Új privát üzeneted érkezett!

Zsebi,

Minden energiánk a tiéd péntek reggelig !!! ÚÚÚgy izgulok. A te helyedben már biztos falra másznék idegességembenKépIgaz, ha az ember érzi hogy most sikerült, akkor talán könnyebb elviselni.
Azért ezt küldöm neked ma estére ++++++++++++Kép+++++++++++++++Kép++++++++++++++Kép
Lara,
Szorítunk a holnapi UH-ra, biztos szép nagyok lesznek a tüszőcskék. Aztán már repülni fognak a napok a punkcióig és a visszaültetésigKépKép Addig is, ahogy a hozzáértőek írják, igyál sokat és tömd a fehérjét KépKépKép
Woodi,
Én azt hiszem hogy az algopirint/aszpirint terhesen is be lehet venni, de inkabb kerdezd meg legalább a gyógyszertárban, vagy hívd a Kaálit !
A legjobb lenne persze, ha semmit nem kellene bevenned, próbálj kicsit lefeküdni, masszírozni, inni, ilyesmit. Kérdezd Kardalus Dórit esetleg a homeo bogyókról. (A téma engem is érdekel mert sajna elég fejfájós vagyok)

Már a 6. napon vagyok, most este kicsit érzem az alhasamat, ezért gyorsan fel is teszem a lábam és hátradőlök....
Szép estét mindenkinek,
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Milena - Kép - annyira drukkoltam. azért ne bújj el, mert hiányzol, tudom, hogy erős csajszi vagy, ne add fel!

Anna - itt vagyok, köszi a kérdést, már írtam ám Neked fentebb valahol nem is tudom hanyadikán, de a nagy forgatagban, nem találtad meg, mert nem válaszoltál, majd megnézem hanyadika volt, de majd csak holnap, mert hulla vagyok, és így telik jól a "vánszorgó idő", mert rendesen el vagyok most havazva.

Zsebike - nagyon klasszak ezek a kis mütyik amiket beszurkálsz ide

Lara, Zsebi, Reno, Kriszta - folyamatosan megy tőlem is a drukk a tesztekig!!!

Dóri - úgy elvesztél pár napra ahogy én is.

Kép
potykamanó
 
 


Me megyek UH-ra! Remélem jó nagyra nőttek a petesejtjeimKép
Majd beszámolok este. Sziasztok
Fea
fea
 
 

 
 

Lányok!
Nekem van a világon a legédibb főnököm (hapsi). Tudja, hogy mi nálunk a helyzet, minden vizsgálatra elenged. Ma reggel kérdezte, hogy hol tartunk, hétvégén lesz-e a nagy esemény. Mikor mondtam, hogy úgy néz ki vasárnap, elküldött holnaptól betegállományba. Azt mondta, hogy ne csak utána pihenjek, hanem már előtte is, biztos jót fog tenni. Csúcs!!! Kép

Szóval du. megyek uh-ra és kiderül minden.

Fea,
biztos nagyon ügyik voltak és jól megnőttek.

Kriszta,
pihizz sokat és vigyázz magadra!

Mindenkinek drukkolok,
Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok, mindjárt írok, csak megnézem, sikerült-e regisztrálni magam.
nanaka
 
 


Sziasztok, most vagyok itt először, amúgy a Nők Lapja Cafe lelkes topicosa vagyok (ott is van Kaális fórum). Kaális vagyok, és túl vagyok az első beültetésen, egészen pontosan holnap kell tesztelnem.
Tapasztalt közületek valaki olyat, hogy a tesztelés előtti napon barnás folyása volt? Szerintetek ez rossz jel???
nanaka
 
 


Szia Nanaka!

Nekem csak most lesz az első punkcióm a hétvégén, úgyhogy nem sokat tudok segíteni. De a barnázás szerintem nem túl jó. Telefonáltál már a Kaáliba? A másik topicban mit mondtak?
Mostanában kicsit pangunk, de majd jönnek a tapasztaltabb lányok is, ők biztos tudnak valami okosat mondani.

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Szia Nanaka!

Én már babás vagyok, csak most bekukkantottam. Nálam is volt barnázás az utolsó beültetésnél (amiből megszületett Eszterkém Kép), úgyhogy még ne idegeskedj!

Sziasztok, többi Anyuka-jelöltek!

Attól még, hogy mostanában nem írogatok hozzátok, sokat gondolok ám rátok, és megy a drukk ezerrel Kép Akiknek meg most nem
sikerült Kép, azt üzenem, ne adjátok fel!
Nézzetek át néha a babás topikba is, és gondoljatok arra, hogy ezek a babák se születtek volna meg, ha idő előtt feladjuk KépKépKép!

Puszi mindenkinek!

Kriszta/Lujzika

Kép
lujzika
 
 


Sziasztok lányok. Egyszer-kétszer írtam már ide.
Holnap kezdeném a Suprefactot, szombaton a Gonalt is, az első lombikra. Szombaton vettem be az utolsó szem Marvelont, azonban még ma sem jelentkezik a mensim. A doki azt mondta, telefon, ha holnap se jön, és én érzem, hogy nem fog jönni. Semmi előjel nincs, semmi barnázás. A hőm 10 napja magas, de eleinte nem foglalkoztam vele, mert betudtam a Marvelonnak, viszont most mióta nem szedem is magas (ma 37,2). Ebből így nem lesz mensi. Szerintetek ilyenkor mi van? van erről bárkinek is tapasztalata?? nagyon ideges vagyok. köszi a segítséget.
snori
 
 


Köszi lara és Lujzi a válaszokat. A másik topic még ennél is jobban pang, ma még senki sem jelentkezett. Megpróbálok nem gondolni a holnap reggelre Kép
nanaka
 
 


Szia Snori, nekem long protokollom volt, vagyis a ciklus 21. napjától kezdtem a Suprefactot, és a mensi utáni 2-3. napig kellett kapnom. Nem tudom, mi az a Marvelon, de nekem a Supre hatására egy egész hetet késett a mensim. Teljesen ideg voltam, mert ugye a mensi megjövetetle után lehet kezdeni a stimut, én meg nem tudtam, mi van. Pedig nagyon pontosak szoktak lenni a ciklusaim. A dokinak is betelefonáltam pár nap után, és azt mondta: nyugodjak meg, meg fog jönni, legyek türelmes. Aztán tényleg megjött. Úgyhogy ne izgulj, bár az én esetem kissé más....
Az a szörnyű, hogy mindenen izgulunk, erről kéne leszoknunk.
nanaka
 
 


Nóri,
A Marvelon fogigátló, ugye? Én is a Suprefactot kaptam a 21. naptól, mint Nanaka. Ha jól emlékszem, talán Anna (Madaran)és Zsu szedett fogigátlót a stimu előtt. De nem vagyok biztos benne. Ha benéznek, ők biztos tudnak segíteni.
Próbálj megnyugodni, bár tudom, hogy ez ilyenkor nehéz.

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Igen, a Marvelon fogigátló. Én annak idején rendesen mensiztem tablettaszedéskor. Kérdeztem Krizsát, azt mondta, hogy a Marvelon olyan, mint a progi, megvonásos vérzést okoz. Na már most, a progi abbahagyása után nekem rendszerint 3 nap múlva meg szokott jönni a mensim... én még nem is lőttem magamnak Suprefactot, csak a mensi első napjától kezdeném. Inkább olyan gyanúm van, hogy azért magas az alaphőm, mert a fogigátló ellenére is volt peteérésem, és nem tudom, hogy ez most mennyire zavar be. Elvileg pont azért adják a fogigátlót, hogy ne legyen peteérés.
snori
 
 


Sziasztok lányokKép
Gyakran olvaslak titeket is, de most még a "ma megint megjött"-be írogatok.

Zsu! Milena!
Ti talán emlékeztek rám!
Nagyon drukkoltam nektek, és szörnyen sajnálom, hogy így alakult!

Úgy néz ki nálunk is lombik lesz, méghozzá ICSI, mert igen kevéske kiskatonánk van Kép!

Lara legutolsó hozzászólása nagyon érdekes volt.
Ezek szerint nem mindenki szed fogigátlót a stimu elött???
Ez mitől függ? Tudtok nekem ebben segíteni???
Előre is köszi!

Lara, Zsebi
Drukkolok nektek nagyon!
Stella

Kép
stella9
 
 


Nóri,
utánanéztem a Marvelonnak, azt írja a leírása, hogy:
"Rendszertelen vérzést és a megbízhatóság csökkenését okozhatja orális fogamzásgátlók együttes szedése olyan készitményekkel, mint: görcsoldók, barbiturátok, antibiotikumok /pl. tetraciklinek, rifampicin, stb./, aktív szén és bizonyos hashajtók. Orális fogamzásgátlók csökkenthetik a glükóztoleranciát és így növelik diabeteses betegek inzulin- vagy más antidiabetikum gyógyszerigényét."

Nem szedtél esetleg be a ciklus alatt vmi más gyógyszert pl. fejfájásra? Meg a fogigátló hatása ha jól tudom csak a 2. hónaptól tuti, így elképzelhető, hogy ebben a hónapban még volt peteérésed. Bár én nem vagyok doki, úgyhogy én is csak találgatok. Arra gondoltam, hogy a saját menzimet átadom most neked. Akkor neked gyorsan megjön és hamar kezdhetitek a kezelést, nekem meg nem jön meg és adok magamnak egy zebrát. Persze a mostani menzi után tőled is megvonjuk a mikulást. Kép

Stella,
üdv itt. Én meg a megint megjöttben szoktalak olvasni, de csak ide írok. A doki dönti el, hogy kell-e fogigátló vagy sem. Én nem szedtem és a 21.naptól kaptam 10 napon át Suprefactot (ez gátolja a petefészek működését), azután pedig Gonal F-et kaptam (ez a stimuhoz kell) és felére csökkentett Suprefactot (hogy a tüszők ne repedjenek meg). Van aki fogigátlót kap és a következő hónapban csak 1-2 Suprefactot, mint Nóri. Nálatok mi lesz a menetrend?

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


LaraKép
köszi a választ!
Egyenlőre még nem tudom mi lesz a menetrend, csak aggódok egy kicsit, mert 24-én lesznek meg a laboreredményeink és akkor megyünk vissza a dokihoz, hogy felírja a gyógyikat.
24-én viszont én pont a következő ciklusom kb. 5-6. napján fogok tartani, vagyis ha kell szednem fogigátlót és azt csa az 1 cn-en kezdhetem el, akkor végig kell tétlenkednem egy egész ciklust Kép.
Szóval most főként emiatt próbálok tájékozódni.
De az alapján, amit írtál még van esélyünk arra, hogy ne kelljen ennyit várnunk.
Türelmetlen vagyok rendesen, ugye?
Stella

Kép
stella9
 
 


Lara, arany vagy, hogy utánanéztél a dolgoknak. Nem, semmit nem szedtem mellé. A papíron az van, hogy az utolsó szem után 2-7 nappal kell megjönni, így elvileg még van két napom, de akkor a szurizás már biztosan tolódik 1-2 napot Kép Csak az a gáz, hogy a munkahelyemről most eljöttem, mert amúgy tanulok is, így elég rugalmasak, és azt mondtam, jövő héttől táppénzen leszek 3 hetet, azt nem kötöttem az orrukra, hogy miért. Erre most tessék, lesz ez a kavar. Nemigaz...
snori
 
 


Snori, lehet, hogy buta kérdést teszek most fel, de a tüneteid teljesen olyanok mintha babás lennél.. Kép Ezt a lehetőséget, már teljesen kizártad? Hátha Kép

Zsebi, Nanaka +++++++++++++++++++++++++++++++
Légyszí jelentkezzetek holnap az eredménnyel amilyen hamar csak tudtok, olyan jó lenne együtt örülni veletek!!!

Kriszta, rakd fel a lábad és vigyázz nagyon magatokra! Mutasd meg, hogy kell inszemes zebrát csinálni!!

Én elkezdtem tegnap a Clostyt, remélem a 4 tüszöcske már készülődik, hogy egyikünk lehessen a kiválasztott!
Kiszámoltam 17-én kell mennem UH-ra, úgyhogy mindjárt hívom őket időpontért.

Lara, nagyon szép eredményeid vannak! Igyál jó sokat, szerintem gyümölcsteával is kísérletezhetsz, ha már a szörpös vizet is unnád!

Fea, remélem jó eredményeket mutat az UH-d! Mikor lesz az inszemed?

Szép napot Mindenkinek
L.
lullaby
 
 


Lullaby, a kérdés jogos... Kép bár azért elég hihetetlen lenne. Csináltam egy tesztet kedden, mert már akkor éreztem, hogy valami nem kóser (aznap majdnem 37,4-et mértem), de sajna csak egy csík volt.
Áh, lányok, nem tudom... Kép Holnap Krizsának telefon délután, ha semmi, oszt majd ő megmondja, mi legyen. De ha azt mondom neki, hogy a hőm alapján megállapítottam magamnak, hogy peteérésem volt, úgyse fogja elhinni.
snori
 
 


Snori, még egy dolog: nem fázhattál meg mostanában itt a nagy hidegekben? Mert attól lehet, hogy késik és a hőd is magasabb lehet...
Csak találgatok, de Krizsának biztos lesz rá ötlete, hogy mit csináljon! Miért nem hívod ma?
lullaby
 
 


Húha!

Most csak bekukkantottam és lám milyen sokan lettünk! Így többen tudunk szurkolni Zsebinek és Nanakának!++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép
Nem nagyon tudok most írni , majd inkább du-n.
Stella!
Örülök neked hogy itt vagy(vagy mégsem?)Persze hogy emlékszem rád!!!!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Ma is hívtuk Krizsát, de azt mondta, várjuk még meg a holnap délutánt. Nem, semmi megfázás nincs. Ha bármi zavaró tényező lenne amúgy, akkor nem lenne ilyen szép stabil a hőm 10 napja, gyakorlatilag csak 1-1 tizedet mozdul. Most olvasgatom az oldalakat, egyszerűen nincs arra példa, hogy ne jöjjön meg a mensi fogigátlóval, normál esetben...
snori
 
 


Én is itt vagyok, nehogy elfelejtsetek! Csak éppen nem tudok mit írni, mert semmi nem is történik. Mához egy hét múlva kell tesztelnem, nem tudom, hogy bírom ki. Továbbra sem fáj semmim, de én úgy döntöttem, hogy terhes vagyok. Nem tudom miért, de van egy ilyen megérzésem. Biztosan láttátok a Sejtjeinkben azt a fekete hajú nőt, aki iker kislányokat szült: sokszor rá gondolok, mert ő mondta, hogy nem kérdés: sikerülnie kell.
Bzsuska, hogy vagy?
Zsebi, úgy izgulok érted, mint a saját eredményemért. Légyszi, amint tudod a jó hírt, írj nekünk!
Mindenkinek sikerülni fog, cak kinek előbb, kinek utóbb. Az élet szép!
reno (aki, azért egy kicsit már be van kattanva)
reno
 
 


Szia RenoKép
Hamar elröppen ez az egy hét, meglátod!!
Én is drukkolokneked,mert abból sose elég!!!
Stella

Kép
stella9
 
 


Lányok!

Megjöttem az uh-ról. A 8 tüszőcske szépen növöget, van 2db 22mm-es, 1db 20mm-es, a többi 12-14mm-es. A mnyh 9mm. Szóval eddig minden ok. Kaptam még egy Gonalt, holnap reggel csak Suprefact, este meg már a Choragon. És vasárnap punkció!!!

Stella,
mikor én fogigátlót szedtem, azt az 5.cn-on kellett elkezdeni. Bár az már elég régen volt és akkor még szóba se került a lombik. Ki a dokid? Próbáld meg megbeszélni vele! Akkor az már tuti, hogy a fogigátlós menetrendet követitek? Mert ha nem, és a szuris protokoll lesz, akkor mindegy mikor jön meg.

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok!

Hát az Uh. után kissé letörtem. Ma van a 9.cn, és sajna a closty. után is csak apró tüszőcskék vannak mind a két petefészkembenKép
Kaptam egy menogon inj.t és még szombaton is kell egy. Hétfőn ismét UH. Akkor minden kiderül(vagy beborul) A nyh.m is csak 6 mm.
Igaz, azt mondta a doki, hogy mivel 32-36 napos a ciklusom, még nagyon az elején vagyok.
Nagyon drukkoljatok, hogy nehogy PCO-m legyen, mert UH közben ez is elhangzott. De aztán egyenlőre azt mondták, hogy a hormonaim nem utalnak arra. Csak nőnének jó nagyra ezek a tüszőcskék, és megnyugodnék. Nem kéne a sok baj mellé még egyKép
Kapott már valaki közületek menogon inj.t? Lehet, hogy csak beképzelem, de mintha egy kicsit szar lett volna a közérzetem. Hőhullám stb.
fea
 
 


Ja, A lényeget elfelejtettem!
Zsebi, Nanaka, Lullaby és mindenki!!! Drukk 1000L!!!
Fea
fea
 
 


Mindenkinek köszönöm aki eddig is gondolt rám, de most kell az igazi végső drukk holnapra!

Kriszta!
Nem vagyok biztos a zebrában, csak nagyon-nagyon reménykedem! Te hogy vagy! Kitartás neked is már visszafelé számolsz!

Lara!
Szuper méretűek a petesejtek és még a többi is szépen meg fog nőni majd meglátod! Nekem ugyan így volt 8 tüszőt láttak és mire a leszívás meglett addira 10 db. lett. Ja és szuper főnököd van, úgyhogy semmi idegeskedés tessék hátradölni pihenni jóra gondolni és sok folyadékot inni!Kép

Nanaka!
Hát akkor sorstársak vagyunk én is holnap tesztelek! Kívánom, hogy járjál sikerrel! És gyere minél előbb a jó hírekkel! Kép Kép

Stella!
Lehet, hogy a lányok már megadták a választ, nem figyeltem ne hari! Szerintem a doki dönti el, hogy fogi gátlós módszert alkalmaz vagy a Suprefactost! Aki fogigátlót szed az is kap Suprefactot, csak sokkal kevesebbet, egyáltalán szuriból az kevesebbet kap! Nekem is a Suprefactos stimum volt és neke, a 19. naptól kellett kapnom! Ez biztos ciklusfüggő, hogy ki mikortól kapja! (nekem rövid a cikulsom csak 25 nap)

Reno!
Ne izgulj! Ha úgy ézed a babók ott vannak akkor biztos ott lapulnak! Emlékeszem a Sejtjeink c. filmben arra a barna hajú nőre nagyon határozott volt, hát én nem vagyok ma ilyen határozott, szeretném hinni, hogy velem megtörténik ez a csoda!

Fea!
Ne tessék elkesereni a tüszőcskék egy nap alatt is nagyon sokat tudnak nőni (nekem a dokim azt mondta 1-1,5 mm nőnek naponta) a nyálkahártyára pedig tessék enni sok-sok fehérjét és tejterméket! Kép

NAGYON izgulok! Szeretnék Woodi után maradni a táblázatban! Kértétek és megígérem amint tudok jelentkezem a hírekkel, de kb. 9-re megyek fel és ha jól tudom 1,5-2 óra mire megvan a véreredmény, szóval 11-12-re biztos jelentkezem!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi!!!

Még egyszer: Nagyon sok drukkot és energiát küldök!!! Nagyon -nagyon bízom benne, hogy ott maradsz a táblán a megszokott helyeden, csak egy zebrácska lesz a neved elött!!!Kép
Fea
fea
 
 


Milena!
Ha olvasol minket, jelentkezzél, mert nagyon hiányzol a kis csaptatunkban! Ne legyél elkeseredve (tudom könnyű ezt mondani), próbálj meg a jövő évre koncentrálni és tudom és bízom benne, hogy az sikeres lesz!!!! Kérlek ne add fel, küldök neked sebgyógyító energiát! Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi,

Majdem annyira izgulok érted mint te magad !! TUDOM, hogy zebrás leszel holnapKépKépKép Beszélgess egész este és reggel a babóval, hogy már hihetetlenül várod hogy meglásd őt és mindenféle szép dolgot ígérj be neki ha megmutatja magát Kép

Fea,
Ne izgulj, a 36 napos ciklusnál a 9. napon még normális, ha kicsik a tüszők. Tessék növesztgetni őket sok pihenéssel és fehérjebombákkal ! En nem kaptam meg injekciót, igy sajna nem tudom mi lehet a mellékhatása,de a hormongyogyik is elég rendesen bezavarnak. El tudom képzelni, hogy a hőhullám attól van!

Nanaka,
Neked is megy a drukk ezerrel holnapra ! Minél előbb írd meg a jó hírt Kép

Reno,
Előttem egy nappal fogsz tesztelniKép Csak zebrát hozhatsz, főleg ha te is ennyire érzed hogy ott lapul a baba.Kép

Lara,
Szuperek a tüszőid, vasárnap biztos jól sikerül a punkció és pár nap múlva legalább 3 gyönyörű babakezdeményt kapsz vissza, akikre nagyon kell majd vigyázni Kép) Irigyellek a főnököd miatt...

Lullaby
Nagyon sokat pihenek, a mh-en is elég lazára veszem a dolgot, be fogom bizonyítani, hogy inszemmel is lehet zebrát produkálni !! Az útmutatásom alapján pedig neked is sikerülni fog, meglátod Kép

Stella,
Én is olvastalak a megint megjött-ben, de soha nem írtam oda, üdvözlünk itt Kép Nincs valami lehetőség arra, hogy az eredményeitek meglegyenek 24-e előtt ? Ha jól emlékszem pécsi vagy, ugye ? Ott nincs Kaáli. Hol lesz az ICSI ?

Snori,
Nyugi, ha Krizsa azt mondta meg fog jönni, akkor jönni fogKép Ha te is erősen arra gondolsz, az segít. Nekem a lapar előtt 3 nappal korábban jött meg, mert annyira akartam hogy jöjjön és minél hamarabb túl legyek a műtéten....Csak kitartás !

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Sziasztok lányokKép

Olyan szépen tartjátok itt egymásban a lelketKépKépKép Ügyik vagytokKép Én közben levizsgáztam egészségtanból és szociálpolitikából+túl vagyunk édes Lilukám 3 éves DiPerTe oltásán, és a Sabin-cseppeken is, amit semmiképpen nem akart lenyelni... Szóval nem volt időm írniKép

MilenaKép
Szörnyen fáj érted a szívem. Nem tudok, mit mondani, csak várom, hogy gyere, és izgulhassunk együtt a következőnél.

ZsebiKép
Veled álmodom.

KrisztaKép
Mutasd meg, hogy is működik az az inszemes zebrácska!

ManóciKép
Te is vizsgáztál/tanultál?

LaraKép
A 3 db. nagy tüszőben tutira lesz petesejt. A többiből is biztosan nő még mellé néhány. Vasárnap tiéd a pályaKép

ÚjakKép
Mindenkinek szorítok. Majd meglátjátok, milyen jó itt nálunk! Hát még a babás topicunkbanKép

Dóri
kardalus
 
 


Nanaka!
Teszteltéééél???? Mi újság?

Zsebi amint tudsz írj!!!!!!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Sziasztok LányokKép
Köszi, hogy ilyen kedvesen fogadtatok és elláttok mindenféle tanáccsal és megosztjátok velem a tapasztalataitokat!

LaraKép ZsebiKép KrisztaKép
Igen, pécsi vagyok és a Török Attilához járok. Sajnos Ő hetente csak egyszer jön le Pécsre, amúgy Tapolcán dolgozik és ott lesz az ICSI is.
Így sajnos hiába is lesznek meg előbb az eredmények pár nappal elöbb, a doki nem lesz itt, hogy konzultálni tudjunk.
Még nem tudom nekem milyen "terápiát" fog javasolni. Egyenlőre csak igyekszem tájékozódni a lehetőségekről.

ZsebiKép NanakaKép
drukkolok nektek nagyon és várom a jó híreket!

ZsuKép
Te hogy vagy? Tudod már hogyan tovább, vagy ez még korai?

Stella

Kép
stella9
 
 


Nanaka! Zsebi!!!
Azonnal írjatok, ha van eredmény... Nagyon drukkolunk ám nektekKép
Fea
fea
 
 


Zsebikém Kép Már ezerrel a tesztre készülsz, én meg állandóan rád gondolok. Nagyon szeretném, ha a nevemet a tied követné!

Nanaka Kép Barnásozásoddal mi van? Mi a teszted eredménye?????

Lara Kép Gyönyörű méretűek a tüszőid! Most tessék sok folyadékot inni és sok fehérjét enni.

Snori Kép Az idegesség eltolhatja a mensit. Most azért idegeskedsz, hogy megjöjjön, hát tuttira késik. De ne izgulj. Bízz Krizsában. (Nekem is ő csinált Kép elsőre lombikkal babót!) Persze még egy tesztet azért csinálnék a helyedben.

Reno Kép Tudjuk, hogy itt vagy én ha szépen megkérjük Larát, akkor betesz a táblázatba is hamarosan. Kép Csak kitartás, a most következő napok lesznek a leghosszabbak. Viszont már visszafelé számolsz! Kép A main kívül már csak 5 teljes napot kell kibírnod és a rákövetkező napon már teszt!

Stella Kép Ki a dokid? Egyébként miből gondolod, hogy fogigátlóval kell kezdened? Ha meg mégis lecsúsztok az 1 cn-ről, akkor kérdezd meg, hogy nincs-e más mód, hogy hamarabb kezdjétek. Biztos találtok majd megoldást.

Fea Kép Aki PCO-s az mindig PCO-s. Nálad annyi lehet, hogy túl jól reagáltál a Clostyra és sok tüsző indult el. Ha ilyen hosszúak a ciklusaid, akkor a 9. nap tényleg nagyon az elején van. Tessék sok fehérjét enni.

Kriszta Kép Drukk neked is megy ám Kép Olyan csöndes vagy most, hogy majdnem kimentél a fejemből. Csak Lara táblája segített.
LaraKép Ha ma meglesz Zsebi eredménye, utána tegyél már fel egy frissített táblát kérlek. Ha lehet. Kép

Dóri Kép Gratula a vizsgáidhoz, Lilunak meg az orvosságokhoz. Ti is ügyik vagytok KépKépKép

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Zsebi!!!!! Nanaka!!!!! Miiii vaaaaan?

Fea, én kaptam Menogont, és nekem nagyon megdobta a tüszőnövekedést! Úgyhogy ne törj le, a következő UH már biztos szép "kövér" Kép tüszöcskéket fog mutatni! Nekem egyébként semmi tünetem nem volt tőle, még a szuri helye sem fájt.. De hát ez hormon és ha csak ennyi problémád van tőle, akkor ne is figylej rá! A nyálkahártyára pedig egyél sok fehérjét, ahogy már az előttem szólók is tanácsolták Kép

Kriszta, Reno DRUKK-DRUKK!

Szép napot! Remélem ma hallatnak magukról a zebrák!!
lullaby
 
 


Milyen kedvesek vagytok, hogy így izgultok értem. Hát nagy semmi van, mert tegnap szabályos menstruációm lett, és tudtam, hogy fölösleges is tesztelnem. Persze azért teszteltem ma reggel, de tényleg fölösleges volt. Este kisírtam magam a kádban, és eldöntöttem, hogy nem fogok szomorkodni, hanem felszabadultan élvezem az életet. Mindenesetre elég síri volt otthon a hangulat, még nekem kellett nyugtatnom aférjemet, mielőtt belőlem is kitört volna. Minden jót nektek, annyira aranyosak vagytok.
nanaka
 
 


Woodi, segíts! Csak nektek árulom el, hogy ma reggel csináltam egy tesztet, ET. után 8. napon vagyok. Persze negatív lett, ugye nem is lehetett volna más. Nincs olyan, hogy már ilyenkor kimutatná a pozitív eredményt? Ne vessetek meg, igazából tudtam, hogy nem lehet más, de olyan jó volt addig a pár pillanatig rosszalkodni. Aztán most meg egy kicsit leeresztettem, nem semmi milyen hangulatváltozásokat élünk meg ilyenkor! Szóval, bocsássatok meg, csak előttetek vállalom, hogy ilyen hülye vagyok.
Lullaby, köszönöm!
Ja, és én már benne vagyok a táblázatban, büszke is vagyok rá.
Zsebi és Nanaka, gyertek gyorsan!
reno
reno
 
 


NanakaKép
rettenetesen sajnálom Kép!

Kép
stella9
 
 


Sziasztok Csajok!

Megkaptam az utolsó Suprefactot!!! Kép

Zsebi drága,
már tűkön ülök!!!

Fea,
ne izgulj, még nagyon az elején vagy és a tüszők is gyorsan nőnek. Nekem ami kedden 16mm-es volt, csütörtökre már 22mm lett. Úgyhogy a tieid is hamar megnőnek. És persze a mnyh is szépen fejlődik majd ez idő alatt Kép Ja és persze sok-sok fehérje: joghurt, túró, pipihusi és folyadék.

Nanaka,
Olyan büszke vagyok Rád! Nagyon erős és bátor csaj vagy, le a kalappal előtted, hogy még Te vígasztaltad a párod. És olyan jó, hogy már most előre nézel és nem adod fel. De azért ne hagyj el minket, légysziiiiii!!!

Reno,
mi aztán max. megértjük, hogy teszteltél. Az inszem után én is folyton teszteltem, ha kell, ha nem. Úgyhogy ha ez megnyugtatott (akár csak pár percre), akkor jól tetted. Azon meg ne agyalj, hogy - lett, hiszen az ET utáni 12. napon ágyazódik be a babóca, úgyhogy van még időd a zebráig Kép

Woodi,
olyan jó, hogy benéztél. Hogy vagytok?
Persze, hogy frissítem a táblát, de még Zsebi eredményét megvárom.

Lányok!
Két közérdekű kérdés:
1. Mikor kaphat Woodi a zebra helyett babócát a neve mellé? Már megvolt az 1. uh, szerintem már jár neki, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2. Nem tudom mi van az itthoni gépemmel, de nem enged mellékletet feltölteni. Én elkészítem a táblát, csak valaki tegye fel helyettem. Tudna valamelyikőtök segíteni (aki sűrűn jár erre)? Légyszi, légyszi!

Köszi:
Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Nanaka sajnálom Kép
Hajtsd végre a döntésed, legyél életvidám, és jókedvű, nemsoká itt a karácsony és hamar elmegy az idő a következőig. Van fagyibabátok? Mert akkor hamarabb is lehet a következő nagy lépés!

Reno, szerintem bocsánatos "bűnt" követtél el, és már megkaptad a büntetésed, mert negatív lett MOST. De ne félj ettől még lehet két csíkos, csak annak fránya néhány napnak bizony el kell telnie, ahhoz, hogy a teszt mutasson valamit. Próbálj meg kitartani addig és nem sokkolni magadat a negatív tesztekkel! Kép Kép
L
lullaby
 
 


Lara, ez most nagyon jól esett! Esendőek vagyunk...
Nanaka, te tényleg egy hős vagy!
reno
reno
 
 


Sziasztok!
Sajnos nekem sem sikerült kártyavárként omlott össze az álmom! Majd jelentkezem!

Akik még tesztre várnak ne adják fel és ne keseredjenek el tessék megmutatni hogy kell ezt csinálni!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi
sajnálom Kép

Kép
stella9
 
 


Zsebi!!
Nagyon sajnálom, annyira drukkoltam és bíztam a sikerben!!

Nanaka!!
Sajnálom, de irigyellek amiért ilyen pozitív vagy!

Sziasztok Lányok
Olvaslak Titeket minden nap, néha írogatok is! Mindenkinek megy a drukk folyamatosan!!!
Tegnap voltam dokinál, ha tudnátok pár dologban segíteni azt megköszönném!!
Szóval régebben volt a prolaktin szintemmel baj, de mostanra a vérvételek alapján elmúltak. Tegnap viszont a doki felírt Bromocryptint (amit arra szoktak adni) mert megvizsgálta a melleimet (nagyon erősen összenyomta és jött belőlük vlami lé (bocsi)..szóval ilyen módon vizsgáltak már valamelyikőtöket? Meg ez alapján meg lehet állapítani, hogy a prolaktinommal van gond?
Előre is köszi

Üdv
Évi
evike1975
 
 


Zsebi,
szörnyem sajálom Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Szia Évi, ha jön a melledből váladék, akkor biztos, hogy magas a prolaktinszinted, mert hisz az a tejelválasztásért felelős hormon. Azért csodálkozom, hogy nem nézte meg vérből is a szintet... Nekem is magas a prolaktinom, de nekem most a lombik alatt nem adtak Bromot, biztos a lombiknál ez nem érdekes...(??)
nanaka
 
 


Reno Kép Ejnye-bejnye Kép Még a 14-en is alig fogja kimutatni!!! Türelem! Nincs kedvem eljönni hozzám kicsit adatot rögzíteni? Kép Hátha elvonom a figyelmedet, ha már te nem tudod. Persze megértelek, ha nem lett volna semmi bajom, akkor valszeg én is ilyen "izgága" lettem volna.
Próbálj aludni, ha tudsz. Az alvással sok idő elmegy. Hétvégén mit csinálsz?

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Zsebi JAJ NE! KépKépKép

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?