Új privát üzeneted érkezett!

jaj Ancsa! Micsoda cuki hurkák!! Jankának még nincs ennyi, konkrétan a vékonyabb gyerekek közé sorolnám. Pedig tök zsíros a tejem.
Kép
ebba
 
 


Ebba: tuti, h én is elkiabáltam, így szokott lenni… Az éjszakai egyedül alvás biztos, h csak véletlenül sikerült, DE azért a remény hal meg utoljára… Én biztos nem fogom erőltetni, ha megy megy, ha nem akkor meg marad! :-D
Akkor Te is jól el tudod tölteni az éjszakát agyalással, vmelyik éjjel épp azon gondolkodtam mennyivel jobb lenne, ha inkább aludnék, de aztán addig agyaltam, amíg még 1 órát fent voltam…
Hát, a sztorikra én is, meg az emberekre is… már azon veszem észre magam, h alig várom, h vkivel összefussak az utcában. Azokat a néniket, bácsikat akiket eddig kerültem, mert tuti egy óra alatt nem tudtam szabadulni tőlük, most konkrétan letámadom, h nyomasson vmi kis pletyit! :-D :-D és a postással is ez a helyzet! Ez már a vég!

Hallottátok megint jön a hóóóó:-( :-( Én már virágokat akarok, meg jó időt, meg azt, h Boldi ne üvöltse végig az öltözködést, Ő is tavaszt akar!

Kép

Kép
vikoo
 
 


Hali!

Vikoo: Én most speciel még ennek az időnek is örülök: ) Találtam a H&M ben tök jó sapkákat jöhet a tél! Majd jól meghógolyozzuk a gyereket! Nincs is tisztább levegő ennél: ))
persze azért én is tavaszpárti vagyok: ) nem véletlenül lettek novemberiek a babák: )) már éreztük a tavaszt: ))


Ebba: Nem bivalkodás, hanem bivakolás: ))
igazából szabad ég alatt alvást jelent egy szál hálózsákkal vagy anélkül:)) Abszolult nomád: )) DE PISZOK JÓ

JA Eclipse a sztorira én is kiváncsi lennék: )) " véletlenül" beszorultál egy járatba, hogy apa kimentsen? :lol:

Na megyek etetni, de előtte: Köszi a könyv linket Ebba: ))

Nava: A Zorka szeme az első képen tök olyan mint a tiéd: ))

Aranyos:
Hát egye fene ne jelentkezz: ) Érezd jól magad apival: ))
Hmmmm BALATOOON hmmmmm de mennék már úszni......
Egy nyári balatoni tali nem lenne rossz.....................
na de az errébb van........................

na pussza

Kép
Kép
eta
 
 

 
 

Fogzás nekem is furcsa, de Baluka is már vagy 2-3 hete nyálzik rettentően.
Légzésfigyelőt mi is használunk Angelcare bébiőrös, nagyon meg vagyunk elégedve. Már nem alszom kicsimmel, több mint egy hónapja, addig én is ott csöveztem. De a bébiőrön keresztül egyből halljuk ha fent van. Nagyon meg vagyunk vele elégedve pl, egyszer sem riasztott tévesen (élesben sem hála), nappal is be van kapcsolva, jó nagy az érzékelője, kétlapos, még le sem tud róla mászni.

Érdekes, nekem nem hiányzik az életem, bár már írtam, hogy Baluci nem korlátoz túlságosan, meg elég sokat megyünk vele, igaz, hogy orvoshoz, de az is kimozdulás. Engem ez az életforma most tökéletesen kielégít, nagyon messze van még, de már eéőre rettegek, hogy hamar el fog telni és menni kell vissza dolgozni.

Kispasik kár, hogy nem hordhatnak fejpántot. Nagyon tetszik, nagyon cuki. Hát igen.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ilyenkor bőgök egy sort, mert eszembe jut a kicsikém :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Botallo vezeték Kittinek is nyitva maradt, de gyógyszeres kezeléssel zárták, mert addig nagyon instabil volt a keringése.

Fejtartás, csörgőfogás stb. A SOTE I. fejlődésneurológián Balut teljesen rendbe találták, ott korrigált kort néznek. Tegnap voltunk a Margitban is a barbártelepen fejlődésneurológiai kontrollon, ott pl. hiányolta a banya dr, hogy nem nyomja ki magát hason fekve a kezével. De nem érdekel, nem viszem ide többet, mert semmivel sem jobbak, mint a Baross utcában, nem beszélve, hogy egész napunk ráment. Jaaa és azt mondta drágámra: " ez a gyerek nagyon dagadt" , blogomban már megírtam, mindenki fel van háborodva. Jó, Balu nem soványság már, de azért szerintem nem annyira duci, hogy ezt szóvá kellene tenni. Védőnő sem követelte még ezt tőle, egyébként oldalra fordul, de még hátról hasra nem. Csörgőt megfogja, rázza, de ebben én sem vagyok 100% biztos, hogy tudatos. Fejét szépen tartja meg minden, csak ez a fekvőtámaszozás nem megy, de ezen azt mondta a banya csak egy dolog segít, hogy éber állapotban mindig hason van.
Valaki kérdezte milyen ez a vizsglat - igen, ez az amikor forgatják, mászatják, nyúzzák húzzák, elemi reflexeket néznek és ebből ők egyből látják, hogy rendben van-e vagy sem, van-e idegrendszeri károsodás.

Maccs
vörösmacska
 
 


Minden topikbaba gyönyörűséges!!!!!!

Fogzás
A fogcsírák már mozgolódhatnak az állcsontokban! Ez járhat fájdalommal, rossz érzéssel.
Ecsetelők: csak a nyálkahártya felső részét zsibbasztja el.

Kuki
Nekem gyereksebész, gyerekurológus azt mondta, hogy egy éves kor alatt nem szabad hozzányulni, utána is csak nagyon óvatosan, amennyire enged.

Eclipse
Sztori??????

Cicamama
Blogodat hol lehet olvasni????
Kiskandurod nem is dagadt! (képen egy nagyon szép babácskának látszik). :wink:
Vendég
 



borostyánnyaklánc:

nekünk van,karácsonyra kaptuk.Azon kívül,h Bekinek fantasztikusan jól áll,ettől még csajosabb,még nem nagyon tudok véleményt alkotni.Szeretjük,majd meglátjuk hosszútávon hat-e.De én sok pozitív visszajelzést hallottam róla. :lol:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Vikoo, tetszik a 3 pontos elméleted, konkrétan hangosan visítottam rajta, na meg az elfelejtős sztorin is!!! :lol:
Hajpánt: aranyos vagy, Zorka is cuki lenne benne, ha el bírná visleni. Ugyanis karira kapott egyet, ami épp jó volt rá, hát nagyon nem komázta :roll: de lehet olyat, ami nem passzol annyira a fején, elvislené... Egyébként nagyon cukker vele! Le akartam fotózni, de mondta a család, h. ne kínozzam már a gyereket a saját gyönyörűségemre :D

Akkor én kivételezett helyzetben vagyok, mert alattam kettővel laknak barátnőmék, közvetlenül alattunk lévőkkel is jóban vagyok (de nem talizunk egyikükkel sem napi szinten), ráadásul anyum is sokat jön, na meg van egy régi barátnőm, aki minden nap jönne, csak azt meg én nem szeretném... :oops: Szóval nem dumálok!

Eta, hát ja, tudom, mindenki ezzel jön, h. tiszta anyja! Amúgy azért apa is van benne bőven!!! :wink: Csak a szem vonala az enyém, úgy értem a szemöldök alatti sáv, meg talán az orra, ja és a tekintete :D

Macsek, örülök, h. minden rendben Baluval! Méghogy kövér??? Ne is foglalkozz vele, a kövérség nem itt kezdődik!

Jajj, képzeljétek, voltam turiban és vettem kicsi Zoonak egy hálózsákot, egy rugit, egy kis dzseki-félét, és egy kisnacit, kemény 2300 pénzért! Előtte meg, normál bababoltban egy pamut rugit 2000-ért... :shock: komolyan mondom többet nem vásárolok babásban, mert eszméletlen árak vannak. Most nem csak erre a 2000 Ft-osra gondolok feltétlenül...
Ja és a kiskabáton kívül minden pink és annyira édes!!! Olyan boldog voltam!
Múltkor megfogadtam, h. legközelebb már magamnak is vásárolok, de nem jött össze :lol:

Ancsa, remélem, nem bántottalak meg a kisbetűssel!!! Csak annyi pedofil idióta barom járkál szabadlábon! :twisted:
Mert ugye már sokszor bebizonyosodott, hogy nagy az Istenállatkertje és kinyitották a karámot is! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Kriszta írtam privit, hogy hol a blogom.

Maccs
vörösmacska
 
 


Sziasztok!

Nav - én is bevásároltam Adélkának. Olyan édi cuccok voltak, hogy gondoltam már a nyárra is, nem bírtam megállni :oops: :oops:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kriszta
Mozgásfejlődés - én már a járókába se merem tenni Adélt, mert azt olvastam máshol, hogy az sem jó ...... teljesen tanácstalan vagyok, és ebben tök béna :oops: :oops: Azóta szinte egész nap cipelem magammal a házba - Ati miatt ugye "szabadon" nem hagyhatom, és mindig az adott helyen teszem le nagy ágyra, szőnyegre. Mert én vagyok a 7-es pontban leírt szülő, aki attól fél, hogy kislánya le van maradva a fejlődésbe.

Adélka is nyálzik, és az öklét eszi, még akkor is, ha nem éhes.

Szintén Angelcare, és én is csak jót tudok róla mondani.

Macs - Sokat vaciláltam, hogy megkérdezzelek, olvashatom-e, hogy mi van Veletek. Végül nem mertem, mert én nem vagyok olyan erős.
Méghogy Balu dagadt?! :twisted: :twisted: Olyan helyes fiúcska, és olyan húsban van, mint általában a picibabák!!!!!

Ha tudok, akkor én orrba-szájba lakberendezős műsort nézek a Zone Club-on. És nincs más témám, mint Adél.

Vikoo - a kialakult rend hiánya miatt nem jók a hétvégék. Mi Adélkával ketten olyan jól elvagyunk, simán megy minden. Hétvégén nyüglődés, meg ilyesmi.

Nav - vigyorka Zorka annyira édes!! :D

Eta - én a vizipólósokért vagyok oda :wink:

IKEA-s taliról kép?? Csajok, dobjatok már valamit. Annyira sajnálom, hogy nem tudtam elmenni.....

Aranyoska - de jó ez a sok közös program apával!!!! Jó lenne nekünk is, de nem megy.

Dorka - Luca és a masnija felejthetetlen :D

Rólunk: durva egy nap volt. mosás, takarítás, itthon két gyerkőc, aztán hárman elmentünk pénzért, a ruhákért és az üvegeshez. Ki vagyok, mint a liba. Na megyek, mert még ki kell teregetnem, És lazulok még egyet elalvás előtt, bedobok egy Karamalz-t.

Szép estét!!!

mikegirl
 
 


Halihó!

MEGJÖTT A NANDU KENDŐM: )) dvd-vel: ))
azt hiszem megvan a napi elfoglaltságom....
Gizus alszik... gyorsan főzök valamit, aztán húzunk mérlegelésre, éééés utána kendőzöm...................
Remélem bejön: )) 4,6 osat rendeltem olvasva a hozzászólásaitokat! 7000-ért nem volt drága ugye?? nyugtassatok meg.... lécci

majd küddök képeket ha sikerült felkötnöm

Navi!
Tényleg sok barom él kicsiny országunkban: ))

Macs:
én is elégedett vagyok azzal hogy anya vagyok, de ugyanakkor rosszul érzem magam, hogy nem hozok pénzt a házhoz és mindig kérnem kell, tudjak vásárolni..................
elküldöd nekem is a blogcímedet?
Ami pedig a sok "megfigyelést" illeti nem tudom mennyire kell ezt túlzásba vinni, hiszen minden gyerek más, és sokszor a doki olyan hülyeséget mond amivel tök elveszi szegény anyuka életkedvét.....

Szerencsére a mi védőnőnk és dokinőnk tök jó fej! látszik hogy imádják a gyerekeket, és segíteni akarnak nem pedig kioktatni, okoskodni.............
Na lassan indulnom kell és még főzni akartam...........

Léci képeket küldjetek a taliról!!!

Puszi Eta

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok!

Ezt nem fogjátok elhinni!
Voltunk 3hós védőnő látogatáson, és azt mondta a csaj, h 4hós kortól adjunk a babának 2naponta egy anyatejbe vagy forralt visszahűtött vízbe áztatott háztartási kekszet (!!!!!!!!!!), h ne legyen lisztérzékeny. Ez az új trend! (kizárólag anyatejet fogyasztó babáknál is!)

Nyugtassatok meg, h ez baromság!?!?!?!?!?!
Én ilyet nem fogok csinálni az tuti!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Vivi, hát szerintem is ez egy ökörség!!! Én sem fogok ilyet adni neki, hiszen még amikor elkezd szilárd kaját enni a baba, akkor is csak nagyon folyósat, pépeset kap, hogy megtanulja egyáltalán lenyelni, nem? Vagy rosszul gondolom? :?
Nekem védőnő kerek-perec megmondta, hogy 6 hónapos korig, ha tudom, csak szoptassam, kizárólag anyatejet kapjon!
És sem vagyok lisztérzékeny, mégsem etettek velem háztartási kekszet! :lol:

Eta, szerencsére nekünk is normális a védőnőnk és a dokinőnk is! :wink: Na meg én amúgy sem vagyok egy kötözködős típus és elfogadom mások véleményét, főleg ha tapasztaltabbak nálam! Van olyan barátnőm, aki mindent mindenkinél jobban tud és szerinte minden orvos hülye, stb.... no komment :roll:

Májki, köszike vigyorka Zorkar nevében is! :D
Nagyon csini cuccok, ügyes vagy anyuci! Majd én is lefotózom a rucikat, csak mosásban vannak!
Úúúú, én el sem tudom képzelni, hogy van képes ennyi mindent csinálni két kisgyerekkel! Le a kalappal!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Wivi - hát én sem fogom Adélkát ht kekszeztetni most, az biztos.
Hogy mik vannak... :shock: Biztos angol tudósok állnak a háttérben.

Jaj, Nav, éppen most ülök itt összetörve és magamba roskadva, sirdogálva. Dehogy kell engem dícsérni. Tök gáz két gyerek után ezt mondani, de per pill alkalmatlannak érzem magam a feladatra. Nemtom hol rontottam el, de Atival egyszerűen nem bírok. És ez most nem a testvérféltékenység dolog....
A Tesco-s cuccok még száradnak, de majd arról is dobok képet. Ez a használtruha részleg volt :lol:

Eta - hát, ha letelik az ominózus majdnem 6 hónap, nekem is kérnem kell, és tényleg nem túl jó érzés....
De ami most igazán bánt, az az Ati kérdés.

Többgyerekes anyucik, kivel tudok ezekről a problémákról beszélni? Skype-ra jönne valaki, hogy eszmét cseréljünk? Adjatok tanácsot, mert nagyon kész vagyok lelkileg emiatt.

mikegirl
 
 


mike! Nekem csak Janka van, nem tudok segíteni, de azt tudom, hogy az esetek többségénél van testvér féltékenység...Még én is emlékszem rá, pedig köztünk az öcsémmel 5 év van. Nehogy már e miatt parázz, ez a természetes, hiszen eddig Atinak te voltál csak, most meg már úgy érezheti, hogy nem csak ő van, ami igaz is. Túl lesztek rajta nemsokára!

nava ésa többiek! Nekem is mondta a védőnő, hogy ez az új trened, de majd holnap jön ki, és mondta, hogy kifejti bővebben. Kíváncsi vagyok...
Én azért 6 hónapos kora előtt elkezdek neki adni ezt-azt, pedig sok tejem van. Szokjon csak hozzá, na nem kolbászt, csak mondjuk almalevet, almapépet.

eta! Várom a híreket! Milyen? Hogy haladsz? Ha elakadsz, akkor szólj, mondom, én melyiket használom Jankával. Mondjuk én csak azt az egyet, de nekünk bevált, most is itt szuszog :)


maccs! Nekem is megírod a blogodat?

Csajok! Nem kellene egy tablót csinálni a babákról? Olyan közöset.... És el lehetne küldeni a 2011 novemberieknek, mert már lassan ők is itt lesznek velünk :)
Végre én is ki tudtam menni Jankával baba kocsizni, nincs köd és szmog, aludt is vagy 2.5 órát a kocsiban.
De jön az influenza! Hallottátok?



Kép
ebba
 
 


Sziasztok!

Nekem is tetszett a minitali! Jó volt találkozni Veletek, és végre kimozdulni! Nagyon tanulságos volt :D ;) Legközelebb a babakocsi alját is viszem :D :D Kép nem készült...

Mike: Nekem is csak Benci van, sajnos én se tudok tanácsot adni. :( Viszont ne magadat hibáztasd, annyi mindent megteszel!

Navi: Igen, én pecsételgetek. Pedig ez azelőtt nem volt "szokásom".

Gyancsi: Benci azt hiszem magától kakilt végül. A kamillatea semmit sem csinált, majd vasárnap megint hőmérőztünk, de akkor se volt semmi, majd utána kb1,5-2 órával kirakta a mustárt :D De nem volt annyira sok, mennyiségre kb mint amikor naponta kakilt. Csak sűrűbb volt.

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Sziasztok Csajok!

Fejpánt:

megkérdeztem mindent részletesen anyós pajtitól: 800,-/db.
Aki 5 fölött kér, ott 650,-db.Plusz a postaköltség, de szerintem el lehet küldeni levélként.
Ahová tenni akarod, ott mértem le legalábbis én, a fejkerületét, ilyen plüssös anyag, nyúlik is, de mivel nem szorul annyira a fejére, szerintem nagyon szuper.
Csak a színeket írjátok meg, most láttam csinált rózsaszínt meg fehéret, az a leggyakoribb:)
Lehet, h. már kérek jutalékot tőle:)Mármint anyósomtól:)
Csak azért mondtam a privit, mert ott biztosan észreveszezem!

Vikoo, nálunk is a napirend=nyugalom.De hétvégén mindig felborul, meg pl. tegnap is, mert barátnőztünk Lucával.
A teóriádon én is jót nevettem:)

Mikegirl, kitartás!Sajnos én nem tudok segíteni, de veled vagyunk!

Macs, én ezeket a dokikat nem értem, ha nincs tele hurkával az a baj, ha van rajta, akkor meg az!Ne foglalkozz velük és kész!

Csajok, akik voltatok a talin meséljetek!!!

Eclipse, engem is érdekelne a story!!!

Eta, remélem bejön a kendő, nálunk nem lett sajna favorit:(
Havanese kiskutyám van, eredetileg az ő neve Dorka:)
Hogy van a lelked?


Csajok, mennem kell, pedig még annyi mindent szerettem volna, Andris is Luca megjöttek a sétából, és Luca enni kér!

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Mike:priviben küldöm a skype elérhetőségemet.

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


mike!
Te mennyiert veszed a Karamalzt a dmben? En a tescoban talaltam 209 ftert. Ma egyet megitt a es tenyleg tobb a tejem. Egybol lehuztam az uveggel, pedig gondolom jobb lenne legalabb delelott es delutanra elosztani. Te hogy iszod?
En szivesen beszelgetnek veled, de nem tudok skypeolni. Nekem is bonyolult az elet, bar nem a testvesfeltekenyseg miatt. 20as vagy 30as a mobilod?

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


mike!
Mi akar meg ossze is futhatnank, hiszen alig 20 percre lakunk egymastol. Orbottyan utan a masodik falu Vac iranyaba. Szoktunk Godollere jarngi.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


csajok! SÜT A NAP!!!!!!!!! most alszik Kócim, de szopi után sétálunk egy nagyot. 11 után jön a védőnő is, megkérdem tőle, mi ez az új kekszes őrület, és utána mesélek :)

angie! Olyan jó nektek, hogy közel laktok egymáshoz..én senkivel nem tudok talizni. Na majd egyszer elmegyek egyre Pesten.

dorka! És a kutyus bent van veletek? imádom én is őket, bár nekem 2 spánielem van, akik kiszorultak most, de van nekik egy tuti jó szoba a pincében csinálva ággyal, meg mindennel.
Miért nem jött be a kendő?

vikoo! Mi újság? Rég nem írtál! Babucival minden rendben? hol aludt éjjel? :)
Nálunk a helyzet változatlan, velünk az ágyban.



Kép
ebba
 
 


Helló Csajok!

A gyerekek alszanak!!!! Ati 4-kor kelt, Adélnál meg ez természetes ugyebár. De ha kelnek, akkor irány a szabadlevegő!!!! Itt is süt a nap, kék az ég!!! :lol: Szóval ébredés után semmi nem tud majd visszatartani :lol:

Ma már elmentünk a dokihoz papírért, hogy Ati mehet hétfőn oviba, aztán megjártuk az Aldit. Indulás előtt és után, két részletben, de ebéd is elkészült azért :)

Angie - ok, fussunk már össze!!! El is jöhettek hozzánk, és akkor a szopiztatás simán megoldva. Aztán majd sétálunk itt a környéken.
Vagy összefuthatunk ketten is, gyerkőcök nélkül, és akkor beülünk valahova.
Mi Tesco-ban vesszük a Karamalz-t. 11-körül iszok egyet, és ha kevesebbnek érzem a tejcit, akkor délután is még egyet. (PLusz a 2 liter Mecsek tea.) A mobilom 20-as egyébként.

Kinga - köszi, már fel is vettelek, írtam is.

Olyan jó, hogy csapatostól segítetek!!! Hátha lehet rajtam javítani :wink: És rendik vagytok, hogy írjátok, hogy ne magamat hibáztassam....

Dorka - helló üzletasszony!! Benéztem a régi topicunkba, és először azt hittem, rossz helyen járok :lol: Aztán láttam, hogy anyósnak hajtod az üzletet. Nagyon rendi vagy!!!

HT kekszes történet - védőnéninket megkérdeztem, és a következőt mondta: 1,5 éve egy szoptatási továbbképzésen hallotta először, hogy ha a babák 6 hónapos korig találkoznak gluténnel (nem ht keksszel!), és úgy, hogy még szopiznak előtte és utána is, akkor kisebb az esélye a lisztérzékenységnek. De ő azt és úgy tanácsolja, hogy szopizós babáknál 5 és 6 hó között, aki meg nem szopis, vagy kevés a tej, kap más kaját is, akkor ott lehet korábban is, szóval ha kap a baba egy kis répát vagy krumplit, akkor arra tegyünk egy pici lisztet. De csak annyit, mintha pl sóznánk az ételt. A ht kekszet semmiképp nem javasolja, mert abba rengeteg más minden is van. Szerinte a liszt a tuti.
Na, így már nem is hangzik annyira elvetemültnek a dolog. De reméljük, hogy lesz tejci bőven, és ráérünk még ezzel 5 és 6 hós kor között foglalkozni :wink:

Na, megyek ebédelni, hogy legyen miből tejci. És bedöntöm hozzá a délelőtti söröcskémet is :lol:
Puszi mindenkinek!!! (Ma jobb a kedvem, mint tegnap volt :wink: )

mikegirl
 
 


Sziasztok Csajok,

Én is vagyok, néha beugrok olvasgatni, de rengeteg elmaradásom volt a házimunkával, így az elmúlt 2 napban az került előtérbe… és még így sem állok sehogy! :-( :-(

Boldi továbbra is velünk alszik, nappal pedig a kiságyában… most is épp azt várom, h ébredezzen (nem hittem volna, h ilyen is lesz:-D) mert szopi után mi is megyünk egy kicsi csavarogni. Végre jó a kocsim, már vagy 14 hete nem vezettem… Aztán pedig nem ártana a legfelső szintről is kiűzni a porcicákat… borzasztó milyen állapotok uralkodnak nálunk! :-(
1ébként a napokban nyűgösebb volt, szerintem a frontok… Talán a mai napunk már egy kicsit vidámabban telik!

Mindenki ki a szabadba, de az embereket tessék kerülni, mert influenza járvány van!!!! puszii

Kép

Kép
vikoo
 
 


Látom mindenki komolyan vette a ki a szabadba felhívásomat!! :-D :-D :-D Helyes!! puszii

Kép

Kép
vikoo
 
 


Cicamama
Köszönöm!
Kiskandurkád gyönyörű!
Az szinte természetes, hogy most jobban hízik, be kell pótolnia a lemaradását!

Vivi
Mindenre van pro és kontra... csináld úgy, ahogy neked tetszik... :wink:
Én nem szándékozom tejen kívül mást adni Davidnak olyan 5 hónapos koráig. (tej: az anyatej, vagy tápszer)

Itt hideg és szürkeség van.... :cry:
Vendég
 


Guten Tag!

Hellókák! Ma hajig kakiban ébredt a drága: )) És mivel fürdettünk most be is aludt....Ki is használom

Dorka:
A lelkem javulgat, bár vannak mélypontjaim, de persze "számat evésre" mert van ennél nagyobb probléma is...
Pl unokatesómék is egy hetet kórházban töltöttek kétoldali tüdőgyuszival (szintén novemberi baba)

Mi pedig egy bőséges reggeli után kifelé vesszük az irányt! be a kendőbe és irány a turul: )

Ebba: nem tudom melyik kötési mód fog beválni, eddig kettő kiesett...
de tovább próbálkozom............ Nektek melyik jött be?

Macs:
Nagyon jól írsz, kösz a privit:)

Kriszta:
Szeretnék egy nagy adag napsütést küldeni de lehet hogy a sípályák ördögei ezért nem szeretnének engem annyira........... DE KIT érdEkelneK??? Tehát: NAP NAP NAP NAP NAP NAP NAP
el is küldöm gyosan én meg húzok reggelizni, mert Apjuk megterített: :lol:
űKirály élet van mikor itthon van... csók pussza Jó hétvégét

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok!

Micsoda pangás!!! Mindenki kint a szabadban? Jól teszitek! Mi is készülünk! Csak most kivételesen nem én alszom délelőtt... ;)
Bence úgy látszik ráállt a heti 1 kakira. Megint nincs. Remélem majd helyrejön, és nem lesz később ezzel gondja!

Maccs: Megint megnéztem a Baluról feltöltött képet, és nem értem miért mondják rá, hogy dagi! Egyáltalán nem tűnik annak. Igen formás kispasi!

Eta: NAP NAP NAP NAP NAP mára is!!!! :) Eddig jó! Hétfőn se hagyd abba! Nekem is néha rossz, hogy nem én döntöm el, hogy mit csináljak (mikor aludjak... :D). A pénz is szar ügy, régebben megszoktam, hogy bizonyos kereteken belül, ha nagyon megtetszett vmi, megvehettem, de most ugye ez nincs így. Plusz még a sonkák is rátesznek, rámférne néhány új naci... De egy kis napocska mindig jobb kedvre derít! És egyre közelebb a tavasz...

Eclipse: A mandulaolajat is fürdés előtt használjátok?

Mike: Jobban vagy(tok)?

Dorka: Tejci?

Szerdán elmegyek táncra. nem bírom tovább, a tartásom szörnyű, izmaim nincsenek, hurkák meg gyűlnek. Apa pont hazaér, hogy vigyázhasson a kicsi fiára!

Napsütéses vasárnapot Mindenkinek!

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Sziasztok!

Nem fogjátok elhinni, délutántól Adélka elkezdett köhögni :( Nem hiszem el, hogy mindíg van valami!!!!!
Ati megy holnap oviba, apa és én is rendben vagyunk egészségileg. Nálunk már ez is nagy szám 8)

Amúgy a napocskának mi is örültünk, jókat sétáltunk! Na meg volt hétvégén fotózkodás is.
Adélka így fest most (6110g a legfrissebb mérlegelés szerint) :lol:

Kép

Kép

Eta - azt akartam még írni neked, hogy mindannyian szembesülünk vele, hogy mit is jelent valójában, ha az embernek gyereke van: sok-sok öröm, de azért lemondás, aggódás, stb, stb. Szóval szerintem teljesen normális, amit érzel......

Egyébként ma sz@r napom volt, szerintem a közelgő hó miatt. Már reggel tiszta dilibogyó voltam alapból, Ati meg tök kezelhetetlen volt egész nap.
Egyébként semmi extra.

Fiús anyucik - kérdés: megválnék Ati egykori ruhácskáitól. Ha valakit érdekel, privibe írjon, dobok képeket. És bocsi, nem dukmálás akar lenni :oops: :oops: :oops: , csak gondoltam elsőként Titeket kérdezlek meg.

Pusszantás

mikegirl
 
 


sziasztok!

itt a hó megint... talán a hideg kisöpri a bacikat, az inflút..
Megyek ma megpróbálok beszerezni minden homeós bogyót, ami kell, csak az a gond, amit én használok meg kell rendelni, egy bécsi cég termékei, de sokkal jobb, mint a Boiron, amit itt adnak minden patikában, tökmás a higítás, na mindegy nem megyek bele. :)

Szombatra betört hozzánk egy újabb ovis nátha virus, és hát éjszakára már Hannának is jutott belőle. :evil: Szörcsög, köhörész...

Mikegirl,
nálunk is hasonló a szitu, csak még Apa keze továbbra is gipszben-sínben (most is épp a sebészetre ment, mert be is gyulladt a seb és antibio kellett).

Pedig már én is úgy örültem a napocskának..

Megyek, Hanna ébred.. orrszívás stb stb indul a nap.
gigii
Budapest
 
 


Szép napot!!!

Úgy látom, nem sok mindenről maradtam le... :wink:

Májki, Adélka nagyon cukker!!! :D Ugye Ő és Zorka között 1 nap van, úh. mindig várom, hogy írj róla és tegyél képet! (Persze a többi baba sem elhanyagolandó!!!)
Nagyon szépen tartja magát a lánykád! Sajnos Zorka nem csinálja, köszönhetően annak, hogy nem igazán van hason. Eleinte aludt úgy, de aztán nem nagyon és hiába teszem néha hasra, csak nyűglődik :oops:
Sajnálom, h. Adélka köhög! :( Zorka is elkezdte, de most meg semmi baja...

Ami, én tegnap már megcsináltam Réka 3x20 perceséből a hasizmot... hát kicsit izomlázam lett! Nekem is hiányzik a mozgás, bár mostanában szinte minden nap sétálunk 1,5-2 órát, de azért az más, mint egy kiadós edzés...

Megint vettem Zorkának rucikat! Nálunk a Tecsóban 60-70%-os leárazás van! Úgy örültem!!! :D

Na mennem kell, kisasszony felébredt!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Gyorsan két kép...

Kép turis rucik

Kép játék közben

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Anyum azt mondta, ha még egyszer textil pelussal fényképezem, rosszul lesz :shock: :lol: úh. most már figyelek majd!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Helló Csajok!

Tényleg nem volt túl nagy mozgás itt a hétvégén :wink:

MikeGirl-Adélnak jobbulást, reméljük holnapra elmúlik :wink: Nagyon szép a kiscsaj és tényleg nagyon ügyesen tartja a fejét!!!Lili is néha-néha egy -egy másodpercre, de ahogy Navi is írta, Lili is utál hason lenni legtöbbször sajnos....De azért én pár percet szinte minden nap erőltetem neki a dolgot :roll: A súlya az nem semmi a kiscsajnak :shock: :D Mi ma megyünk mérlegelésre plusz a Rota második felvonását is megkapja ma a kisasszony :wink:

Gigi-Nektek is jobbulást, Hannának és Apjuknak is....Mi történt a párod kezével??? :shock: Lemaradtam!

Navi-Szabad egyébként már normális hasizom gyakorlatokat csinálni???Én még nem mertem elkezdeni, de akkor lehet belevágok, mert olyan recegős kocsonyára hasonlít kb a hasam :D :D

Amidaa-Milyen táncra jársz/jártál?

Eta-Az biztos, hogy ezek a kislények se perc alatt átveszik az uralmat és azok a dolgok amik eddig természetesek voltak, most nagy szervezések árán lehet őket kivitelezni ( pl fürdés és evés, na megy a WC) :D ....Szerintem is tök normális amiket érzel, hisz ez egy új szituáció, meg kell szoknia az embernek, hogy már nem úgy van, mint eddig!

Vikoo-Lili is a hétvégén kicsit nyűgi volt, főleg magához képest, mert nem nagyon szokott nyűglődni....Tuti a front miatt, ugyanis mára hatalmas hó esett le mifelénk :wink: Viszont kárpótolt a kisasszony azzal, hogy tegnap és ma is este fél 9-től hajnali 4-ig aludt egyhuzamban :shock: Nem hittem el :D Juhuuuuuu!!

Pénteken Melinda barátnőm kétszeres Anyuka lesz, mert akkora van kiírva neki a császár...És azt mondta, hogy mindent úgy akar csinálni, mint én, mert én milyen ügyesen csináltam :shock: Nem tudom mire gondol, mert azért nyavalyogtam én is kicsit :D

Többiek merre vagytok???

Na lépek gyorsan fürdeni amíg alszik a kisasszony! :wink:

Puszi mindenkinek!

Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Helló Csajszik!!

Azt még értem, hogy a napocska elcsalogat Benneteket a géptől, de mi van a hóval? Betemetett benneteket? :lol: :lol:

Most ment el a doki. Ha rosszabbodik a köhögés, akkor spiropent. De egyelőre nem kell. Azt mondta, van egy kis lerakódás - ezt a büfiből látta.

Gigi - bakker, akkor Neked is jó heted lesz :? Jobbulást mindenkinek!!!

Nav - hááát, Adélka sem egy hason tornász bajnok. Nincs is oda érte, meg a kaja is dől belőle. Rajtunk gyúrta magát :lol: :lol:
Hajrá kockás has!!!! Lehet, én is rászánom magam. a turis rucik nagggyon királyok!!! Ügyi vagy :D
Pelusos fotó - ilyenek a hétköznapok :wink: Múltkor vadul fényképezem Adélt, aztán mikor nézem a gépen a képeket, pár képen folyik ki a szájából a cucc....és én ezt akkor észre sem vettem :oops: :lol: Akkor inkább már az ott felejtett pelus.

mikegirl
 
 


Sziasztok!

Megvagyunk ám mi is! :) :D Barni új hóbortja, h amikor mondom neki a kedvenc mondókáját, akkor dumál hozzá, mintha mondaná utánam! Nagyon édes tud lenni a sok öö-höö-ööö. :) :D :D

Képzeljétek el: hátradőlve ülök az ágyon Barni a pocimon fekszik és fogom a két kiskezét 1-1- ujjammal. Egyszer csak a fiatal úr próbált felülni!!!!! Shocked Smile Kapaszkodik a kezembe és erőlködik felfelé. (Persze nem sikerült neki, mert még igencsak picurka ehhez a mutatványhoz, de jót mosolyogtam rajta!)

Mikegirl, Gigii
Úgy sajnálom, h mindig valaki beteg nálatok! Remélem mielőbb véget ér nálatok ez a kálvária! Jobbulást a családnak!

Mikegirl
Nagyon szép Adélka! Lassan visszanő neki felül is a hajacskája.

Navi
Hajrá kockahasssssssssss!!!!!!!!!!! :D :) :) Nagyon ügyi vagy!
Én egyenlőre csak Barni emelgetéssel súlyzózok.... :roll: (Pedig nagyon ideje lenne.....)
Nagyon szép Zorka baba!

Ancsi
Annyira szupi, h ilyen rendes türelmes kislányod van, h azt jegyzed meg, h kicsit nyügi volt!
Drukk a barátnődnek!

Eta
Engem egyenlőre csak az zavar, h nem tudok enni, amikor éhes vagyok, és nem tudok zuhizni, vagy WC-re menni.

Picit irigy vagyok azokra akiknek van segítsége. :oops: :oops: :oops: Nekem anyum havonta 1-2 napra tud csak meglátogatni, mert messze van, a barátaimmal és a legtöbb ismerősömmel együtt. (nemrégen költöztünk ide a Vácra Győr mellől.) Igazából én csak a Páromra számíthatok, senki másra nem tudom bízni még egy fél órára se... Múltkor bankba kellett mennünk intézni ügyeket és Barninak is jönni kellett...

Itt havazik....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wivianne 2011.01.24 11:16-kor.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Macs!
En is kerem a blogod cimet. Balazs nem is dagi. Milyen hosszu?

Mike!
Oksi! Akkor meglatogatunk vmelyik delelott, ha Adelka rendben lesz. Ez a het suru, Szilardnak programokat szerveztem, mert mar kezdi zokon venni, hogy minden nap az ovi utan a Zsombort fogom, es nem tatszom vele. Sajnos Zsombort muszaj fogni mert estere nagyon siros lesz, a hasa is meg neha faj. Apa pedig 7 korul er haza, addig meg unatkozik szegenykem egyedul, es az utobbi idoben kezdi ezt makacskodassal lereagalni. 3 delutanra beszerveztem a kis baratait, ma meg anyuek jonnek. Hetvegen pedig mamaek babszinhazba vittek, apa pedig Godollore a Totagas jatszohazba. Ti szoktatok oda jarni. Szilard nagyon szereti. Neked nincs lehetoseged Atit a szuleidre, anyosodekra bizni neha 1-2 napra? Nekem nagyon jot tett hogy egy kis nyugi volt itthon, tejem is rendbe jott,tes kozben Szilard is jol erezte magat, hangoskodhatott kedvere.
Szoval ha jovo heten mindenki jol van, a ho sem torlaszol el, akkor tolem talizhatunk.

Lanyok!
Gyonyoruek a babak es mindenki milyen szep sulyban van. Zsomborom sem panaszkodhat, hiszen 3200 gramot hizott eddig es majdnem 9 centit nott. Biztos igyekszik a 6 honapos unokanovere utan, aki mar 9 kg, igaz o kerek 1 kiloval volt tobb a szuletesnel.
Marbiusban veszunk laptopot es egy jo fenykepezot, es akkor rakok en is jo kepeket. Es jovok majd tobbet :)
Itt szakad a ho, nem tudunk setalni menni :(

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Hali!

Itt 600 ágra süt a nap! majd megint küldök mindenfelé!...

Ki írta hogy atópiás bebét használ?
Te angie?
na mennem kell.......................

Kép
Kép
eta
 
 


Navi: én meg kaptam a célzást, h ugye azért néha leveszem az agyon büfizett előkét, mikor fényképezem Boldit?!
De ennél sokkal jobb, mikor karikor Apuméknál az összes képen a vállamon van a büfis kendő, pedig a gyerek nem is nálam volt. Jól festek rajtuk mondhatom… :-D
Zorka, gyönyörű kis BosZorka! :-)

Mike: Adél is nagyon-nagyon szép, és, h passzol hozzá a háttér, besz@rás!! A köhögés pedig monnyon le!!!

Gyancsi: büntiből, mert olyan ritkán tudsz jönni, mindig képet is kell hoznod Liliről!!! Csak így lesz megbocsizva, h úgy el vagy tűnve, meg aztán imádom nézegetni a csöpp kis Csajokat!!!

Wivi: Boldi nálunk is erőlködik, h üljön, meg, h álljon de én frászt kapok tőle. Mindig mondom Apának is, h ne ültesse, meg álltassa (hűűű,de szép magyaros) mert nem tesz jót a gerincének… Ő meg, de hát a baba akarja! Mondom, Te meg az Apja vagy, neveld meg! :-D :-D

Hójelentés: Dunavarsányban, az ország középső részén még nem esik!!!

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sziasztok

egy kis helyzetjelentés magunkról. bocsánat elhanyagoltalak titeket az a helyzet hogy rákattantam a mosható pelusokra meg a hordozókra ha van egy kis időm netezni az erről szóló oldalakat bújom. szégyellem is magam érte :p

először is Mikegirl Adélkának jobbulást

hasrafektetést Noncsi vagy ahogy mostanában hívom Nojka :) is utálja nekünk is mondta a doki hogy kell. de amúgy már tök ügyesen tudja tartani igy is a fejét nem is értem mért kell erőltetni

torna: ne is mondjátok, már muszáj lenne elkezdeni de otthon egyszerűen képtelen vagyok rá. lehet beszervezem egy babás barátnőmet (most fogunk találkozni kb 10 év után..) jó lenne elmenni közösen valami tornára

Nojka is csomót gagyog már, annyira édes. Ő még csak egyszer aludta át az éjszakát, általában egyszer vagy kétszer felkel, de az a jó, hogy éjszaka magától visszaalszik, nem kell altatni.

Angie tesóméknál ugyanez a helyzet, két kissrác, a picit állandóan fogni kell amúgy üvölt, neki is fáj a hasa. a nagy szegény meg csak unatkozik, őt is állandóan vinni kéne valahova de tesómnak egyelőre nincs mindig ereje, az éjszakáik sem könnyűek. igy most csomószor én segitek most is elhoztam játszóba az űjpesti Oxygenbe mi meg itt vagyunk kint a picivel a hallban. Erik végre levezetheti az energiáit

Dorka ez a masni csuda édes, lehet mi is benevezünk egyre ;)

Eta jó ötlet csinálni valamit gyerekezés mellett, tényleg belehülyül az ember ha nem talál ki valamit. én is elkezdek cikkeket irogatni, bár engem a mosható pelus-hordozó mániám is lefoglal. meg szerintem érdemes minden nap valami rövid programot csinálni, a legtöbb baba imád levegőn lenni nagyokat alszanak

teljesen egyetértek veled abban hogy az anyukák másról sem tudnak beszélni csak erről a témáról.. tegnapelőtt volt nálunk a barátnőm, neki még nincs gyereke, és tök úgy éreztem mintha zavarná hogy másról sem beszélek, csak az altatás, pelus és egyéb témákról. de könyörgöm miről beszéljek ha ez tölti ki a mindennapjaimat? tök rossz volt..

régen én is barlangásztam, azóta van nekem is kisebb klausztrofóbiám.. de én imádtam ettől függetlenül. egyszer tök eltévedtünk és a tesitanárunk beszorult egy járatban.. késő este már sötétben jutottunk fel. hát ma már nem tudom bevállalnék e ilyen izgalmakat

Oltás: hát nekem a szivem szakadt meg nem gondoltam hogy ennyire durva lesz, úgy sajnáltam. úgy sirt mint soha, és annyira összerándult. majdnem bőgtem vele én is

Aranyoska tök jó hogy ennyit segit anyud. mi is beszéltük a párommal hogy majd kéne menni moziba, vacsizni. a mellettünk lévő házban van egy dadaszolgálat, lehet elvállalnák a picit. de valahogy még egyelőre nem merem beadni

olvastam a mini taliról.. remélem legközelebb nem maradok le, szivesen megismernélek titeket

Bedoha ez a fehér csik tetszett :D én is annyira wellneseznék..

Eclipse akkor valamire jó volt az a tanfolyam ;)

Navi nem semmi hogy kicsi Zoo már fogzik. Nojka is sokszor rágogatja a kezét, de nem vettem észre hogy dörzsöli.. mi a hétvégén kaptunk egy rágókás nyuszit az jó lesz. borostyánláncot is lehet veszünk majd meg van valami ibolyagyökér is erre. Zoo is milyen ügyes már hogy nagyjából hagyja aludni anyát. de cukin vigyorog szerintem tiszta anyuci lett :D

enyém lányom is inkább rám hasonlit anyukám mutatott babás fotóimat, kész voltam.. egy az egyben! annyi a különbség hogy nekem már akkor is sötét szemeim voltak, Nonónak meg egyelőre kék, elég világos, reménykedünk benne, hogy ilyen marad

Vikoo én azt érzem, hogy akkor nyűgösebb a babám ha anyuméknál vagy anyósoméknál vagyunk. de mikor a barátnőmék sem jöttek akkor sem viselkedett valami jól. szóval ebben a napirend dologban lehet valami.. ő otthon érzi magát a legjobban. egyre többször van hogy már altatnom sem kell bealszik magától

tegnap este viszont hogy jártam.. egész este orditott de nem gyengén, azt hittem éhes vagy a hasa fáj, de valahogy ez utóbbiról gondoltam hogy nem erről lehet szó valahogy máshogy sirt. na a végén gondoltam átpelenkázom hátha zavarja a pisi vagy valami. hát láttam hogy tök be van gyűrödve a betét, nyomhatta őt. cseréltem pelust utána egy szó nélkül elaludt. de mire erre rájöttem...

Ebba fogamzásgátlót én sem fogok szedni. nekem minden bajom volt tőle, nem hiányzik. majd vigyázunk, ha meg becsúszik egy baba annak is örülünk, úgyis szeretnénk kistesót. bár erre nincs nagy esély mert az első is nehezen jött össze :(

Nálunk babaöbölben alszik Nojka annyira szeretem hogy ott van mellettem. csomószor csak bámulok rá és gyönyörködöm benne. máskor megfogom a pici kezét. el sem tudom képzelni mi lesz ha kinövi. annyira nincs szivem nagyágyba tenni. tudom, lüke vagyok

Macs örülök hogy rendben vagytok. Fejpánt.. :( jó hogy tudsz sirni, az biztosan segit

Navi én vaterán vettem kb 40 db babaruhát 8000-ért. többségük tök jó állapotban. tényleg vétek bababoltban vásárolni. de néha én is elcsábulok

Vivi ez a keksz dolog nekem is nagy ökörségnek tűnik. ilyet én se adok tuti

Mikegirl nagyon édi Adélka is

lányok próbálok gyakrabban jönni meg képet is hozni, azt is igértem.. tudom mindig csak igérgetek de most tényleg :D:D

Kép
vayacon
 
 


Akkor közkívánatra Lili baba fotók :D

Kép
Kép
Kép

Még van egy pár csak a fénykézőn vannak , le kell töltenem a gépre őket :wink: ...De délután hozok még fotót :D

Puszi nektek!!!!!!!!!!!!

KépKép
gyancsi
 
 


de szép ez a Lili baba!!!
kis huncut szemei vannak:)

hát..csajok!!Nem volt valami jó éjszakánk, ill. kettő nem jó volt... 1.5 óránként evett, utána meg sírt, nem jött az a fránya pukk :( Én teljesen kész vagyok. Nekem, akinek hajdanán 10 óra alvás kellett. Most meg még fejni is kell, így kb 4 óra megvolt, így rohanok is egyet hunyni, míg Janka kint alszik a babkocsiba.
Jelentem, süt még mindig a nap!!!!

Kép
ebba
 
 


Ebba: Aludj, használd ki az alkalmat!!! Újabban én is igyekszem, reggelente visszaalszom, ha Benci hagy. Csodákra képes! Nekem is 10-12 óra az alvásigényem. Bencinek volt kitől örökölnie a szunyamanóságot :)

Mike: Adélka nagyon csinos kiscsaj! Köhögés múlik?

Navi: Mindig irigyeltem azokat, akik otthon egyedül tudnak edzeni ;). Zorka nagyon édes!

Gyancsi: Lili nagyon tud nézni :), nagyon cuki! Én nagyon szeretek táncolni, sajnos nincs semmi előképzettségem... :( Amit régóta csinálok, az a hastánc, mellette jártam salsára (kubai + LA), rockyra, modern- tánctréningre, rockyra, reggaetonra, társastáncra... És pont swing tanfolyamot kerestem, amikor megtudtuk, hogy Benci a pocakban van :). Egyszóval lelkes vagyok... :D :D

Bencinek extrasz@r napja van, jó régen volt ennyire nyűgös. Nem bírja a havazást - pedig már süt a nap :(

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Sziasztok Csajok!

Az előbb írtam, kb 10 részletben reggel óta, elszállt:(

Ma nekünk is extra nyűgös napunk van:(

Hajpánt: aki szeretne írjon privit, ott nyomon tudom követni az eseményeket:)

Mike, Adél gyönyörű, és szép kis súlya van.Kis tündér!!!Luca is köhögött reggel, de úgy döntöttem, h. holnapra kutya baja sem elsz és persze Adélkának sem.
Hogy vagy?Vkivel tudtál beszélgetni?

Ami, az hiszem a tejem visszajött szépen, szedem homeós bogyót meg iszom a Karamalzt.
Tánc az nagyon szuper hobby, én is járnék szívesen:)
Kitartást a szar naphoz!

Navi, édes kis Zorka!!!!Tényleg nagyon hasonlít Rád!!!!

Gyancsi, írok mindjárt privit:)
Lili édes, annyira mosolyognak a szemei!
Melindának drukkok!

Vikoo, neketek nem csökkent a visszabüfik száma?Mert nekünk egyre kevesebb.Lekopogom.
Beadattátok a Rotát?

Csajok, a nagymamám kitalált, h. kifizeti a Rota elleni védőoltást, elleive nem is oltás na, mindegy.Nem akartam elfogadni, de ragszkodik hozz.Mennyibe is kerül?Ti beadattátok?

Angie, fényképezőért irigy:)Én már régóta szeretnék egyet:)


Ebba, pihenj akkor!!!!

Eta , kirándulás megvolt?

Megyek, még próbálok én is képet rakni!

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Kép Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Itt is zuhogott de hál istennek egy óra felé elállt és ki tudtunk menni sétálni.

Mike,
jobb már a a lelked? Engem érdekelnének a cuccok ha elküldenéd priviben.

Angie, Mike,
én veresegyházi vagyok. Csatlakoznék a talitokhoz ha nem baj. Sajna a két gyerekes családanya témához nem tudok hozzászólni de ami késik nem múlik. Angie a veresi Kpp-Kopp játszóházról is csak jót hallok ha nem akarsz elmenni Gödöllőig.

Ebba,
jó ötlet a tabló! HAJRÁ CSINÁLJUK!!!!! Tényleg, mindjárt nyithatjuk a 2011 novemberi babák topikot. Úgy tudom ez így hagyomány!:wink:

Gyancsi,
nem tudom császár után nem-e korai a hasazás?!?!?!

Csajok,
halottatok valami olyanról, hogy a ROTA elleni cucc csak két éves koráig véd?

Kép
Kép
haynii
 
 


Adél, Zorka, Lili, Luca
Gyönyörűségek!
Nem is tudom, melyik lánynak kellene udvarolnunk :wink:

Mikegirl
Jobbulást! Most már tessék valami betegségűző praktikához folyamodni! :wink:

Gigi
Nektek is jobbulást!

Hasonfekvés
Jó ha időnként hasrafordítjuk a babákat! Ha nem szeretik, meg lehet próbálni pl. szopipárnán.
Jó még a nagy labda is!!!!

Angie
Várjuk rólatok is a képeket!

Ebba
Én is próbálok akkor aludni, mikor David elpilled... :wink:
Vendég
 


Hali!

Gyors jövök: ))

Ebba: Tabló szerintem is jó ötlet, csak kérdés ki az aki megcsinálja: )

Dorka:
Kirándultunk, de csak egy órát, mert apjuk a fokozatosság híve, de nem is baj, mert én rögtön hegyet, meg sziklát másznék ha rámjön :lol:
Szóval kipróbáltuk a kendőt és az elöl keresztezett "ülős" bejött. azzal sétáltunk. Gizus jól be is aludt....

Edzés:
Itt mindenki ilyen nagy energiagombóc?
Én csak társaságban szeretek mozogni... értsd labdajátékok....Amit egyedül szeretek az csak az úszás meg a futás. Tornázni meg egyenesen utálok: (( de sajna muszáj lesz....

Csajok: ha már ez a 18.i találkozó ennyire kis létszámú volt nem találkozunk valamikor február végén? vagy amikor már ki is lehet menni.... jánoshegy vagy mit tudom én???

Kriszta: Dávidnak segítünk dönteni ok? Gizus????

Hajnii: mikor jössz Trébányára? Egy kávé??

Na megyek elkezdem a napot.

TATJANA!! ECLIPSE! SZISZ! NEM KELL ANNYIT TANULNI NÉHA LAZÍTANIIS KELL: )) tessék jönni írni

Mike:
Keress valami GURUT aki elűzi ezt a sok vackot!Nagyon sookat gondolok rátok, és számat befogom hogy a lelki hülyeségeimmel fárasztalak titeket.................

SZÉP NAPOT: ))

Kép
Kép
eta
 
 


Kép Hát kb ilyen: ) a Gizus

Kép
Kép
eta
 
 


Eta,
Trébánya!?!?!? Tatabánya? :lol:

Kép
Kép
haynii
 
 


helló csajok! Kendőzünk, így van időm írni.
Akinek van kendője,milyen gyakran mossátok? Bírja az 50C- ot? Mert a babaruhák közé akarom tenni, mivel Janka használja :)

Hát, én tatjánára gondoltam a tabló ügyében, mert én is meg tudnám csinálni, de nem olyan profin....

eta! Mekkora cuki a csajszi!!!!:))))
Milyen nagy Jankához képest! De leszünk mi is ekkorák ám egyszer :)

Kriszta! Te használsz Davidnál labdát? Hason altatod? Pl. éjjel?


Dorka! Aranyos a nagyid, védi a babát :) én is rákattantam a Karamalzra, nem csak a tej miatt, hanem isteni finiiii.


Tegnap elmaradt a fürdés, Janka úgy bealudt itt lent a kanapén 8-kor, hogy nem volt szívünk felkelteni, mondtam Csabinak, hogy addig felmegyek én is aludni, míg fel nem kel...hát, éjfélkor ébresztette Csabi, mert ő is aludt felette..akkor evet, utána 4 kor meg 8 kor. Ez tök jó az előző éjj 1.5óránkénthez képest...
csak nyugtalanul aludt, dugdostam a szájába a cumit, lehet, hogy ma megpróbálom hasra fordítani ha elaludt... szerintetek???
hideg van, de süt a nap, kiviszem Jankát, ha kicsit enyhül :)


Kép
ebba
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: