Új privát üzeneted érkezett!

SZiasztok!

Tatjana: Egy cipő... Én is ezzel szenvedek. Homeopátiás golyót szedek (agnus castus - enyhe nyugtató hatása is van, hehe). Várom a hatást :) Ma reggel végre sikerült +1,5 órát aludnom, és utána rendesen volt tejem a következő szopihoz! De csak nem alhatok egész nap??? Pihenni pihenek, semmit se csinálok (nuku takarítás, főzés, mászkálás, semmi!!) Lehet, hogy nálam alkati kérdés..
Még a Karamalz italt dicsérik sokan, maláta ital. A vizsgák után biztos jobb lesz!!!

Ryta: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Én is félek tőlük. Mindig a cipőm orrát nézem, ha mellettük kell elmennem, nehogy belekössenek a nézésembe :S :( Remélem nem lesz baj!

Lucuzs: Mielőbbi turbógyógyulást Balázsnak! Nem lehet könnyű :(

Rota: Mi beadatjuk. Majd. Lehet, hogy van ezer másik hányós vírus, de legalább ez ellen védett lesz (egy darabig).

Bence ma kapta meg a 2hós oltást, szegény nagyon sírt :(. Most alszik. Szombaton elhoztam az Emmy-féle hordozót, vasárnap belepróbáltam, nekem egyelőre bejön :). Majd rakok fel képet, csak le kellene tölteni a fényképezőgépről. Ultrahangon is voltunk, ott minden rendben, csípőszűrésre csütörtökön megyünk.

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Dorka, Luca nagyon ügyes, na meg Te is, h már a helyén alszi… én ma teszteltem Boldit, és vhogy megérni, h hol van, rögtön elkezd járni keze-lába és még ha már aludt is felébreszti magát. :-( Azért nem adom fel, mert már hiányzik egy jó alapos durmolás, meg, h összebújjunk Apával. :-)
A kendőből nem tud kiesni, ha jól kötöd meg, meg akkor vmi olyan kötési módot válasz ami biztonságosabb hatást kelt, a „zsebesek” ilyesmik.
Az esti nyűglődés szerintem majd minden babára jellemző. Olyankor már sokkal türelmetlenebbek… Meg a szülők is… :-D :-D
Viszont Te, h bírod hajnal 1-ig? Én max 10-kor már zombi vagyok? És Luca mit csinál olyan sokáig, sírdogál?

Lucuzs: Bogi de aranyos, esetleg mond el neki, h Apára nagyon kellene vigyáznia, mert Ő olyan ügyes nagy lány már, és Apának pedig szüksége van a simire, meg az ölelésre, és ezt neki kellene biztosítania… :-)

Amidalah, én is a Karmalazt iszom, azt dicsértem itt reggel is… Szerintem finom is, főleg a citromos változat…

Kriszta: köszi a linket!

Most megyek, mert Boldinak továbbra is botrányos napja van!
Mindenkinek szép estét!

Kép

Kép
vikoo
 
 


Vikoo,
mi összebújunk, ha elég mélyen alszik a kiscsajszi, van hely bőven... :oops:
Ha nagyobb lesz, már nem, de addigra reméljük lesz nagyobb kéró is.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 

 
 

Vikoo, sorry :) De legalább megerősítettük egymást :)

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Jó reggelt!

Vikoo! Remélem nemsokára újra megtaláljátok egymást apival!

Lucuzs: Mit mondott a doki? Istenem Ez a bogi egy tündér! Anyahiánya van: ) Azért ez jó érzés nem??
Gizus eddig nem ilyen anyás... Azért remélem kialakul nála is valami ilsóyesmi

Felkelt: ) Cupp mindenkinek

Kép
Kép
eta
 
 


Nem lesz kórház!!!! :D

javulunk!

Megyek, mert sírdogál, majd jövök!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs:mondta api,h találkoztatok.Nagyon örültem amikor mondta,h talán sikerül megúszni a kórházat.Erős gyerek,ez a te fiacskád;) :wink: :wink:
Mi mégsem megyünk ma sehova,mert Beki még elég sokat köhög és napi 4-5 ször le kell szívni a kis orrát.A doktornő szerint,ez elég sok,ha megállna napi 1-2ben az jobban hangozna,de,ha nem javul el kell vinnünk fül-orr gégészetre.Tovább esszük az antibiotiumot és meglátjuk csütörtökre,h javul.Pénteken meg mennünk kell a szivét megnézetni,mert hall a dr.nő egy kis szivzörejt.Reméljük semmi komoly.
Úgy,h ma se torna,se csípő uh.,se füllbelövés.Nem merem megkockáztatni,h visszaessen,mert még nem 100%-os.Inkább várunk.Azt hiszem jelen helyzetben,ezzel tudom a legjobban megvédeni.Sajna mást nem tehetek.
Hétfőn kell emgkapja a 3hónapos oltást,de a doktornő azt mondta,ha taknyos lesz még akkor is,nem adja be. :cry:

Hát most várunk és reménykedünk.
Jobbulást mindenkinek!!!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


lucuzs!
Jaj, de ügyes ez a Balázs! Nem hiába a kedvenc nevemet viseli!!! :) Sokat szorítottam értetek! Még álmomban is ott voltatok, Balázsra vigyáztam, mert te vizet lapátoltál az árvízben. Pedig isten bizony, nem ettem tele magam este!! :)

vikoo! Én is utána nézek az italnak, mert több tejcsit szeretnék! Na nem én, hanem a kislány, akinek pluszban adom. Tápis, és pont annyit eszik 5 hetesen, mint Janka 2hónaposan.

Összebújás? Még nem jött össze..este vagy beájulok, vagy Janka ráérez, és replikázik :) De ma lesz a nagy nap :)


Kép
ebba
 
 


vikoo! Megnézem, nem is hallottam róla. Hol veszed? Menyi egy üveg?
ebba
 
 


Sziasztok Lányok!

Aranyoska,
:cry: :cry: :cry: nagyon sajnálom, és remélem, most már Beki is javulni fog mint Balázs!

Lucuzs,
hurrá!! :lol: :D Balázska erős, ügyes nagyfiú!

Ebba,
nagyon gratulálok, hogy másnak is adsz tejet, ez nagy szó! :D

Most voltunk Madarász utcai Kórházban kontrollon. Amikor odamentem, rettenetes tömeg volt, le is izzadtam, hogy úristen estig itt leszünk, de előre vettek :D Gyönyörűségesen gyógyult Molli köldöke, a héten még napi 1x betadinozom a biztonság kedvéért, de hétvégétől jön a nagy pancsi-pancsi! :lol:
Dakoták egész klánban jöttek cirkuszolni egy nagykamasz purgyé miatt, aki láthatóan beszipuzott :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vááááh...

Puszi mindenkinek!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Ebba: dm, és már hiperekben is láttam már, de mivel a dm a leggyorsabb csak oda szoktunk beszaladni... a bios cuccoknál van.. 260 Ft asszem, de nem kell rekesz szám inni, csak minden másnap, sszerintem elég bőven... bár nagyon rá lehet kattani, pedig én aztán nagyon utálom a sört... majd még jövök ám, csak most rohanásban.... pusza

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sziasztok!

Azt hiszem fejlődési ugrásnál tartunk! Zorka ma már két ciciből kért enni. Reggel még nagyon tele volt mindkettő, így elég volt egy cickó, de délelőttre már nem volt ideje úgy feltelni és hát kisasszonyka éhes :D
Tudom, h. a tejserkentés egyik leghatásosabb módszere, ha sokat is eszik (Kriszti is így írta :wink: ), de lehet én is megkóstolom ezt a Karamalzot! Így majd együtt sörözök Zolival :D

Lucuzs, jajj de jó, h. nem kell kórház!!! Örülök nagyon! :D

Aranyoska, sajnálom, h. borult a napotok és h. Bekinek ennyiszer szívni kell az orrocskáját! Zorkának még sosoem kellett (kop-kop-kop), nincs is itthon normális orrszívónk, csak egy kézi szar, amit egyszer próbáltam a kis orrlyukához és be sem tudtam tenni... :roll: de azért veszek egy porszívósat, ha esetleg mégis szükség lenne rá, ne akkor kelljen szaladni!
Beki szívecskéjével pedig biztos nem lesz semmi gond, ne izgulj!

Na megírták nekem Réka 3x20 percesét! Még nem jutottam odáig, h. meg is csináljam, de eljön majd az is :oops: :lol:

Ancsa, merre vagy????
És Bedoha????
Na meg a még régebben látottak: Rodi, Vaya, ésatöbbbbbi :)

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


ésatöbbbbiek! :wink: pl. Zsófi....

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Eclipse, szupi, h. Molli köldöke rendben van!!!!
Cigókkal kapcs-ban no comment... :roll:

Vikoo, ma jobb napja van Boldinak?
Tegnap Zorka is kis dinka :oops: volt nagyon, nem tudtam kitalálni, mit is szeretne igazából :?

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok!

Most jöttünk meg a 2 hós oltásról. Adél kapott Rotarix-et is, én meg influenza elleni kombináltat. Gyerekdoki mondta, hogy 1 év alatti gyerekek anyukájának térítésmentes, és ő is beadja. Szóval nem kell külön háziorvoshoz mennem. A Prevenar-t pedig aláírtam, de majd csak a következő alkalommal kapjuk.
Én úgy vagyok ezekkel a védőoltásokkal, hogy ha van, akkor miért ne adassam be?

Nav - Zsófit tegnap hívtam, hogy úúúúgy el van tűnve. Annyit mondott, hogy jól vannak, csak Eszterke nem igazán alszik napközbe, illetve 4 naponta kakil, és ez picit megkínozza. Most a szorulásos babáknak való tápszerrel próbálkoznak.
Karamalzot én is nyomom :wink:

Talira vigyem a Rékát valakinek? Ha még tud várni jövő hét keddig, szívesen viszem!!!

Eclipse - köldök - hurrá!!!!! :lol:
Dakoták :? Spec én idegrohamot kapok, amikor kiselőadást tart valaki nekem, hogy minden ember egyforma. A nagy sz@rt!!!!!! :twisted: :twisted:

Összebújás - csajok, nekem nem felhőtlen az örömöm. Lehet doki kisebbre varrt????

Ebba - mennyit is eszik Janka? Most már komolyan érdekel az öthetes baba étvágya miatt 8)

Aranyoska - Beki babának jobbulást!!! Szívzörej - ne aggódj, alig ismerek olyan embert, akinél valaha ne hallottak volna. Nem lesz semmi baj :wink: Egészen konkrétan Atival is voltunk emiatt vizsgálaton, és nem volt semmi! Az oltást ne bánd, majd megkapja később. Semmi baja nem lesz tőle. Lehet nagyobb probléma lenne, ha betegen beoltanák. Szóval nyugi!!!!!!!

Lucuzs - Örülök, hogy javulás van!!!!!! Nem kibírhatatlan a kórház, és ha gáz van engem spec megnyugtat, de jobb, ha nem kell menni :wink: Nálunk apa volt bent Atival Karácsony előtt, és Ati el is távolodott tőlem. Mostanába kezd visszaszokni. Biztos úgy érzi, hogy elhagytam, magára hagytam, és nehezen enyhül. Azóta szinte csak apa kellett....de ma reggel engem kért meg, hogy bujjak oda mellé. És olyan jó volt összebújni :lol:

Vikoo - esti nyüglődés megy nálunk is, ahogy írod!

Amida - akkor már csak a görcsölést kellene megszüntetned!!! :wink:

Habtapi - van nagyobb, minta nélküli változata is. Annak az az előnye, hogy a túl kis darabokat nem kell eltávolítani, és nem tudja atomjaira szedni (amíg persze nem az a cél, hogy puzzle-nak használja).

Dorka - ex roma referens - akkor téged imádtak, mert a problémáikkal foglalkoztál, és segítettél a megoldásban, nem? Rityának egy kis segítséget nem tudsz megszervezni?

Ritya - nagyon sajnálom a történteket :cry: :cry: Tele a hócipőm velük!!!!! Ingyenélő, balhézós népség!!!!!

Vikoo - csak nem penész az a valami. Kitartást, pici hullámvölgyecske van most, de lesz jobb is!

Most mennem kell.

mikegirl
 
 


Hát csajok gyorsan írok mert ma valahogy nehezen alszik el Tamáska.

Remélem már nem lesz a szomszédokkal baj.Tegnap az após nem mert még a szokásos sorére menni munka után.Pedig elképzelhetitek hogy 120 kiló biztos meg van.Kell hozzá pár nap hogy lecsituljanak a kedélyek.Most jelenleg nincsen gond és remélem nem forralnak ellenunk semmit sem.

Tamáska még mindig náthás.Doki azt mondts 7-10 napig is eltarthat.Remélem lassan abba marad neki.Ma nekem is gyakrabban kéri magát tejcizni.Sokat iszok és eszek.tobbszor keveset.Habár tegnap nem sikerult mert még ideges voltam.

Tegnap bele raktam Tamáskát a székébe.Férjem melette volt én meg kimentem kajálni a konyhába.Jottem vissza emeltem fel a pokrócát és tiszta kakis volt minden.Annyit belerakodott hogy kifolyt.Kérdem férjemtol nem hallottad és azt mondta nem.Alig tudtam átoltoztetni mert mindene olyan lett.

KépKép
ritya
 
 


Navi: remélem sikerült átvészelni a tegnapi napot, nekünk is ultra gáz volt…
Boldi ha összesen másfél órát aludt egész nap sokat mondok, hulla voltam estére…

Eclipse: mi is voltunk már 1ütt Apával, de olyan sietősre sikeredett, h másnap kicsit fájt. Boldinak eszméletlen szenzorai vannak, minden este szép kis mélyen alszik, na de aznap össze-vissza kapálózott, ránk meg a frász jött, már csak az lett volna vicces, ha tágra nyílt szemekkel kémlelt volna. :-) :-)

Lucuzs: szupppppeeeerrrrrr!!! Milyen ügyesek ezek a pasik!!!

Aranyoska: jobbulást Beki babának is!!!

Mióta nem nyomom az porszívózást kevesebb a takony Boldi nózijában, már csak hajnalra gyűlik össze, de néha úgy hörög, nagyon sajnálom a kicsikénket. :-(

Viszont, én nem tudom mi van vele, de már másfél óra után éktelen üvöltéssel jelzi, h Ő azonnal éhen akar halni… Lehet, mint Zorkánál növekedési ugrás, de én ezt már nem értem… a tegnapi mérlegelésen, nem fogjátok elhinni 7230 gr-ot mutatott a mérleg, az pontosan 43 dekával több a múlt hetinél… ennyi hízás mellett, bizti nem lehet az, h nem jó a tejem és ezért nem bírja ki még a 2 órát sem, ugye???

Én is tornázni szeretnék már… két közeli edzőteremben is van spinning, valszeg az lesz a nyerő. A héten már kéne mennem, csak elkezdeni nehéz, a többi már menne magától!!

Navi: köszi a kérdést, aludni ma sem nagyon akar, a kisfőnök, lehet passzolom a babakocsiba és elviszem egy körre. Ilyenkor úgy sincsenek sokan itthon, még üvölthet is. Csak nem nyomnak fel a gyámügyön?! :-D

Kép

Kép
vikoo
 
 


Csajok én is azt mondom tisztelet a kivételnek hiszen nem egy haverom volt roma.de ezek nem normálisak pedig a feleség nem roma sima nőcike.

KépKép
ritya
 
 


mike! a pici 5 hetes lány 100-akat eszik, Janka meg 110-120-t.
De jó, hogy már túl vagytok rajta..én holnap viszem Kócimat! kissé félek tőle. mit mondtak? kell kúp? hova kapta Adél?

lányok! alig várom, hogy hipp hopp elmúljon az a fránya hasfájás. Nem sokszor van, de akkor úgy sajnálom szegényt. Olyan panaszosan sír :(


Nektek éjjel nem pukizik többet a baba? Arra kelek mindig, hogy nyög, de közben alszik, de van, hogy felkel miatta. tapasztalat??

Kép
ebba
 
 


roma ügy: én tanítottam ilyet is meg olyat is, többség problémás..volt, hogy a szülő majdnem nekem jött, mert elvittem a betört fejű gyermekét a dokihoz, utána meg haza a saját kocsimon. csak segíteni akartam.

Kép
ebba
 
 


..és egy kép a kiskrapekról:

Kép

Kép

Kép

Kép
vikoo
 
 


Ebba - bal combiba. Doki: 38,5 felett popiba kell kúp, vagy tartós hőemelkedés esetén lehet neki adni. 6 kg-os babánál mehet az egész kúp.
A rotát pedig úgy adta be a doki, hogy nagyon pici adagokban nyomta a szája oldalába, majd pedig felültette szép lassan két kezénél fogva, és ilyenkor szépen lenyelte. De nem lehetett valami finom Adél fejéből ítélve.....
110-120 ml - akkor az nem olyan sok.

Helyzet van.

mikegirl
 
 


Vikoo, de kis édes!!!! :D
Biztos nem lehet éhes Boldi, ne izgulj! Már több, mint 7 kg??? :shock: Hát Zorka baba múlt héten volt 4770 g, viszont 1 hónap alatt 1 kg-ot hízott, na jó gyarapodott :wink: és már 58 cm :D
Most Zorkán is narancssárga csíkos kombidressz van :lol:
Spinning... irigy-irigy :( imádom és van is itt a közelben, de ezek tök idióták, nem megyek: nem nyitnak ablakot még nagy melegben sem, na persze légkondi nuku és abban a gusztustalan izzadmányos büdös párás teermben kell végignyomni :evil: Legutóbb a plafonról csorgott az izzadság.. hát majdnem elokádtam magam!
Most gondolkozom, h. nem is olyan messze végül is van másik terem...hmmm... lehet el kellene mennem!

Ebba, Zorka is szokott éjjel kakilni, pukizni, konkrétan fosni :lol: Nyög ezerrel és ha végzett alszik tovább, sőt lehet fel sem ébred teljesen, de nem tudom, mert külön alszik.

Ritya, hát nagyon remélem, h. ez nem csak vihar előtti csend!!! :twisted:
Szorítok, h. lecsituljanak a kedélyek!

Májki, köszi a híreket: szegény Zsófi, azaz szegény Eszti :( Majd alakul, nálunk is sokat javult a helyzet, bár kellett hozzá kb. 2 hónap! Most viszont van más: éppen kendőben alszik rajtam, mert már meguntam, h. ahogy leteszem alvás közben, max. 20-30 perc múlva felkel és visít... talán így tovább bírja! :?
Zsófinak puszi, ha beszélsz vele!!!
Engem is szűkre szabtak :( már kétszer összebújtunk, de Zoli szerint belül is szűkebb vagyok :roll: mint egy szűzlány... Azért remélem, javulni fog, mert ha nem, nem lesz sok kedvem hozzá :roll: az meg elég gáz lenne! :shock:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok Csajok!

Ma nagyon szar napunk van, már a fejem is fáj:(
Szegény kicsikémnek nem tudom mi a baja, egész nap sírdogál, szinte semmit ne tudtam csinálni, kézben van el, alszik 20 percet, min tpl. most, aztán kéz, és kb 2 óránként se kéri a cicit.
Nem szokott ő ennyit sírdogálni:(

Lucuzs, nagyon örülök a jó híreknek!!!!Ügyesek vagytok nagyon!!!

Kriszta, köszönjük a szájpenészest leírást.Én egyszerűen nem tudom eldönteni, mert nekünk most kipirosodott a popsink is, neogranormonnal kenem, és az állandó bukás miatt esélyem sincs a törölgetésre, de nincsenek nálunk foltok, általában fehér a kis szája.
Andris szerint mindent túlaggódok:(

Amidalah, szerintem csak szimplán próbáld meg minél többet cicire tenni, és ne görcsölj rá(mondom én, aki mindenre rágörcsöl)én is voltam így, mint te, sokat volt akkor cicin nagyon Luca.

Csajok, sajnálom ezeket a nátha dolgokat, mi is szörcsögünk.Szerintetek kiporszívozzam?

Vikoo, igazából én bírom, nem sír, csak akkor ha elmegyek mellőle, mondja a magáét :D
Köszi a kendő tippet!
Spinning-de jó lenne!Mi már hetek óta a fallabdát tervezzük, de így hogy Lucababa ma ilyen rosszkedvű, nem akarom itthon hagyni a mamával!
Nagyon édes a kis tigrised!!!

Csajok, amúgy nagyon gáz, hogy most már 1 hónapja tornázok, és semmi, nem várok csodát, csak 1 kg-t legalább.Egyszerűen nem bírok megbarátkozni a testemmel.
Szex: mikor nekilátunk, nekem is fáj, remélem ez elmúlik.

Aranyoska, mikor a kórházban voltunk, nálunk is hallottak szívzörejt, aztán megállapították, h. nincsen semmi baj.Ezen ne aggódj!Tényleg minden 2. babánál megállapítják, legalábbis itt nálunk.Gyógyuljatok meg gyorsan!!

Ebba, hajrá!!!

Eclipse, de szuper, h. ok a köldök:)Mikor vizsgázol?

Navi, lehet, h. tényleg ugrás.De majd rááll a cicid is!

Mikegirl, enek az influenzás oltásnak utánakérdezek én is.Jó, h. túl vagytok rajta!
Roma barátaim: gyűlölöm őket, az összeset, sajnos nem tudok Rytának más tanácsot adni, mint amit írtam is, én állandóan veszekedtem velük, nagyon csúnyán.,Rajtuk NEM lehet segíteni, 100-ból 1 kivétel van.
Milyen a Brendonos kocsi amit vettetek és milyen nehéz?
Szeretnék venni vmi könnyű kocsit, amivel mozogni is tudok, mert ez baromi nehéz, és az én autómba bele sem fér...

Ryta,a zért csak óvatosan!És írj!!

Puszi csajok, mindjárt próbálok képet felrakni, ha még beleférek az időbe:)

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka: Luca világ aranyos, Boldinak is van egy ilyen kis füles mellénye, csak neki már alig fér bele a feje, éppen tegnap mondtam is Apának, h úgy néz, ki mint azok a gumi micimackós kulcstartók amik be vannak öltöztetve vmi más álatkának… ilyen pénzbedobós, átlátszó gömbös cuccokba vannak. Na mind1, de imádni valóak ezek a kis nyünyik!!!
Szerintem ne erőltesd a porszívót, persze ha már nem kap levegőt lehet, de inkább ne, mert hiába fújsz be sóoldatot, irritálja a nyálkahártyát és az csak utána termeli a taknyot, és így nem lesz vége soha… Én most csak hajnalban szívom ki ha már nagyon úgy hallom, addig pedig csak spriccelek!!!

Dorka légy türelmes a tornával, vannak olyan szerencsések igaz, akik fogynak szopi alatt, de a legtöbben „csak” stagnálnak, és vannak akik híznak. Nem hiába mondják, h 9 hónap alatt fel és 9 hónap alatt le… A barátnőm aerobik edző, már 6. héttől visszament órát tartani, heti 6 órát, és most 10 hónapos a kisfia, eddig meg sem moccantak a kg-ok, most pedig egyből vagy 6-7 kg ment le róla…

A szar naphoz ma is csatlakozom, én nem tudom mi van, de már elmúlhatna… 2 napja nem csinálunk mást csak kitaláljuk, h mit akar, mivel Ő sem tudja nehezen haladunk… :-( Hulla vagyok!

Kép

Kép
vikoo
 
 


Vikoo, kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lucababa most elég ügyes volt, még mindig alsziok, kicsit fellélegezhetek!
Andris is lassan hazaér!
Tusom, h. nem lehet erőltetni, de igazából meg sem tudom magyarázni, nem tudok a tükörbe nézni, pedig olyan boldog vagyok Lucababával,tehát semmi idegi, lelki gond, de a kilóket nem tudom elfogadni!

Köszi a dícséretet, én bele vagyok bolondulva ezekbe a füles cuccokba, azt a tigriseset is imádom, ami Boldin van:)Láttam Supermaneset, meg zebrásat is!

Csajok melyik az a babakocsi, ami könnyű, befér egy VW poklo csomagtartójába, nm drága.Lehet sportkocsi si, tavasszal már használhatjuk.Nem?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Nekünk is rossz napunk van.... :cry:

Dorka
Nekem a GRACO befér a Golf csomagtartójába... :wink:
És még csomag is került mellé :wink:

Babák gyönyörűek!
Vendég
 


Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.01.11 20:14-kor.
Vendég
 


Kriszta: David nagyon LAZAaaaa. :-) Édes kis PASI!!!

1ébként Dorka, a kg-okkal sajnos én is így vagyok, borzasztóan utálom magam, az a szerencse, h nincs semmi időm magammal foglakozni, ha véletlen elhaladok a tükör előtt, hát megborzongok az tutiiiiii. :-(

Babakocsi, milyen érdekes, épp tegnap nézegettem a sport kocsikat, mert tavaszra én is szeretnék egyet, nekem Twingom van. :-) És láttam egy-két nagyon szépet.. Mindjárt meg is keresem… és belinkelem! Ezek már 6-7 kg-ok és esernyőre csukhatók!

Kép

Kép
vikoo
 
 


csatlakozom az utálom a tükröt klubhoz!! Ti adtok bentre sapit a babára?

Kép
ebba
 
 


Ebba
David kintre is nehezen viseli el a sapit... :oops: :?
Sapkafelvétel a legkegyetlenebb gyerekkínzás szerinte... kb. a fél város összeszalad a visításától...
Egyébként, benntre a nagyon kicsi babákra szoktak sapit adni inkább... a fej elég nagy testfelület, könnyen lehülnek...
A mi babáink már azért nagyobbak, normál szobahőmérsékleten nem fenyegeti őket a kihülés...
Vendég
 


Akkor én is újfent csatlakoznék "a szar napunk van ma (is)" csapathoz! :roll: Nem örülök, h. nektek is szar, de legalább nem vagyok egyedül! Most már 2 óránként enni akar, nagyon remélem, h. éjszakára gyúr :D
Na azért van jó hír is: már 2 éjszaka is csak egyszer kelt fel!!! 8-9 körül evett, aztán 3-kor és reggel 6-7 körül! Ennek nagyon örülök, csak azért szerintem a napközbeni össz. 1,5-2 óra alvás kissé kevés, nem???

Kriszta! Tudod, h. mennyit kellene napközben aludniuk kb.?
David nagyon édi!!! :D

Ebba, nem kell sapka szerintem sem! Miért? Hideg van nálatok és félsz, h. megfázhat?

Dorka, nyugi! Le fognak menni a kilók! Ha van egy kis időd magadba merülni, akkor képzeld el magad olyannak, amilyen lenni szeretnél! Karcsúnak v. karcsúbbnak és hidd el, h. így nézel ki! Vagy képzeld azt, h. nyár van, süt a nap ezerrel, valahol strandolsz pl. és tök jól nézel ki és büszkeséggel tölt el, h. nem is olyan rég szültél és ilyen csini vagy! Ez agyban dől el, csak muszáj hinni benne! Ja és tényleg ne sürgesd magadat!
(Tudom, mondhatnád, én könnyen pofázom, de azért remélem, tudok segíteni! :oops: )
Édes nagyon Luca baba!
Mekünk is van macis overál, majd lefotózom benne Zoot :D

Kriszti, tecc az új avatarod! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Úúú, Zorka is de rühelli a sapit! Mindig fel kell vennem megvigasztalni szegényt, aztán folytathatjuk az öltözést. Ezért is várom a tavaszt, h. már ne kelljen ennyi cuccot ráerőltetnem, totál guzsba van kötve :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Laptetőt a cvíder babák megnyugtatására osztanám szét, h. jusson és maradjon is! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


HALI!!

Hát Ebba én néha adok sapit a fejére bentre!
nagyon koszmós a feje és ezért minden nap mosni kell a haját, és ilyenkor amíg öltöztetem addig szoktam sapit adni a fejére. Meg amikor nagyon hideg szél fúj kint mert az ablak rohadtul huzatos!!!!
Szóval én néha használok bentre is!

Dorka!
Hidd el ez így normális! Szerintem akinek hozzánk hasonló genetikája van az ezt mind így érzi!
Én már tök örültem hogy a 9 hónap alatt alig híztam, erre meg most hoppppp, és majdnem ugyanúgy nem látom lábkörmeimet mint novemberben: ((
De a tesóim is vissza tudtak fogyni, tehát nekünk is menni fog! GONDOLJ ARRA HOGY LUCÁNAK KELL A KAJA, és TE CSAK AZÉRT NEM FOGYSZ MERT NEM AKARSZ: ))!!
nekem igy elviselhetőbb a tükörkép... de sajnos most már kellet vennem egy nagyobb gatyát mert az eredetikbe nem férek bele. DE azért nem dobtam ki öket: )) CÉLKITŰZÉS MEGVAN

Vikoo!
A SUTTOGÓ okostojás szerint napközben 3x 1-2 órát plusz az esti lenne az ideális alvás...
hmmm nem tudom van-e ilyen...

NAVI:
Te edzőit végeztél?

Hmm nekiállok pakolni,mert most szedtem le a fát.......
jajj ez a karácsony is elmúlt........

LUCUZS!!!
Tök jó hogy nem kell kórház!

Eclipse:
Te már futsz?

hmmmm mindenkinek nagyon szép, nyugodt éjszakát!!!!

Kriszta! nekem nem hozta be a képeket: ((

Kép
Kép
eta
 
 


Navared
Váktozó, hogy mennyi az alvásigényük... olyan 16-20 óra...
David alszik délelőtt olyan 40 percet, délután egyszek kb. 2 órát és egyszer kb. 40-50 percet, este alszik olyan 8-tól reggel 6-ig...úgy, hogy eszik közben 11 és 3 körül...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.01.11 20:13-kor.
Vendég
 


De bejött A lazasrácccc: ))

tündéri

Kép
Kép
eta
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol:


Én már várom a következő karácsonyt! Olyan jó lesz majd a gyerekeink arcocskáját látni, ahogy nézik majd a karácsonyfát :lol: :wink:
Vendég
 


Durva délután, este volt! Adélka egyfolytában a cicin lógott. Ha levettem, úgy üvöltött, hogy aztán azt sem vette észre, hogy visszakerült a szájába :shock: Lefektetés sem volt egy egyszerű menet.

Test téma - a kis hurkácskáim engem is zavarnak!!! De most inkább a szoptatás a fontosabb, mert Ati ugye hazahord dolgokat az oviból. Ezzel vígasztalom magam. Meg rengeteg nasival :oops: :oops:

Dorka - Hát pedig azt hittem, hogy legalább azt a fehér embert bírják, aki az ügyeiket intézi :shock: :shock:
A kocsi:
http://brendon.hu/Products/ViewDetails/ ... e&store=25
Léteznek persze ennél kisebbek is, de azoknak a belseje is kisebb. Nemcsak szélességre, de hosszra is.
Luca milyen édes!!! :D

Vikoo - remélem rólam is majd azért távozik a felesleg később.

Ebba - lakásban nem sapizunk. Éjszaka sincs hidegebb, mint 21 fok.

Nav - akkor én is agyban gyúrok a konditerem helyett :lol: :lol: Az nem is fárasztó, időm is van rá, és ingyér van!! :lol:

Alvás - kis Adélka aludt volna szegény, de! Délelőtt keltettem, mert oltásra mentünk, délután keltettem, mert a tesóért az oviba.

Kriszta - tavaly Ati így nézte a fát:
Kép

Szép estét!!!

mikegirl
 
 


Sziasztok!

Nálunk addig van sapi Beki fején,amíg este a fürdés után meg nem szárad a kis haja és a fejbőre,utána levesszük.Nálunk sem a kedvenc,de az esetek többségében megússzuk sírás nélkül.

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Jó reggelt!!! :D

Adélka tegnap este fél 8-tól reggel fél 7-ig aludt. :D De csak azért fél 7-ig, mert felkeltettem.

Oltástól láz nem volt este, csak egy kicsit sírósabb és nyugtalanabb volt, mint szokott.

Ma jön a védőnéni, úgyhogy megyek is, teszem a dolgom.
Szép napot mindenkinek!!!!!!

mikegirl
 
 


Sziasztok Lányok!

Hízás: én is carabbul érzem magam mint várandósan, és kérdésre válaszolva, áhhh, fut a halál, jan. 1-jével akartam kezdeni, de ugye vizsgaidőszak, ha van egy kis időm, tanulok vagy itt lógok :oops:
Vizsgák: eddig 2x5 meg 1x4... meg egy beküldős, amire még nem kaptam jegyet... de nehogy azt higgyétek, hogy okos vagyok, csak a tárgyak könnyűek, túl könnyűek - csupa marketing, az meg nem tudomány, az lófütty. Krisztinek az orvosi, meg Tatjananak a programozói mesterképzés, na, az igen! De a ker-markt az semmi...
Sapi - Milyen meglepő, Mollika is utálja, pedig gyönyörűséges, extra meleg, elegáns nőcis sapija van
:lol: úgy próbálom rávarázsolni, hogy a pelenkázóra fektetem, és iszonyú lassú mozdulattal rácsúsztatom a kis fejére, akkor talán kisebb a bömbi... bentre nem kell, meleg a lakás nagyon.

Babucik gyönyörűek! Nekünk is van füles kocsikabát, meg egy elegáns overál, amit párom unokatestvérétől kapott karácsonyra.

Vikoo, hozod Boldi úrfit talira 18-án? Én úgy szeretném megismerni!

Elmaradt karácsonyi képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Tegnap megvolt a 3 hós oltás, hála megúsztuk láz és nyűgi nélkül.

Kép

Maccs
vörösmacska
 
 


heló!
Megkapta Janka az oltást, most kendő nélkül ( !! ) alszik az ágyon, tökre kiütötte magát szegénykém. Amúgy is sz@r napja van, 8-tól nem aludt csak 10 percet....gondolhatjátok, hogy fél 1-re milyen volt...
Agyhártya gyulladás ellen beoltatjátok? Én inkább azt adatom be, mint a rotát.
Janka 4200g és 57cm hosszú. Pont ma 2hónapos, 48cm-rel és 2850g-al született. Szerintem ez szuper :)
Hát ezért nem jók az 56-os rucik! A 62-esből meg ki tud ugrani :)
No nem baj, majd belenő...

maccs! Olyan ügyi Balázs!!

eclipse! Látom nálatok is nagyi szeme fénye!!! :))

dorka! Én is simán még a terhes koromban vett gatyát hordom, egy fari jön rám. És a hajdan volt gyönyörű lapos hasam most csüng, mint a malacnak..ááááhhh, de tejem legalább van dögivel!! Eszek is érte, tehát nem a semmi miatt nem megy le, most is csokiparánnyal vigasztalom magam Janka oltása miatt :)

Kép
ebba
 
 


Szaisztok Csajok!!

Élünk ám mi is, csak valahogy sosem jutok ide :D Most pár napja olvasni se nagyon tudtalak titeket, pedig azt azért suttyomban mindig szoktam :D ....Vendégsereg van nálunk állandó jelleggel hétvégeken, hétköznap meg valahogy kitölti a házimunka, Lili baba, férj kiszolgálása és a vásárlás a napokat, a netre alig van időm, áááááá :shock: :D ...Én nem tudom ki hogy csinálja, ráadásul Lilire szavam sem lehet, mert nagyon rendes a kiscsaj, de még is....Ezt még gyakorolnom kell csajok , az idő beosztást :D

Remélem mindenki jól van, babák szépen híznak és alszanak, sosem hisztiznek és sosem betegek, anyukák frissek és kipihentek :D Álmodozom , mi???? :lol:

Hiányoztok, ígérem valamelyik nap jövök bővebben!!!!

Ja a kiscsajom ma 2 hónapos :D
Ebba-Jankának is boldog 2 hónapot :D

Pussszantyúúúú
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Lilinek is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ebba
 
 


Sziasztok!

Tegnap nálunk is megvolt a két hónapos oltás. 2 db (kötelező, Prevenár). Én beadatom neki a ROTA-t. EÜ pénztár állja. :wink:

Szegénykém a nagy nyugalommal mindenkihez gügyögött és mindenkinek dobott egy mosolyt majd jött a döbbenet. Úgy sajnáltam. Mondjuk hál istennek kb. 10 sec-ig tartott aztán megint jött a duma. A csipő UH-is megvolt, minden oks!

Eclipse,
a kendőben nem nagyon nehezedik rá a popijára? Úgy értem jó ez a gerincnek? A kenguruban egyenesebbnek tűnik a gyerkőc. Annyira ellentmondásos. Azt mondják, hogy ne ültessük a kendőben pedig ül, nem?

Csajok,
tudja valaki, hogy az AngelCare-en a "sound, movement, tic" mivel több a "sound, movement-nél? Angolul megvan de a TIC meghaladja a nyelvvizsgám. :oops:
Használ valaki BEBA HA antireflux PRO-t? Sogornőmnek nem jött be és eladná jó áron.

Neva,
én megköszönném Rékát ha tudnál nekem hozni egyet. Ott rendezzük, ok?

Gyancsi,
el tudnád küldeni a kendőzős praktikákat? Félek, hogy valamit elrontok.

Eta,
ahogy fent említettem a kötelezőn kívül a Prevenárt és a ROTA-t adatjuk be.

Maccs,
egyezik a kendőről ill. az otthon hordásról a véleményünk. Viszont nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogyha elkezdek valamit ne tudjam befejezni. Értem ez alatt pl. muffinkészítés (ahogy az történt valamelyik nap). Ilyenkor kitűnő arra a 10,20 v. 30 percre míg befejezem a dolgokat. Ez azt jelenti, hogy kb. két naponta fél órát magamra kötöm.

Gigii,
folytatod a z IWIW-es összesítést amit Zsófi elkezdett?

Eta,
szerintem se használjátok a kiságyat játszótérnek. Megzavarjátok a kicsit és nektek lesz nehezebb.

Ebba,
csatlakozok a "TAVASZT AKARUNK" klubhoz.

Berni,
én úgy tudom, hogy sehol nem kell levonni semmit, főleg nem végbélben. Végbélben egyébként 38 felett kell lázként kezelni.

Vikoo, Dorka,
amíg van étvágya a gyerkőcnek addig ne foglalkozzatok a szájpenész lehetőségével.

Ritya,
utálom a szomszédjaidat és a hozzájuk hasonlókat. Ne bánjátok ha meghunyászkodtok ezek ellen más fegyver nincs (illetve lenne de az keményen illegális hiszen nem vagyunk atom nagyhatalmak).

Legyen szép napotok. Melegfront van!!!!!!!

Kép
Kép
haynii
 
 


Sziasztok!

Én is ideértem. :-)

Nagyon szépek a babák még mindig és látom mindneki javul ;-)
Talán nálunk is alakul, már éjjel egész jól megvagyunk. Beköltöztünk a hálószobába apuci mellé(babaöböl)-de szerintem már ezt írtam...
Szóval jó esetben 10 felé d e inkább állandósult az éjfél -1 óra ellavás és 3 óránként szopi éjjel. nappal most pár napig ujra 2 óránként cicin lógott d e ma megjavult: 3 órát is kibir, annyi tejem van hogy fürdünk benne, szóval bizti azért evett ennyit hogy növelje. :-D
Sapi: nálunk eddig nem reklamált miatta nem veszi zokon. fürcsi után kap egy vékony sapit, mig meg nem szárad(sok hajacskája van)továbbra is csak kézben van el nappal, d etegnap nagyon nagyon jó baba volt: mentem ugye 2x1 óra tornát tartani az oviba és közte elvittem méga kórházba hallásvizsgálatra így óránként öltöztetés nyuzás stb d e nagyon jól viselt! végig aludta a délelőttöt. ha felébredt is mindnekire nevetett és gögicsélt. ilyet nem igazán szokott persze senki nem értette miért panaszkodok, így inkább nem is panaszkopdtam, ugysem hiszik el :-)
hallás: elöször nem tudták mérni jól berezeltem hogy baj van, d e aztán kiderült hogy csak a vizsgáló esett mindig ki. szóval mindne ok.
ma juhturós pulykatekercset csináltam rösztivel és veszélyes csokisütivel. Hogy nem tudjátok mi ez????? :-D :-D :-D íme: mi szeretjük:

A legveszélyesebb sütirecept
5 perces bögrés csokis süti

4 evőkanál liszt
4 evőkanál cukor
2 evőkanál kakaó
1 tojás
3 evőkanál tej
3 evőkanál olaj vagy olvasztott vaj
3 evőkanálnyi csokidarab (kihagyható)
egy csepp vanília aroma
1 nagy bögre
Tegyük a száraz hozzávalókat a bögrébe és keverjük jól össze. Adjuk hozzá a tojást is, és jól keverjük el. Öntsük hozzá a tejet és az olajat (vajat) és ismét keverjük meg. Adjuk hozzá a csokidarabokat (ha használjuk) és a vaníliát és ismét keverjük meg.
Tegyük a bögrét a mikrohullámú sütőbe és kapcsoljuk be 3 percre 1000 watton (magas fokozaton). A sütemény felemelkedik a bögre széléig, de ne aggódjunk! Hagyjuk kissé kihűlni és helyezzük kistányérra.
És miért veszélyes? Mert így csak öt percre leszünk attól, hogy éjjel-nappal csokis sütit együnk! Ki is nyomtatod rögtön, ugye?

rabbe78
 
 


oltás: mi nem akartunk semmi plusz beadatni, aztán a dokinő rábeszélt mninket mosta Prevenárra. erre mikor mondtam hogy ok, legyen közölte, hogy megigényeljük, elteszük de csak 1 éves kora körül oltassuk be mert az anyatej(nagyon sokat szopik) is ugyanugy védi, addig nem kell :shock: :shock: :shock: én ezt nem értem... d e hiszek neki. anno Ádinek semmi pluszt nem adattam be nem szeretem a kinemprobált oltásokat(csak abban bizom ami már 20 -30 éve műkszik)

rabbe78
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: