltam is,hogy mégse vaázscipő,ami fenmarad a lábon,aztán alvás után fürdésig fenn maradt,ez csodaszámba megy :D dvd-t lejátssza a lejátszó,köszi,de azt nem is fizettem :oops:
Jobban vagytok?

Vanda,miről cseveésztek Timivel?

Lkata,sajnálom az etetőszékes esetet :( Majd írj,hogy jól vannak-e.
Postás kedves :evil:
Ja,és még azt akartam írni,hogy Noémi kétszer is hányt a nurofen sziruptól,de a panadol szirup bejött,esetleg próbáld ki.Aztán lehet nem volt köze a hányáshoz,mert betegen kapta,de ahogy bement a szirup,már jött is vissza,így sanszos,hogy az volt a ludas,mert nem hányós vírusunk volt,hanem torokfájásos.
Vendég
 


Jó reggelt!

Rana: köszi az orvosi választ!

Zsófi: na, az engem is felháborít! Mit nem adtam volna még néhány hétért!

Alexa ma 6.30-kor kelt. :( Én 5-kor arra, hogy belenyilallt a vállamba és azóta nem bírom mozdítani a fejem. Nem tudom mi lehet a jobb felemmel, de havonta beáll egyszer, mint a klinikai halál és már a karomat sem bírom felemelni, tisztára el van zsibbadva. Mennyire elegem van abból, hogy mindíg van valami bajom! :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz: bosszanthatlak kicsit? Nekem metál lesz, ma megyünk érte! :D
Vandával a bezzeganyára írt naplója tartalmáról ment a csevej, nem rakta be ide a linket, de berakom én, ha nem baj:

http://bezzeganya.postr.hu/bolcsinaplo- ... csikarrier

Vanda: ugye nem baj, hogy bemásoltam a linket? :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Haho Csajok!
hu én lemaradtam aszem ezekkel a celeb pletyikkel :oops: :lol: én még ott tartok h SK a második babáját várja :lol: :lol: no sebaj aszem nem vesztettem semmit :lol:
Rana: adagoló nálunk is nagy kedvenc, már babák meg Tambák is simán eszik a gyogyit :oops: :lol:
Gyogyi: én is csak ha musz akkor adok, nálunk nurofen jobban bejött, viszont amikor Lalunak volt a nagy láza akkor az a mexalen kup-nurofen váltva tényleg bejött (sajnos akkor napi 3x nem volt elég :( igy ez a kombo bejött)
Timi: szédülés nálunk is jo moka :lol: jaj annyira cukik lehetnek :wink: hu akkor amagasság megállitotta Csajszidat?
Zsófi: hu tényleg ne legyen erre szükség koppkopp
Kata: jobbulást a babának :wink:
Vanda: drukkkkk alváshoz :wink:
Törpi: aztaa a kis matematikusok :lol: :lol: még nekünk se megy hibátlanul pedig mindent meg kell számolni :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


szombaton megrendeltük az ágyikókat maradt a csináltatott fehér remélem bejön majd Csajoknak kb 3 hét mire elkészül :lol: matrac ugy néz ki a játszoshempergöset félbevágatjuk, az egy ikeás szivacs, remélem jo lesz :lol:
pénteken ikres klub jo volt, de Lalu kitaláléta h menjünk haza igy bömbizett egy sort persze Tami is rékezdett igy kicsit kivonultunk az elötérbe lehet meleg is volt meg ennyi gyerekhez sincsenek szokva ugye :? no sebaj azért sikerült egy nagyon aranyos anyucival telefonszámot cserélni akik itt laknak 2 utcányira és februárban lesznek 2 évesek a Csajok ott :lol: ja és ezután alig aludtak ebédet kb. 4xre eték meg és kis ördögfiokák voltak egész délután :( estére panaszkodtam is Apának h tuti én vagyok a béna :(
szombaton délelött jöttek nagyik mi meg elmentünk megnézni az ágyikót, délután meg vendégségbe mentünk Anyum ikerunokatesojáékhoz, ott kisanygalok voltak szépen játszottak, ettek, csereberéltek egy mukk nem volt, macskát kergettek (az volt a legizgibb :lol: ) söt kézenfogva a rokonnyal (ez is nagy szám mert eddig mindig anyaanya volt) ja és annyira cukik voltak itthon mondtam h megyünk vendégségbe és bepakoltuk a kistáskákba pár játékot éa hozták magukkal :lol: kicsit megnyugodtam h igy is tudnak viselkedni :oops: :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi,beállást sajnálom :( Néha nekem is van,iszonyat rossz!

Ja,most felbosszantottál :lol: Hol veszitek?Mennyiért?Majd írd meg,hogy mennyire tetszik.

Tényleg,forgás nekünk is sláger,eddig így táncoltak,de már megtanulták,hogy ha azt mondom nem forgunk,szépen táncolunk,akkor lépkednek egyik lábukról másikra,meg a kezükkel is ropják a táncot.Ahogy megszólal a zene,már nyomják is,elég,ha valamelyik reklámban hallják :D

Alexa :roll: és ilyenkor még visszaalszik?Enyémek még negyed8-kor is képesek visszaaludni.
Noémi meg újabban éjjel 2x eszik.Két napja.Eszik éjfél körül,meg 3-4 körül.Pedig újabban megeszik este 200 tápot,éjfélkor 190-200 körül,hajnalban meg 160-170 :shock: :roll: Szóval mi is tápra keresünk.

Babus,és milyen volt az ikres tali?Sikerült barátokat szerezni?Pötyik?Fogacskák?Most már jól vagytok?
Vendég
 


Timi,még a telóról(bocsi lányok :oops: ),a kamerája annyira nem tuti,vagy csak rosszul van beállítva,de kicsit halványak a képek amiket csinál :roll: pedig 8 megapixel...szóval majd áruld el,hogyan kell beállítani:

Kép


meg szellemképes :roll:
Vendég
 


Nyulasz: köszi koppkopp pötyik is 3. napra elmultak simán :lol: , fogacskák még mindig uton, de egyelöre nyugi van koppkopp
hu mekkora cuppantos :lol: Noncsi itt tiszta miniTe :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


na mostmár mutizzatok vmi linket erröl a telorol :lol: :lol: :lol: vizuális tipus vagyok :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: de jó! Ügyesek a lányaid! Hát igen, már nagylányok, tudnak viselkedni! Az enyémekkel vendégségbe menni kész téboly és tuti nem hív többet, aki 1x már szembesült a lányaimmal!

Nyulasz: vagy visszaaludt, vagy csak csöndben eljátszik. A kezdeti nyünyögésről nem szoktam tudomást venni így egy idő után belátja, hogy minden hiába és elvan, ha nem is alszik. Viszont most már megyek kelteni, mert így nem lesz jó. Mostanában egyébként nem aludt vissza. Nagyon édik a pusziszkodósak! Kameráról majd később priviben!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus,örülök,hogy meggyógyultatok!

IKRES TALIRÓL MÁR NYOLCSZOR KÉRDEZTELEK!

teló ilyen:http://www.nokia.hu/termekek/teljes-kinalat/nokia-c7-00

Timi,ja,nyöszi ismerős,azzal én sem foglalkozom.Megyek én is kelteni...
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?