Új privát üzeneted érkezett!

Netty
A férjemmel homlokegyenest más az ízlésünk nevek terén (érdekes, mert minden másban amúgy nagyon hasonló), de annyira, hogy szerinte borzalmasak, amik nekem tetszenek, én meg elájulok azoktól, amik neki :) Ráadásul Luca is részt vesz az ötletelésben, ugyanolyan jogokkal, mint mi :) Szóval olyan név kellene, ami mindhármunknak tetszik, plusz passzol a korántsem egyszerű vezetéknévhez (Breglovics)
Most ott tartunk, hogy egy táblázatba mindenki beírja, ami neki tetszik, és ha lesz (valaha) olyan, ami mindhármunknál szerepel, az nagy eséllyel indul :) Persze mondanom sem kell, eddig egy ilyen volt csak...

Én nem tudom, a párom honnan szedi ezeket, de a két favoritja a Zdenka és a Dejte... :roll:

A fejem sokkal jobb már, köszi! Tegnap homeóbogyóztam és az segített, ma végre fájdalom nélkül ébredtem (kopp-kopp-kopp). És Neked?

Én is érzékenyebb vagyok a szokásosnál, de nem lep meg, Lucával is állandóan pityeregtem :)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Látom lassan elkezdődik a babakelengye téma.
Nekem ruházat terén szerencsém van: ha fiú, akkor ott lesz Áron összes rucija, ha lány, akkor a barátnőimtől kapok egy csomót (az elmúlt 2 évben 4 lány született a legközelebbi barátnőimnél).
Szerintem iskolás koráig nem kéne ruhát vennem, csak ha nagyon szeretnék.

Én új bababútort szeretnék. Áronnak csináltattunk egy pelenkázót. Nagyon szép, de most másmilyet szeretnék. Ezért az a tervem, hogy azt eladom.
Kiságyból Áron kap újat.
Pár apróság kell még, ami kölcsön volt nálam, de biztos vagyok benne, hogy most is lesz majd pár felesleges dolog.

Olyan jó, hogy végre péntek van.
Vasárnap a kisvasúthoz szeretnénk menni vonatozni, ha az idő is engedi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kfnoémi 2011.01.14 10:35-kor.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Linacska,
köszi, akkor van remény :wink:

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Találtam a neten egy névkalkulátort (hogy mik vannak?!).
Vezetéknév és a baba neme alapján kidobja a - szerinte - jó párosításokat gyakori és ritka verzióban is. Hátha érdekel valakit :)

http://digiscience.rufftech.hu/calc/calculator_06.html

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Addisz: a Zdenka nálunk is nagy menő apánál, mert az első szerelmét, egy cseh lányt így hívtak. Zdenka Drozdová. Ő volt az első nagy ő. Persze ezért kilőttem :-)
Családnév nálunk is macerás (Farner) ebből mindig Farmer lesz, és had ne soroljam.

Nálunk eddig az volt a mérvadó, h magyar név legyen. Hát most nem így lesz, legalább is az eddigi favoritok alapján.

Az én fejem már nem fáj, remélem nem is fog. Most kiporszívózok, eszem valamit, aztán majd lesétálok a városba nézelődni kicsit, és irány Zétiért. Lehet, h valami jó turit irányba veszek, úgy vennék valamit :-) Megint szép enyhe idő van, és végre szabadnapos vagyok ma is holnap is. Cserébe vasárnap meló....

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Addisz, Netty :D Köszi, rendesek vagytok, szivesen hallgatom az ilyen megérzéseket :lol:

Babakelengye, ugye én mindent elajándékoztam vagy eladtam... Ha fiú lesz, akkor ruhákat dögivel kapok vissza, mert a környezetben jóformán csak fiúk vannak mindenkinél... Kislányos egy ismerős van, de ott is nyáron születik a második kislány, úgyhogy nekik is kell..de ez nem gond, megveszem szivesen :wink:

Név :S
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140901114303 2011.01.28 23:32-kor.
20140901114303

Brunhild: hát a Csani a legjobb, utána a Keve. De ebben nem kell törnöd a fejed :-) Csajsziban a Fruzsi aranyos, és talán kevesebb van belőle mint Emmából, viszont az is nagyon szép név.
Fiúk mit mondanak, ők nem ötletelnek?

Zétényem tippjei: Farner Bableves, majd Farner Palacsinta... Ez volt a baba tervezés időszaka alatt. Most egyfolytában Petrázik. Pedig nem akar lány tesót. Múltkor azt mondta, h a fiú tesója is Zétény legyen. Elmagyaráztam neki, h nem lehet, az, hisz őbelőle egy van, és nem lehet a tesónak ugyan azt a nevet adni. Erre nagy bölcsen megkérdezte: De miért nem anya, hisz nem is találkoztam még magammal? 8)

Nálunk egyelőre marad a Zorán, és lányban nálam a Zenta, apánál a Zorka és a Zoé. Ez utóbbiak lettek volna Zétinél, ha lány lett volna. Apa még mindig itt tart, én viszont azért nem akarom ezeket adni, mert azokat valahogy egy meg nem született lány gyerekhez kötöm, és ez által Zétihez. Az valahogy őhozzá tartozik. Vagy hülye vagyok?
Ráadásul a Zorán és a Zorka szláv, a Zenta német, a Zoé meg görög. Van itt minden, csak magyar nincs, pedig apánál ez volt a kiinduló pont :-)
Ja és ami fontos nálam, h ne legyen irtó közel a névnapja a szülinaphoz. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára netty81 2011.01.14 11:33-kor.

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Nekünk Emma a lánynevünk....már vagy 10 éve eldöntöttük, most viszont meginogtam egy kicsit. Tetszik még a Lola és a Léna, meg az Izabella és az Olívia.
A férjem viszont úgy van vele, hogy ezt már eldöntöttünk, nincs mit beszélni róla.
A fiúnév nehezebb dió. Az Áron mindkettőnknek nagyon tetszett, nem volt vita. Viszont nekem tetszik most az Ádám, Ágoston, Ábel. A férjem szerint viszont tök idétlen, hogy nem tudunk tovább menni az ABC-ben.
Én az Emmával végül is kiegyezem, úgyhogy ezért is kell lánynak lennie.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Most hogy gondolkodtam eszembe jutott még, hogy a Patrik tetszett még. Ebben talán ki is tudnánk egyezni. A Keve szerintem is szép.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Nálunk a kisfiam mániája a Mirkó. Fogalmam sincs honnét vette, de mindenkinek elmondja, hogy a kistesó Mirkó lesz. /ő Milkót mond, de ugye olyan nincsen/ Ha kislány akkor Kata vagy Katica, de azthiszem inkább Kata.
Én semmit nem szándékozom venni, ugyanis az első kettőnél kicsit tulzásba vittem, és azért is szerettem volna mégegyet, mert annyi rengeteg cuccunk van. Ráadásul minden duplán, mert a maminál is van mindenből.Kíváncsi leszek mennyire tudok majd ellenállni?!

Kép
Kép
Kép
gydavid

:D Fiúk még nem tudnak a kistesóról, de biztos lesznek eredeti ötleteik, mint az előzőeknél: pl. Scooby-Doo :lol:
20140901114303

Brunhild hogy bírod ki, hogy nem árulod el nekik a HUGIT?

Én mondtam a fiamnak, hogy lesz még egy kis tesó. Erre rámutat a húgára, hogy ő? Mondom nem. Anya pocakjában van egy másik baba. Erre pár nap múlva közli velem, hogy anya pocakjában van az ő "PIROS" tesója.
Kérdem miért piros? Mert a tv-ben is piros. Szerintetek az elevit reklámban láthatta? Mást nem hinném.

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
lucababa75
Szeged

lucababa :) Lehet Piroska lesz :lol:

Kaptam én is sms-t a kombinált eredményről!
Minden jó, kockázat nagyon alacsony
Down kór: 1: 17 000
Edwads kór: kevesebb mint 1:50 000

Bár nem izgultam, most megnyugodtam :)
20140901114303

Írtam egy hosszút és elszállt :twisted:

A Scooby-Doo nagyon eredeti :) Nem lenne belőle még 6 az oviban, viszont minden gyerek könnyen megjegyezné :)

Az én két kedvencem az Adél és a Kornél. Apa hallani sem akar róluk...

Emma szerintem is szép, egyre népszerűbb. Néztem már 2009-es statisztikát is (2010-es még nincs), hogy mik a favoritok, nálam ez is szempont.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Brunhild gratulálok a jó eredményhez.

Piroska??? Erre nem is gondoltam.
Egyébként, amikor a lányomat vártam a fiam folyamatosan azt mondta a pocakomra, hogy SZISZI.
Az orvosom szerint ez nem vicc, ő látta a tesót, hogy lány. De már 10 hetesen is? Fel is íratta az asszisztensével az esetet, mert gyűjtötte a gyerekek megérzéseit.

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
lucababa75
Szeged

Brunhild remek!
Én mindig megéreztem, hogy fiam van-e és eddig az volt most kislányt érzek nem lehet más! Képzeljétek a középső gyerekemmel voltam terhes a doki 18 hetes uh-n azt mondta, hogy lány, de még kinőhet neki. Én meg mondtam, hogy kizárt nekem fiam van. Jót mosolygott. és lön nekem lett igazam :lol:

Kép Kép
Kép Kép
klarissza36
Kecskemét

lucababa,
ha azt mondja a fiad, hogy piros, akkor lány lesz, és tessék komolyan venni. Nekem is megmondta Lili, hogy látja a hasamban a kistesóját, pedig még én nem tudtam róla. Másnap azért csináltam egy tesztet :lol:
Most meg már nyár óta mondta, hogy neki július 3-án fog születni a kislány kistesója...ha ezek után a júl. 12-ből 3 lesz, akkor nem tudom mit csinálok...

brunhild,
gratulálok a jó eredményekhez. :lol:

Csanában minden rendben volt, akkor volt kis sírás, mikor megjöttem, mert meglátott, de még volt vagy 20 méter, hogy odaérjek, és a csaj visszalépett vele az ajtón belülre, és gondolom ez nem tetszett.

gydavid,
ha lány, nálunk is Kata lesz, vagyis Kata Léna. Ha fiú, akkor talán Roland, de még a Botond is tetszik nekem, de apa azt mondta, ne variáljak már!!! Már csak az orosz fiúnevet kell kitalálni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Van egy Piroska nevezetű barátnőm gyönyörű! Fekete haj, világító kék szemek! Ja és csak Pirosnak engedi magát hívatni!

Kép Kép
Kép Kép
klarissza36
Kecskemét

SOS! Én is megkaptam a kombinált eredményét és nagyon SZAR!
1:750-HEZ.Azt hiszem nemúszom meg a magzatvíz vételt?!
SZERINTETEK?????????????

Kép
Kép
Kép
gydavid

gydavid,
szerintem nem olyan szar!!! Az életkor és a súly is befolyásolja az eredményt, lehet, hogy csak ezért kevesebb. Volt ismerősöm, aki 36 évesen, kb. 120 kilósan várta a lányát, 1:50 volt az eredménye, de minden ok. Már 2 éves a kislány.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok!
Az én eredményem 1:1200. A papír szerint ez jó, alacsony kockázatot jelent.
Edwards-kórra kevesebb, mint 1:50000
57kg vagyok és 35 éves

Ma voltam EKG-n, 2 órát töltöttem ott. BRRRRRRR

Tegnap nézegettünk apával neveket.
Lány:Patrícia, Petra, Klaudia
Fiú: Patrik, Kristóf, Richárd
A vezetéknév: Cseh

Bár szerintem dupla keresztnév kellene, mert a kislányomnak is az van.Antónia Eszter
Szerintetek?

Kriszti

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Gydavid, nem biztos. Nézd meg a leletértelmezőt is.
Nekem Áronnal 1:630 volt, és ott az jelentett azt, hogy minden rendben. Nem is akartak küldeni sehova sem.
Mondjuk most már végképp nem értem ezeket a számokat. Áronnal 27 éves voltam, és kezdetben 54 kg. Az eredmény 1:630 lett, a tarkóredője és a mérete is megegyezett a mostani babáéval.
Most 29 vagyok, 56 kg, az eredmény 1:1100 lett. :?:

KépKép
KépKép
kfnoémi

Na, ezek után már én is tűkön ülök, hogy milyen lesz az eredményem...

Linacska
Ha július 3-án születik a kistesó, akkor szerintem minden héten rakjatok Lili elé egy lottószelvényt ;)

Kriszti
Én a dupla keresztnév híve vagyok, nagylányom is Luca Ajna, a tesónak is kettő lesz.

Gydavid
Nyugi, ez még nem jelent semmit, kérdezd meg a dokid, hogy ő mit javasol!

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Ez közepes kockázat. 37éves vagyok 104 kg.
Fél 3-tól rendel a dokim, gyorsan elmegyek, hátha rendelés előtt ránéz a papíromra?!

Kép
Kép
Kép
gydavid

Sziasztok!

Gydavid, én úgy tudom, hogy a 1:250-nél jobb eredmény negatív, és kész. Szerintem sem olyan rossz eredmény.

Bruhild, fiúk miért nem tudják a tesót?

Nálunk tegnap a lányok összeköltöztek, mert Apa megvette Fruzsi ágyát, szóval most már egy szobában alszanak. Nagyon örültek mindketten, Fruzsi egyszer leesett az ágyról, de mindenki aludt tovább, amikor visszatettük :) De nagyon jó, hopgy végre együtt alszanak :)

Zsófi szerint a kistesó kislány, és Flóra lesz a neve. Amúgy mi is lányt érzünk Apával :) Majd kiderül, nekem a megérzéseim nem szoktak bejönni :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Hát ha közepes kockázat, akkor valószínűleg ajánlanak további vizsgálatot.
Szerintem lehet az is elég ha felhívod, hogy most mit tanácsol.
Vagy pl. a sejtbankot / istenhegyit. Ott meg tudják mondani ezek után milyen vizsgálatot javasolnak.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok,

én is írtam egy hosszút reggel,de elszállt. :twisted:

Gydavid, nekem azt mondták most az istenhegyin, hogy 1:100-nál nagyobb kockázat esetén kell szúrni, 1:100 és 1:1000 között max azt javasolják, hogy csináltasd meg a Négyes tesztet. Az az AFP-n kívül még másik 3 markert is néznek a vérben, így sokkal pontosabb eredményt ad, mint a sima AFP.
Én is elmegyek ilyenre.
Ezek az arányszámok egyébként már a súllyal és az életkorral korrigáltak. A www.gendiagnosztika.hu oldalon egyébként tök jól le van írva.

Nevek: nálunk megvan mind a kettő, de Lóciét is csak a születése után mondtuk el mindenkinek:)

Mi 3 hét múlva megyünk a 4DGenesisbe, már nagyon várom:) Lócival is voltunk ott többször, szuperkedvesek!:)

MrsLeo,
egy esetleges toxoplazmafertőzést mennyi idő után mutat ki leghamarabb egy labor? Vagy mi az az időpont amikor már tuti kimutatná ha van, és ki lehet zárni?
Tegnap levágtam egy kis darabot a hüvelyujjamból, miközben a sertéspörihez vágtam a húst. :? :lol: Utólag jutott csak eszembe, hogy még nem estem át a toxon. Bár több helyen megkérdeztem, azt mondták hogy így nagyon kicsi az esély hogy fertőzzön.. inkább a tetanuszra figyeljek..de azt meg kaptam 6-7 éve, elvileg még véd, ugye?
Köszönöm ha válaszolsz:)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Addisz :)

Klarissza, Linácska és a többiek, akiknek még tuti megérzéseik vannak: nem akarjátok sorra venni a fórumot (monduk egy ezresért fejenként :twisted: ?) Megspórólhatnánk a 4D árát :lol:
Na de viccez félretéve, kíváncsi vagyok, bejönnek-e a megérzéseitek! Nekem sosem volt, fiaim sem mutatnak semmi hajlamot...

Panndi, nem tudják, mert még senki sem tudja a családból, ők pedig 5 perc alatt szétkürtölnék. És a görcsölés+vérzés miatt nem akartuk idő előtt elmondani senkinek..január 29-én megyünk babamozizni, oda őket is elviszem, úgysem láttak még ilyet, egyikük sem, nagy élmény lesz :lol: És utána elmondjuk a nagyszülőknek is.

Gydavid: Biztos minden rendben van, de ahogy írod, elsősorban a korod és a biztos a súlyod miatt is lett ez az eredmény. Ez tudtommal csupán statisztikai adat. Viszont mégis, szerintem, el kell majd menned további vizsgálatokra :( Az orvosod biztos megmondja mi a teendő, remélem megnyugtat!

Linácska, jó, hogy minden rendben volt :) Amikor meglátott, biztos megijedt, mert nem engedték hozzád, ez természetes..

Panndi, akkor nálatok is alakulnak a dolgok. Az új ágy amúgy általában be szokott válni :wink:
20140901114303

Hát, nálunk este volt egy kis pityergés, Fruzsi a régi ágyába indult aludni, pedig örült az új ágynak, de aztán rábeszéltük, és jól aludt :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Bkrisztike, bocs, kimaradt a gratuláció! :oops:

Jók a nevek, de én a Petrát kihagynám, mert a vezetéknévvel olyan kurta...szerintem :roll: Rövid a vezetéknév, jobban illik hozzá egy hosszabb keresztnév...de ez csak az én véleményem :)
20140901114303

Brunhild,
mondtam Lilinek, hogy ha mutatok neki egy nénit, megmondja-e, hogy kisfiú, vagy kislány van a pocakjában? De határozottan tiltakozik :lol:
Amúgy én nyáron voltam jósnál is meg látónál is (ovis anyukás project :lol: ), és mind a kettő azt mondta, hogy nagyon könnyen gyorsan, még ebben az évben terhes leszek, és egy csajos kislány lesz. Ketten egyszerre márcsak nem tévednek :lol: (a kettő együtt is olcsóbb volt, mint a teszt lenne:lol: )

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: legalább megpróbáltad :D Kár, pedig vagyunk itt páran, akik jó pénzt fizettünk volna érte :lol: :lol: :lol:

(amúgy csak viccelek, remélem senki sem vesz komolyan :oops: )
20140901114303

Klarissza
Félreértettél... :oops: :?
Nem az a baj, hogy a kismama elmegy táppénzre ha indokolt... hanem az a baj, hogy sok kismama azért kényszerül táppénzre menni, mert a munkahelye nem biztosít a számára olyan munkát, ami nem ártalmas az egészségre... Kismamának ez hónapokon keresztül azért jelentős anyagi kiesés... :cry: :cry: :cry: :cry: :evil:
Munkáltatónak viszont nem kell egy csomó járulékot befizetnie a táppénzen levő dolgozó után... így neki nem érdeke, hogy egészségre ártalmatlan munkakörbe helyezze át a kismamát...
Nálunk nincs pazarlás (gyógyszer, kötszer, varróanyag)... az alapján rendelik, ahogy fogy... :wink:

Aki nagyon akarja tudni a baba nemét, az beszéljen a babájával, hogy UH-nál szépen mutassa nem magát!

Név
Valami nemzetközit szeretnék majd... most még nem gondolkoztam ezen... majd ha már 100%-os lesz a nem...

Babakelengye
Az unokatesóm a 3. fiát várja. Tőle kaptam egy nagyon jó listát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gydavid
Nem is rossza az az eredmény... ha 750 babát szülsz, abból 1 lesz a vizsgálat alapján beteg... :wink:
Magzatvíz-vizsgálat meg a te döntésedtől függ! Ha nem akarod, senki nem fog kényszeríteni rá!!!!!
Én az alapos UH-ra szavazok! :wink:

Csöppke
Nem valószínű, hogy ennyitől összeszedd a fertőzést...
Ha már a statisztikákról volt szó: 1-2:1000 az esélye a terhesség alatti friss fertőzésnek!
A fertőzött anyák magzatainak 70%-át elkerüli a fertőzés!!!!
Toxoplazma-specifikus IgM, IgG, IGA vizsgálattal mutatható ki, vagy nagyobb laborokban toxoplazma-DNS kimutatható a vérből.
Tetanusz: sérülés esetén akkor nem szoktak adni, ha 5 éven belül kapott az illető oltást....

Kép
mrsleo
Debrecen

mrsleo,
mi pl. nagyon családbarát és mindenféle munkahely vagyunk, díjakat kaptunk... léteznek nálunk atipikus foglalkoztatási formák, mint pl. távmunka, de nálam 70 km távolság, meg egy 2 éves gyerek nem indokolta a távmunkát. Persze 50 éves budapesti férfiak simán lehettek azok. Mikor babás lettem, azért csak nem akartam napi 140 km-t utazni, de még akkor sem lehettem távmunkás (távmunkában csak akkor dolgozhattam, ha beteg lett a lányom, és itthon voltam TÁPPÉNZEN). Nem nagyon volt más választásom, mint a táppénz, még szerencse, hogy akkor még nem volt bemaximálva a minimálbér négyszeresében.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Látod Linácska, ez a baj nálunk..még ha van is rá lehetőség, akkor sem élhetünk vele :(

Nálunk tudtommal távmunka nincs, de amikor jeleztem, hogy lejár a gyesem és visszamennék dolgozni, de csak 4 vagy 6 órában, közölték, hogy nem gond, mert van erre lehetőség...Boldog is voltam..amig konkrétan tárgyalni kezdtünk..akkor már az volt, hogy persze, persze, meglátjuk, hogyan tudjuk beilleszteni a részmunkaidőt a fizetés-keretbe, és hogy azt a 2 órát meg tudjuk-e oldani mással, illetve már nem is volt annyira biztos és egyértelmű, hogy megoldható :? Aztán terhes lettem, úgyhogy nem tudom, mi lett volna...
20140901114303

Itt is van pár gyerekjelmez, ha érdekel valakit:
http://jatekparadicsom.gportal.hu/gindex.php?pg=33764362
20140901114303

Megjöttem!
Nagyon rendes volt a doki. soron kívül fogadott. Azt mondta, hogy ez jó eredmény. Egy 25éves alapértékének megfelelő. Úgy vettem ki a szavaiból, hogy az integráltat fölösleges megcsináltatnom mert a 750 ből szinte biztos, hogy nem lesz 100 nál kisebb szám, és akkor megintcsak nem kell szúrni. Azt hiszem az integrált teszt árát inkább alapos uh-ra költöm.

Kép
Kép
Kép
gydavid

Gydavid! Szuper! Az ember gyorsabban megijed, mint ahogy kellene. A lényeg, hogy a dokid szerint sincs ok az aggodalomra! Örülünk neked és veled :P
20140901114303

gydavid: örülök, hogy minden oké :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Gydavid: hála égnek minden rendben. Hidd el egy lapos uh teljesen megnyugtató lesz. Nem lesz semmi baj.

Kriszti: a Cseh névvel annyiban van szerencsétek, hogy "puha" a vége, vagyis a h-n kívül akármilyen kezdetű keresztnevet választhatsz, szépen fog hangzani. És osztom Brunhild véleményét a Petrával kapcsolatban. Viszont ha teszel még utána még egy nevet, úgy megint teljesen más. Persze, ha egyszerre használjátok.
Barátnőm kislánya Klára Róza, és így is hívja mindenki.

Linácska: Botond nekem jobban tetszik, főleg becézve aranyos. De párba kell tenni az orosz névvel, ki tudja úgy mit mutat.

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Netty,
már összeírtuk, hogy Mo-n milyen orosz utónevek anyakönyvezhetők gond nélkül. Nem nagy a választék: Borisz, Dimitri, Igor, Iván, Maxim, Vlagyimir, Misa, Nyikolaj, meg még 3, ami nem jut eszembe. A vezetéknév Kurenkov. A Rolandhoz annyira nem passzol semmi, de a Botond Borisz-t lehet, hogy el tudom képzelni. A Rolandhoz max. az Igor, vagy az Iván. Na az egész a Marcellből indult, és már itt tartunk. Ki tudja mi lesz még a végén...remélem kislány :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Gydavid
Örülök, hogy a doki megnyugtatott, nem is lesz semmi baj, meglátod!

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

[quote="mrsleo"]
írta:
mrsleo
Tetanusz: sérülés esetén akkor nem szoktak adni, ha 5 éven belül kapott az illető oltást....

Köszönöm a választ:)
Te ilyen esetben adatnál be tetanusz magadnak? Igazából nem vágott, nem szúrt seb, és nem rozsdás kerti bicska, hanem benti konyhakés volt a bűnös... Az ujjam tetejét nyszálta le, úgy az össze bőrrégeget a húsig. :? Bocs, ha kicsit nyers :D
A védőnőm nem javasolta, csak azt mondta figyeljem, hogy el ne fertőződjön, de jól kivérzett és végig betadinoztam..
Ajj, mennyi hülyeségen lehet parázni... :? Ha nem lennék kismama valszeg nem is foglalkoznék a sebbel..

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Linácska: Botond Borisz tök jól hangzik. De nekem a Misa keresztnév is nagyon bejön. Marcell Misa, hm?
A családnév pattogós, kemény hangzású, ahhoz valami lágy, puha folytatást képzelnék, ezért a Roland nekem nem feltétlen illik, mert az is nagyon kemény, és r torlódás miatt nehezebb kimondani is.

és mik lehetnek a lányos választások?

Csöppke: reméljük nem lesz semmi baj. A betadin szerintem elég kell legyen a fertőtlenítésre. Tök érdekes, h az ember azt hinné, h tutira átesett már rajta, hisz gyerekkorában kétpofára falta a homokot a téren, meg ette az epret a földről a mama kertjében, macskákkal körbepárnázva ült a bunkiban, stb...és még sem. Na nehogy már ez a hús babráljon ki veled. Nem lehet semmi baj!!!!!!!

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Netty,
a lány nem gond, ő Kata Léna lesz. Lili meg Natasa második névként.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina: ja persze írtad is, hülye vagyok. 8)

Na asszem elköszönök, kipurcantam. Jó éjt nektek.

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Rúgott a baba!!!!

Kétszer egymás után, igazi rúgás volt :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi
Húúú, de klassz, micsoda öröm! De jó Neked, innentől már jön a tuti jelzés odabentről! :)

Netty
Egész jól megy Neked ez a név variálás, komolyan :)! A Marcell Misa nagyon szép. Na, ha nem boldogulunk, akkor majd kérek ötleteket.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Linácska, nekem is a Misa tetszik, mint Nettynek :)

Panndi! De jó! Én is alig várom már! :lol:
20140901114303

Nálunk is van második neve a fiúknak igaz Mátyásnak csak a keresztelő lapjában:
Zsolt Vencel
Ákos Olivér
Mátyás Fülöp

Panndi ez csodás én még csak apró remegéseket érzek!

Viszont tegnap megerőltettem magam sajna azóta fáj, keményedik a hasam még éjszaka álmomból is arra ébredtem 2 magnézium sem segített. Most reggelre kicsit jobb lett. Ma pihi!!!!!!!! Hüle takarítás monjon le!!!!!!!!

Nálunk Veronika lesz (anyósom emlékére). Apuka vezetékneve sem egyszerű úgyhogy elég nehéz nevet választani hozzá. Ha fiú lesz ami ugye kizárt akkor is Veronika lesz nem tudok több nevet kitalálni a Labudához!

Kép Kép
Kép Kép
klarissza36
Kecskemét

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?