Sziasztok!!!
Köszi a hiányolást, jól esett.
Itt vagyok, mindig olvaslak titeket, csak írni nem tudok, mert mire az olvasás után odajutnék, már történés van.
Bár sok a tennivaló a picikkel, nem velük a legnehezebb, hanem Botival. Egyszerűen megőrült a gyerekem. Dacol, még ki sem mondtam amit akarok és már nemet mond, ha én nemet mondok, akkor de-t vagy igen-t mond és irtó módon hisztizik.
Már ki tud jönni az ágyából mindenhogyan, kimászik és ezért este nem tudjuk letenni, bármit mondunk neki vagy kérjük csak azért sem, ezért baromi későn alszik el és mi is kifáradunk teljesen. Ami jó, hogy a picik este 10 körüli evés után alszanak min. reggel 6-ig, ami ebben a korban elég szép teljesítmény szerintem, szóval ők kímélnek legalább. Nem tudom mi tévő legyek, nagyon el vagyok keseredve, hogy nem bírunk Botival.
Vovanda,
neked is nagyobb fiad van, nálatok volt ilyen?
Nem tudom hogyan viselkedjek vele...teljesen hülyének érzem magam mellette már. Ott tartok, hogy még pár ilyen atom hiszti és megy a zuhany alá...tudom, hogy a tesók is benne vannak ebben, na de mindennek van határa nem?
Abbey,
nekem régebben mikor Boti lázas volt és kérdeztem, hogy lehet-e ez a fogától, akkor a doki azt mondta, hogy konkrétan attól nem, hanem csak közvetve, tehát mivel legyengül ilyenkor a fogzástól, ezért összeszed valamit...amúgy tartós magas láz más egyéb tünet nélkül lehet a 3 napos láz...utána pár napig kiütéssel...erre nincs magyarázat.
Nem értem miért kellett egy ciciből szoptatni őket az elején én nem is hallottam még erről, hisz akkor tápanyagban nem egyformán kaják a hamit, hiszen az eleje nagyon híg a tejnek. Nem volt olyan, hogy nem egyformán laktak jól?
Jó gyorsan haladsz a hozzátáplálással, én nekem sokkal tovább tartott ez a művelet, több idei adtam mindig egyfélét anno Botinak, neked meg már mehet a szilva is?
Én sosem adtam pénzt a védőnőnek, bár nem is várták el eddig vagy igen csak én nem vettem észre???
Szivvi,
Oli már jön-megy? Ez aranyos...
Jukka,
nekünk is kérdezték a rotát, de sajnos nincs erre 80 ezrem úgy, hogy nem is tuti...ráadásul az is jópofa, hogy szájon át adják, szóval ha bukós a pici, az gáz, mert akkor annyi lehet a dolognak.
A védőnőnk meg azt mondta, hogy azért ha félévig anyatejet kapnak, azért az is jó védettség.
A hízás abszolút normális, ők gyorsabban híznak, enyémek is így voltak és még mindig csak híznak.
Akkor a lányok egypetéjűek, bocs, ha már esetleg írtad ezt.
Lányok én teljesen megdöbbentem, Szonja pár napja fürdés előtt hasról hátára fordult...
én azt hittem megzabálom és nem véletlenszerűen, hanem tudatosan, mert többször megismételte utána.
Már ott tartunk, hogy nem tudom a hátát bekenni, mert mindig átgurul a hátára...nagyon édi. Levi bezzeg nem, a maga zsírpárnáival csak van és néz, nem egy aktív legény egyelőre. Nálunk is Szonja az A baba. Bár lehet ez azért is, mert ő a filigrán termet a kettő közül, azért egy kiló van köztük majdnem.
Dumálni bezzeg már mind a ketten nagyon tudnak.
Szilvi