Sziasztok!
Judit, jobbulást Lilla-apunak! Vili holnapután lesz öt hónapos. Bizony nagy, 8kg körül van
Blanka 6016g volt a mai mázsáláson, vagyis majdnem megkétszerezte a születési súlyát
Az új védőnőnk szerintem használhatatlanabb, mint az előző
Olyanokat mondott, hogy az alma után kipróbálhatjuk, hogy hogy ízlik a gyümölcs és azért kell a hozzátáplálás, mert az anyatejben nincs elég fehérje
Felajánlotta, hogy hívjam bármikor, de ezek után nem állítottam be a számát gyorstárcsázásra a telefonon
Jucus, a lényeg, hogy Dudorka egészséges, akár így, akár úgy érkezik erre a világra. A babák tudják, hogy mi a jó nekik. Nagyon ügyes és értelmes lánykád van, én is elpityeredtem ezen a megható sztorin
Sunflow, nagyon izgulok!!! Tegnap reggel fél hat körül kaptam sms-t és úgy kiugrottam az ágyból, mint akit puskából lőttek ki. A férjem kérdezte is, hogy mitől vagyok ilyen friss, én mondtam neki, hogy szerintem ezt már "Dorka küldte", de nem jött be
Narancs nagyon aranyos!!!
Timi, hány oltást kaptok a 15 hóson? Az oltáskivezetés amit múltkor kérdeztél, a következő: silicea-ledum-thuja mindhárom c9-es hígításban, 3-3-3 golyó az oltást megelőző reggel+este és az oltás napján reggel+este.
Kriszta, én azt hittem, hogy ilyen éjszakát átalvó gyerek csak a mesében létezik
Ügyesek vagytok! A mi dokinéninknek van egy nagyon jó testápoló receptje száraz+érzékeny bőrre, ha érdekel, szívesen elküldöm és ki tudod kevertetni (a fürdetőkrém az alapja+a-vitamin+levendula).
Babaimado, nekünk van kendőnk, Blanka uuutálja
Ripley, nekem is jó a jövő hét
Győző nagyon bátor, én sikítófrászt kapnék a földrengéstől
Kia, ráértek a költözéssel, csak szépen, nyugiban!
Hozzátáplálásos kérdés, aki kapja marja
: adtatok/adtok tejpépet a babóknak?