Új privát üzeneted érkezett!

Elnézést és türelmet kérek, megpróbálom kideríteni, hogy mitől jönnek elő most ezek a hibák. Sajnos nálunk nincs "hétvégi ügyelet", szóval nem biztos, hogy hétfő előtt sikerül.
Gabi
Admin
 


Kedves Gabi!

Szeretnénk kérni, hogy a 2004/2005-ös téli babáknál archiváld le légy szives havonként a leveleket.

Nagyon szépen köszönjük,
Eszter
eszter2004
 
 


Kedves Gabi,

Ma már hétfő este van és a Kaális párok fóruma még mindig nem megy !!!!!!!!!!!!!!! Vajon miért ???????????????
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 

 
 

Kriszta, próbáltam, de nem sikerült. És nem volt senki, akinek szólhattam volna, hogy most azonnal tessék megnézni.
Elnézést.
Gabi
Admin
 


Szia Gabi!

Az Anyaság/Humormanóknál lehetne kérni egy archiválást? Kicsit termékenyek voltunk Kép Előre is köszi
Amatőr
 


Köszönjük szépen!
Amatőr
 


Jó reggelt! Bocs hogy már megint én, de Anyaság/Humormanóknál megint kicsit besűrűsödtünk, kérhetek még egy archiválást? Előre is köszönjük!
Amatőr
 


Köszönjük!
Amatőr
 


Gyerekek!

Állítsa már meg valaki Mummyt!
Ez borzalmas! Kép
És magyarázza el neki valaki, hogy így a népség megutálja a könyvét, nem, hogy meg veszi! Kép Kép
Névtelen
 


Nem ő volt ugyanezzel kb egy-másfél éve?
Ildi

Ildi
pildi
 
 


De bizony.

Könyv címe: Az elsö 12 hónap titkai
Szerzö: Kenéz Kíra
Kiadó: LPI Produkciós Iroda Kft.
ISBN 963 86645 0 9
Fogyasztói ár: 2950,- Ft
Sckata
 


Ildi,
ő írkált akkor is, de ha jól emlékszem, akkor egy másik könyvét reklámozta, a nő regenerációja, étrendje a szülés után, ilyesmi. Már akkor heves viták voltak vele, de úgy látszik, hogy nem tanult az esetből.Kép
Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa
 
 


Gabi, elvileg az elvek szerint ilyen reklámoknak a keres-kinálban lenne a helye? Tervezel valami fellépést ellene (már most nem (csak) konkrétan Kirára gondolok, hanem úgy általában az ilyenekre)?
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Én leginkább csak kérni tudok mindenkit, hogy hirdetést ne tegyen fel csak a megfelelő helyre.
Általában csak későn szerzek róla tudomást, amikor már szerintem nem igazán zavaró, inkább bosszantó lehet a hirdetés erőszakos volta. Egyben nem lehet (én legalábbis nem tudom) törölni az összes hirdetést, (bár többször ígértem már ezt), így aztán maradnak.
De, ha szabad egy tanácsot adni, szerintem nem érdemes ezen felhúzni magát senkinek.
Gabi
Admin
 


Gabi: ha viszont soha nem történik semmi reagálás rá a babanetfelől, akkor legközelebb is ezt fogja csinálni Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Egyetértek Coryval!
Ha nem reagálunk le dolgokat újra elszabadul a pokol. Kép

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Gabi,
nyitottam (volna) egy új topikot a keres-kínálban. Egy képet sikerült föltöltenem, de a többit nem, azt írja ki, hogy az áéltalam feltölteni akart kép emghaladja a max. pixelméretet, holott NEM haladja meg. Több képre is ezt írja ki, mindegyik kisebb méretű, mint a max. határ. Segítsééég!
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Zsóka, ez meghaladja az én tudományomat, továbbküldöm a problémát.

Cory, Bigacsiga és a többiek: azért ez még nem a pokol, ismételten írok neki és megkérem, hogy ne tegye. Ez a múltkor is használt.
Gabi
Admin
 


Hogyhogy használt, amikor most megint teleszórt mindent???
Névtelen
 


Admin: használt??? Addigra teleszemetelte az összes topicot, és ismét megtette. Szóval nem ért el semmit a legutóbbi megkérésed!
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Tudom, hogy mindig az indexszel jövök, de ott nem engedi a rendszer az ugyanolyan hsz-ok beírását.Namot, ezt ki lehet játszani azzal, hogy akár plusz egy betűt beír az ember...
De ha másképp nem, manuálisan ki lehetne ezeket törölgetni... Mert az még oké, hogy 2-3 olyan témájú topikba beírja az ember, de hogy mindbe...

Zsóka
zsóka
 
 


A képfeltöltésekkel és egyéb technikai problémákkal kapcsolatban Attila, akit megkérdeztem, azt mondta, hogy távolból nem tudja megmondani, mi a gond, de ha elküldi neki valaki a szerkeszto@koloknet.hu címre, akkor megpróbálja feltenni.
Admin
 


Kérnénk egy archiválást az Anyaság/Humormanóknál. Köszönjük !
Amatőr
 


Gabi!Mél ment, mindent köszi.
Lányok! Mi a fenét izgatjátok magatokat Mummyval...Teleszemeteli a topikokat...Ha ez szemét, olvasnátok Oláh Ibi blogjánál micsoda mocsár van...Kik irogatnak oda és mit, na, az aztán Kína egyévi termése.Különben sztem az a legnagyobb bünti, hogy ha a kutya se veszi figyelembe. Mi a célja Mummynak? Felhívni a figyelmet a könyvre. Mi a totális kudarc? Ha senki sehol észre sem veszi, hogy írt a babanetre. A legjobb megoldás, hogy tudomást sem venni róla. Nem reagálni rá, nem válaszolni neki. Amúgy meg ki tudja...Lehet, hogy valakit esetleg érdekel Kira könyve...Szerintem egy - föleg - anyákból álló csoportnak anyákhoz szóló könyvet reklámozni még nem maga a pokol. Nem éri meg, hogy bosszankodjatok rajta.Üdv.
Cseri
cseribogi
 
 


Kedves Admin!
Az érthető, hogy a kira/Mummy félék hírdetését nem tudod mindenhonnan törölni, de a regisztrációját megszüntethetnéd, rögtön ahogy észleled vagy értesítenek a dologról. És ne regisztrálhasson soha ugyanazzal az email címmel. Az is elég bosszúság neki, hogy nem tud visszanézni, hogy reagáltak e a hírdetésére, csak ha új néven új email címen regisztrál.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Kriszta, Mummy udvarias, normális hangnemben írt, nem törlöm a regisztrációját. Írtem neki levelet, remélem figyelembe veszi. Én egyébként Cserivel értek egyet.
Gabi
Admin
 


Kedves admin!

Szeretnélek megkérni, hogy az Anyaság mappában a Humormanó cimnél a tegnap esti 22 óra 26 perces Lujzika hozzászólásából a telefonszámokat töröld már légyszi.
Véletlen olyan adatok kerültek oda, ami nem nyilvános.

Köszönettel: Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


Admin
Bocsánat, nem is olvastam Mummy hozzászólását, csak azt, hogy = kirával és Ő még élénkel ott van rossz emlékeim között. Szerintem egyébkén az udvarias hangnen még lehet bántó, ha tolakodó. Ha Ő tényleg kira, akkor a levélírás már egyszer kudarcot vallott. Igazából arra gondoltam, hogy az erőszakos hírdetőket, akik teleszórják az összes topikot, törölni kéne. Erre akár előre figyelmeztetni lehet mindenkit a regisztráció során és akkor utólag nincs reklamáció csak a nagy csodálkozás, hogy miért?
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Szerintem azért, mert máshol nagyobb mocsok van, azért nem kell hagyni itt is elharapódzni a dolgot. Igaz, még sokkal kisebben.
Azzal hogy nem történik semmi reakció, a következő könyvét (ami a tempót nézve kb húsvétra lesz a piacon) pontosan ugyanígy fogja reklámozni. Az elsőnél is levelet kapott, nem hatotta meg. Most is kap egy levelet. Ez sem fogja.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Kíra sokkal kevesebb topicban hirdette ezt a könyvét, mint az előzőt. Engem nem zavart.
virág78
 
 


Kedves Cory és Nyanya67!
Ne haragudjatok, hogy beleszólok, de már több időt pazaroltatok erre az egész témára, mint amennyit megérdemel. Egész évben esetleg 3x történik ilyen a topikotokkal (mellesleg nem mindegyikben jelent meg, mert én még egy ilyen hírdetést sem láttam), és ti nov. 11. óta szegény Gabit ezzel bombázzátok. Lassan el kéne már felejteni.Kép, szerintem nem történt semmi olyan, ami nektek bármilyen kárt is okozott volna. Köszi, hogy elolvastátok.
Üdv.
Lujzika

Kép
lujzika
 
 


Lujzika
Volt két hozzászólásom a témában az sem hozzád szólt. Miröl is beszélsz? (nem kell válaszolnod) Hogy engem mi zavar azt meg én tudom és ha Gabit zavarja a hozzászólásunk majd Ő reagál.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Lanyok, az eszem megall! Kép
Hogy lehettek ennyira gonoszak es rosszindulatuak?????
Teljesen egyeretertek "Admin"-nal es Viraggal ebben a Kira/Mummy temaban.
Ez a holgy nem k...anyazott itt, nem szidta a kormanyt, nem kuldott el senkit a francba, akkor mire fol ez a merhetetlen rosszindulat?
Fiatal anyukak irnak ide a Babanetre, nem akarom elhinni hogy errol szol az eletuk, es nincs bennuk semmi pozitiv gondolkodas, ez lett eletuk kozponti temaja. Kép
Egyszeruen nem ertem.Kép
saguaro
 
 


nem baj Saguaro, nem kell mindent megértened Kép

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Nyanya: Kép
Suguaro: ha megírta volna egy helyre, vagy nyitott volna rá akár egy külön topicot is, hogy könyvajánló..., semmi bajom nem lenne vele.
Részemről a téma lezárva.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Kedves Admin!

Ha van rá mód összecsomagolnád egy kicsit az archívokat a Pöttömökben?
Előre is köszönjük!
Hajni
tigribigri
 
 


Szia!

Ha lesz egy kis időd, az Anyaság-Humormanóknál kérnénk szépen egy archiválást.

Előre is köszönjük!

Hajni
Amatőr
 


Kedves Szerkesztö,
Szeretnélek kérni arra, hogy tekintettel az Anyaság/2004-es nyári babák topicban kialakult méltatlan és partalan vitákra az én nick nevem alatt futó hozzászólásokat légyszíves töröljétek, ezzel is megelőzendő az, hogy a nevem alatt futó hozzászólásaimat felhasználva, abból részeket kiemelve más szövegkörnyezetbe helyezve túlmagyarázzák és annak a valós tartalomtól eltérő dolgokat tulajdonítsanak.


Megértésteket és segítségeteket köszönöm:
Kika
kika
 
 


Én is a Szerkesztőtől kérdeznék, de bocsánat előtte:

Kika
Nekem nagyon tetszik a stílusod és a hozzászólásaid (Margitos topic)! Kép

Szóval a Szerkesztőhöz:

Honnan tudhatjuk, hogy mikor lesz archiválva az adott oldal? Van egy táblázatunk, és nem szeretnénk, ha egyből az archívba kerülne...

Köszönjük

Nikcsi
nikcsi
 
 


Gabi,
kérlek, töröld ezt a topikot:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/118983/127878.html?1100299137.
Ide próbáltam feltölteni képeket, de nem sikerült. A képeket később más topikba feltettem, így erre a topikra nincs szükség, csak a helyet foglalja.
köszi
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


60 hozzászólás után (Ismerjük meg egymást-ban 40 után ) van automatikus archiválás.

Törlésről: mostanában ismét megszaporodtak a törlésre vonatkozó kérdések (olyan is, hogy úgy általában töröljem valakinek a hozzászólásait). Megint csak azt ismétlem, hogy ezeknek a kéréseknek képtelen vagyok eleget tenni. Törlöm a személyes adatokat, durva sértő, vagy azonosítást lehetővé tevő hozzászólásokat, a nyilvánvalóan fölöslegest (pl. dupla hozzászólás vagy topik), kivételesen egy-egy pontosan meghatározott hozzászólást stb. A hozzászólás törlése a rá adott reagálásokat is érthetetlenné teszi.
Gabi
Admin
 


Gabi Admin
Köszönöm szépen. Tehát 60 után új "oldal", ez független attól, hogy milyen hosszú hozzászólások vannak? A táblázat elég hosszú...

Köszönettel Nikcsi
nikcsi
 
 


Független. Elég nehéz lenne beállítani, hogy vegye figyelembe a hozzászólások hosszát is. Legalábbis én nem tudom.
Gabi
Admin
 


Gabi

A Margit kórházas topikban össze lehetne vonni az Augusztus-Szeptember-Október archívjait? Olyan hosszú már, és csak a helyet foglalja.

Köszönöm
meglepibaba
 
 


Köszönöm!
meglepibaba
 
 


Kedves Gabi,

a 2004/2005 téli babák (magzatok kor szerint) topikban kérnénk szépen a novemberi honap archiválását.

Nagyon szépen köszönjük!

Eszter
eszter2004
 
 


Gabi,

az Anyaság/Humormanóknál kérnénk szépen egy archiválást, ill. a november hónap összecsomagolását, ha lehet.

Köszönjük

Hajni
Amatőr
 


Sziasztok!

Szeretnék egy új topikot nyitni, hol lehet ezt megtenni?
nefelejcs
 
 


Sziasztok!

Gabi!
Kérhetnék egy archiválást a "Ötletek, tippek/DECOUPAGE KEZDŐKNEK" topicban?

K.

KépKép


KépKép
kata007
 
 


Nefelejcs, a topikok felsorolása után található a kiírás: Új beszélgetés létrehozása erre kell ráklikkenteni.A Fogamzás, várandósság, szülés 3 nagy részből áll, új topik csak ezeken belül indítható.
Admin
 

Vissza: Szerkesztõ

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?