Új privát üzeneted érkezett!

De az ilyen védőnő (vagy bárki, aki ezt gondolja) ezt nem fogja fel...ahhoz IQ kellene meg egy kis jóindulat.

Kép

Kép
mirci09

hat azert annyira nem jar surun, ugy havonta ketszer. csak ha nem Europaba megy, akkor 2 oldalas vizumot nyomnak az utlevelebe.... Egy borond allandoan itt van lent, hogy elo se kelljen venni. De a reptereket nem szeretem, anyukamek is legifolyosoban laknak, mindig megy a repulo....oda nem koltoznek, ha nem muszaj...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

nikiee:
laptető :roll: :D :D
Nem hiszem, hogy beteg leszel, hiszen mióta terhes vagy egyfolytában aludnál, nem tegnap kezdődött. :) Jó alvókája lesz a babának.. :D

Kép

Kép
mirci09

malna5:
Mondom én...a bőrönd a cipők mellé van készítve. :D :D :D
Azért az én szememmel a havonta kettő nem kevés...én összesen repültem kétszer...na jó, négyszer, mert vissza is jöttem. :roll: :D :D
Azt gondolom, hogy légifolyosóban lakni nem egy nagy élmény, én sem költöznék oda. 8)

Kép

Kép
mirci09

Igen, én is úgy gondolom, hogy jobb a későbbi gyerek, mert először foglalkozzon az ember magával, csináljon meg mindent amit szeretne, hogy ne érezze úgy, hogy a gyerek miatt bármiről lemaradt. Utána viszont boldogan csak a picurival tud foglalkozni!

Kép

Kép
sz.veronika

málna: nem vagy egyedül én tavasszal születtem Április bolondja vagyok 9-én viszont van egy skorpió aszcendensem :):):):):)

Veronika: én december elején fogok szülni egy nyilas gyereket :):):):):):)

Én nem érzem magam öregnek :):) bár emlékszem amikor én voltam 20 akkor milyen öregnek tartottuk a 40-eseket hiszen anyukám is annyi volt.most meg semmivel sem érzem magam öregebbnek mint 10 15 évvel ezelőtt :):):)

Én amúgy nem bánom hogy 36 évesen szültem és ha a jó isten meg a hormonjaim is úgy akarják szívesen szülnék még vagy kettőt :)

nika70
Salgótarján

Én már nem is mondok semmit… pedig Te is akkor írtál. Szóval ez most a Tied! :)
Olyan furcsa fáradt a lában, olyan mint ha futottam volna, azért gondoltam, de akkor el is felejtem nehogy aztán tényleg beteg legyek.

Málna
Az akkor sok is meg nem is :) Nekem is sok lenne, de például vannak kollégáim akik havonta akár 5X is mennek. Azt biztos nem viselném jól.

nikiee
Budapest XI. kerület

nikiee:
Ari vagy, de nem kell ám. :D :D
Mikor lesz a buli?

Kép

Kép
mirci09

Olyan nincs, hogy nem kell!!!!! :)

Pénteken... :cry: Most azon agyalok, hogy mit vegyek fel. A korábbi terhesség után csak pár ruhát vettem, de bulizósat azt nem. Most meg olyan nagy a hasam a felpuffadástól, hogy minden reggel dilemmába vagyok öltözködés terén, és akkor még ez a buli is.

nikiee
Budapest XI. kerület

Niki tudja valaki hogy babat varsz?
Mert akkor vannak nagyon praktikus fekete egyberuhak kismamiknak.
Ha nem tudjak, akkor valami bovebb felso...

malna5

na most jottem a dokitol. A ciklus 17.napjan teljes hormonkep lesz nekem, a parom is mehet, van beutaloja...kivancsi vagyok....megyek fozocskezni, kulonben engem esznek meg a lanyok este....

malna5

malna5:
Gyorsan megjártad. :) Kíváncsi lennék, hogy néz ki egy ilyen....és a bbercsi géntérképe. :roll: :)

Kép

Kép
mirci09

Annyira megy mindenki dokihoz, csak én ülök itthon a babérjaimon és várom a csodát. Most, hogy így ezt kigondoltam, jövő hónapban bejelentkezek én is a Bélámhoz. :roll: :? :?

Kép

Kép
mirci09

Hali! Én is kos vagyok! április negyedikei :D
korenka
Szár

korenka:
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
március 24.

Kép

Kép
mirci09

Te meg hol bújkálsz egész nap? :shock: Remélem sztahanovista vagy és nem gyenélkedsz.

Kép

Kép
mirci09

sziasztok csajok!
van két percem, gyorsan bekukk hozzátok!

Nikiee: már elindítottam a "projektet". volt két telefonom, az egyik Győrbe, a másik Tapolcára. Sztem Tapolcát fogom választani, nem tudom miért. csak :)
szal a következő pirike első napján kell csörögnöm és akkor fogunk időpontot kapni az első konzultációra. általában ezt a 21. nap környékére időzítik. simán három hét várakozás. ámbár ez így nekünk pont jó lesz, mert ,így Mirci által kérdezett kromoszóma térképem is elkészül addig. :)
egyébként a párom holnap megy teljes laborra, én pedig pénteken a 21. napi hormonvizsgálatra. lassan véradónak is elmehetünk :) :)

más. sztem azért jobb később szülni, mert így később leszünk öregecskék. egy kisgyerek éveket tud fiatalítani egy anyukán :)
Vendég

Tudtam én, hogy jó társaságba keveredtem! A tüzes jegyek a kedvenceim, oroszlán, kos, nyilas! :D

Na rohanok, átcseréltük a főnököm repjegyét mára, 2-kor indul ki a reptérre, most rohanok a jeggyel hozzá! Juhéj, holnaptól szabad vagyok! :D

Kép

Kép
sz.veronika

Mirci: ez a Bélámhoz bejelentkezés, ez nálam most nagyot ütött. :) :) bírom a humorod.
Vendég

sz.veronika:
Tudtam én, hogy jó társaságba keveredtem
Bizti ezért értjük egymást.. :wink: :D

Rohanj, nehogy a nyakadon maradjon a főnököd! :P :D :D :D :D

bbercsi:
Szegényem.. :roll: :D :D :D Egyébként tényleg nem akarok kihúzó lenni. :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

Mirci, tudod mi a legérdekesebb? az hogy nagyon megnyugodt a lelkem. ez most tök komoly tőlem.
szóval az, hogy tudjuk , hogy miért nem sikerül, furcsa , de mégis megnyugvást hozott. mert ugye minden hónapban csak kerestem az okot, hogy miért jött már megint meg a piri. de sosem találtam rá
választ. és az örlődés az senkinek nem jó.

szal, így már tudom hány méter hány kalács :) és ehhez igazítom a dolgokat.
elfogadtam a tényt, ha így lesz gyerekem hát így lesz. :)
Vendég

jaj csajok tényleg jut eszembe. egy kérdés talán tudtok segíteni.

a 21. napi laborhoz az SZTK-ban veszik le a vérem. de pontosan hol szokták ezt csinálni? hová kell mennem?
:oops:
Vendég

így már tudom hány méter hány kalács
ezt még nem is hallottam... :shock: :D :D :D :D
Vagy malnanak vagy neked írtam már, hogy én is így jártam, mikor Danival terhes lettem. Volt időpontom a dokinál és már ez megnyugtatott....össze is jött. :wink:
Tök mindegy, hogíy milyen úton lesz gyereked, a végeredmény a fontos. :wink: :) :)

Kép

Kép
mirci09

Símán, ahol a vért veszik. vagy nem értem a kérdést? :roll:

Kép

Kép
mirci09

Bbercsi neked mit mondtak? Ugye lehet elotte enni? Marmint a vervetel elott.....
Nekem jovo pentek, de az eredmeny, az angolosan, minimum 2 het.
Mirci en ugy gondoltam, egy kis vizsgalodas nem arthat, persze kozben ugyanugy akciozunk, csak latod, ha Bbercsiek sem mennek el, ki tudja, hanyszor szontyolodik el honap vegen, hogy megint megjott. Igy meg tudatosan nekivagnak, figyelik oket, es tuti biztos, hogy nem is kell sokat varniuk a babora.... Ha pedig minden ok lesz, akkor egyszeruen, csak turelmesnek kell lennunk. Tavaly tudod, irtem, hogy meg meg sem jott a parom eredmenye, mikor mar baba is volt. Biztos, hogy van ebben pszichologia.....
Lehet, hogy Bbercsieknek mire megjon az idopont, mar nem is kell.... :D Bbercsi ezert kell fizetnetek? Vagy elso gyereknel ingyenes?
Mert itt Angliaban, nem szamit hanyadik gyerek, komoly 2000£.

malna5

Bbercsi nekem siman oda kell mennem, ahol a tobbi vervetelt is csinaljak, otthon is igy volt. aztan onnan kuldik ki vizsgalatra.

malna5

Bercsi:

Nálunk az SZTK-ban van labor, és ott veszik le a vért. Nagyon sokan vannak mindig, össze se lehet keverni semmivel :)

Malna

Senki nem tudja, a páromon és rajtatok kívül! :) Így marad a bő felső. Körülnézek otthon, hátha van valami csinosabb darab ami rám jön :)

Lányok, az normális ha 2 napja állandóan éhes vagyok? Nem bírok sokat enni, de 2 óránként ennem kell valamit. A farkaséhség ilyen korán jelentkezik?

nikiee
Budapest XI. kerület

Szerintem egészen normális. :wink:

Kép

Kép
mirci09

Igen Niki, lassan nem lesz eleg a fel adag ebed... :lol:

malna5

Sutottem a lanyaimnak akkora tepsi rakott tesztat, hogy egy szavuk se lehet az anyjukra....

malna5

Én is attól félek! :) Pedig nem szándékozom ezennel túl sokat hízni, szóval most is szenvedek. Lehet, hogy csak ég a gyomrom?

nikiee
Budapest XI. kerület

ha sok a gyomorsavat, meg fontosabb, hogy ne legyen ures a gyomrod! Apro falatok, 2 orankent...sok folyadek - atmentem vedo nenibe....

malna5

Nem tudom, hogy sok e, csak most gondoltam arra, hogy esetleg azért érzem úgy, hogy éhes vagyok. Normálisan ebédeltem erre egy óra múlva megint éhes voltam. Ez fog feltűnni a kolléganőnek szembe, hogy állandóan zabizok majd :)

nikiee
Budapest XI. kerület

mikor akarod elmondani odabent?

malna5

malna5:
Az a rakott tészta nálatok, hogy darált hús, tészta, darált hús tészta, sajt? Vagy ez valami más fajta?
Igen Niki, lassan nem lesz eleg a fel adag ebed... :D :D :D :D

nikiee:
Fejlődési ugrásoknál én is mindig éhen akartam halni. Malna5 jól mondja...sokszor egyél pár falatot. :)

Kép

Kép
mirci09

Majd csak később. Elvileg a 10. héten megyek UH-ra. Ha ott minden oké, akkor a szülőknek elmondjuk. Itt bent a főnökömnek a 12. heti UH után, a kollégák meg majd gondolom látni fogják lassan utána. Nem akarok nagy bejelentést tenni, mint a múltkor.

nikiee
Budapest XI. kerület

nikiee:
Megértelek... :?
Azért az mókás....még a szülők sem tudják, de a neten már fent van. :P :D :D :D :wink:

Kép

Kép
mirci09

Nem azert, mert ez a nevem, de tudjatok mekkora most a babatok? Mint 1 szem malna...
Es te Korenka meddig titkolozol? Csucsu? Kuldok nektek valamit... Kép

malna5

Mirci:

Én is hallottam már ezt a fejlődési ugrást, de az már ilyen korán van? A baba még csak pár miniméter!
Ok, akkor megy be a túró rudi! :)

nikiee
Budapest XI. kerület

Korenka addig, amíg már nem hiszik el, hogy a bablevestől fújódott fel ennyire. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
mirci09

Ok, akkor megy be a túró rudi! :D :D :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

gondolom mindennel egyutt ekkora...szikholyag meg az osszes cuccos.

malna5

Harmadik gyereknel hamar kiderul...sokkal hamarabb no a has!

malna5

Milyen kicsik és már mennyien aggódunk értük. :)

Kép

Kép
mirci09

igen, emlékszem...egy másik fórumban egy csaj a 4. gyerekét várta és 20 hetesen majdnem akkor hasa volt, mint amilyennel én szülni mentem.

Kép

Kép
mirci09

nikiee: Elképesztő mennyire egyszerre érünk. Én is nagyon kajás lettem... pedig örültem, hogy egy kicsit végre fogyok..... ma már semmi nem elég... fél zsömlés szendviccsel próbálkoztam, majd ráküldtem még 3-at..... :shock: .. ennek nem lesz jó vége!

Nálunk már mindenki tudja :D Papák, mamák, nagynénik... :D Itt bent majd én is 12 hét kombinált után fogom elmesélni a drága főnökömnek.
korenka
Szár

a drága főnökömnek
Még mindig haragszol rá vagy ez már a kibékülés utáni "drága"? :shock: :D

Kép

Kép
mirci09

Valaszolva a kerdesre a rakott tesztat en hus nelkul csinaltam most, teszta, brokkoli, repakarikak (zoldseg elore parolva), hagymakockacskak, leontottem sajtos-tejszines szosszal, es reszeltem meg ra sajtot, suto.
amikor nincs itthon a parom vegak vagyunk..

malna5

Köszi malna. :) Mi akkor is sokszor vagyunk vegák, ha az uram itthon van. Én is szoktam ilyet csinálni, csak én símán összekeverem, eddig nem borítottam bele a sütőbe. Jó ötlet, így kicsit más.

Kép

Kép
mirci09

Én baba nélkül is folyton éhes vagyok mostanság :D
Reggel 9-kor reggeliztem, 11-kor paprikás csirke galuskával 2-kor cézár saláta :roll: Mondjuk kis adagok :roll: :)

Igen Niki, sokszor egyél keveset, az a gyomornak is jó, meg kevésbé esélyes, hogy pl. terhességi cukorbetegség kialakuljon...

Na csak ennyire ugrottam haza, mindjárt indulnom kell a bölcsibe... lehet elmegyünk ma játszóházba, bár eléggé elfáradtam. Nekem sincs semmi kondim, egy óra mászkálásba kifáradtam :oops:

Kép

Kép
sz.veronika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?