Sziasztok! Zsebi, küldök képet, mindjárt keresek régit, de tegnap csináltam újat, ha párom hazajön letöltetem!
Ami a depit illeti, mondtam már, h lelki rokonok vagyunk? Olyan jó, h leírtad,m én ezt már elmondani is alig merem, mindenki hülyének néz. eddig én is biztattam magam, h talán lesz még, de most tuti vége, azért 40 évesen 6 gyerekkel győz a józan (?
) ész (?
). Én próbálom kiélvezni a kicsiségük minden percét, és amikor strapás, akkor is ezzel biztatni magam, h örülj neki, úgysem tart sokáig. És persze minden kornak megvan a szépsége, és klassz látni, ahogy fejlődnek, de...
És az unokák is nagy örömet fognak adni, más fajtát, de...
Azt hisezm természetes, h soha senkit nem fogok tudni úgy és annyira szeretni, mint a saját gyerekeimet!
(Most itt alszanak az ölemben a szopis párnán, a lábam már elzsibbad, mert törökülésben ülök, de nibncs szívem lerakni őket
)
sztem azért pszichológus még nem kell, csak próbálom magam belevetni az öröm részébe, és pozitív gondolatokat erősíteni. de azért február elején számítsatok egy kis szomorkára, mert 6 hósak lesznek, elkezdek majd hozzátáplálni, és elkezdenek távolodni...
Fejés: szoptatni mindig tudtam, fejni csak amennyit muszáj volt
6gyerekkel az élet...: igen, az anyagi vonzatoktól én is aggódok, most a nappaliba szükséges könyvespolc fal csináltatást halasztottuk el, h mehessünk sítáborba. valamit valamiért.
Néha aggódok, pl tegnap csináltam vacsira 2 üveg házi lecsókonzervből, +hagyma, +szalonna, +némi
felvágott féle alá, +12 tojás-ból tojásos lecsót, + fél kg kenyér, na ez úgy lecsusszant a torkukon, pedig volt aki csak kicsit kért, és a picik még nem esznek, és a legnagyobb még csak 12 éves!!!!
Abbey! jó hogy nem rüh, csak most találják el a gyógymódot.
Antihisztamin helyett: homeos "histaminum", ezenkívül használhat a kalcium tabletta, pezsgőtabletta, akármi!
Vanda! Azért akkor is klassz, amilyen határozottan csinálod a dolgaidat, tetszik, még ha tudom, h azért megvívod belül érte a magadét!
szivvi! te írtad a tápi árakat??
nem semmi. Nem is tudtam, h micsoda pénzbeli értéke is van az anyatejnek, még akkor is, ha zabál a szoptatós anya
Mondom, h felcsapok fejőstehénnek, haha, bár pont a fejés nem működik igazán.
viccet félretéve: kérj meg kisebb gyerekes ismerőst, akinek szopik a babája, h annak a nevére írják fel a tápitokat!!! Ha már ilyen hülyén van a szabályozás! tök jó, hogy ők eldöntik, h aki ennyi idős, annak ez a tápi kell, azt slussz!
Zsebi! Ikrek súlya: igen , én is örülök, h nem fordítva van, aggódnék is, meg idétlenebb is lenne. Bár a másik ikreimnél kicsit nagyobb Eszter, de nem ilyen jelentősen!
nonó az én kis élő játékbabám,m így legalább később kopnak ki tőlünk a picike gyerekrucik! Ajándék nekem
claire