Sziasztok Lányok!
Nem olvasok vissza, mert itt ülnék estig. Ha volt valami nagyon érdekes légyszi tudósítsatok, ok?
Azt láttam, hogy Zsófika hasra fordult, úgyhogy Neki óriási gratula és persze az anyukájának is! Hallod Bea?
Mi jól vagyunk, igaz én kicsit idegbeteg napomat élem, de ez van, sajna jön valami hülye front.
Álommanónk szórakozik még, babakocsiban és cicin ok, amúgy meg kész küzdelem, de most legutóbb én nyertem és sikerült jobb belátásra bírnom!
Nem tudtok valami jó trükköt álommanó kicselezésére? mikor ilyen? Mert eddig rendes manócska volt. Biztos Ő is frontérzékeny, alkalmazkodik a családunkhoz.
Mucska
Csináltam újabb divatbemutatós fotókat, erre nem tudom betenni a gépbe.
Ha a párom hazajön megpróbálom rávenni, hogy orvosolja a problémát, mert hihetetlen cuki kantáros gatyót túrt a Hugicám! Az egy szuper túrkáló, az a baj, hogy Nyíregyen van. De azért Hugim rendesen szállítja a jobbnál jobb rucikat!
Csináltam kiájulós képet is, hogy lássátok mire szokott rá ez a kis betyár Mókus! eddig soha nem aludt be cicin, erre most 2 napja szinte mindig! Ez is álomanó szívója! El kéne kapnom a grabancát!!!
Remélem sikerül majd őket feltenni.
Na, ezt gyorsan elküldöm, mert mire megírom már arhív lesz, amit legutóbb olvastam kb.2 perce.
Puszi mindenkinek!
Orsi