Sziasztok!
Előkerültem végre én is.
Látom sokan vagytok betegek, ez nem jó, sajnálom nagyon. Toljatok le egy kis mézet magában, az jó a torokfájásra, köhögéscsillapításra, és utána egy jó fél órát ne egyetek, igyatok. kiváltképp a hárs jó erre. És persze citromos meleg gyümitea, meg mellé mehet bőven a c vitamin. Én így kúráltam magam Karácsonkor, de így is eltelt legalább 4 nap, mire már csak az orrom folyott. Remélem segít valamit.
Gydavid: Örülök, h minden rendben volt az uh-n. Kép? Tudod, én képfüggő vagyok? Látszott valami fütykös esetleg, vagy csajra gyúrtatok? Nem is emlékszem, h mondtad volna, h mit szeretnétek. Ha mondtad már, bocsi, még csak most tartok ott, h név alapján vágom a témát, nem kell vonalzót meg terhességi hetet nézegessek, tudom követni a fonalat. De a régebbi golgok még összefolynak
Jucus: örülök, h a Ti bébitekkel is minden a legnagyobb rendben van. Biztos megnyugodtál te is, és ez önmagában már nagyon jó. Kép?
Ana: hát az ismerősöd jól eltévedt, már bocs.
Ha egy kicsit is figyeli az előadásmódod, levehette volna, h nem púpnak jön a hátadra, hanem szeretettel várjátok a ababát. Hiába, vannak antiszociált emberek....
Én is eltüntem egy kicsit, munka folyt ezerrel, most takarékon is vagyok, mert igencsak jelezte a hasam, h elég legyen már.
Tegnap előtt hétkor kezdődött a leltár az áruházban, és este nyomtuk folyamatosan 20.30 ig. Ezzel nem lett volna baj, csak kültérre is ki kellett menni, és bár "csak" pár órát voltam kint, -8 fokban épp elég volt... Aztán jött a tegnapi nap, 4.30 kor kelés, 5-től számolás, hajlongás, válogatás gombnyomogatás este 10 ig. Benne pár perc megállás, persze mindezt állva, térdelve, hajolva, guggolva, felmászva......5 magne b 6 nál álltam meg, mert azt hittem szétszakad a hasam, annyira fájt és szúrkált. Ma én vagyok az ügyeletes, vagyis ok, h lefeküdtem tizenegykor aludni, de hatkor keltem, és irány be dolgozni, rendet tenni, mire nyitunk..... Így most úgy döntöttem, h kidolgoztam magam, és nagy király leszek, feltett lábbal írok nektek, mert azt hiszem ismét elég volt, fájdogál és szurkál megint, és nem akarom kísérteni a sorsot. A kezeim remegnek, int a kocsonya....
Bocs, h kicsit hosszú lettem, de olyan bőghetnékem van, kimerültem, és ki kellett panaszkodjam magam egy kicsit.