Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Apa végül csak kicsit morgott, akkor is csak azért, mert felvertem azzal,hogy sötétben nekimentem annaka hülye ruhaszárítónak.
Kell nekem sötétben teregetni Kép

Mire bebújtam az ágyba reklám volt a szülőszobán, mire vége lett a reklámnak és úgy aludtam,mint a tej.

Apa ma dolgozik, igy ma nyugtom lesz. Gondolom.

Orsi!

ne depizz már! Csak gyere. Azt gondolod, hogy mindenkinél tökéletes minden? Hát láthatod, hogy nem.
Nekem jó, mert nagyágyhoz hozzáér a szék amiben most ülök. Ennyire közel vagyok egész nap agéphez. A lakás másik végéből én sem rohangálnék ám.

Szép reggelt mindenkinek.
Gyorsan pucolik egy kis zöldséget a leveshez és feldobom, hogy az legalább meglegyen.
A.

Andi
Kép
mucska
 
 


Andi szép jó reggelt! Apa morgása Kép Elaludni a szülőszobán, ejnye-bejnye. Engem csak az érdekelne, hogy azt miért nem mutatják soha, hogy másnap hogyan tudnak menni az anyukák, meg hogy nem lehet felülni rendesen a kórházi ágyra mert k...a magas?

Nem jól settenkedtél, biztos az volt a baj Kép

Én is roty-roty, mert ugye ma megyek a csevejre, úgyhogy nem lesz ma sok időm főzőcskézni. Csak az a hülye tehen hiányzik nagyon!
Amatőr
 


Na megkajcsiztunk!

MucskaKép
Jó reggeltKép Az én zöldségeimet nem akarod véletlenül megpucolni???
Vagy Te Hugi, nekem végülis mindegy, csak a végeredmény számítKép

Hát nem semmi volt a szülőszoba, mondjuk én csak a második résztől láttam mert előtte a Kísértést néztem. Jókat röhögtem rajta. Ennyit vergődni, hihetetlen!Kép

A szülőszobánál a második szülés sokkolt egy kicsit, mert a pici lánynak a hóna alatt volt a köldökzsinor azért nem tudott megszületni gyorsan, és csak félig tudott kibújni, úgy cincálták ki szerencsétlent, miközben elszakadt a köldökzsinorKép Nem semmi volt! De a lényeg, hogy rendben volt vele minden.
Meli
Bnm
 

 
 

HugiKép
HOgy érted, hogy ez a csaszi ugyanolyan volt mint a tied?? Nektek is csomó volt a köldökzsinoron???
Engem sajnos altattak, mert nagyon S.O.S. volt!Kép
Bnm
 


Az a köldökzsinór elszakadás tényleg horror volt. Kép
A császáros nő meg tipikusan a mai modern várandós, aki éjjel-nappal dolgozik, és "áh, ez nem árt" , terhesség, munka 5 műszakba, nem kell elhagyni magad, stb. amit én nem kedvelek. Pedig neki is lett volna miért félteni nagyon ezt a babát.
Amatőr
 


Szerintem minden császár "egyforma", de nekem is érzéstelenítés volt, én is küzdöttem keményen a hányingerrel közbe, meg mikor mondták hogy nem kap levegőt, hát azt is nagyon átéltem. Én baromira szarul voltam közbe, szerencse hogy nem tartott sokáig.
Amatőr
 


Na látod erről lemaradtam.
Én a másik véglet voltam, az első pillanattól kezdve itthon voltam, nem engedett a dokim dolgozni, de nem is mentem volna.
Reggelente háromnegyed órákat ácsorogtam a buszmegállóban, mire jött a céges busz, viszont itthonról meg csak így volt buszom, szóval elég gáz lett volna, meg ugye tél is volt, a fene se akart megkockáztatni még egy kis felfázást sem. Úgyhogy karácsonytól kezdve itthon csücsülök a babérjaimon.
Szerintem ez látszik is a gyermekemen, ugyanis nagyon nyugodt baba. Ellenben van olyan ismerősőm, aki szinte a munkahelyéről ment szülni, neki elég nyűgös a babája.
Akárki akármit mond szerintem igenis van összefüggés a kettő között.
Bnm
 


Szerintem is. Arról nem is beszélve, hogy én pl. szarul is voltam, hánytam, stb. Meg persze az állandó álmosság. Nem hiszem, hogy ártottam a gyerekemnek azzal, hogy minden másnap mentem csak dolgozni és közben jókat aludtam. Biztos azért alszik ő is ennyit Kép
A nővéremnek pl. semmi baja nem volt, ő meg azért nem dolgozott mert vegyész és nem akart laborba menni.
No mindegy, nekem akkor is furcsa volt a hozzáállása.
Meli nem hiszem hogy lemaradtál valamiről amiért otthon voltál. Ráadásul ez az egyetlen időszak felnőtt életedben, amikor nem kell dolgoznod, nem? Mert már a második gyereknél sem ugyanaz. Ki kell használni és kész.
Amatőr
 


Nekem ébredés után volt hányingerem, de akkor még nem volt vészes.

Végülis ott csesztem el, hogy anyukámék hoztak husilevest (szülésznőm engedélyezte az elpusztítását), de volt benne husi is, amit nem szabadott volna megennem. Hát még az volt a jó, hogy az előtérben volt egy mosdó, csak odáig jutottam.
A kórházban az volt a legrosszabb, hogy a 6 gyermekágyas szobára jutott 1(!!!) wc, ami kint volt a folyosón és azt használták a látogatok és nem bent fekvők is.
Volt, hogy sorszámot kellett húzni. Ezt kb. fél napig bírtam, aztán inkább elvánszorogtam mindig a kulcsért, ami a külön zuhanyzóhoz volt, ott is volt rötyi.

Neked nehéz volt a csaszi utáni talpra állás???
Megmondom őszintén én meglepődtem, hogy ez nem is fáj annyira (pedig kényes egy picsa vagyok), lestek is, hogy a műtét után 7 órával már sétáltam!
Én tisztelem és becsülöm azokat akik rendesen szültek, szerintem én képtelen lennék végigcsinálni!
Bnm
 


Hát igen, ki is használtam a "semmittevést" és persze apa is kényeztetett rendesenKép
Mondjuk nem csak a munkáról voltam letiltva, hanem kezdetektől fogva no szex.
Dehát a gyerkőcért mindent, ez szerintem nem volt akkora áldozat (olvastam olyat, hogy valaki totál kiakadt ezen, hogy nem lehet szexelni és hogy ő akkor is).
Na mondjuk aztán a 6 hetes kontrollt meg se vártukKépKépKép Három hét után szó szerint beadtam a derekamKépKépKép
Bnm
 


Mucska!!
Mi van már??? Egy egész veteményeskertet pucolsz meg vagy már elindultál hozzánk és azért nem vagy???Kép
Bnm
 


Nekem fájt, de nekem akkor a vesém is fájt, az epém is fájt, nem tudnám megmondani igazán, hogy maga a vágás fájt, vagy a többi Kép
Sétálni én is tudtam, engem 6 óra után fel is keltettek, nem az volt a gond, de baromira szédültem pl. Olyan voltam mint a mosott sz@r Kép

Én is úgy érzem, hogy nem tudnék szülni Kép De szerintem ott már nincs sok választási lehetőség Kép
Bár nálunk volt egy lány, aki közölte hogy ő nem bírja a fájdalmakat, császárt akar. Mondták, hogy hát ez sajna nem így műkszik, tessék rendesen szülni. A csaj állítólag olyan szinten ordított, és egyáltalán nem volt hajlandó "együttműködni", hogy végül az ügyeletes orvos megcsászározta, mondván, hogy ezt nem lehet tovább bírni. Kép
Amatőr
 


Andi lehet hogy reggelit csinál nekünk? Kép Nálunk a 20. héttől volt no sex, hát mi se vártuk ki a hat hetet Kép
Amatőr
 


Hát van ilyen. Ezzel a hozzáállással gondolom teljesen blokkolta magát.

A szülésznőm mesélte, hogy nem sokkal előttem volt olyan esetük (szerencsére nem neki, hanem egyik kolléganőjének), hogy a csaj olyan szinten nem működött együtt, hogy a kitolásnál szó szerint lerúgta a szülésznőt.
(Alapban nem kötelező a kengyel).
Bnm
 


MucskaKép
Kiváncsian várjuk a Hugival, hogy mit tálalsz reggelire nekünk!
Siess, mert nekem már nagyon korog a hasam, lassan leesek innen a székről!!!
Bnm
 


Na csajok én lassan el, mert mindjárt 7h és skótéknál 7h-től 6Ft egy perc! Majd estefelé jövök, mert a délután mint láttam "holtidő", csak magamban "beszélgetnék".

Ja tegnap meg nem jött a doktorbácsink lemérni a kiscsajt, meg megnézni mekkorát nőt, szóval ma előkerítem, mert fogytán van a kajánk is!Kép

AndiKép
Azért a reggelit küldjed!

puszi
Meli
Bnm
 


Élek, de agyerek is felébredt közben. _Jövök nemsoká.
A

Andi
Kép
mucska
 
 


Enyém gyerek is felébredt, majd jövök
Amatőr
 


KépKépKép
De addig is egyetek.
De az én levesem már fől ám!
A.

Andi
Kép
mucska
 
 


Na ideérek, erre mindenki eltünikKép Lányok, itt mindenki császáros??? Csak a ma reggelt olvastam vissza, este történt még valami érdekes? Szülőszobának én is csak a második részét láttam, előtte azt a hülye Kisértést néztem, hát nem semmi emberek vannak! Elvből nem nézek sem valóság, sem semilyen showt, de ennél most leragadtam. Hulla részeg csajok tették a nemlétező agyukat, hánytak, gusztustalankodtak, én igazán nem vagyok prűd, néha káromkodni is szoktam; de ez a női nem megcsúfolása.

Pusz
Vendég
 


Kép

Tegnap esti hisztikeKép
Vendég
 


Kép

Öt perc múlva...Kép
Vendég
 


Szia Bea!

Szép reggelt Neked is!
Gondolom volt hangja! Jó a kép! Én is szoktam ilyet is fényképezni, nem csak a mosolygóst. Ez is hozzátartozik a gyerekhez.
Én is csaszis voltam.
A.

Andi
Kép
mucska
 
 


Na halihó,
Hát a gép még mindig nem az igazi, de az mondta Apa, hogy este hozz valami szuper virus bustert Kép no majd meglátjuk.
Szóval csajok kitől kaptuk el ezt mint a náthát?KépKép
Nem tudom meddig leszek, mert nem szeret ez a gép és néha levág, de majd jövök.
A visszaolvasás mission impossimble, elkadtam úgy csüörtök hajnalnálKép úgyhogy onnantól se kép se hangKép
Pusz:K
kika
 
 


Szép jó reggelt!

Hát ez most már mindig így lesz??? Mire ideérek, mindenki lelép ??? Enyém lányka még alszik!

Bea!
Szép kis hisztike lehetett De nálunk is általában így megy! Nagyon helyeske a kiscsaj!

Csaszi: nekem megvágták valamelyik eremet, úgy sec.perc lement a vérnyomásom, de ebből csak annyit éreztem, hogy forrósodik hátul a tarkóm, és kérdeztem, hogy ez jó-e? Mondták, hogy nem annyira, úgyhogy rögtön kaptam valami vérnyomás-emelőt. De a műtő úgy nézett ki, mint a mészárszék, a doki sapkájától a műtőlámpáig minden véres volt.
Meg utána az volt szörnyű, mikor kiment az érzéstelenítő, és elkezdték nyomkodni a hasam. Na azt nem kívánom senkinek.
És igen, az ágy Hát nem semmi volt fel-le mászkálni róla, főleg mikor már Esztert is megkaptam. Nem az én méretemre tervezték, az biztos.
Én próbáltam már mindkét szülést, és nem tudnám eldönteni, melyik a jobbik. Az egyik előtte fájdalmas, a másik meg utána.

Andi!
Azt már biztos nem olvastad, hogy kérdeztem tegnap este, hogy akkor most villanyt szerelsz (220)?

Ez Kísértés tényleg jó nagy baromság, szerintem tiszta mazochizmus minden elcsábítandó párjának Ha nincs bajod, csinálj magadnak ! Én csak Story-ban (szoktam kapni belőle párat) olvasgattam róla, de szörnyű

K.

Kép
lujzika
 
 


Szia, Kika!

Hát még az estét is lehetetlen visszolvasni, nemhogy egy egész napot Kép!
K.

Kép
lujzika
 
 


Lányok!
Szerintetek hogy lehet kiszedni a fekete cipőkrémet egy drapp farmerból??? Nekem csak az olló jutott eszembe, valakinél más ötlet???
Vendég
 


Bea,
Próbálta már a Vanish Oxy erejét???KépKép
K
kika
 
 


Kika!

Ideért! Ment is vissza!
Én PAndát használok virusellen és nagyon jó!!!!!

Tegnap tiszta lelkibeteg voltam, hogy a tárgyba beírtam, hogy Mucska vagyok nem vírus. CSak én ha nem sejtem, hogy kitől jött nem szoktam megnyitni a levelet elővigyázatosságból.

Krisz!

Nem szereltem villanyt már az este. Úgy aludtam , mint a tej!

Enyém gyerek hisztizik. Mindjárt jövök.
A.

Andi
Kép
mucska
 
 


Csajok, azért tegnap komoly elvonási tűnetei voltak, nagyon vacak ha van interneten non stop aztán besz. a gép és nincs.OKép
Mucska,
Mail ment.
Nalika,
Kép Klassz amit küldtélKép

AmatőrKép
Ja leveleztem az admi-nal de totál feleslegesen,
Chello,
Dobj meg légyszi egy mail-el a kérdéseiddel: b_krysz@hotmail.com

Nem akarok több féregvírust, ki az az idióta pc zseni aki ezeket kitalálja????Kép
K
kika
 
 


Szia Kika, Lujzika!
Én még simán nem szültem, meg már nem is fogok, de nem bánom, hogy így alakult. Nem hiszem el, hogy egy gátvarrat kellemesebb! Na most lehet, hogy nem leszek népszerű, de ez van.

Pusz
Vendég
 


Kukk!

NAgymanó most is lázas, és kicsi hányás is volt, így tuti a torok!
Amúgy az én torkom is sz@r.

Nos, most el. Nehéz napom lesz

ZSuzsa
zerko
 
 


Mucska,
elfelejtettem mondani, hogy jó hatással vagy az Annára, tegnap is és ma is reggel 5.10 kor kel először, azóta szunyál, de tegnap nagyon hisztis volt, közöltem vele, hogy erről jó lesz ha leszokik, mert ki nem állhatom a hisztiketKépKép Nézett a nagy szemeivel majd folytattaKépKép
Ja és rafkós, csak addig csinálja amig fel nem vesze, kezdjük eltoljtatniKép
K
kika
 
 


Kika!
Azt még nem, nincs is itthon, meg idáig azt hittem, hogy tudok mosniKép
Vendég
 


szia Kika!
féregvírus: tuti valami pihentagyu!

Lázkontroll megvolt. A reggeli 38,3 már "csak" 37,5.

ZS.
zerko
 
 


Bea!
Az a helyzet, hogy engem Eszter két héttel korábban beilyesztett 10 perces fájásokkal. Be is mentünk az ügyeletre, de máig állítom, hogy pszichés alapon múltak el a fájások, pedig kaptam rá szurit is erősítésnek. Belegondoltam, hogy most mi fog következni, és elmúltak Kép
Végül is most már én se bánom, hogy így alakult.

De nekem a gátvarrat tényleg csak addig fájt, amíg ki nem szedték. A hasom meg egy "kicsit" tovább!

K.

Kép
lujzika
 
 


Bea,
Mindkettőt próbáltam, az elsőt egy totál reménytelennek tűnő pozicióból, lévén, hogy a baba már nem élt és nem tuodott segíteni. A császárból azonban könnyebben gyógyultam és tényleg csak az első felülés volt borzalmas. Igaz, hogy műtét - nem leszek túl népszerű- de szerintem a magzati kockázata minimálisabb mint a hüvelyinek persze az anyaié magasabb.
K
kika
 
 


Most nézem, hogy hülye vagyok : beilyesztett! hát persze, hogy beiJesztett

Kép
lujzika
 
 


Zerko,
Jobbulást!
K
kika
 
 


Zsuzsa!

Jobbulást nektek KépKép
K.

Kép
lujzika
 
 


Kika!
Veled megszülették a halott babát??? Komolyan mondom, némelyik orvosnak nincs lelke! Tudom, hogy feleslegesen nem szeretnek császározni, de ez szerintem kegyetlenség...
Zsuzsa!
Jobbulást nektekKép

Lujzika!
Gátvarratra mindenki ezt mondja, de nekem egy kicsit brrrr...

Pusz
Vendég
 


Zsuzsa!

Jobbulást.

KIka!

Tudtam én, hogy jó kiscsaj az Anna! Kép És 5,10 kor meg már igazán felkelhetsz! Ugye csajok? Kép
A.

Andi
Kép
mucska
 
 


Mucska: neked lehet, én kihagynám! A Zsófi ma "hajnali" 6,15-je is korai volt nekem! Sikított! Kép
Szerencsére Edina egy cumival visszaaludt! Még szunyál (kop-kop-kop...)

Én már a 2 szülés gátvarratairól tudok referálni Kép

ZS.
zerko
 
 


Bea!

Amikor bent feküdtem volt egy lány akinek kiderült, hogy rendelleneséggel születne a babája. Igy meg kellett, hogy szülje a 22. héten. Reggeltől este 10-ig volt a szülőszobán nem ment. A férje sírva jött fel, hogy azt mondták a dokik, hogy ha nem megy, akkor holnap folytatják. 1/2 11 kor ESTE az egyik doki megszánta és valahogy segített neki. Utána meg visszahozták hozzzánk, ahol 4 db 32. hét után lévő anyuka elvileg másról sem beszélt,mint a gyerekekről. Szívből sajnáltam. Ennyi az érzésekről.
A.

Andi
Kép
mucska
 
 


Mucska: elhiszem! Kép

ZS.
zerko
 
 


Naaaaaaaaa!

Mindenki eltünt? Pedig Anna alszik! Persze majd jöttök, ha én már nem érek rá! Kép
A.

Andi
Kép
mucska
 
 


Bea,
Ez nem az orvos kegyetlensége, sőt én csak hálás vagyok neki amúgy most is nála szültem és anno azt a 2 napot dec 31 és jan 1 szó nélkül csinálta velünk végig és lelkileg kissé ő is összetört. Csak megjegyzem a volt évfolyamtársnőm aki a 32. héten járt így a MÁV-ban a dokija még be sem ment hozzá, az ügyeletesnél csinálta végig és berakták egy több ágyas kórterembe a frissen szültek közé. Szerintem ez a kegyetlenség.
Amúgy ennek tényleg ez a menete sajnos, a 18. héttől ilyen és bármilyen -mint amit Mucska is említett - esetben ez a szakmai protokoll. Ott és akkor én gyűlöltem mindenkit, de útólag őket igazolta az élet, nem volt heg ami erre a szerencsétlen balesetre emlékeztet (kivéve persze a lelki sérüléseket) és nem kellett annyit várni sem egy újabb terhességgel mintha megcsászároztak volna.
Kika
kika
 
 


Kika!

Szerintem a lélekkel nem igazán törődik ilyenkor senki. Azt nem felejtem el soha, amikor a 2. méhenkívülinél a pofámba vágták, hogy hát itt semmi nincs méhen belül, aztán az volt a legnagyobb gondjuk, hogy nem találták a kartonomat és engem faggattak (én persze bőgtem, mint a záporeső, mert 1 héttel hamarabb a dokim még azt mondta, hogy minden ok. csak kicsi még az embrio), hogy nem emlékszem-e hová került?!
Ja, és nem volt hely a nőgyógyászaton, így a szülészetre kerültem a pocakosok közé!
Hát ennyit az empátiáról, meg a helyszűkéről.

K.

Kép
lujzika
 
 


Lujzika,
Megkérdezhetem, hogy ez hol volt?
K
kika
 
 


Hát, nem tudom lányok. Én nagyon sokmindent kibírtam már az életben, de egy ilyenhez nem lenne erőm. Anno én is babás szobába kerültem, az orvosom másnap amikor bejött, halottam, hogy balhézik a nővérekkel, hogy miért vagyok még ott? Akkor átraktak a nőgyógyászatra, de ha nem lett volna dokim, maradtam volna a szülészeten... Persze máshogy látja az ember a dolgokat 1-2 év távlatából, de egy szüléshez fizikai erő is kell, ami nekem biztos nem lenne egy ilyen szituációban. Minden elismerésem azoké, akik egy ilyet végig tudtak csinálni!

Pusz
Vendég
 

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?