Jöttem én is, olyan jó kis traccsparti van itten!
Kati! Bizony Te Bogikád is van már 2kg, sőt, szerintem még több! Igen ez a padló lesz a gyerkőcszobában. Ugye mindenképpen világosat akartam, és annyira örülök ennek, mert ugye-mint azt már korábban mondtam-nem vagyok egy laminált kedvelő, de ez is olyan mint a hálósunk, hogy nem az a klasszikus, inkább a bambusz minta látszik, mintsem az összeillesztések.
Nagyon tetszik a babaszőnyeg!
Ami a szabadidőruhás babakocsi tolást illeti, én biztos azért gondolkodom így, mert nincs egy normális szabadidőm sem. Van egy csomó, de mind csak addig néz ki jól, amíg megveszem, mert amint elkezdem hordani, én tuti vagy leolajozom, vagy kiszakítom, vagy történik vele vmi ami miatt már nem mehetek vele a városba.
(Szóval, itt a hiba az "én készülékemben" van!
) Viszont anyósékhoz, meg a kisboltba azért én is átmegyek benne, csak fel a városba nem.
Beze! Na, hallod, ez a Te anyósod nem semmi! Én komolyan újraolvastam a mondatod, hogy jól látok-e?! Nyugodalmas jó éjszakát Nektek!
Mona! Akkor én most elárulom Neked, hogy a hájas pocinak ehhez semmi köze. Az én egyik rokonom tényleg hájas volt, amikor kismami lett, és mindig annyira jó képeket kapott. Ez nagyban függ az uh géptől, meg a baba elhelyezkedésétől is. Sajnálom a tegnapi öreglányos sztorit, és nagyon szurkolok, hogy összejöjjön az intézet. Neked most nem szabad idegeskedned!
Csillag! Nem semmi napod volt hallod, ilyen pici babával ennyiszer visszamenni, nem csoda, hogy nem vártad meg a dokit.
Az előbb el is felejtettem mondani, hogy megvan az összes nst időpontunk és a 36.hetes uh is!
Nita! Tényleg nagyon boldog vagyok, annyira jó volt látni a picurkát, és úgy megnyugodtam, hogy minden rendben. Nem utolsó sorban a legjobb volt a mai napban, hogy az egész napot együtt töltöttük a férjemmel!