Sziasztok!
Jó sokat írtatok! Én ma jó nagyot csavarogtam a városban. Vettem a babónak hálózsákot, magamnak szoptatós melltartót, meg rendeset mostanra. Néztem neki rucit, nagyon tetszett egy, ha nem találok Pesten olcsóbbat, akkor ezt fogom megvenni.
Csillag! Köszi az infót a babakocsiról, bár én lehet, hogy idén nem is fogok sportkocsit venni. Hiszen szeptemberben lesz fél éves, akkor meg már jön a hideg, arra meg itt a nagy. Örülök a jó éjszakának!
Nika! Szuper, hogy Gergő jobban van! Akkor tényleg hatottak azok a gyógypuszik!
Cham! Nagyon sajnálom a rosszullétet, szörnyű lehet!
Mia! Szerintem vastag bélelt overallt már ne vegyél, mert mire hazajöttök a kórházba, meg kiviszed, lesz április is. Persze, azért ez se szentírás, inkább az időjárás mondja majd meg.
Bogárka! Cseppek Anglia felé tartanak!
Ami a jóslókat illeti, én még nem éreztem. Úgy hallottam, van olyan, aki nem is érez egyáltalán, de amúgy én még nem is szeretném!
Ami a megérzést illeti. Amikor megcsináltam a tesztet, mondtam Zolinak, na ez most tuti fiú! Én anno nagyon kislány párti voltam, és többen a környezetemben azt mondták, hogy nekem azt tudnak elképzelni, de most ezek az emberek is rögtön, ahogy bejelentettem azt mondták, tuti fiam lesz. Hát, most meg a pocakformám miatt mondja mindenki, de én ugye abban nem hiszek, emiatt most azt mondom, mivel mindenki azt mondja fiú, tuti kislány lesz. (Viszont most egy fokkal jobban örülnék, ha mégis fiú lenne.
)
Kati! Én is azt mondom a hasfájásra, hogy bizony azért a 2kg az már súly. Arról nem beszélve, hogy az csak a baba! Sokszor én is érzem, hogy de jó is lenne egy hastartó, ami tartja helyettem a súlyt.
Te ma mit csináltál?
Én itthon szinte semmit, mert elmúlt dél mire hazaértem. Annyi, hogy gyorsan összedobtam egy tejberizst, anyósékat áthívtam ebédelni. Utána tesómmal dumáltam skype-on, most meg kellene már mozdulni, mert lenne mit csinálnom.
Rita jó, hogy üzent Neked Csillag, már sokat járt a fejemben, és pont reklamálni szerettem volna pocakképért!
Beze! Remélem, jól vagytok, és csak az elfoglaltság miatt nem tudsz jönni!