Mirci,
Nálam 9 fokot mutat a kinti hőmérő.
Na, ha téged holnapra kap el, akkor sajnálom azokat, akik holnap nálad vizsgáznak!
Nálam biztos hormonális okai vannak, mert mostanában csinálja ezt a havim, hogy 1-2 napig csak pár csepp jön és csak utána indul be. És szerintem ennek van valami oka, nehezen indul meg, ilyenkor feszült vagyok. Remélem holnapra már megindul rendesen.
Amúgy a nap is jól kezdődött, Pálmi sírva ébredt és sírós volt egész reggel. Ja és már egy órával kelés előtt elkezdett hangosan fújtatni álmában, felébredtem rá.
Amúgy ha neki rossz kedve van, én azonnal átveszem, nem bírom ha szenved. Ráadásul lehet, hogy holnapra lerobban, szerintem bújkál benne valami. Ami azért is rossz, mert lenne csomó dolgom, holnapra már 3 megbeszélt időpontom van, nem nagy öröm ha itthon kell vele maradnom, ennek a gondolata még külön stresszelt.
Akkor ugye reggel tempózok, öltöztetem, etetem, készítem össze a cuccait a bölcsibe, stb. Már épp indulnának el apával, mikor apa egyszer csak közli, hogy én most pattanjak be melléjük az autóba, mert nem jönne visszafele hazáig, és hozzam haza az autót
Mindezt úgy, hogy ők már kabátban, rajtam pizsama
, még nem reggeliztem, stb.
Amúgy se birom a hirtelen dolgokat, ráadásul most mit vár 1 óra vezetés után?
Tök ideges lettem, erre ő is, erre Pálmi elkezdett sírni és ölelgetni és nem akart elengedni. Mindez mondom úgy, hogy már csizmában, beöltözve épp indultak volna kifelé a bejárati ajtón.
Na szóval kicsit sok volt.
Remélem Pálmi nem robban le, mert most tényleg nem jönne jól, ha holnaptól itthon kellene maradnia.