Új privát üzeneted érkezett!

Vanda, ez mind érthető, de az enyémek nem maradnak meg a fenekükön, ha nincs valami visszatartó dolog, mint pl a tálca előttük. Ha széken ülnek, megunják, hogy csak ülnek és rágnak, és már pattannak is fel valami érdekesebbet keresni. Tudom, nevelés kérdése is :oops: Már kezdem észrevenni, hogy nem épp én vagyok a nevelés nagyasszonya :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Lányok,Bada úgy eszi a mandarint,meg a narancsot,hogy kiszívja a levét,és kiköpi a többit.ötlet,hogy megegye?
Vendég
 


Nyuszi, eleinte félbe vágva adtam, úgy ez a kiszívós dolog nem volt. Aztán csak mostanában kapják gerezdenként.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 

 
 

Nyulasz: nekem se nagyon eszik :? pucolni szeretik :lol: és facsarni, mert az olyan jol spriccel :lol: :lol: ezt a müveletet természetesen a szoba közepén vagy a kanapén birják előadni, de utána meg segitenek letörölni a kanapét hát igy nem is tudok már haragudni h tiszta ragacs minden :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Tami bealudt a porszivozásomba a kanapén :? izgi napunk lesz alvásügyileg :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Mandarint én is félbe vágva adom, narancsot is falatokra vágva.

Törpi: mindíg is mondtam, hogy legszebb öröm a káröröm-nincs benne irigység! :lol: Kölcsön kenyér meg visszajár! :lol:

Leküzdöttem magunkat a postára, hótakarítás nálunk sehol sincs, babakocsival érdekes volt, de tutira izomlázam lesz. Áruljátok el, hogy hogyan marad fönt a kesztyű a gyereken! Mert enyémek újabban leszedik. Az összes félét ami van nekik. :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi!
Mi is elrohangálással kezdtük, tudom, nem könnyű. De belejönnek, csak győzz takarítani. :D
vovanda
 
 


Én is félbevágva adom,de úgyis kiköpi a hártyás részt...próbáltam egybe is...

Babus,enyémek imádják :D facsarás,ajaj,az gáz :shock: na inkább nem röhögök :lol:

Timi,én ötújjast vettem nekik,és az fennmarad,sőt,már kérik maguktól,mikor öltözünk.
Vendég
 


Vanda, mondtam én, hogy morzsaporszívót kellett volna kapnom szülinapomra :? :lol: Na, majd legközelebb veszek Ikeában kisasztalt, most akciós a sárga :lol: :lol:

Babus, uncsin nyomhattad Te ezt a takarítást :lol: :lol: Gondolom azért az elmúlt napok láza még kicsit gyengíti a pici testét. Hát ja, érdekes lesz így a nap további része, valószínű két műszakot fogsz nyomni, és mire apa hazaér Te is aludni fogsz a lányokkal együtt.
Édesek lehetnek, ahogy facsarnak majd takarítanak. Lányok is takarítanak maguk után, majd meg zabálom őket, valóban, nem lehet rájuk haragudni. Még jó, hogy mosható a kanapétok. Én a szőnyeget már nem is sajnálom, majd ha kicsit már tudnak vigyázni, veszek újakat. Addig meg ennek csinálunk egyedi mintát.

Timi, jó kis edzés! De Neked milyen indíttatásod van, hogy a legnagyobb hóban sétálsz a postára? :shock: Ne tagadd, kizárólag testedzés szempontjából csinálod :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nyuszi, ötujjas ekkora kézre? Én nem találtam :( most vettem új egyujjasokat zseníliából, az tök jól megmarad rajtuk. Bár ha Míra le akarja szedni és nem megy neki, akkor dührohamot kap. Na de min nem, ami nem sikerül? :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: áldom a börkanapét rendesen :oops: :lol: ne mááá azért remélem fürcsire hazaér Apa :lol: az az Ö feladata :lol: amugy Tami több alvást igényelne sztem ha hagyná Lalu még elképzelem h együtt alszank ma csak kicsit késöbb rakom le Öket, Lalu sztem simán birja de majd meglátjuk, szerencsére nem aludt sokat 20-30 percet közben ment a porszi utána leesett a csöve tök hangos volt Lalu nyavajgott h bemászik az etetöszékbe és Tami eközben békésen szunyokált :lol:
Törpi, Nyulasz: én is vettem H&M ben 5 ujjast 1-4 éves a méret de nem tudom felszuszakolni, a téli meg jo nagy persze az is 18hos-2évig a méret...aki ezeket kitalálja sztem nem látott gyerekkezet :evil: :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi: ügyi hojárok vagytok :lol: :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: teszvesz biznisz, jön a pénz én meg megyek a postára. Mire csajok felkelnek, meguzsiznak bezár a posta, ezért délután nem tudok menni. K. szokott leszaladni, ha hazaér, de ebben a hóban ő is busszal jár, nem ér haza időben. A kényelemszerető, lusta természetem (oroszlán) nem igazán díjazza a testedzést, de ha már muszáj! :lol: :lol: :lol:

Nyulasz: öltözésnél meg csak úgy játékból enyémek is hozzák, hogy vegyük fel, aztán amikor tényleg kéne kint, ott meg leveszik. Bár egyujjas, én sem láttam ötujjast ilyen kicsi méretben.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, de jó! Én annyira lusta vagyok, hogy még a teszveszig sem jutok el; lefényképezni, felrakni, postára vinni... nekem ez nyüg, pedig de jó lenne a pénz érte. Még a lányok újszülött hordozói is megvannak :oops:

Babus, jah, bőrkanapé :lol: akkor már értem :lol:
Szegény Tami, akkor nagy kész lehetett.
Én is kaptam egy hiperszuper belül termót, de alig tudom felcibálni. Ezért vettem a zseníliát. Az álom e szempontból.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpikém! Ha eljutnál mostanában a fotózásig, akkor a 80-86-os méretek érdekelnénk! :wink: És mondjuk postára sem kéne vinned, ha tavasszal jöttök megint. :wink: És lenne belőle kis pénzecskéd! Hmmmm?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, azokat mostanság vetjük le, ill. 86-ost azért még hordunk. Az őszi cuccainkat viszont akkor lefotózom, és elküldöm Neked, csak írj egy e-mail címet priviben. A többit meg kiviszem börzére, hátha elmegy valami ott is.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: privi ment!

Könyveket rakodok! Őszülök én magamtól is eléggé. Egyébként Hanga ma mutatott hajlandóságot arra, hogy megunja és otthagyja, de ahogy észreveszi, hogy rakom vissza már jön is rombolni. Alexa meg leül a friss szerzeményekkel és lapozgat, csak ezzel az a gond, hogy minden oldalt megtépdes kicsit, mire sikerül lapozni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Az ötújjas kesztyű egyik zsenília,másik pamut,én használtan vettem gyerekruhaboltban.A h end m -es szerintem nagyon gáz,iszonyat nehezen adom rájuk,és le is jön hamar maától.Azt hittem macerásab lesz az ötújjast rájuk adni,de nem.És itthon amikor próbáltuk ők is mndig leszedték,aztán hozták,kb 30x adtam vissza,de kinn nem veszik le.

Timi,de legalább megy a bolt :D Én azt se tudom hogy működik az eladás,venni szoktam csak,amiket eladtam,két babakocsi,hordozók,azokat az ikresen,meg az expresszen.Ugye nem bonyolult a teszes eladás? :oops:

jelentem,krumplistésztát nagyon szeretik :D
Vendég
 


Nyulasz: hurrrrá nyami kruplistészta :wink: he lehet nekem ia azt kéne holnapra :lol: még nincs elöttem a holnapi ebéd :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz: most h mondod a tésztát tényleg nekem elsö darabos kaja amit elkezdtek normálisan enni az a tészta volt :lol: megnéztem van itthon minden köszi ebédtippet :wink:
Zsófi: de ne izgulj, akkor ennél nagyobbak voltunk mint Ti most :lol: :wink: ügyik vagytok játszoval legjobb gyereksereg nélkül probálkozni legalább nem kell keresgélni h hol vannak :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


vacsira tojáskrém lesz már rég nem volt :lol: hátha vki kedvet kap :wink:
nálunk ma megérkezett kisori=kisoroszlán (duplo) így elövettem amit eldugtam :oops: szent a béke mindenkinek van kisori :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


[quote="szizzsófi"]
írta:
szizzsófiBőrkanapé az a tuti:-D szőnyeg nálunk is cserélve lesz, mire megjön az eszük, addigra el is kopik :oops:

persze vicces a sztori mert csak ugy nem tudtuk volna ugye megvenni :oops: voltunk kikában anno nézelödtünk, hüha de helyes kis kanapék, nem is drága ahhoz lépest h bőr, ááá de olyan csunya almazöld-mondtuk, Apa persze egyböl beindult h ez milyen klassz és akkor még anyostol megörökölt ütött kopott kanapéval voltunk ugye mikor összeköltöztünk berendezni nem nagyon volt miböl a lakást, én akkor kezdtem dolgozni :lol: Apa menjünk el a másik kikába nézzük meg ott is a szinét mert gyanus h nem is almazöld csak a fény miatt, akkor még volt kika Tbálinton is :lol: megnéztük hát tényleg nem almazöld volt :lol: hanem az a szép halványmustársárga jaj de itt 2essel kezdödik az ára ott meg 1essel irány vissza közbe telefon kitöl is kérjünk kölcsön ugye :lol: mert ennyiért visszük :lol: szoltunk az eladonak h akkor kérjükszépen ok papirmunka ja hát az ára tényleg 2essel kezdödik de ugye ami ki van irva annyiért oda kell adniuk igy oda is adták. :lol: no ez a történet bocsi ha vkit untattam meg hosszu voltam :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


na eldugultam :oops: megfött a tojgli :lol:
jaaaaj legjobb holnap lesz vmi ikres klub a védönök szervezik az itteni ikreseknak annyira várom már :lol:
(nem akartam elkiabálni Tami miatt de megkérdeztem és igy tuti nem fertöz már lehet menni gyerekek közé :lol: )
Nyulasz: van kedvetek jönni? elvégre itt laktok a szomszédban :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi nálunk könyvek ugy be vannak szorítva, hogy nekem is össze kell szedni magam, ha ki akarom venni, igy csak olvasgatják meg simogatják őket

Én is adogatok el teszen, egy csomó dolgot mondjuk sajnálok eladni, de tényleg jól jön az utánpótlás
van egy vadi új hidegpárásítónk is

Nyuszi nem semmi akrobatáid vannak, :shock:
enyémek nem férnek oda hála istennek, mert pici az étkező, meg a tálca mindig fenn van

Végül nem a tápszer csere lett a bűnös (amúgy milumil 3) hanem fosós-hányós vírus
Én tegnap éjféltől fél 5-ig hánytam sugárban, a család többi tagja (a mama is) hasmenéssel küzd, Réka nagyon szenved,
egyedül apa meg Laura nem beteg
Reggel hívtuk dokit, már azt hittük kórház lesz belőle de nem szerencsére

Móni
KépKép
reunion
 
 


Csajok, teszvesz-eladást én is csak tanulgatom. fogalmam sincs mennyi a jutalék, csak átutalom, ha küldik a számlát. Minden feltöltött terméknél írja, ez a termék árától függ szerintem. Én licitesre szoktam rakni, nem is adom el annyiért, mint szeretném, de így legalább elviszik és nem kerülgetem tovább és egy kis pénzem is van belőle. Nem ebből fogok meggazdagodni, az már biztos! :lol: Egyszerű az eladás, csak bele kell jönni.
Na, kiveszem a pizzát a sütőből, mert éhen hal a család! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


MÓni: jobbulást Nektek :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 



Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: jobbulást nektek! :wink: Látod, ha nem jöttök játszóházba is benyaltok valamit, úgyhogy legközelebb ez nem lehet kifogás! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi, éljen a darabos kaja!!!!!!!!!! Krumplis tészta nálunk is bejött.

Zsófi, priviben írj e-mail címet. Játszóterezéssel ügyes voltál!

Babus, én szeretem, ha egy-egy bútordarabnak, ruhának, stb. története van. Ezek olyan családtaggá válnak ezáltal. Egy kényelmes kanapé meg különösen. A mi étkezőasztalunk története pl. Ikeából hozták haza tetőcsomagtartón. Leesett az autópályán :? Kettétört, így életünk első karácsonyát a házunkban nyomi asztallal töltöttük, mert csak később tudta kicserélni az Ikea. De kicserélte. Ez is furi, nem?

Móni, jobbulást az egész családnak!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Móni, tudod, mi jutott eszembe? Ha most eljöttök Eleven Parkba, az Isten se mosta le volna, hogy onnan szedtetek valamit össze, és apának lett volna igaza. Többet tuti nem mentetek volna oda :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Móni,sajnálom a betegséget :( Jobbulást!
Egyébként mi is milupa milumil 3-ast eszünk.

Babus,köszi a tojáskrém ötletet,megcsináltan,szo-szo ették,apa annál jobban,már rég volt,csak ugye mi zsidó tojásnak nevezzük :lol:
Kanapé,hű,nem semmi,milyen jól jártatok,na,akkor majd átpakolgatom én is az árcimkéket :lol: Egyébként egyszer már csináltam ilyet,a 800 ft-os úszószemüveg dobozába beraktam a 3000 forintosat :oops:

Törpi,asztal :shock: jó hogy nem történt baj...és hogyhogy kicserélték?Ütésálló asztalként adták el? :lol:

Zsófi,éljen a játszótér :D
Vendég
 


Törpi,pont ez jutott az eszembe,hogy ha Móniék elmennek,akkor aztán hallgatott volna apától,hogy ő megmondta.
Vendég
 


Rana,ti jól vagytok?

Lkata,mi lett a lázzal?
Vendég
 


Babus,holnapra jó szórakozást!Legalább lesznek barátok a környéken :D

Na jó éjt lányok!
Vendég
 


Jó reggelt!
Nyulasz: legközelebb már gyerköcöknek is bizti jobban fog csuszni :wink: tényleg el is felejtettem h zsidotojásnak hivja én Anyum is :lol:
köszi, remélem jo lesz, nagyon kiváncsi vagyok hányan leszünk :lol: na megyek is mert még a tésztát meg kell föznöm azt frissen jobban szeretem :lol:
TKata??? merre vagy???
és Kati??? nem ér így eltünni, remélem minden ok :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Alexa ma korán kelt, majd lesz is rajtam lógás egész nap!

Zsófi: bátor vagy a játszótérrel, de látod milyen jó gyerekek! Én az udvarra merészkedtem ki velük egyedül, ehhez is kell ám bátorság! Havat nem kellett lapátolnom, mert Hanga felnyalta, Alexa lepucolta a kutyakennel rácsait a szájával, pusziszkodott a kutyákkal és persze ezt egymástól legalább 10 m-re tették, ha közelebb szállítottam őket egymáshoz egyből szétfutottak. Hanga folyton lépcsőzik, az ütő áll meg bennem, amikor elindul az első teraszról lefelé kapaszkodás nélkül, de lejön. Közben néha leül, néha megbillen előre, én szélütést kapok, a gyerek meg visszaegyensúlyozza magát. Nem számoltam, de olyan 6-7 lépcsőfok lehet, na az én éveim naponta ennyivel rövidülnek.

Babus: de jó nektek! Jó szórakozást!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus,majd mesélj milyen volt!

Timi,öregszünk,öregszünk? :lol: Nekünk rács van a lépcső alján a kertben.Enyémek is szoktak szanaszét menni,de legalább nem esznek meg semmit.
Vendég
 


Nyulasz: hát ez az! Úgyszólván semmi gondom nem lenne, ha nem tömnének magukba mindent egy pillanat alatt! Amit nem tudnak felszedni annak meg nekihasalnak. A lépcsőzés semmi ehhez képest!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi, én sem értettem, mi alapján cserélték ki, nem én intéztem.
No, akkor milyen is az a zsidótojás? Receptet kérek szépen én is. Apa olyan finom kenyeret hozott tegnap, nem kéne hogy ránk rohadjon, mint általában :?

Babus, jó szórakozást!!!

Timi, kezet foghatunk, ma Míra szeme fél7-kor apa ébresztőórájára kipattant. Megőrülök :x Valószínű mi is csak csimpizve fogjuk kibírni a délelőttöt.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: hát én meg úgy vagyok, hogy egy életem, egy halálom, kimegyünk úgy 10 körül, ebédre-alvásra meg bejövünk. Már ha bírom addíg idegekkel! Kint legalább nem lóg rajtam. Lefoglalják a kutyák, na meg majd jól megszánkóztatom. Hanga meg élvezi hogy a hóban rohangálhat, meg a lépcsőn, de majd hátra viszem, hogy elfelejtse egy kicsit.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Én pont így látom, csak ugy tálaltam, hogy ha elmentünk volna a játszóházba akkor nem lennénk most betegek
Apa is mondta, hogy most tuti azt okolná

Nyuszi megvan dvd formátumban a gyésm, majd azt is küldöm
jó lenne ha ma megjönne a csomag

ja és babus már rajta vagyok a témán, ma már lesz erőm elővenni a dvd-ket mert az nekünk is el van dobozolva madagaszkár 1 ugye?

éjjelünk jó volt, csak 4-5 ször keltünk, most L volt az ügyeletes, elkiabáltam, hogy semmi baja, ő a hányós fajta lett,(+ egy kis fosi) éjjel végig rajtam aludt, (engem hányt le)

Timi azért én irigykedem, hogy csak ugy kimentek a kertbe és már ott is a hó meg lehet szabadon koricálni velük, de jó is lenne
lépcsőt tuti lezárnám, enyémek csak felfelé mennek otthon anyáéknál az emeletre, és négykézláb, de azt se szeretem látni

Móni
KépKép
reunion
 
 


Barioltás: beszéltem dokibácsimmal. Persze azonnal "nem" volt a válasza, de aztán komolyra vette, és elmondta, hogy ő szívesen beadja, ha én kérem, de fennáll a veszélye annak, hogy az egy oltás mellett sem fogják elkapni, és mivel élethosszan tartó védettséget nem ad az oltás, felnőttkorban nem lenne jó elkapni. De felajánlotta, hogy van pár himlős betege, összehoz egy randit velük :lol: :roll:

Nyuszi, rákérdeztem a h1n1 elleni oltásra is, amire az volt a válasza, hogy ez az idei vírus egy teljesen normál influenza intenzitásával bír, nem olyan kemény, mint a tavalyi, így 3 éves kor alatt nem ajánlja. Kicsit konyhanyelven bírtam csak visszaadni szegény szaktekintély gondolatait, de a lényege ez volt :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Móni, tény, egyik gyerkőc se betegedett le Eleven után, biztos ott szedtek össze valamit, ahol helyette voltatok vele.
Lehányt, Te szegény? Nem akarok mosolyogni, de ismerős (Míra szokott engem leküldeni). Na de ha rajtad alszik, el sem tudod kerülni ezt :) De legalább jól érezte magát anya pocakján, és betegen az a legfontosabb!

Timi, csatlakozom, mi is kimegyünk randalírozni, talán jobb lesz a délelőtt. Tegnapról maradt kaja, azt kapják ebédre, főznöm se kell. Bár ha Míra nyügi, akkor hamar be akar jönni tévézni. De most van hó, szánkózni szeret, meg lapátolni a havat, talán jó lesz kinn.

Zsófi, iszonyú, sajnálom az éjszakátokat!!!!! Pihenj le Te is, ha ők alszanak, talán kicsit jobb lesz.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Zsófi,ó,sajnálom,és jobbulást!

Móni,nektek is gyógypuszik,ja,és dvd-t is nagyon köszi :D

Törpi,no akkor legalább a h1n1 miatt ne aggódomEz jó,összehoz néhány pöttyössel :lol:

Timi, :lol: nekihasalnak :lol: :lol: :lol: hajrá,csak ügyesen,én is megyek öltöztetni...
Vendég
 


Zsófi: sajnálom éjszakát, délután aludjatok egy nagyot
párásítót 12 ért raktam fel teszre, de 10-ért is elvihető
amúgy 1 hónapja vettük, és kb 2 hetet használtuk, de semmi baja, csak anélkül is megvagyunk

Nyuszi: hurrá, :D :D délután apa viszi postára, ne haragudj, de belenéztem, biztos jó méretet küldtek-e, meg kiváncsi is voltam rá milyen
ja a kezem fertőtlenítve volt előtte :?

Móni
KépKép
reunion
 
 


Na, csajok! Megvolt az első komolyabb balesetünk, apa szökőévente 1x megy kocsival dolgozni, naná, hogy akkor kell az autó. Kint tök jó volt, nem is volt semmi baj, bejöttünk, én elszaladtam pislni és Hanga ezalatt szépen elesett a lépcsőn, vagy le a kanapéról a lépcsőre és felrepedt a szemöldöke jó hosszan, 1 cm hosszan meg csúnyán szét is nyílt. Hívtam dokit, mondta menjünk gyorsan épp rendel, jönni nem tud, meg ha sebészetre kell menni, akkor az is ott van helyben. K-nak telefon, még jó, hogy elengedték, rohantunk ezerrel. Most szépen össze van ragasztva, szerencsére nem kellett varrni. Olyan nagyon büszke voltam rá! Szépen hagyta a fertőtlenítést, ragasztást, nem sírt, nagyon okos volt! Én meg azt hiszem most fogom magam kibőgni. Sosem gondoltam volna, hogy ennyire megvisel egy ilyen kisebb baleset, ha a lányaimról van szó. Több ezer ilyen és ennél csúnyább sebet láttam, ragasztottam, tettem rendbe, de hogy az én gyönyörű lányomon ilyet kellett látom! K. már építi a gumiszobát, soha többé nem engedem őket sehová, én még egy ilyet el nem viselek!

Zsófi: gyerekeink összebeszéltek- bár nem tudom hogyan- nálunk is 6.45-kor kezdődött az egymás felébresztése! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jaj, Timi, annyira sajnálom! De ahogy olvasom, tényleg Téged viselt meg jobban, mint Hangát :( Arany gyönyörű buksija! Sok-sok gyógypuszi rá! Meg a Te lelkedre is! Kis hős volt, hogy nem sírt, nem is tudom, hogy csinálta :shock:
Mit akarsz azzal mondani, hogy soha többé nem engedem el őket sehova? Csak pillanatnyi felfokozott állapotod mondatja ezt :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Timi!
Én nagyon sok fejfájást okoztam anno a szüleimnek, a karom kétszer tört el, sokat estem és csúnyákat. Egyet fogadj el tőlem: ha így kiborulsz ennyitől, akkor később tényleg gumiszoba kell. Minden gyereket ér baleset, ha vattába bugyolálod, akkor is. Szerencsére ritka, hogy tényleg komoly baj legyen belőle. Próbálj kicsit nyugodtabb maradni.
Ha emlékszel: Réka fejére nem rég esett rá egy fiók. Szóval tudom, milyen az, amikor a gyerek fejéből dől a vér. Ijesztő, de neked akkor is nyugodtnak kell maradnod, mert ha te megijedsz, a gyerek is még jobban megijed.
És persze gyógypuszik a sérült buksira. (bocsi a kisregényért).
vovanda
 
 


Törpi, Vanda: köszi! gumiszobával csak vicceltem ám! Lesznek még ennél cifrább esések is azt hiszem! Én is folyton törtem magam. A bal karomat rengetegszer gipszelték, a jobbot meg sosem vallottam be, inkább tűrtem, de az csak repedve volt néhányszor szerintem.

Előttük nem voltam ijedt, rajtam minden az esemény után jön ki. Szerencsére nem vagyok az a lefagyós típus, csak utána szar, amikor mindenki lenyugodott, már rég dőlnek a röhögéstől, na, rajtam akkor jön ki az ijedtség. Ijedtemben gyorsan ki is takarítottam. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,ó,szegénykém,puszi a buksira!

Móni,ezer hála,és ne viccelj már,köszönöm,hogy bekukkantottál.De ráér ám feladni,amikor amúgy is mentek a postára csekkek miatt,nehogy még ez miatt legyen plussz utatok!

Mi ma elmentünk shoppingolni apával,vettünk egy tv-t,meg nekem egy telefont :D
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?