Új privát üzeneted érkezett!

Nyulaszkám, macival aranyos vagy (mint mindennel). Már én is tűvé tettem a netet, ez hasonlít leginkább (ugyanaz a márka, mégse tök ugyanaz):
http://lekmer.fi/lelut/pehmoelaimet/nal ... albert-vit
Sajnos finnül nem tudok, de fűzöm Apát, mert van egy finn ismerőse... :roll: :oops:
Cipő: nincs semmi baja a lábuknak, a dokinő azt mondta, minden gyereknek olyan cipőt kéne hordani, ami tartja a bokájukat (nem extrém módon, csak úgy normálisan. Mindjárt beteszem ide, én mit vettem a piciknek), ha már járnak. Meg a talpukat is tartsa vmennyire. Nem kell, hogy harántemelős vagy suppinált legyen (de az nem baj, ha az).
http://www.deichmann.hu/site/hu/catalog ... ct=1028633

Timi, Sajnálom a nemreggelizést, majdcsak belejönnek vhogy... :roll:

Babusok, tényleg a fogtól lehet a láz? :roll:

Ajsika sincs jól, szegénykém most is aludna, csak állandóan felköhögi-feltüsszenti magát. :cry:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Nyuszi, nekem fél8-kor eszik a tápot, mégsincs értelme próbálkoznom 9 előtt. Ha mégis bepróbálkozom, alig esznek 3 falatot. Fél 10-kor bezzeg már törlik be a kaját rendesen. Sőt, még repetának gyümi is lemegy, mégis esznek 12-kor ebédet.

Babus, érdemes utána-nézni, hátha több esélyünk lenne egymással is beszélni, mint Elevenben, meg ha árban is jobb, akkor tudtok ott talizbi többször is. Kár, hogy én csak ritkán tudok csatlakozni :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Á, morzsaporszívó: én komolyan gondolkodom, hogy kéne venni egyet. Förtelem, ahogy a babakocsink kinéz egy-egy séta (és kikuncsurgott pogácsa után)... :oops: Ráadásul most fent van ugye a lábzsák, így leseperni se tudom egyszerűen...
Milyet érdemes venni???

Nyulasz, most szöget ütött a fejembe, mert nem tudom, minek is kell ilyen cipő nekik. Na ha minden igaz, jövőhéten megyünk kontrollra, ha nem felejtem el, megkérdezem a drnőt....

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 

 
 

Rana,én se tudok csehül :lol: Babus,ezt neked is irtam :lol:
Valaki csak megrendeli neked,nem?Akkor a mienk nem olyan,ugye?Sajnálom,pedig olcsó lett volna :lol:

Nekünk supi+ cipőink,szandijaink vannak,meg a decthlonos hótaposó.De benevezek egy puhatalpúra.

Ajsikának jobbulást,szegénykém :(

Morzsaporszívó nekünk elektrolux rapido van,én nagyon szeretem.

Zsófi,remélem kaja ügyben nem vagy kiváncsi a véleményemre :lol:

Törpi,végül mindig azt a következtetést vonom le,hogy hamarabb kéne kelteni őket,hogy beleférjen a reggeli táp is. :roll:
Vendég
 


Köszi Zsófi.Kopaszi gát nekünk is tuti :D

Timi,ja én is jót röhögtem a csimpimanókon :lol:
Vendég
 


láz még akad de csak épphogy 38 :? :lol: kedve jo paradicsomos husgombocok krumplival nem csuszott nagyon egyiknek se :? így Anyának több maradt :oops: :lol: most csinálok quichét azaz pitét ha az se jön be tényleg betegek :? :lol:
hu tali Kopaszin nagyon jo ötlet :wink: lehet jobban is járunk tavaszi-nyári össznépikkel talán kevésbé lesznek betegek remélem :wink:
dokival már nem tudtam beszélni, igy jobbhiján felhivtama védönöt azt mondta ha nem tul magas és kedve jo eszeget akkor simán lehet fog és ugye fájlalja is...hát kiváncsi vagyok de én is ugy érzem :wink: a multkor azért Lalunál a 3. nap éreztem h vmi nem stimmel már :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi: probálkozz aztán meglátod mi jön be :wink: probáld kevesebb táppal aztán rá fél-1 orával darabos ha ez nem jön be esetleg h kevesebb tápot teszel a vizbe???
mi ugye korán tápizunk de reggel vagy 1 ora is mire elfogy utána 1-1.5 ora mulva eszünk csak reggelit
Rana: hát nagyon remélem h csak a fogacska :? holnap azért felhivom dokit h mit mond

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


vovanda
 
 


Cipő kérdés érdekes, minden orvos más véleményen van. Én nagyon bizalmatlan vagyok, mert ált. van saját elképzelésem és amilyen önfejű vagyok nehéz meggyőzni. Az egyetlen, akinek vakon hiszek az a főorvos akihez korakontrollra járunk. Ő az osztályvezető főo a kórházban. Nagyon emberi és a gyerekek is imádják. Ő határozottan a mezítlábazás mellett voksol, el is mondta hogy miért. E4gyszerűen az elején kell hogy megerősödjenek a lábizmok, hogy a boltozatok egészségesen alakuljanak ki és az izmok megtanulják, hogy mi a dolguk. egyébként emlékeztek, Hangának nagyon befelé állt a lábfeje, úgy indult el, elég sokat aggódtam miatta. Mára szépen egyenesen rakja a lábait. Gyerekorvosunk szintén mezítláb párti, nem is ismerik egymást a főo-val, de szinte szóról-szóra ugyanazt mondták el.

Mi is benne vagyunk bármilyen taliban!

Zsófi: reggelivel én is küzdök. Szerintem próbálkozz, bár gyerekeidet ismervén hamar ráéreznek arra, hogy milyen jó reggelizni és nem lesz gond. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Vanda: nagyon jó olvasni, hogy milyen ügyesek vagytok mindannyian! Azt a -2 kg-ot viszont tornázd vissza magadra!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Rana, én már rég komolyan gondoltam a morzsaporszívót, szerintem nem élet az élet nélküle, mióta disznóólat csinálnak a lányaim minden kaja alkalmával, de nem kaptam szülinapomra. De majd én meglepem magamat!
Szegény Ajsi! Jobbulást Neki! Nálunk a köhögés csillapítására a nagy párnán való alvás volt a megoldás egy hétig.

Nyuszi, én tuti nem kelteném ezért őket korábban :oops: Én majd meg őrülök, hogy minden reggel óramű pontossággal 7-kor vagy negyed8-kor riadót fújnak. Akkor kihagynék egy étkezést délelőtt inkább.

Zsófi, szerintem ne hagyd el a tápot, amíg ők nem teszik. Különösen télen célszerű meghagyni nekik. Aztán hagyj nekik időt, azonnal nem fognak szilárdat enni. A tapasztalat majd megmutatja, mikorra éheznek meg a reggelire. Lehet, hogy egy ideig Nálatok is kimarad a délelőtti gyümi, de majd délután pótoljátok.
De ha nagy darabos zabálók, akkor megéri egyszer kipróbálni, hogy elé rakod a reggeli kenyeret meg a tápit is, és ő eldönti, mit akar csinálni.

Timi, Csimpimanó :lol: :lol: :lol: Igencsak ismerős. Erről már meséltem?

Kép

Babus, Te hogy maradsz életben ezek mellett a hajnali kelések mellett? Kopaszi ötlet teszik, de ki tudja, nyár elején, tavasszal feljutunk-e :( Na majd próbálkozom.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Timi!
Hízni max. nyaralás alatt tudok, amikor csak lógatom a lábam, és nem csinálok semmit.

Törpi!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
vovanda
 
 


Nyulasz :lol: :lol: :lol: :lol:
Azért nem minden stimm.Apa nem volt külföldön,de a többi ok :wink:
Rövidhaj nekem nagyon bejövős és biza,én is csak kapkodom a fejem,hogy most születtek,2kg-val és 42cm.rel,most meg :lol: :lol: :lol: :lol: Már tudják,mit akarnak,már lassan 14kg-sak és közel 1 méteresek és oviba mennek szeptemberben. :shock: :shock: :shock:

Eszti

Kép
szotyo
Kiskőrös
 
 


Törpi: :lol: :lol: :lol: Látom szomorú sorsomat! :lol:

Vanda: ha tudnád, mennyire irigyellek érte! Tudom, neked nem túl jó ez, ha tudnék átpasszolnék néhány kilót!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 



Eszti

Kép
szotyo
Kiskőrös
 
 


Jó reggelt!

Eszti,bakker,tényleg,tegnap nem voltam rest,és visszakerestem,hogy kivel kevertelek össze,azzal,hogy apa külföldön volt,és Szanet volt az :oops: Hát,hiába,már legalább 15 hónapja olvastam,és akkor ugye alvásügyileg sem voltam toppon :lol:
Tényleg hihetetlen,hogy nőnek.

Törpi,nemáááááááár :shock: :lol: Míra van a hátadon?Palacsintából postázhatsz! :lol:

Vanda,bakker,enyémek itthon,de mégis majdnem bőgtem...hú,azért nehéz lehet,de ügyesek vagytok!Mi nyáron tervezzük,hogy heti 2 napra mennek bölcsibe,ilyen magánjellegű,családi háznál,unokatesóék is jártak,anyjuknak is jót tett egy kis szabadidő,még ha csak fél délelött is,meg a gyerkőcöknek is jót tett a szocializálódás.

Babus,no mi van azzal a fogacskával?

És egy kérdés,valaki jár még ilyen tátika,vagy ringató vagy mittomén milyen nevű foglalkozásra?
Vendég
 


Jo reggelt!
koppkopp de nem is irok többet :lol:
Nyulasz: hova akartok menni "bölcsibe"? a campinál abban a müvházban (nem jut eszembe a neve most :oops: ) van tátika vagy mi, egyik barátnöm volt párszor tetszett nekik :wink:
én meg itt dilemmázok h mi legyen menjenek-e oviba novembertöl (vagy amikortol lehet) vagy sem...de jövö szeptemberben meg már majdnem 4 évesek lesznek :? meg nem is tudom h itt hogy van a felvétel most érdeklödök meg nézelödök h mi a helyzet felénk...na majd kiderül :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: :shock: :shock: :lol: :lol: micsoda kép :wink:
alvás...hát az nem sok mostanság érzem h kipurcantam :oops: ezt soha nem gondoltam ha az én 10 órához szokott szervezetem simán elvan már 6 órával is :lol: :lol: ha nincs semmi teendö azért mi is szoktunk korán aludni menni :lol: föleg egy-egy ilyen hajnali ébresztö után vagy du én is alszom :oops: :lol:
Vanda: örülök h jol alakulnak a márnemisolyanminik :wink:
Timi: na szupi akkor meglesz matrac, remélem beválik :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Eszti, köszi a linket! Ez vajon hideg párát csinál vagy meleget (vagy hülyeséget kérdeztem?)? Nem ismered ezt a fajtát? :roll: Képzeld, beüzemeltük a hidegpárásítót a Salvus vízzel. Az egész szoba olyan, mint egy Omega-koncert! :roll: :shock: :shock: :shock: Plusz szúrja az orrunkat, és minden tiszta fehér por, ahogy Nyulasz mondta :shock: :shock: Úgyhogy éjszakára nem mertem bekapcsolva hagyni. A Salin sókészülék is működik, de az is csak nappal, biztos ami biztos...

Törpi, elmeséled a kép mögötti történetet? Vagy ez mindennapos??? :shock: :shock: :shock: :shock:

Cipőre még egyszer rákérdezek a dokinál.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Zsófi, számold ki, hány köbméteres a szoba, és olyan párásítót vegyél (mindegyikre rá van írva, mekkora szobához való). Minél nagyobb űrtartalmú a jó, hogy ne kelljen töltögetni, na és mióta nálunk leégett a másik (és majdnem kigyulladt tőle a szoba), azóta sztem a legfontosabb, hogy automatikusan kapcsoljon ki, ha kiürül a tartály. Amúgy egyáltalán nem hangos. Ja és ultrahangos legyen, azaz hidegpárásító. Léteznek melegpárásítók is (mintha vizet forralnál), azokba lehet aromaterápiás olajat meg gyógyszert tenni. A hidegekbe nem. Persze vannak olyan luxustulajdonságok, hogy digitális párakijelző (be lehet állítani, hány %-ot akarsz) meg távirányító, de ezek rohadt drágák (bár készülj fel, a mezeik is! :shock: ).

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana
Nem tudom,szerintem ez hideg párásító lehet (Aldi),de meg kell nézni.Nem írja a honlapon?
Omega koncert :lol: :lol: :lol: Igen,és a fehér por,ne is mond.Ezért álltunk mi át inkább arra,hogy elé ültünk,amíg bírták és szippantották be a gőzt.
Salin doboz nálunk is nappal megy,úgyis hatékony ám :wink:

Zsófi
Rana már mindent leírt,amire érdemes figyelni.Ha tehetitek,akkor érdemes egy komolyabbra beruházni,de mindenképp hidegpárásító legyen és nem hangos ám.A miénk egy egyszerű gép,de még ez is kikapcsol,ha elfogy a víz,ez nagyon fontos.És tényleg vannak olyanok,amiket be lehet állítani,hogy milyen páraszintnél kapcsoljanak ki-be.

Eszti

Kép
szotyo
Kiskőrös
 
 


Szotyo, semmi részletet nem ír róla... :?

Törpi, hogyan használtátok a párnát a köhögés csökkentésére? :shock: :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Szotyo, ennek legalább fel vannak tüntetve a tulajdonságai.
http://gyogyseged.hu/inhalatorok/inhala ... 3wod_CoEIg

csak azt nem értem, hogy az inhalátorok között miért van olyan nagy árkülönbség (ezen az oldalon van egy csomó másik is)...

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Zsófi: viburcol nekünk nem jött be, sőt, rontott a helyzeten.

Babus: hurrá!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok

jó lehetett a tali! a képek szuperek lettek! Győrben is van egy tök jó játszóház, az Ugripark, mi néha oda szoktunk elugrani.

http://www.ugripark.hu/

Törpi, jó volt tegnap nálatok! jó sok fényképet csináltunk aztán :)
Még mindig cukik a lányok :)

Betegeknek jobbulást!

zsuzska80
Szombathely
 
 


Nyuszi, korábbi kérdésedre a válasz, hogy hogyan eszik a rizst a lányok; nekem nem pereg, hanem ragad :oops: ennyit az én szakácsművészetemről.
mi decemberben még voltunk ilyen zenés-mondókás klubban, idén még nem volt rá időnk. Miért? Vagy csak a helyszín miatt kérdezed?

Rana, nem, nem mindennapi ez a szitu, mivelhogy nem főzök gyakran esténként. Ez Szilveszterkor volt, amikor nagyüzemben kellett gyártanom a csapatnak a palacsintát, Míra meg nem bírta nélkülem egy percig sem. Valamiért iszonyú nyügi volt, lehet, hogy érezte, hogy elmegyünk apával. De apa sem volt jó neki. Eleinte ölbe fogtam, de mikor már kezdett leégni a pali, kénytelen voltam átdobni puttiba, így mindkét kezem szabaddá vált. Hát van ilyen néha.
Párna úgy működött, hogyha Emma azon feküdt és nem teljesen vízszintesen, akkor csillapodott a köhögése. Bár nálunk a visszacsorgó cucc okozta a köhögést, Nálatok ez nem biztos, hogy így van.

Zsuzska, örülök, hogy sikerült összehozni a talit, gyertek máskor is, szerintem gyerkőceid igazán jól érezték magukat.
Bár többieknek mesélném, mikor megkérdeztem Gergőt, jössz legközelebb is? A válasz kategórikus nem volt. Na de mekkora zsivány mosollyal az arcon, azt kellett volna lefényképezni :lol: Na de Fannit sem kell félteni, kópéságért nem kell neki se a szomszédba menni. És mekkora a különbség a 2 és a 3 év között! Zsuzska gyerkőcei annyira okosak, ügyesek, olyan jó, hogy ilyen jól lehet már velük kommunikálni. És szófogadóak. Na, remélem mi is hamarosan megokosodunk :)

Babusok, hát igen, az én általam igényelt 9-10 óra alvás is már csak az álmaimban létezik. De ha sikerül valami csoda folytán többet aludni, akkor se érzem magam jobban. Szerintem ez a kialvatlanság nálam már felhalmozódott. Talán nyugdíjas éveimre helyreáll az egyensúly... de arra meg már csökken az igény :?

Zsófi, szuperanya :lol: :lol: :lol: De roppant jól esik!
Reggeli hogy alakult?
Éjszakát sajnálom. Biztató az Neked, ha azt mondom, nálunk mióta Emmának kinn van minden foga, azóta javultak az éjszakák? (Persze én az esténkénti megbeszélésre fogom :lol: ) Bár még az utsó 4 rágó hiányzik, ami most Babuséknak jön :?
Viburcol nekünk sem segített :? De minden gyerek más. Próbát megér, de elég drága mulatság, olyan 2000 ft körüli a 10 kúp. És ha jól emlékszem, nem lehet olyan sokáig adni. Utána mi van? Újra ébred a gyerek? Nekem mindig ez volt ezzel a bajom. Ezért camilla homeopatias bogyókat kaptak, az még mindig többet segített, mint a Viburcol. És annak nincs max adható ideje.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Zsófi: mi is próbáltuk viburcolt de nekünk se jött be :? (nurofen és panadol annál inkább :oops: :lol: de csak végszükség esetén adok persze :wink: )
jaaaa ugy látom jön a másik hiányzo fogacska is :shock: :shock: (háát mostmár jo lenne egyben letudni végre :oops: )

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: hu egy pillanatra tényleg azt hittem kint van az összes fogatok :lol: aztán továbbolvastam :wink: és meddig birta a Drágád a csimpaszkodást? :wink: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyuszi!
Egyetlen jó tanács: ha közösségbe megy a gyerek, te legyél nagyon nyugodt, nincs bőgés, pláne nem a gyerek előtt.
Persze szar érzés, ma is szar volt, kicsit hamarabb érkeztem, és hallottam, hogy ebéd helyett bőgés van (felváltva), de ezt szinte lehetetlen megúszni. Ha 3 évesen oviba szokatsz, ott is esélyes a sírás. Mi eddig jól megúsztuk, alapvetően nagyon lelkesek, még szipogtak, amikor közölték, hogy jó volt, és menjünk holnap is.

Zsófi!
Hiányoznak, de tényleg nem vagyok megzuhanva. Valószínűleg az is segít, hogy egyet már beszoktattam.
vovanda
 
 


Nekünk sem jött be a Viborcol, sztem felesleges pénzkidobás.

szoktatás: hát tudnék róla mesélni, de itt még korai :)

Törpi! tényleg?okosak, szófoagóak? ez jól esett :) sztem tegnap már nem bírtak magukkal, szóval nem tudom mit alkotnak az oviban...
jóléreztük magunkat nagyon, majd most Ti jöttök :)
kár hogy nem lett kép :( majd legközelebb.

zsuzska80
Szombathely
 
 


Babus, hát nem akarok hazudni, de negyed óráig biztos csimpizett. Na de úgy, hogy mikor a cuccot tettem a serpenyőbe, akkor előre vettem, mert azt meg tudtam egy kézzel is oldani, mikor forgatni kellett, akkor meg hátra dobtam. Gondolom ezért is bírta sokáig, mert élvezte, hogy dobálva van. Míra ilyen, imádja, ha nyüstölik.

Zsuzska, nem mondanám, de tényleg, ahányszor rájuk szóltál, mindig helyre billentek. Az ovit ne is mond, azóta azon rugózik az agyam :evil:
Ok, legközelebb mi megyünk, majd megdumáljuk.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Jaj Törpi ne már!!! hülye óvónőket fogtam ki, ennyi.
ha oda adod be őket, falura, tuti semmi gond nem lesz!!!
csak ugye én is úgy látom, hogy nem kezelhetetlenek a gyerekeim, és azoknak vannak beállítva. nah mindegy, majd később téma lesz még itt, akkor írok :)

zsuzska80
Szombathely
 
 


Sziasztok!

Hányós vírus van az oviban, és bárányhimlő, bár azellen már mindenki oltva van (igaz a srácok még csak egyszer). Lányok azért járnak, egyenlőre jól, bár holnap mivel nem tudom kire hagyni az ikreket, és reggel nem akarom a vírusos oviba becibálni őket, nem mennek a lányok. Amúgy is Gergő tegnap éjjel belázasodott. :( Napközben is felment a hője 38,6-ig hónaljban mérve. Most csak kisebb hőemelkedése volt lefekvéskor, de nem tudom mit rejt még az éjjel és a holnapi nap...

Zsófi: Katát nagyon sajnálom. Gergő szája már szép a múltkori után, remélem neki is szépen gyógyul majd.

Szoktatás: nekem tök simán leváltak a lányok. Nem volt egyszer se sírás, vagy nem akarok menni is csak addig, míg be nem léptünk a kapun. Ők szeretnek járni, és nem is hiányzok nekik! Reggel még puszit se kaptam, inkább az óvónőnek örülnek, és oda bújnak hozzá. De bennük megbízok. Nagyon szimpatikus hölgyek, és szerintem ez a fontos, hogy érezze a gyerek, hogy te biztos helyen hagyod őt!

INHALÁTOR: nekünk Medel Familyt írt fel a dokink. Nem tudom erről volt e szó, mert csak átlózok, ezért leírom. Felíratva a 18750Huf-os kompresszoros inhalátor 3750Huf-ba került. Pullmonológus írhatja fel. Mivel a kórház, ahol mi kétszer is bent feküdtünk, pullmonológus főorvossal bír, ő felírta nekünk. Valami olyat mondott, hogy 17 évente írhat fel egyet. Hát remélem sokiág kitart, vagy legalábbis nem kell majd sokat használni. Nem rossz, de nekem az ottani készülék jobban bejött. Viszont azt nem tudom milyen volt :(

Törpi: csimpi kép nagyon cukker :D

Kép
Kép

Kata
labkat
 
 


Kata!
Szépek a képek.
Baluval mi is ott tartottunk pár hónap bölcsi után, hogy úgy kellett rászólni, hogy hé, puszi. :D
vovanda
 
 


Jó reggelt!

Babus,ide szeretnénk menni majd bölcsibe,de most el is olvastam,2 éves kórtól lehet menni,így augusztustól nincs akadály :D Heti 2 v.3 nap,majd meglátjuk.
http://www.katica22.hu/index2.html

Tátika van it is ahol lakunk,kb 2 perc séta,gyerekkel mondjuk 15 perc.
Sógornőm ovit akart váltani az 5 éveseknek,mert ahova itt téténybe járnak elég car lett,3 évesekkel rakták össze az 5 éveseket.Majd megkérdezem,hogy a leányka utcánál milyen az ovi,mert eléggé utánajárt,meg van budafokon egy evangélikus ovi,oda akarták őket(nem templombajárósok).

Na,csak kibújnak már azok a fogacskák :wink: Lázzal mizu?Dokival végül beszéltél?

Zsuzska,utólag is boldog szülinapot a kis 3 éveseidnek :D

Törpi,rízs :lol: értem már.
Tátikát csak tapasztalatok miatt kérdezem,kinek mennyire tetszett.

Vanda,jó,majd megpróbálok nem bőgni :oops: ...hé puszi :lol: :lol: :lol:

Zsófi,szegény Kata.Nyelvecskét sajnálom nagyon!

Lkata,mi van Gergővel?Milyen volt az éjszaka?Ovoda,jujj,akkor összejött ot minden :shock:
És adtok második bárányhimlő oltást?
Csinos Verus,látom az új ruciban volt,örült neki?Hű,terülj-terülj asztalkám :D

Lányok,akartam is kérdezni,lehet múltkor már téma volt,de hallottam olyat is,hogy egy barihimlő oltást adassunk csak,mert a kettő az üzleti fogás már,és annyi védettséget ad az egy oltás,hogy ne legyen durva szövődmény,de azért átessen rajta a gyerek.Unokatesó 18 pötyivel megúszta,egy oltást kaptak,tesó meg nem kapta el :roll: Itt dilemmázok...segítsetek!!!
Vendég
 


Bakker,szakad a hó :shock: nemár,én tavaszt akarok :x
Vendég
 


Vanda,boldog névnapot! :D
Vendég
 


Nyulasz: bárányhímlőn én is dilemmázok, de maradok az egy oltásnál szerintem. Épp azért, hogy átessenek rajta, de ne legyen olyan durva lefolyású.

Kata: nagyon szép a nagylány! :) Szegény Gergő! Remélem nem komoly!

Zsófi: szegény Kata!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,ma jön a védőnő,őt is megkérdezem.
Vendég
 


Vanda: boldog névnapot!

Nyulasz: itt is szakad és postára kellett volna mennünk. Az esővédőt meg tuti nem viselnék el. :twisted:
Én védőnőm nem javasolta, szerinte felesleges, így is úgyis átesik rajta, ha egyet kap, a későbbiekre nézve meg nem lehet tudni milyen hatása lesz, mert nem olyan régi oltás. Meg az is lehet, hogy el sem kapja, hanem majd felnőtt korában, mert addígra megszűnik az a védettség. Ezek után kíváncsi vagyok nagyon, hogy a tiéd mit mond! Még a dokit akarom megkérdezni a 15 hós oltáson.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,én is kiváncsi vagyok,de igazából nem az lesz a döntő,amit a védőnő mond.Unokatesóm kollegája a svábhegyi gyerekklinika orvosigazgatója,vele beszéltem tegnap,ő kettőt javasolt.Vanda,sógor mit mond?
Vendég
 


Vanda, boldog névnapot!!!!

Zsófi, nyelvecske hogy van?

Kata, nagyon szép kislányod van! Jók lettek a képek.

Oltáson én is filó, de dokim meg se kérdezem, mert már ismerem a véleményét sógornőéktől :?

Emma az istennek sem tűrte a csatot a hajában, kénytelen voltam oldalt levágni. Most szegény bundesliga frizkóval nyomja. Lehet, hogy a hátsó fürtjeitől is meg kéne fosztanom, akkor jobb lenne a feje.
Míra bezzeg tűri a hajában az egy kis csatot. De minek????? :shock: :shock: :shock: :shock: De hát követelte, ha már Emma is kapott :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Köszi mindenkinek a köszöntést!
vovanda
 
 


Törpi: :lol: Áruld már el, hogy hogyan marad benne a csatt Míra hajában!? Vagy milyen csatt? Mert nekem még Hanga hajából is kicsúszik minden-vagy én vagyok nagyon béna. :oops:

Bánom is én, ha nem reggeliznek a lányaim, ha ennek ilyen szép ebédelés a vége! 250g/pocak laktató kajából. Csak el ne kiabáljam!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, ez így van. Apa elve a kiéheztetés :shock: :roll: Szóval minnél korábban adni nekik a reggelit, közben semmit. No, akkor aztán van zaba itt is. Tegnap szétüvöltötték tesóm lépcsőházát, hogy memme-memme (ez nálunk a kaja), úgy tolták a vacsorát, hogy öröm volt nézni.

Ma nálunk is 3 falat volt Míra reggelije, de aztán kért gombócot 10-kor. No, ez az, amit nem tudok, mi. Lehet borsó, vagy bármi ami kerek. Hát kapott mézes kukoricapelyhet. Emma is kért, de csak mert Míra is. Azaz ő nem evett végül belőle, Míra ette meg azt is. Nem bíztam benne, hogy menni fog az ebéd, de azért egész ügyesen eszegetett. Szóval nem lehet mindig tudni, de már nem is számít. Kapnak kaját, ha kérnek, persze azért a józan ész határain belül. Fél12-kor már nem adtam joghurtot, hiába ment a nyüszi érte.

Míra hajában Zsuzska kislányának a kabátjában tegnap talált csatot raktam, így őt kellene kérdezni, honnan vette. Már sokadik mosást élte túl. (mert tegnap zsebre dugott kézzel lazáztak a csajok, mivel anya hanyagul elfelejtett kesztyűt vinni nekik - sebaj, vettünk egyet a városban) Amúgy ilyen igen pici, és roppant erős, valóban. Fél délelőtt a hajában volt, addig, amíg észre nem vette, hogy valami lóg ott, mert addigra kicsúszott neki. Holnap megyek Rossmannba, ha találok hasonlót, jelzem.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Timi, ne röhögj, mértem. Eddig is volt mini csatunk, az 4cm. Ez, ami Zsuzskáéké volt ez 3cm, és jobban görbül, mint a nagy. Valószínű ennek köszönhető, hogy jobban fog, hogy erősebben pattan össze.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


haho CSajok!
no kiderült mi lelte Tamit, tegnapra tiszta pötty meg folt lett jupijééé 3 napos láz :lol: kiváncsi vagyok Lalun kijön-e :? és h honnan szedtük össze az meg passsz talán a játszon mert ugye végre kijutottunk szoval nem sokáig birtuk betegség nélkül :(
elökerült béres csepp kiprobáljuk
van aki ad???
Tami ma elaludt az etetöszékben ilyen is rég volt :lol: szerencsére bevittem öket szobába gyors peluscsere és aludt is tovább :shock: :lol: nem tom mi lehet de 12.45kor már szunya volt (ez ritka nálunk :oops: :lol: )

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: délelött nasinak szoktam adni (ha kérnek :wink: ) pici ropi :oops: aszalt áfonya, kölesgolyo, alma ugy vettem észre ezektöl még ebédelnek :wink:
mi is délelött frizuráztunk eszükbe jutott csittcsatt meg gumi igy elökotortuk :lol: jelentem igy 2 év és majdnem 3 honaposan bele lehet rakni mind2t a hajukba :oops: :lol: mondtam menjenek nézzék meg a tükörben ott illegették magukat nagyon cukik voltak :lol: aztán persze megfésültük Tambát is és ö is kapott csittcsattot meg hajgumit
Timi: csatt nekünk is kijön egy idö után :lol:
Zsófi: mi a helyzet nyelvecskével?
és most elküldöm mert elözö oldalra nem emlékszem :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz: juj köszi minden oviinfo érdekel :wink: Leányka meg különösen :wink: meg esetleg az Anna utcai :wink: (ez a 2 van közel és a L a körzetes ugye de ezt már lehet irtam :oops: )

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Kata: nagyon helyes Verus, látom csiniruci ott volt :wink: azt a szülinapra varrtad kimondottan? :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?