Sziasztok!
pedi én is nulla voltam ma
elmentem a suliba, persze találkoztam cimborákkal és dumcsiztunk sokat. Majd vettem egy kínaiban ebédet....hazajöttem, bekajáltam így 14 óra körül először ma és aludtam mostanáig. Remélem Marcit hazahozza vki a bölcsiből
imádom a kínait és végre nyílt itt Pécsett is gyorsbüfé, ami olcsó. Pesten mindig ott loptuk a napot a csoporttársaimmal. Viszont nincs itt chilis csirke, a kedvencem
de ami késik, nem múlik, vmikor fel akarok menni Pestre és be fogok kajálni az fix
ja a hétfői vizsgára kénytelen vagyok elmenni, mert nem tudok róla lejelentkezni (hurrá, ügyes vagyok, mi?)
kati: nekem sem volt légzésfigyelőm, de biztos hasznos, csak én soha nem gondoltam rá, hog kéne. amikor hajat mostam, főztem és nem aludt a bébi, akkor is ott volt mellettem.
A fánkot meg imádom és nekem is az a szakácskönyvem van meg (a többi ezer mellett), az igazi fánkba kell rumocska, nyammmmm, sárgabaracklekvárral, húúúúúúúú
JA meg akartam mondani már a nővérem istanítóképzős volt, aztán gyógypedre járt, de nem végezte el az anatómia miatt, az első vizsgája meglett, a szigorlatrra nem ment el....tök égtem miatta, mert aki tanította, a Molnár Laci, na én a kedvence voltam a biológuson. Meg nem is értettem, azért az ottani anatómia megtanulható, nem az orvosi szint. De hát ő döntött így....
virag: neked akartam mondani, hogy akkor nem is kell a műtét az nagyon szuper! és igen, az emberek nem tudnak gondolkodni, mikor ajnározzák a kicsit, hogy van 1 nagyobb tesó is....mondjuk Milán nem volt féltékeny típus, de a kicsi nagyon az lesz...már most az. Az egyetemi Mikulás ünnepségen is volt egy kisbaba, hogy kiakadt, amikor csak megfogtuk.
bog: kééééérek csokit! most nem vagyok olyan rosszul szerencsére. Igazából majd a formalintól félek. Mert most minden szagtól undorodom, pedig parfümbuzi vagyok és semmit nem bírok elviselni.
majga: neked még nem is reagáltam, hogy gratulálok! Végre vki, aki a 3-at várja
Nika: gyógypuszik innen is mennek. MArcinál is így kezdődött, aztán el kezdett hányni. Majd hasmenés....de ma már ment bölcsibe, sőt, mehetett volna tegnap is, de nem mertem még, nehogy befosson
Amúgy olyan büszke vagyok rá! Már éjszakára sem kell neki pelus, pedig csak március végén lesz 3 éves! Mondjuk a nagyfiamnak már másfél évesen sem kellett pelenka alváshoz, de MArci olyan más, olyan kis önfejű!