Új privát üzeneted érkezett!

Lucababa :D
Én is ilyen vagyok, mondjuk mindig is szerettem előrelátó lenni és biztosra menni, de amióta megvannak a gyerekek, hát azóta megtanultam mindent megtervezni és a legrosszabbra is felkészülni :) A luxus és az előkelő helyek eleve nem az én gyerekeimnek valók, mert kis vandálók :oops: bármennyire vigyázunk, előbb-utóbb kiöntik a kakaót vagy a szörpöt, vagy eltörnek valamit :? És igen, reggel-este kakaó vagy tej, reggelinél nem éhesek, hanem egy óra múlva ennének, ebédelni biztos hogy nem akarnak akkor, amikor kéne....
Akinek nem ilyenek a gyerekei, annak nagyon jó, szerencsés ember...Mi sem kényeztetjük őket, és nem az ő akaratuk érvényesül, de vannak dolgok, amiken nem tudunk változtatni.... :roll:
20140901114303

Brunhild!

Igen, nekem az olyan ciki lenne, ha az étteremben folyton fegyelmezni kéne a gyerekeimet. Pedig nem a legrosszabb fajták, csak gyerekek. A fiam mindenre kíváncsi, mindent szeret megfogni, megvizsgálni. És ekkor persze mindig történik valami. Pont most súroltuk át a szőnyeget, mert a kakaó és társai már nem illettek a mintázatba. Ennél már csak a csoki a jobb pláne, ha bele is van taposva.

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
lucababa75
Szeged

brunhild, ja, egy szobában én sem vagyok halnadó aludni egy nyaraláson velük :lol: Mióta két gyerekünk van, két szobába szoktunk menni. Sok helyen van lakosztálynak nevezett két légterű szoba, idén meg összenyitható szobába megyünk, így ők külön alszanak, ehhez ragaszkodtam :)

Nálunk elég "szigorú" napirend van, nekünk nem gond, hogy hétkor reggelizzenek, délben ebédeljenek és hatkor vacsorázzanak :) Meg azért a szállodákban az étkezések egy tágabb intervallumban vannak (pl.: 7-10-ig, 12-15-ig, 18-20-ig), így azért könnyű alkalmazkodni :)

És mindenféle bántás nélkül: ha nálunk nem esznek, amikor vacsora van, akkor aznapra bukták a vacsorát. Persze nyilván vannak kivételek, de van egy rend, amihez az esetek 99%- ban tartjuk magunkat. Vendégség és betegség természetesen kivétel, de alapvetően megszokták, mi mikor van. Persze van, hogy inkább játszanának, és ezért azt mondják, hogy nem éhesek, de akkor mondjuk, hogy játszhatnak tovább, de később nincs vacsi, és akkor rögtön jönnek, és mégis éhesek :)

De én amúgy is rendszeresség párti vagyok, már pici kortól kezdve is, szóval ez biztos az én hülyeségem :)

Amíg volt reggeli meg esti tápszer, mindenhol szó nélkül melegítettek nekünk bármit, sőt elmosták a cuccainkat is, szóval nekem jó tapasztalataim vanak :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi: szerintem nem hülyeség, én is ilyen vagyok. Ha nem eszik, mert a játék fontosabb, akkor így járt. Majd ő lesz az első a reggelikor.

Nálunk gombakrém leves lesz és spagetti. Utána meg életünkben először elmegyünk a jégpályára. 8) Én majd fotózok, és röhögök :lol: míg apáék próbálkoznak.

Itt délen gyönyörű idő van, reggel óta tárva nyitva az összes ablak és ajtó. Nálatok is jó idő van?

Ana: Nagyon csini vagy, szép kis pocakod van.

Addisz: Meglátod isteni lesz Páhokon, nem fogsz csalódni. Reggelinél külön tápszerek tápok, pürék, pépek a gyerekeknek friss gyümölcslevek, és minden, amire egy kicsinek, vagy nagyobbacskának szüksége lehet.
Köszi s linkeket, nyomozok :-)

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Na, foglaltam újabb időpontot babamozira a 16. héten, január 29-re :lol: Azért ilyen hamar, mert valamikor utána jönnek anyósék, és addigra jó lenne tisztábban (rózsaszínben) látni a világot :wink:
20140901114303

brunhild,
mi is akörül szeretnénk menni:)
Mindkét fiúval voltunk 15 ill. 16 hetesen, s a kedvenc képeim akkor készültek...:)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

brunhild: :lol: Izgi, ott már biztos minden tök jól fog látszani :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Ha nekem jövő csütörtökön (14+2) nem látszik semmi a dokinál, ami valószínű, hogy így lesz, akkor azt hiszem kibírom a genetikai UH-ig, február 16-ig. Végül is eddig is mindig ott tudtam meg, hogy ki is lakik odabent. Levinél vittük Lilit is, hogy ha véletlen fiú, akkor ne tőlünk tudja meg, mert annyira biztos volt benne, hogy lány, hátha nekünk nem hitte volna el. De így jó is volt, hogy a "néni mondta", így elfogadta.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

:D

Én is úgy tervezem, hogy majd visszük a fiúkat is mozizni (egyelőre még ők sem tudnak semmit). Én is úgy gondolom, hogy 16. héten a 4D, aztán meg ugye 18. héten a genetikai uh a korházban, ott akkor legalább megerősítik a 4D-s eredményt (utoljára is megerősitették, hogy fiú Nimród, remélem most az ellenkezőjét).... Jaj, már annyira szeretném biztosra tudni... ha tényleg lány, biztos kell vásárolnom majd gyorsan valami rózsaszínűt :lol:

Fura, eléggé fájnak a melleim, az éjjel is, nem emlékszem, hogy az előzőeknél ennyire fájtak volna...ugye írtam már, hogy majdnem nullásak és terhesség alatt is inkább csak megduzzadnak, minthogy megnőjjenek, valoszínű ezért nem is fájtak nagyon máskor, de most bizony az éjjel is éreztem őket :roll: Talán ez is egy jó jel :wink:
20140901114303

brunhild, a melleim nekem is nagyon fájnak, és nekem sem volt eddig ilyen :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

:roll:
20140901114303

Lehet, hogy éjszaka volt valami a levegőben, mert nekem is nagyon fájtak a melleim, pedig nem szoktak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csatlakozom :D Nekem is sokkal jobban fájnak, mint az előző két terhességemnél. :roll:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Nahát, nekem is! Pláne múlt éjszaka. Ez furi.

Szerintem is nagyon jó a 16. hét körüli időpont a mozizásra. :) Én is alig várom!

anabique
Budapest

Vicces ez a mell dolog :)

Mi a 20. hét környékén megyünk 4D-re, én is várom :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Ja, én nem biztos, hogy 4D-re megyek. Úgy döntöttem, hogy visszamegyek a régi dokimhoz, és 26-án megyek hozzá először. Rögtön az AFP-t is leveszik, és gondolom tuti lesz uh is. Náluk olyan gép van, amit át lehet kapcsolni 4D-re, és lehet kérni 3D-s vagy 4D-s képet is, csak árban különbözik. Legalábbis pár éve így volt. Szerintem majd meglátom. Ha épp beletúrja a buksiját a méhlepénybe, akkor valószínűleg beérem a 3D-s képpel is. :)

anabique
Budapest

:shock: tényleg különös, hogy mindenkinek fájt a melle :roll:

Anabique: hát így könnyű :) Én sem mennék 3/4D-re, ha a dokimnál lenne lehetőség rá... De nem csak, hogy nincs ilyen profi gépe, sőt, ha jól emlékszem, 3. hónap után ő már nem is végez uh-t :? Szerdán kiderül... (már a 12. hetes uh-t sem ő végezte az előző terhességemnél)
20140901114303

Brunhild,
És akkor a 3. hónap után elküld máshova uh-ra, vagy többet egyáltalán nincs uh?! Hát így én is tuti elmennék máshova mozizni. :)

anabique
Budapest

Hát az előzőnél úgy volt, hogy már a 12. hetes uh-t egy másik orvos végezte, ott a rendelőben, és mondta a dokim, hogy ő több uh-t nem végez..hogy miért, nem értettem pontosan :? Most a 12. hetes uh itt kimaradt, mivel javasolta, higy a korházban végeztessem el a kombinált tesztet, mert ingyenes (oda megyek kedd reggel, és szerdán van időpontom a dokimnál). Majd van még a 18. hetes uh, az is korházban, és asszem ennyi volt. Ezét is mentünk el az előzőnél is még egyszer magánuh-ra... ha jól emlékszem, ezután már csak vizsgál..
20140901114303

csajok, valaki gyorsan megírná nekem, h mit lehet bevenni fejfájásra? Majd szét esik a fejem, nem bírom tovább, de nem tudom visszakeresni, hol volt róla szó.

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Algopyrint úgy tudom, lehet! JObbulást!

anabique
Budapest

Netty
Algopyrint tényleg lehet szedni! Jobbulást! Átérzem nagyon, a terhesség eleje óta a leggyötrőbb tünetem...

Mellek: csatlakozom a csapathoz... Napközben még hagyján, de éjszaka durván fájnak...

Én már kedden végre mozizok, igaz, "csak" genetikai ultrahang, de már olyan régen láttam, hogy alig várom :)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Netty, én utoljára fél Algopyrint vettem be és segített.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140901114303 2011.05.30 14:41-kor.
20140901114303

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Addisz, én azt hittem eddig, hogy nagy a hasam :roll: De titeket elnézve, elbújhatok :) Na jó, az enyém nem látszik annyira, mert férjem lefekvés előtt, pizsamában fotózott le :oops:
20140901114303

SZiasztok!

Na, ne már, hogy ekkora a pocakotok!!!!!!!!! NEkem miért nincs????? Nyugtassatok meg, hogy első baba miatt. Ruha nélkül is csak kicsit ducibbnak tűnök, de nem ilyen kis gömbölyű szépség!
A védőnő véleménye: elég széles a csípőm , ezért nem nő még a hasam, van helye még. :shock: Kösziii. Nem is széles a csípőm! Jó, nádszál se vagyok, de nem esett jól.

VOltam pénteken laborban, ott is találtak nitritet a vizeletben :( :(
A védőnő továbbküld tenyésztésre. DE legalább a cukrom jó.

Írtok a nyaralásról. Vízbe tényleg nem lehet menni 6 hétig szülés után? Mi nem mennénk sehova, csak a kerti kis medencében hűsölnék majd a nyári kánikulában... de a hat hét mire letelik, már nem is nagyon lehet majd a vízbe menni. Szerintetek???

A mellem nekem is érzékeny, és lefekvéskor a leginkább.
Csütörtökön megyek a dokimhoz. Lehet, hogy már meg tudja mondani a nemét? 15+2 leszek akkor.
Babamozira én is tervezem, hogy két héten belül megyek. Mentem volna előbb is csak a nitrites ügy miatt elég volt a védőnőhöz, dokihoz járás munka mellett.

Valakinek van Angelsound szívhang hallgatója? Tapasztalatok?

Brunhild
Ez rossz lehet, hogy nem néz UH-n a dokid :(

Lina
A következő genetikai UH nem megint az Izsákin lesz Neked is? Ott be tudod majd vinni a gyerkőcöket? Múltkor fel se öltöztem, már jött a következő. Érdekes, hogy egy héttel előbb voltam, mint Te, és február 15-re kaptam időpontot. Össze is futhattunk volna :)

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Gil
Nekem Lucával a 16. hétig konkrétan semmi nem látszott, utána inkább tűnt úszóguminak, mint terhes pocaknak. Most viszont gyakorlatilag egy hét alatt nőtt a semmiből ekkora... Én is nagyon meglepődtem! Lehet, hogy már meg tudják mondani Neked a nemét, ez nagyon változó. Lucáról a 22. héten derült ki, hogy lány.
Vízbe tényleg nem ajánlatos menni 6 hétig, jobb elkerülni bármilyen fertőzést...

Brunhild
Sokat számít a feszülős pulcsi és a terhesgatyó (ma reggel már nem tudtam alul összegombolni a sima farmert... :oops: )

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

gil,
én február 22-re kaptam időpontot a kórházba, de én legközelebb már nem oda megyek, pont azért, mert én sem látom a babát, férj, tesó sem jöhet be, még egy vacak képet sem adnak, hanem megyek az UH-s csaj magánrendelésére. Szerdán kérek időpontot. Oda lehet vinni bárkit.
Amúgy a Temesváry szerintem látni fogja a nemét, mert neki tavaly óta jó UH gépe van, talán 4D-re is át lehet kapcsolni.
Ja, és szülés után 6 hétig még kádban sem lehet fürödni, csak zuhanyzás.

Na az én cukrom nem jó... Igaz én rendes lötyis terhelésen voltam, és 120 perc után 8,69. Pedig reménykedtem, mert életemben először májusban jó volt. Na mindegy, azért annyira nem aggódom, mert ettől a lötyitől szokott csak rossz lenni, kajától még sosem. Úgy, hogy itthon is mérem, és simán belefér a lekváros kalács is. Persze nem eszem állandóan azt, de Levinél a végefelé kipróbáltam.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hasügyileg nekem van szép nagy, csak azt nem tudom eldönteni, hogy ez már a baba, vagy még a "saját gyártmány" Kb. olyan, mint 5 hónaposan, csak ugye a gyomor résznél még tuti nem a baba. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

Mi nem nyaralunk :( Nekem sajna (vagy mégsem) mindig rengeteg a tejcsim sajna nálunk soha nem állt be a kereslet-kínálat így nekem fejnem kell. Ha pedig elutazunk hová tegyem? a csapba azért azt azért még sem. Nagyon jól jött amikor a uncsitesóméknál hirtelen elfogyott a tejcsi én meg a fagyóból adtam nekik 6 litert :lol:

Gil és Lina nagyon mérges vagyok jelenleg hetente mehetek valami hülyeségre! Ugyanis amit a védőnéni ad pecsétet az nem jó külön sorba kell állni a terhesgondozóba pecsétért és még időpontot is kell kérni. Az a nagyon okos uh-s csajszi meg elfelejtett időpontot adni a következőre :twisted:

Szerencsére az én dokimnak 4 d-s uh-ja van és minden alkalommal ha ott járok megnézzük a babót :lol:
klarissza36
Kecskemét

Linácska, sajnálom a cukrot, de látom már témában vagy és nem ijedsz meg könnyen...

Ezért a beutalósdiért őszínte együttérzésem, én eddig idegbajt kaptam volna a helyetekben :? Nekem úgye csak egyszer felejtett ki egy beutalót a doki, az is elég bosszantó volt, főleg mert a vérvételnél derült ki. De ha minden egyes papírért máshova, ráadásul többször kéne járni ... :twisted:
20140901114303

Klarissza,
amit kaptál leletet a 12. heti UH-n, annak az aljára nincs nyomtatva egy időpont? Mert külön nekem sem mondták, csak arra van ráírva.
Amúgy mivel gil és én nem vagyunk kecskemétiek, csak környékiek, így szerintem ezerszer egyszerűbb, mert a védőnő intéz mindent, nem kell a terhesgondozóba menni.
Ki a dokid? Az én orvosom is mindig nézi a babát is, csak nem olyan csúcsszuper a gépe.

brunhild,
nem, azért nem ijedek meg. Egyszer Levinél egy korpás zsemle után lett 8,5 a cukrom, tiszta frászban hívtam a dokim, hogy úristen, most mi lesz, ő meg lazán közölte, hogy semmi. 8,5-től még egy babának sem lett baja. Ő pedig kőkeményen inzulinos cukorbeteg, márcsak tudja. Szóval tényleg nem aggódom amíg kajával 6,7 alatt van.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!
Hú, alakulnak ám a pocakok:)
Nálunk is a múlthéten készült el az első pocakfotó:

Kép

A fiúkkal is elég hamar látszott, de most még hamarabb elkezdett formálódni...

klarissza, 6 lityó tej..nemsemmi:) Én csak az első fiamnál fejtem, mert Őt az első napokban csak 3 óránként szoptathattam...és utána nehéz volt leállni a fejésről... aztán persze a fagyóban felhalmozott tej nagy részét kiöntöttük a csapba, mert nem tudtuk felhasználni.

linacska,
sajnálom a magas cukrot. Diétáznod kell így végig?
Nekem is a héten kell mennem a diabetológiára, és küldenek löttyivásra... :?

gil,
hát ez a nyár valszeg nem igazán pancsolós lesz egyikünknek sem... :( Node sokkal jobb elfoglaltságunk lesz helyette ;)

Nekem Lócinál volt Angelsound hallgatóm..hát annyira nem voltam érte oda, el is adtam szülés után. Nehezen lehet szerintem befogni, és sokszor annyira torz, hogy ki sem lehet venni hogy melyik a baba szíve, és melyik a Tied. De lehet hogy én voltam a béna. :D

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Nekem is van AngesSound-om, néha megnyugtató volt, ha nem éreztem mozogni a babát. Mikor már rendszeresen mozgott, akkor kevésbé használtam. Elvileg a 12. héttől használható, de nekem még most nem sikerült megtalálni a szívhangot.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Brunhild,
ez tényleg furcsa, hogy nem csinál több uh-t a dokid! A még hátralévő 6 hónap nagyon hosszú idő, és hát csak jó lenne tudni, hogy minden rendben van-e odabent, nem? Persze nem téged akarlak paráztatni.

A pocakfotók nagyon jók!!!! :)

Gil,
Elsőnél rekordideig nem látszott nekem sem, el sem tudtam képzelni, hogy a megadott méretek alapján hol van bennem a baba! :shock: Nekem is mondta a védőnő, hogy keskenyebb csipőnél hamarabb látszik a pocak, mert lejjebb nincs elég helye. Biztosan nem sértésnek szánta a védőnőd a "széles" csípőt, inkább csak megnyugtatni akart!

Linacska,
én is sajnálom, hogy rossz lett a cukrod, de jó, hogy már tudod kezelni a dolgot!

Beutaló-mizéria: kaptam pajzsmirigy-ambulanciára beutalót a Kútvölgyibe, most hívtam is őket időpontért. Először áprilisra akartak adni, aztán megszántak, és kaptam péntekre, de szóltak, hogy úgy készüljek, hogy 3 előtt nem fogok végezni... Már előre ideges vagyok ennyi várakozástól... :(

Csöppke,
Nagyon cuki a pocakod! :)

anabique
Budapest

Ja, mert hogy délre kaptam időpontot. :) Ez lemaradt az előbb.

anabique
Budapest

Sziasztok!

Szilveszteri pocak! Kép

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!

Szép pocakotok van! És milyen csinosak vagytok.

Úgy örülök tegnap este és ma reggel is éreztem a babám. Remélem innentől kezdve minden nap be fog jelentkezni, mert én is eléggé para mami vagyok.

Pocakom nekem is van, de a babám eléggé lent érzem, szóval az egyenlőre csak a háj lesz még.

Gil, nekem is eléggé széles csípőm van a körte alakom miatt. Az orvosom szerint "szülő nő alkat". Szóval a gyerekek simán kifértek, nem kellett aggódni és méregetni, hogy elég hely van-e.

Linacska együtt érzek a cukor miatt, nekem a fiammal kellett diétáznom. Először kétségbeestem, aztán belejöttem. A végén már azt is tudtam hogy kell egy kis csokit csempészni az étrendbe.
A lányomnál tökéletes volt a cukrom, kíváncsi vagyok most mi lesz?
De már kétségbeesni nem fogok az tuti.

Nekem sincs gondom a beutalókkal. A védőnő intézi. Én most megspóroltam egy vérvételt, mert 16 hetesen fogok menni először.
Karácsony előtt beszéltem először a védőnővel, azt mondta az ünnepek miatt a fű se nő, így januárba menjek terhes tanácsadásra először. Múlt héten kaptam meg a beutalókat. Azt mondta semmi értelme 14 és 16 hetesen is szúratni magam, menjek 16 hetesen az afp miatt.

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
lucababa75
Szeged

Sziasztok!

Csöppke
A Te pocakodat már láttam a blogodon, nagyon csinos! Mivel jóval vékonyabb vagy, mint én, ezért nálad már egyértelmű, hogy állapotos vagy, az enyém még mindig lehetne egy megereszkedett bendő :)

Ildóca
Húha, a tiéd is nagyon szép gömbölyű már!

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Ildóca,
Azta! :)))

Addisz,
A te pocakod is egyértelműen babás pocak már! Nem pedig "megereszkedett bendő". :)

Lucababa,
az nem háj, hanem a méhed domborodik ki. Állítólag. :)

anabique
Budapest

sziasztok!

szép nagy pocakok! :) és milyen gömbölyűek. :)
az enyém nem látszik. gil, egy picit megnyugtattál, hogy a Tied sem. Vagyis valami mintha lenne ott, de lehet, csak bemagyarázom, hogy az az, közben csak abz úszógumim. :) karácsony után szépen elkezdett nőni, de most a betegség miatt fogytam egy picit, meg talán nem vagyok felpuffadva, és kisebb lett.
holnap este megyek UH-ra, tök jó, hogy pont így jött ki. Izgulok nagyon. sajna a doki nagyon tele van, így nem tudom, mikro kerülök sorra, azt hiszem, 22g rendel.
én még laboron, és védőnőnél sem voltam. A héten kéne elintézni mindent.
most jól jönne, egy szívhang figyelő :)

pihe

hopihe79
Budapest

hopihe,
nem biztos, hogy még jó ilyenkor az a szívhangfigyelő, mert pl. én semmit nem hallok még vele. Bár nem is idegesítem rajta magam.
Holnap este 6-ra megyek én is dokihoz, szerencsére nála a 6 óra, az 6 óra.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ja, és megvan a kombinált teszt eredménye: 1:7576, ilyen korosan gondolom jó lesz :lol:
Már úgy fogadtak a laborban, hogy táncsak nem eredményért jöttem, mert jó lett :lol: Ismernek, mint a rossz pénzt, annyit jártunk oda, mikor Levi nem akart összejönni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ana,
Köszi, ez most nagyon jólesett :)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Szögezzük le: Mindenki szép, csinos és kisebb-nagyobb gyönyörű babapocakja van! :D

Linácska, gratula a kombinált eredményhez! Én holnap megyek, nem tudom mikor lesz eredmény, és igazából azt sem tudom, milyen érték jó.... :roll:

Én megint vasaltam pár inget, és természetesen közbeszólt a hasam :? Bekaptam 2 MagneB6-t, és van félórám, hogy helyrejöjjek, mert 12-kor mennem kell oviba és suliba a fiúkért....Sz.r érzés, arra kényszerít, hogy leüljek, egyszerűen nem tudok ilyenkor többet állni vagy járni, mintha esne ki alul a hasam (amúgy keményedik)..utálom ezt a tehetetlenséget :? Előző terhességeknél kb 6. hónapban kezdődött csak ez az érzés, mondjuk akkor már olyan érzés, mintha a gyerek esne ki...
20140901114303

Brunhild ne aggódj nálam már a másodiknál is így volt a harmadiknál meg a pokolba kívántam néha a vevőket, hogy nem látják, hogy terhes vagyok!!!!!Annyira rossz érzés volt, hogy állandóan keményedtem (most sokat pihizek tehát nem annyira). Sajna nagyon nehezen találtunk kollégát és mire betanult már 30 hetes voltam. és nagyon de nagyon fáradt! Ahhoz képest, hogy az elsővel 39 hetesen még dolgoztam ez annyira fura volt. Minnél több gyerek annál kevesebb teherbírás nem is csodálom, hogy nagyanyáink csak a háztartással és a gyerekneveléssel foglalkoztak szerintem az is éppen elég lenne!!!
klarissza36
Kecskemét

sziasztok!
Most voltam a kombinált teszten. Féltem, hogy mit fog szólni, hogy pénteken voltam a magándokinál, de azt mondta, hogy péntek óta sokat nőhetett, és ezért ő is megnézi. /én is így gondoltam!/ És nőtt is!3mm-t! :lol: Mennyi idő alatt van meg az eredmény?Azt mondta, hogy ha jó az eredmény akkor 15 hetesen ugyanitt 15ezerért lehet integráltat csináltatni. Ez most ingyenes volt!Az integráltnak van valami értelme?
Mell fájás! Nekem már 3hónapja folyamatosan fáj.
Pocakok! Nagyon formásak! Nekem alapból sokkal nagyobb. Eddíg mindenki állandóan terhesnek nézett, úgyjárok most meg majd nemhiszik el!?
Új téma! Gyerek "elhelyezés" lakáson belül! Külön vagy együtt? Szülőkkel, tesóval, vagy egyedül?

Kép
Kép
Kép
gydavid

szerintetek erős lecsót szabad enni?

Kép
Kép
Kép
gydavid

gydavid, én rengeteg csípős paprikát eszem, nagyon nagyon sokat, szabad :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

én is nagyon sok erőset eszem :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hopihe79 2011.06.02 08:01-kor.

hopihe79
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?