Új privát üzeneted érkezett!

Babi: Hát és a Te álmod? Az nem számít? Kívánom, hogy az is mihamarabb teljesüljön.

Vius: Nagyon édes ez a kép Darinkáról! Jó kirándulást nektek holnapra, s vigyázzatok nagyon magatokra ebben az rettentő nagy hidegben!
mné
 
 


Búcsúzóul egy idézetet szeretnék nektek küldeni. Nekem nagyon tetszett, amikor olvastam.
"...Meddő az, aki nem tud szeretni, aki nem tud adni, aki becsukódik, bezárul és kiürül. Ez a meddőség..."

Gyerünk Lányok! Tessék szépen hinni, és SZERETNI Apát! Mi nem vagyunk meddők, és igenis lesz gyerekünk. Egyszer biztosan lesz! És mindennél jobban fogjuk szeretni, mert megküzdöttünk érte!

Jó éjszakát!

Mné
mné
 
 


Kép

timejka
 
 

 
 

Vius! Darinka nagyon vagány abban a sapiban :lol:
Timejka ki ez a férfi? Szép nagy legény már a fiad.
Babicsek várunk a jó hírekkel.
Tesóm túlvan rajta, majd most megyünk hozzájuk. :(

Kép
kissedi
 
 


Kissedi: Lemaradtam az előző oldal lap aljáról, ne haragudj! Nagyon sajnálom a nővéredet. Sok erőt kívánok neki, és egy hatalmas ölelést!

Vius: Hogy telt a mai kirándulás? Darinka jobban van?

Timejka: Nagyon szép szál legény fiacskád van! Nem is értem a párod, hogy miért nem akar egy második ilyen helyes gyereket. :-)

Jó éjt!
mné
 
 


Sziasztok!

Halihó!!! Van itt még valaki? Mivel tudnálak benneteket előcsalogatni?

Kiki: Mi újság van a hízásoddal. Mostanában nagyon sokat gondolok rád. Szerintem, amit Te lefogytál az elmúlt fél év vagy év alatt, azt én mind magamraszedtem...
Pár hónappal ezelőtt elkezdtem enni a méhpempőt, és inni a cica teát. Majd utána kitaláltam magamnak, hogy itt az ideje Elevitet szedni (pfff én hülye). Ja, és persze én dohányos voltam egy évvel ezelőtt, de leszoktam a cigiről, hát az is rátett még egy lapáttal. Szépen lassan kigömbölyödtem. Most épp igyekszem lefogyni. Olyan jó kis tornát találtam, nem messze otthonról. Az a neve, hogy Zumba. Hallottatok róla? Egy órán keresztül latin zenére kell táncolni. Nagyon jó. Semmi felülés, és hasonló megerőltető mozdulat.
Tudom, hogy itt nagyjából senkinek nincs erre szüksége, de gondoltam leírom, ha már úgyis egyedül vagyok szinte.

Na jó, nem hablatyolok itt össze-vissza tovább...

További szép napot kívánok!
mné
 
 


mné,
Zumbára már én is majdnem elmentem, csak aztán jött a baba, és inkább kihagytam. Na meg nálunk olyan későn van, este fél 8, meg fél 9, kinek van kedve már olyankor kimozdulni.

Ma voltam cukros vérvételen, szurkoljatok, hogy jó legyen az eredmény, mert utána még ráküldtem egy mekis menüt is :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Lina: Én is 7-re járok. Ma is megyek. Nagyon várom már. Drukkolok, hogy jó legyen az eredmény! Mikorra kapod meg?
mné
 
 


mné,
hétfőn reggel küldik e-mailben.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, amire idáig nem találtam választ. Hátha Ti tudtok segíteni. Szóval ugye kedden megyek a dokihoz. Elméletileg szerintem februárban lombik. Az lenne a kérdésem, hogy mi van akkor, ha mondjuk sikerül a baba spontán most és én kedden a dokitól azt az utasítást kapom, hogy elkezdjük a hormonkezelést??? Akkor az árt gondolom a kis sejtecskéknek, amik esetleg osztódásnak indultak. Mert hát ugye a doki a 22. napomon még semmit sem tud megállapítani arról, hogy esetleg valami elkezdődött e odabent. Most ezen agyalok már vagy 2 napja.
Ha van ötletetek kiváncsi lennék rá. :(

linácska: az előző terhességeknél rendben volt a cukrod? Mert ha igen akkor szerintam no para... :wink: Szorítok, hogy minden rendben legyen!

Kissedi: Remélem jobban van már a tesód. Mennyi idős terhes volt? Kitartást neki!

Mné: Olyan jó hogy optimistán látod a dolgokat, remélem igazad lesz, és babásak leszünk.

Timejka: Milyen nagy már Bence!!! Nagyon csinos! Kész Úriember!

Vius: Dari is mekkorát nőtt már. Jobbulást nektek!

Kép
babicsek
 
 


babicsek,
szerintem sárgatestet lát a 22. napon a doki. Nekem a 19. napon volt a Kaális konzultációm, és ott vitatkoztunk, hogy sárgatest, vagy tüsző, amit lát. Mivel tudtam, hogy peteérésem már volt, mondtam, hogy tuti sárgatest. Így is lett, mert már 2 napja ott volt Levi.
A cukrom az első terhességnél nem igazán nézték, mert csak zsömle+tejjel terheltek, és 2 óra után nézték, ami sokat nem ér. Levi előtt már kiderült, hogy csökkent glükóz toleranciám van, és ezért végig nézték, diétáztam, és kajával mindig jó volt, csak a lötyitől nem. Most terhesség előtt mikor utoljára nézték, akkor tökéletes volt, most nem tudom mi lesz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


LIna szorítok, hogy jó legyen az eredmény!
Babicsek kb. 9 hetes lett volna a hugom. MÁr szerintem lassan túlteszi magát rajta (ha lehet ilyenen túltenni :cry: )
Mné Zumba!!!! :D Én annyira kipróbálnám. :roll: Múltkor láttam egy műsorban. Nagyon tetszik. Felénk nem igazán vannak ilyenek. Legközelebb Miskolcon, de az majdnem 2 óra út oda-vissza :evil:
KÉpzeljétek ma láttam, hogy 4.-étől forgalmazzák a gynevacot. MÁr szóltam is az ismerősömnek,hogy rendeljen akkor. Nagyon bízom benne!

Kép
kissedi
 
 


Sziaztok!

Igen, Bence már nagyfiú (majdnem):) A héten megdícsérték a tanítónénik, remélem ez így is marad.

A Zumba az tényleg nagyon jó, múltkor a youtoubon néztem pár perces zumba bemutatókat, jó, bár nem is olyan nagyon könnyű, mint amennyre gondoltam.

A gynevac az mire jó? Bár én jövő héten remélem tudok menni dokihoz, mert valami nem okés szerintem.

Linácska
Jól van a pici a pociba?

Kissedi
Nem könnyű az ilyenen túltenni magunkat. Én sajnos tudom. De tudod idővel minden megoldódik.

Babi
A stimut nem a mensi után kezdik el? Bocs ha hülyeséget kérdezek, vagy félreértelmeztem a kérdésed.

timejka
 
 


Timejka,
remélem jól van picibabóca, mert én nem igazán. 6. napja vagyok taknyos. Mintha most este érezném, hogy kezd múlni. De remélem ettől azért nem lett baja. Nekem mindig ez a 12-18. hét közötti időszak a legnehezebb, mikor ugye elvileg 6 hétig nem látom a babát (bár csütörtökön pont megyek a dokimhoz), és még mozogni sem érzem, érdekel, hogy jól van-e, és persze, hogy kisfiú, vagy kislány? Próbáltam szívhanghallgatóval meghallgatni, de még nem találtam meg, gondolom nagyon kicsike, bár azt írja a kütyü, hogy 12. héttől használható. Még 5 nap, és láthatom :lol: De semmi különlegesebb tünetem nincs, így gondolom minden ok vele.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

linácska: Köszi hogy leírtad a véleményedet, megnyugtattál vele. Majd gondolom, illetve remélem a doki tudja a dolgát. :) Én is éreztem most hogy mikor volt tüszőrepedésem. Két napig fájt rendesen a petefészkem körül. Főleg mikor ülésből felálltam, az első két-három lépés után tudtam csak kiegyenesedni. Apival próbálkoztunk, majd meglátjuk.
Reméljük minden rendben lesz. Ez a hosszú várakozás tényleg idegörlő, de biztos minden rendben van és szépen fejlődik a baba. Jobbulást neked, vigyázz magadra!

Timejka: Miből gondolod hogy valami nem okés?
Lombikra készülünk és ott kétféle módszer van. az egyiknél már a ciklus második felében elkezdik a stimut azt hiszem ez a long protokoll, a másiknál menzi alatt, úgy mint inszemeknél, ez a short protokoll. Kedden megyek, úgyhogy nemtudom még hogy kezdjük e vagy majd csak menzikor.

Többiek gyertek meséljetek mizu veletek? Kiki, Rodi, Beze, Bikfy????

Kissedi: Ti mikor mentek dokihoz?

Megyek, mert jön Marcihoz játszani a volt ovis barátja, már nagyon várja nem bír magával. :)

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

Babi: megmondom őszintén, én nem érteka hormonos kérdésedhez, mert még egyáltalán semmilyen kezelésen nem vettem részt, de nekem is az fogalmazódott meg a fejemben, mint Timejkának. Nagyon remélem, hogy a doki szép sárgatestet fog jövő héten találni. Kérlek gyere majd, és mesélj mit mondott a doki. Addig is mennek a drukkjaim.

Timejka: Mi a baj? Mi nem stimmel? Mikor mész dokihoz?

Kissedi: Ti mikor kezdtek? Mikor kell visszamenned? Vagy most spontánkodtok?

Vius: Hogy van Darinka? Meggyógyult?

Lina: Drukolok, hogy holnap jó eredményeket kajál!

További szép napot kívánok mindenkinek!
mné
 
 


Timejka a gynevac egy injekció ami tejsavat tartalmaz. Hallottam, hogy sokaknak segített helyretenni a menszit, meg gyulladásokra is jó. Nekem gyakran van folyásom, és felfázásom, és nem utolsó sorban a babásodásban reménykedem. egyébként ezen a honlapom olvashatsz róla. http://www.gynevac.hu/
Babicsek én is abban reménykedem veled kapcsolatban mint amit Mné írt. Sajnos nekem ma megjött, 26. napon :cry: .
Holnaptól megint elkezdem a cickát. Mikor ittam az helyretette a ciklusom. Fura lesz megint az íze, de majd hozzászokom. Mi egyenlőre nem akarunk dokihoz menni. Nekem sem időm, sem pénzem nincs most erre. :oops: majd ha addig nem sikerül akkor nyáriszünetben.
Lina remélem nincs semmi bajod. Lázas nem voltál?

Kép
kissedi
 
 


Kissedo
Köszi az infot.

Linácska
Az rossz, amikor 6 hétnek kell eltelnie mire látod a babót. Biztos minden rendben van vele. Én is voltam terhesen taknyos, féltem, hogy ne legyen semmi a gyermekkel, nem is lett hál' istennek.

Mné, Babicsek
Az, hogy 26 napra jött meg, nem foglalkozom, de kb. 6-7 napig volt meg rendesen, úgy hogy végig véreztem. Közbe több nap volt, hogy tök szúrt pisilésnél a jobb oldalam. Majd amióta elmúlt a bajom folyamatosan fáj a cicim. Elkezdtem hőmérőzni, igaz, hogy nem rögtön az első cn-tól mert elfelejtettem :oops: , hanem a 10. cn-tól. Csináltam lh tesztet is a 12. cn-on, hát határeset volt a teszt, 2 nap múlva már negatív. Szóval szerintem nem működök normálisan. Orvoshoz nem tudom mikor tudok menni, mert a lökött párom délutános, gyereket ma meg szerdán edzésre viszem, csütörtökön rendel a doki, majd talán akkor le tudok menni, csak jobb lett volna kb. középidőbe menni, na mindegy. Lehet, hogy csak hülye vagyok és bebeszélem magamnak a hülyeségeket.:)

timejka
 
 


Timejka: Milyen hülyeségeket? Nem hiszem, hogy bármit is bebeszélnél magaddnak! Remélem, hogy tud csütörtökön fogadni a doki!

Lina: Megkaptad a cukros eredményt? Mehetett a mekis kaja ugye? :wink:
mné
 
 


Helló! :)

Linácska: Mizu? Remélem minden okés!

Timejka: Az ember mindig komplikál tudom, magamból kiindulva. Addig nem fogsz megnyugodni, amíg nem találkozol a dokival szerintem. Ez tényleg olyan rossz, hogy magunkra sokszor alig van időnk. Remélem sikerül minél előbb eljutnod. Szerintem nem lehet ott olyan nagy probléma. Én pont a másik véglet vagyok. Nekem meg mindig olyan rövid a menzim és kevés is. Ez se normális szerintem. :?

Jaj én már annyira parázok holnap mit mond a doki. El nem tudom képzelni, hogy mit lehet látni a tüszőrepedés után 7-8 nappal. Erre keresgélek itt a neten, de semmi értelmeset nem találtam. Ha elméletileg ekkor már elkezdődik a beágyazódás. De a sárgatest az ott van ilyenkor a méhben és látható??? hm nem értem :roll:

Holnap kioktattatom magam, de sokszor már nem merek kérdezgetni, nehogy a doki besokalljon tőlem. :) Ja és mindig elfelejtem miket is akartam megkérdezni. :?

Kép
babicsek
 
 


babicsek
a sárgatest a petefészkedben van. Az marad vissza a tüszőből :lol:

Na az én cukrom nem jó... Igaz rendes lötyis terhelésen voltam, és 120 perc után 8,69. Pedig reménykedtem, mert életemben először májusban jó volt. Na mindegy, azért annyira nem aggódom, mert ettől a lötyitől szokott csak rossz lenni, kajától még sosem. Úgy, hogy itthon is mérem, és simán belefér a lekváros kalács is. Persze nem eszem állandóan azt, de Levinél a végefelé kipróbáltam.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska sajnálom, hogy nem a legjobb lett az eredményed. :cry:
Babicsek remélem kioktatnak.
Timejka nekem is 26 napra jött meg most, de nekem max 3 napig van, aztán még 1-2 nap barna és ennyi, de az már szinte semmi!
Elakartam kezdeni a cickát, de mivel reggel nem voltam jól, így elmaradt, mert ma koplaltam, tegnap éjszaka megint végigment rajtam egy hasmenéses, hányingeres vacak valami. Így alig aludtam. DE jó hírem is van: megvan az injekció!!! Holnap megszerzem a receptet és szerdán apukám elhozza. A héten már szúrjuk az elsőt!!!!!!!!!
Úgy örülök!!!
Kiki drága merre vagy?
Bikfy, Eclipse, MOnic???

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok Lányok!
Ne haragudjatok, hogy így eltűntem, de most úgy érzem, hogy a saját lelkem fontosabb, mint hogy írjak nektek. Tudom, önző gondolat, de talán megengeditek nekem.
Karácsony óta nem olvastalak benneteket, és úgy érzem, hogy most könnyebb, ha ezután sem teszem.
Csak azért jelentkezek egyedül, hogy megírjam, hogy jól vagyok, kiegyensúlyozott vagyok, velem minden rendben, de próbálom a figyelmem minél inkább elterelni a baba körüli dolgokról, és ez nem sikerülhet úgy, ha napi szinten olvaslak titeket. Ha kerestek, tudjátok, hol találtok. És azt ígérem, hogy ha valami nagy változás történik az életünkben, azzal mindenképp jelentkezek, ha esetleg addig nem is. Kívánom, hogy mire visszajövök, sok-sok kismama várjon vissza közületek! Lányok, a várakozóknak kitartást, a már családosoknak sok örömet kívánok a beteljesült csodákban! :)
Puszi minden babára várónak, minden babázónak és persze minden kicsi babának is!
(Hú, nehéz volt ezt a döntést meghozni, és úgy érzem, hogy cserben hagylak benneteket, de fél évet nem tudok úgy várni a következő lombikra, hogy közben napi szinten a nagy baba utáni vágy körül forog minden gondolatom, kénytelen vagyok lépni.)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki teljesen megértelek. Kívánom, hogy feltöltődj, pihenj és remélem hamarosan zebrás hírrel jössz!

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Boldog Új Évet Mindenkinek!
Remélem mindenki jól van, és ez az év lesz AZ AZ ÉV.

Velünk semmi nem történik,így nincs is miről írnom. Olvasni meg időm van kevés, és ha nagy ritkán van is időm, akkor sem a gép előtt töltöm. Rátok viszont sokat gondolok.

Pusszancs!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok

Kiki megértelek és ha bármi olyan dolog van szívesen várunk vissza!

Mné köszönöm érdeklödésedet Dari jobban van köhög még de már nem taknyos.(persze jött is ki neki foga)Most viszont mi vagyunk betegek remélem nem kapja el újra.
Persze hétvégén disznót vágunk mikor kell nekünk is betegnek lenni. hát ilyenkor semmi ízt nem érzek!!!

Majd még jövök !!!

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Nagyon fogy a csapat :(

Aki ért a hőmérőzéshez megnézné, hogy mi a fenét csinál az én szervezetem? Csak a 10. cn-tól kezdtem mérni a hőmet, mert elfelejtettem. Köszi puszi

timejka
 
 


Sziasztok!

Igen, nagyon fogy a csapat én is úgy veszem észre!

Kiki: Sajnálom, hogy így döntöttél, de te tudod neked hogy jobb.

Csajok én elkezdtem szurizni magam szerdán. Ezzel most állítólag lelassítom a petefészkek működését. Aztán ha megjön kapok újabbakat, amivel meg gondolom gőzerővel beindítjuk hogy legyen sok tüsző. Ez az első lombira készülés ciklusunk, annyira izgulok mi lesz.
Számításaim szerint február 6-ig meglesz a leszívás is.

Többiek, ki merre van?

Timejka: Én nem igazán értek a hőmérőzéshez.

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

Babi!
Drukk a lombikhoz! Azért csinálják így, hogy az orvos kontrollálni tudja, hogy mennyi tüsződ érjen. És ne aggódj, ha pont ebben a ciklusban jött össze a spontán baba, úgy nem árt neki ez a szuri.

Timejka!
Én nem látom a görbéd.

Pusza a többiknek is!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Timejka,
nekem sem nyílik meg a görbéd.

babicsek,
hajrá lombikos ciklus!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


HÁt remélem azért nem hal ki a topic.... :cry:
Babicsek hajrá!!!!!!!
Timejka sajnos én sem tudom megnézni, meg nem is igazán értek hozzá. Bár egy időben kb. fél évig én is mértem, de eléggé analfabéta vagyok ezen a téren[/b]

Kép
kissedi
 
 


Lina eszméletlen, hogy már 14 hetes vagy! :shock: Pocakodon látszik már? KÉp??

Kép
kissedi
 
 


Rákattintottam a ciklusos linkre itt a babaneten, és kiírja, hogy jaj ez a link nem működik. Na itt van egy olyan ciklus.hu, arra is rákatt, itt lehet választani a diagramot és akkor bejön a görbém.

timejka
 
 


Kissedi,
holnap már 15 hét :lol: Szerintem még nem látszik, mert sajna alapból is van hasam. Most az az állapot van, hogy ha akarom, már ráfoghatom, de sajnos jó része még háj...

Mindjárt jönnek anyukámék vigyázni Levire, Lilivel meg megyünk orvoshoz, úgy néz ki bárányhimlős az oltás ellenére.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Lina sajnálom szegény LIlit! Mindig van valami. HOl Levi, hol Lili. Úgy látom ez mindenhol működik, hogy nehogy már nyugodtan legyen az ember egy kicsit is... Ismerős. Mikor azt gondolnád, hogy minden o.k. lesz akkor biztos, hogy jön valami. Nem?
KÉpzeljétek sehol nem kapok az injekciómhoz fecskendőt. Ma már egy csomó gyógyszertárat, meg segédeszköz boltot hívtam és egyik a másikhoz hajt. Talán apukám tud holnap hozni az egyik helyről. Az a gond, hogy nekem 10 db kellene, aztán mindenhol csak 100-as csomagban van, és azért nem rendelnek mert nehezen fogy el... :twisted:
Megyek mert jött az öcsém, most csinált nekem egy polcot a spajzomba, mert unatkozik. :shock: Nem baj nekem jó. Aztán most volt itt a srác aki csinálja az ágyat, már van anyag, s ha minden jól megy nemsokára lesz szép, új ágyunk. (már ideje...)

Kép
kissedi
 
 


Na, így meg tudtam nyitni, bár be kell másolni a linket. Köszi, aki megnézi:)

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e ... 95200_.png



[/url]

timejka
 
 


Timejka,
szerintem január 7-én lehetett peteérésed, de utána olyan érdekes. Mintha sárgatestelégtelenség lenne, nem tud szépen fent maradni a hő.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska
Aranyos vagy, köszönöm! Én nem értek hozzá, de érdekesnek tűnt nekem is. Egyébként ma megjött 25. napon. Ami eddig volt hormon, az jó volt, de megpróbálok kérni megint egy vv-t, bár már elhúzódik majd a következő ciklusra, de nem baj.

timejka
 
 


Timejka,
és 21. napi vérvétel is volt? Mert az, hogy 25 napra jött meg, az is utalhat sárgatest elégtelenségre.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska
Talán 2 éve voltam utoljára, akkor álíltólag jó volt minden, bár akkor is hamarabb jött meg pár nappal és akkor előtte barnáztam is. Most nem barnázok csak 2-3 nappal hamarabb jön meg. Remélem valamikor végre le tudok menni a dokihoz beszélni vele, hogy megint csinálni hormonvizsgálatot.
Te hogy vagy? Babucika jól fejlődik gondolom. Lili nem mondta, hogy fiú vagy lány lesz?:)

timejka
 
 


Tegnap megkaptuk az első szurit. Kicsit érzékeny a fenekem azon a részen, meg volt egy kis hőemelkedésen tegnap, de semmi vészes. :wink:

Kép
kissedi
 
 


Van egy tökéletes KISFIÚ-nk!!! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Linácska!
Gratulálok a kis fütyishez! Úgylátom ezek szerint fiú uralom lesz nálatok! :D Már 16 hét?????

Csajok benne vagyok a lombik közepében. MA vagyok a ciklusom 5. napján és már látott vagy 16-18 tüszőt. Fájdogál is már a hasam.
Mondta is az orvos, hogy nem gondolta hogy ilyen jól reagál a szervezetem a Gonálra, úgyhogy most levette az adagot 37,5-re. Pénteken megyek megint.

Nem ismeri valaki közületek a Divigelt? Ma kell elkezdenem a combomra kell kenni és állítólag erősíti a méhnyálkahártyát. Jó sok rossz dolog fel van sorolva a papírján. :?

Kissedi: Ez a szuri amit kapsz az mire is jó? Meddig kapod?

Többiek jól itthagyták a topikot.
Luczus, Rodi, Bikfy is régen volt már.
Úgy látszik lassan annyi ennek.... :roll: Kár. Pedig olyan jó kis csapat voltunk.

Kép
babicsek
 
 


Linácska
Gratulálok! Mindegy, hogy fiú vagy lány, nem? Lényeg, hogy jól van és jön.

Babicsek
Ha rossz dolog van írva a Divigel papírjára akkor lehet, hogy én is gondolkodnék. Mikor lesz a beültetés?

Lehet, hogy tényleg megszűnik, Kiki és Bikfy azért nem jönnek, mert pihentetik a témát, a többiekről nem tudom. Pedig jó kis topic volt.

timejka
 
 


Sziasztok

Én azért nem nagyon merek írni nem akarom senki szívét fájditani hogy nekem van gyermekem más pedig még küzd miközben nagyon boldog vagyok hogy van nekem Darinka!
Mindig olvasok csak már nem reagálok!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius!
Szerintem nem Te fájdítod azoknak a szívét, akiknek sajnos még nincs babájuk, de nekik is lesz biztos.

timejka
 
 


Timejka,
persze, mindegy, de az embernek vannak elképzelései. Én most kislányt képzeltem el, több okból is, főleg Lili miatt. De hát igen, ezt nem tudjuk megválogatni, és ugyanúgy fogjuk imádni a kisfiút is :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska
Ez így van, én is elképzeltem egy fekete hajú kék szemű barna mbőrű kislányt és lett egy fehér bőrű kék szemű szöke hajú kisfiam, akit természetesen imádok. Az lenne baj, ha már elképzeléseink se lehetnének. De ha meg kislány lenne, akkor Levi miatt lett volna jó kisfiú, nem? :D

timejka
 
 


Lina gratulálok a babához!
Szerintem mIndegy a neme csak egészséges legyen!
Babicsek nem semmi, 16-18 tüsző! :shock: Nem csoda, hogy fájdogál a hasad! Nekem 8-9 volt inszemnél és akkor majd szét robbant.
Amit kapunk injekciót az a gynevac. Ez méherősítő, gyulladáscsökkentő.
Vius szerintem sem fájdítod a szívünket. Nem a te hibád, hogy mi így jártunk. TE már ezen végigmentél, és most kell a bátorításod, a tapasztalatod, úgyhogy gyere!
A héten én olyan vagyok, mint a mosott..... szülőink is volt, állandóan fáradt vagyok, farsangolunk jövő hét végén, így próba meg minden.... de legalább van melóm!

Kép
kissedi
 
 


Megyek mert api rágja a fülem gofriért... :wink:

Kép
kissedi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: