Igy van, igy van, igy van Katooooocaaaaaam!!! Remekul aludtam! Mellesleg jegyzem meg, detto megint Veled fekudtem es keltem. 11korul ajultam be es 7kor nyilt ki a ket csipas szemem!
Orulok csajkak, hogy jol aludtatok! Kati, annyira cukker az overal!! Nekem ez nemtom miert de jobban tetszik, mint a kisgatyos egyuttes! Edes, behaltam amikor meglattam a rucit, itt fetrengtem annyira cuki, de amikor meglattam az overalt....beleszerelmesedtem! Nagyon jo izlesed van, nagyon szepen fogod oltoztetni Bogicat. Legalabbis az en izlesemhez a Tied nagyon kozel van, mondhatnam:detto!! A pocid miert fajt?? Tegnap mit muveltel anyuskam??!!
Mit csinalsz ma??
Pedi, a Te rucijaid is olyan edesek!!! aaaaaa, belekepzeltem a csopppppseget es teljesen meghatodtam! Nem volt nehez igy vasarolni ezt-azt, hogy nem tudjatok a nemet? Unisexet tudsz venni vegulis van sok, de figyu, engem nagyon erdekelne az a resze a vasarlasnak, hogy amikor pl. ezt a ket rucit is vetted akkor esetleg reszrehajlobb voltal e a fiu vagy a lany ruhak fele? Ezt ugy ertem, hogy az a belos hang netan sugott e valamit, hogy lany! Vagy: fiu! Na, ertesz, ugye? Sok no mondta mar nekem, hogy amikor teherbe estek nem tudtak de pl. egyszer csak jott nekik az erzes, hogy: terhes vagyok! Es azok voltak. Es roppant mod kivancsi vagyok, hogy Nalad netan van e ilyen erzes a nemere vonatkozolag ami talan vasarlasnal mukodhet igazan.
A babakocsik is tok jok, frankon elszorfozgettem kozottuk a neten, van itt minden mi szem-szajnak ingere. Most lehet kerdezek egy hulyet de tenyleg passz!! Nektek milyen van Csak mert nem emlekszem. iiiiiiii, ne haragudj!! Bar lehet akkor volt errol szo amikor nem jottem egy darabig. uuuuuu,iiiiiii,jaaaaaj, tenyleg hiaba eroltetem agyam...Ja, es tutkos, hogy Te is jol aludtal!!!
Virag, csucs egyebkent Bencuska! En csipem nagyon! Kicsit sztrajkol egyem meg de majd belekkantyuzik hamarosan minden nap a bilkoba!
Neked milyen ejszakad volt? Gergocike jol van?
Mia, akkor bevarlak Teged is!!
Dike, Te is itt fogsz tartani hamarosan, ne aggodj egyet se, ugy elropul ez a par het, hogy eszre sem veszed!
Kati, jut meg eszembe, nekem meg mindig olyan hihetetlen, hogy mar hamarosan szulsz!!!! Meg most hoztad a pozi tesztet! Hamarosan pedig mar ANYUKA leszel. Szulok lesztek! Ez ezezezez annnyyira hihetetlen! Ilyen joslo feleid nincsenek meg? Vagy ez meg korai???
Pedi, Neked? Egyaltalan mikor jelentkeznek, mikor varhatoak leghamarabb??