Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, tényleg nem volt szándékos... :x A következő íróé a laptetőm!!!!!!

nikiee
Budapest XI. kerület

Jólvanna....nem kell szabadkozni...ikreket vársz. :P :D :D :D
Nem irigyli senki.... :wink: :D :D

Kép

Kép
mirci09

mirci: Látom megint formában vagy ma. Fel-fel vonyítok itt a röhögéstől! :D:D:D Nem is idézgetek tőled, mert minden beszólásodon fekszem...

nikiee: Végre nem én vagyok már a laptető-gyilkos :D:D De mi kismamák vagyunk és mindent szabad :D:D
korenka
Szár

Lányok nem azért de én az egész családnak hozom ki a meleg kaját 600-ból. Most mentalista vagyok ? :D:D
korenka
Szár

Jo reggelt lanyok!
annyit beszeltetek kajarol, hogy egeszen megeheztem.
Ma jo kedvem van, orulok a penteknek. Bejelentkeztem vasarnapra, keddre es csutortokre tornara. Probalok egy kicsit sportolgatni, hatha kicsit megerosodok, meg persze leadok valamicsket. Ti hanyszor foztok egy heten? Csak hetvegen, vagy hetkozben is? mert en ketnaponta ossze kell dobjak valamit, elkenyeztettem a family-t es nagyon meleg etel evok. Mindenki ebedel es este is a meleg kajat kerik....
Olvasgattam a Fertility-n kismamas sztorikat, kicsit megnyugtatott, hogy meg egesz fiatalok vagyunk azokhoz a nokhoz kepest: 38-45 eves nok terhessegi sztoriait nezegettem. Ez egy sikertortenet oldal, en ezeket szeretem, ahol pozitivumokat latok. Kozben pedig dolgozok....
Most egesz nap itt leszek, varom a hireket Korenkarol es Csucsurol is!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

Vagy az nem számít, hogy kinyomtatom színesben a malacsültet? Mert az még olcsóbb... :D
korenka
Szár

Minden áldott nap málnám minden áldott nap! ... de mint írtam most 3 napra főztem, mert nagyon le vagyok strapálva.... :(
korenka
Szár

Korenka: És miket főzöl 600ból egy egész családnak? Én Karácsonykor elmentem a csarnokba bevásárolni és kiürült a pénztárcám, és még nem is főztem luxus cikkeket. :?

nikiee
Budapest XI. kerület

nikiee: Jóóó ez az átlag, mert ha csirkemellből készül valami az azért mindjárt 1000 felett van. De pl. minden főzelékes tésztás kaját ki lehet hozni. Resztelt májat, stb... és nem konzerből, meg porból!
korenka
Szár

Szerintem is meg lehet fozni annyibol. egy rakott teszta, rakott krumpli, levesek meg benne vannak. ha mar hus is van, akkor max 1000.
Korenka pihenned kell! nagylany besegit neha? nalam remek krumplipucolo-brigad van itthon. Es kavargato. Jol a kezem ala dolgoznak. A parom sem engem ker, hogy sussek neki tojast, hanem felall es megcsinalja mindenkinek. Ez nagy dolog! Amikor osszejottunk, villaval kavarta ossze a lagy tojast a teflonban. meg a latvanytol is szedultem....

malna5

Véletlenül belekukkantottam egy korábbi írásomba...a feszélyezve nem pontos j....bocsi. Lehet, hogy át kellene időnként néznem, hogy mit juttatoka világhálóra. Ja...és mi sem c-vel írkuk az olcsóbbat. :shock: :roll:

korenka:
Ma reggel kezdésnek felhúztam a redőnyt...illetve húztam volna, de leszakadt. Sebaj, majd szellőztetek az ablakon...azt nem tudtam kinyitni. Aztán együtt főztünk a Danival...fullra belisztezte a kezét, aztán belenyúlt az olajba és végül kezdte beleönteni az étolajat a kész spenótba. Utána a férjem közölte, hogy a munkahelyén féláron is le tudta volna vizsgáztatni az autót és végül a gyerekem miután iszonyúan összefosta magát úgy döntött, hogy tán a mai délutáni alvást kihagyná.
Szal...ha nem venném humorosra a figurát, már üvöltenék, mert még csak dél van. 8) :D :D :D

nem azért de én az egész családnak hozom ki a meleg kaját 600-ból. Most mentalista vagyok ?
Ha egész hétre, akkor igen. :P :D
Komolyan:nem...nyilván olcsóbb az otthoni főzés, az ételfutárok sem elfáradásért dolgoznak. Nekem meg pláne olcsóbb, mert mi kevés húst eszünk.

malna:
Az én férjem is tud főzni, nem is kicsit. Rajtunk mondjuk látszik... :? :oops:
Én is főzök minden nap.Míg Dani kisebb volt, neki külön..
Jó ötlet a torna...én is sokáig jártam, de most n em merek elmenni, csak égetném magam, hogy a fejemet sem tudom lehajtani rendesen. 8) :D :D

Kép

Kép
mirci09

mirci: Nem gondolkodtál azon, hogy könyvet írjál? Vagy én vagyok ráálva nagyon a szarkazmusodra, de elképesztően jól szórakozom az írásaidon. Alig várom, hogy hozzászólj valamihez :D

malna: Na ugye! Nem én vagyok itt egyedül, aki kevésből is tud :D Hááááát igen a krumplipucolást már én is lepasszolom a lányomnak.... :oops: A fiam imád "segíteni" és én is nagyon szeretek vele főzni a konyhában. Kicsit nagyobb a kupi, de ki nem hagynám :D A férjem is olyan rendes pasi mint a tied. Előfordult, hogy bepróbálkozott már kicsit "nehezebb" ételekkel is, de ez azért ritka... viszont a bundáskenyér, tojásrántotta az Ő reszortja. :D
ühhhh a teflonban villával kavarás durva :D:D
korenka
Szár

Málna,
te aztán jól megnevelted a famíliát! :D Én is mondtam a férjemnek, hogy nem értem miért kellene egy felnőtt embernek nekem elétenni a kaját :) Gondolok itt arra, hogy megmelegíti magának a kész kaját, megvajazza a kenyerét, felvágja a paradicsomát...
Azt mondta, hogy azért, mert jól esik. Mondtam, hogy nekem is jól esne :lol:

Ő egy évben 2-3-szor csinál bundás kenyeret, tojásrántottát vagy palacsintát.

Hú, nagyon belehúztál a tornába! NA ez az ami nekem nem megy :)

Niki,
nagyon jól csinálod, ilyen kis adagokat kell enni. Most én is próbálom, az előbb ebédeltem féladagot. És önmegtartóztatok, mert kívánnék valami édes ízt is így utána... :roll:

Mirci,
ha elkezded a kisadagozást, kb. egy hét alatt összébb szűkül a gyomrod és utána már jobban megy! Kaja előtt egy pohár víz! Ezt próbáld!

Kép

Kép
sz.veronika

"az ételfutárok sem elfáradásért dolgoznak" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Mirci,
látom neked meg a mai nap nem kezdődik valami jól... lehet, hogy hozzátok most ért oda a front :)

Kép

Kép
sz.veronika

Lányok. Mindjárt itt van értem apa, indulunk Peste. Gondoljatok rám és a kis babszemre.... Most kezd előjönni az idegesség rajtam. Csomóban van a gyomrom.... annnnnyira izgulok....
Este fele jövök.
korenka
Szár

Mirci,
még a korábbihoz visszatérve... most épp így gondolom, aztán 1 hét múlva majd úgy :D Mindenesetre úgy döntöttem, hogy ezen most nem parázom. Egyelőre csinálunk mindent úgy, mint eddig, aztán vagy magától rendeződik a hormonom (mivel úgy figyelem folyamatos változásban van) vagy nem, de egyelőre ezzel még nem akarok foglalkozni, lépéseket tenni, annyira nem sürgős. Ha majd már úgy fogom érezni, akkor majd úgy döntök hogy foglalkozom ezzel.

Kép

Kép
sz.veronika

Korenka,
jó utat, vigyázzatok magatokra! Nagyon izgulunk ám! Várunk a hírekkel!!!!

Kép

Kép
sz.veronika

sz.veronika:
Tudom én azt, hogy ez a legjobb...a kis adag. Csak amikor én főzök, már a kaja készítése közben elkóstolgatok annyit, mint amit más ebédel. Ha "neagyisten" még fel is zaklatnak időközben, akkor meg.... Komolyan: itthon nagyon nehéz nekem ezt betartani, de muszáj lesz, mert így nem érzem magam jól.

korenka:
Javasolták már a főiskolán is, hogy írjak könyvet. :) Utoljára a szakdolgozatomat akarta kiadatni a konzulensem, de berágattak és a mai napig a polcon pororsodik. :evil: :D :D :D
Egy másik topikban meg annyira nem volt szimpi ez a stílus, hogy el is üldöztek. Ízlések és pofonok.. :D :D

Kép

Kép
mirci09

korenka:
Ezt mondanod sem kell! :roll:

sz.veronika:
Lehet, hogy tényleg blokkoltad az agyadban a fogamzást. Nem baj, semmit sem szabad erőltetni. Az esélyt megadjátok, hogy jöjjön, ha akar... :)

Kép

Kép
mirci09

Korenka,
kellene olyan netezős telefon és akkor már onnan tudnál üzenni, mikor kijöttél a dokitól :D

Nekem most elméletileg lesz - bár 1 hónapja várom hogy házhoz szállítsák :evil: - tegnap végül lemondtam a házhozszállítást, mivel ennyi ideig elhúzódott (karácsonyi ajándékom amúgy... jó, mi? :) ) hogy ma bemegyek érte valamelyik üzletbe. Azt persze nem tudták megmondani, hogy melyik üzletben van biztosan ez a készülék :shock: Lehet szolgáltató váltás lesz ebből... Ma ráadásul végül is nem is tudok elmenni érte. Na talán majd hétfőn...

Kép

Kép
sz.veronika

Korenka: Nagyon drukkolunk!!!!

Hát mi akkor kicsit drágábbak vagyunk evésileg. :lol:
Ugye itt bent a kaja nem vészes, de a párom és én is nagyon sok egészséges cuccot eszünk, az meg ugye sok pénz :?
Nagyon sok saláta, zöldség, gyümölcs, tejtermék, hal stb. fogy nálunk. Egyenlőre még ok, de majd ha gyesből kell ellenni, akkor lehet, hogy más lesz a menü. Ha lenne kertes ház, egy csomó mindent meglehetne oldani zöldség/gyümölcs termesztéssel, de így meg kell vennünk. :?
Amúgy ezt bírom, mindenhol az van, hogy egyen mindenki sok gyümölcsöt, zöldséget, halat stb. de iszonyú árakon vannak. A cégem melletti menzán pl. aranyárban van a saláta még nyáron is, amikor egy uborka 100Ft, ott egy kistányér saliért akár 500-700Ft elkérnek. Nem is megyek oda.

A párom is főzőcskézik néha néha. Kínai cuccokat nagyon jól csinálja, imádom.

Mirci
Sajnálom a napodat. Akkor a holnap ennél már csak jobb lehet!!! Most is jó kint a hőmérséklet, csak az a baj, hogy itt már esik.

Veronika
Azért ebéd után egy ici-pici édes valami belefér. Amikor sportoltam és edzés után ettem volna valami édeset/egészségeset csináltam túrókrémet, túróból és gyümölcsből vagy pici lekvárból. Esetleg próbáld ki. :)

nikiee
Budapest XI. kerület

sz.veronika:
Még az asztalról tudna írni... :D :D :D :D :D :D :D :D

Muti a telefont...

Kép

Kép
mirci09

nikiee:
Az a túrós anyag tényleg finom, én is szeretem az ilyeneket. :wink: :D

Igen, itt vidéken könnyebben hozzájutunk olcsóbb zöldséghez, gyümihez...és ráadásul magyar. :)
Volt szerencsém tapasztalni az 500Ft-os salátákat... :?

Esik??? Sétálni akartam a Bundival....akkor ebből kocsi lesz. Van egy csomó dolgom délután, gondoltam babkocsival nekivágunk. Miért is jönne össze éppen ma? :D :D :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.veronika 2011.01.14 13:47-kor.

Kép

Kép
sz.veronika

Mirci,
először nem esett le mi az hogy az asztalról tudna írni, de aztán mikor leesett! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Mirci ebben a topicban mindannyian nagyon szeretunk! tovabbi szep napot.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Veronika vajas kenyeret kensz a parodnak? Ez igen! tundi-bundi kis feleseg lehetsz....
KOrenka nagyon varunk, kerlek ne izgulj!
Azert jo ez a torna, mert senki nem ismer itt. A talajon vegzett torna nagyon benan megy, total merev vagyok, ha leulok nem erem el a labfejem. De sebaj, csondben erolkodok, az angol nok kozt nem szamitok tulsulyosnak egyaltalan.... probalok eszrevetlen maradni...

malna5

Veronika
Rakd fel a képet a telefonról, kíváncsiak vagyunk! :)

Mirci
itt Budapesten minden2X annyiba kerül. Pár hete az egyik plázában a párom vett egy kész 6-8cm hurkát és elkértek érte 500Ft-ot. Jó azért szoktunk enni néha nem jó kaját is... :)

nikiee
Budapest XI. kerület

Málna,
nem kenek :) Pont ezt mondom, hogy miért is kéne kennem? :)

Hát igen az angolok elég husikák... ott el lehet vegyülni :) Mikor kint voltam 16 évesen, tök vékony voltam, mindenki mondta, hogy miért nem modellkedem! Itthon nem mondta senki :lol: :lol: :lol:

Itt volt a főnököm lánya, aki Angliában csodaszépnek számít, itt meg csak elmegy, totál kiborult :)

Kép

Kép
sz.veronika

Niki,
ott a telcsi linkje a 13:43-as hozzászólásomban... lecseréltem, először nem ez volt, úgyhogy aki már megnézte, nézze újra! :D

Kép

Kép
sz.veronika

Veronika:

Ez jó! :) Bocsánat a sértésért, de az angol lányok elmehetnek a magyarok mellett :)
Mondtam már, hogy én is voltam Angliában 3 évet anno. Szuper évek voltak, de nem mennék vissza élni oda.

Nagyon szuper a telefon, nekem is tetszik!

nikiee
Budapest XI. kerület

Lányok, egy hülye kérdés....nem tudom összenyomni a gyereket ha lehajolok? Az előbb lehajoltam és húzódott a hasam....

nikiee
Budapest XI. kerület

Fizika...a folyadekot nem lehet osszenyomni. Marpedig okelme abban lebeg....

malna5

szerintem a szalagokat erzed, amik nyulnak.

malna5

Niki,
igen, azért van a vízben, hogy megvédje :)

Azt hiszem már írtam, hogy anyu hasra esett velem a kád szélébe, semmi baj nem történt :) A sógornőm is terhesen kádat pucolt és ráfeküdt a hasával a szélére, aztán kapott csak a fejéhez... de ott se lett semmi baj :)

Kép

Kép
sz.veronika

Mirci: tavaly mikor két hetente volt mandulagyulladása akkor ki akarták venni de nem a torok mandulát hanem az orrt.nem hagytam.tavasszal már nem is volt semmi baja.tavaly nyár óta most volt másodszor ilyen neki.mandulagyulladásra mindig adnak antibigyót mert azt baci okozza.

Én is mindennap főzök:) kivéve mikor úgy főzök mint tegnap hogy ma nem kellett.megnéztem az interfood étlapját hááááát én nem tartom olcsónak.már olyan szinten hogy én főzök mindennap de mint Korenka is írja 1000 ft-ből mindhárman jóllakunk:) nem mondom hogy mindennap de a paprikás krumpliból két napra főztem és 1000 ből kihoztam és virsli is volt benne . Mondjuk ez csak az én véleményem.

Mirci: én azt mondtam már a korom miatt is ha nem lehet tesója Gergőnek elfogadom hiszen már 41 leszek nem sokára.Persze nagyon nagyon szeretnénk tesót de nem minden áron.Ha nem lenne Gergő akkor biztosan már körbejártam volna a dokikat hogy mi lehet a gond.én most megteszek annyit hogy fogyózom.hallottam hogy nagyon sokaknak az segített hogy 10 kg-t minimum leadott. ennyi .
Nem semmi napod volt :):):):) itt rötyögök:)Bocsika de gondolom neked nem volt ennyire humoros de most mit csináljak ??? én nekem az volt kívülállóként :)
Innen senki nem fog téged elkergetni :D:D nagyon szeretjük a stílusodat :) igaz csajok?

Bercsi igazad van én is mindig nézem a googlit

Málna belinkeled ahol olvastad a sikertörténetet?

Korenka: annyira izgulok értetek................ remélem már mosolyogsz és boldog vagy mert ott a baba és fejlődik +++++++++++++++++++++++

Vera szupi telefonod lesz :) én nagyon szeretem a samsung dolgokat nem csak telóban.nekem egy alap érintőképernyősöm van samsung 5230-as de egyenlőre elég nekem :) a következő már tuti okos teló lesz :)

Én is megkenem ha olyan napom van de hála istennek apája nagyon szeret sütni főzni így sütni csak ő süt.főzni meg csak akkor ha nekem nincs hozzá kedvem :)

nika70
Salgótarján

Na, Korenka már biztos végzett, ha negyed háromra ment!

Lehet, hogy olcsóbban kijön ha főzöl, de pl. beleszámolod-e a lisztet, olajat, fűszereket, vizet, gázt, amit nem épp akkor veszel meg hozzá, stb. és főleg mi van a munkáddal? Nekem az is érték, hogy elmegy az időm a főzicskére... Az meg aztán megfizethetetlen, hogy utálok főzni, ezért még stresszel is :lol:

Nika,
már ha lesz ilyen telefonom :roll: Remélem ha már érte megyek, akkor lesz! Mert hogy mikor anno megrendeltem épp hiány volt és most sincs mindenhol. Nade csak pozitívan :) Ha már egy hónapja várok rá, ajánlom hogy jó legyen! :lol: Amúgy eldöntöttem, hogy írok erről egy panaszt a telótársaságnak, nehogy már azt higyjék, hogy milyen jól végzik a dolgukat :lol:

Nekem is jól jönne egy ilyen apa, aki szeret főzni :lol: Egy ismerősöméknél mindketten szeretnek, egyenesen harcolnak, hogy ki főzhessen aznap! :shock: Hát ilyen is van :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Nika,
igen én is szeretem a Samsung dolgokat, tévében is pl. A mostani telóm is az, azt is még karácsonyra kaptam vagy 3-4 éve (már nem is tudom :) )

Kép

Kép
sz.veronika

Köszi lányok! :)

Én is várom Korenkát, bár azt írta, hogy este jön csak....

nikiee
Budapest XI. kerület

Hazaértem, de látom még nem jelentkezett a két lány.... :(
Megyek csinálok egy kis házimunkát, de benézek időnként...

nikiee
Budapest XI. kerület

Sziasztok.

Megjártuk a dokit. Nem tudom hogy számoljunk most. A doki a papiromra azt irta 6+2.
Pedig 8+2 napos vagyok a mensi alapján. Egy biztos nekem 31napos a ciklusom ott 3napot buktam meg a beágyazodás is 4-10nap. Lehet ez miatt ijesztegetett a baba.
A doki megvizsgált nagyon hátrahajló a méhem de ahogy az uh betett már mondta is élő MAGZAT.
Igaz a szivhangot nem hallottuk. DE szivpulzálást a monitororn mutatta a doki.
Én ennek is örültem.
Kaptam vérvétel, EKG, fogászat beutalót és ha kész mehetek a védőnőhőz. Ha az meg van megyek majd valamikor vissza.
Kérdezte sokat vártunk rá?? Mondtam 2,5évet. Na akkor ad utrót is 2X1 kell szednem biztos ami biztos.

Azt írta a papíromra :

Uterusban egy élő embrió. CRL: 5mm.

Képet zavaromban elfelejtettem kérni:(
csucsu2005
Halásztelek

Korenka: Várlak nagyon hisz virtuálisan akarok bulizni veled :) Érzem, hogy minden ok nálad. Kár, hogy nem kértem el a számod.
csucsu2005
Halásztelek

Csucsu,
gratula! :)

Kép

Kép
sz.veronika

Jajj Korenka gyere már.
Remélem már valahol ünnepeltek a férjeddel.
csucsu2005
Halásztelek

sziasztok
En is Samsung rajongo vagyok, a telonk es a tv-nk is az. Csak a ceges telo nokia, de szinte mindig gondom volt eddig veluk.
Csucsu gratulalok, az elejen nekem is mindig visszaminoditettek a babakat, majd kesobb behozza! Pihenj sokat!
Korenka vajon merre van?
Nika a Fertility Friend honlapjan vannak a storyk, angolul. Nem nehez leforditani, ha vmit nem ertesz, megirom.

malna5

Nika - Megneztem neked, Story Gallery amit meg kell nyitni, 200 friss (2010-2011) tortenet van benne, kinek, hogy sikerult. nagyon sok benne a mi korabelink, itt, Angliaban, amugy sem ritka. es vannak jo otletek, peldaul latom, hogy itt nem a cickafarkot, hanem a malnalevel teat isszak a ciklus elso feleben.

malna5

Szeretnék nektek bemutatni valakit:

Kép

Ugye milyen szép?
korenka
Szár

igen-igen korenka gratulalok! Meselj rola! Mekkora?

malna5

Ha jol latom, 7 het 3 napot ir a kepen, az nagyon jo!

malna5

Korenka: Jajj elő azzal a pezsgővel:)

GRATULÁLOK!!
JAjj ez szuper:)

Kép
csucsu2005
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?