Tigris
Hallod sikerült egy igazi tapló par..szt orvost kifognotok!!!!!!!
fúúú de utálom az ilyeneket!!!!!!!!!! Mi az, h kövér baba??? Basszus manapság éppen eleget aggódnak az anyák a szoptatás kérdésen, hiszen mindenki azt sulykolja, h csak anyatej-anyatej és akkor még "beléd is rúg egyet", mert kevesebb a tejed és nem akarod "éheztetni" a gyerekedet, hanem hozzátáplálnál?! Menjen a jó bü...ös fenébe!!!! Uram bocsá, h én sem akartam egy
örökké ordító idegileg kikészült gyereket magamnak, hanem adtam neki tápot, amikor kellett!!!!!!!! A mai napig csak akkor sír Dani, ha éhes vagy valami baja van! (olyan, mint egy kiskutya!
ha elé tetted a kaját, nem lehet elvenni tőle, amíg be nem falta azt a mennyiséget, amire éppen szüksége van!)
Nem tudtok átmenni egy másikhoz??? Nekünk bazi szerencsénk van, mert csak 1 gyerekorvos van nálunk, de az nő normális egyelőre!
Tény, h nagyobb mennyiségnél én is felirattatom a tápot, hiszen számít az ár különbség, de 1-2 doboznál nem érdekel. Igen, asszem 2800 Ft körül van a tápunk, ha nem receptre veszem!
Szegény, akkor nem volt túl jó éjszakátok!
A glicerin kúp csak feloldja/felpuhítja a székletet, ha tényleg feloldódik a kis belében! Tudomásom szerint semmi "gyógyszer" nincs benne, gyakorlatilag csak "zsír". Nekünk eddig csak ingert adott, fel sem oldódott. De mégis jobban szeretem, mint a hőmérőt, mert mindig attól félek, h azt beletöröm a kis seggébe, ahogy ficánkol! Bár hála az égnek, azért nálunk ritkán kell bevetni a kúpot, legtöbbször kiküzdi magának! Megfigyeltem, h akkor van ilyen problémánk, ha nagyon sokat eszik meg és tulajdonképpen túleszi magát!
Egyébként a kúpot elvileg lehet kapni szintén recept nélkül a patikában.
Ami a lázcsillapítást illeti: legutóbb a legmagasabb érték 37.6 volt, amit mértem, mikor megkapta az oltást. Én akkor benyomtam neki egy fél lázcsillapító kúpot. Bár nem volt őrülten magas a láza, de nagyon meleg volt a kis teste, tök nyűgös volt és nagyon halkan, panaszosan nyöszörgött és sírdogált! Alig evett és aludni sem tudott!
(azt hittem megzabálom, mert még akkor is édes volt a kis pofája!) Szóval, napjában többször mértem neki és reggel este, amikor tipikusan felmegy a láz, én feltettem neki. Ezt játszottuk 3 napig. És láss csodát, ahogy feloldódott a kúp, megnyugodott és tudott aludni is. Gyakorlatilag azt a 3 napot átaludta. Csak enni kelt fel.
Már előre készülök én is lelkiekben a csütörtöki oltásra...
Tea: az az igazság, h Dani már átalussza az éjszakát, tehát kvázi egyáltalán nem eszik éjszaka. Éppen ezért, akkor kezdtem el, h csak teát adok neki, ha mégis felébred valami miatt és "eszébe jut", h hopp én éhes vagyok!
Ez előfordult akkor, mikor lázas volt, de csak 1. éjszaka (nyilván a folyadékveszteség is közre játszott akkor), és újabban most 3 napja (egyre jobban fáj a foga és szerintem emiatt ébred fel) hajnali fél 4-kor. Akkor megiszik 140ml teát és visszaalszik! Ma is 7-kor kelt ezek után és nem evett többet reggel, mint általában szokott. Nekem anyám és az anyósom is mondta, h anno nem dívott az éjszakai szoptatás/tápozás, csak teát kaptunk inni. Azt mondják az okosok, h mivel a teának nincs olyan tápértéke, mint a tejcsinek/tápnak, egy idő után azt váltja ki a mukikból, h "úgysem érdemes felébredniük, mert nem olyan finom kaját kapnak, mint reggel"
Ezt viccesnek tartom mondjuk, de mindegy...
Szóval, ha már hosszabbakat alszik a Manó, akkor lehet kísérletezni a dologgal!
Remélem, tényleg használ majd a torna! A babaúszáson én is gondolkodom! Te hova akarod majd vinni?!