nikiee:
Nem lehet baja a gyereknek egy kis lepedőmozgatástól.
Nálunk ugye elmaradt a tegnap estére tervezett és van is egy kis lelkiismeretfurdalásom.
Rád is fért egy kis fetrengés…sajnálom ezt a rossz közérzetet.
A sűrű pisilés lehet terhességi tünet is…én sokat kínlódtam vele végig.
malna5:
Büszke lehetsz rá, hogy ilyen kis ügyes gyereked van.
Ismerd meg Angliát mozgalom…
2 nagy gyerek mellett komoly szervezo erore van szuksegunk
Azt elhiszem…
nika:
Ugyehogyugye….a zumba megtette hatását.
korenka:
Ez a várakozás nem semmi….akkor miért kell időpontot kérni???
Örülök, hogy minden ok, bár ezt úgyis tudtuk…
Február 18…húúú de messze van…
Nekem is a védőnő adta a fecniket a vérvételekhez, a dokihoz csak az eredményeket vittem.
Szegény Ti!
Jól kikaptátok, most nagyon hiányzott is. Valami homeos bogyókat lehet ilyenkor bevenni…illetve lehet, csak te használsz-e ilyet és szokott-e hatni? A kalapkúra nem bejövős a pinduri miatt.
A kötőhártya gyuszkó is isteni dolog egy gyereknek, de a kuki még inkább
. Én is mindig húzom a Daniét, de nemigen látok változást. A doki szerint korának megfelelő..nagyon félek én is mindig, hogy nehogy így járjunk. Hú de sajnálom szegény Andrist...meg téged.
majd a második trimeszterben, amikor már nincs émelygés és jön a zabálhatnék korszak, majd újratervezem
Kérj tanácsot Schobert Rékától, ő a tuti ebben!
laptetős.veronika
Én meg mindig a bevásárlás témánál maradok le…ami az ovus tesztet illeti. De jövő hónapra tuti veszek. Nem azt mondtad, hogy nem olyan rég költöztetek ebbe a házba? Nyilván sok a hely akkor még a szekrényekben…100 teszt azért mutat benne.
Ha az én gyerekem ilyenkor aludna, éjfélig sem tudnám ágyba varázsolni. Ő csak egy órát alszik ebéd után, azzal kihúzza este 7-ig és 8-kor szundi.
Mi volt a dokinál?
Mirci:
Nagyon sz@r napom van. Reggel óta olyan vagyok, mint akit kimostak….Danival egyetemben.
Jó páros vagyunk. Még aludtam is ebéd után, pedig nem szoktam. Takarítást terveztem mára, de csak az ágynemű lehúzásáig jutottam és azt is megbántam….most fel is kell húzni. Nem vagyok megfázva, náthás sem, csak olyan kifacsart. A fejem fáj már 3 napja, de az elő szokott fordulni máskor is. Lehet a hideg frontot érezzük? A hideget mondjuk rosszul tűröm…
Három napja van tojásfehérjém, persze, hogy pont most hagytuk ki. Azért ma még bepróbálkozunk, de félek, hogy már késő. Tényleg csajok! Ti hány napig tojásoztok? Vagy egyszer csak és finitó? Mindenhol azt olvasom, hogy az ovuláció előtt szokott megjelenni, de nálam 3-4 napig is van.
Normális ez vajon?
A’szem nikiee kérdezte, hogy mikor megyek dokihoz. Még nem jelentkeztem be.
Ahhoz képest, hogy írni sem volt kedvem…elég bő lére eresztettem.