Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!Érdeklődnék hogy tudn-e nekem valaki segíteni.A parentis sorozat szpotatás és az újszülött részét keresném.Ha valaki tud olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni megköszönném.A szülés részét letöltöttem ha valakit netán érdekel szívesen átadom.KösziTovábbi szép napot mindenkinek. :P
reni860203
Nagykanizsa

Sziasztok :!:

Menion
örülök, hogy van kocsitok, majd belejössz akkor most már a vezetésbe :!: :wink:
Cipike is sokat prüszköl egy nap, mindig megijedek, hogy tuti megfázott a kintlétekkor, de nem...a védő nénim mondta még az elején, hogy ne ijedjek meg, ha tüsszög naponta többször is, mert a por zavarhatja :!: :roll:

Gabi
nagyon rossz valóban ez az érzéketlenség, de főleg az zavar, hogy még nagyon lóg az alja :roll: :oops: mikor megy ez le :roll: :?: egyébként az mondta a dokim, hogy még pihenjek, ne tornázzak elég a gyereket, ha cipelem :!: :roll:
visszaolvastam... :lol: olyan jó volt és a legjobb, hogy ott is milyen összetartó egy csapat voltunk :roll: :wink:
simán lehet akár spontán is...akkor van még bőven időtök drága :wink:
nagyon cukik a kis Minikék :D
mi jót vettél a Brendonban :?: anyukád hogy van :?:
neked van Tesód :?:

Evita
nagyon jól haladtok, ügyik vagytok :!: :wink:

Manama
mikor volt a műtéted és miért kellett :?: szedsz gyógyit most is :?:
az mit jelent, hogy nagyjából fordult meg :?: örülök, hogy rendben van a bébike odabent :wink: nagyon titokzatos babóca :roll: :lol:

Erika
látom továbbra is rengeteg a dolgod :!: :cry: anyósod segít :?:
Ádi baba nagyon édike :wink:

Szandri
remélem most már megnyugodtál :roll: :?: :wink:

Reni
ne haragudj, de ebben nem tudok neked segíteni :!: :oops:

Cipikének mind két lábán az oltás helye csomós, vizes ruházom neki és kenem a kenőccsel felváltva :!: ma voltunk egy kicsit családlátogatáson, egy picit nyügi ma, tuti a havazás nem tetszik neki :!: :roll:
A férjem nem megy Pestre jövőhéten majd csak februárban, örülök neki :!: :lol:

Remélem jól van Mindenki :!: :?:

További szép hétvégét :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok!

Csak gyors bekukk! Nincs időm most válaszolni nektek, bocsi!:oops: :oops: Tanulnom kell a hétfői vizsgára! Csak annyi,hogy g-re tettem fel Emma szobájáról képeket! Mindjárt kész van teljesen, már csak néhány apró simítás! :lol: :lol: A képek a színeket nem adják olyan jól vissza, de nagyjából azért látszik, hogy milyen!!

További szép hétvégét!! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Vivi
Így már tényleg jobban hangzik a hozzátáplálás...

Erika
Ügyi vagy, hogy ennyi mindent megcsinálsz! Biztos Ádámka is kialakít magának egy ritmust és akkor könnyebben elalszik és Te is többet tudsz pihenni.

Suzy
A borogatás és a kenőcs együtt biztos jót fog tenni az oltás helyének. Havazás? Jééé, itt semmi, még csak eső sem esett...
Hát, azt, hogy nagyjából fordult meg, a doki mondta. Szerintem azt értette alatta, hogy koponyavégű fekvésű, de még nem fordult be teljesen. Végülis ideje van még, hogy a buksiját jó helyre tornázza... :lol:
Ja, két éve műtöttek, kivették a pajzsmirigyemet (szinte az egészet), mert elgöbösödött és kezdett benőni a szegycsont alá. Szedek gyógyit és kopp-kopp már elsőre beállították a jó adagot és a terhesség alatt sem volt változás :D :D

Evita
Megkukkantottam a képeket, nagyon klassz lett a babaszoba! Látom, Micimackó az uralkodó ;) :P A színeket meg szerintem sejtem, mert annyira azért nem csalósak a fotók.
Holnapra nagy kalappal!!

Mindenkinek napos, szép hétvégét!

KépKép
manama

Jo reggelt, Kismamik!

Na jo, mar nincs is reggel! :D

Elkezdett beallni nemi napirend, tegnap 8tol alvas, majd negyed 12kor etetes, aztan aludt ujra 3ig, majd etetes, es reggel 6ig aludt. Aztan pelicsere, kaja, es 9ig vissza. Igy en most annyit aludtam, h most lefurodtem, farmert es csinosabb felsot huztam, kisütöttem a hajamat!!!, es meg pici parfumot is hasznaltam, bar azt allergia miatt nem merek igazan.

Á, neki kene allnom tanulni...brr! :(((

Ma csinalunk ferjemmel oldalast, mar nagyon varom, ki vagyok ehezve vmi zsiros kajara. :) Tegnap mertem meg magamat eloszor. 61 kilorol indultam, es lettem 75, de tegnap 68 voltam, ami nem olyan rossz. Ez plusz 7 kilot jelent, de en mar anno is le akartam menni 58 kilora, uh majd ez lesz a cel.

Lanyok, gatsebrol van vmi jo kis infotok? En megörülök tőle! :( Nagyon faj, van par ora, többnyire a delelottok, amikor nem faj, de delutantol belelendul, es kivagyok tole. Olvastam ilyen remhireket, h van, akinek nem szivodik fel. Plusz azt is olvastam, meg tegnap anyosom meselte, h az elso szex is faj utana, meg van, akinek meg joval utana is. :-/ Persze, szexre hat hetig nem is merek gondolni - pedig jo lenne mar egy kiados kis hancur :D!

Levegozni mikor vittetek ki elsozor a kicsiket?

Szep vasarnapot mindenkinek!

Puszi,
Anna

Kép
presario

Sziasztok Lányok!

Hát úgy érzem, hogy most anyósomnál nagyobb "veszélybe" vagyok, mint otthon a festékszagban, mivel betegek a gyerekek. Úgy köhögnek, hogy csak na!! :cry: :cry: Szurkoljatok,hogy ne kapjam el. Nagyon nem akarok beteg lenni, de nem mehetek ma haza, mert apósom ma keni le még 1x az ajtókat, és az ilyen benzin alapú cuccos. Az se túl jó,ha belélegzem. Elméletileg kedden megyünk haza, de holnap megnézem,hogy mennyire ment ki a szag, mert ha kiment eléggé, lehet,hogy jobb lenne hazamenni, és minél kevesebbet lenni itt a beteg gyerekek között!

Hozzátápi: Hihetetlen,hogy percenként váltogatják az elméleteket,hogy mi is a jó a gyereknek. Korán kezdeni vagy később. Így igazodjon ki az ember! :shock: :roll: Én ha tudom csak szoptatni 6 hónapos koráig, szerintem addig nem adok neki mást, persze időközben ez is változhat! :lol:

Erika
Örülök,hogy kicsit többet tudsz jönni ide! :lol: :lol: Hát az nem jó,hogy olyan hideg van nálatok. Pesten nem esett hó! Ádi milyen kis mosolygós baba! Nagyon cuki!

Gabi
Hogy sikerült a csavargás? Mit vásároltál?

Suzy
Tök jó,hogy férjed még se megy most Pestre! :lol: :lol: Szuper! Remélem Cipikének a lába már jobb, és már nem is nyűgös! Ott is esett a hó? :roll:

Manama
Bizony a Micimackó őrület lesz nálunk! :lol: :lol: Kell is a drukk köszi. Már nem nagyon akar a fejembe menni semmi! :cry: :cry:

Anna
Tök jó,hogy kezd beállni egy rendszer nálatok! Látod Adélnak is kell idő míg megszokja a kinti létet! :lol: :lol: Milyen jó,hogy kicsinosítottad magad! Férjed bizti örült neki! Jó főzőcskézést. :lol:
Gátsebről én még nyilatkozni nem tudok! De szerintem simán fájhat még! Én úgy tudom,hogy van olyan akinek akár több hétig is fájhat! :cry: :cry: Kitartás, elmúlik hamar!!!

Na megyek vissza tanulni! Nagyon nem tudok még semmit holnapra! :cry: :cry: :roll: :roll:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!!!

Evita!
Holnapra: Kép

Többiektől bocsi,de most mentek el a vendégek és még megyünk mi is,bár nem örülök,mert annyi a beteg mostanában. :twisted: :? :roll: :cry:

Kép
cukigabi
Budapest

szandriii
jaaaaj na látod hogy nem vagy te béna és sikerült! ügyes vagy gratulálok!!!

cukigabi
nissan sunny '93-as grafit szürke kombi...van szervó központi zár 4 kerék meghajtás hogy tudjam vinni a 3 nagy kutyát is és beférjen a babakocsi és minden...csak még a csomi tartót be kell vonni kutyabiztos felületekkel
munka:nagyon úgy néz ki hogy minden úgy alakul hogy ez a munka az enyém legyen...persze ez még nem 100%most még agyal rajta a doki és a neje de ő is jól jár így anyagilag szóval ha nincs nálam még jobb adottságú jelentkező akkor menni fog...
de az hogy 2 percre lakom és bármikor tudnak hívni és akár minen nap de akár alkalmanként vagy kampány szerűen is jó nekem a munka azt nem mindenki tudja teljesíteni mindezt úgy hogy nem kell utánam fizetnie...szóval ideális vagyok

Kép
menion
Budapest

mi is voltunk a tejadónknál babatalálkozón :D a 3 baba úgy nézte egymást mintha beszélgetnének szavak nélkül....
annyira édesek voltak ahogy csöndesen nézegették a másikat...nyugodt babák úgyhogy 3 órát tudtunk beszélgetni mellettük és amikor éhesek lettek akkor is egy hang nélkül ment a kajálás :D

evita
igen értettem csak azért írtam hogy tudjátok semmit nem lehet kiszámolni még kb-re se....sajnos...csak az a biztos hogy ami pénzetek van az el fog fogyni :lol:
én meg örülök a lakásnak hogy szépültök!minden a végén kikerekedik :lol: mint a pocakod :lol:

manama
köszi az infókat most már te vagy a 2.akitől ezt hallom...a tejadónk is ezt mondja ő dietetikus férje a gyógyszerkutatásban dolgozik és ők is ezt mondták...azt hiszem akkor kompromisszummal az 6.hónapban elkezdjük és akkor benne leszünk az "időablakban"
sajnálom hogy titkosügynök a babó...de ami késik nem múlik :wink:

wiwi
akkor majd emlékezni fogok erre...köszi!

erika
egész jól már úgy néz ki elmúlik ez a sírós nyűgös dolog...már nyugodt bár nem olyan mint a front elött...viszoooont átaludta alőször az éjszakát!22-kor evett majd fél 6kor ismét :D

cukigabi
én még soha nem voltam a brendonban :lol:

suzy
ha tüsszög akkor 3x egymás után teszi de már megszoktam nem ijedek meg...

Kép
menion
Budapest

nem tudom mondtam-e már hogy pénteken nem oltották be a gyereket...mivel apa beteg volt és most is köhögcsél azt mondta a doki hogy inkább jövőhéten adja be neki...
sajnos az akkor közel lesz a csípőszűréshez ami következő hétfőn van...remélem hogy akkor csak UH-al nézik meg a csípőjét és nem fogják nyomorgatni a frissen oltott combikáit

aztán meg pénteken végre megjött...tegnap meg ma már teljesen elöntött...korábban se volt enyhe de most már egész durva a helyzet...még jó hogy nem dobtam ki a kórházba vett betéteket amik olyan nagyok...na de ma már az se bírta elázott mindenem...már szédülök is gondolom a vérveszteség miatt...már betettem egy brutál tampont is a legnagyobbat :oops: nem tudom hogy szabad-e de nem tudtam már mit csináljak 3 ruha csere után..de az is csak 2 órát tartott ki :shock: remélem hamar abba marad mert ebben az ütemben nem fogom bírni....

Kép
menion
Budapest

na megyek képeket nézni mert ezer éve nem láttam...

Kép
menion
Budapest

ja és azt mondtam e hogy a piros anyajegyek azok nem is azok? a doki azt mondta haemangiómák :?
elküldött érsebészhez és ha nem akarok hónapokat várni az időpontra akkor mehetek magánrendelésre is :roll: hát nem szuper?
teszek fel képet a pöttyökről hogy mekkorák...
igazán nem vészes de azért elviszem érsebre de nem tűnik sürgősnek a dolog úgyhogy marad a "nem fizetős" időpont :roll: asszem...

Kép
menion
Budapest

szandriii
nekünk is van olyan virág és gomba a falon :D

szépek a kismamák és a babók is... :D

Kép
menion
Budapest

Evita, nagyon szép lett a szoba :D
A bordűr pont olyan mint amilyen Dóri szobájába van :D

Holnap írok többet, magunkról is!

jóéjt!

andicsiga

jaj lányok apa elvitte pelenkázni a csajszit :P szétröhögöm az agyam hogy hápog mert "phű phűűű de büdi" :lol: :lol: :lol:
most meg átkozza azt aki a patentot kitalálta...viccesek a pasik

ja és ma kipróbáltuk hogy megeszi e a fagyasztott tejcsit mert itt olvastam hogy sok baba elutasítja....hát megnéztük mielött telerakunk még egy fagyasztót tejjel hogy egyáltalán kell e neki....hát semmi reakció! mondtam Lacinak hogy félő hogy nem eszi meg...erre bevágta egy hang nélkül Laci meg úgy konstatálta a dolgot hogy "hiába ez az én lányom!" :lol:

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Evita
Megy a drukkk!!!
Nagyon szép lett Emma szoba!

Orsi-Gabi
Hogy milyen édes ez a két picurka együtt! :D
Jó kis randi lehetett, ha egy ágyba kötöttek ki! :wink: :D :D :D :D

Menion
Ez a pasi pelenkáz dolgot én is bírom nagyon! (Olyan vicces hallgatni a másik szobából! :D :D :D )

Anna
Gátseb: egyre jobb és jobb lesz idővel! Ha jól emlékszem kb. 2hét után már tök jól ültem!
Viszont, ami nekem használt: reggel-este zuhiztam és nagy WC után is. Sokkal gyorsabban gyógyul, ha gyakran "tisztítod".
Szex: az első kicsit furcsa volt, de nem fájt. (Mondjuk óvatosan csináltuk, és 7hét után, mert nekem csúszott egy hetet a 6hetes kontroll, mert nem akart elmúlni.) De én is hallottam olyat, h "újra szűz lett" és fájt neki.

Manama
Meglepiiii baba!!! :D :) :D Lehet, h neked is szégyellős csajszi, mint Nominak?!?!?! Olyan kíváncsi vagyok!!!!

Szandriii
GRatula!!!!!! Ügyi vagy!!!!

Suzy
Ismét front van, Cipike hogy bírja?
Tök jó, h még nem megy a férjed Pestre, és veletek lesz!
Oltás: ügyesek voltatok!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Rólunk:
Barni mindig "mondja" utánam a kedvenc mondókáit! Olyan édes ahogy: "ööö-hööö-öööö". Meg kell zabálni!

Múlthéten elég sokat voltunk csak kettecskén, így már tök belejöttem az egyedül fürdetésbe.

Képzeljétek el: hátradőlve ülök az ágyon Barni a pocimon fekszik és fogom a két kiskezét 1-1- ujjammal. Egyszer csak a fiatal úr próbált felülni!!!!! :shock: :) Kapaszkodik a kezembe és erőlködik felfelé. (Persze nem sikerült neki, mert még igencsak picurka ehhez a mutatványhoz, de jót mosolyogtam rajta!)

Ésssssssss: volt 1db(!!!) átaludt éjszakánk csütörtökről-péntekre! (De mielőtt elbíznám magam, azóta se.... Nem baj, már tudom, h ilyet is tud, csak nem akar... 8) :) :? )

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok!

Most csak gyors bejelentkezés...sajnos nem birok most reagálni,nem sokály Ámámka kell h egyen,de milyest lesz egy kis időm jövök.

Egy kérdés:-ma észre vettem hogy Ádám szemei egy kicsit könnyes,...megfázik :?: az orra nem folyik,2 napja nem hallottam köhögni,lekopogom..csak mikor fére nyel.
Még egy kérdés ha nem gond:-mikor ásítozott meg néztem a szájpadlását és fehér itt-ott,ez gomba lehet?a nyelve most nem fehér...kb 2 hete kezeltem.Légyszi segítsetek.Előre is köszönöm a válaszokat.

Szép napot mindenkinek!

Kép
erika12

Sziasztok!
Kicsit eltűntünk....hétége, családozás és egyéb nyalánkságok!

Menion!
Örülök a kicsinak! Egyébként tök mindegy milyen, csak guruljon és megkönnyitse az életeteket! Ennyi!
Munka: nagyon jó lehetóséget kaptál, ha megteheted élj vele mindenképpen! Közelben van, nem eglsz nap...szuper! És nem mellesleg kicsit----bár tudom, hogy néhányan megrökönyödtök, de majd megtudjátk, ha meglesznek a babák!!!----kicsit kimoccansz, már ingereket is kapsz...sztem ez jó!!!!!
Kaja: mit mondtak az okosok?
Én már le...sz..rom...annyit kao amennyit megeszik, ennyi......igénye van, akkor elégitsük kii!! Igy kiegyensúlyozott, nem üvölt...hallelujaaa..!

Szandri!
Nem gartuláltam a jogsihoz, de naggyon ügyes voltál!Remélem örülsz!
Nekem is van jogsim, viszonylag könnyen megszereztem, de nem vezetek túl gyakran, félek a forgalomban.... :cry:
Ez van! Eddig még mindig volt aki elvitt ide-oda vagy megoldottam tömegközlekedéssel, itt szerncsére minden a közelben van, igy sétával is megoldjuk! :wink:

Gabi!
Masszivabb :arrow: :arrow: Gombócartúrnééééééééé!!! Hihihi! :lol:
Megveszik a hasáért.....!
Na már sikitozik is...kaja kaja kaja.....nyammi nyammi! :P

Manama!
Azám, nemcsak bébiruci van...hanem, nekünk való is, no meg cipőőőőő hihihi!
Feltétlenül masszázsoljatok, nagyon jó......nekünk beállt a kaki is, no nem mondom, hogy ettől, de azóta van minden nap 1 kakink!!!!
:wink:
Hozzátápi: jaj, annyi mindent olvasni......hát majd kialakul sztem, mindenki amit jónak lát....persze mértékkel! Én tuti alával kezdek és meglátom a reakciókat....!Remélem simán megy majd ez is! :roll:
Anyám, a Te kis Manód igencsak szégyenlős! De sebaj, igazi megpeletés lesz! Szupi! :P

Erika!
Örülök, hogy irtál! Szépek vagytok nagyoon!
Te még mindig jól kifárasztod magadat!PIhiiiiiiii!!!! :wink:

Folyt. köv. Dalma éhes!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Az UFO-k ismét elvitték a kisfiamat és itthagytak addig egy alvós-babát, h ne tűnjön fel Nekem.... :? :? :? De engem nem vernek át!!!!! Az én kisbabám NEM alszik napközbe 1,5-2órákat!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gyanússssssssss!!!!! :D :D :D :D :D :D :)

Most ez bizti hülyén fog hangzani - na jó az UFÓ-s után már nem okozhatok nagyobb sokkot - de már 5ször bementem, h megnézzem lélegzik-e... :oops: :? :roll:

De nincs baj, csak alszik....

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Orsi
Most nézem a vonidom, h mindjárt mentek "nyaralni"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tök jó! Készültök már nagyon?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Ádámka az elébb tüsszögöt és észre vettem hogy egy kis fehér színű váladék folyt ki az orrából nagyon kevés,mikor megláttam elővettem a kézipompát és ki szippantottam,de most megy vagyok ilyedve,mert az egyikből több váladék jött ki,remélem nincs meg fázva :( ...ez máskor is volt már igy....szerintetek :?: :roll:

Kép
erika12

Na persze, irtam egy regényt és husssssss....eltűnt!!!
:evil: :x :x :x
Mérges...naggyon mérges.... :!:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Sziasztok :!:

Csak egy gyors bekukk...

Cipike beteg lett dokinál voltunk délelőtt kaptunk egy csomó finomságot a gyógyiban...majd jövök bővebben is, ha lesz időm, de most a fiúk alszanak Én meg takarítani szeretnék :!:
Kicsit fájdogál a hasam, azt hiszem meg fog jönni, kíváncsi vagyok milyen lesz újra nagylánynak lenni :roll: :lol:

Puszilok Mindenkit, vigyázzatok magatokra, egymásra :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

SZIASZTOK!!!

Suzy!
Cipikének jobbulást!!!♥

Mi ma 4 hónaposak lettünk :lol: :lol: :lol: szalad az idő!

Holnap jövök bővebben!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Lányok!

Sikerült! Kettes lett! Úgy örülök! :lol: :lol: Tökre paráztam,hogy nem fog sikerülni, mert amikor odaértem, kiderült,hogy két könyvet el kellett volna olvasnom, és kiszótárazni, mert fordítást is kérni fog! Mondanom sem kell,hogy hozzám csak az az info jutott el( mivel nem tudtam bejárni az órákra),hogy csak olvasgatni kell belőle, azokat a műveket, amiket megemlített, és én csak nagyjából átfutottam, fordítani nem tudtam volna belőle! A könyvtárba készülgettem még, épp megyek ki, amikor a könyvtáros mondja nekem, hogy ugye tudod,hogy ő is terhes!! :lol: :lol: Hát úgy megörültem ennek a hírnek. Mondom, akkor csak átenged jófejségből. Ő még nagyon az elején lehet, mert nem látszik egyáltalán! A témámból nyögtem pár dolgot, ami eszembe jutott, onnantól kezdve kb semmilyen kérdésére nem tudtam válaszolni! :oops: :oops: Tegnap egész nap tanultam, de egyszerűen nem maradt meg semmi a fejembe, már teljesen összekavarodott minden bennem! :oops: :oops: :cry: A vizsga alatt Emma érezte,hogy tiszta ideg vagyok, meg sem állt egy pillanatra sem, úgy hullámzott a hasam,hogy csak na! Már nagyon ideges voltam,hogy megbukok, jöhetek vissza. Kérdezte,hogy rosszul vagyok, mondtam,hogy nem! :lol: Aztán megkérdezte,hogy jó-e nekem egy nagyon rossz jegy, vagy inkább visszajövök. Mondtam neki,hogy ha megkapom a kettest, tökéletesen megfelel, mert ez az utolsó vizsgám, köv. félév már csak államvizsga, szakdoga! Mondta,hogy nem érti, de ma mindenki elég szarul teljesít, meg múlt héten milyen jól ment nekem. (akkor kaptam 5öst tőle). Kérdezi és mikor jön (mármint a baba, csak nem tette hozzá). Mondom hat hét múlva! Erre ő, én a babára gondoltam. Mondom: én is. Hat hét múlva szülők! Teljesen kiakadt,hogy az már milyen hamar itt van! Hát igen! Tök durva! :shock: :lol: Már úgy várom!! Olyan jó lesz! Na nem a szülés! :lol: :lol: Hanem,hogy a kezembe lehet! :lol: :lol:

Menion
Sajnálom,hogy úgy vérzel! Remélem, most már hamar el fog múlni! Úgy örülök a kocsitoknak! Szuper! Azért az nagy könnyebbség!! Milyen vicces ehet, amikor apa teszi tisztába a kislányát!! :lol: :lol:

Andi
Tényleg ugyan olyan a bordűr!! :lol: :lol:

Vivi
Milyen édes lehet, ahogy Barni dumál!! És ahogy fel akar ülni... Hát már komoly férfi!! :lol: :lol: Nem gondollak hülyének,hogy megnézted,hogy lélegzik-e! Én tuti para lennék! Ezért lesz légzésfigyelőnk, mert annyira félek ettől. Tesóm kislányára amikor vigyáztam, én is percenként néztem,hogy lélegzik-e. És ha nem láttam,hogy mozogna a mellkasa még picit meg is böktem,hogy megmozdul-e! :oops:

Erika
Remélem nem lesz beteg Ádámka!!!

Suzy
Sajnálom,hogy beteg Cipike! Jobbulást!
Jó takarítást! Várunk nagyon! :lol: :lol:

Gabi
Hatalmas gratula a 4 hónapossághoz! Szuper!!! Várunk holnap!! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

:? Hm...eltűnt litániám miatt begurultam délután....most meg álmos vagyok már megirni ugyanazt!
Remélem holnap több időm és energiám lesz! :wink:
Jóéjt és szép álmokat Nektek!
Pusz

KépKép
Kép Kép
schorsi

Szép jó reggelt :!:

Evita
megnéztem a képeket, nagyon szép lett a fürdőszoba és Emma szobája is nagyon édi, tetszik a bordűr és a lámpa különösen :!: :wink:
gratulálok a vizsgához :!: dehogy is nem a szülés is jó lesz és komplikáció mentes, sima :!: :lol:
emlékszem, hogy Te is mindig paráztál, amikor nem nagyon mozgott a béjbi :roll: :wink: most meg... :wink: lassan Neked is CTG/NST :roll: :wink:

Orsi
nagyon bosszantó tud lenni, ha egy csomót begépel az ember és huss elszáll :roll: tudom, egy csomószor jártam így, de most már másolom a biztosa helyről :!:
Hármasban mentek telelni :?: nem is néztem, hogy ez pontosan hol van ez a hely :?: :roll:
Dalmus csodaszép kis kerek arcú babóca :lol:

Gabi
hogy telik az idő valóban :roll: :wink: kicsi Roli baba már mekkora, annyira édi a képeken :!: :wink:
nagyon sok a beteg, nálunk látogatási tilalom van, ezt javasolta a dokinő, mert sokféle betegség van és nagyon sokan betegek :!: :evil: mondjuk, így, hogy apácska dolgozik Ő is haza hozhat bármit :roll: , de reméljük nem, mert ez is elég szegény kis Cipikének :roll: :cry: :cry: :cry:
Roli baba miket csinál már :?:

Vivi
most ezt a frontot nem érezte meg, nem volt nyügi :!: :wink: Barnus :?:
Biztos fáradt volt a kis drága, azért aludt többet, most már Cipike sem alszik 3 órákat, sőt sokszor az etetések között nem is alszik, van amikor kimarad :!:

Menion
nagyon ügyi, hogy átaludta az éjszakát, reméljük így is marad :!: :wink: megnéztem a képeket, nagyon aranyos a kicsi lénykád, és az a lázmérős kép :roll: :lol: hát jót mosolyogtam rajta :wink:
a kocsi is szuper :!: :wink:
jó fej a doki :roll: de sztem nem lepett, hogy ezt mondta, tudod Te mi megy az eü-ben manapság :evil: sajnos :!:
ilyen piros pöttyöm nekem is van és a férjemen is van egy :!: :roll:
Neked most jött meg a szülés után :?: akkor jó brutál lehetett :shock: na ettől félek Én :roll: :oops: nekem mindig nagyon erős volt és sokáig tartott :!:

Erika
remélem a kicsi fiad nem lett beteg :!: :?:
nagyon nagy baba, megnéztem Őt is, kis vasgyúró :!: :lol:

Szandri
hogy vagy drága :?: tegnap nem voltál :roll: :?:

Manama
minden ok :?:

Yokka :?: :?: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Tegnap voltunk a dokinál, mert vasárnap hajnalban Cipike nagyon szurtyogott, alig vártam, hogy hétfő reggel legyen :!:
A dokinő megvizsgálta és mondta, hogy még az elején elkaptuk a betegséget, de már piros a torka...kell neki az orrába fújni tengeri sós orrsprayt (ezt régóta fújom neki majdnem minden nap) utána porszívóval szívni, majd Nasivin és a végén egy gyógyszertári rózsaszín lötyit belecseppenteni majd ugyan ez az orrába is, kap még emelt Cebion cseppet és Calcimuscot is, ja és adom a hasfájásra még a Gripe watert is még :!: napközben inni kell hársfa és csipkebogyó teát, jó melegen tartom, mindig be van takarva :!:
Hál istennek az éjszakák változatlanok, fél 8-kor fürdünk majd orrszívás és gyógyik beadása, jön a kaja és utána alszik is reggel 3-ig, majd kaja és vissza alvás még 4 órát és ez már több, mint egy hete van így :!:
örültem, hogy tud aludni a megfázás ellenére, szerencsére nem lázas :!:
Sokat vigyorog, nézeget most már az állatokat, amik a pihenőszéken vannak, keresi a hangom, ha ott vagyok előtte úgy tud nézni azokkal a gyönyörű szemekkel :roll: :lol:

A pelenkázón mindig felfelé néz és csak jobbra fel :arrow: azt mondta a férjem Ő olvasta, hogy ez jelent valamit, de már nem tudja pontosan, de majd utána nézek Én is :!: :roll: :wink:

A kaki dolog továbbra is megy, magától sikerül és minden nap reggel, tegnap olyannyira sikerült neki, hogy fürdeni is kellett és kétszer is öltöztünk tegnap :!: :wink:

Most durmol és az orrán veszi a levegőt, mert cumi megy ezerrel :!: :wink:

Szép napot Mindenkinek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Hát a péntek után ismét jól eltűntem, de asszem ez volt az utolsó eltűnős hétvégénk.
Mentünk férjem szüleihez, ott volt nagy családi összeröffenés, ünnepeltük a januáriakat :). Tök jó volt amúgy, jó sok finomságot ettem. De ez az alvás dolog... Rémes, komolyan. Máshol már nem is tudok, csak itthon. A sok oldalt fekvéstől iszonyatosan tud fájni a csípőm. És ez a zsibbadás dolog sem múlik. Bár most kipróbáltam, h magasabban (félig ülő helyzetben) alszom, hát a fene tudja.

Velünk minden okés (sztem). Már péntek óta nem szedem a Mg-ot, mert elfogyott. És úgy voltam vele, én már nem veszek emiatt az egy hét miatt... A vonalzóm picit mást mutat, siet 5 napot asszem, csütörtökön töltöm a 36. hetet, szal még ehettem vna pár napig, de mindegy. Ezen talán már nem múlik semmi.
Babácskám ma ijesztegetős hangulatban van, nem nagyon akar mocorogni, pedig reggeli után mindig megy a ramazuri, most meg vhogyan nem akar. Kicsit idegesít, de próbálok nem parázni. Biztos minden rendben van :roll: :oops:

Úgy volt, hogy ma megyünk este Szigetvárra a szülésznőhöz, de tegnap este hívott, hogy változott a beosztása és nem lesz ma, úgyhogy inkább menjünk vasárnap. Végülis nem bánom, remélem legalább nem kell mennem 31én a 36 hetes vérvételre külön. Gondolom akkor lecsapolnak vasárnap. Nem bánnám, mert nem nagyon szeretnék egyedül buszozni Szigetvárra, ott meg taxi, stb. Na mindegy, csak macera lenne.

Először is köszönöm szépen a sok sok gratulációt :lol: . Nagyon jól esett :D. Tegnap fel is vettem a vizsgalapomat és elcsattogtam az okmányirodába, kértem időpontot, szal február 1én megyek be és elkészítik a hivatalos papírokat is. De Lányok, én annyira, de annyira megnyugodtam. Nem tudjátok elképzelni sem.
Szóval köszönöm, hogy drukkoltatok értem :lol: :lol:

Evita, grat neked is az utolsó vizsgához. Véééééégre vége :) Hurrá.
Ja és a szoba, hát nagyon szép lett. Irigykedem is rendesen. :) Majd dokumentáld ám, ahogy haladtok a berendezéssel.

Suzy, néztem az új képeket Ádámkáról, nagyon édes. És sajnálom a betegséget. Remélem hamar átszalad a Kismanón és nem viseli meg nagyon. Hatalmas gyógyító puszi neki.

Menion, Anna nagyon kis husi :). Szépen cseperedik tényleg. Na és az autó, gratulálok hozzá.

Gabi, Orsi, néztem a randiképeket :lol: . Jáááájjjjjjj Ittenem, majd lefordultam a székről, ezek a kis angyalkák... Bár én is ott járnék már, hogy babarandira vihetném a legénykét. De végülis nem olyan nagyon távoli ez sem. Remélem Manamának kislánya lesz :wink: :wink: :wink:

Vivi, Barnus már felülne :?: A kis izompacsirta :lol: . Biztosan nagyon cuki, ahogy erőlködik. És visszahozták e már az UFÓk a kisfiadat? Vagy marad Nektek az álomszuszék Barnus?

KépKép

Kép
szandriii

Suzy, míg megírtam a kisregényem Te is pötyögtél ám :) .
Úgy örülök, hogy Ádám jól viseli a betegséget. Nagyon ügyes, türelmes baba, ahogy mesélsz róla.
Lehet, hogy írtál már erről, de a porszívós orrszívást hogy viseli? Anyukám szerint elment az eszünk, hogy ilyennek akarjuk kitenni a gyereket (mi is beszereztük az eszközt), de ez a leghatékonyabb nem?

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok Lányok!

Az utóbbi két napban alig aludtam valamit! Előző este azt hittem,hogy a vizsga miatt, mert ideges vagyok, de most is. Kb 2-3 óra alvás után felébredek, és nem tudok visszaaludni csak forgolódok. :cry: Szörnyű! Másnap meg, mint akit a macska szájából rángattak volna ki! :shock: :shock: Nem kényelmes sehogy sem az ágyba, bárhogy is fekszem! Nem érzem álmosnak sem magam! Persze hajnali 1/4 5 körül alszom vissza, úgyhogy 6:20kor csörög az óra! :twisted: Akkor persze már tudnék aludni. Szörnyű! Remélem a mai éjszakám jobb lesz!

Suzy
Úgy örülök,hogy jól viseli Cipike a betegséget! És hogy ilyen jó alvókája van! Szuper! Legalább Te is tudsz pihenni! :wink:
A szülése természetesen komplikációmentes, gyors, és könnyű lesz! Ezt én is tudom! :lol: :lol: :lol: Hát igen, elég sokat aggódtam,hogy nem mocorog, most ilyen problémáim nincsenek! :lol: :lol: :lol: Annyit tud mocorogni, hogy már azt hiszem,hogy az oldalamon fog kijönni! :lol: :lol: Nem baj. Inkább mocorogjon, mint hogy nem, mert az tényleg nagyon idegesítő!! Az újabb,hogy belerúg a bordámban. NA az nagyon durva! Iszonyatosan fáj!! :?

Szandri
Megértem,hogy megkönnyebbültél. Nincs is ennél jobb. Én is úgy örülök. Majd teszek képeket, miután be van rendezve! :wink: Már várom,hogy rendezgethessem a szobácskáját!! Olyan jó lesz!! :lol: :lol: Tyűű, Te már betöltöd a 36 hetet!Nem semmi! Mindjárt itt a CTG! Nekem is! Már úgy várom! Csak két hét van kettőnk között! Tök jó!! Izgi nagyon!! Kíváncsi vagyok,hogy beelőzlek-e esetleg! Mivel dokim mondta,hogy szerinte előbb jön Emma! MEg valamiért bennem az van,hogy 38 hetesen fogok szülni! Ne kérdezd miért, de ez a 38 hét annyira bennem van! :roll: :roll:

evita10
Budapest IX. kerület

Szandri
Megértem,hogy aggódsz a mozgás miatt. Biztos a front miatt nem mocorog. Nekem is volt ilyen! Én addig nyomkodtam a hasam, míg meg nem mozdult egyszer kelletlenül, és akkor megnyugodtam! :oops: :oops: :oops:

evita10
Budapest IX. kerület

Szandri
sztem nincs olyan kisbaba, aki ne sírna, ha porszívózzák az orrát :roll: Cipike is sír, de úgy szoktam, hogy amikor elindítom- már sztem tudja, hogy mi lesz-nagyon megijed, de nem kezdem el egyből a műveletet, hanem fölé hajolok és átkarolom és beszélek hozzá és egy kicsit elviselhetőbb neki vagy nem tudom, de annyira nem üvölt legalább is :roll: :wink:
sztem a legjobb eszköz, mert mással hogyan jönne ki ez a sok trutyi :roll: :?: jó találmány :!:
átadtam neki a küldött puszikat :!: :wink: köszönjük :!:

Evita
sajnálom, hogy nem tudsz jókat aludni, de a vége felé már ilyen :!: :roll: nyom mindenhol a bébi, nagy a pocak és hát a hormonok... :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Evita,
látom Te is alvásgondokkal küszködsz. Hát hallod, én nem is értem az egészet. Mert az egy dolog, hogy van olyan éjjelem, amikor óránként kelek pisilni, és hogy fájnak az egyes részeim, az már amolyan megszokott dolog. De ez az álmatlanság engem is gyötör és nem tudom hová tenni.
Mert én még most is ágyban vagyok :oops: . Mosakodtam, szellőztettem, ettem ugyan, de mindig visszabújok. És ha elálmosodok, akkor alszok. De van, h egész nap talpon vagyok, pörgök :arrow: mondhatni kifáradok, de mindettől függetlenül psze ugyanúgy nem alszom éjjel.
Nálam a bűvös számok a fél1, a 3 és az 5 óra. A legrosszabb, a 3és 5 közötti időszak, amikor nagyon éber vagyok és ahogy Nálad is, 5 után psze menne az alvás, de (nálunk) 6.45kor csörög az óra...
Érdekes :roll:

Emlékeztem, hogy írtad a dokid véleményét, sztem még az is meglehet, hogy előbb lesz Emmád, mint nekem Imim :). A lányok állítólag amúgy is türelmetlenebbek, bár a fene tudja.
Nálunk valószínűleg az lesz, hogy egy láda dinamiton kell majd spárgáznom, hogy valahogyan kirobbanjon a gyerek. De hajókötél is be lesz készítve, hátha vontatni is kell :)
Minden estere örülnék én is annak a 38. hétnek :). Férjem szerint a február 14ei szülésfelkészítőre én már fogok menni, neki van ilyen megérzése. Remélem igaza lesz :lol: 8)

Suzy, én is így gondolom. Sajna hangos és ettől megijednek a babák, de nem fájdalmas és olyan sok kínlódástól, szövődménytől kíméli meg őket ez a kis terror :(
Lehet, hogy már most szoktatnom kéne a porszívó hangjához :?: Többet kéne takarítanom :P :wink:

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok!

Visszakaptam az IGAZI Barnit! Délután már szinte semmit sem aludt....

Suzy
Nagyon sajnálom Cipikét! Mielőbbi jobbulást neki! (Én is küldök gyógypuszit! Hátha segít!) Viszont az nagyon jó, h az elején elkaptad, ilyenkor gyorsabban túl van rajta!

Evita-Szandrii
Sajnálom a nem alvást! Kitartást csajok!!!!

Szandrii
Ahol most a vonid szerint tartasz én EKKOR szültem! :) (36+3) :shock: :D :D Csak pozitívan mindig! Könnyű szülésed lesz!

Evita
Grat a vizsgához!!!! Innentől viszont sok pihi és csak óvatos babaszoba rendezés! (Úgy várom már a fotókat a kész szobákról! :D :)

Orsi
Úgy sajnálom, h eltünt az irományod! Én is sokszor jártam így, ezért mindig mielőtt küld-re kattintok (és van, h írás közbe is) kijelölöm és másolás. Így ha ki is lép, akkor is csak beilleszt és folytatom.

Erika
Az h fehér a nyelve és a szájpadlása az nem gond. Ez előfordul. A szájpenész ilyen szigetszerű. (Állítólag)
Az orrából nem tápszer jött vissza? Barninál is előfordult régebben, h olyan jól sikerül a böfi, h az orrán is jött a tej...
Remélem nem lesz beteg!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Helló mindenki! :lol:

Végre eljutottam az írásig! :oops:

Evita!
Emma szoba gyönyörű,főleg ha már be lesz rendezve,olyan kíváncsi vagyok már.
Vizsgához gratulálok,aztán most már vegyél vissza a tempóból :wink:
A szülés lehet nem lesz jó élmény,de örökre benned marad tuti!!!
Alvás a vége fele nekem is nagyon rosszul ment,órákat fent voltam éjjel,forgolódva.

Manama!
Hát tényleg meglepi babád lesz a végén.Nagyon jót nevettem a Jancsi vagy Juliskán :lol:

Erika!
Én hóban és esőben nem viszem ki Rolit meg nagyon hidegben sem (-5 alatt).
Szájpenész kis pontokban volt nekünk,nem összefüggö foltban.
Fehér váladék az orrából simán lehet tápszer,nekünk is előfordul,hogy büfikor jön.

Suzy!
Hát a hasam nekem is még gáz :?
Végül nem mentem a Brendonba,mert a bátyámmal mentünk a tesco-ba és most válaszoltam a van e tesód kérdésedre is. :wink: Bátyám 4 évvel idősebb nálam,jelenleg szingli.
Anyu nagyon szépen gyógyul a rehabilitáción,3 nap alatt annyit fejlődött a lába,hogy már fel tudja emelni. :lol:
Roli már szépen felül,ha fogom a kezét,eddig kétszer átfordult hasról hátra,megfogja a dolgokat amiket nyújtok neki és a játékait is amik a pihenőszéken és a játszószőnyegen lógna.Sokat dumál és már mindíg nevet,ha beszélek hozzá. :D
Cipike remélem hamar rendbe jön.

Anna!
Gátsebről nem tudok nyilatkozni.
Szépen beáll nálatok is a napirend,türelem.
4 hetesen vittem hosszabb sétára Roli,de ugye nekünk menni kellett orvoshoz is 2-3 hetesen,de akkor csak beraktuk a kocsiba.

Menion!
Jaj ne is mondd..............az első menszi durva volt nekem is,főleg éjjel ömlött,én is a nagy tenát használtam akkor.
Kocsi szuper :wink:
Brendont azért szeretem,mert ott is lehet pontot gyűjteni amit levásárolhatsz és elég nagy a választék.

Vivi!
Nekünk is így kezdődött az éjszakai alvás,hogy először heti egy,aztán kettő..................és most már nagyon ritka,ha felébred,de a legkorábbi az a 4 óra.

Orsi!
Hát elhiszem,hogy bosszantó ez az íráselszállás,nekem még nem fordult elő (remélem nem kiabálom el).
Dalma nagyon szépen eszik! :wink:

Szandrii!
Hát én hasonlóan megnyugodtam a forgalmi vizsga után,én is nagyon stresszes vagyok amúgy,minden vezetésnél olyan szinten leizzadtam,hogy zuhanyoznom kellett. :oops:

Rólunk!
Tegnap vettünk Rolinak egy autósülést,mert a hordozón a biztonsági övet alig tudtuk bekapcsolni,szerintem a vastag ruha miatt,mert amúgy még simán jó lenne.
Na mindegy szóval vettünk egyet,bár van nálunk egy kölcsibe,de az elég kopottas már.11500,-volt nem nagy szám elég egyszerű.Rakok g-re képet róla.

Tegnap Roli 2 és félszer kakilt :shock: a fél az csak kb olyan diónyi volt a másik kettő rendes megszokott mennyiség,de elég híg volt.Remélem nem kapott el valamit,mondjuk a közérzete az jó és amúgy semmi baja nincs.Folyamatosan nézem nem e lázas,de nem szerencsére.

Holnap megyünk a védőnénihez és megbeszéljük a hozzátápit.
Menion!Nektek figyelembe kell majd venni a koraszülöttséget,mert van aki azt mondja,hogy a korrigált kor alapján kell kezdeni.

Végül a hétvégi csavargásból csak tesco lett a bátyámmal,őt nem akartam a brendonba berángatni.

Kép
cukigabi
Budapest

Csajok!
Kié az üres album G-n?Talán Annáé?Mert jó lenne!!!!!
:lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Szandri
lehet :lol: :lol: :lol:
egyébként már korábban is akartam írni, hogy nekem is volt kézzsibbadás a terhesség vége felé, de még most is zsibbad minden nap a kezem :roll: mi a fenétől nem tudom, nem is kérdeztem a dokimat :roll:

Vivi
köszi Tőled is a gyógypuszikat :!: :wink:
örülök, hogy nincs baja Barnusnak :!: :wink:

Gabi
örülök, hogy jobban van anyukád :!: :wink: mielőbbi felépülést kívánok neki :!: gyógyuljon, mert hamarosan elindul az unoka :roll: :lol:
hogy nézed a lázat :?:
izgi lesz ez a hozzátápi nem :?: :lol: Én olyan kíváncsi vagyok, hogy Cipike majd mit hogyan fog enni :?: :wink: várom már :!: :wink:
nagyon jó az ülés, tetszik :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Ha melegnek érzem a buksiját akkor popiba lázmérővel.
Hozzátápit én is várom,mert kíváncsi vagyok a pofijára majd. :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

wiwi
pontosan!én is a másik szobából hallgattam...de azért amúgy nagyon rafkós apu...ha nem vagyok résen akkor nem pelenkázza át :D sunnyog a ganyé...pedig neki igazán sose jutott ki....persze találkozott már a piszkosabbik verzióval de azért a nagyját én kaptam ki mindenből eddig...tegnap is megetette s mikor én vettem fel mert nyüszörgött akkor jól lehányt :twisted: kb olyan eljárás ez mikor a colásüveget vki felrázza és más nyitja ki

orsi
kajára azt mondták hogy háááá...és vágtak egy fancsali képet...tegnap a védőnő is...na de valahol válasz a kérdésre hogy azt mondta elviszi a bérelt mérleget mert mostantól már elég néha napján mérni :roll: mivel a súlygyarapodásunk lelassult így már annyira nem mondhatnak semmit hisz minden tökéletes vagyis hogyha kicsit többet eszik akkor se olyan rettenetesen sokat már mert nagyobb a súlya is így a napi maximális adag is nagyobb már és annyira meg nem lódul már meg a kajálásnál...

Kép
menion
Budapest

hozzátápi:
rákérdeztem a védőnéninél!képzeljétek azt mondta hogy kaptak róla értesítést és "útmutatót" de azt mondta hogy most azért ezt kicsit túlzásnak érzik de próbálják a középutat vagyis hogy 6.hósan kezdve és képzeljétek ő is ezt mondta hogy lisztet belekeverve valamibe és még véletlenül se ht kekszet!!!azt azt mondta semmi szín alatt ne!sőt ezért majd próbálnak vissazjelezni oda ahonnan jött a dolog hogy a ht keksz egy bagy baromság hisz tele van mindenféle szarral....na szóval akkor én ezt fogom tenni...

wiwi
az enyimét is elvitték 2 éjszakára az ufók :lol: de enni nem adtak neki mert most pótolja :P

erika
kézipompa :lol: :lol: :lol: bocs de jót röhögtem nem tudom lesz e nátha de adjál neki cebiont ha aggódsz!én adok neki hátha apától átveszi a nyavaját bár már remélem megúsztuk!

suzy
igen nem meglepő hogy minden fizetősen gyorsabb csak hát haemangióma ráadásul mini mindegyik vagyis pont ráér a dolog hónapok múlva is....
mensi:ez volt az első igen de úgy néz ki ennyi volt a dolog...nekem is durva volt mindig még voltam dokinál is miatta fiatal koromban de nem tudtak vele mit kezdeni...megszoktam...csak ez most még annál is durvább volt ha lehet mondani de úgy néz ki hogy 3 napig tartott most már csak rendesen van
sajnálom a betegeskedést!jobbulást mielöbb!

szandriii
köszi igyekszünk dundisodni....bár még mindig kicsik vagyunk...ha megyünk valahova mindenki azt mondja"jaj de picike!" hát 50 cm most de hát 40centiről indultunk :D ...és hidd el el tudom képzelni...én is ott tartottam a végén hogyha 4.vizsga is bukta akkor soha többé nem fogok neki...és most meg úgy nyomom mintha jogsiival születtem volna :P úgy feldobott hogy van kocsi hogy első átalvós éjszaka rögtön azt álmodtam hogy vezetek...igaz azt is álmodtam hogy elájultam a kormány mögött és a kocsi egy víztározóba állt bele orral :( na de ez csak álom volt és a valóság csodaszéééép :D

evita-szandrii
ezért nem értettem hogy miért tilos éjszakázni a terheseknek ha úgyis éjszaka kóborolnak otthon :roll: én is ezt csináltam és pláne akkor volt rossz éjszakám amikor reggel korán kellett kelni és menni munkába....a legjobbakat délelött aludtam...és simán bírtam volna az éjszakai melót de az tilos a pocakosoknak :wink:

prszívó:
nekem még nincs és lázcsillapítónk sincs eddig épp ezért rámszólt a védőnéni hogy 3 hós kortól kötelező felszerelés a nurofen :shock: úgyhogy a héten venni fogok és kiváltom a kúpot is az oltás elött...

cukigabi
hát most beszéltem ezt a védőnénivel és emiatt a glutén dolog miatt a 6hónapra tesszük a dolgot...úgy tervezem hogy akkor 5 hó közepétől elkezdem gyümikkel és aztán még 6 hó elött beleszórom a lisztet...de ha addig valami közbejön vagy úgy néz majd ki hogy nem lesz elég a tejcsi akkor elöbb elkezdjük...a tejadónk azt mondja hogy az egyik babának 4hósan valszeg elkezdi mert annál úgy néz ki nem lesz elég a tej mert már most is nagyobb az igénye a tesójánál...
arról nem beszélt nekem hogy koraszülöttnél ez másképp lenne :shock: jó hogy mondod majd akkor nyomozni fogok ezügyben...

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Anna
Örülök, hogy beállt egyfajta napirend nálatok, csak így tovább! Klassz, hogy kiöltöztél és jól érezted magad! Tanulni? Mikor lesz vizsgád?

Evita
Gratulaaaaa a vizsgádhoz, most aztán tényleg pihenj ezerrel, rád fér! A lényeg meg amúgy is az, hogy görbüljön!
Na, és ma már otthon vagytok?
Nekem még nem éri el a bordámat a babó, de már nem sok kell neki és akkor szerintem jönnek a sorozások! :lol:

Menion
Jól hangzik a kocsitok paraméterei, minden belefér, kutyik is…
Jó lehetett a babatalálkozó! A harmadik bébi is tejtárs volt, vagy a tejadó anyuka idősebb babája?
Csípőszűrés rendben volt? De durva ez a vérzés-dolog! Na meg a piros anyajegyek, lestem egy nagyot.
Hű, én már előre fenem a fogam arra az időszakra, amikor Apa tanulja kezelni a gyereket. Nagy szám lesz, az egyszer biztos!
Látom, igazi túlélő a lányod!
Hihi, ez jó ez az éjszakai kóborlás! Csak velem az lenne a baj, ha nem éber éjszakám van, akkor ott aludnék fel a munka felett. :lol: Komolyan, alaphelyzetben szinte mindenhol tudok aludni!

Vivi
Nagyon úgy néz ki, hogy meglepi baba lesz! Most az a sejtésem, hogy kislány lesz és valahogy március 28-a van a fejemben… hmmmm…. :lol: :lol:
De cuki lehet, ahogy Barni mondja a modókákat! Már várom én is ezt az időszakot! Ezt is… :D Huhúúú, felülés? Már itt tartunk? Mmmm!

Orsi
Húúú, nyaralás? Juj, érezzétek nagyon jól magatokat!

Gabi
Gratula a négyhónapossághoz! Ügyes a kisfiad, hogy ennyi mindent megcsinál.

Suzy
Cipikének jobbulást! Remélem hatnak a gyógyik!

Szandri
Nálam is pihi van a pocakban, babó nem nagyon mozgott, inkább csak estefelé kezdett rá. Tuti a front, olyankor csinálja ezt.
Hát, lehet, hogy összehozhatjuk azt a babarandit, mert most olyan érzésem van, hogy kislány lakik odabent. ;) ;)

Szandri-Evita
Alvás nálam is hasonlóképpen alakul. Sokszor felébredek éjjel és már abban a pillanatban tudom, hogy egy darabig nem fogok visszaaludni és tényleg, minimum egy órát pislogok ébren.

Na, ennyi voltam mára, mert szita az agyam…

Szép estét mindenkinek!

KépKép
manama

Szandri
Nálam is ezek az időpontok, kivéve a fél1, ahelyett a fél 2, aztán 3és 5 között nulla alvás! :cry: Remélem ma jobb lesz a helyzet!
Hát meglátjuk melyik babónk jön előbb! :lol: :lol:

Vivi
Azért teljes pihi nem lesz, tanulgatok azért, de nem annyit! :lol: A babaszoba rendezgetésbe meg úgy se tudom visszafogni magamat! :lol: :lol: Már úgy várom,hogy neki álljak mosni, és vasalni!

Gabi
Nagyon tetszik az autósülés! Jó vásár volt! Roli még mindig cukorfalat! Megzabálom a vigyori pofiját, és a nagy szemeit!! :lol: :lol: Szerintem Annáé az üres mappa. Remélem hamar beletesz fotókat! :lol: :lol:

Manama
MA még nem vagyunk otthon, mert apósom tegnap tudta lefesteni a 2. réteget az ajtóra, így hagytunk még egy napot száradni, meg,hogy kimenjen a szag, DE holnap már otthon leszünk!!!

Menion
Néztem a képeket! Szuper az autó! Tetszik! Tök jó nagy! Jól elfértek benne! Anna baba meg szépen növöget! Milyen durva,hogy 2,5 hónapos és 50 cm! Tök durva! És az is,hogy ilyen rövid idő alatt 10 cm-t nőtt! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Olyan jó lesz!! Elég jól viseled,hogy nem tudod a nemét a meglepi babódnak! Én tuti meghülyültem volna!! :oops: :oops: Hát nagyon kíváncsi vagyok,hogy mi lesz! Hát nagyon készülünk az éjszakázásra már előre! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Enyém volt a 6000. hozzászólás!! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

manama
a tejadónknak ikrei vannak :D két lányzó...így majd ha összejárunk akkor a homokozóban a 3 grácia nagyiparban nyomja majd a homoksütiket :lol:
csípőszűrés jövő hétfőn lesz de addig most pénteken oltás....a pöttyök miatt majd kérek időpontot de pl a védőnő kapásból azt mondta szerinte nem is kell menni...azért én elviszem de nem fizetős vizsgálatra....egyik sincs olyan helyen hogy elő kéne adni miatta a vészhelyzet epizódját
igen apa az nagyon gyakorol...most is leszivárgott a nappaliba tv-zni...én meg 2 órája altatom a gyereket :evil:
fél 7kor a "szent hiradója"kezdeténél zendített rá na 10 perc múlva hőbörgött hogy nem hallja....aztán szenté is avatta magát mikor pár percre elcsöndesedett a gyerek...de 7-től átadta a stafétát és azóta színét se látom :roll: megnézném milyen feje lenne 2,5hónap után ha még egy altatást se vitt végig...na jó nekem se volt a 2,5hónap végig ilyen na de nem is tehettem meg hogy eltűnök mint az arany óra :P
az jó ha ilyen vagy mert akkor remekül alszol majd kezedben a gyerekkel és a cumisüveggel vagy éppen cicire csatlakozott baba mellet fekve :lol: hajnali 3-kor már sokunknak sikerült ez a mutatvány :lol:

Kép
menion
Budapest

evita
igen érdekes hogy 10centit nőtt már...kis terrorista :lol:

na apa feljött...2,5óra múlva...megszólalt a gyereknek:" Na akkor jányom beszélgessünk! Mi az anyád valaga van?" :shock: :roll: :lol:

Kép
menion
Budapest

már most a vonalzómat nem értem hogy a virág mért van a 3 és 4 között?mikor 2hó 2hét 5naposak vagyunk :roll:

Kép
menion
Budapest

amit még mondott a védőnő hogy kérjek a dokitól olyan szert ami a bukás ellen van....állítólag jó a babának mert ha nem is bukik sokat de liftezik a savas tej akkor a torkát marhatja a cucc....
ebben tuti igaza van mert sokszor hallom hogy jön fel neki akár 1-1,5óra múlva is de nem bukik csak a szájában látom hogy kicsi kijött és utána meg jön a csuklás és ilyenkor szoktam neki még pár korty tejet adni hogy leöblítsem a savas tejcsit(magamból kiindulva tudom milyen szar a reflux)de sokszor már nem tudja lenyelni mert tele van a pocija... :(
de nem tudom mi ez a szer nem tudtam megjegyezni a nevét.... :roll:

Kép
menion
Budapest

Jó reggelt!

Pont egy évvel ezelőtt ezen a napon kezdtük a lombikot :lol: és ebben az időben nyomattam magamba az első szurit! :?
Ha nem baj akkor tudósítom a dátumokat majd,hogy hogy haladtunk,de amúgy csak pár fontosabb nap van,nem lesz ám ezzel tele a topik,csak olyan jó vissza emlékezni. :oops:

Apa szabadnapos,együtt védőnőzünk egyet (nem árt,ha ő is hallja a dolgokat a hozzátápiról) aztán még nem tudom.

Ja és itt bizony hatalmas hó van :? nem örülök.

Mindenkinek szép napot! :)

Kép
cukigabi
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?