Új privát üzeneted érkezett!

Laptető :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

en se a sutobe boritottam, csak a tepsibe... :D
Hat ez a lapteto dolog nekem nagyon varat magara... meg csak ketszer voltam, az elejen, de mindig nagyon kozel vagyok.... Vera hajra, kivanom, hogy hasznat vedd...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

Korenka

Jó, hogy együtt fejlődünk, így most már én is megnyugodtam, hogy miből lett a kajaundorból + émelygésből hirtelen nagy éhség. Az előbb vágtam be egy almát is, de már a vacsin jár az eszem :)
3 zsemle, jó az, én is nagy szendvicses vagyok. Én próbálom azéért kontrollálni az evést amennyire lehet, mert a múltkor 10kg az első három hónapban csak úgy feljött, hogy igazából meg se erőltettem magam. Persze ebéd után egy órával délután benyomtam 1+1/2 vanília pudingot, mert már nem bírtam tovább... :roll:

Veronika:
Leadtad a főnököt? :lol:

nikiee
Budapest XI. kerület

Málnám: engem a hormonvizsgálatokra - mirci után szabadon: az Imrém (nőgyógyim küldött) - fizettem neki éppen eleget.
a magándokik prkatizálnak valamelyik kórházban és így joguk van arra, hogy elküldjék a betegeiket az alapellátásba kivizsgálásra. :)
egy szónak is száz a vége, most nem fizetek a hormonvizsgálatokért.
a genetikus szerint a vérvétel előtt pár falatot biztosan lehet enni, mivel az a hormonszintekre nincs hatással.

az eredmény kb. egy héten belül lesz meg.
Vendég

Niki,
leadtam a főnököt :D Holnap jövök bandázni :lol: Most jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
sz.veronika

sz.veronika:
A terhességi diabétesz kialakulása független attól, hogy a kismama hogyan étkezik . Maga a terhesség egyébként is hajlamosít a 2. típusú cukorbetegségre a hormonális változások miatt. Akinek genetikailag hajlama van erre a betegségre, esetleg már nem kiegyensúlyozott a szénhidrát-anyagcseréje, annál alakul ki. Tök mindegy, hogy mit eszik és kövér-e vagy sovány. Egy csomó vékony kismamával jártam együtt gondozásra….

Laptető.. :D
Holnap jövök bandázni :D :D :D :D :D :D Épp ideje már.

malna5:
en se a sutobe boritottam, csak a tepsibe... :P :P :D :wink:

Kép

Kép
mirci09

nikiee: Én is pont ettől félek. Minden terhességemmel 23 kg-ot szedtem fel. Most ráadásul plusz 10 kilóval idnulok. Minden nap mérlegre állok, mert nem szeretnék bálna lenni. A tegnapi nagy zabálhatnék engem is megrémített, de annyira de annyira éhes voltam. Most azt találtam ki, hogy két óránként eszem egy fél zsemlés szendvicset, almát és majd ebédre meleget. Szóval többször de keveset. Mondjuk valahogy a kenyeret és a zsömlét kellene valahogy visszafognom, mert az azonnal meglátszik rajtam...

sz.veronika: Most már épp itt az ideje, hogy a laptető hozzon neked egy kis babát. Írtad, hogy most annyira nem álltál rá a témára... azért próbálkoztok?

mirci: Nálad meg éppen akciós napok vannak? Elő a lasszót! ... vagy a bilincset :D

Még benézek!
korenka
Szár

Képzeljétek tegnap délután fél hatkor lefeküdtem aludni, mert nem bírtam tovább....szerencsém van, hogy apa szuperman, mindent megold a kölkök körül... reggel hatkor keltem szokás szerint, de tudtam volna még aludni.... nem is számolom ki hány órát aludtam....
korenka
Szár

Jó reggelt! :)

korenka:
Jó huzatod volt, ami az alvást illeti. :shock: :shock: :D :D

korenka, nikiee:
Óvatosan megjegyzem, hogy a Korpovit keksz vagy az abonett is jó ilyen hirtelen éhségrohamok csillapítására.....annak persze, aki szereti. Van olyan zabkorpás keksz is, az viszont már cukis.

Kép

Kép
mirci09

Jó reggelt lányok!

Azon morfodíroztam ma reggel, hogy lehet az előző életemben medve voltam ? :)
ilyenkor télen úgy lelassulok és én is nagyokat durmolok.
aztán mihelyt beköszönt a tavasz és jönnek a napsütéses napok én is egyre jobban érzem magam.
:)
Vendég

Mirci,
te biztos jártasabb vagy a témában, mint én, ha érintett voltál cukorbetegség-ügyileg az előző terhességnél. Én mindenhol azt hallottam, hogy ha sokszor kis adagot eszel, akkor kevésbé esélyes hogy kialakul, illetve gondolom, hogy ez akkor úgy igaz, hogy cukorbetegen amúgy is úgy kell kajálni, ergo nem ettől alakul ki, de nem árt ha így eszel, mert ha cukorbetegség kialakul, akkor amúgy is ez a jó... ? Ez csak tipp.

És neked is csak a terhesség alatt volt, utána el is múlt?

Korenka,
hú, igen, pont kenyérfélét nem kéne... :roll: Úgy tudom a zsíros dolgok telítenek el jobban, azután később éhezel meg. A zsír ha nem is jó, de jobb, mint a szénhidrát... Amúgy is állítólag 30% zsiradékot kellene tartalmazzon a kajánk. Ahhoz mit szólsz, hogy minden második zsemlét cserélj fel egy pohár tejre?

Kép

Kép
sz.veronika

Jó Reggelt!

Hát tegnap én is mit össze ettem, el sem hiszem. A metrón hazafele annyira éhes lettem, hogy azt hitem itt a vég, vettem egy pizzaszeletet, de legyen pozitívum is, csak a felét ettem meg. Hazaértem csináltam melegszendvicset, abból is csak 2 kis szeletet ettem, addigra már jobb volt, nem marta a gyomromat az éhség. Ma még csak éhes vagyok, de még elviselhető. Utána olvastam, alacsony glikémiás indexű szénhidrátot kell enni, mert az lassan szívódik fel, így kevésbé leszünk éhesek. Ezek a nem cukros zabpelyhek, müzli, rozskenyér, teljes kiörlésű cuccok, barna rizs, hüvelyesek, sok sok zöldség stb. Kipróbálom, hát ha segít.

Mirci:

Köszi! Szerintem is jó ilyenkor a korpovit keksz, megpróbálom azt is.

Korenka,
Jó sokat aludtál! Én 1/2 10 fele feküdtem le, aztán én is 6-kor fel.

Bercsi:

Alapban én is lustika vagyok télen, tavasszal, nyáron sokkal több energiám/kedvem van dolgokhoz. Várom én is tavaszt, de ahogy kinézek az ablakon ez még váratni fog magára, itt szakad a hó! :(

nikiee
Budapest XI. kerület

bbercsi:
Ilyenkor január- februárban én is úgy érzem, mintha barlangban lennék. :D Annyira várom a kiszabadulást.....ami nem mostanában lesz, ahogy az időjóst elhallgattam. :? Pedig kinéztem egy új csizmát, de jött a 15 fok és nem vettem meg. Azt hittem, hogy már tavasz van... :roll: :D :D

sz.veronika:
Igen, valami olyasmi. Sokszor keveset kell enni, az a jó mindenkinek. Kismamának meg különösen a gyomorsav miatt. Igen, elmúlt rögtön a szülés után, de ez egyfajta figyelmeztetés, hogy nem jó a CH-anyagcserém. Magyarán idősebb korban cukorbeteg leszek. :?

Kép

Kép
mirci09

Korenka,
igen azért próbálkozunk :) Már jó sok laptetőm is volt :) Pedig tegnap alig beszéltem, mégis elkaptam :) Rábízom magam valami felsőbb nemistudommire, jöjjön, amikor az univerzum úgy akarja, hogy jöjjön - ergo nem erőltetem, de nem is teszek ellene, hogy ne, de azért biztos izgulni fogok PÉ és tesztelés környékén! :D

De jó neked, hogy ennyit aludtál... én nagy alvó voltam Pálmi előtt, 11-12 körül keltem :) Mondjuk éjjel 2-kor feküdtem :) De akkor is :) Persze ezt csak a mostani munkám mellett lehet megcsinálni, korábban, míg irodában dolgoztam be kellett érni 9-re... nem mondom meg hányszor estem be negyed 10-re taxival :lol:

Bercsi maci, ma még a hó is esik, legalábbis nálunk, nem csoda ha ki se akarsz jönni a barlangodból! :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Íme:

bbercsi: 8
csucsu: 1
korenka: 8
malna5: 3
mirci: 4
nika70: 2
nikiee: 7
sz. veronika: 8

Kép

Kép
mirci09

sz.veronika:
felsőbb nemistudommire...a laptetőt már intézi. :P :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

Hát akkor nekem nincs is olyan sok! :oops:

nikiee
Budapest XI. kerület

Mirci,
jó látni az adatokat :) Igen a laptetőket már nagyon intézik nekem felülről, meg Bercsinek is! :) Korenkáról és Nikiről nem beszélünk, mert nekik már nem kell :) Jó móka ez a laptetőzés, vajon ki találta ki? :) Nem baj, most majd megdöntitek Málnával és nemsokára bejelentitek a pocaklakót! :D

Kép

Kép
sz.veronika

Szerintem a megdöntő nem én leszek. :? :(
Bbercsi találta ki...szerintem. Nekem ő mutatta be. Neki is sok van, megérett egy terhességre. Niki és csucsu ugyan terhesek már, de ők halálra dolgozzák magukat, hogy ne vegyék észre a munkamoráljukon a babásságot. Ezért kapcsolt rá korenka is....a legközelebbi összesítésben már csak feleannyi lesz, mint nekünk.
Szóval....legközelebb malna5 tesztel pozitívat, aztán nika és végül egy felsőbbrendű hatalom elintézi sz.veronikának is a zebrát.

Atyaúristen! Mennyire finom meggyszószt főztem! :shock: Ez valami isteni. :P :D :D

Kép

Kép
mirci09

Jo reggelt
remelem nem csak a lapteton mulik a dolog, mert osszesen haromszor kerultem fel, pedig eleg nagy csevego vagyok....

malna5

Apának is van egy kis szerepe azért. :wink: :D

Kép

Kép
mirci09

Mirci:

Ügyes vagy! Milyen ételhez lesz a meggyszósz?

Nem is mondtam, tegnap vettem egy felsőt péntekre, ákciós volt! :) Fekete denevér ujjú, szerintem jó lesz.

nikiee
Budapest XI. kerület

Mirci,
az összes többi topikban is tudják a laptetőt :lol: Vagy lehet, hogy oda is Bercsi szólt be? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Niki,
na akkor meg is van a csini ruci a bulira! Szuper! :)

Mirci,
meggyszósz! Hmmm... küldjél légyszi ide is egy kicsit! :)

Kép

Kép
sz.veronika

Múltkor beszéltük Korenkával, hogy mennyire nem bírjuk, ha nem felkészülten lépünk ki az utcára... na ma meglepetés ért, jött a párom egy haverja... párom nem szólt hogy jönni fog... én meg itt vagyok ahogy felkeltem, kócosan, smink nélkül egy pizsiben... Nem birom az ilyeneket...

Kép

Kép
sz.veronika

nikiee:
Kérlek...fokhagymás típusú sült husihoz volt a meggyszósz. A gyerekem nem értékelte annyira. Azt mondta, ha nem nyúlkálhat benne könyékig, hogy az ujjaival szétpaszírozhassa a meggyet, akkor nem kell neki. Ledurrantott olyan hisztit, csak lestem. :shock: Ezután a három kanál ebéd után elvittem szundibundizni. Tele gyomorral úgysem jó aludni. :P :D :D :D

Fekete felső: nagyon kiváló. :wink:

sz.veronika:
Ne röhögtess! :D :D :D
az összes többi topikban is tudják a laptetőt Vagy lehet, hogy oda is Bercsi szólt be? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Amit én szoktam olvasgatni, ott nem tudják.....na. Ezek szerint nem bbercsi találta fel a spanyol viaszt. :shock: :shock: :shock: 8)

Egyszer én is jártam így, ahogy te ma apa ismijével. Hozzánk a védőnő tévedt be reggel 8-kor. Dani 3 hónapos lehetett, vagy annyi sem. Éjszaka fel kellett kelni párszor, jól kipihent voltam. 8) Pizsi, kóc, talán még csípa is volt. Na...akkor közöltem vele, hogy üdvös lenne, ha 10 előtt hozzán nem kopogna be többször. Így is lett, azóta 11-kor jön. :)
Ha meg egyedül vagyok én addig be sem engedek senkit, még nem vagyunk szalonképesek. 8) :D :D

Kép

Kép
mirci09

Hát eleve hogy állít be megbeszélés nélkül? :shock: Velem mindig előre időpontot egyeztetett a védőnő...
Amúgy bejutni se könnyű, mert ugye ki kell mennem a kertbe a kertkaput is nyitni, ahhoz fel kell öltözni, stb. és addig a gyereket hova teszem, ha ő sincs felöltöztetve, stb... szóval macera az egész :)

Most hívtak fel az elmütől, hogy sajnos nem érnek ki a főnököm lakásra fél kettőre, csak kettőre. Jó hogy ideszólt, mert az új telcsimbe még nem írtam át a dolgokat, így ez kimaradt! :) Most kapkodok, hogy odaérjek 2-re! Elrohantam, sziasztok! :D

Kép

Kép
sz.veronika

Lanyok ti neztetek otthon az x faktort meg a Megasztart? Megkerdezhetem ki lett a gyoztes? Mert en itt le vagyok, voltam maradva, annyi a munkam, hogy egy darabig neztem, aztan a felenel elmaradtam. Most eszembe jutott, vajon ki nyerte meg?
A deneverujju ruhak most nagyon menok itt is, tele van veluk a bolt...Biztos nagyon csini leszel Niki!
Most eppen cickafarkot kortyolgatok...kerdezted Bbercsi vegul szedem-e a baratcserjet, nem..es jol is teszem, mert jovo penteken van a verszivas, igy legalabb nem kavar be... Te voltal? Mennyit vesznek, mert en a normal 1-2 kemcsonel is majd kifekszek....
KOrenka jobban vagy? Hanyinger, faradtsag? Ilyenkor most mikor kell mennetek legkozelebb dokihoz? Mar csak a 12.heten?

malna5

sz.veronika:
Velem mindig előre időpontot egyeztetett a védőnő
Én ezt nem mondhatom el a miénkről. :shock:

Na király! Még jó, hogy szóltak. 8) :D :D :D :D

malna5:
Igen, néztük. Az volt az egyetlen TV műsor, most megint felesleges egy ideig a kábelTV. :D
XFaktor: Vastag Csaba
Megasztár: Tolvai Renáta
Kinek drukkoltál? :)

Kép

Kép
mirci09

Veronika

Még jó, hogy szóltak...a gyerek után én is ilyen munkát szeretnék majd, amit otthonról lehet csinálni pár órában. Heti átlagban hány órát kell dolgoznod a főnöködnek?

Mirci

Akkor tök jól kezeled a hisztiket! Szegény, pedig olyan élvezetes nyakig turkálni a finomban! És ilyenkor amikor hisztinél berakod az ágyba aludni, nem sír nagyon?
Ha otthon vagyok egyedül, meg se nézem, hogy ki csengethet. Ha fontos, úgy is telefonálnak, hogy engedjem be őket. :)

Malna

Gyorsan beugrottam egy boltba, gondoltam veszek egy egybe ruhát mert minden le volt árazva, de azok nem álltak jól. Aztán szembe jött velem ez a felső, majd egy gatyával jó lesz. Van egy fekete tűsarkú csizmám, megpróbálom hátha elbírom, ugyanis nem volt a lábamon már kb. 2 éve. reméljük nem töri majd fel. Mostanában lapos sarkút hordok, így hétköznap sokkal kényelmesebb.

Ebéd után olyan hányingerem lett, hogy azt hittem kijön minden itt az iroda közepén (pedig nem is ettem sokat). Kimentem egy 20 percre, most már jobb, de olyan rémisztő volt, hogy tök jó étvággyal eszem, erre 2 pillanat alatt előjön ez az érzés. :shock:

nikiee
Budapest XI. kerület

Niki legyen az a vigaszod, hogy en most irigylem toled ezeket a rosszulleteket :( :( :(
Hat a Vastag Csaba nekem nem jott be, a Wolf Kati bejott... A Tolvai Renatanal is jobb volt az a fekete fiu, vmi Andras.
Latom, most megy a Valo Vilag! Meg otthon laktam, amikor eloszor volt, olyan emberek kerultek be, hogy egy reszt sem neztem. Gondolom most is hasonlo...

malna5

Malna:

én is örülök, tudod, hogy aggódtam pár hete :) Bár tavaly azt hittem, hogy ezt nem lehet túlélni! :) Most legalább már tudom mire számítsak!
Neked is hamarosan jönnek, figyeld csak meg! Tudod, hogy mi nagyon drukkolunk nektek! :)

A való világ egy nagy sz@! Ha az ezelőtti való világ emberei nem tetszettek, akkor ezektől egyenesen hánynál. De valószínű ez kell az embereknek, a normálisakat nem nézné senki. Ja, és a legjobb, hogy állandóan ez van, este is amikor vágynál egy normális műsorra.

nikiee
Budapest XI. kerület

Most latom, hogy Victoria Beckham ismet babat var, a negyediket! 1974 aprilisi, tehat csak fel evvel fiatalabb, mint en!

malna5

nikiee:
én is ilyen munkát szeretnék majd, amit otthonról lehet csinálni pár órában
Ilyen jó lenne nekem is. :? Ebben a városban mondjuk szerintem nincs is ilyen. :(

Lapos sarok után a tűsarkú....furi lesz biztos. :)

A Dani nem sír az ágyban, tudja, hogy ebéd után alvás van, nincs apelláta. Volt, hogy bepróbálkozott....nem hat meg. Kell a rendszer....ebben szigorú vagyok.
Én sem nézném meg szívem szerint a kopogót, de panelban kihallatszik, ha matatnak bent. :? Alig várom már, hogy váltsunk... :wink:

Hú szegény...az de rossz, mikor gondolkodnod kell, hogy kijutsz-e a mosdóig, de nehogy észrevegye valaki. 8) 8)

en most irigylem toled ezeket a rosszulleteket
Ahogy mondod, malna5. :roll: :)

malna5:
Én a döntőben Vastag drukker volta, mert sz.veronika rávett. Egyébként Wolf Katt és Janicsák Veca tetszett, ők a közepén kiestek. :?

Való világ: Karácsonykor volt szerencsém belekukkantani a sógornőméknél. :shock: 8) röviden szörnyű.

Kép

Kép
mirci09

eleg szomoru ez Niki, igazad van, hogy ilyen nehez egy ertelmes musort talalni. az en lanyaim az Eden csatornat nezik, ami tetmeszetvedelemmel foglalkozik, neha Hannah Montana-t is a Disney chanel-en, en neha a CSI Helyszineloket, de kozben tornazok, vagy teszek-veszek. Mar mondtam a paromnak, hogy ezert kar a TV-t fenntartani, es fizetni...

malna5

A nagymamám a szüleinek első gyereke volt, 40 éves volt az édesanyja akkor, 2 év múlva húga i született. Ha ezt 100 évvel ezelőtt merték, akkor most meg pláne. :D

Kép

Kép
mirci09

Mi akkor köttettük be a kábeltv-t, mikor terhes voltam...a férjem ragaszkodott hozzá, hogy itthov vagyok, hátha....Kár volt, én is nagyon sajnálom rá a pénzt. Mi netfüggők vagyunk, nem kell tv. Filmet szeretünk nézni, de azt amihez kedvünk van és nem azt, amit adnak. Ráadásul nincs benne gyakorkatom, hogy meghatározott időre üljek a tv elé és akkor menjek wc-re, amikor ők gondolják (szünetben). Szal...nem szoktunk rá.

Kép

Kép
mirci09

Igen, en se birom, hogy az 50 perces helyszinelokben 4 reklamblokk is van, termeszetesen ugyanazok.... Olyankor felpattanok, nekiallok valaminek, es mar nem ulok vissza ujra, csak hallgatom...

malna5

Mi is mindig bajban vagyunk, hogy mit nézzünk esténként...a párom legszívesebben a sportot nézné állandóan, de engem az se érdekel :) Persze hagyom neki legtöbbször, mert úgy sincs túl sok más.
Amit mostanában nézünk, az a How is made...a discoevry-n az jó, nagyon érdekes.

nikiee
Budapest XI. kerület

:) jelentem bbercsi nem az az igazán beszólogatós fajta, mármint laptető ügyileg. :)
mivel több fórumot is olvastam és olvasok is a mai napig, ott láttam először, hogy a lányok a laptetővel játszanak. aranyos szokás. de csak játék,. egyébként Korenka volt, aki először felhívta rá a figyelmünket. :)

meg lehet kövezni a következő mondataimért, állok elébe :)
ÉN SZERTEK TV-t nézni. Sőt: ki nem hagynék egyetlen való világot sem. mert érdekel az, hogy milyen módon alakulnak az emberi kapcsolatok. érdekes, hogy kinek milyen egyénisége van, ki hogyan kommunikál, ki mennyire színészkedik, mennyire önhatalmú vagy éppen szerény. én nagyon bírom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.01.20 15:50-kor.
Vendég

nikiee: látod azt a műsort is nagyon kedvelem. tök érdekes. :)
egyébként pont tegnap került a kezembe egy 2011-es tavaszi katalógus és a bő tunikaszerű cuccok most nagyon menők. így a denevérujjas felsőd szuoer választás.

Málnám:holnap reggel megyek vérszívásra:) majd írom mennyit csapoltak le.
Vendég

nikiee: A how is made a család kedvence. Tátott szájjal nézzük. Az tényleg jó. A férjem most vv függő lett, előtte nem volt... én csak belehallgatok, ha arra járok, de állandóan kommentálja nekem, hogy ki milyen hülye stb..... Engem nem köt le. Most éppen hímzek az én kis porontyomnak :D Ezzel töltöm az időt, ha éppen nem alszom.

malna:Én hallotam Victoriáról. Engem kiráz a hideg attól a nőtől. Én azt még természetes pózban nem láttam...szóljon aki igen... :D

sz.veronika: A kapucsengőnk nem jó, és nem véletlenül nem csináltatjuk meg.... a védőnő is csöngethet tőlem, meglepetés nem ér... egyébként itt sem szokás egyeztetni anyukával. Beront(ana) amikor épp arra jár...
korenka
Szár

korenka:
éppen hímzek
Netán kalocsait? :P :D :D :D

Victoria:
Nem egy anyatípus....nagyon kell nekik ez a negyedik gyerek. 8)

Kép

Kép
mirci09

Na hazaértünk. Pálmi még kint akart egy kicsit motorozni, elesett vele, ráharapott a szájára, ömlött a vér... :roll: Már a mosógépben forog a kabátja, sálja, stb... Most kicsit már megnyugodott.

Na, látom tv a téma. Mint már kifejtettem nálunk az angol nyelvű mesék mennek naphosszat Pálmi angoltanítása végett. Azon kívül kizárólag Megasztárt és X Faktort néztem, dehát ez ugye szakmai ártalom nálam :) És igen, Vastag Csabának drukkoltam, a másikban meg Kökény Attilának, de minden nem jöhet be :lol:

Amúgy mi is filmeket nézünk a laptopon, sci-fi rajongók vagyunk a párommal.

A tudományos műsorokat én is szeretem, meg a vígjátékokat pl. így jártam anyátokkal :)

Megjött apa, megyek!

Kép

Kép
sz.veronika

Hat a Beckham family eleg furcsa, itt Angliaban alig irnak roluk.
Nem gondolnam, hogy reklamfogas lenne ez a terhesseg, inkabb szerintem szeretnenek 1 kislanyt.
Megneztem az rtl honlapjan kik vannak a VV-ben, micsoda gorog nevek! Ez a jatek szerintem tomeny pszichologia...
Jaj szegeny Palmi. Jobban van? Egyszer a kisebbik nalunk is elzugott. Beutotte a fogat, de nem tort le, orultunk. Am kesobb, mikor jott a maradando, egy hatalmas szurkes folt lett rajta. A fogdoki azt mondja, megutotte a tejfog a maradandot... a fene nem gondolt ilyesmire, majd le kell poliroztatni az elso fogat, ha kicsit nagyobb lesz.
Hetfon fogszabalyozot kap a nagylanyom es 2 fogat ki kell huzni. nem fernek el a fogak a szajaban, kicsi az alkapcsa, 2 gyonyoru, egeszseges fogat huznak ki.

malna5

na mennyi kos van itt :):):):)

málna most meg unalmas a vv mert nem nagyon vannak egyéniségek még így sem hogy külön kategóriákat csináltak :(

nika70
Salgótarján

mirci: ja kalocsait! :D Neeeem keresztszemes hímzés a hobbim. Lapozós "könyvet" hímzek állatkákkal. Majd teszek fel képet, hogy el tudjad képzelni :D .... ha érdekel ...

sz.veronika: Így jártam anyátokkal.... imádjuk :D
Pálmi hogy van?

malna: Az én lánykám is fogszabályozós. Egyenlőre még csak az álkapcsát korrigáló éjszakai van és lassan felkerül a fix. Most bújt ki az utolsó csontfoga. Mi megúsztuk húzás nélkül.... szegény lánykád... :(

nika:
Azért csúcs ez a topic, mert ennyi okos kos van benne :D:D:D:D
korenka
Szár

Jó reggelt Lányok!

hát hímezni sajnos én nem tudok. nincs hozzá türelmem, de megjegyzem nagyon csodálom azt amilyen szép keresztszemes hímzéseket tudtok alkotni. cukis babásakat alkothatsz Korenka....

Málnám: jelentem vércsapolás megvolt. mivel a 21. napon csak a progeszteron szintet nézik, így egy kémcsővel vettek csak le. semmiség. egy hét múlva lesz meg az eredmény.
Vendég

sz.veronika:
Szegény Pálmi!Hirtelen nem látni semmit, csak a vért....gondolom volt pánik, amikor ömlött. :shock: 8)
A vígjátékokat én is szeretem és a másik örök kedvenc...a kosztümös filmek. Régen nagyon szerettem a farncia és angol középkoros törit, könyvben is, filmen is.
Mi is a számítógépen nézzük a filmeket, de nálunk a tv is rá van kötve....szinte csak a mosógép nincs :oops: , így azért kihasználjuk a tévénket is.

malna5:
Tesóm is így járt anno- bár neki elég nagy a szája :P - csak későn hullottak ki a tejfogai és besorakoztak mellé a maradandó fogak. Azért milyen kár a jó fogakért....30 év múlva de jó lenne még az a kettő valamire. :roll: :D :D

korenka:
keresztszemes: Persze, hogy érdekel, csak ne nekem kelljen megcsinálni. :oops: Egyébként ismerem és nagyon is tetszik, nekem is van (jó nem babakönyv).... a kolleganőm is varr hobbiból és szokott nekem is csinálni.

bbercsi:
1 kémcső...én is azt hittem, hogy valami nagyobb mennyiség lesz.Persze, ha tőlem vennék nem keveselném, már amikor meglátom a tűt is rosszul vagyok. Vérvétel után meg szokták kérdezni, hogy kivezessenek-e vagy ki tudok botorkálni. :oops:

Ami engem illet....kezdek aggódni. Már tojásfehérje sincs. :shock: :shock: :shock: Lehet, hogy már pém sincs... :roll: :(

Kép

Kép
mirci09

Engem a 17.napra hivtak vissza azzal, hogy rovidebb ciklusnal nem jo a 21.nap. a lenyeg, hogy egy hettel a nem vart elott kell levenni a progeszteront. De nekem akkor veszik a tobbit is, mert allitolag az meg nincs idohoz kotve. (Prolaktin, pajzsmirigy stb)
En is szeretek keresztszemezni, meg gobleint is csinaltam mar. A nagymamamtol tanultam. Ti tudtok kotni? Itt az angoloknal nagy divat (jo gyapju), es a kicsibabaval hasznos is. Meg horgolni is meg kene tanulnom...
Meg anno a nagylanyomnak kotogettem, de azota elo sem vettem.
megjott este a parocskam...................................................

malna5

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?