Halihó!
Megjöttünk.Újra oltáson voltnk...Para vagyok, na...Azért megértem ám, aki nem oltat...Ez most influenza volt Lédának.
Emlékezetből írok:Valaki kérdezte, hogy mik a tapasztalatok babakocsi -ügyben.
No, hát én elcsesztem először is és a másodiknál is (gyereknél).
Mégpedig:Léda dec.-i ugye, vettem neki egy batárt.Mondván:bolygókerekes nem jó, mert nálunk olyan ramatyok a járdák, hogy csuda.Na, lett egy mózesos, dög nehéz (Anmar Leon, ha valakit érdekel).Nem volt drága, fél évig bírtam használni, mert bazi nagy volt-széles.Boltban sodortam a berendezést, valamelkyikbe be sem fértem.Kocsit kitöltötte, ha mentünk valahová, más szinte be sem fért.
Na, meguntam, eladtam, és a Vaterán lőttem 8500(!!!!)-ért egy tök egyszerű (Baba Star a neve) babakocsit.Most ez van, meg vagyok elégedve vele.Amíg bírja, bírja.
Na, most ugye nem kell nagyon mózes nyárra, télre meg úgysem férnek bele a sok hacuka-takaró miatt.(Ez csak az én véleményem.)
Sok pénzt nem akarok költeni rá.De nekünk kelleni fog egy tesóbabakocsi (egymás előtt ülős, mert a folyosón parkolunk, és a szomszédok nem férnek be...).Szóval:nézegettem a teszen (van új is , használt is.)max. 40-50 ezret akarok rászánni.Ennyiért láttam hasonló fazont, mint a mostani.Hátsó baba dönthető fekvésbe, első meg 2 fokozatban.Ha minden jól megy, akkor valami ilyesmiben gondolkodok.A mostanit megtartom azért majd, ha már a nagyobbiknak nem kell kocsi, akkor a kicsinek jó lesz egyedülinek.
Más:igen, láttam , hogy Adgac távozott, és visszaolvastam a korábbi bejegyzéseit, meg a blogját is megnézem időnként.
Nekem mindegy, ki mit csinál, kérdés az, hogy, aki bármelyik utat is választja, utána elmondhatja-e magáról, hogy :"igen, mindent megtettem, ami rajtam múlott"...Hát, ennyi.
Egyébként a mi családunkban (férjeméknél) pont ebből van évek óta tartó haragosdi.
Hasonló téma:írogattuk nemrég a könyvekről, mit érdemes olvasni.Na, tavaly a könyvtárból kivettem egy könyvet (ha ráérek, lehet, hogy rákeresek, mi volt), a természetes szülésről írt a gyerek szemszögéből.Na, ezt szerintem valami ügyefogyott írhatta.Olyan szinten felzaklatott, hogy zokogtam rajta.A születést úgy írja le a gyerek szemszögéből, mintha valami óriási sokk lenne...Tudom, pesze, fájdalmas ez a babáknak nagyon.Mindegyikünk tudja, de, ha valóban olyan lenne, mint ahogy ott le van írva, hát, nem lenne egy épelméjű ember a Földön...
Ja, és otthon talán nem fáj?!Ott nem azon a pici lyukon jön ki???Nem értem...Ja, ott nem csörögnek a szerszámok, meg nem világít a szemébe a villany.
Én láttam képen pár Geréb-féle szülést...Csúcs!!!Négykézláb anyuka, Geréb meg a hátsójánál...Cseppet sem megalázó...(Mindez pucéran...)Hát, az garantált, hogy a szülőszobában azért ilyen pozitúra nem áll elő....
Erről ennyit..Ezt a könyvet csak erős idegzetűeknek ajánlom...
Bocsi, ha valakire nézve bántó voltam....
Ez a téma rettenetesen idegesítő számomra...Még eddig egy épelméjű magyarázatot sem olvastam arra, hogy miért otthon?
Ja, és akkor még arról nem is beszéltünk,hogy a gyerek problémáit esetleg ki ismeri majd fel?Szív-oxigén-sárgaság...Kötelező vizsgálatok, amik vannak...
Na, jó, nem hergelem itt magam tovább...
Majd jövök!!!
Üdv!!!
Jajj, a lényeg:
Addisz-bébi csudaszép...Szerszám??!!Én nem is látom....