Új privát üzeneted érkezett!

De jó akkor jól siekrült a tali, várjuk a lképeket végül hányan voltatok?

Jaj Törpi akartam írni hogy köszönöm az invitálást, de nálunk meg apa végül kitalálta menjünk vásárolni (biztos ez a kárpótlás)

és a ruhás infot is, érdekes nálunk meg a 74-es maradt ki, mert a kölcsönruhák kitartottak 9-10 hós korukig, akkor meg már gondoltam minek a 6-9 hós ruha, így most szinte minden 80-as
és mikor volt a next-ben a kiárusítás ott ugyanezt mondta egy nő, hogy a kislánya 20 hósan nőtte ki a 80-as ruhákat :shock:

Móni
KépKép
reunion
 
 


Sziasztok,

sok agyam már nincsen, kellően lefáradtam én is, pedig aludtam délután. Persze elkéstünk, mert törpék negyed 4-kor ébredtek. Hiszti volt az autóban, érkezéskor is, aztán szép lassan belelendültek. Azért mi falurú gyüttünk, ennyi gyereket még életükben nem láttak egyrakáson. Ez is megzakkanthatta őket, na meg az éhség is. Persze uzsizni nem akartak, így vacsi után állt helyre igazán a béke.
Rövid leszek, nem akarom fárasztani a népet, mint tegnap.
Tudom, hogy van, aki már találkozott Timi lányaival, de én majd meg zabáltam őket. Iszonyú nagy arcok. Két duracellnyuszi. Na és Zsófi majmai is valami eszméletlenek. Az enyémek csak lajhárok ahhoz képest, amit az a két csirkefogó művelt. Ahogy az apjuk is megjegyezte, a bölcsiben való maradással nem lesz gond. Mentek, mit mentek, futottak körbe-körbe, össze-vissza, vigyorogtak, bárkihez odamentek, eljátszottak, de csak pár pillanatig, mert már dolguk is volt odébb. Benyus konkrétan az összes anyukát végigpróbálta :lol: Én nem bírtam magamhoz térni. De meghagyom a további beszámolót a lányoknak, de ez számomra csodaszámba ment. Na meg Hanga biciklizése is.
Pár kép akkor, aztán hunyok én is:

Kép Zsófi egyik motoregere
Kép Timi újra gyereknek érezhette magát :-D
Kép Kata 1 mp-re megpihent Emma hintalovánál
Kép Anyukák és ölbemászóik
Kép Még nem sikerült igazán belemelegedni
Kép
Kép Zsófi másik motoregere
Kép Zsófi épp kifut a képből. Vajon ki után szaladhat? :wink: :lol:
Kép Lányaim élvezkednek
Kép Na jó, bevallom, én élveztem a legjobban
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára törpilla812 2011.01.22 23:34-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Kép Katával birkózunk
Kép Feltolt popsival balról jobbra Kata és Hanga, kamerába vigyorog balról jobbra Emma és Alexa, én Mírával küzdök
Kép



Félreértések elkerülése végett, nem jellemző rám, hogy boszorka fejjel közlekedek nyilvános helyen, de Míra az első percekben kivarázsolta a csatot a hajamból, hogy szabadon ondolálhassa a hajamat.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 

 
 

Fúj, irigy disznó vagyok, legközelebb bizisten mi is megyünk.
vovanda
 
 


Jó reggelt!

Lányok,én szerintem pénteken jól megfáztam a játszótéren a gyerekekkel,tiszta takony vagyok.Remélem nem kapják el tőlem.

Na,én is irigy disznó :lol: Örülök,hogy jól éreztétek magatokat,nagyon cukik a gyerekek,no meg anyukák is :lol: Már alig várom a tavaszt,hogy ne legyen hol ez-hol az beteg,és talizhassunk!Törpi,márciusra startolj rá! :wink:

Móni,mi pampers actív babyt használunk,Bazsi néha reggelre átázik,kb heti egyszer,Noémi nem,mert ő kel enni éjjel,és akkor cserélek neki.Nappal még sose volt gond,bár akkor sűrűbben van csere,9-kor,12-korfél4 körül,és este 8-kor fürdésnél.Nem tudom nálatok mi lehet a gond,bár írtad,hogy sokat isznak,próbáld ki,hogy este 6 után már ne adj nekik inni,vagy csak keveset.
Üzit köszi,ma apával választunk,és írok :wink:

Fogam nem nőtt vissza :lol:

Ruhákra akartam még írni,hogy annyira változó,hogy milyen méret jó,most bő két hónap alatt nőttek 3-3 centit,így Noémire most a 74-80-as jó,eddig is azt hordta,csak kicsit nagy volt rá,Bazsi meg a 86-ost.De hogy meddig lesz jó,passz.Én nem merek előre vásárolni.

Babus,hogy vagytok?
Vendég
 


És még azt akartam kérdezni,hogy a képekből nem látszik,sokan voltak?És a gyerekek nem akartak kimenni a nagyobb részre,mert láttak ott valami érdekeset?
Vendég
 


Jo reggelt!
juj de jo volt :lol: :lol: :lol: most még jobban sajnálom h nem tudtunk menni :(:(:(:(
Tami változatlanul lázas koppkopp "csak" 38,1-3 körül és még mindig semmi más tünet koppkopp
de nagyon hisztisek nyüszisek voltak tegnap még Apa is mondta este h nem semmi nap volt :? :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Rana Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Rana: boldog szülinapot!

Uszi után jövök én is képekkel és beszámolóval, előjáróban annyit: Törpi azért is élvezkedett annyira a labdatengerben, mert idézem: " annyi golyón ülök, mint életemben sosem!" :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus,nyügit,lázat sajnálom,hajrá fogacska,hátha elmúlik minden baj!

Timi, :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


:lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Rana,boldog szülinapot!!!! :D :D :D


Zsófi,örülök,hogy ilyen jól sikerült tegnap,és hogy az alvásukat sem borította fel a hazafelé szunya :D

Mi játszón voltunk ma is,teraszról gyönyörű idő volt,de szétfagytam,olyan jeges szél fújt.Ez biztos jó a megfázásomnak is,de mit lehet tenni,gyerekeknek kell a levegő.És olyan büszke vagyok rájuk,igaz a várból mindig nagy ellenkezéssel jönnek le,elindulni sem akarnak,de most pápáztak a játékoknak,és szépen kisétáltak a játszóról,még a nagyobb gyerekek szülei is csak néztek.
Vendég
 


Na, itt vagyok!

Nagyon jól éreztük magunkat tegnap! nem tudom mikorra pihenem ki! :lol: Zsófi gyerekeiben turbó elem van. Hihetetlen kis energiabombák mindketten! És vigyorik, barátságosak. Hát igen, Zsófi nem épp olyan menyről álmodott, mint akit Benyus mindenáron akart! Alexám meg megölelte, odahajtotta a fejét Benyushoz és puszit is adott neki! Dehát hiába, Benyus úgy tűnik egyenlőre az idősebb korosztályra bukik! :wink: Törpi lányai nagyon nagyok már és okosak. Emma igazi jókislány, nyugodt, türelmes, elücsörög, ha elfárad, Míra meg nem. De nehogy már Törpinek annyira jó dolga legyen! :wink: Míra is aranyos ám! És akkor sem olyan rossz, mint amilyennek anyukája beállítja, csak tudja hogy mit akar és azt mindenáron akarja! És azt hiszem nagy becsben kell tőle tartanom, hogy kézen fogott és bevonszolt a labdák közé. :D
Sajnos Törpiékről nem készültek képek, valahogy amikorra odaértek már teljesen kiment a fejemből, de ők szerencsére fotóztak!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


képek nagyon joooooooooooooooook :wink:
NOUKY1 most akcios auchanban vmi mesemagazinnal 299- a könyveknél meg a dvdknél is ki van rakva :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi,köszi neked is az élménybeszámolót,meg a képeket!Nagyon szuperek,cuki mindenki!!!

Puhatalpú jó?Nem szedik le?

Babus,hogy vannak a lányok?Nyügik ma is?
Vendég
 


Köszöntéseket köszönöm. :D Tegnap megvolt a muri, ma meg a szűk családi idill. Csak sajnos tegnap reggelre Ajsika csúnyán kezdett köhögni, ma meg már taknya-nyála egybefolyik. :cry: Úgy látom, sokan dögrováson. Gyógyulást mindenkinek!!

Hú, de jó lehetett a buli! Gyerekek édik, Elevenpark tuti! Jó lenne egyszer majd a Tiszántúlon is talizni.... :roll: :roll: :roll:

Nyulasz, enyémek nem szedték le a puhatalpút, annyira "második bőr". Mostmár bőrcipőjük van, a dokik javaslatára, de azért vettem egy puhatalpút nyárra.

Na megyek, mert ahogy hallom, Apa hergeli a bébiket, így (megint) nem lesz alvás este 10-ig.... :? Pussz mindenkinek.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana, boldog szülinapot kívánok!!!!!!

Nyuszi, puhatalpú jó, csak akkor szedik le, ha cipőt akarnak húzni, hogy kimenjenek.
Jobbulást Neked! Gyorsan jöjjél rendbe, annál rosszabb nincs is, ha anyuka beteg. Mert táppénz bizony Neked nincsen :( Ennél csak az rosszabb, ha a gyerkőcök is lerobbannak. Drukkolok, hogy Bogyók ne kapják el.
Márciusra nagyon készülök!!!!!
Nagyon büszke lehetsz Bazsira és Noncsira!!!!!

Timi, kösz! :? :wink: :lol: :lol: :lol: Bizalmas infó volt :lol: :lol: :lol: Arról nem nyitnék vitát, Míra mennyire nehéz eset. Megjegyzem, azzal fenyegettem, hogy kinn hagyom az autóban, be sem viszem, annyira kiakasztott. (Joghurtot kért, de mikor nem engedtem beletuszkolni a joghurtba a fóliafedelet, úgy megsértődött, hogy egy falatot sem volt hajlandó enni, csak üvöltött teli torokból, mert ő tudta, mit akar, és azt nagyon. Na de mindent azért neeeeeeeeeem :evil: :evil: ) Az valóban nagy szó, hogy ilyen rövid ismeretség után hívott játszani, de hát a korábbiakból tudta, kit lehet oda hívni még anyán kívül a labdákhoz. Mert ugye nem egyedül élvezkedtem én a labdák között? :wink:
Nagynak nagyok, de az okosságuk nem igazán nyilvánult meg. Azért drága vagy!
A képek nagyon jók, nem tudom, a mi gépünkkel hol a hiba, hogy nem lettek ilyen szépek. Egy csomó elmosódott készült :?

Babus, én is nagyon sajnálom, hogy nem találkoztunk! Remélem legközelebb! Tami hogy van? Nehéz nap nekünk is szokott lenni, apa is hasonlóan konstatálja a nap végét :lol:

Zsófi, na, akkor jól jött ki a hazafele út, örülök. Remélem a következő talira is beneveztek, én nagyon örülnék, ha újra tátott szájjal követhetném (próbálnám követni) a cikázóidat :)
Hogy is kell picassan küldeni képet? :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nyuszi, azt elfelejtettem, hogy rengetegen voltak, kimenni innen, a piciknek készült zárt térről viszont azért nem lehet, tehát biztonságos. A gond az, hogy csak ez a rész biztonságos ekkora gyerekeknek. Kivéve persze Hanga, aki a nagyoknak szánt biciklin rótta a köröket kerítésen kívül :shock: Az olyan típusú gyereknek, mint Míra ez a tömeg nem való, mert ha várni kellett a lecsúszásnál a sor miatt, akkor hisztirohamot kapott :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Rana, Tiszántúl már kicsit meredek nekünk utazás szempontjából. Kettőnk között, BP nem jöhet szóba Nálatok?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nyulasz: az egyetlen amit nem szednek le a gyerekeim az a puhatalpú. Ha nem lettem volna ennyire szkeptikus eleinte nem is hergeltem volna magam kezdetektől a zoknival, ne meg a percenkénti visszahúzogatással. Tényleg második bőrként működik.


Törpi: hát bocsi, tényleg jó volt a labdák között! :lol: Na jó, azt a hisztit azért én is alá tudom támasztani, elvégre én is ott voltam, mint akadály! :lol: Egyébként totál igaza volt, elvégre ki is volt írva, hogy szülőknek nem szabad felmenni! :wink: :lol: Egyébként tudom, hogy nem hiszed el, de Alexa is kb. ugyanazt szokta előadni, mint Míra -nekem ezért nem tűnik olyan vészesnek a kisasszony- csak ő még nem teljesedett ki és még terelhető a figyelme. Így jó volt látni hogy mégis mire számíthatok fél év múlva!

Zsófi: Törpi kérdése részemről is áll! :oops: Már telepítettem a gépre a picassat, de még nem tudom hogyan tudok sok-sok képet egyszerűen és gyorsan küldeni. Na, meg egy címet is írhatnál priviben, ha rájövök akkor hová küldjem!?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Megvolt Veronika köszöntése. Szép lett a torta is, és kétszer énekeltünk is neki, mert két hullámban jött a vendég sereg!
Majd hozok képeket később.

Gergő ma hülyén esett le a gyerek székről, és beütötte az állát, a foga meg megsértette az alsó ajkát. Szegénynek nem valami szép, de aránylag jól bírja.

Holnap viszem a lányokat oviba, épp influenza szezon kellős közepén. Hát bízok benne, hogy nem lesz gond! Ha meg mégis, hát nem mennek csak szeptemberben!

Mára ennyi voltam, bocs de nincs időm vissza olvasni, de a képek szuperek :) Jó hogy tudtatok talizni!!!

Kata
labkat
 
 


Kata: Boldog Szülinapot Verusnak!!! (szoktátok így hívni? :oops: nem emlékszem, de én imádom a Verust :oops: :lol: )
Csajok ma is bírták tetözni a hisztit meg rosszalkodást :? :? és még mindig lázas Tamma :( tiszta kis ördögfiokák lettek :cry: na jo eddig sem voltak angyalkák de ez már tulzás :( nagyon elkeseredtem h akkor most mi van, köpködik ki a vizet az etetöszékben, egymást tépik, lelökik a kanapérol stbstb kész csödnek érzem magam :( remélem hamar elmulik...vagy ez most egy ilyen korszak lesz? :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


[quote="törpilla812"]h írta:törpilla812a várni kellett a lecsúszásnál a sor miatt, akkor hisztirohamot kapott :?

ismerös :evil: :evil: :lol: :lol: = Tami :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi: hu de ügyik vagytok hazamenetellel nekünk ilyen még soha nem sikerült h az autosülésböl ágyikoba menjenek :lol: ezek szerint nagyon bevált az uj ülés :lol: :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Lkata, nagyon sok boldogságot kívánok Verának! :D

Tegyél képeket! :wink:

Rana,a dokik nem ajánlották a puhatalpút?Miért?

Törpi,Timi,köszi,már meg is rendeltem a puhatalpút :D Csak én fehéret rendeltem abból a virágosból :lol: És zoknit adtok rájuk? :roll:

Törpi,nem lehet,hogy a vaku nem volt bekapcsolva a gépen?Ez most az új fényképező,amit karácsonyra "kaptatok"? :roll: Lehet csak a beállítással van gond,nekem is sikerült az új fényképezőnket elállítani,és az addig tökéletes képeket készítővel csupa gáz fotó lett,és sokszor nyomom a gombot,és nem csinál semmit,végül rányomtam a gyái beállítás visszaállítására,és azóta jó.Sose találtam volna meg,hogy mit állítottam el.A keresztelőn meg a kameránkkal fotóztunk,és nem volt a vaku bekapcsolva,és akkor minden elmosódott.

Persze,büszke is voltam,de lehet ez csak véletlen,de azért mint a kiscsibék megindultak utánam,és pápá a hintának,pápá a csúzdának,pápá mindennek,csak forgolódtak ide-oda integetni,és sétáltak utánam :D

Ma a joghurttal engem is szivatott Noémi,ezek összebeszéltek? :lol:
Igaz nálun a gond abból volt,hogy kiszedtem a joghurtos dobozból tányérba,ha egyedül etetek,akkor mindig így csinálom,kettőt beleborítok a tányérba,és úgy melegtem meg,ha apa itthon van,akkor a joghurtos dobozban melegítek :oops: És Noémi 1 kanál után nem volt hajlandó enni,csak mutogatott a pultra,meg hisztizett,végül kivettem a kukából a dobozt,és visszaraktam bele a joghurtot két részletben,el is fogyott mind :evil:

Timi,milyen biciklin róta a köröket Hanga? :shock:
Vendég
 


Babus,nálunk ez a korszak már tart egy ideje :lol:

Lázat sajnálom,adj neki sokat inni!
Vendég
 


Nyulasz: elfelejtettem h a táncis képek nagyon cukik :lol: joghurtospohár szivatás :lol: :lol: :lol: bocsi nálunk is volt :oops: :lol: :lol: :lol: én is szoktam melegiteni a joghurtospohárban ha nem veszem ki elöbb a hütöböl mert ugy eszik csak meg mostmár :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus,köszi :lol:
Vendég
 


Törpi, megoldjuk majd Bp-et, ha anyukáméknál leszünk, onnan egy köpés (na jó, kettő :lol: ).

nyulasz, mert a puhatalpú nem tartja a lábat (bokát, talpat, stb). Olyan, mintha mezítláb lennének. Na ezért gondoltam, hogy majd ha mezítláb lennének, akkor pont jó lesz (hogy bele ne lépjenek darázsba vagy ilyesmi)...

Ilyen macija nincs véletlenül vkinek felesleges?? Pampers pontokért (Rossmann bébisztár http://ebikes.hu/rossmann/Main/Presentlist ) lehetett tavaly kapni (márka Teddykompaniet) de már nem gyártják. Zugolvasókhoz is szólok, hogy ha vkinek van, akár használt de jó állapotú, jó áron megvenném! ;) Privit várok!
Fehér előnyben, de a barnával is megbírkózunk valahogy.

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana,de még kell,hogy tartsa a bokájukat valami? :roll: Vagy ez kimondottan nektek szól?Vagy bajt okozok,ha én is ezt adom rájuk?

Hű,nincs ilyen macim :(

Akkor gyertek márciusban ti is :D
Vendég
 


Rana,van hasonló macink,holnap előkotrom,most ugrott be,hogy télapóra kaptak egy ismerőstől,hátha ilyen,majd megnézem.De nagyon hasonlít.

Jó éjt!
Vendég
 


Rana,ilyen a macink,amit kaptunk,de olyan pici a kép amit feltettél,nem tudom ugyanaz-e.

Kép

mondjuk ez csak 14 centi,lehet te nagyobbat keresel :roll: Van egy varrot folt a fején,a tappancsok is varrva vannak,és lábnyomatos a masni a nyakában,és a cimkéje szerint M-ágnes bt forgalmazza.
Vendég
 


Vendég
 


Jó reggelt!

Kata: Verának nagyon boldog szülinapot!

Zsófi: ment priviben a link.

Babus: hú, nem is gondolnám, hogy a te lányaid tudnak rosszak lenni! :wink: Szegény Taminak remélem nincs semmi komoly baja!

Nyulasz: nagy gyerekeknek való 3 kerekűn ment Hanga, majd rakok arról is képet, csak az K. telefonján van. Nem ült, csak állt, fogta a kormányt és lépegetett. Olyan kis édi volt. Alexa is ezt csinálta. Annyira jól tudnak már kormányozni, itthon is kikerülnek mindent a taxival. Nagyon gondolkozom, hogy ideje lenne a kismotornak, száraz időben tudnák is kint hajtani.

Olyan jó lenne mindenkivel találkozni!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: mi lassan eladjuk a kismotort sztem nagyobb kellene már :oops: ha esetleg érdekel szolj :wink: matrica már nincs rajta :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz: aztaaa perfekt cseh vagy??? :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi, hú, akkor nekem még ez egy ideig eltart, ahogy magamat ismerem :oops: Bár nekünk csak az a két kép van a majmocskáidról, Timinek sokkal több és jobb. Éjszakát sajnálom!

Nyuszi, azért ennyire nem vagyunk amatőrök, apa meg pláne nem :lol: :lol: Végigolvasta a leírást is, de nem lettünk okosabbak. Na mindegy. Joghurtos szivatás :lol: Hogy vagy? Javulgatsz?

Babus, én sem akarom elhinni, hogy ez a leírás a Te lányaidról szól! Ennyi ideig lehet láz fogtól? :shock: Dokidat hívtad?

Kata, Verát az Isten éltesse!!!! Szegény Gergő :(

Rana, akkor valahogy hangolódjunk össze. Próbálom előre rendezni a szállást, de ugye ez nem csak rajtam múlik. Remélem összejön Veletek is egy tali!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Timi, kismotor igen jó! Szerintem imádni fogják, ha rallyzhatnak vele. Nálunk a főtér is nagyon alkalmas erre, ott szokott kismotortalálkozója lenni a mini gyerkőcöknek. Sajnos a helyi terepviszonyok nem kimondottan alkalmasak a száguldásra. Így vagy a lakásban nyomjuk, vagy a ház előtti 80m2-nyi térkövön. Imádják a csajok, hogy lejt az út felé és gurulhatnak.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Csajok ha valamikor szeretnétek egy talit még hidegben és nem játszoházast lehet tudok egy helyet amit olcson lehet bérelni pár orára (szokott itt lenni baba-mama klub még nem voltam de gondolom így alkalmas több gyereknek-felnöttnek is :wink: )

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi: ilyesmit szeretnétek nem?
http://biohome.hu/akciok/memory-matrac-akcio.html

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: vevő vagyok a mocitokra, matrica nem számít! :D Van törzsvásárlói kedvezmény? :lol: Ilyesmi matracot néztünk ki, csak mindkét oldalán van memória hab. Köszi, hogy nézelődtél nekünk! Úgy döntöttünk nem keresgélünk tovább, megvesszük azt, amit kinéztünk-kipróbáltunk. Anyu adott bele pénzt, így neki törlesztünk és legalább nincs kamat sem! :wink:

Törpi: na igen, az utak nálunk sem alkalmasak a motorozásra, de remélem hamar megtanulják kerülgetni a gödröket! :wink:

Délelőtt csavarogtunk babakocsival, hát hazafelé már nagyon ki akartak ugrálni belőle, itthon meg beindultak a dilihangyák és mindkettő üvöltött és lógott rajtam. Alexa volt természetesen a főmajom, nem is kell már fognom, olyan ügyesen kapaszkodik a nyakamba, meg a lábaival is. Esküszöm, olyan, mint egy hátizsák, csak elől lóg. Csak a hátizsákok többnyire csendesek, ez meg baromira hangosan visít. :lol:

Kicsit szomorú vagyok, mert nem akar menni a reggeli. Semmi péksüti, kenyér, kalács nem megy, ma zabkását csináltam nekik-én imádom- ők csak azért nem mondták, hogy kenjem a hajamra, mert nem tudnak beszélni, de kiolvasható volt a szemükből. Pedig banánt is tettem nekik bele. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: oksa megbeszéljük :wink: (juj de még meg kell néznem h a köv. méret már jo-e nekünk :oops: ) mikorra szeretnéd a mocikat? (akkor én is ugy nézek ujat :wink: )
nyugi reggeli menni fog, elöször nekem is csak csipegettek pár falatot az enyémböl :wink:
mi ma rendhagyo napot tartunk már 5:45kor kukorékoltak (persze Tami lázasan :? ) így már 11.30kor aludtak...izgi lesz a délután meg kiváncsi vagyok lesz-e láz mert 11.30kor még nem volt koppkopp

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi
Nyugi.Nálunk is egy csomószor van ilyen,főleg,ha megisznak együtt 1 liter kakaót :shock: Én rájuk hagynám.Kitenném az asztalra,jól látható és elérhető helyre és ha éhesek,úgyis fognak enni :wink:

Eszti

Kép
szotyo
Kiskőrös
 
 


Babus: nagyon nem sietek, legyen mondjuk március eleje! Szegény Tamus. Nem semmi ez a korán kelés! Én most altattam vissza a Manót, mert mostanában megint sír másfél óránál, de hagyja magát visszaaltatni.

Szotyo: na akkor tépném csak a hajam igazán, ha elérhető helyen hagynám a kaját! A csőrös poharat sem lehet otthagyni, mert akkor viszik és locsolják-holott elvileg csöpögésmentes, de nekik sikerül özönvizet csinálni vele. Vagy lehet hogy csak addíg kéne kitartanom amíg nem újdonság, hogy elérik és akkor már rendeltetés szerűen használnák? :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi
Előbb utóbb el kell kezdeni :wink: Amúgy meg el kell nekik szépen magyarázni,hogyha játszol vele,akkor elveszem.Ha pedig szépen esznek és próbálkoznak,akkor sokat kell őket dicsérni,hogy lássák,hogy ez jó dolog.Lehet,hogy csak egy kis önállóság és szabadság kell nekik. :wink:

Eszti

Kép
szotyo
Kiskőrös
 
 


Szotyó: na jó, akkor lehet, hogy összeszedem minden lelki erőmet és hagyom őket kibontakozni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timikém, a lelki erődön kívül szedd össze a morzsaporszívódat is :lol: :lol: Szükséged lesz rá.

Babus, és mi van ott? milyen játékok? Mekkora a terület? jártatok Ti már ott?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: utóbbit múltkor hajítottam a kukába, mert felmondott. Én még nem, bár sűrűn gondolok rá! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi: még nem tudok semmit :oops: csak olvastam h van ilyen baba-mama klub, a XI. kerületben :oops:
ha többieket is érdekli utánakérdezek majd :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus,na mi lett?Ugye nincs láz?Engem érdekel mindenféle tali,akkár baba-mama klubban,akár játszóházban,csak betegek ne legyünk :evil:

Eszti,bakker most néztem a vonalzódra,hogy 3 évesek lesznek a lányok :shock: Hű,én még olvastalak a régi ikresben,jól emlékszem a szoptatás volt neked is az első pár hónapban a téma,meg akkor dolgozott apa külföldön,és január közepén jött haza,és hogy vártad,meg a kórházas szarság,el se hiszem,hogy közben ekkorát nőttek.Ja,és láttam a rövid frizut,nagyon bátor húzás volt :lol:
Enyémek elött sem lehet semmit hagyni,mert szétdobálják :twisted:

Timi,én rájöttem,hogy egyszerűen fél10 elött hiába próbálok kaját adni.Lassan 1 hete tápot sem adok reggel,de így is 9-től nem akarnak enni,csak késöbb.Pedig azt a variációt is kipróbáltam,hogy fél9-kor ágyban táp,és utána öltözünk,de nem éhesek.
Vizet enyémek is pacsálják,rájöttek,ha a csőrét ütögetik az asztalhoz,akkor csöpög ki belőle.

Törpi,köszi,már jobb,lázam nincs,csak visszataknyosodtam.Törpék bírják,bár ma is másfél órát játszótereztünk,szerintem ez a hideg is jót tesz nekik.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?