Új privát üzeneted érkezett!

Torna

-a babát hason ráfekteted egy nagy labdára (gimnasztikai labda)
óvatosan gurítgatod előre-hátra, jobbra-balra

-leterítesz a földre egy nagyobb törölközőt, vagy egy plédet, arra ráteszed a babát... a törölközőt próbálod kihúzni úgy, hogy közben a babát fordítod...

-nagyon jó fejlesztő gyakorlat a baba ringatása...előre-hátra...
Vendég
 


Rabbe:sajna a vízpartig nem jutottunk el,de nincs kizárva,h be van fagyva:)Én már évek óta nem koriztam,pedig gyerek koromban imádtam.
Melegebb vizek felé eveztünk;)Sárvárra a Termálba.
Tali mindenképp!!!!Ha Pesten leszünk ott is,de itt Sopronban meg aztán főleg.Jó idő,kert,csacsogás...Magunkkal rántunk mindenkit akit csak lehet,mit szólsz????Lucuzsnak hivatalból kötelessége megjelenni,mint helyi lakos :lol: :lol:
Ugye Lucuzs???? :wink:

Ebba:én is találtam érdekes dolgokat a Suttogóban,azóta szelektíven jegyzem meg az infót,de ahogy te is írtad,jó ötletek is vannak benne.

Macsek:mi Dentinox-ot vettünk a kis Kolibrimnek.1410.- volt itt recept nélkül.Napi 3x használható és Beki imádja ahogy masszírozom vele az ínyét.Némi Lidokain is van benne.Próba szerencse... :wink: :wink: :wink:

Most ment el nemrég az új védőnőnk.Ő már a 4. amióta terhes lettem.Fiatalabb nálam és eléggé kele-kóla.No de sebaj.
2 hét és mi is kezdjük az étel bővítést.Először almalé lesz terítéken.Kiváncsi vagyok,h Beki mit fog rá reagálni.Kicsit félek,mert az alma van akinél székletfogó hatást vált ki,van akinél meg hashajtó hatást...és az én csibém így is elég nehezen kakil.Na de mindegy,majd emiatt fájjon akkor a fejem,ha gond lesz belőle. :lol:

TÖBBIEK?

Cuppp-cupp!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Nem jövök napokig,ma meg már 2x is írtam,aztán milyen nagy pofám lett egyből,h hol vannak a többiek,mi? :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 

 
 

Helló Mindenki!

Gyorsan bejelentkezem, mert Lili épp szunyál rajtam :D Várom, hogy felkeljen, mert porszívózni akarok, viszont most nem úgy akarom csinálni,hogy rajtam van a kendőben, mert úgy azért lassabban haladok :D ...ma oltást kapott a drágám, én nem mertem oda nézni, úgy bevoltam fosva....Szerencsére nem is kellett úgyhogy már csak mikor felírt akkor ugrottam oda és kaptam a karomba ahol 5 másodperc alatt meg is nyugodott :D ....Annyi mindenkinek akartam írni és fogok is holnap, ami viszont megmaradt nagyon:

Eta-Te vetetted fel a február végi talit????Mert mi pont otthon leszünk február végén 10 napot, úgyhogy ha lesz tali, mi tuti megyünk, annyira jó lenne már összeismerkedni ( persze nem veled, hisz téged már láttalak :D , na meg Lucuzst, Aranyoskát, Dorkát, Eclipse-t és Tatjana-t...Ugye nem hagytam ki senkit?? :lol: )....Na de a többiekre is kiváncsi vagyok, meg persze minden babára :D

Sophie, Szisszka, Tatjana, Lucuzs-Jó régen nem voltatok Csajok :shock:

Mondom ezt én aki szintén minden szökőévben tolja ide a pofáját :D

Kriszta-Ezt a labdás gyakorlatot mi is szoktuk csinálni olyan nagy gimnasztika labdával ( remélem így hívják magyarul :D )....Csabi ötlete volt, de akkor ezek szerint nem beszélt hülyeséget :D

Rabbe-Enyém barátnőm is holnap szül császárral :D :D

Ninin-Üdv közöttünk :D

Napi rendünk:

8-9 között kelés, szopi
10-11 körül alvás 1-1,5 óra ( néha babkocsiban, néha bent)
12 szopi , kicsi játék , pihengetés
15 körül szopi , alvás 2-3 óra
18 körül szopi
19-20 között masszázs és fürcsi
20 körül szopi és alvás reggel 4-ig
4 kor szopi és alvás 8-ig

Ettől persze vannak eltérések, de kb 3 óránként van kaja, ez van amikor 3 és fél óra, van amikor csak 2 és fél....De ami fix az az esti 19-20 közötti masszázs-fürcsi-szopi és alvás!! :D

Na holnap remélem tudok jönni és írok mindenkinek részletesen :D
Ja holnap jönnek tesómék is látogatóba, úgyhogy megint sáska járás lesz a hétvégén :D

Puszi Nektek!!!
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok!

Napirend témához:

Nálunk 6-7 között fürcsi
fél8 felé alvás
2-3 között szopi
(és ált. együtt alvás)
5-6 között szopi
(ilyenkor visszapaterolom a kiságyba és ott 1,5-2 óra alvás, aztán nincs kegyelem ébresztő anyának is!)
innentől kicsit kaotikusabb: napközben max. 20perc-félóra alvás, 2,5-3,5 óránként szopi,
Mindenesetre a jó napokon:
13óra körül szopi, utána séta/levegőzés (Néha fél óra alvás a babakocsiba)
aztán 16óra körül szopi és
fél7kor megfürdetjük, szopi és kiságyban alvás/elalvás egyedül.

Próbáltuk, de ennél jobban nem lehet kitolni a fürcsit, mert szegényem csak szenved tőle, annyit meg nem ér.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Suttogó:
Nekünk nem jött be. A kiságyba szoktatásos dolog totál katasztrófa. De néhány esetben azért érdekes olvasmány volt.
Egyébként ez érdekes, mert a probléma magától megoldódott, most amikor akar akkor el tud aludni egyedül a kiságyába, amikor nem akkor meg anyahiánya van. :D :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Sziasztok!

Délelőtt megvolt a csípő kontrol és hál'Istennek, na meg Zorka ügyes Anyucijának, minden rendben van vele!!! Úúúgy örültem! :D Azt mondta a doki, hogy azért a torna maradhat :wink:

Hát akkor én sem hagyom ki a napirendet: :D
reggel fél 8-8 körül szopi - játék - alvás (saját ágyban)
11-12 körül szopi - játék - alvás (babakocsiban nagyrészt)
15-16 között szopi - játék - alvás (kézben, szopipárnán)
18 körül szopi - alvás vagy kis nyüglődés :?
19-19.30 fürcsi és rögtön utána újra szopi
végül 3-4 körül szopi (majd pedig a reggeli 8 órás)
Tehát általában a 3-4 órát kivárja, ma pl. 4 órákat, de csak este eszik picit sűrűbben...

Jaja azok a szemek... :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Amidaalah - sajnálom, hogy nálatok is hasonló a helyzet havazás ügyben :( Mondtam Apának, legközelebb úgy időzítjük majd a teherbe esést, hogy tavaszi, vagy nyári gyerek legyen :D .

Bedoha - örültem, amikor láttam, hogy a te kicsikéd is Olivér. Mikor mi bejelentettük, hogy így fogják hívni a trónörököst, minden nagyszülő visszakérdezett, hogy komoly-e. Elég furcsán néztek, nem értem mi bajuk van, szerintünk tök jó név. Képzeld! Én 16-ra voltam kiírva :) ! Esztergomban szültem, Dorogon lakunk. Apa tinédzser kora óta úgy vezeti le a felgyülemlett feszültséget, hogy amikor már baromi ideges, akkor beleüt a falba. Ezúttal a fal erősebb volt. Férjed :P !

Aranyoska , Ebba , Angie , Krisztina, Gyancsi – köszönöm az üdvözlést :) !

Suttogó – szülés után kaptam az egyik barátunktól. Volt amit tudtam belőle használni, volt amit nem. De ettől függetlenül szerintem érdekes olvasmány.

Végre ma aludt eddig már kétszer (most már harmadszor) Olivérem 40-50 percet! Talán most már nem tesz be jobban a hó Neki. Csajok! Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de nagyon foglalkoztat: a babáitoknak is puha a fülecskéje. Mert Olivéré nagyon, és amikor forog, állandóan maga alá gyűri, és félek, hogy nehogy elálljon majd neki. :oops:

Kép
Lilypie Maternity tickers
ninin
Dorog
 
 


Rabbe, Zorka is ügyesen nyomja magát állásba és a hasizma is jó lehet, mert nagyon fel akar ülni :wink:

Ancsa, mióta masszírozod Lilit? Ügyes vagy!!!

Wivi, kiságyba szoktatás nekünk sem akar menni, de ha elaudt, azonnal leteszem, pedig tudom, h. nem így kellene :oops: hanem hogy ott aludjon el... hát ez van...

Hajni, köszike Vigyorka nevében is... :wink: Amúgy elég sokat mosolyog Zorkuci, nem nehéz lefotózni :D

Ami, Bence nagyon édiiiii!!! :D

Eta, Gizus is szuper aranyos azzal a nagy hajzattal!!!

Ebba, ezek szerint Jankóci már szeretia babakordét??? Na de jó! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Ninin, én is üdvözöltelek ám :wink: :lol: Apának kellene egy boxzsák, nem? :wink:

Szerintem minden gyerkőcnek puha a füle, legalábbis Zorkának az és néha én is úgy teszem le szopikor a karomra, h. összegyűröm, de hidd el ettől nem fog elállni, ne aggódj!!! Csak akkor áll el, ha a porc olyan már eleve! :)

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Ebba, Jankóci nagyon szép!!!

Macs, na mi volt csípő uh-on??? Remélem, minden okés veletek is!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Navared - bocsi :oops: , átsiklottam! Már gondolkodtunk mi is boxzsákon :D ! Csípő kontrolhoz grat, ügyesek vagytok!
Párom szerint túlaggódom a fül dolgot (hozzáteszem igazából mindent)! De ha Zorkának is puha, akkor ezen túllépek :D ! Köszi !

Kép
Lilypie Maternity tickers
ninin
Dorog
 
 


Sziasztok Csajok!

Esélyem sincs visszaolvasni, így pofátlanul magunkkal kezdem, mert aztán megint csak nem marad erőm gépelni, és most már "illene" nekem is megszólalnom, hisz olyan rég írtam. :oops:

Gyorsan egy sztori az elmúlt 10 percből:
Az előbb fel kellett mennem a tetőtérbe a gyerekek hálószobájába, mert Balázs elkezdett nyüszögni, hogy nem megy az elalvás. Belépek, és látom, hogy Bogi ott áll a kiságynál és simogatja a kistesó hátát. ELOLVADTAM!:D :D :D
Aztán még azt is elmesélte, hogy az előbb is megsimogatta, mikor nyöszörgött és akkor csendbe is maradt. Hát nem édes? :lol:

Balázs:
Tegnap végre megkapta az első oltását! Elég sokat késtünk vele a betegség miatt. És így is csak 1-et kapott, mert a dokinő inkább a Prevenárral nem akarta még terhelni, azt talán jövő héten kapja.
Adatok: 6420 g és 62 cm

Napirend (láttam ez most a téma :D ):
hát az nekünk nincs :oops:
Sajnos az elmúlt pár napban rengeteg kompromisszumos döntést kellett hoznom a gyerekek és a család érdekében, az elveimmel ellenkezőket.
Balázs teljesen kikészült, hogy mi vittük-hoztuk Bogit oviba. Ez azt jelentette, hogy reggel rendszerint keltenem kellett Balázst is, majd nem hagytam játszani, öltöztünk, indultunk az oviba. 9 körül hazaestünk. És fél 12-kor vagy megetettem, hogy ne az oviban éhezzen meg, vagy húztam az altatást. Egyszóval semmit sem az ő igényei szerint végeztem.:( Szenvedtem is rendesen. Mindezek mellett persze délben tele volt az ovi beteg anyukákkal és gyerekkel...
Így végül feladtam és segítséget kértem. Múlt hét csütörtök óta én viszem Bogit oviba, de hol apám, hol meg anyósom hozza haza.
És most végre kezdünk kisimulni.
Talán valami rendszert is bírok Balázs életébe vinni:
- reggel 7-fél 8 kelés (legjobb ha magától, de van hogy én keltem, akkor viszont hagyom 8-ig is, mert nincs szivem felverni)
- fél 9 oviba indulás
- 9 hazaérkezés, ilyenkor egyszerre babakocsis séta (fél-1 óra)
- aztán szopi-játék-alvás trió (fél-3/4 órás alvások) ismétlődik úgy 2-2 és fél óránként
- este fél 7-kor fürdés, aztán szopi
- fél 8-kor ágyban vannak a gyerekek és együtt elalszanak
- mostanában 3-4 körül van egy éjszakai szopi

szóval nálunk még mindig 2- 2 és fél óránként szopi van nappal, próbálom nyújtani, de nem nagyon megy... néha elfáradok tőle, és akkor próbálok küzdeni Balázzsal, hogy lazítson a ritmuson, máskor meg beletörődök, hogy ez van...:lol:

tabló:
Nem tudom, hogy kinél és miként készül, de mi is szeretnénk benne lenni!!!! :D :D :D

tali:
Nekünk "elméletileg" bármikor és bárhol jó!!! Feltéve, hogy egészségesek vagyunk, és időben kiderül a napja, hogy apa szabira mehessen!
Ja, és ha Sopron, akkor lehet Tómalom, márhogy nálunk!!!! Szívesen látunk mindenkit! :lol:

A babáink csodaszépek!!! :D :D :D :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


idáig csak olvastam, majd kifolynak a szemeim. :lol:

Ninin! Üdv köztünk!!! :D

Rabbe! Nemsemmi a fiad!!! Micsoda erős!!!! :shock: :D
Az ujjszopós képen behaltam! :lol: :lol: :lol:
Augusztusban talizunk!!! Csak nehogy egy időben nyaraljunk! :wink: :lol:

Bedoha! Párod aranyos, hogy olvas minket! :D Enyém csak tőlem értesül. :D
Csodaszépek együtt!!! :D

Gyancsi! Februárban jöttök? Pestre?
Hát akkor talira fel!!!

Aranyoska! Bocs, hogy olyan gyorsan le kellett raknom a telefont, de Bogi nagyon igényli mostanában, hogy körberajongjam.
Amit nem tudtam megkérdezni, hogy benne lennél-e egy közös sétában, vagy babás taliban, most hogy végre egészségesek a gyerekek? Nekem minden hétköznap délelőtt jó 9-12 között!

Eclipse, Dorka, Sophie, Szisszka! Hogy vagytok?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs:TALI:Naná,h benne lennék!!!!!Egyeztetünk! :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Navi, csípőszűrésre nem mentünk el, mert a hó miatt akkora dugó volt itt nálunk, hogy el sem tudtunk indulni. Mindig ez van. Jövő csütörtökön megyünk újra.

Maccs
vörösmacska
 
 


Hali!

köszi a napirendeket! megnyugodtam, mert nincs két egyforma :lol:
Már csak egy apró dolog idegesít, mivel a kávé problémát is megoldottam...
Mit lehet enni? A tesóm mindig beszól: ne egyél hüvelyest, ne egyél k-betűst ja és a kukorica sem a legjobb...
na akkor kérdem én: mit szabad kenyéren vízen kívül? ja köszi répát mi?

Megőrülök.......

Kép
Kép
eta
 
 


Ah! Ancsa: az én ötim volt a febr vége: )
Remélem addigra kisüt a TAVASZI nap.
mikor leszel?

Kép
Kép
eta
 
 


helló lányok! csak gyorsan, mert kint csucsul Jankám a Napon, én meg fejek, majd végre egyedül és nyugodtan fogok ebédelni.....apró örömök az életben, mi? :)

csípőszűrére hétfőn fogok időpontot kérni, itt 4 hósan kell menni.

éni s áttértem a dél körüli sétáltatásra, mert mos még szuper az idő, később hideg van. éjjel 2x is kellett szívni az orrát szegény lánykámnak :(

lucuzs! napirended..csoda, hogy eddig bírtad! gondolkodom, mikor is lenne jó kistesó, mert mindennek megvan az előnye és a hátránya.

ninin! csabim is törte már l úgy a kezét :) de megérdemelte :)

nagyon kevés a topik látogató Remélem, mindenhol jó időben sétáltok!

Kép
ebba
 
 


első kiskanál ételünk:

Kép

Kávé. Én kérdeztem a védőnőtől, hogy mi újság, persze mindezt mostanában. Azt mondta, max 1-et, de szopi előtt. Én rendesen megiszom a reggeli kávémat, sok tejjel, győri zabfalatokkal. Az biztos, hogy alvásproblémái nincsenek a fiamnak. Érdekesség: konkrétan az intenzíven és utána a koraszülött osztályon ő is, és Kitti is koffeint kaptak légzéstámogatásra.

Maccs
vörösmacska
 
 


ninin,
én is mindig aggódok a füle miatt. Állandóan maga alá gyűri én meg győzöm vasalni. :lol:

Kép
Kép
haynii
 
 


Angie, Wivi, Haynii - mikor jöttök a jövő héten? Csüt kivételével bármi jó. Délelőtt?

mikegirl
 
 


Mike!
Igen, nekünk délelőtt jó!
Szerda?

Macs!
Mintha egész életében kanállal evett volna Bazsikád :lol:

Gyorsan pár kép (anyuéknál vagyunk, és itt van kép a gépen):
Kép

Kép

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie - szerda ok!!! Wivi, Haynii szerdán délelőtt tudtok jönni?

mikegirl
 
 


Mikegirl-Angie-Hajni
Azt hiszem én majd csak a kövire tavasszal. Ne haragudjatok!
Mióta az autóbalesetem volt (33hetes terhesen) nem vezettem, mert félek nagyon minden oldalról jövő autótól, h hátha nem adja meg ismét az elsőbbséget... (tudom csajok, h ez nagyon gáz...) Még gyúrnom kell rá mielőtt bevállalom újra a vezetést... De megígérem összeszedem magam, és tavasszal én is megyek!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Érezzétek magatokat nagyon jól és várjuk a fotókat!!!!!!!!!!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Ninin, csak vicceltem ám! Gondoltam, h. nem direkt nem írtad a nevem :wink:
Na akkor köv. karácsonyra boxzsák :D
Fül miatt meg nem aggódni!

Macs, sajnálom, h. elmaradt a kontroll, de talán jövő héten már semmi nem akadályoz benneteket!
Kávé dettó!

Lucuzs, Bogi tüneményes!!! Én mindig rátok gondolok, mikor arról álmodozom, h. kb. annyi idős lesz Zorka, mint a te kislányod és akkor jön a tesó éééés kicsi Zoo is pesztrálja majd olyan szépen ügyesen!!!
Napirend majd szépen beáll! Szerintem 2 gyerkőccel azért problémásabb!

Eta, na pont a gondolataimban olvastál: mi a szart is lehet enni??? :?
Uborkát nem, kukoricát nem, minden egyéb K betűst nem, tejtermékkel csínnyán, csokival szintúgy.... ja kenyér meg répa :lol:
De tényleg, én se tudom pontosan, viszont ezért bele is kakkantok kicsit. Figyelek, de nem viszem túlzásba, aztán kész!

Angie, Zsombi nagyon szép fiúcska!!!!! :D

Na hát akkor mindenkinek szép napsütéses hétvégét (itt 7ágra süt!)!!!! Tessék kirándulni, sétálni, pihenni!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok Lányok!
Rámzuhant a mindenség, majd később visszaolvasok...
A lényeg, vége a vizsgaidőszakomnak és mindent megcsináltam, 4,0 átlagra, de iszonyú erőfeszítések árán. És mellette még fordítanom kellett. Apa rengeteget segített, nélküle nem ment volna.
Most jön anyukám, én pedig kikapcsolódom.
Kellemes hétvégét, puszi!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eclipse, hatalmas gratula! Ügyes csajszi vagy! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok!

Most mentek el anyósék a szombati ebédről tőlünk. Ati, apa elvitte őket haza, Adél alszik, én meg koffeinmentes kávézgatok EGYEDÜL!!!! :D

Már vagy 2x próbáltam írni az elmúlt pár napban, csak mindkétszer elbénáztam az elküldést.

Eclpise - Hattttalmas gratula, és jó kikapcsolódást!!! :D

Eta, Nav - mit lehet enni téma. A "szabályok" egyre kevésbé szigorúak. Régen pl fetrengett Adél, ha narancsot ettem, most már semmi baja. Lehet próbálkozni :wink:

Wivi - előttem nem kell szabadkoznod. Nekünk az Újpesti felüljárón volt balesetünk - hátulról jöttek belénk, de úgy, hogy beletoltak az előttünk állóba. Nem én vezettem. Kocsi totálkár, nekünk semmi bajunk nem lett az én defektemen kívül. Sokáig szorongtam, ha kocsiba kellett ülnöm - nem vezetni, csak utazni!!! Aztán később már csak a vezetéstől szorongtam. Ha tudtam, hogy másnap vezetnem kell, akkor előző éjjel nem aludtam, minden bajom volt, a kibúvókat kerestem. Aztán visszamentem dolgozni, és nem volt apelláta. Munkába járás, bölcsiből Ati elhozás. Aztán egyszer csak elmúlt. Akkor majd tavasszal :wink: Lehet olyat is, hogy a kertünkbe, hogy sütünk vagy főzünk valamit. Hímek is jöhetnek, majd boldogítják egymást, amíg mi dumcsizunk, meg ilyesmi :wink: De ha Vácon járunk esetleg, akkor majd szólok előtte, és tehetünk egy közös sétát, ok?

Angie - Zsombi csodaszép!!! Cseréljünk már telefonszámot priviben, ok? Mirelit őszibarack bejött a sógornődnek? Atinak bejön a Kipp-kopp.

Macs - Balázskának gratula az első igazi kajához! Mi volt az, almalé?

Lucuzs - Bogi egy igazi kis tündér!!!! Már Ati is alakul. Egyre többet simogatja Adélkát, és mindig jön segíteni szopiztatni :D Ez azt jelenti, hogy odafekszik mellénk az ágyra. Ezzel párhuzamosan időnként felveti, hogy Ő is..... :shock: Szerencse a kakaót szereti, és mindig mondom neki, hogy úgysem ízlene neked, mert ez csak tej. Kakaót nem tudok :lol:
Prevenárt nekünk sem adták be rögtön az első oltással együtt.
Oviból elhozásnál időnként én is dilemmázok. Legyen picit korábban szopi, vagy csak akkor, ha hazaértünk?

Ninin - rólam is kifelejtettél :lol: :lol:

Nav - Te írtad annü a szűkre varrást? Hogy vagy mostanában? Nekem elég gáz, ezért felhívtam a szülésznőt, hogy most már mindig így lesz? Azt mondta, hogy épp a napokban beszélték, hogy az a 6 hét van akinél 6 hónap. Mondtam remek, legalább van remény 8)

Rabbe - Sopronba hova jártok? Valami jó kis hely, vagy rokony? Patrik is jó husiban van. Olyan, mintha a hurkácskáitól lebegne a vízben :lol: Kisujj szopi :lol: :lol: Ledöbbentem, hogy már miket csinál :shock: Annnyira ügyes!!!! :D Betegséggel hogy álltok?

Bedoha, Amida - ha úgy adódik a közös babakocsikázáshoz én is csatlakozhatnék Adéllal?

Amida - receptes testápolóra elmúltak a hurkaközi göröngyök? Benci is nagyon helyes!!!! Apának jó pólója van :lol:

Sírás van, mennem kell. Szép hétvégét!!!!

mikegirl
 
 


Sziasztok csajok!

Nálunk is minden nap más.Van hogy eszik nézelődik egy kicsit es alszik majd megint eszik alszik.de ez a ritkább napjaink közé tartozik.Mostanában ha pl.elalszik este kilenckor akkor alszik négy órát egyfolytában aztán megint két óránként kel.még mindig nagyon front érzékeny szegénykém,pláne ha készül a havazni.

ma voltunk ünnepélyes iskola beíratáson nagy fiammal.El se hiszem hogy szeptembertől suliba megy. :D

KépKép
ritya
 
 


Sziasztok Csajok!

Kicsit eltűntem mostanság, ez a hó megtette nálunk a hatását, meg mindig annyi minden összejött.

Próbáltam visszaolvasni, 20 részletben, próbálok visszaemlékezni!

Eclipse, hatalmas gratula!Nagyon büszke lehetsz magadra és mi is nagyon büszkék vagyunk Rád!!!!!!!!!!!!!

Ninin, én is üdvözöllek itt.Nekünk is Olivérünk lett volna, ha fiú.

Eta, kaja-hát már én is kivagyok, h. mit is lehet enni, de őszintén?Én már annyira nem is foglalkozom vele.

Csajok, én minden nap iszom egy kávét, nem is bírnám ki nélküle!

Mikegirl-kávé egyedül, illetve nem is egyedül a lényeg, hanem a nyugodtan gondolom :D :wink:

Lucuzs, annyira édes lehetett Bogi!!!!!!!!!!!!!Én is annyira vágyom arra, h. Lucababa is majd így szeresse a tesóját!!!

Vörösmacs, Balázska nagyon ügyes!!!!!!!!!

Navi, én tudtam, h. nem lesz semmi gond, ügyesek vagytok!

Csajok, én heti egyszer járok fallabdázni, és 5 Réka, de semmi, 1 grammot sem fogyok sajnos.

Luca is forog, és állandóan húzza fel magát, ülni akar, azt szeretné, ha 2 lábra állítanánk de mi azt annyira nem akarjuk, és ez persze nem tetszik.
Vettünk neki járókát, 120*120-as, abban rendeztünk be egy komplett játszóteret!

Megyek, mert Andris smár fél órája táncol neki, leváltom :D

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Babák nagyon édesek, nagyon szeretem nézegetni a képeket :D . Hihetetlen, hogy milyen nagy már minden lurkó, pedig most születtek.

Lucuzs - nagyon édes lehetett Bogikád, ahogy az öcsit nyugtatgatta. Balázs szép súlyban van :)

Ebba - látom, akkor nem csak Apa ilyen dinka :) . Már bocs a dinkáért, de szerintem ez nem normális dolog. És vettetek boxzsákot ;)?

Vörösmacska - gratulálok az első kanál kajcsihoz :D ! Mit szólt hozzá a nagylegény? Még csak egy fajtát adsz neki, vagy hétvégén próbálkoztál már mással is?

Haynii - örülök, hogy nem csak én aggódok a fül dolog miatt.

Eclipse - gratulálok a vizsgákhoz, minden tiszteletem. Én elhalasztottam az utolsó fél évemet, nem mertem bevállalni. Így is félek, hogy mi lesz jövő hónaptól, mikor kezdődik a suli. Ugyanis Olivér nem eszik cumisüvegből. Már minden fajtát kipróbáltunk, aztán úgy tűnt, hogy a nuk cumis bejön, de azon meg majdnem megfulladt. :shock: Szóval, nem tudom mi lesz.

Ritya - beíratás :)

Dorka - fallabda miatt irigy vagyok. Szeretem én is, de szerintem még egy darabig hanyagolom, megvárom, hogy legyen egy épkézláb napirendünk. Játszótérről dobhatnál fel képet, biztos szuper

Mindenkinek további szép hétvégét!

Kép
Lilypie Maternity tickers
ninin
Dorog
 
 


Egyfajtát próbáltunk, egyelőre alma reszelve. Két napig csak a leve, tegnap még fuldoklott a pürétől, ma már azt is ette, de úgy, hogy még sírt is, hogy adjak még :D :D :D :D :D :D :D :D Olyan édin cuppog rajta, nagyon ízlik neki. Még egy pár napig ez lesz, aztán bevezetünk mást is :wink:

Maccs
vörösmacska
 
 


ninin! Semmi baj a dinkáért! Hát, ha az.... :D

dorka! Nem emlékszem, te szoptatsz? nem emlékszem, bocsi! Én nem merek nagyon mozogni, hogy nehogy elmenjen a tejcsi..ez butaság? Pedig már hányok magamtól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Janka is már ölben csak nekem háttal hajlandó lenni mostanság, és van egy nagy baj!! Felfedezte a tv-t. Nem tágított ma mellőle. felvittem a szobájába, alig tudtam megnyugtatni, olyan zokon esett neki...

maccs! Na? mit szólt hozzá Balázsod?


Remélem, jól telt a hétvégétek, kár, hogy csak 2 napos.. nem?

Kép
ebba
 
 


Sziasztok!

ninin: üdvözöllek én is ;-) merre jártál ezidáig? miota zúgolvasol minket? :-D

Dorka:-akkor ate lucád is nagyon erős. Hihetetlne milyen erő rejlik bennük!

Macs: Nagyon ügyi Balázskád! az én fiam is ilyen volt anno: nagykanállall falt mindne ujat is be aztán sirt ha nem kapott többet...

Luczus: bogi cukifalat lehettt. elhiszem hogy melengeti szívedet és elolvadtál! :D
Eclips: gratuláloka vizsgáidhoz! Mennyi van még hátra? A minitali után megnyugodtott kis csöppséged?

Ebba: én időnként örülök, ha a párom dolgozni megy....
:oops: :oops: :oops: olyankor jobb a napirendünk és többet alszik Patrikom.(ja és sokkal kevésbé nyűgös...) :wink:

Mi nemrég jöttünk haza a korizásból(naplás-tó) :D férjem itthon maaradt-ő nem szeret sokáiga hidegben lenni-d e a szüleimmel, fiaimmal :D és unokahugommal nagyon jól szórakoztunk. Patrik aludt vbavgy 3 órát a babkocsiba pedig nem jellemző rá. Én is koriztam:D Anyumnak még bemutatót is futottam:D (régen jégtáncoltam versenyszerűen...) nos arra jutottam, hogy holnaptól tornázni és normálisan étkezni fogok nasi nélkül... alig birtama lábaim megemelni, nehéznek éreztem :oops: :oops: :oops:

rabbe78
 
 


Hali!

Látom mindenkinek szuper hétvégéje volt!
Mi szülinapoztunk: ) , úgyhogy Itt volt az egész család: ) Gizus ismerkedett unokatesói arcával...Jó volt látni hogy mindenkit.Persze kicsit betegeskedett mindegyik....Remélem nem kaptunk el semmit.

Macs:
Amikor almát adsz neki akkor nem is szopiztatsz?És már ilyen simán ül? Mi a következő menü?

Rabbe:
Hmm megnézném egy körödet: )
Ha majd Gizus nagyobb lesz bevállalod a tanítását?
mert én gyorskoriztam (ált. suliban), de az egy idő után unalmas.
Hol van ez a tó?

Dorka:
Házi játszótérről képet dobol?
Hmm Hát igen a kávé nekem is kell... de csak lájtosan.
Hát nem vagy semmi hogy már így mozogsz! Minden elismerésem!
De látom elkezdtél vállalkozni is:) Van sok rendelés?
milyen programmal csinálod az Ajándékokat?

Ebba:
Hát tudod én tegnap rájöttem hogy Gizus is imádja a hétvégét: )
Ilyenkor majd elolvadnak egymástól az apjával!Ilyenkor nem sír ha apa szívja le az orrát: ) Ilyenkor minden más: )
De a párom se bírná vele sokáig egedül: )
Tegnap elmentem (etetés után) Budaörsre egy találkozóra, és 3 óra múlva már itthon voltam: Zoli teljesen kiakadva kérdezte hol voltam ilyen sokáig, mert a gyerek már vagy 5 perce sír: )
Mellesleg 2 órát aludt mialatt nem voltam.................
Hmm Most viszont felébredt....
CSákó: szép napot

Kép
Kép
eta
 
 


Látom, jó hétvége volt mindenhol. Szombaton mi is szülinapoztunk, eszem megáll, ahogy körülzsongják Bazsit!

Eta, először alma, utána szopi. Aztán azt találtam ki, hogy ha ma is így falja az almapürét, holnaptól teszek bele kekszet, az lesz a 10 órai kajcsi, persze utána kap cicit is ha még belefér. De nem igazán tudom, hogy ilyenkor már hogy kell meghatározni a mennyiséget, hogy mennyit egyen a gyerek..... :roll:
Egyébként valahogy tegnap annyi tejem volt, mint még soha, alig kellett tápszert adnom. Nemhogy apad a tejem, hanem mintha gyarapodna, tiszta sikerérzet. Gondolom ezek agyi, lelki dolgok lehetnek, mert nekem valahogy sohasem működött kereslet-kínálat alapon, Szerintem a lelki megrázkódtatások gátolták a hormonok szabad alakulását, a prolaktin termelődést. Ilyesmire tudok gondolni.

Maccs
vörösmacska
 
 


Sziasztok!

Nem nagyon tudok jönni most, holnap okj-zok, tanulok ezerrel, de semmit nem tudok :O

Macs!
Ilyenkor elég nekik még pár kanálka alma, mert picike még a gyomruk.
Én nem adtam szopit a kajcsi után Marcinak,csak ha nagyon követelte. Én úgy csináltam, hogy 1 hétig kapott egyformát, és utána vezettünk be újat, keszet szerintem csak később tettem a kajcsikba, olyan 7-8 hós kora körül.

Dani pénteken megkapta az első Rota-t, és szinte az összes 62-es rucit kinőtte. És ő is szereti a tv-t :) Próbálkozik hasról a hátára fordulni, de még nem megy, persze nem csodálkozom rajta, olyan kis húsgombóc :D

jajj, megyek vissza tanulni, csütörtökön végzek a írásbeli okj-vel (kedd-szerda-csütörtök reggel 8 délután 1-ig vizsgák :( ) utáána tudok majd jönni már végre, nagyn hiányoztok ám!

szisszka
 
 


Sziasztok!

Baromi nyűgős napunk van :? És már megint ez a ronda szürke idő. Ködös is, úgyhogy ma nem lesz séta. De majd úgyis kell mennünk az oviba.

Szombaton anyósék voltak itt ebédre, névnapot köszönteni. Páromat és Adélkát. Teljesen elkeseredtem, hogy Adél fülbevalót kapott tőlük, mert én akartam kiválasztani, hogy mi legyen a kislányom fülébe. Ráadásul nem is tetszik :( Mondjuk így is az lesz, amit én akarok, csak a fejemre volt írva, hogy nem tetszik, és baromira nem örülök :oops: :oops:

Macs - bocsesz, hogy beleszólok, de a keksz nem korai? Megnéztem a ht keksz zacsiját, és elég sok minden van abban. Egyébként annó én is úgy csináltam, hogy megkínáltam utána Atit tejcivel. A bevezetett kajciból annyit eszik, amennyi jólesik - ezt ő tudja, és ha utána szopizik, akkor szopizik, ha meg nem, akkor meg jól bezabált, és az elég is volt :D Szerintem ilyenkor már nincs az, hogy mennyit egyen. Sok tejcidnek örülök!!! Én most pont kevesebbet érzek :( Csinálok is egy homibogyó kúrát.

Eta - apa gyerekfelügyeletén jót nevettem!!! :lol:
Az én férjem tegnap azt mondta, hogy 2 gyerekhez már dada kell. Hallod ezt, Gigi? :lol: :lol: Én itthon voltam, csak tettem - vettem, és megkértem, hogy mindkét gyereket pátyolgassa.

Rabbe - korizásra én is tegnap gondoltam, hogy tavaly még voltunk. Én is szeretek, de nagyon amatőr vagyok, semmi extra. Hétközbe Adéllal nekünk is valahogy rendezettebbek a napjaink.

A TV nálunk is probléma. Ha Ati mesét néz, Adél is azt akarja nézni, de én meg nem akarom!
Tegnap meg apával számítógépezett :? Ráadásul lefejelte szegénykém az asztalt, mert hasizmozott, apa meg nem figyelt. Apa meg sem mert mukkanni, olyan csúnyán néztem rá.

Dorka - ja igen, a nyugodtan-on volt a hangsúly :wink: Hú, az a járóka már jó nagy. Nekünk 90*90-es van. Képet, képet, képet!!!

Szisszka - mennek a drukkok ezerrel! Kitartás!!!! Mindjárt vége!!!

És vannak híreim Akráékról is, sajnos annyira nem jók. Nekik is volt olyan véres nyálkás kaksi, mint Adélnak. Őket azonnal kórházba küldték, ahol röpke tartózkodásuk alatt valamit sikerült benyalni, így véres hasmenés helyett a lázzal küzdenek :cry: Egyébként 27-én mehettek haza a kórházból - azt hiszem 2 napot voltak bent (egyik nap mentek, másnap már irány haza), és mondták Akrának, hogy ne egyen tejterméket.

Sophie-t is próbáltam hívni, de nem jártam sikerrel.

Ja, a hasi redőmtől én is kivagyok. Meg a rajtam maradt plusz kilóktól. Mától én sem nasizom, és próbálok Réka hasizmozni is.

Na megyek a dolgomra. Szép napot mindenkinek!!!

mikegirl
 
 


Sziasztok Csajok!

Ma a dédihez megyünk, nemsokára jön értünk Andris, meg tesómmal is találkozom.Már előre félek, mert Luca nem szeret menni angyon sehová, illetve szívesen kocsikázik, és jó hamar elromlik, ha máshol vagyunk.

Tegnap összeraktam a kinőtt ruhákat, nem tagadom néhányat megsirattam!

Ninin, nekünk sem minden napunk ugyanolyan, de előtte megetetem, és így az a 1,5 óra amíg a mamával van.
Szerintem ennyi idő még külön jó is kettesben.

Macs, nagyon ügyes Balázs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Érdekes ez a tej dolog.Nekem is teljesen változó, és abban én is biztos vagyok, h. az idegi állapot befolyásolja a mennyiséget.

Ebba, Luca is felfedezte már a tv-t...
Szoptatok igen, de a mozgástól jól éreztem magam.Amúgy úgy nézek ki, mint egy tehén, egyszerűen 1 gramm sem megy le rólam, hiába tornázom, visszafogom a nasit., és este nem eszem.Mondjuk heti 1 bűnözőnap van....
Szerintem ettől nem lesz kevesebb a tejci!

Rabbe, Luca is nyűgösebb ha Andris itt van, de én szerintem azért, mert tudja, hogy ha megnyikkan, akkor az apukája rögtön felveszi!
Korizás-szuper lehetett!

Eta, húúú akkor jó sokan voltatok!!
Ez a filmkészítés a hobbym pineapple studióval csinálom, már sokaknak készítettem.Nagyon élvezem, és úgy gondoltam meghirdetem magam, kéne a plusz pénz, mert nemsokára itt a gyed.
Zoli:)Olyan jót röhögtem!Hapsik!:)

Szissz, egy nagyon nagy kalappal, aztán már várunk nagyon!!!

Sophieval mi lehet?Tatajanával?

Játszótér: jaj nem olyan ám csajok, játszószőnyeg benne, forgó, meg a tornáztató, meg a játékok.

Mennem kell lassan készülődni!

Puszi mindenkinek!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Hali!

Macs:
Ez jó hír! Örülök hogy ennyi tejcid van: ) De hogy hogyan kell mennyiséget meghatározni azt nem tudom.
A HIPP adott egy csomó szóróanyagot, és abban van néhány tipp ha jól emlékszem. Kaptál ilyet?

Szisz:
Hajrá! Szurkolok drukkolok: ))
aztán tessék utána beszámolni.

Dorka:
Érezd magad nagyon jól...
Remélem lesz pluszbevételed: )
De miért baj hogy a gyed jön? az mennyivel kevesebb?A hétvégén voltunk csak 15 en voltunk, mert páran síelnek :wink:

Mikelány:
Köszi a híreket, bár jobb is lehetett volna Akráékkal: (
Remélem TI most Jól vagytok.
Ma én sem akarom kivinni Gizus, mert egy kicsit szívni kell az orrát, és nem akarom hogy "ráfázzon"

Gizus még nagyon nem forgolódik, és felülni is csak akor tud ha húzom a kezemmel............. hmm remélem ez még nem ok aggodalomra
Viszont DUMÁL: ) a plüscucokkhoz és a saját poénjain jókat kacag
:roll:
Sőt most az egyikre Ráüvöltött!!!! :lol:

Eclipse:
Emelem kalapom! Szuper vagy! Akkor most már lazíthatsz: ))
Hmm ha szisz kész a vizsgáival és én is túl leszek az enyémen, akkor akár febr végén össznépi találkozás is lehetne.

Ritya:
Neked pl ,mikor lenne jó?

Ancsa:
Mikor jöttök haza?

Van még aki messzebbről jön?

Lucuzs:
Bogi egy tündér de tényleg! Ezeket meg kell jegyezni, hogy el tudd neki mesélni: ))

Na húzok tornáztatni Gizust, mert egy kicsit ideges: ))

Na pusza

Kép
Kép
eta
 
 


Kekszen én is csodálkozom, :shock: de védőnő megmondta, új védőnői álláspont, hogy adni kell 4 hónapos kortól (ha tápszeres) napi fél ht kekszet anyatejbe vagy tápszerbe áztatva a babának.

Maccs
vörösmacska
 
 


Csajok, egyeseknek szakember kell, hogy megondja, hogy ha a gyerek éhes, egyen :shock: :shock:
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/ ... eves_fiat/

mikegirl
 
 



mikegirl
 
 


Kb. 150ezer / hó - nál éri el a plafont, ami majdnem 84ezer / hó. Bármennyivel is többet kerestünk, ennél nem kapunk többet.

mikegirl
 
 


Na tényleg eldugulok, csak még annyit, hogy ma megcsináltam a Réka hasizmot. Mondtam is apának, err ő: "És?" Mondom mit "és", még nem látszik semmi :lol: :lol:

mikegirl
 
 


Mike!
Írtam privit!

Lehet, hogy mi is el fogjuk kezdeni 4 hónaposan a hozzátápit, mivel hasfájos továbbra is, és ilyenkor indokolt. Majd kérdezem a védőnőt.
A kekszes cuccról már minden védőnő tud, és hivatalból mondania kell az anyukáknak. Mindenki maga dönti el, de én tutira fogok adni, mivel a mi gyerekkorunkban is adták a szüleink, és jóval kevesebb lisztérzékeny ember volt.

Majd még jövök. Puszi mindenkinek!!!

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok Lányok,

Jöttem pár percre… Boldinak ma nagyon rossz napja van, 120%-on pörgök vele, és igényli is a figyelmem… én már kiiiivvvvaaaggggyyyyyooookkkk!!!!

TV: Boldi is függő lenne, ha hagynám… ahogy jövünk-megyünk le sem veszi róla a szemét, még a feje is csavarodik vele… Vicces, főleg annak értelmében, h nem fog fel belőle semmit, csak a színeket! :-D

Dorka: nagyon irigy vagyok, h Neked már sikerült ráállnod a mozgásra, nekem továbbra is csak tervben van… még mindig a vasalót meg a 8 kg-os gyereket emelgetem és nehezített pályán lépcsőzök 3 emeletet a mosott ruhákkal… DE a héten már muszáj lesz rávennem magam mert BORZALMASAN nézek ki… :-(

Ebba: a tejpara a mozgás miatt kicsit bennem is bennem van… hallani sokfélét, bár a környezetben senkinek nem okozott bajt a mozgás!

Na ennyi voltam, mert hiszti van. Puszik!

Kép

Kép
vikoo
 
 


Helló lányok!
Hát, én tuti, nem kaptam kekszet kicsi koromban...Na majd megkérdem azért anyát :)

Én almával szeretnék kezdeni, egy hónap múlva. Sok tejcsim van, csak nem hízik olyan nagyon Jankám....


Mit mondtok, a kis taknyosomon segítene, ha vennénk ultrahangos párásítót? Mert az még nincs, és eléggé száraz a levegő, pedig rakok a radira ruhát, meg edényben is van víz.
Hány fok van a hálóban nálatok éjjel? Ahol a baba alszik?


császár után 4 hónapig nem lehet hasizmozni, de utána én is elkezdek valamit, addig meg a Réka popsiját akarom..na, most is lehetne, én meg itt ülök:) Pedig Kócika alszik:)


Kép
ebba
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: