Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Velünk minden ok! Szegény Emma annyit csuklik! ÚÚÚgy sajnálom! :cry: Tudom,hogy hasznos dolog, mert fejleszti a tüdejét, de akkor is. Már egy idő után elkezd mocorogni, mert zavarja őt, na meg engem is zavar,hogy folyamatosan rángatózik a hasam! Lacinak rátettem a kezét a hasamra, érezte a mozgást. Mondja: rúgott, megint! Mondom: nem, hanem csuklik! Mondja: tényleg! Tökre tetszett neki!
Valamelyik este meg rátette a fejét a hasamra,hogy behallgatózzon. Mondtam neki,hogy a végén majd jól arcon rúgja! Elkezdett bohóckodni, mintha megrúgná az arcát Emma, erre 1 percen belül tényleg arcon rúgta! Nagyon vicces volt!!!
Félek, most a H1N1 járvány miatt! Nem is attól félek,hogy elkapom, mert nem fogom, bár nem oltattam be magam. Nem mertem! ÉS már nem is fogom, de Laci megkapta. Attól félek,hogy ha járvány lesz nem engedik be velem szülni, mert akkor állítólag teljes zárlat van! Holnap megkérdezem a dokim,hogy ha Laci be van oltva, akkor bent lehet-e. Én nem vagyok hajlandó nélküle szülni!!!! Akkor Emma bent marad, de én egyedül nem szülök!!! :lol: :lol: :lol:

Bocsi,hogy csak magunkról írtam, majd igyekszem nektek is írni, csak most nincs időm!

Puszi Mindenkinek!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Na sziasztok!

Végre nyugisabban, de még mindig háborog a lelkem.
Tegnap - nem hazudok - este fél11ig bőgtem. Annyira nem tudtam abbahagyni...
Aztán délután megnéztem a Szerelmünk lapjai című filmet. Láttátok? Érdemes megnézni, nagyon szép :)
Estére már annyira fájt a fejem, hogy be kellett vennem egy Phanadol extrát :(. Bűntudatom van miatta, de majd meghülyültem. És psze nem egyből a gyógyi után nyúltam, először alternatív fájdalomcsillapítás, de nem működött. Sajna a fejfájás ma reggelre sem múlt el, de már sokkal jobb. Sztem lappang bennem vmi.

No, de köszönöm szépen a vigasztaló szavakat. Igazándiból azt hiszem nem is maga a bukás izgat, hanem a pénz. És nem vagyok béna, szépen, óvatosan vezetek, de vmin mindig elhasalok. Na mindegy, ennyit erről.

Anna, szívből gratulálok :). Már úgy vártam ezt a kislányt :).
Adél, Isten hozott!

Nomi, jó, hogy itt vagy megint és örülök, hogy jobb kedved van picit. Mirike kis hős, jó, hogy "ennyivel" megúszta ezt az oltás dolgot. Tök jó. És újra csak biztatlak, írjál csak.

Orsi, tök jó ez a vidék dolog. Én nagyon szeretem ezt a tömött, füstös szagot (illatot), de a babáknak biztos nem a legjobb. Párod megy ma? Vagy marad otthon? Ti meddig lesztek szüleidnél?

Suzy, nagyon aranyos vagy tényleg. Sokszor úgy megölelgetnélek :oops: :D . Neked is köszönöm a biztató szavakat.
Érdekes amit a bébikompról mondtak neked. Tényleg annyi minden van, szinte mindenki mást mond... Olyan nehéz eldönteni, mi a legjobb. De állítólag kódolva vagyunk erre :) Te pedig különösen.

Vivi. Nem csak Ádám baba hasonlít ám rettenetesen az anyukájára... Barni sztem egy az egyben rád üt, de azon a képen, aminek asszem Mimóza a címe... hát... Nagyon durva. Tiszta anyja ez a gyerek :lol:

Menion, hát... megkenni nem tudom lehet e, én nyuszi vagyok ehhez sajna :oops: :roll: Inkább bőgök fél napokat igaz? Nagy hülye vagyok...

Manama, megyek a felkészítőre. Ülsz mellém? :P :lol: :lol: Majd egyeztessünk hol és mikor.
Hu, asszem újra át kell futnom az irományokat, mert hirtelen kifogytam.

Ja, Andi, őrület mekkora már ez a Kishölgy. És annyira éééédes ő is :lol:

Na megyek, folytatom a mosást, aztán olvasok és majd jövök.

Még egy gondolkodni való. Ez a hülye h1n1. Most megint úgy nyomatják. Engem eddig nem izgatott, de most kismamaként azért megijeszt. Mi pont akkor fogunk szülni, amikor éppen kicsúcsosodik ez a szar. Már bocsánat. Annyi rosszat hallani :(. Szerintetek? Van ennek valóságalapja?

KépKép

Kép
szandriii

Evita, látom ugyanazon kattog az agyunk.

KépKép

Kép
szandriii

Gabi, most nézem Roli új képeit, annyira cuki. És basszus milyen ügyes, már így tartja a kis fejecskéjét :?: :?: :?: Tök jóóóóó.

Egy kérdés. Ennyi idősen hányas ruhácskát hordanak a gyerekek? Mert ahogy olvasom, most mindenhol méretcsere van :)

KépKép

Kép
szandriii

Szandrii
Megértem, h kiborultál, ilyenkor terhesen amúgy is minden sokkal jobban megérint!

Aranyos, h ezt mondod, h rám hasonlít. :D :) Eddig mindenki úgy véli, h tiszta apja ez a kölök! :D 8) :) Mutattak a férjem kiskori képeiből és mintha Barnit látnám. (Majd keresek elő...)

Még múltkor kérdezted az agresszív foltokat én az Ariel folttisztítóval szedem ki. Még frissen a kaki foltot megdörzsölve vele és kicsit megáztatava simán kijön.
(Ha hagynám akkor esélytelen lenne....)

Evita
Nekem is voltak ilyen görcs-szerű fájások már egészen korántól. Ilyenkor fontos, h sokat pihenj, és még a 35.hétig vehetsz be magne B6ot, az segít.
Lehet, h februári baba lesz Emma? :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

mi Barni "hossza" miatt 62-68ast.
És tök durva mert nem tudok rá rugit adni. Minden rugi pociba bő, ami hosszra jó. És így kihúzza belőle a lábát és visszadugni már nem tudja. :D :) És vergődik, mint egy töltött csirke. :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Rólunk:
Úgy tűnik rendeződni fog a szopi, csak pár napnyi alig evés és hiszti volt. Már a 3hós oltáson is túl vagyunk, és a csípőszűrésen is. Szerencsére minden ok.
A fiatal úr nagyon szeret ölbe lenni, ez nem változott. Viszont rengeteget gügyög, dumál és méltatlankodik.
Szörnyen tud panaszkodni. Hallanotok kellett volna a szuri után mit "kaptam". :D :D :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Eddig bírta egyedül....
Majd ismét folyt. köv.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Helló lányok!!!

Rendesen ég a pofám,hogy nem tudok normálisan írni,de ígérem a hétvégén bepótolom :oops:
Végre behoztam a heti lemaradást,ma délelőtt kitakarítottam,holnap barátnőmhöz megyek Rolival.De szombaton elvileg csak főznöm kell,így remélem jut idő írni is,nem csak olvasni.

Ma voltunk Rolival a Brendonba,mert muszáj volt egy új sapit vennem, az előző már nagyon szorította a buksiját (Orsi azt még tőled kaptuk és nagyon szerettük.)Ami itthon van az meg vagy nagyon vastag vagy vékony vagy éppen nagy még.Ez most 43-as (cm) és jól fel is próbáltuk.A múltkor vettem egy tök arit,bele volt írva,hogy 62-68 (konfekcióméret) és kicsi lett :twisted: pedig akkor még az 56-os ruhákat hordtuk. :twisted: :twisted: :twisted:

Amúgy semmi különös velünk!

Mindenkinek pusz

Kép
cukigabi
Budapest

Szandrii
Sajnálom nagyon a bukást!!! Nem lehet könnyű! Lacit is meghúzták egy csomószor, pedig iszonyú jól vezet, és ezt megmondta neki a vizsgabiztos is, hogy vezetésre született, még is meghúzta. Nagyon szemetek. Ő sem fizette le a őket elvből! Hidd el sikerülni fog!!! Remélem a fejfájásod pedig elmúlt!!!Hát igen, egyen jár az agyunk! Meglátjuk mi lesz!!! Nagyon remélem,hogy bent lehet Laci velem!

Vivi
Hát dokim szerinte februárban meglesz, nem húzzuk ki. Nem is bánom,ha február végén megérkezik!! :lol: :lol:
Örülök,hogy a szopi rendeződik. Milyen édes lehet,ahogy dumál. Hogy várom már én is ezeket a dolgokat. Milyen jó lesz!!! :lol: :lol: :lol:

Gabi
ŰÖrülök,hogy sikerült a takarítást behoznod! Szuper,hogy voltatok Brendonban, és sikerült sapit venni. Ilyenkor ketten mentek, közlekedési eszközzel? Vagy kocsival? Megértjük,hogy van egy csomó dolgod. Várunk nagyon!!

Menion
Olyan jó,hogy jöttél. Már nem tudtam,hogy mi van!
Hát igen, nem könnyű következetesen nevelni, és egyetértésben a pasikkal. Egyelőre úgy látom,hogy nekünk nem lesznek gondjaink Lacival! Ő elég következetes, és szigorú, persze csak annyira, amennyire kell. :lol: :lol: :lol: Tudom,hogy hasznos a csuklás, meg jó jel,hogy egyre fejlettebb a tüdeje, de mégis sajnálom őt! :cry:
Hát igen, jól megnő a méhünk. Hihetetlen,hogy milyen az emberi szervezet, mikre nem képes!!
Hát nekem se tetszik,ahogy tesóm neveli a lányát. Szerintem túl szigorú. Nem mondom, hogy nem kell a fegyelem, de amit ő csinál, szerintem már túlzás. És olyan nehéz ezt végig nézni, és csöndben maradni. De muszáj. Nincs jogom beleszólni. Én se örülnék, ha nekem szólnának,hogy hogy nevelem Emmát.!
Magatokról nem is írtál (legalábbis én nem találkoztam vele :oops: ). Mi van veletek?

Manama
Megértem,hogy büszke vagy a párodra. Az idegesítő dolgokat meg remélem megszokod, vagy nem látsz rá lehetőséget? :lol:
Igyekszem majd pihenni! :lol:

Nomi
Megnyugtattál,hogy nem vagyok egyedül,hogy nem vagyok biztos abban,hogy ez most fájás vagy nem! :lol: :lol:
Sajnálom,hogy bedagadt a pici lába Mirikének, de Te ügyesen meggyógyítottad, és már nincs semmi baja. Nagyon ügyi vagy! Szuper a hízás is, szopi is. Sajnálom,hogy ennyifélét mondanak neked. Csinálj mindent úgy, ahogy érzed,hogy jó. Az anyai ösztön sosem csal. Ügyes vagy!! :lol: :lol: :lol:

Suzy
Köszönöm a püt. És csatlakozom Vivihez, amit mondott. Nekem is mindig jól esik,a mikor olyan bátorító dolgokat mondasz! Köszi szépen, meg hogy megnyitottad ezt a topikot!! :lol: :lol: :lol:
Szuper,hogy Cipike csak egyszer kell, akkor Te is jobban tudsz pihenni! :lol: :lol: Ezt a kompos dolgot, én is hallottam. Én se fogok venni neki! A pihenőszéket sem ajánlják? Akkor azt se vegyek inkább?

Na végre sikerült írnom nektek, nem csak magunkról! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Halihó :!:

Kis legény alszik itt vagyok egy kicsit... :lol:

Voltunk a dokinőnél:
hát érdekes módon most azt mondta úgy látja, hogy kisebb már a köldöke, pedig annyira sokat sírt mielőtt bementünk, hogy gondoltam is magamban, na tuti nagynak látja a sok erőlködéstől és nem :roll: :wink: front van Csajok, Cipike ma nagyon nyügi volt nem volt jó délelőtt szinte semmi neki, most is csak rajtam tudott elaludni :!:
Egy kicsit be van gyulladva a kukijánál ahogy megnézte a dokinő, de mondta ne aggódjak, mert nem vészes, ezt biztosan Én nem vettem észre, de kezelni kell egy kis kamillázással és rendbe fog jönni, Én nem szoktam neki húzgálni, nézegetni :roll: :oops: ma este kamillás fürdő lesz :!:
5100g és 55cm a kis drágaság :!: :lol: maradunk ennél a tápnál ééééééééééééééééés volt ma egyedül nem szenvedős kakink is :lol: hurrá :lol:

Jövőhéten csütörtökön első oltás lesz, és hál istennek a férjem akkor itthon van, vagy legalább is most még úgy van :roll: :wink:

Evita
Én nem vagyok híve annak, hogy minden ellen oltsunk :oops: nem nagyon akarok ebbe belemenni, de nagy üzlet ez a h1n1 sztem :!: :roll: mi nem oltatjuk magunkat :!:
Jajj, csuklás :roll: nálunk is minden napos volt és általában azonos időben, mai napig csuklik, de most már adom neki a citromot, egy kicsit meg nyalattatom vele és azonnal elmúlik :wink:

Én most még bele tettem a pihenőbe olyan félállásra állítva, sokáig nem szeret benne, de ezt hozta az egyik mama Jézuska, most akkor már adjam is el :?: hát nem, ezt még használjuk :!: :wink:

Köszönöm a kedves szavakat, jól esik, drága vagy :!: :wink:

Szandri
Jó lenne már az a baráti ölelés :lol: remélem egyszer tényleg sikerül összehozni azt a bizonyos találkát :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Én sem vagyok híve ezeknek az oltásoknak, és eszem ágában nincs beoltani magamat így terhesen. Féltem az én Babámat. Ki tudja mit okozhat neki. Általában minden éveben az influenza ellen beoltjuk magunkat, de csak anyu miatt, mert ragaszkodik hozzá. :lol: :lol: :lol: Védőnő a drága! Így ingyen van, és a béke kedvéért. Most is beoltotta Lacit, de engem nem! Igazából amiatt is örülök,hogy Laci kapott, mert így nagyon remélem,hogy beengedik szülni velem. Ez az egyetlen félelmem, hogy nem lehet mellettem. Az influenzától nem félek! :lol: :lol: :lol: :lol:
De örülök az egyedüli kakinak!!! :lol: :lol: :lol: Na meg,hogy ez a tápi beválik. Méretek szuperek!!! :lol: :lol: Remeélm otthon lesz veletek Apácska az első szurinál!!!
Szupi,hogy a köldöke is kisebb. :lol: :lol: Az ilyen kuki gyulladás meg általános a fiúcskáknál, úgyhogy azért tényleg nem kell aggódni!!! :wink:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Anna!
Szívből gratulálok a kislányodhoz!Sok tejcsit és persze egészséget!

Rólunk pár szó
Velünk minden rendben, vasárnap volt fél éves az én drágaságom. Ma voltunk dokinál, 7380 gramm és 65 cm. Minden rendben van vele. Egyre többet gagyog, nevetgél és imádja ha foglalkozunk vele, de nagyon jól elvan a járókájában egyedül is kb fél órát.
Sajnos az éjszakáink mostanában zavarosak, először a foga miatt ébredt 2szer 3szor, aztán egy hét betegség volt, ekkor nem kapott levegőt ezért ébredt többször, mostanra ott tartunk, hogy egyszer kel éjszaka. Remélem hamarosan visszaállunk az éjszakai átalvásra, mert így elég fárasztó.
Már mindenféle gyümölcsöt eszik, és nem sokára elkezdjük a zöldségeket, tejpépeket is. De a fő tápláléka még mindig az anyatej.
Holnap megyünk babaúszásra, kíváncsi leszek hogy fog neki tetszeni, majd írok beszámolót!

Bocsánat hogy csak magunkról írtam, de most nincs időm többre. Nézegetem a képeket, a pocakok szépek, a babák pedig tündériek.

puszillak titeket, ha lesz egy kis időm írok többet!

andicsiga

Andi
Szépen növekszik Dóri baba! Olyan gyönyörűűű! Nagyon szép a közös karácsonyi fotótok is!!! :lol: :lol: Sajnálom a rossz éjszakákat. remélem visszaáll minden a régi kerékvágásba! Most látom,hogy már 6 hónapos!!! Nem semmi! Hogy megy az idő!!!! :roll: :shock:
Majd írd meg mi volt a babaúszáson. Kíváncsiak vagyunk nagyon!!! :wink:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
igazad van, jobb a békesség, ennek én is híve vgyok :!: :wink:

Andi
úristen, hogy telik az idő :shock: :lol: nagyon szép méretek, ügyesek vgytok :!: és szépek :wink:
nagyon szupi, h még mindig van tejcsid :!: :wink:

mennem kell Cipike nagyon sír :cry: :cry: :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szep jo reggelt!

Anna! Gratulalok! Varom en is a beszamolot :wink:
Kicsi Adel! Isten hozott!!!

Csajok!!!! Kepek Adelrol a G-n!!!! Gyonyoru!!!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Jóóó reggelt!!!

Megnéztem én is a képeket!

Adél baba kis tünemény!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Jó reggelt!

Anna!!!!! Gratula!
Sok boldogságot Nektek!
Adél egy kis Angyalka, jaj de szépséges!
Anna, elkezdődtek Neked is a Mamis napok, Édesanya lettél,a legcsodálatosabb "szakmád" lett a világon!!!
Puszi Nektek!

Suzy!
Kérdezted a szopit! Hát nálunk a tejcsi nem rendeződött továbbra sem......egyik nap csak 1 tápi kell, a másik nap meg 3szor is pótolnom kell! Kicsit rendszertelen a dolog, de az utolcsó csppet is odaadom Dalmának, mert kincseket ér a ciciből jövő nedű!
Látom Dalma néha meg van keveredve, mert ugya a cumisüveget is másképpen kapja be meg a cicit is...és látom a szemében amikor felvesszük a "szopipózt", hogy nézi most mire készüljön.....üveg/cici.... :roll: :shock: :( :oops:
Ez van! :? Igy is sikerült majdnem 3 hónapos koráig szopiztatnom... :!:

Szandri!
Párom tegnap este megérkezett. Ma innen dolgozik, interneten keresztül....de legalább már itt van.
Holnap 16 órára mennem kell egy helyre.....a barátnőim hivtak tegnap nagyon titokzatosan voltak.... :P ....készül vmi meglepi a szülcsinapomraaaaaaaaaa, jaj de várom! Csak ilyenkor mindig bőgök..mint a záporeső...ollan ciki! :oops:

Gabi!
Hát-hát, Roli növöget....Én is olyan fazonú sapit vettem Dalmának 2őt, a fülére rásimulót...egy lilát és egy rózsaszint! Hm, pedig elhatároztam nem öltöztetem habcsókszinűre......de amikor előkészitem a ruhákat előszeretettel mégis ezekhez nyúlok, hiába Anya kedvenc szinei is a lila és a rózsaszin minden árnyalata....hihihihi! :wink: :roll:

Evita!
Jaj, ezek kellenek az Apáknak, a kontaktus a pocakban lévő Babókkal! Minél többet érezze őt, rugdossa csak a fejét!!!!
Én felvettem videóra a pocakom mozgásait, éppen tegnap töltöttem le őket.....végignéztem minden, olyan jó volt, istenem! :oops: :lol:

Manama!
Persze Én is szeretem az illatokat, főleg amikor fa ég,de ezek az okosak néha gumicsizmával tüzelnek, mert lekakilják mit raknak a tűzre, csak égjen....attól meg van bűz at utcákon!!!És füst is! :!: :roll: :twisted:

Andi!
Dóri valami tünemény, az a turcsi orrocska/őőőő, remélem nem gond ha ezt irom,de tényleg....Dalmának ugyanilyen orrocskája van és imádom...úgy hivom konektororrúúúúú!! :P / és a két kis foga alul, annyira tettszik, igazi csajos már!!!!!
Andi, mit használsz fogzáshoz? Mármint ecsetelő.....stb
Érdekelne, mert Én is lassan beszerezném, mert Dalma rettentőn nyáladzik és folyamatosan matatja a foginyét és mindent odatesz, nekidörzsöl, az alsó foginyének főleg......mutattam a védőnőnek, de azt mondta még nem fog jönni neki, de hogy ilyenkor már elindul belül a folyamat, ezt érezheti....
Szóval inkább előre be szeretnék szerezni pár ecsetelőt, rágókák már vannak, mert ha hirtelen kellene.....tudod! :wink:
Nézegettem már neten, de érdeklődök! Köszike!

Lassan letelik a soproni pihink ismét.... :cry: :cry: :cry: :?
Előtte még szülinapozunk/30 :!: / és vasárnap indulás vissza Pestre, hm...de nem akaroook, olyan vagyok mitn karikor, akkor is bőgtem amikor visszamentünk...... :roll:
Na megyek megnézem a rakott krumplit, azt csináltunk ma, meg husilevest!
Majd jövök még!
Puszi!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Ja és mégegy kérdés.....

Menion és Suzy!
A dúshajú babák Anyucijiiiiiiiiiiiii.....Dalmának elkezdett kihullani a haja....oldalt és hátul is. Ti nem tapasztaltatok hasonlót?
Én teljesen odavagyok most még az a pár szál babahaja is eltűnik, tök kopasz lesz.... :?
Persze tudom, hogy a babahaj lecserélődik, csak érdekel, hogy Nektek is hullik-e...mármint a Babóknak!
:P :?:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Őőőőőő, mindig elfelejtek vmit...hááát...kavingtonnnnnnnn!

Vivi!
Néztem az új képeidet.......jaj, a pindurka olyan cukiiiiiiiii! Főleg a sapis képeid azok nagyon tutik!!!!!!! :P :lol: :lol: :lol:
És ahogy tudja ráncolni a homlokát.....na neeeeeeeee! :oops: :lol:
Édi!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Halihó :!:

Megjöttünk a délelőtti sétából, kaja is meg volt és már durmol is Cipike :wink:

Orsi
Cipikének nem kopik a haja, csak világosodik, de azt nagyon :shock: :lol: mondtam is a férjemnek ki sem merem tolni az utcára majd, mert meglátják, hogy szőke mit gondolnak :roll: :lol: jó, a férjem is szőkés volt kicsinek :wink:
Reméljük még azért lesz tejcsid,ameddig csak van az a legjobb a babának :wink: :roll: nagyon jó az a 3 hónap szopizás is, nekem sajnos ez nem jött össze :cry: na, de majd a másodiknál :wink: (csak vicceltem :wink: )
Biztosan jó lesz a meglepetés partid, sok boldogságot már így előre is :!: :wink:

Anna
Csodálatos formás Adél baba, gratulálok :!: :lol:

Cipike még mindig nem tud maga elaludni, csak rajtam vagy a kezemben, ha beleteszem a kiságyba egy ideig elvan, de utána sír...és akkor felveszem egy kicsit ringatom és már alszik is :!: :roll:
Anyucik nálatok ez hogy megy :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Tettem fel hajas képet a gmailre :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Orsi
Köszönjük! :) :D (Hajmosi után mindig adok rá vékony sapit amíg megszárad a hajacskája, de nem nagyon szereti. :wink: :) ) Én is imádom amikor grimaszolgat! :D
Dalmus is annyira édi! Meg kell zabálni!

Hajacska:
Barninak 2-3 hetesen "tűnt el" sok haja, de mostanra visszanőtt, csak világosabb színbe. De azt én is észrevettem, h "nézelődös foltok" már vannak. (Ahogy nézeget jobbra-balra ott kicsit ritkább a haja.)

Mindig kicsit irigyellek, mikor otthon vagy, :oops: de veled együtt szomorkodom, amikor el kell jönnöd! :( Én is pont így szoktam megélni!
Sok erőt és kitartást a következő héthez Pesten!

(Remélem csudi jó szülinapi bulid lesz majd!!!!!!! 8) :D :D :D :) )

Andi
Nagyon szép nagylánykád van! (Néztem az új fotókat is! :) )
A hozzátáplálást hogy kezdted el? (Még nem aktuális nekünk, de kíváncsi vagyok. :) ) Délelőtt kóstoltattál vele mindig valamit? és napokig csak egyfélét?

Evita
Nos... Ma már otthon?

Van még ez a görcsölés vagy csak időszakos?

Influenza: én sem adatom be soha magamnak, de a Párom hisz benne, és ő meg minden évbe. (Idén is már megkapta.)

Gyerek védőoltások: neki épp elég lesz a kötelezők, a Prevenar, az agyhártyagyulladás, a kullancsos majd. (mert nálunk sok van sajnos otthon, és apum már 2x volt beteg tőlük.-->vadászik és sokat van erdőn-mezőn.)
Ha erre mindre lázas lesz, már az is elég....

Suzy
Jobban van Cipike? Milyen volt az éjszaka?

Menion
Még a múltkorihoz akartam neked írni, h nálunk is a Párom szereti felkapkodni. Meg amikor kivételesen alszik a kiságyba és nyüszörög, akkor mindig elkezd beszélni hozzá, hát persze, h felébred és ölbe akar kerülni, van esze ennek a gyereknek.... :? :roll: (Mondjuk nem törhetek pálcát felette, mert én meg nem hagyom sírni :oops: :oops: :oops: :oops: mert egyszerűen 2-3 percnél tovább nem bírom elviselni... :cry: :( )

Nomi
Hogy vagy? Rosszkedved múlik kissé?
Pároddal még mindig tartanak a gondok?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
Mi minden fürdetés után hajat szárítunk neki, most még élvezi nagyon :lol: muszáj megszárítanom, mert akkora haja van :shock: , hogy a sapi csak lenyomja meg bebüdösödik a kis feje :roll: :wink:
Bocsi, hogy még nem írtam vissza... :oops:

Éjszaka jó volt, hál istennek a fürcsi után mindig olyan jót alszik, 10 után aludt el és csak fél 3-kor kelt fel, azt hiszem ez nálunk most már így lesz, hogy éjszaka csak 1-szer kelek fel hozzá :!: :wink: remélem, kopp-kopp...

Esett az eső, most meg annyira enyhe idő van, hogy ez Őt nagyon megviseli :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
hasonlóan.... :(
csak este lehet ugy altatni, h kiágyba, hason és simizem a hátát....

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Suzy
semmi baj! :)
nálunk ez úgy megy, h 6-7 körül fürcsi. (egyszerűen nem bírja tovább, és nem akarom kínozni,) és 8felé elalszik és 2körül kel. (utána 4kor és7kor....

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
ez nálunk is így van, az egy dolog, h fogom a kezemben, simizni kell a hátát vagy rázni a fenekét :wink:
ha ágyba rakom akkor már alszik és nem kell vele semmit csinálnom, ja és cumival alszik el, de utána kilöki :!: :wink:
mi 7-8 között fürdetünk, most így jön ki az etetés miatt :!:
azért jó, h Barni is alszik 6 órát :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy és Vivi!
Nekem Dalma detto, egyszerűen nem alszik el maga a kiságyban és sehol sem.....pedig esküszöm, nem kapkodtam mindig ki az ágyából....ez van. Ehhez kell alkalmazkodnunk, ha egyszer elalszik a kezemben, akkor minden ok,de egyébként égszakadás földindulás van! :twisted:
Védőnőm azt mondta vannak babák, akiknél a szeparációs félelem egészen korán kialakul.....ezért kell a Mami közelsége altatásnál is!
Egyébként sokan mondták, hogy a kisággyal van baj, de egyébként jól elvan benne, játszik, nevetgél....szóval napközben bele rakom simán és fél-fél órára leköti magát benne! :P
Én már nem is fogok ráerőszakolni mást Dalmára.....majd úgyis ahogy nől, változnak az igényei, ezzel még nincs elrontva szerintem! :? :D

KépKép
Kép Kép
schorsi

Suzy!
Tényleg, hogy világosodik a haja Cipikéneeeekkkkkk, durva! :shock: :D
A végén tényleg szpőke herceg lesz a szentem!!!! :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
Igazad van! Én sem erőszakoskodom, mert nem érdemes.
(Bár nálunk előfordul, h amint leteszem felébred napközben... :oops: :? , de mi is úgy kezdtük, h altat letesz....)

Suzy
De édes Cipike! Sokkal szebb haja van baba létére, mint az enyém!
Nagyon szépen szőkül! 8) :D Igazi szívtipró lesz belőle!

Képzeljétek úgy bealudt most cicin, h nem ébredt fel arra sem, h kivettem a szájából és kijöttem mellőle....Ez a nyomott idő őt is "elnyomta"! :D :D :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok!

Hát most csak helyzetjelentés.
Hulla vok, egész nap pörgés már megint, leszakad a hátam.
Most készülök, megyek be a városba anyagot venni a 2. garnitúra ágyneműnek, aztán irány haza a Balatonra. Már várom.
De majd leslek benneteket.

Szép hétvégét, pussz mindenkinek.

KépKép

Kép
szandriii

Orsi
Én arra gondolok, de ezt már írtam többször, hogy mivel nincs szopi így kell az Én közelségem többet neki, hiányzik a szívdobim, mert hogy mindig ott alszik el a bal oldalamon :wink: :roll: ő is jól el van a kiságyban, nézelődik, a játékokat szemléli, de mint ahogy írod egy fél órát kb. és utána ki kell, hogy vegyem, mert megunja :!: :roll:

jajjj, csak nagyon ne legyen szőke :lol: mert azt nem tudom kimagyarázni azt hiszem :!: :roll: :lol:

Vivi
ez édes hozzászólás volt :lol: annyira aranyos vagy, úgy megmosolyogtalak :lol:
akkor jól bekajálhatott Barnika :shock: :lol: édes :wink:

Szandri
neked is jó hétvégét, pihenj sokat, Rád fér azt hiszem :roll: :wink: és nyugi van a vizsga miatt, majd sikerülni fog, tudom :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csajok!
Gyors kérdés....
Mennyi tápit eszik meg egyszerre a babótok, mert Dalma minden etetés végén egy ideje üvölt.....a 150-160 akat simán bepuszilja, és még kellene neki.
Sztetek?

A tápival nincs gond, mert az elejétől fogva izlett neki, meg is emészti..puki, böfi van...hasfájása olykor olykor, de azt maszival megoldjuk....szóval nem értem, ráadásul igy vegyesen cici+ tápi 7szer kajál.... :? :idea:

Felhivom majd a védőnőt is, de előszőr Titeket akartalak megkérdzni!
Köszi! :)
:idea: :idea: :idea:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Lányok!!!

Véééégre itthon vagyok! Hazajöttem! Hazaköltöztem! :lol: :lol: Most már nem vagyok hajlandó nem itthon aludni. Legközelebb, amikor nem alszom itthon, az már akkor lesz, amikor a kórházban leszek Emmával!! :lol: :lol: Laci pedig vasárnap jön haza! Már úgy várom!!! Olyan jó lesz!!! :lol: :lol: Végre újra itthon leszünk kettecskén. Senki nem szól semmibe bele! Azt csinálhatunk, amit akarunk, és akkor amikor akarunk! Olyan jó lesz!! :lol: :lol: :lol:
Voltam dokinál! Emmával minden oké! 1700g, de ezt ilyen hasra ütésszerűen mondta a dokim a vizsgálat után, mivel a vizsgálat közben végig tracspartizott egy másik dokival. Szóval utána rákérdeztem, és azt mondta kb ennyi. Szerintem csak mondott egy értéket, amekkorák kb ilyenkor a babák! :? :? Amúgy valahogy sose szeret súlyt mondani. Nem tudom,hogy miért. Lehet,hogy az nem fontos neki, vagy úgy gondolja,hogy az sokat is tévedhet. Azt mondta,hogy kb 1 héttel nagyobb a koránál.
Megkérdeztem az influenzajárványt,hogy mi van akkor hogyha látogatási tilalom van. Hát látogatni nem jöhet be Laci, de szüléskor még bent lehet velem! Ennek most úgy örülök! :lol: :lol: Teljesen megnyugodtam!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna
Még egyszer Gratula Adélhoz! Gyönyörűűű!!!

Orsi
Én is próbálom felvenni videóra,hogy rugdos, de olyankor persze mindig abbahagyja vagy egy órát várok mire egyet mozog éppen hogy! Nagyon rafkós!! :lol: :lol: Biztos jó lesz a meglepi buli!!

Suzy
Tényleg világosodik Cipike haja! Vicces! Olyan kis szép baba! :lol: :lol: :lol: Örülök nagyon ennek az egyszer kelésnek!!!

Vivi
Tényleg nagyon jó a képek! És szerintem is nagyon hasonlít rád Barnus!!
bizony itthon vagyok!!! :lol: :lol: :lol: Görcsülésnek nem mondanám. Hirtelen éles fájdalom van a pocakomban és aztán elmúlik, de az is lehet,hogy görcs. Tegnap kb 2x volt összesen! Változó.! :roll: Jól bekajálhatott Barni. Milyen kis drága!! :lol: :lol: :lol:

Újra cumisüvegkérdés! :oops: :oops: Előre is bocsika,hogyha hülyeséget kérdezek! :oops: :oops: Ma amikor voltam vásárolni láttam MAMos cumisüveghez 2es cumit, csak azt a műanyag, latex, cumit, amit bekap a szájába. Tehát,ha én most veszek 1es méretű cumisüveget, és azt már kinövi, akkor elég csak ezt a műanyag cumifejet venni, vagy venni kell cumisüveget is??? :oops: :oops: :oops: Mindig kell új üveget venni, vagy elég ez a fej? Meg például tesómtól asszem kaptam aventos cumisüveget, most nem tudom pontosan,hogy milyen és most minden zsákolva van, de úgy emlékszem avent. Veszek hozzá új ilyen fejet, akkor az jó lesz bele? Szerintetek milyenek ezek a Nuk márkás cumisüvegek? Annál például 0-6 hónapig az első méret! Ott miért ilyen sokáig jó egy???
Másik: Textil pelus: Naponta hányat használtok el? Hány kell így elsőre?? Én 8at vettem eddig! Az elég vagy kell még??
Na abbahagyom! Bocsi,hogy regényt írtam, meg,hogy ilyen sok hülye kérdést tettem fel!! :oops: :oops: :oops:

evita10
Budapest IX. kerület

csak egy gyors bejelentkezés fürcsi előtt, míg apa Barnizik.

Evita
Hát.... a 8pelus nagyon kevés...
nekünk kb. 25 van, egy adag tiszta, 1adag mosás alatt, 1adag vasalás előtt... stb.
Mindig van böfi pelus, amit maximum 2szopinként kivégez, és mióta nyáladzik, azóta a feje alattit is gyakran kell cserélni.
Szerintem, ha nem akarsz 2naponta mosni és vasalni, akkor érdemes többet venni...
Cumisüvegek: bizti vagy benne, h mindent meg akarsz venni előre? Én a helyedbe csak felírnám, h mit honnan kell beszerezni és csak akkor venném meg, ha tápszer kell. (Addig nem költenék/költöttem rá.) --->nekünk pl. nincs 1db cumisüvegünk sem, de ha mégis tápszer kellene, akkor apa tudja, h hol vegyen.

Orsi
Én a helyedbe megnézném 1szer, h mennyit is szeretne enni a kishölgy... Lehet, h bekajálna alvás előtt és azért kérne többet.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
Nem akarok beszerezni mindent ezekből a cumisüvegekből. Én arra gondoltam,hogy egyelőre csak egy darab legyen itthon. Csak nem értem ezeket a dolgokat, és kérdezősködöm felőlük! :lol: :lol:
Sejtettem,hogy ez a 8 kevés. Majd akkor még veszek! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Csajok!!!

Ritka rossz napunk van!!! :cry: Babás lányok mondjátok,hogy nektek is,mert akkor csak az időjárás!!!

Egész nap nyűgös,17-18 óráig üvöltés!!! :cry:
Pelus kicserélve,enni nem akar,rengeteget ivott viszont :roll:

Most alszik! :? Remélem,ha felébred jobb lesz.

Most először hagytam sírni,mert már a karomban sem volt jó neki. :cry:

Kép
cukigabi
Budapest

Orsi!
Roli 160-at eszik,de van amikor hagy belőle,van amikor kevés,változó.
Általában 5×,ritkán 6× eszik.

Kép
cukigabi
Budapest

sziasztok lányok
nem bírok most visszaolvasni látom hogy mennyi lenne... majd remélem ma összeszedem magam....addig is magunkról:
pénteken voltunk tekkóba a gyerek meg én babakocsival és 3 óra alatt megjártam abból 2x30perc volt a séta beszélgetéses leállásokkal
jól bevásároltam vettem 56-os rugikat 62-es rugikat bodykat és 68-asokat is mert akcijó volt...
ez után ezeket mostam és ma vasaltam hát volt egy raklapnyi cucc...de olyan boldog vagyok mikor nézegetem mennyi van...pedig nem is sok amúgy ha azt veszem hogy van hogy egy nap 2x is öltözni kell...
és tényleg mindenki rögtön a szoptatással jött...még a totál idegen is megkérdezte tőlem :shock:
de jó volt a pólusban kicsit csellengeni is meg olyan jó hogy mindenki mosolyog ha megnézi a kincsemet...
lehet hogy kiült a fejemre ez az öröm mert a gyerekek is bámultak engem...volt egy kislány aki vagy 5 percen át mereven tanulmányozta az arcomat és volt egy 7 hónapos is aki folyamatosan csak engem bámult és vigyorgott...
Lacinak fáj a torka...szedi bőszen az AB-t remélem mi megússzuk épp ezért adok a tejbe néha cebiont a biztonság kedvéért bár a tejben van vitamin mert gravidát és egyebeket is szed a tejadónk
megyek aludni mert hulla vagyok....amúgy jól vagyunk 4150g a mai mérés...ja és cumikat is vettem az volt írva hogy 1-es de akkora luk van rajta mint az ólajtó úgyhogy nem tudjuk használni mert kifolyik a tej a száján és ívben köpi ki mikor nem tudja lenyelni annyira ömlik úgyhogy írjátok már meg nekem ha tudjátok hol lehet ennek utána nézni hogy hogy vannak a méretek mert az agyamra megy már...egy db van ami pont jó méret az összes többivel kinlódunk!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára menion 2011.01.17 14:03-kor.

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Orsi! Boldog szulinapot!!!!!!!!!!
Hogy telt a meglepetes-buli?

Nalunk is nagyon hull Mirikem haja,a szep hajacskabol most mar ritka-szep lett :(

Mi meg picik vagyunk,keveset papilunk: 90,ritkan 120+szopi. Sehogy nem tudok kialakitani egy rendszert az etetesekbol. Elobb kapja a cicit,ha utana sirdogal,a tapszert. De megtortenik,hogy csak szopizik.
Okos gyerek,tudja mi a jo neki. Pocakban sem volt renszer-szereto,most sem az (en sem vagyok az....)

Evita! Vegre otthon :wink: De jo Neked,es ma mar vasarnap van :lol: :wink:

Vivi! Hat rosszkedvem meg van,ez olyan valtozo....valahol eltunt a mindig-vidam csajszi. A ferjemmel meg olyan hegyes-volgyes a kapcsolat :roll:

Tegnap tartottam egy kecvcsinalo-bevasarlo korutat :lol: Minden le van akciozva (az egesz varosban),k..va olcson lehet vasarolni. A Kiralylany kapott nyarara egy farmerruhacskat kis inggel,anyuci meg egy kabatot :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Orsinak!

Ha Én írhatnám sorsod könyvét
szíved-lelked vágyát,életed örörmét,
oly széppé írnám,mint egy tündéri álom
a legboldogabb Te lennél ezen a világon!

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!

Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Na beléptem és már bőgtem egy sort......
Köszönöm Lányok!

Gabi!
Nagyon szépen köszönöm Neked! Annyira édesssssssssssss vagy!

Nomi!
Neked is köszönöm szépen!
Jaj, este megpróbálok jönni, elmesélem mi volt tegnap.....nagyn-nagy meglepi!!

Puszi Nektek!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
Nagyon boldog 30. születésnapot! :D :) :D
[color=violet]
[/color]

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Orsi
NAGYON NAGYON BOLDOG 30. SZÜLETÉSNAPOT!!
Kívánom,hogy teljesüljön minden kívánságot!
Sok puszi Neked!

Várjuk az infokat! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Lányok!

Olyan jó itthon! Alakulgatunk! Este jön már Laci is! Olyan jó lesz végre kettesben (hármasban :lol: ) itthon! Nagyon élvezem az itthonlétet! :lol: :lol: Bár van bőven mit csinálni: festés.....stb, de már itthon lehetünk, és nincs is ennél jobb! :lol:

Gabi
Remélem ma már jobb napotok van/lesz! Biztos az idő okozta!!! :wink:

Menion
Milyen jó,hogy tudtál vásárolni! Megértelek,hogy kiült az arcodra a boldogság! Még szép,hogy büszke vagy a gyönyörűűű kislányodra! Milyen jó lehet így sétálgatni vele, és mindenki megcsodálja! De várom már én is!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Örülök,hogy sikerült rucikat venni! És ügyesen már ki is mostad, vasaltad... Nem semmi! Ügyi csaj vagy!! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: Szépen növekszik Anna baba!! :lol: :lol: :lol:

Nomi
Sajnálom,hogy nem vagy lelkileg túl jól! Remélem hamar helyrerázódik kicsi lelked, és pároddal is rendeződnek a dolgok!!! Kitartás!!!! :wink: :wink: Hát igen, az ilyen vásárlások jó kedvre derítik az embert!!! :lol: :lol: :lol: Szuper,hogy ilyen nagy akciók vannak!!! :lol: :lol:

Na megyek tanulni! Mindenkinek szép napot!! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Hát ma sincs több időm :? de legalább Rolinak jó napja van :lol:

Éééééééééés...............ma átfordult a hasáról a hátára a kiságyban!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: olyan édes volt,mert szerintem nem tudta mit csinált.Teljesen a rácsokhoz került. :) Aztán hangosan jelezte,hogy valami történik. :D

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Gratula a megforduláshoz!!! Milyen kis édes lehetett!!! :lol: :lol: :lol:
Örülök,hogy ma jó napja van. Tegnap biztos a front volt az oka!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Na akkor végre írok már nem csak magunkról,de témákra szedtem,bocsi! :oops:

Komp:
igen én is hallottam,hogy nem tesz jót,de nem is akartam venni.

Pihenőszék:
a miénkbe van végig alulról fölfelé egy merevítő ami nagyon jól tartja a hátát,szerintem tök jó.Nem tudom mi az ártalmas benne. :roll:

Alvás:
Roli továbbra is elalszik az ágyában.Ha esetleg a karomban nyomja el az álom akkor is felébred,ha beteszem az ágyba,így nem nagyon altatom kézben. :? Pedig olyan édes amikor a vállamon alszik. :lol:

Fehérítés:
vanish gél-t használtam eddig 1×(használt ruhához),mert nekünk még nem volt kakis ruci,az is csoda,ha kaki van! :?

Cumifej:
én tegnap vettem 3-asat (6+),mert állandóan bealudt kaja közben,úgy elfáradt és a fele tápit meghagyta.

Pelusméret:
mi a fehér és a zöld-kék pampers-t használjuk,a fehér egy picivel nagyobb,pedig a kiló ugyan az rajtuk.Talán azért,mert a fehér vékonyabb :roll:

Ruhaméret:
mi most 62 és 68-as ruhákat hordunk,de pl van olyan 62-es ami már rövid,pedig 61 cm Roli és van olyan 68-as ami már jó.Ki érti ezt?

Tócsni:
rémlik valami ,de nem tudom...............pedig tuti ettem már.

Gyereknevelés:
mostanában anyósom gondolja úgy,hogy mindenképpen bele kell szólnia a dolgokba.Pl,hogy adjak Rolinak ebédre répapürét. :shock: így hipp-hopp egyik óráról a másikra.Szerencsére párom mellettem áll.Ő is azt mondja úgy neveljük ahogy mi szeretnénk.

Babahaj hullás:
hát nekünk is kihullott a fele haja,pedig nekünk nem is volt sok.Hajmosás után mi is sapit adunk rá.
Suzy elhiszem,hogy szárítani kell Cipike haját,nagyon dús és tényleg milyen világos lett. :lol:

Babacipő:
Rolinak nagyon mini lába van,az újszülött zoknik is nagyok rá,szerintem ha akarnék se kapnék rá cipőt.De tavasszal mindenképpen veszünk valamit.

H1N1:
tavaly a lombik előtt beoltattuk magunkat,nem akartunk ez miatt gondot,meg anyu is nagyon erőszakolta.Idén már nem is került szóba.De úgy hallottam,hogy aki tavaly oltatott annak,ha bele is esik akkor enyhébb lefolyású lesz.Hát remélem nem tudjuk meg.

Orsi!
Jaj neeee.........turi?Ahhoz nekem sok pénz kell,mert nem tudok ellenállni a sok édi ruhának!!!! :D

Suzy!
Mi minden fürdésnél kicsit meg húzogatjuk Roli kukiját,direkt kérdeztem annó a dokinénit és ő is mondta,hogy óvatosan lehet,pici olajjal.És mindíg meg is dícséri,hogy milyen "szép". :oops: :D (amúgy párom is nagyon erőltette a dolgot,mert neki nagyon le volt tapadva és sokáig szenvedett vele gyerekkorában)

Szandriii!
Sajnálom a bukást!Mi nem sikerül?Mert,ha csak valami apróság akkor érdemes lenne megkérdezni az oktatódat,hogy nem lehet e valamivel lekenyerezni a vizsgabiztost.
De a helyedben most szüneteltetném,mert azért így ennyi idős terhesen,már nem reagálsz úgy a dolgokra ahogy kéne.Ezt tapasztalatból mondom,mert ugye én terhesen sokat autóztam és a végén már nagyon dekoncentrált voltam,féltem is kicsit.

Manama!
Nagyon szép neveket nézegettek. :wink:

Nomi!
Szuper,hogy van net,remélem a gondok megoldódtak azóta,ha nem akkor írd ki magadból g-re.

Menion!
hát ez a cumifej kérdés jó,mert nem tudom milyen az üveged,nekem rá van írva a cumira magára a szám, a csomagolásra meg,hogy hány hónapos kortól ajánlott,de szabad szemmel is látom a különbséget a lukak között.
De pl van egy db no name üvegem amin egyáltalán nincs is luk :shock:

Evita!
Csavarogni általában kocsival megyünk,csomiba bedobom a babakocsit,de ha nem megyünk messzire akkor buszozunk és vagy babakocsi vagy kenguru.
Cumisüvegen csak fejet kell cserélni,mindíg a megfelelő méretet venni hozzá,ezt úgy is fogod látni,ha cserélni kell.De Vivi jól írja,lehet nem is kell még nektek (bár én vettem kettőt is mielőtt megszületett :oops: )
Textilpelus nekünk is kb 20 db van,de minimum 15 szerintem kell.
Végre otthon vagy,kíváncsi vagyok nagyon a végeredményre,mert a wc az nagyon tutin néz ki.

Ha-ha!Roli még mindíg alszik,pedig azt hittem félbe kell hagynom az írást!

Töröltem g-ről a leveleket!!!!

Rólunk:
Rolinak ma sokkal jobb kedve volt/van.Jó nagyot sétáltunk délben.Aztán csináltam paradicsomos húsgombócot,tegnapról meg van még húsleves.
Holnap anyuhoz megyünk,mert kedden megy befeküdni a rehabilitációra (november óta várta) és hát szerintem oda nem fogom bevinni Rolit.
Azt hiszem holnap én is veszek az ínyére valamit,többet is ajánlottak,azt hiszem Andi írta a dologélt,barátnőm meg a gengigélre esküszik.Muszáj valami,mert patakokban folyik a nyála és hát az egész kézfejét tömi a szájába.Tuti indul valami.

Babázós csajok!
Hogy álltok a kilókkal?Nálam nagyon lassan mennek le,szinte nem is. :twisted:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Csajok!

Először is, amég el nem felejtem: Orsi, nagyon sok boldog szülinapot kivanok! :)))

Lányok, nagyon szepen köszönjuk a gratulaciokat! :)))

Ma ertunk haza, minden olyan kaotikus meg, hala, megy a tej, nem is kap semmi mast hozza. Nagyon sokat alszik, szinte az egesz napot atalussza, igyekszem 3 orankent etetni. Az a baj az egesz napi alvassal, h aztan meg este 11tol hajnali 4ig nem bir magaval, aztan kipurcanas van ujra. :) Nem tudom, igazabol mennyit kellene ennie, ma lesz az elso fürdetes, aztan merlegeles, majdcsak összeallnak a dolgok lassan. Nalatok ez hogyan volt az elejen?

A szulesrol roviden: reggel bementunk a korhazba (mar fajdogalt a hasam, de az meg semmi nem volt - mint arra kesobb rajottem :D), szokasos ctgre, de elkuldtek flowmtriara is, es ott kiderult, h alig volt van mar magzatviz, es kezdeti keringesi zavar is van. Akkor mondta a doki, h burkot repesztunk 14kor. Onnantol indult be a szules, h megpiszkalt, habar a burkot nem tudta mgrepeszteni, az magatol repedt ilyen 18 ora körül. Innentol jott a mennyei resz, en azt hittem, meghalok, orankent tagultam egy ujjnyit, ami jonak mondható, viszont az edat nem tudta beadni a doki, uh semmit, de semmit nem kaptam vegul. Lányok, ez annyira fajt, h en egyelore elzarkozom minden ujabb terhesseg gondolatatol, a ferjemre a jövőben min 3 óveszert huzok majd! :D Na jo, kisteso kell majd, de meg felejtenem kell. :) Fel hettol tolofajasok jottek, alig volt mar erom, nehezen tudtam kitolni, az egyik doki ra is maszott a hasamra. Aztan vegul csak kibujt a feje!:D Bogtem, de annyira bogtem utana a szülőszobaban! Kemeny volt! Ferjem egy hős, bent volt velem, nagyon sokat szamitott! :)

No, röviden ennyi!

Megyek, es megmosom a hajamat! :)))

Kép
presario

Sziasztok!

Megjöttem én is. Hétvégén anyósomnál voltunk és ezer helyre mentünk, úgyhogy csak fél szemmel (de azért igen!) olvastam, amit írtatok.
Ha nem bánjátok, gyorsan írok először magunkról… :oops:
A hétvége legjobb híre: megvan a babakocsink!!!! Pénteken hoztuk el és még a párom se győz betelni vele. Megvan a kiságy is, hordozó, fürdetőkád, kapunk kisruhákat is, úgyhogy kezdünk alakulni. Most csak szemlélgetem a dolgokat :oops: :P
Ja, nekem is lenne egy cumis kérdésem. Anyósomtól kaptam egy „párom korabeli” üveg cumit. Tök jó, mert masszív (bizonyítottan ütésálló :lol: ), de nem tudom, hogy milyen cumifej (egyáltalán úgy hívják? :oops: Ja, Evita ezt írta latex cuminak, uhh szoknom kell még ezeket a dolgokat) kell rá… Biztonsági tartaléknak szeretném. Ezek szabványok, vagy gyártónként változnak? Még utánanézek a boltokban én is, de jobb a tapasztalt mamik véleménye. A méreteket már megírtátok ;) ;)

Anna
Gratula mégegyszer! Biztosan beálltok egy normális(abb) ritmusra, végülis Adélkának is szoknia kell a kinti világot! Hű, hát nem semmi, hogy eda nélkül végigcsináltad! Abban biztos vagyok, hogy majd elmúlnak a fájdalmas emlékrészek, aztán csak a kellemes marad! ;) :P Örülök, hogy a férjed ilyen stabil támaszt nyújtott!
Én (is) tuti bőgni fogok szüléskor…
Hát, további szépséges napokat otthon!

Orsi
Boldog szülinapot kívánok én is!!!!!!!
Éééés mivel leptek meg a barátnőid? Ha nem titok… ;)
Szerintem a három hónyi anyatej is nagyon klassz dolog!

Suzy
Hú, hát nem lesz könnyű nektek, hogy fél évig ingázni fog a férjed. De biztos, hogy menni fog, ügyesek vagytok, szerintem már most nagyon szépen megismertétek egymást!
Megnéztem én is a fotókat. Döbbenetes mennyiségű hajzat és tényleg szőkül… :D Mindenesetre jól áll neki! :)
A segítség nélküli kakihoz pedig külön gratulaaaa!

Evita
Örülök, hogy a férjed bent tud lenni a szülésnél, nagy könnyebbség, hogy biztosra tudod!
Én sem oltatom be magamat (és a párom sem fogja), alapvetően a bébit féltem és Suzyhoz hasonlóan kampányszerűnek, továbbá sokszor egyoldalúnak érzem a tájékoztatást.
Na, és kettecskén/hármacskán vagytok otthon?

Szandri
Remélem, hogy a hétvégi látogatás feltöltött lelkileg!
Hát, ha megyünk együtt felkészítőre, akkor tényleg ülhetünk egymás mellé, mert még nincs padtársam… :lol: :lol:

Vivi
Édes lehet, hogy mennyire méltatlankodik Barni! Ez a töltött csirkés dolog meg jól megnevettetett!

Andi
Fél év? Óóóóóó! Jól megnőtt a kislányod! Úgy látom, szépen alakul a hozzátáplálás. És milyen zöldséggel kezdtek? Milyen volt a babaúszás?

Menion
De klassz, hogy három óra sétát lenyomtatok! Hú, tekkóba majd kinyomulok én is, mert fenem a fogam egy-két jó leárazásra.

Nomi
Azért legyen ám jókedved! ;) :) Van egy gyönyörű kislányod… Hűű, a bevásárlás jó lehetett, akció jöhet!

Gabi
Gratulaaaaaa az átforduláshoz!
Rendes babaruha-turiba jártok Orsival? Úúúú, egy ilyen jó lenne ide is… :oops: Szeretem a turit, ha jó a bolt.

KépKép
manama

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?