Új privát üzeneted érkezett!

mirci: Nehéz ügy a továbbtanulás nálunk. Nem is tudom mi lesz. Nagyon jó esze van, de lusta nagyon. Rendkívül hullámzó a teljesítménye. Szerettem volna, ha egyetemre megy majd, de nem sok reményem van.... :( Ez elszomorít, mert sokkal több van benne, és nem él vele... később meg fogja bánni, na de dumálhatok én... anno engem sem érdekelt a szüleim véleménye...
Tudod, hogy a mogyorós Milkától nem leszel terhes? Kivéve ha úgy hívják a páradat! :) Ez nem a (nem)mensi előtti morci hangulat?
korenka
Szár

Eldugulok mára én is, hagyok másokat is érvényesülni :oops:

nikiee
Budapest XI. kerület

nikiee:
Ez ma már a 2. laptető :shock: :shock: Kicsit nem figyelsz oda és mindjárt duplázol is. :D

Erőltessük csak, menni fog! Okos gondolat, talán Sztálintól... :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

korenka:
Hmmm...én nagyon pedálka voltam ált.suliban és gimiben is, aztán a főiskolán jöttem rá, hogy nem csak a tanulásból áll a világ. Ott is hagytam és 6-8 évvel később kezdett csak foglakoztatni újra a tanulás. Viszont akkor már határozottan tudtam, hogy mit akarok tanulni és miért.
Furi dolgok ezek...
Ez nem a (nem)mensi előtti morci hangulat?
Nekem is ez a gyanúm...el is kullogok, nem rontom a hangulatot. Ráadásul péntek van... :D :D

Kép

Kép
mirci09

Na király, még mindig itt vagyok, nem mentem sehova.

Elkezdtem keresni a jogsim, mert jövő hétre meg akartam szervezni, hogy akkor egy ismerős gyakorolná velem a vezetést. De nem lelem sehol. A legjobb, hogy már az is lehet, hogy lejárt :roll: Most azt se tudom hova menjek, hogy szerezzek újat.

Állítólag 2001-től van új kártyás. Én még arra se emlékszem, hogy kártya volt-e vagy sem :oops:

Korenka,
én is már vagy 10 éve dolgoztam, mikor elmentem fősulira... Ha nem középsuli után megy rögtön, akkor sincs még veszve az ügy.

Kép

Kép
sz.veronika

Niki is ikrekre gyúr :lol:

Igazad volt, eddig a vonalzó hiánya tartott távol a laptetőtől!!! :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Igen Niki, amiota vonalzod lett, megkajalod a laptetoket..ejnye-bejnye...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

Meglett a jogsim! Csak panaszkodnom kellett! :lol: 2017-ig jó! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Ez olyan, mint a gyerekügy. Most nem is gondoltam rá, és 2x is összejött, tegnap meg ott volt a fejemben, és egyszer sem sikerült! :lol:

nikiee
Budapest XI. kerület

mirci: végülis nem voltam még dokkernál :oops: :oops: :oops:

körübelül ha jól számolom középidőben vagyok sőt pont a 14. napon

nika70
Salgótarján

Sziasztok.

Megjöttem:)

Málna , Nikiee, Korenka: Köszi a hiányolást.

Sajnos én most még nem tudok sűrűn jönni mert nagyon sokat dolgozok:( És a kollégáim nem értik meg, hogy nekem babanetezni kellene nem dolgozni:)
Viszont most ahogy olvastam vissza szét röhögtem magam. Annyira jó ez a topic.
Most vagy a korunk miatt van vagy nem tudom de van a topicnak humora.
Helyzet nálunk: Lányom tiszta nátha. Na és persze én is kezdek náthás lenni.
Az élet szép:)

Kismamik: Van nektek még olyan mintha majdnem megjönne érzés??
Nekem néha még van. Na ilyenkor irány a Wc. Aztán jót nevetek. Férjem már mosolyog rajtam.
csucsu2005
Halásztelek

Nika: Most akkor tessék dolgozni mert ha a 14. napon vagy esélyesek vagytok a fődíjra:)
És neked nem hosszabb a ciklusod?, mert ha ideg akkor mostantól 2naponta össze bújni tessék!! Házi feladat!
Valahogy érzem lassan jön a kistesó nálatok ! :)
csucsu2005
Halásztelek

csucsu köszike:) általában olyan 30 napos de kb három négy hónaponta meviccel a drága és 6 hétre kinyúlik. de rajta leszünk bár apa azt mondta mikor felvettettem neki hogy tesó " te nem fogyózól most?" és???

nika70
Salgótarján

Nika: Na igen a pasik csak egy dologra tudnak oda figyelni. :)
Fogyózol de közben meg babára gyúrsz. Ki tudja mikor jön össze?
csucsu2005
Halásztelek

nika:
Akkor mindent bele! :wink: Mondd apának, hogy a fogyókúra mozgással a leghatásosabb. Kellemeset a hasznossal. :D :D :D :wink:

csucsu:
De jó, hogy jelentkeztél!Gyere sűrűbben! Kell egy kis kikapcsolódás munka közben is, a csajok is itt lazítanak. :wink: :) Mit dolgozol egyébként?

Nincsenek valami jó híreim. Megjött a Télapó vagy Pirike (ki hogy hívja--én speciel nem hívtam, mégis jött). Bocsánatot kérek a tegnapi hisztiért...nyilván ráéreztem. Szomorú vagyok. :cry:
Azért nektek kellems hétvégét kívánok! :)

Kép

Kép
mirci09

Mirci,
szerintem hamarosan csatlakozom hozzád, van egy olyan érzésem :? De nem vagyok elkeseredve, remélem te sem!

Nika,
ja, apa még nem tudta, hogy babát tervezel? :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

dehogynem tudja :D:D:D csak ő figyelmeztetett hogy akkor nuku fogyo :)

nika70
Salgótarján

mirci . sajnálom :(

nika70
Salgótarján

csucsu: Nekem is van még ez a "mindjár megjön érzés". Eleinte nagyon ideges voltam tőle, hogy talán nem akar megmaradni a picike, de ugyanakkor az egész napos émelygés jelez, hogy minden oké :D

mirci:A francba! Nagyon sajnálom. El sem tudod képzelni mennyire szorítottam. Tegnap is felnéztem, hátha van valami hír.... Egyébként meg a hiszti az nem is volt hiszti... tudok én durvábbat is! :D:D Nők vagyunk mi is. Totálisan értünk!

sz.veronika: Érted is nagyon szorítok! Amint még felpislogok ma, hátha.... jön valami jó hír végre!!!

Képzeljétek egész hétvégén fetrengek annyira sz@rul vagyok. Nem tudom mikor aludtam ilyen sokáig mint most hétvégén. Negyed kilencig .... apám!... ebéd után is alszom mint a kisbabák.....

Holnap megyek UH-ra. Szorítsatok értem, most már látni kell azt a szívecskét. Amint lesz valami jövök hozzátok. Lassan úgy vagyok, hogy ti hamarabb tudtok infókat mint a jó anyám... :D:D:D
korenka
Szár

Korenka: Holnap lesz szívhang!! Hidd el. Nagyon szorítok és várunk a jó hírekkel. :)
Mikor voltál dokinál?? Hány napos voltál akkor?? Ciklus alapján?
Én most a 7+3 vagyok. Én pénteken megyek.
csucsu2005
Halásztelek

csucsu:Épp 7 hetes voltam. A petezsák mérete 6-7 hetesnek felelt meg, de semmi nem látszott csak egy naaaagy feketeség :( Holnap épp 8 leszek. Mindegyik babámmal ilyentájt (8 hetesen) voltam először dokinál, és akkor mindig volt szívhang. Most is ebben reménykedem, hogy túl korán voltam dokinál. Szerintem te is látni fogod pénteken a kis babszem szívverését!
korenka
Szár

korenka:
Köszi. :)
Persze, hogy szorítunk. :wink: Biztos anyukád is várja a híreket és örül is, de a sorstársak mennyire át tudják érezni. :roll: :D :wink:
Az jó, hogy sokat alszol, csak az nem ha nem jó a közérzeted. Vígasztalnálak...de fog ez még egy kicsit erősödni is... 8) :D :D Kitartás.
A lányod tudja már? VAgy fetűnt már, hogy anyuka róka komát kerget? :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

O Mirci, nagyon sajnalom!!!
De el ne busulj itt nekem, ha ez hiszti volt, latnod kene engem !!

malna5

Korenka: Mindig megnyugtatsz. Mert én 6+3 naposan voltam dokinál és semmit nem látott "csak" a petezsákot sem a szikhólyagot sem szivhangot.
Akkor a doki kérdezte hány napos a ciklusom.
Csak úgye van akinek már 5+4 naposan volt szikhólyag. Az ember meg csak agyal úgye.
Nekem képzeld ma már nem volt a mindjárt megjön érzésem. Illetve már nem annyira intenzív csak nagyon ritkán érzem.
Egész nap van ma pl hányingerem de ez sem vészes csak érzem lihgtosan.
Mondjuk a lányomnál még ennyi hányingerem sem volt.
Jajj én is várom már , hogy holnap legyen és gyere a jó hírrel.

Mirci: Munka: Jelenleg remélem nem sokáig egy Papír Író Irodaszer cégnél vagyok kereskedelmi előadó.
Árajánlatokat írok és minden ami bele illik a kereskedelembe.
Egy logisztikai központban dolgozok. Tulajdon képpen nem hétköznapi vevőim vannak hanem az állami közbeszerzéses vevőkkel foglalkozunk .
Röviden ennyi. De remélem nemsokára kétgyermekes anyuka munkakörbe mehetek át:)
csucsu2005
Halásztelek

Sziasztok!

Nem voltunk itthon hétvégén, most értünk haza, és a 2. utam ide vezetett (az első a WC-re) :D

Mirci: Nagyon sajnálom, de NEM szabad feladni, soha nem tudhatod, hogy mikor sikerül.

Csucsu: Nekem a nemvárt körül volt olyan mindjárt megjön érzésem, azóta csak 1-2X, de például ma volt és idegesítő volt. Én is mindig a Wc-re rohangálok, mert én meg azt érzem, hogy folyik valami. Olyan rossz érzés, mert mindig félek, hogy megjön...de csak egy kicsit több a folyásom, mint szokott lenni...

Ma nekem is enyhe émelygésem volt, szinte egész nap. :lol: Az ebédet is úgy kellett magamba tömni, hogy az anyósék ne vegyenek észre semmit. Olyan a gyomrom, mintha egy kő lenne benne. Utána meg kidőltem, elmentem aludni. Most is tudnék, iszonyú álmos vagyok.

Korenka: Drukkolok holnapra, hányra mész?
Én kedden este megyek, nem kicsit félek, akkor leszek 6+3.

Veronika: Van valami? Drukkok mennek neked is!

Málna: Neked meg már csak egy rövidke hét van... :lol:

Nika: Jó, hogy jöttél a hétvégén, gyere jövő héten is, jókat szoktunk itt beszélgetni! :lol:

Szép estét mindenkinek!

nikiee
Budapest XI. kerület

nikiee: olvaslak mindig :) néha jó sokat is :)

nika70
Salgótarján

Jó reggelt. 10.30.-ra megyek UH-ra, utána 12-re kaptam időpntot a nőgyogyihoz, úgyhogy valamikor délután jövök.

nikiee:De jó, hogy WC után egyből mi jövünk! :D:D Ez aranyos volt.!

csucsu:Hát ez igaz, én is állandóan agyalok. Apával is számolgattuk, hogy hogy is voltunk együtt, miért ilyen kicsi ez a manó.... Ő is jön velem ma is UH-ra. Reméli, hogy beengedik a hüvelyi-re. Nekem nincs kifogásom ellene. Nagyon izgatott :D Mintha ez első lenne... :D de végülis mindegy hányadik, mert a mienk és lehetne a századik is.... Remélem kedden be tudsz nézni, és megírod mivolt, mert olyan ritkán látunk.... tudom meló....

mirci:Jobb kedved van már? Lányom tudja a híreket. A fiam is kisilabizált már valamit, mert megkérdezte, hogy a pocakomban van-e a baba? Olyan édes volt... remélem az oviban még nem híreszteli....

sz.veronika: Őrülten várom, hogy jelentkezz!!! Remélem írsz mielőtt elmegyek dokihoz....
korenka
Szár

sz.veronika:
Na mit mutat a teszt? Gyere máááááááááááááááár! :roll: :D

Kép

Kép
mirci09

Szép és jó reggelt Lányok!

Mirci: sajnálom, fel a fejjel, a február egy szép hónap :)
Korenka: izgulok érted, gyere a hírekkel, szívesen olvasunk Tőled minden izgalamas új infót.
Veronika: izgatottan várom a teszted eredményét!
Málna: szia. már csak öt napot kell repülniük a kis méhecskéidnek és itt a tesztelés ideje. :)
Nikiie: vigyázz Magadra!
Csucsu: tőled is várjuk a beszámolókat, híreket, hogy érzed magad.
Nika:hajrá fogyókúra.

remélem senkit nem hagytam ki!
rólam, rólunk.: szombaton voltunk andrológusnál. nem egyszerű híreket hallottam, amiket fel kell még dolgoznom, dolgoznunk. lényege: oka van annak, hogy nem lettem várandós. nagyon sok vizsgálat előtt áll a párom. majd meglátjuk, mit hoz a jövő.
tudjátok mindig mindent optimistán látok, ez most sincsen másképp.
Vendég

bbercsi:Nem akarod elmesélni, hogy mi a baj? Nagy baj? Orvosolható? Izgulunk ám érted!!! Mesélj, ha nem túl intim.....
korenka
Szár

bbercsi:
Csatlakozom korenkához....ha van kedved bővevebben kifejteni....mi meghallgatnánk. :roll:

korenka:
Köszönöm a kérdést...kicsit jobban, de a bbercsi féle optimizmus még nem kerített hatalmába. Ma mindenesetre megpróbálom beszerezni a malna5 és bbercsi által emlegetett premensusz tablettáuszt és ....várunk. :? :D

Kép

Kép
mirci09

mirci: Ne csak várj! Másszál rá apára, facsard ki! Nem emlékszem te megnézted a Jónást is? Ha nem, nézd meg és a bizonyos nap előtt is legyél vele. Vegyetek bilincset, és ne ereszd!!! :D:D:D
korenka
Szár

Jóóóvanna...a gólyára várok. :D Pont azért vagyok kicsit apatikus hangulatban, mert múlt hónappan még a Jónást is megugrottuk. :?
Még pár nap és újrakezdjük...persze. :)

Kép

Kép
mirci09

mirci: Azt hittem tudom mondani valami marha okosat és bíztatót... :( De azért a bilincs jó ötlet nem? :D
korenka
Szár

köszi Lányok, jól estek a szavaitok.
azért nem akartam még bővebben kifejteni a dolgokat, mert rengeteg vizsgálat előtt állunk. az tény, hogy baj van. azonban véleményem szerint orvosolható. szerencsére a családban van genetikus szakaember és ő az első leletek alapján nagyon pozitívan nyilatkozott. szerdán este megyünk személyesen megbeszélni a dolgokat. de nyilván meg kell várnunk az összes laboreredményt, utána lehet csak eldönteni azt, hogy csak művi úton lehet kisbabánk vagy gyógyszerek segítségével hagyományos úton. majd meglátjuk.
Vendég

Jó reggelt!

Hát a teszt negatív és már pár csepp is megindult a havimból...

Ma nem nagyon leszek, csak bejelentkeztem, most először visszamegyek aludni egy órát, mert lánykám felvert 6:30-kor és hulla vagyok (most ment csak el bölcsibe, mert apa viszi, de neki meg meg kellett valamit csinálni a számítógépen :? ) , aztán megyek ügyintézni, végül vezetés órát veszek, majd megyek csöpiért a bölcsibe...

Este még szerintem benézek, de lehet hogy még alvás után is :)

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Bercsi: Hú, nagyon sajnálom, bízom benne, hogy hamarosan jó híreket kaptok. Nem tudom mi a probléma, de az elmúlt idők olvasásaimból kiderült, hogy nagyon sok sperma problémát lehet manapság már orvosolni.

Veronika: Hajrá jövő hónap! Lányok, majd nektek is egyszerre fog sikerülni, úgy mint nekünk Korenkával, meglátjátok majd. :lol:

Ma nekem is sűrűbb a program, itt az összes kolléga, főnök... repdesni fogok, hogy mindennel végezzek, de azért majd próbálok én is benézni.

nikiee
Budapest XI. kerület

korenka:
Jaaj, nagyon is bíztatsz...ha nem így lenne, nem jönnék fel. Azért vagyunk itt, hogy támogassuk egymást. Hasonló a bakancsunk.. :) :D
A bilincs jó ötlet...azzal még nem próbáltuk. :D :D :D :D :D :shock:

bbercsi:
Ha azt mondják a hozzáértők, hogy (művi úton akár vagy gyógyszerrel) lehet, akkor azért az jó. Az öcsémnek az első vizsgálatnál azt mondták, hogy sehogyan sem lehet. Tovább vizsgálták és talán van remény beültetéssel. ....ezzel csak a pozitív hozzáállásodat akarom erősíteni. :roll: :wink: :)

sz.veronika:
Legalább benned bíztam. :? :cry: Azért este gyere, hogy sikerült a vezetés. Melyik kerületben vezetsz? Lehet ki kellene hirdetni, hogy aki csak teheti abban az időben tartózkodjon otthon. :P :P :P :P :D :D :D Na jó, csak vicceltem. :wink: Sok sikert hozzá! :wink:

Kép

Kép
mirci09

Na...ha senki nem lesz ma, akkor én is elmegyek ügyeket intézni. :P 8) :D :D
Este várom a híreket!

Kép

Kép
mirci09

Veronika ez mar biztos? :(
Hat velem a helyzet valtozatlan, tok energikus vagyok, mellem meg csak nem is erzekeny, picit gorcsolget a pocim -asszem ezek nem a terhesseg jelei..... Bar meg van 1 hetem... Bbercsi akkor a te vizsgalataid gondolom le is alltak... latom begyorsultak a dolgok, legalabb nem veszitetek idot... A parod hogy van? Ugye nem viseli meg? A fiuk annyira maskent fogjak ezt fel, pedig butasag. O is olyan optimista, mint te? Biztos vagyok benne, hogy rovid idon belul megoldodnak a gondjaitok, nagyon remelem!!!!!
Mondtam tegnap a paromnak, hogy ha egy par honap mulva nem lesz semmi, mi is megyunk "egeszsegugyi felmeresre".

malna5

Felébredtem, visszaolvastam :)

Bercsi,
na szuper, akkor nagyon jó, hogy elmentetek kivizsgáltatni, mert így legalább haladtok előre! Apának meg mondd meg, hogy a laptopot ne tartsa az ölében, mert nem tesz jót a kis fickóknak. Nemrég olvastam erről egy cikket, én is rögtön szaladtam az infóval apához :D

A múltkor meséltem, hogy egy barátnőmnek annyira alacsony volt a hormonszintje, hogy mondta a doki, hogy így tutira nem esik teherbe, a következő havi után kezdje el szedni a hormontablettát. De csak nem jött, csak nem jött - terhes volt :D

Egy volt osztálytársnőmnél meg az első kisbaba meghalt születése után, ez annyira megviselte őket, hogy szét is mentek a párjával. A lány annyira kikészült, hogy elhatározta sohasem akar gyereket. Összejött egy pasival, akiről orvosilag ki volt mutatva, hogy nem lehet gyereke, így nem is védekeztek. Ma 2 szép, egészséges gyerekük van :lol: :lol:

Szóval csak azt akarom mondani, hogy még csodák is vannak, csak az én ismerettségi körömben kettő, akiknél egyenesen azt mondták, hogy orvosilag nem lehet, erre lett :) Úgyhogy Bercsi, ha nálatok még a doki is azt mondja kezelhető, akkor aztán meg pláne! :D

Mirci,
majd most akkor együtt ahogy Niki mondja, oké? Nekem úgyis akkor aktuális, januári teherbeesés volt kitűzve végső határidőnek és a síelés miatt is most aktuális :) Már kinéztem Jónás szerint is, január 25! :D (Pálmi január 19-én jött össze :) )

XV. kerületben fogok vezetni :) Már én is gondolkodtam, hogy a következő feliratokat teszem ki az autóra:

ÓVATOSAN közelíts, mert:
- tanuló vagyok
- nő vagyok
- kisgyereket viszek
és ne dudálj, ne hirtelenkedj, mert attól megijedek! :D

De vicceskedés helyett csak nyomtattam 4 hatalmas T betűt és fel fogom ragasztani minden oldalra! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.veronika 2011.01.10 12:22-kor.

Kép

Kép
sz.veronika

Vagyok! UH-n semmi. 13 mm petezsák és ennyi. Megnézte hason, azonnal mondta, hogy semmit nem lát Megnézte hüvelyin a helyzet ugyan az.... bakker.... most bőgök. Apa itt okoskodik nekem, mert megint azt hiszi, hogy nőgyogyász diplomája van. Mindjárt megölöm..... jövő héten megyek újra. Mondta a doki, hogy 8 hetesen már virítania kéne a monitoron. Köszi... megnyugtattál. Kérdeztem nem kéne rosszul lennem? Azt mondta nem feltétlenül, és ha vérzek az sem gáz.... :shock: Hát néztem nagyot. 1mm-ert fejlődött 1 hét alatt a petezsák.... lehet hogy gáz van....
korenka
Szár

jah.... be sem mentem a nőgyogyihoz... mit tudna mondani? :( Francba.
korenka
Szár

Korenka,
de nem azt mondtad, hogy kisebb, mint ahogy számoltad? Most mi alapján 8 hetes? Az eredeti számítás szerint, vagy változtattad kisebbre?
Mennyit kellene nőnie a petezsáknak 1 hét alatt?

Kép

Kép
sz.veronika

sz.veronika:Az utolsó mensi alapján 8 hetes. A magzat kora mennyi azt nem lehet tudni, mert ugyen nem látszik.... :(
Nem tudom mennyit kellene nőnie. Vadászom a neten az infókat, az egyik ezt írja a másik azt.... de ha 1 hetet tolódik is, akkor is 7 hetes, és azt is látni kellene már..... kérek időpntot a hét végére az Istenhegyire.... szeretnék már valami bíztatót hallani... :(
korenka
Szár

már az áltarhesség témát is megnéztem, de az biztos nem vagyok...
korenka
Szár

Korenka, figyelj! tudom, hogy sületlenségnek fog hangzani tőlem, de kérlek nyugodj meg! azzal, ha idegeskedsz, azzal nem jutsz előbbre.
emlékszel te írtad, hogy fiatalabb a terhességed, mint gondoltad. tehát bármilyen nehéz dolog is, kérlek picit nyugodj meg.
Vendég

Korenka,

én is elkezdtem olvasgatni miket írkálnak a neten erről. Lehet, hogy akár még 2 hetet is csúszott, de vannak, akiknél a 7-ik héten is még csak a petezsák látszott.

Hú, szegénykém :( Nem irigyellek azért, amit most át kell élned :( De úgy olvasom, hogy azért van ilyen, hogy még semmit sem látnak 7 hetesen a petezsákban, aztán mégis ott van.

Kép

Kép
sz.veronika

Sőt még a beágyazódás is csúszhat ugye, most olvasom, hogy akár 12 nap...

Kép

Kép
sz.veronika

Majd írj mikorra adtak időpontot az Istenhegyire! Sajnos most mennem kell :(

Kép

Kép
sz.veronika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?