Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,

lányos mamiktól kérdezném, hogy mikor érdemes fülbevalót belövetni a babáknak és ki csinálja meg??? mert ugye a Máv azon kivételes kórházak közzé tartozik, ahol nem lukasztanak babafület :-)

Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Fülbelövés csecsemőkortól, babáknak, kisgyerekeknek! Kifejezetten a babák számára kifejlesztett Blomdahl márkájú professzionális fülbelövő készülékkel történik a fülbelövés. Speciális, eldobható kapszulákban helyezkednek el egyenként a fülbevalók, nem érünk hozzá 100% sterilitást biztosít! A fülbevalók hátulja egyedi pillangós végű, amelynek köszönhetően nem nyomja a baba fülét. Orvosi plastic és medical anyagból készültek, teljesen antiallergén, nikkelmentes anyagból, amelyet a szervezet tökéletesen be tud fogadni, még az aranyra és egyéb fémekre érzékenyek is viselhetik, ez Magyarországon egyedülálló!!! A fülbevalók mindegyike SWAROWSKY kristállyal díszített! Ha azt akarod, hogy a babád füle biztosan ne gyulladjon be, fájdalommentes és kíméletes fülbelövést szeretnél a picinek válassz minket! Budapesten, Szegeden, Kiskunhalason, Kiskőrösön és környékén akár házhoz is megyünk, hogy a babák, kisgyerekek komfortérzete maximális legyen!Ha bármilyen kérdésed van szívesen válaszolok, csatlakozz hozzánk:)! Telefon 06706681215

Ez a szöveg egy másik fórumomon volt...csak egy tipp :)

Timi
Kép
vt72

Nálunk a védőnők tűvel csinálták 1 hónapos korában.

babaimádó
Kép
babaimado

Kriszta!

Én ezt néztem ki még 2 hónapos korában Lillának, pont tegnap beszéltük apával, hogy már nagyon kellene.
Azt mondják minél hamarabb jobb megcsináltatni.
Én húztam a hasfájóssága miatt, annyira ficánkolt szegény a sírás miatt, hogy képtelenség lett volna. Utána arra gondoltam, majd az utolsó oltás után. Na az is megvolt 2 hete, így most már nagyon gondolkozom.

http://www.fulcimpalyukasztas.hu

Látod-látod, először egy fiús anyuka írt neked :-)

Kép
judit70

Jahh és Ő is házhoz jön. Fel is hívom ma, rákérdezek. Közben a Timién is gondolkozom.

Kép
judit70

Sziasztok!

Mi azt választottuk, amit Timi írt le, tényleg jó, de...., ez sem tökéletes annyira, ahogy le van írva, bizony begyulladt és a hátránya, hogy könnyen hajlik, ugyanis nem fém, Vivivek egyszer hajlott meg, azt hittem el fog törni, alig tudtam kiegyenesíteni, akkor is jól begyulladt tőle a füle. De ugyebár ez bármelyikkel megeshet, úgyhogy én alapvetően elégedett vagyok vele. Amióta megszokta a kis füle, semmi gond.
Házhoz jönnek, hipp-hopp belőtte a csajszi. És már mentek is :D

KépKép
b_judyt

Jucuss! Szerintem G.I adja ki. A tgyás-hoz, a szülés utána az igazolást, hogy rendesen jártam terhesgondozásra is a doki adta, mondjuk azt még a kórházban a zárójelentésekkel.

Melyik kirendeltségre tartozol? Nekem voltak kapcsolataim, munkanélküliek részére csinálunk tanfolyamokat, emiatt. Ha jól emlékszem a XIV. kerület a IV. Kassai u.24/B-hez tartozik. Ugyi?
Ott is tudok ajánlani valakit, de írd meg melyik kirendeltség és megírom privibe a nevét.

Sun.... azért a séták még arrébb vannak :-)

Babaim, nagyon tünci a csajszi, van ám nézése neki is! Anyukája is ilyen? :lol: :lol: :lol:

Itt havas eső nyomja.

Lilla 1/2 9 óta alszik. Már 3. napja reggel 6-kor ébred, pedig később szokott. Megyek megint meglesem, lassan csak éhes lesz :-)

Kép
judit70

Judyt! Mennyi idős volt Vivi amikor belőtték? Sírt?

Szerintem bárki csinálja a begyulladás veszélye fennáll. Nekem 14 évesen lőtték és igencsak éreztem (nem fájt, csak kellemetlen volt), tehát ez sem fájdalommentes. Nem lehet teljesen úgy csinálni, hogy ne fájjon, ez hülyeség szerintem.

Kép
judit70

Timi! Na, ezt megint jól megfogalmaztam, lerövidítettem a mondatot:
Mennyi idős volt Vivi amikor belőtték? :wink:

Kép
judit70

Judit, Vivi 1 éves volt, amikor belőtték :lol: :lol: :lol:
Én 13 éves voltam, mikor lett még 2 lukam, majd az évek folyamán lett még + 3 luk rajtam. Az orromon is és a köldökömben is lett 1-1.., lehet számolgatni, hány lukam van :lol: :lol:

Viccet félretéve, akkor sírt Vivi, amikor lefogtam, mert nem értette mi van, na meg kik ezek az idegenek, belőtték :D és abba is hagyta a sírást.

Alig várom már, hogy elmúljon ez az állandó hányinger és fáradtság, apa már panaszkodik, hogy este bealszom, és nincs kivel beszélgetnie :lol:

Babaim., gyönyörű ez a kislány!!!

Tegnap előtt éjjel Vivi óránként hányt, hajnal felé már csak a váladék jött, úgyhogy már sokkal jobban van, nem köhög annyit. Ez volt a baj, hogy ugyebár nem tudja kiköpni a cuccot, hanem lenyeli, és most kihányta mindet.
Fúúú, megyek én is mindjárt...

KépKép
b_judyt

Jucus,
GI nekem multkor kiadta. Csak alairta es lepecsetelte a tobbit nekem kellett rairnom :) Hogy igazolom, hogy betoltottem a 91. napot es mikor. (gondolom a csaladi adokedvezmenyhez kell). Neked is akkor mar ket gyerek utan jar. Mint nekem. Ma en is megyek egyebkent 1-re CTG-re.

Babaim,
nagyon cuki a Kis Oroszlan. :)

Judit,
a www.fulbelovesbudapest.hu cimen van a mar altalad is emlitett holgynek frissitett infoval oldala. Minden csutortokon jar Budapesten es hazhoz megy igeny szerint. Kb 40 fele fulbevalot visz magaval es az arat megirom priviben, amennyiben tobben is osszegyultok/unk akkor a kiszallasi dijat csak egyszer szamolja fel. Nagyon szimpatikus volt (most beszeltem vele). En Annanak sem furattam meg ki, de nagyon szeretne.

No megyek lassan ebedelni es utan CTG-re.

KépKép
sunflow

jaj, belegondolok, hogy begyullad.....már nem is akarom annyira... nekem is kamaszkén lőtték be...és nekem is begyulladt...nem is tudom így is sok mindenért sírdogál még :-(

Timi!! tényleg vicces, hogy te írtál először. :-)

Sun: nincs olyan messze az a séta....olyan gyorsan röpül az idő....hipp-hopp itt lesz :-)

juccus: Igen, az igazolást GI-nek kell kiadnia, csak szólj, mert elfelejti :-)

babaim: nálunk a védőnő nem csinálja és nem is ajánlja ilyen piciknek :shock:

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Én csak a véleményemet tudom leírni, de én ilyen kicsinek nem lövetném ki a fülét. Számomra már az oltás is egy "általam okozott fájdalom"...nem növelném ezek számát direkt. És inkább rábíznám, hogy mikor szeretné, ha szeretné egyáltalán. Remélem Zsoltiban nem támad ilyen ingerencia :D :D

Judyt...Téged aztán alaposan elláttak szellőzőnyílásokkal :D :D

Én 14 éves koromban lövettem ki a saját fülem...de már évek óta nincs benne fülbevaló. Megbántam...nem szerettem. Már az egyik jól meg is nyúlt...sok lógó fülbevalót hordtam kamaszként :D

Timi
Kép
vt72

Vivi remélem hamar meggyógyul!!

Timi
Kép
vt72

Mármint a luk nyúlt meg a fülemben és nem a fülem :D :D

Timi
Kép
vt72

[quote="vt72"]M írta:vt72ármint a luk nyúlt meg a fülemben és nem a fülem :D :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
b_judyt

Köszi!

Jucus
Igen, élvezték a gyerekek...
Azt mondták, hogy farsangra én festem ki őket!

Takarítás...
Segítség.. van... Hétvégén tuti segít Anyós is...
De addig szép lassan takarítgatok...

Már nagyon várom a költözést...
Tegnap kijavították a bejárati ajtó csere miatt keletkezett réseket, ma festegetnek még...
Már az új küszöbök is a helyükre kerülnek....
A konyhaszekrény, gáz, fürdőberendezés a helyén...
Függönyök fele megvéve... haza kell mennem Anyuhoz, hogy megvarrja :roll:
Hihetetlen, de néhány nap és teljesen kész... :lol:

Penész
Anyós háza olyan...
Domestossal törölgettem ár néhány hete, de többen ajánlották már a Szavót.
Szerencsére a miénk nem penészes...

A csajok nagyon szépek!

Kriszta
Gyerekek....
A nagyobbik a keresztlányom, a kicsi Levi.... a tesója pedig a pocakban....
Bár az időbe belefért volna Szofi is, de nem az enyém :P
Levi született GI-nél.

Judyt
Hess rosszullét és hányinger!

Vivinek is JOBBULÁST!

Két gyerekkel nem könnyű... most én is tapasztalom... bár egy uncsitesó nem olyan, mint egy tesó, akivel együtt nő fel...
Néha látom Levin, hogy már zavarja az uncsitesója :roll:
Mondtam neki, hogy már nincs sok hátra és ismét csak ő lesz... csak az övé lesz minden játék... amíg a tesó meg nem születik :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Babaim ...Gyönyörű a kicsi Hercegnő!
Nagyon jól áll a fülbevaló neki,kész hölgy :wink: :lol:

A fülbelövést már tárgyaltuk valamikor. :D
Izának 6hónaposan lövettem ki a fülét,semmi baja nem lett.Elmondtak mindent hogy csináljak,a legfőbb az volt hogy ne érje víz bizonyos ideig a fülecskéket.
Sírás csak addig volt ,míg "felfogta" valami történt ami kicsi fájdalmas volt számára.

Kriszta... Nekem sem csinálták meg anno a Dél-Pestiben a füllyukasztást.

Judit70...Írtam privit az ügyemmel kapcsolatban. :roll:

Ma spontán talink volt G.I-nél ,Sun kismamival :lol:
Bementem az igazolásért ,és szerencsére még pont ott volt ,és időnk is volt pár szót szólni egymáshoz. :D
Nagyon FITTI kismama!!!!! nem is látszik hogy pár hét és szül.(Tudom ezt csak TE érzed Sun.. :D )

Jucus :-)

Kép

Kép
jucuss3

Jucuss,
Koszi a FITTI kismama jelzot :) . Egyebkent amiota Dudorka ugy dontott, hogy lejjebb szall azota tenyleg sokkal jobban erzem magam. Konnyebben is mozgok.
Neked sincs mar sok :)

A jovo heti zarvatartas miatt, kedden a MAV-ba kell menjek a szuleszetre CTG-re.
Lehet mar ott is maradok :)

Szep napos idot mindenkinek.

KépKép
sunflow

Sun, FITTI kismama! Nagyon ott akarsz már maradni!
Én az utolsó hétvégén mind a 2 nap a MÁV-ba mentem, legalább ott jobb a ctg gép. Mondjuk hétvégén az a rossz, hogy várnom kellett fél órát külön arra, hogy az ügyeletes doki aláírja a papírt, illetve én kerestem meg. Jól el is tévedtem :-)

Jucuss, meg lehet azt csinálni, hogy ne érje víz a fülecskéket. Lilla úgy pancsol, hogy úszik a parketta + én is a vízben :-)
Apa meg csak kitartóan törölget fel :-)

MÁV-ba is lesz Sun-Jucuss tali? :lol:

Kép
judit70

Judit,
szo mi szo mar tul lennek rajta :)
Elvileg kedden GI az ugyeletes. Ha nem talalom rácsörgök (ez ékezet nélkül furán nézett volna ki). :)

Ma nagyon formaban vagyok..... csak ugy sziporkazok :)

KépKép
sunflow

Judit,
Ez a Polusnal van.
http://www.angelfacekozmetika.hu
Itt is vallalnak babakat es olcsobb.
sunflow

[quote="sunflow"]J írta:sunflowudit,
Itt is vallalnak babakat es olcsobb.

Szerintem a babakészítés otthon a legolcsóbb :D :D :D

Timi
Kép
vt72

Sunflow, Jucus, tök jó, hogy találkoztatok :) ! Hogyan ismertétek fel egymást?

Kia, biztos jól kiköltekezitek magatokat az új ház kapcsán :? , a függönyről jutott eszembe, hogy az is elképesztő árban van, ésatöbbi, ésatöbbi...

Babai, aranyos a kicsi drágád :D !

Kép

Kép
ripley

Timi, jól van, úgy látom a régi vagy! :lol: :lol: :lol:
Timivel vigyázni kell nagyon :wink:
Egyébként igaza van teljesen. :lol:
Mindenhol jó, de legjobb otthon!

Sun, megnézem.

Kia, de jó nektek, olyan jó érzés teljesen új, tiszta házba költözni.
A munka+pénz miatt nem, egyébként irigyellek :)

Kép
judit70

Timi,
sejtethettem volna... nem vagyok formaban. :) ezentul eberebb leszek es nem utok neked ilyen magas labdat. :)

Ripley.
Jucust en a pocakjarol ismertem meg. Nekem is az volt a kulonos ismerteto jelem :)
Viccen kivul, a FB-on bejeloltuk egymast meg a multkori talalkozas elott es onnan ismertuk fel egymast :)

No megyek is haza.
Mara vege a munkaimitacionak.

KépKép
sunflow

Sun most kapcsoltam ékezet nélkül: rácsorgok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Naggggggggyyyyyyoooooooonnnnn jó!

Úgy látom Timi erről lemaradt :D

Tényleg miért írsz ékezet nélkül?

Kép
judit70

jahh racsorgok lett volna

Kép
judit70

[quote="judit70"] írta:judit70gy látom Timi erről lemaradt :D

Nem maradtam le...de ott már levédte magát Sun :D :D

Timi
Kép
vt72

Judit,
azert irok ekezet nelkul mert a benti gepem angol billentyuzetu es nagyreszt angolul szoktam irogatni. Mivel sok a kulfoldi, az az iratlan szabaly, hogy ha ket embernel tobb van egy e-mailen azt angolul kell irni..... igy ezt szoktam meg es ekezetek nelkul tudok vakon gepelni. Ekezetekkel kicsit lassabban megy :)

Csak olyankor vagyok kenytelen atvaltani amikor kerdes, hogy csorgok vagy csörgök :)
sunflow

Sun, Ok értem már!

Kép
judit70

Sun, különös ismertető jeletek hamarosan "elmúlik"... :lol:

Kép

Kép
ripley

Sziasztok!!

Jucust en a pocakjarol ismertem meg. Nekem is az volt a kulonos ismerteto jelem. :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:
Nagyon tetszett Sun :wink:
Formában vagy!!

Judit70... A fürdetést már nem emlékszem :oops: :roll: hogy oldottam meg .
Köszönöm hogy írtál.Remélem összejön minden.[/quote]

Kép

Kép
jucuss3

Jó elvagytok:))

babaimádó
Kép
babaimado

Babaim....... előkerültél te is?

Tegnap olyan szép idő volt, sétáltunk egy nagyot, a napon még melegem is volt.
Ma pedig esik a hó!!!!!!!!!!!!

Kép
judit70

Judit...tegnap mi is sétáltunk délután. Zsolti ott aludt 3tól 5-ig. Azért akkor már örültem, hogy felébredt...sötét volt már és elég hideg :)

De ma is lesz napsütés...úgyhogy délután mehetünk sétálni.

Most (kopp-kopp-kopp) egész jól megúsztuk ezt a náthát...még nem kellett elővenni a porszívót :)

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Mára Anna ébredt torokfájással. Így legalább okom is van a lógásra. Péntekig szeretném kikúrálni, mert jó lenne ha be tudnánk menni elköszönni.

Kedden kéne menjek CTG-re de akkor ez most kimarad. Hacsak Anna valami csoda folytán nem gyógyul meg holnapra. De a bödüs kölyök nem öltözik fel rendesen. Azért is fázott meg tegnap. Legalább nem nyűgös.

No megyünk öblögetni.

KépKép
sunflow

Sziasztok!!

A sétálás nekünk is megvolt ,de-du is .A játszót sem tudtuk kihagyni ilyen szép időben :lol:
A mai azért nem a legjobb ,már volt hóóó is ...mi jön még :cry: .

Sun... Iza is panaszkodott reggeli torokfájásra,de azért mentünk oviba. :oops: csak nem lesz komolyabb a dolog.
Jobbulást nektek!!
Pocakfotót kapunk még??

Többiek?? VAGYTOK? Mindenki egészséges?

Kép

Kép
jucuss3

Kép Jelenlegi pocakosodás!!

Kép

Kép
jucuss3

Timi! Mi már több mint 1 hete porszívózunk, már nagyon nehezen viseli szegény Lilla, de nem is csodálom naponta 6-8-szor szívtam neki, annyi volt. Már a köhögés elmúlt (kopp-kopp), de még néha szívni kell az órát. Főleg amikor már álmos akkor nagyon nem csípi a szívást, mert már nyűgös is. Reméljük elkerül titeket a nátha.
Bár, sajnos már itt van az influenza, H1N1 is. :-(

Ma viszont az történt, hogy először adtam Lillának céklát. Először Hitlerre emlékeztetett, utána már az orrától kezdve minden lilában tündökölt, olyan nevetőgörcsöt kaptam, hogy alig bírtam etetni, szegény meg nagy szemekkel nézett, hogy ennek a banyának mi baja van?
Megpróbáltam visszafogni magam, csak úgy potyogott a könny a szememből, úgyhogy kb. fél adag után nem is evett, csak engem nézett.
Eddig sem volt puha néha ahogy kinézett, de ettől a csodálatos színtől még mókásabb volt, elfelejtettem képet csinálni, de fogok, hogy megnézhessétek. Még a pisilés is rám jött, ahogy tartottam vissza a nevetést, szegény gyerek meg ugrált a karomban úgy rázkódtam!
Jó lökött vagyok ugye?

Kép
judit70

Jucuss, nagyon helyes a pocid, FITTI vagy te is :-)
Olyan kis édes poci!
Nekem ilyenkor már nem volt ilyen kis helyes, lehet, hogy a sok víztől is.
Én nagyon szerettem a pocakos időszakot, kivéve az utolsó időbeni, éjszakai sűrű pisiléseket, meg a hónapokon át tartó kézzsibbadást.

Látjátok, Lilla ma 5 hónapos, szegényt én meg jól kinevettem céklásan! Jajj, de csúnya vagyok!

Kép
judit70

Jajjjj Judit :oops:
Olyan figyelmetlen vagyok ,Lillának Boldog hónap fordulót!!

Ahogy leírtad a történetet...,én is nevettem magamban.
Most jönnek még mulatságos események,csodaszép időszak lesz..!!
Nekünk is van jó pár felvételünk most nézegetjük vissza ,és Iza néha nem tudja mit nevetünk a háttérben Apával.
:lol: :wink:

Van rajtam plusz kg is ,de én is vizes vagyok.Izával is az voltam,így nem vagyok most annyira megijedve mint vele.
Ma reggel megkérdezte az Óvónéni minden rendben velem,mert kicsit be volt dagadva a szemem alatt is. :roll:

Kép

Kép
jucuss3

Jucuss, köszi Lilla nevében is!
Nem azért írtam, csak azt akartam írni, hogy én jól kinevettem a hófordulós csajszit.

Visszanézegetve a pocakos képeket, nekem is az arcom is puffadtabb volt, bár most sem semmi a pofim :-)
Viccet félretéve, baromira vizesedtem én is. Amikor utoljára találkoztam G.I-vel a szülés előtt. 2 percig csak nézett és csak azt kérdezgette, hogy jól vagyok? Na utána mehettem hozzá minden nap 5 napon keresztül, annyira aggódott.
Reméljük, hogy nálad is minden rendben lesz. Név van már?

Szóval azt írod, hogy ezután lesznek csak igazán mókás dolgok? Akkor az evések előtt mindenképpen pisilni fogok.
Írjál párat Izáról mik voltak?

Kép
judit70

Győző is fájlalta a torkát tegnapelőtt, remélem nem lesz belőle semmi :roll: .

Timi, mi ma de. voltunk kint méteráru boltot keresve...meg is lett :) .

Kép

Kép
ripley

Sziasztok!

Remélem, tudtok nekem segíteni. Nagyon szimpatikus Gulyás doktor, szeretnék hozzá járni terhesgondozásra. A magánrendelésén milyen árak vannak? Milyen sűrűséggel kell visszajárni? Lehet úgy csinálni, h egyszer a kórházban fogad, egyszer a magánon? Nekem ugyanis időpontilag a magánrendelés ideje ritkán jó :(
Előre is köszönöm a válaszokat!

Timi
mimi81
Budapest

Szia drusza!
Az árakról majd a jelenlegi pocakosok informálnak...nekem már elavultak az ismereteim :)
Szerintem csak magánrendelésre tudsz menni, a kórházban nincs neki rendelési ideje. Legalábbis az én időmben nem volt.
Milyen idős pocakos vagy?

Timi
Kép
vt72

Sun…jobbulást Annának!

Jucuss…szép idő lett ma is azért! Mi délután sétáltunk egy nagyot Zsoltival. Délelőtt az udvaron fárasztom az úrfit mostanában :)
Csinos pocak!

Judit…én még a mai napig tudok sírásig nevetni Zsolti egy-egy megnyilvánulásán. Főleg, amikor áll és bőszen magyaráz valamit. Még mutogat is hozzá és mondja, mondja, mondja a magáét, amiből persze én egy szót sem értek. Pedig biztos nagyon fontos dolog, mert minden nap próbálja elmagyarázni :)
Pusszantás az öthónapos céklás Lillának!

Ripley…én nem is tudtam volna hirtelen méteráru boltot. Pedig itt sétálunk már 12 hónapja a környéken :) Örülök, hogy találtatok.
Győzőnek jobbulást!

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Ripley,
Jobbulást Győzőnek

Annának jókedve van és a szobájában veszekszik a plüsskutyáival.

Tegnap megkaptam a rácsoságyat a sógornőmtől. Letörölgettem és összeszereltem. Dudorkának már van ágya. :) A hordozóban is kimostam a huzatot és összeraktam. Az is útra kész. Még egy hetet ki szeretnék húzni. De holnap sem megyünk sehova. Inkább gyógyuljon Anna és menjen az idegeimre itthon :) minthogy visszaessen a náthába. Úgy tűnik utódka kénytelen egyedül boldogulni.

Anna két évesen szólalt meg előszőr. Addig csak néhány szófoszlányt volt hajlandó mondani. Aztán a strandon belelépett egy gödörbe és olyan cifrát "káromkodott" szép kerek egész mondatokban, hogy tátva maradt a szám. Persze nem mondott csúnyát, csak nagyon vicces volt :)

De a mai napig vannak nagyon vicces, kedves dolgok amiken jókat tudok nevetni. Valamelyik nap "megszülte" kaki-babit a wc-n. Még óázott is hozzá aztán lehúzta.... mert bűzlött (ezek az ő szavai) :) Én úgy röhögtem, hogy potyogtak a könnyeim.... :)

KépKép
sunflow

Sun...nekem is könnyes lett a szemem a nevetéstől, mikor Anna szülését olvastam :D

Timi
Kép
vt72

Helló!! :lol:

Nagyon formában vagyunk csajok :wink: :wink: :D :D
Anna szüléseee.... :lol: :lol:

Judit ...ilyen élmények várnak rád is! :wink: Nem győzöd a könnyeidet törölgetni a nevetéstől :wink: :wink: :lol:

Kép

Kép
jucuss3

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?