Szia!!!!!!!!
hú Bebe nem semmi..most nagyot néztem........azért nem olcsó egy gép.......
és ez most új amit néztetek?
aranyosak hogy megpróbáltak kiengesztelni!!!!!!!!!!!!!!:)
majd ha legközelebb megyek meg kuksolom!!!!!!!!!
biztos szép lesz...miénk olyan mint nektek volt előltöltős.......de én ráteszem a gyerekzárat mert Máté is néha meg nyomkodta.....
Máténak igen elmultak..voltunk dokinál igazolásért..hétfőtől már mehet ovoba!!!!!!!!!!!DE most Barni lett himlős...de örülök mert túl lesz rajta ő is és védett lesz!!!!!!!!
a rosszba ez a jó!!!!!!!
Örülök, hogy Máté már meggyógyult! Sajnálom, hogy Barni elkapta, de igazad van, jobb hogy most túllesz rajta, és ezzel le is tudtátok ezt a csúnya nyavaját! Remélem Barni is hamar túllesz rajta,
Barnika túlságosan is jól van...most épp válogat.nem hajlandó megenni a paradicsomlevest...pedig micimackós tésztát tettem dirkt bele!!!!!!
amugy nem vészes ő se........
azért még remélem 2-3 hónapig legalább nem jön..mert ürüljön az a gyógyszer ..igaz alacsony a hormontartalma de akkor is..meg nőjön még Barnika is....nem akarok testvér babakocsit venni.......
Máté örült hogy mehetett már oviba.....reggel nem volt semmilyen hiszti és haza fele se..igaz nem mesélt semmit mi volt az oviba mikor kérdeztem.....csak kuksolt......
Barnika szuper jól van.....nemrég ugrált rajtam......és úgy kacagott!!!!
puszit megkapták esti puszinak:)
remélem hogy csak rossz kedve volt mert azért nem jó érzés hogy nem mesél semmit:(
Barni egyre nagyobbkis kópé:):)
elmúlnak teljesen a pöttyei majd megbeszélhetnénk megint egy talit nem?
persze ha te is szeretnéd:)
na látod most megfogtál.........
lehet valami lovasat mert egyre nagyobb az érdeklődése a lovak iránt
ennek mondjuk én nagyon örülök!!!!!!!!:):)
tortát az Ilditől fogunk rendelni!!!!!
Raktam fel iwiw-re az arcocskájáról képet, kaptunk egy 20 perces dvd felvételt is, na azon folyamatosan grimaszol, ásítozik, dörzsöli a szemét, nagyon cukifiú!