Új privát üzeneted érkezett!

Kata, nálunk is van díja az extra oltásnak. Az más, hogy én még nem adattam, és ahogy a viszonyunkat ismerem, nem is kellene ezért sem fizetnem. Eddig még egy garast sem fogadott el, pedig 1 éves korukig ő járt hozzánk.
Mind a négy gyerkőcöd csudaszép! Még az ördögi kis Johanna is :lol: Ruci szép, nagyon ügyi vagy!!!!!! Kicsit irigy, hogy nem vagy rest ilyeneknek nekiveselkedni. Én is imádok kreatívkodni minden téren, de annyira lusta vagyok :oops: :oops:

Zsófi, tükörtojást én se, az tuti! Csak sültet.
Persze csat miatt dorgálás volt, de ha túl nagy feneket kerítek neki, akkor csakazért is csinálja. Ja, és van benne védő, nem tud érni a fémhez semmi, de mégis, az elv...

Babusok, kiskonyha kanala :lol: :lol: :lol: :lol: Mi lelhette Lalut? Tudta hova indultok? Szeretett korábban ott lenni? Nem feltétlenül tippeket adok, hanem kíváncsi vagyok, mi válthat ki ilyet.

Nyuszi, nálunk is minden kanálból kifolyik a leves. Valahol be kéne egy ilyen peremeset szereznünk nekünk is :lol: de most komolyan.

Timikém, ejha! Belevágtál a lecsóba! Na akkor lássuk is majd a munkákat! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Sziasztok,

Nyulasz, kérdést úgy értettem, hogy unokatesóéknál elkezdődött a betegeskedés valamikor, gondolom, kínlódtak egy darabig, mire eljutottak a vv-re, meg oda, hogy mégsem viszik közösségbe a gyereket, de ez mennyi idő volt? (onnantól, hogy elkezdődött a betegeskedés, odáig, hogy kivették a bölcsiből/oviból?)

Törpi, a "levelezőn végezte" dumán felröhögtem :)

Kata, nemkötelező oltásnak kötelező díja van, gyerekeknél és felnőtteknél is, ki is kell függeszteni, az már kérdés, hogy egy csomó orvos jó fej, és elengedi, hiszen mekkora baromság már, hogy az ember gondol a megelőzésre, és ezért "büntetik" (ugye, ha a betegség miatt járna a dokihoz, az ingyé van...). De ilyenkor mást adminisztrálnak ám.

Bocs, annyira átlóztam, hogy inkább azt is szaggatottnak nevezném... :oops:



Kép

 
 


Hm, lehet nekünk azért nem kér doki pénzt, mert amúgy is fogy a páciensei száma! Bár én lányoknál sose adtam, mert ide kijött a védőnőhöz egészséges rendelésre, és akkor adattam be mindig. Sose mondta, hogy pénzt kér! Furi...

Timi: mindig nézz szét a ruhatárban, válaszd ki az egyszerűbb darabokat, és azok alapján szabj és varrj. Aztán majd egyre több ötleted lesz, és egyre többet mersz bevállalni. Én megmaradtam az egyszerű daraboknál :wink:

Kata
labkat
 
 

 
 

Jó reggelt!

Mó,unokatesóéknál már egész kis korban kezdődött(asszem 2 hónaposan már törökbálinton feküdtek benn),korababák voltak,mondjuk ettől függetlenül csak a kislánnyal volt gond.Októberben voltak 5 évesek,és amióta elkezdtek oviba járni(talán másfél éve :roll: nem tudom)azóta is állandóan betegeskedett.De az ovi elött is.Végülis a mandulaműtét dilemma miatt mentek immunológushoz szeptemberben,mert ugye nyáron otthon voltak,de ahogy elkezdődött az ovi még 1 hetet sem tudott járni,és beteg volt.A gyerekorvosuk javasolt egy vv-t,és szeptember végén lett meg az eredmény,azóta nem jár oviba.Most lesz január végén kontroll vv,hogy mi a változás,de már bánják,hogy nem elöbb mentek immunológushoz.Nem akartalak ijesztgetni,lehet szépen beleszokik a bölcsis környezetbe,és nem lesz sűrűbben beteg,mint a többi gyerek,de ha sokszor kell antibió,akor talán érdemes vv-re menni.Az immunológus kiakadt,hogy mennyi gyógyszert szedett a kislány,és hogy a doki miért nem küldte hamarabb vv-re.Röviden ennyi,remélem erre gondoltál.


Lányok,mi a McDonald's-ból hoztuk haza a fagyis kanalat,eddig még az tűnt a legjobbnak leveshez :roll:

Babus, :lol: akkor kiskonyhát kell vennem?És van legalább kettő benne? :lol:
Érdekes vendégségbe menés volt :shock: Remélem szombaton nem bojkottálja az eleven parkot!!!

Rana,ha a mama tud kicsit vigyázni a törpéimre,akkor ma elugrok az Aldiba...vagy a lidlbe? :roll: Vagy melyikben volt? :oops:

Timi,nálunk is szárnya nő a kajának :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Nyulasz: aldiba menjél :wink:
hu mekis kanál jo ötlet legközelebb hozok én is :lol: hát mindegyik konyhához volt 1-1 igy lett 2 :lol:
Törpi: passz h mi volt lehet csak nemtetszett h anya vezet :lol: :lol: talán elszoktak mert nem nagyon mentünk betegeskedések ota kocsival föleg nem csak velem
pedig ebédnél már mondtam h megyünk Marcibabához és teljesen beindultak még mondták is h megcsikizik a talpát :lol: (nyáron voltunk 1x itt babanézöbe)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


no hozzánk ideért a hidegfront esik a hó :? lehet ettöl is zizik nem lepödnék meg a frontérzékeny brigádomon :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus,itt is esett,aztán kimentünk,de már elállt.Viszont nagyon pocsék idő van :evil: tavaszt akarok!!!Olyan jó volt ez a kis ízelítő.
Vendég
 


Na a ma délelőttünk az katasztrófa volt. Na nem a csajoknak, hanem nekem. Néha még sikerül átvernem magam, hogy megy a főzés délelőtt a csajok mellett, közben meg verem a fejem a falba, hogy mekkora barom voltam már megint. :twisted:

Próbáltam ma bevezetni a reggeli újítást, egész jól ment. Így elsőre csak egy banánnal kísérleteztem, de egy pillanat alatt eltüntették. Remélem majd a rendes kaja is így fog menni!

Körkérdés! K milyen halrudacskát szokott venni? Mert én mindíg belenyúlok az ehetetlen gumiba, amit kisütni sem lehet. :evil:

Kata: egyenlőre örülök, ha majd a nadrágfelvarrás és a kisebb javítások mennek! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kata: Neked akartam még írni, hogy vkinél másik topikban láttam, hogy bizony ott van mind az 5 gyereke vonalzoja :shock: :wink: (de meg ne kérdezd hogy kell azt nem tudom :oops: csak kisebb és nincs foto)
Timi: jaj rudacskákkal mi is megjártuk régen igy maradt a frosta arany halrudacska aszem ez a neve drágább sokkal vde finom is, ugyis ritkán eszünk
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi: hajrá ujitás, ügyik vagytok :wink: akkor h is volt? tápi után banánoztak vagy az a tizorai volt? :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: tápi 8.15-kor, 9-kor banán, tízórai nincs, ill. narancslét adtam inni, 11.30-kor ebéd. Mi ilyen korán ebédelők vagyunk-én gyerekkorom óta fél 12-kor ebédelek, legrosszabb esetben 12-ig kibírom, de akkor már akár ölnék is a kajáért. :lol: 15-kor uzsi, 17.30-kor vacsi, fél 7-kor vagy legkésőbb 7-kor fürdés, utána táp és szunya. Amióta 1x alszanak ilyen a napirendünk, csak a reggelit kell beiktatni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babusok, frontérzékenység :( Nálunk lányok okék voltak, csak az én fejem robban szét.

Timi, néha nekem sem megy, ha a csajoknak olyan napja van, néha meg minden gond nélkül. Halrudacskát lányok eddig imádták, most csak Emma ette, Míra alig, de mi hetente eszünk. Sütőben süthetőt, zsírpapíron, olaj nélkül, a Lidl Ocean Trader nevezetűje, alaszkai hal (az írás alapján) Ez nem az a szörnyű darálék. És nem is drága (apa tudja az árát :oops: )

Nálunk csak iszonyat szél van, törpéket megint nem tudtam kivinni :evil: hó sehol, eső tegnap zuhogott, de egész nap. Remélem vasárnap haza is jutunk, ha netalántán akkora mennyiségű hó szándékozik leesni :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Timi, nekünk is ilyesmi volt, mikor átálltunk az egy alvásra. Aztán már kihúzták az ebédet 12-re, alvás így 1-től van, de már több, mint két óra, tehát este képtelen vagyok 3/4 9 előtt lejönni tőlük. Többnyire inkább 9, de akkor már elégedett vagyok.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Babus, mesélni akartam még Neked a bünti "sikerét". Nálunk a konyhapult vége, egy sarok a bünti, a bárszékek mögött (bárpult, bárszék...- nem is rossz hely, lehet, hogy nem jó büntinek? :lol: )
Szóval Míra tegnap reptette dühében a telómat, mert nem adott Emma neki oda valamit. Pipa lettem, mondtam, most gondolkodjon el. Ment az ordítás teli torokból. Odamentem, letérdeltem, és elmagyaráztam neki, miért áll ott. Lassan abbahagyta a tutulást, és elcsendesedett. Befordult a falnak, nekidöntötte a fejét, és mondogatta; telefon, telefon.... Majd meg zabáltam.
Ma itt van a kis barátnőjük, imádják egymást, mégis valamiért 4-5-öt szerintem indok nélkül rácsapott a feje tetejére. Na ilyet neeeeeeeem! Bünti. Elmagyaráztam, miért áll ott. Beállt a falhoz, kicsit nyafizott, majd elkezdte mondogatni; telefon, Petra, telefon, Petra, Petra... Majd kifordult és sírva jött hozzám.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: megzabálnám Mírát! Legyen az ember szigorú és következetes mi!? Hát hogyan, amikor ilyen aranyosak?

Francba! Ma kukásató-járat van és ma valami extrán hangos brigád jött, remélem Alexa rendesen visszaalszik! Azért jó egy falu! Hétfőn riadópróba, csütörtökön kukásautó a fix program alvásidőben,a hét többi napján meg 4 különböző kiabálósautó jön és esküszöm versenyeznek ki a hangosabb! :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi: ügyik vagytok :wink:
Timi: jol hangzik :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Kata: Ti nem tudtok jönni elevenparkba? vagy nagyon messze van?
Kati: hol vagy ma??? :lol: gyertek ám Ti is elevenparkozni!!! Jo lenne talizni Veletek is :wink:
ugye CSajok? :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Na, ma be kell érnem 1,5 óra alvással, ahogy hallom. Már dumálnak meg röhigcsélnek. :lol:

Bizony, jöjjön mindenki szombaton délután! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Hali,

Törpi,nemáááááááááár,ennyire nem lehet cuki Míra :lol: Én biztos megzabáltam volna.

Timi,enyémek is banánt reggeliztek,miután se a sajtkrémes kenyér,se párizsival a tetején,se a kakaó nem kellett,tápot nem adtam,így 10-kor ettek banánt,aztán sétáltunk egy nagyot.Bazsi már 3/412-kor éhen akart halni,aztán délben felbontottam egy üveg 1-3 éves korig bolognait,és ketten bevágták a 240 grammot.Persze tudom ez egy gyereknek az adagja,de mi ennek is a felét meg szoktuk hagyni :oops: Aztán még éhesnek tűntek,csináltam tejpépet,Noémi még 60-at,Bazsi meg 140-et megevett :shock: Persze ha főtt kaja lett volna,amiből van még,akkor azt adok,de a tegnapi tejfölös csirkét már nem adtam,másik üvegest meg nem bontottam ki,mert tuti a kukában végezte volna.Szóval én is elégedett vagyok,és két napja Noémi este megeszi a 210 tápot,bár ettől független éjszaka még benyom 180-at :roll: Úgyhogy sajna megvonom tőlük a reggeli tápot,vagy fél8-kor ébresztőt fújok,más ötletem nincs.

Tényleg Kati te budapesti vagy,van kedved jönni?

Lkata,veletek is szívesen találkoznék,Bazsi és Benedek nem fog elbírni ennyi csajjal :lol: :lol: :lol:

Enyémek is ébren,még jó,hogy nem dőltem le szunyálni.Igaz fél1-kor már durmoltak,most meg dumálnak,aminek nagyon örülök,mert pár napja Bazsi ébredéskor rögtön sírt,most meg csak anyaanyaanya,és röhögnek :lol:
Vendég
 


Timi, kiabálósautók. :evil: Még szerencse, hogy erre egy se jár (csodálkozom is, mert millió ember lakik erre). :shock: :D Helyette van fúrás meg bunkó szomszéd. :(
Repülő kaja, hihi, néha nálunk is belecsapnak a kanálba, ilyenkor egy ideig nem adok nekik, csak a másik gyereknek és kész. Még szerencse, hogy kettő van! :lol:
Amit Babus írt, az tényleg nagyon fini, mert az igazi halból van (100% halfilé), nem úgy, mint a többi.... :?
Mondjuk én ezt még nem mertem adni, mert vki írta itt, hogy nem szabad rántott dolgokat adni (de nem tudom, miért....)..... :?:

Zsófi, szinte nekünk is tök ugyanilyen a napirendünk. :lol: Érdekes, hogy mindenki viszonylag hamar leteszi őket délben (és tudom, ez lenne a normális). Mire enyémek megebédelnek, elalszanak, legalább 2 óra lesz (most tettem le őket nemrég, de még most is megy a hancúrozás). Nálunk fürdi 8-kor van csak, és fél 9- 9 mire letesszük őket.... Remélem, ez nem okoz később majd problémákat.... Többiek???
Á, akkor rosszul mondtam, tükörtojit én se adok "taknyosan" (én azt is mindig átsütöm, de akkor azt ti sült tojásnak hívjátok), meg rántottát se úgy. Mondjuk én magunknak is átsütöm mindig a tojis kajákat. Nem olyan finom, de kisebb a kockázat. :oops:

Nyulaszkám, megbeszéltük. :wink: Köszi még egyszer.

Kata, nekem mindegy ha megyünk vagy maradunk. Ha megy mindenki, én is megyek. De mondjuk az tényleg jó volt nekem is, hogy zugolvashattam mások fórumát.
Hú, szép anyagok tényleg.... De nekem ez a PayPal egyelőre kínai, szal marad a magyar turi (bár én se nagyon járok oda, mostmár szinte csak neten veszek mindent, kivéve az élelmiszert...)

Ó, Törpi, hogy tudtál ellenállni a kis önostorozónak??? Én tuti odamentem volna megölelgetni... És mennyi idő a bünti, hogy ők is megértsék? És kb mennyi idős koruk óta??? Nálunk is muszáj lesz vmit kitalálni, mert néha nagyon-nagyon rosszak... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana, ááááááááááá, nem bírtam ellenállni, meg nem is sokáig kell ott állni, már abból, hogy odaáll, tudja, hogy rosszat tett. Később biztos már taktikázni fog, hogy hamar kijöhessen, de akkor majd növeljük az időt. Nemrég kezdtem én ezt, de igazából múlt héten Babus erősített meg benne, hogy valami módszert alkalmazni kell.
Persze, hogy kettő után hunynak be a lányaid, mert 10 órakor kelnek. Enyémek 7-kor, egek! :lol: :lol:

Míra totyog a barátnője cipőjében, mutogatja Emmának, és fennhangon mondja neki hogy "csinicsini". Bale, most meg berongyoltak a barátnőjükhöz, aki még aludt, és felkeltették. Égek :oops: :oops: :oops:

Nyuszi, beindul az a zabareflex :lol: :lol: :lol: Egyszer ők is megéheznek. Talán ez most már így marad, vagy csak még jobb lesz. Amúgy is, tél van, nincs napsütés, nem tudnak fotoszintetizálni :wink:

Persze csajok, jöjjön Mindenki, aki tud. Kata, Katie, ha van kapacitás, idő, kerekedjetek fel, találkozzunk, ha csak rövid időre is. Majd nyáron meg szervezünk egy két napos nagy talit.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Rana,amennyi kaját esznek a lányaid,nem csoda,hogy 2 mire befejezik :lol:

Mi 12.30-tól alszunk,de van,hogy csak 1 körül van csebónd a szobában,és este 8-kor van fürdés,és 9-kor mennek aludni.Majd ovi elött változtatunk,mert ugye akkor korán kel kelni :lol:

Halrudacskát egyszer adtam,frostát vettem én is,fincsi,de most beszereztem még iglót is,aztán meglátjuk.

Törpi,és mekkora az a cipő? :lol:
Vendég
 


Babusok: azt se tudom hol van az eleven park. Egyedül nem szivesen vezetek. Jelenleg pedig nem férünk be egy autóba. Majd talán év vége felé, vagy jövőre, ha sikerül egy nagyobb autót vásárolnunk és eladnunk ezt. Szivesen találkoznánk veletek.

ESETLEG NYÁRON, VOLNA KEDVETEK LEJÖNNI HOZZÁNK??? MÁR AKI TEHETI, ÉS SZERETNE???

RANA. PayPalt úgy magyarázta tesóm, hogy van egy számla, amire utalsz, amit lát az eladó is, de nem fér hozzá. Akkor küldi a terméket, és amikor te megkapod a terméket, akkor utalját neki tovább a pénzt. Valami ilyesmi!

Kata
labkat
 
 


Kata: mi szeretnénk menni! :D

Nyulasz: na ugye! Evés közben jön meg az étvágy! :lol:

Zsófi: kettő sofőrt már "levadásztam", abból az egyiknek már adtam engedélyt a zenélésre, mert alvásidőn kívül jön, a másikon azóta sofőrváltás volt és még nem tudtam elcsípni a másik kettővel együtt, mert mire kiérnék elhúznak.

Halrúd-ötleteket köszi!

Van sikerélményem a varrógéppel! Két nadrágot megjavítottam, még látványos helyen is varrtam, azt mondta Krisztián, hogy jó lesz, emberek közé mer benne menni! :lol: (merne mást mondani, amikor egy gyakorlott varrász 5 perc alatt végzett volna, én meg másfél órát molyoltam :oops: )

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, de ügyes vagy! Mármint a varrással, nem a sofőrvadászattal. Az még nem túl jó arány :wink: :lol:

Zsófi, atyám, mennyi tápszer :shock: pelusra marad még? Na jó, csak icc volt, de ez anyagilag :shock:
Nálunk Míra ilyen, hogy kel az apjához reggelente. Csak épp hiába hozná apa, mert együtt kell a tápit megmelegíteni, anya mellett az ágyban megenni. Na de innen már visszaalvás nincsen, max a hasamon egy kis héderezés hajcsavarással egybekötve. Hogy az milyen jól esik a vékonyszálú, éjszaka rommá kócolódott fejemnek?

Megérkeztek a cipik!!!! :D Bár licsit szomorú vagyok, mert én fehérnek néztem, ami halványkék. Na sebaj, a célnak így is meg fog felelni. Meg farmerhez jól fog kinézni, úgyis többnyire azt hordunk.

Kata, iszonyú nagy kedvesség Tőled ez az otthonodba invitálás, de a gond, hogy mi annyira messze lakunk, egy nap alatt meg nem akarom megjárni ezt a jópárszáz kilómétert a törpékkel. Szállást meg igencsak nehezen sikerült most is szereznünk. De ha mégis össze tudom hozni, akkor tuti ott leszünk.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: sofőrvadászat: hát, lehet előkapom a villanyóra szekrényből legközelebb a csúzlit-azzal tuti utolérem őket! :shock: :lol:

Zsófi: nem semmi tápmennyiség tényleg! Hogy bírják a délutánt ennyi alvással? Enyémek 2-fél 3-kor kelnek-jó esetben, de fél 7-kor már alig állnak a lábukon.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Csak a képek gyorsan aztán holnap talán visszaolvasok. Megint sok leszek:

Kép

Kép

Kép

Kép
tigriske1978
 
 


Timi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Tigriske, annyira szépek!!!! Ügyes voltál a tortákkal is!

Zsófi, enyémeknek sincs sokkal több alvásigénye, ha ez megnyugtat. (Mondjuk engem nem szokott.) Mi 7 körül kelünk, 9-kor alszunk el, bár napközben 2 órát szoktak aludni, plusz-minusz negyed óra. Én iszonyúan keveslem, de hát ez is olyan, mint a kaja, erőszakolva nem lehet.

Apa focizni volt, egyedül fektettem. Míra panaszkodott, hogy fáj, de ilyet szokott máskor is. Most azonban a hátára fordult és fogta a pociját. Már gyanús volt. Buggyant kifelé a szájából a tápi, már kaptam is az ágyból, ki a folyosóra. A szoba megúszta, az ágy, az ajtó, Míra meg én nem. Úgy sajnálom ilyenkor :cry: Apa ekkor ért haza. Gyanús volt neki a díszkivilágítás. Hát nem járt jól, moshatott fel. Hogy ez nálunk miért van havonta egyszer? :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Hali
Már oltogatom apát az elevenparkra addig még van 2 nap :wink:

Zsófi milyen az a legolcsóbb tápszer?
Mi még mindig az első és egyetlen tápot esszük HA és receptes 2000 Ft
de már jobb lenne valami olcsóbb
Valaki tudja hogy a milumil 3-at felírják-e receptre hogy ne 2000 legyen az is?

Enyémek 2 napja hisztiznek, de én sajna nem bírom ki röhögés nélkül, próbálom visszatartani, meg rendreutasítani őket, de elég nehezen megy

Nálunk kaja: táp alig fogy, 200 a max egyszerre, az is inkább reggel
táp után reggeli, de változó hogy mikor mert amíg ők játszanak, én átnézem a leveleimet meg ilyesmi, és csak akkor megyünk enni amikor már kezdenek hajbakapni
alvás mindig ebéd előtt van, igy ők
2 körül ebédelnek és utána
5-6 között az uzsonnavacsora
este meg fél 8- kor táp

tojást én is szárazra sütöm, de magamnak is, én nem szeretem a lágyat és még csak most keztem a fehérjét is adni, mert eddig L mindig nyakigkaka volt tojás után

Timi hajrá varrás, tök jó móka, de hogy van erre időd

Apa meg éjjeles, keményen logisztikázok, hogy mikor melyik lány legyen az ágyamban, és mikor vigyem vissza, hogy ne legyen torlódás

Móni
KépKép
reunion
 
 


Törpi nem zár a gyomorszája Mírának? vagy miért van? vagy dokinak még nem mondtátok?

Tigriske: de szépek... :D milyen hintáitok vannak?

Móni
KépKép
reunion
 
 


Tigriske: nagyon szépek! Képből soha nem elég! Jöhet még! :wink:

Törpi: szegény Míra! És milyen okosan mondja-mutatja!

Na, lehet holnap rántotta lesz reggelire, mert már a narancslé sem használ Alexának, már két napja nem kakilt csórikám, holnap tuti lesz szenvedés. :( És itthon sem leszek. :(

Móni: mi DM-es 3-as tápot eszünk, 1099.-. Szerintem teljesen jó. Apát tessék meggyőzni! Hogyan erősödik másképp az immunrendszer?! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Móni, nem tom, mi lehet az ok, mert nem tudtam még megfigyelni semmi azonosat a hányások hátterében. Dokinak nem mondtam, szerencsére ritkán járunk hozzá (kopp-kopp). Meg annyira nem is gyakori, hogy most ezen járjon az agyam. Szerintem inkább megterheli a gyomrát valamivel. Bár ma épp nem evett sokat :shock: Szal nem tudom, majd legközelebb megemlítem a dokinak.
Apa oltogatásához sok sikert, remélem találkozunk!
Na, ilyet se hallottam még, hogy anya röhögőgörcsöt kap a hiszti láttán. Tetszik, jó felfogás, lehet, hogy dürohama lesz tőle Mírának, de kipróbálom :wink: :lol:
Ja, és én is DM-es 3-ast adok nekik tápszerből.
Erről az éjszakai logisztiázásról mesélj nekem, én nem is tudtam, hogy Neked ilyen kemény műszakod van éjjel is az ágyadban. mi történik valójában?

Tigris, hát ja, az a hintás kép, apának is mutattam, jót vigyorogtunk a ti minijátszótok láttán.

Timi, szegény Alexa :( Ciki, de én nem vagyok biztos benne, hogy Emma kakilt-e tegnap. Ma tuti nem, így számítok némi éjszakai műszakra. Megyek is, mert a fejfájásom sem csitult a nap folyamán, pedig délben aludtam is.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Zsófi, ja, hát nekünk az éjszakai csak 10 óra :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi, á, nem 10-kor kelnek. Ált. 8 körül, plusz-mínusz fél óra.
Ó, te kis protekciós, már meg is kaptad a cipiket!!!!!! :twisted:

Nyulasz, és nem is esznek olyan sokáig. AZt a 250- 300 grammot bedobják 10 perc alatt, utána vmi kis "desszert", banán vagy kuki, meg tea vagy víz, aztán annyi. :lol:

Tigriske, hú de nagyot nőttek, milyen édesek!!!!! :D

zsófi, eszembe jutott, zsemlemorzsát nem lehet adni, csak nem tudom, miért.... :roll: Pedig itt írta vki, vállalja el!!!! :twisted: :lol:

Mostanában csajaim utálják a pelenkázást. Most ez a (dac)korszak jön???????????????? :roll: :roll: :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


lányok,én most elolvastam mindent,de már csak annyi erőm van,hogy Tigriske lányait megdícsérjem,nagyon szépek,hatalmasat nőttek,és nagyon büszke lehetsz rájuk.

Ház is szép,hogy lehet 3 gyerek mellet ilyen rend? :oops:

Törpi,hányást nagyon sajnálom,rémisztő lehet. :(

Lkata,nagyon kedves tőled az invitálás!Tényleg!Jól meggondoltad? :lol:

Móni,puhitsd apát :wink:


na lépek,jó éjt!
Vendég
 


No, még mindig vagyok, apa meccset néz, megvárom.

Rana, én is a morzsát ismerem problémásnak. Nagyim gyomorgyenge, ő szokta mondani, hogy a morzsás panír nehéz. Gondolom az olaj sem segít rajta. Ezt vállalom, de korábban nem én mondtam. Max azt, hogy én inkább palacsintatésztába panírozom a lányok kajáit.
Pelenkázás? Kész förtelem. Ha csak pisis, akkor állva peluscsere. Ha kakis, akkor Emma visít, ha a hátára fektetem, kifordul, patakzik a könnye... Érdekes, Míra könnyebb eset. Most már, régebben ő volt a nehezebb.
Cipik miatt írtam este a csajnak, másnap reggel 8kor a számláján volt a pénz, ő aznap postázta, így mára már a postaládámba is dobta a buggyant postás nénink :evil:
Zabagépeid vannak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sárgulok :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nyuszikám, nem aludtál délután? :wink: :lol: Nyugodt éjszakát!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Persze lányok jól meggondoltam. Ha kell még el is tudunk valakit szállásolni éjszakára. Mert hej az van. Lányok max lent alszanak mamánál és papánál, aztán az ő szobájukat igénybe vehetitek TÖRPI pl :)

TIGRISKE: annyira szépek :)

Kata
labkat
 
 


Szegény Míra. :cry: Csak van vmi oka... :roll: :!:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Sziasztok!

Törpi,nem aludtam délután :lol:

Rana,szval nem csak sokat,hanem gyorsan is esznek?Nagyon irigy :lol: Banán desszertnek :roll: nekünk az egy komplett étkezés :lol:

Lkata,nálunk is itt a mama,de még sose aludtak ott a gyerekeink,de még fél órára se vitte sose el őket...a mamák sem egyformák :? Pedig itt logisztikáztunk apával,hogy ha Törpiéknek nem lesz szállás,akkor hogyan tudnánk megoldani az ittalvásukat,ez a verzió eszünkbe sem jutott,pedig mama is itt volt,hallotta a beszélgetésünk,érdekes mód neki sem jutott eszébe.

Timi,hol leszel,ha szabad megtudni?Kakidrukkok mennek!
Enyémek meg sem hajlandók kóstolni a rántottát,meg a bundáskenyeret.Érdekes,azt gondolnám,hogy hajtja a kiváncsiság,és legalább egy falatot eszik.Aztán lehet az a gond,hogy etetőszékben próbáltam,de azt mégsem adhatom futás közben,mint este a halrudakat :evil:

Most van szó a gyed-gyes változásról a rtl-en.
Vendég
 


Jó reggelt!
Kata: hu köszi invitálást, sztem mi is benevezünk ha tényleg szabad :oops: :lol:
(másik topikban Szotyo szervezett nyáron össznépit és nagyon jól sikerült :wink: köszi Eszti itt is még 1x)
Törpi: melyik cipi lett végül h nem olyan szin amire gondoltál? tök jo h megjött :wink: tetszik Csajoknak? mekkorát vettél végül?
Timi: tudod nálunk Taminak volt kakibaja, akkor darabig hanyagoltuk banánt pl. meg végül nekünk a laevolac segitett ugye 3 nap után musz volt :? de azota koppkopp (sztem a vége pszichés is lett mert h fájt neki nem is akart már kakilni :cry: )

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Móni: milupa 3at iszunk mi is de nem irják receptre :cry: , én dmben veszem igy legalább mindig van pont pelusra :lol: bizti jo a többi tápi is, de én már nem merek már váltani :oops: mert mikor probáltam pl a junior italt hányás lett mondjuk az lehet a vanilia miatt volt :?
Tigriske: Csajok gyönyörüek :wink: A torták nagyon nyamik milyen-ek lett-ek végül?
Timi: hu de ügyi vagy egyböl belecsaptál a lecsoba azaz a varrogépbe :lol: :wink:
Zsófi: igen, eljutottunk végre :lol: Csajok nagyon élvezték, megcsikizték Marci lábát és örömmel konstatálták h tényleg nevet (mert itthon megbeszéltük h csiki lesz erre Lalu közölte h Marci nevetni fog :shock: :lol: ) haza se akartak jönni végül :lol: és még puszit is adtak Marcinak meg adogatták neki a játékokat :lol: szoval nagyon jol sikeredett megyünk máskor is :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Rana: mi is van h késöbb fekszünk általában ha nagyizás van hétvégén 2nél elöbb én sem probálkozom annyira pörögnek :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Elolvastam mindent, csak már elfelejtettem mi volt az elején-na, nem mintha a végére emlékeznék! :oops:


Nyulasz: múltkor próbáltam én is a bundás kenyeret (már vagy 1 hónapja) és nem jött be akkor, majd a napokban újból kísérletezek. Rántotta sem ment jobban, de hátha azóta fejlődtek! :lol:
Ma megyünk matracot nézni az ágyunkba, mert K. már hónapok óta nem tud aludni, fáj a háta. Amikor terhes voltam eladta a bringámat, hogy veszünk helyette egy jobbat, na most érkezett el az ideje! Meg Aldiba is mennem kell feltétlenül, mert ázsiai fűszerek meg egyebek vannak és be kell tankolnom! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: mosta jaánlottak nekem egy matracost mindjárt megkeresem

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 



Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Melcsi
Hát igazán nincs mit :wink: Reméljük idén is összejön :wink:

Eszti

Kép
szotyo
Kiskőrös
 
 


Babus: köszi!

Na, ma apa meglepett egy rántottás reggelivel! Csajok eszegették. Lányok! Én nem tudom hogyan csináljam, de enyémek nem eszik a kenyérfélét, ha van mellé más is. Még fintorognak is, ha a szájukhoz ér. Mondjuk én sem szeretem, de azért nekik kéne enniük valamennyit.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: de jo dolgod van :lol:
rántottához, virslihez nálunk is kevés kenyér megy, néha odaadom a kenyeret elöbb ha éhesek addig eszik amig kipakolom a tojást vagy felvágom a virslit :lol: meg mutatni szoktam h 1 kenyér 1 virsli erre bekapnak 2 virslit :lol: sonkás, sajtos stb kenyér felkockázva mostanság jol megy régebben lepakolták meg tekercset kellett csinálni :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi: ha enyémek nem eszik maguk a kenyeret, akkor kézzel a szájukba adom és ugy elfogadják

Törpi tegnap este épp ecsetelni akartam a logisztika rejtelmeit, aztán égtelen ordításba kezdett L és ijedtemben még a szgépet is kikapcsoltam

Tegnap voltunk fülorrgégégén, (véres lepedők miatt) és nagyon sírt be is pisilt nyakig hihetetlen módon, aztán éjjel ugyanezt az ordítást produkálta ugyanilyen mennyiségű pisivel a hátán(biztos rémálma volt)

mivel felordította Rékát megint törtem a fejem, hogy két nyakamban lógó gyereket hogyan altassam el a vállamon,
mindkettő csimpaszkodott a nyakamban, és ha egyiknek nem jutott hely akkor ütötte a másikat, hogy menjen arrébb
Végül éjjel közepén megnéztük a maszkabált, azon L elaludt, ő került vissza az ágyába, és R maradt mellettem reggelig

nem ezt a cipőt rendelted?
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0433818851

Móni
KépKép
reunion
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?