Új privát üzeneted érkezett!

Nikó: Nagyon jó fej Grétike, hogy már így beszél:))) Kifejezti egyértelműen, hogy mit akar. Karácsony után nálunk sem volt alvás, mert nagyon érdekes játékokat kapott és játszani akart.
Az ekcéma és foltok a lábon nálunk is pont így vannak és nem köthetőek étkezéshez. Mondta a doki, hogy csináljunk tejmentes diétát, de még sosem kapott tehéntejet, tehát ez így nem segít. Az segített nálunk és végre elmondhatom, hogy gyönyörű, hamvas bőre lett Dorkának: hogy a babafürdőkenőcsöt használjuk csakis (többit el is tettem) és utána kaptunk orvos által felírt testápolót és azóta gyönyörű a bőre. Pedig csúnya volt előtte, vörös foltok voltak rajta mindenhol! Naponta kétszer is kenem a testápolóval, mondta a doki, hogy lehet. Ez is segít.
Kaptunk szteroidos krémet is, de ki sem váltottam, nem akarnék olyat rákenni. Így is rendbejött. Szóval, vissza kellett térni az újszülött fürdetési szerekre és így minden okés.

Baba: jó, hogy írod, hogy mit adnak tej elapasztásra. mert pont ez érdekel, mert nekem sem akar elapadni. Fúj, megint Bromo, attól nem voltam valami jól, nehéz volt megszokni és örültem, amikor abbahagyhattam. Szájszárazság, szívdobogás, nagyon rossz volt. Épp akartam menni dokihoz, hogy segítsen, mert nem akar elapadni és csomók vannak a mellemben. De Bromót nem akarok....

Azt olvastam, hogyha nem szeret valami ételt a baba, pl. krumpli, akkor egy hétig hanyagold, aztán csempészd vissza az étrendjébe, hátha akkor már elfogadja. ne add fel:)
Egy barátnőm adott meggyet a kisfiának és kimagozva beledobálta a botmixer poharába és jól összezúzta. A héja is rajta volt, de teljesen eltűnik a zúzástól, így adta.

Többet most nem votl időm olvasni, puszi a többieknek is. Most rohanunk dokihoz a szokásos kontrollra, remélem, hogy most már gyógyulgat Dorka, 1 hónapja beteg már és köhög, nehezen lélegzik. De most, hogy végre kapott gyógyszert, sokkal jobban van.
Vendég
 


Lánykáim!
Pakoltam szülinapos képeket iwiwre, akinek nem vagyok meg, szóljon.
vovanda
 
 


sziasztok!

Lois, de jó képek! :)

Vanda, nekem nem vagy meg a wiwen.

Éjjel nem sokat aludtam, nyomakodik a kicsikém lefelé, fájdogált alul, de szerintem ez még semmi , csak szűkül a hely.
Ma beszéltem a gyerekorvossal ( Hunci miatt írom) dr.Tömösvárit választottam, ő volt a keresztgyerekeim orvosa itt a kerületben, ismeri a familiát (tesómékat), így rá esett a választás.

pusz mindenkinek!
nani72
 
 

 
 

Nani, kezd izgalmassá válni a helyzet! Férjem szerint a legtökéletesebb Bakok jan 1 és 10 között születnek(mint ahogy ő is :lol: ).

Vandus: Boldog szülinapot az Ikreknek! Megnézem a képeket!

Tegnap beiratkoztunk oviba. Szeptembertől kezdünk, de lassan betelik a létszám. Egyelőre ide íratom őket, aztán majd meglátjuk, hogy megtetszik-e a vidéki élet... Kirusnak cica, Norbikának mozdony lesz a jele. Bár tegnap Kirus kijelentette, hogy neki a mozdony kell. Óvónénik aranyosak, Kirus szépen megállt mellettem a beíratkozáskor, Norbesz pedig, mint a jólnevelt gyerekek, széthúzgálta a többiek ovis zsákját és benézett hirtelen minden helyiségbe :lol: Hát fiú, mit csináljunk vele!

Dorkaanyu: én még most is a jó öreg fürdetőkenőcsre esküszöm.

Fejem szétmegy 2 napja, biztos jön a jó idő.

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Szöcsi: Férjednek igaza lehet, 10-i a kislányom.))))
Én már néztem mást a mosdókenőcs helyett, márcsak a változatosság miatt is, de nem jöttek be (érzékeny a kislányom bőre). Ilyen kamillás, olyan olajos, szuper cuccok és sajnos nem vált be. A babafürdetők egyike sem. Sebaj, majd én elhasználom őket, legalább baba illatom lesz:)))

Lois, nagyon szépek vagytok a képeken, csini a frizurád!:)

Nani, nagyon szépen nyugodtan viseled a terhesség végét:) Már csak egy hét max. és babázhatsz:)
Vendég
 


Nani, jó választás ő is, én két jó dokit ismerek innen, egyik ő , másik meg miénk (természetesen) :lol: Hajrá!

Lois, édesek.

Vanda, szépek vagytok, asszem én nem vagyok ismerősöd...

Baba, meggy megpucol, megfőz, leturmix, megesz. :lol:
Vendég
 


Hunci, a héját le kell szedni?

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba!
Igen, Zétény nagy meggyimádó volt, és igen lehúztam a héját, kicsit macerás, de megérte mert nagy kedvenc volt. Én gesztenyével adtam. Lehet kapni natúr nyers szemes gesztenyét (sarkpontos ha jól emlékszem :oops: ) , az ment a meggyhez főzve.
Hajam :arrow: Igen, levágattam, de már régen, még a nyáron. Nagyon hosszú volt, már nem volt humorom annyi ideig szárítgatni :roll:

Vanda!
Szilveszterem :arrow: ja dehogy, nem kimenős volt, Zétényem is velünk bulizott :roll: Mi bulizósak vagyunk, és szilveszterkor is ápoljuk eme szép szokásunkat ha tehetjük :oops: Mondjuk az előző meg az idei igen lájtos volt. Amíg Zétény bírta cérnával addig maradtunk. Ami fél kettő volt :oops: De ahogy kijöttünk a hidegre, míg vártunk a taxira kábé 5 másodperc után egyszer csak eldőlt a kezemben és onnantól kezdve rongybabaként hoztam haza. 11-ig aludtunk, 1-kor letettem, 4-ig szunyált, este meg a szokásos verkli ment, semennyire nem billent ki.
Szülinapi kimenőhöz hajrá :P :P Nekem is lesz egy (mármint nem szülinapom, az most volt), hanem kimenőm, másik topikon lesz egy antibébis mamatali, ott nagyon rosszak vagyunk :roll:
Második éves képválogatás édes, sok képre emlékszem ám, jó volt őket újra látni :)

Nani!
Jujjdeizgi :) És mi lesz utána ha megszülsz te is?? Itt leszünk egy árva kismami nélkül?? :lol: :lol: :lol:

Szöcsi!
Jó ám a vidéki élet, én is tősgyökeres budai lány vagyok, és csak gyökeret bírtam verni egy 20 ezres kisvárosban :roll:
Lemondtam dolgokról, de sok mindenért kárpótolt... én szeretek itt :roll:
Jelek cukik, én is cica voltam 8)

Skrisz!
Zétény szókincse továbbra is háromszavas :roll: És elég jól boldogul vele, a legkomplexebb kéréseimet is érti, szóval én nem aggódom :) Lépcsőn esésedet sajnálom :? Zétény is leesett tesóméknál 30.-án..... azt hittem kórházban szilveszterezünk :(

Zsenka-SAnnah
Édi Mikulásod van, paraméterei lenyűgözőek :shock: :shock: :shock: :) :) :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a tanácsokat, sajna hasfájós lett a drágám, sok mindent kipróbáltunk és az espumisan vált be. Az infacol óriás adagban sem ért semmit, amin most átment az már nagyon erős görcsök voltak nála.

Banda: cumit kiköpi, próbáltunk több fajtát is, de semmi, olyan hihetetlen távolságra képes volt kiköpni, hogy csak néztem :shock:

Lois: köszi.

Tegnap voltunk védőnőnél, egy hónap alatt hízott 1,3 kg-t szerinte ez sok, 800 g lenne a jó, hát mit csináljak ha ennyit eszik, éheztetni nem fogom......

Nikó: megnézem az újságban és leírom a nevét.

Nani: hétfőn megy a csomi, tegnap nem jutottam el a postára, egy dobozba pakoltam. Ohh, nagyon a finishben vagy!!!!!!!

Kép
zsenka
Budapest XVII. kerület
 
 


Zsenka, testsúlykg-onként 150-et kell ennie.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


sziasztok!

Zsenka, ne is éheztesd azt a gyereket. :D
cumikiköpés :arrow: :lol:

Szöcsi, hát majd meglátjuk mikor akaródzik kibújni a kis"bak"unknak.

Lois, antibébis mamatali ??? jól hangzik, tetszik az elnevezés. :lol:

Vannak új kismamik a kaalisban, csak nem régi motorosok, de remélem átpártolnak ide.
Én meg majd fárasztalak titeket a friss kismamis kérdéseimmel.

Éjjel jól aludtam volna, pocakmester nem randalírozott, ellenben az alattunk lakó 62 éves özvegyasszony az új pasijával jól érezték magukat, ráadásul akkorákat tud vihogni ez a nő.Buli volt.
Most éli másodvirágzását így nyugdíj után. :lol:
Fél kettőig nyomták.
nani72
 
 


Sziasztok!
Megtudtam, hogy aki 4000 ft felett vásárol a DM-ben, az most jan. 31-ig 100 pontot kap. Kedvezményfüzetet lehet 50 pontért, vagy 150 pontért kiváltani és akkor 25%-kal vagy 50%-kal olcsóbban lehet venni valamit (pl. pelenkát). Bizti tudjátok, csak a +100 pont volt a meglepetés ma:)
Vendég
 


Zsenka!
1.3 kg :arrow: Hűha :shock: :shock: , nem semmi gyarapodás.
Hogy érted hogy óriási adag Infacol?? Azt csak egyféleképpen lehet adagolni, nem?

Nikó!
Én is most álltam vissza a sima fürdetőkrémre, mert Zétény bőre sem az igazi. Egyfolytában száraz voltok vannak rajta itt-ott. A legújabb, hogy irritálja a sima víz is, beleteszem a kádba, és nemsokára tiszta vörös lesz a dereka, vakarja is. Mikor először megláttam annyira rémesen nézett ki a durva vakarástól, hogy majdnem ügyeletre vittem :?

Nani!

Nyugi nemsokára ti randalíroztok (mármint a kiscsaj) az életvidám alsó szomszéd felett. A Sarjad üvöltése úgyis elnyomja majd az ő vihogását :lol: :lol:

Dorkaanyu!
Ne is mondd, ma voltam Dm-ben, fizettem 26 ezret, a kártyámat meg jól itthon hagytam :? Rárakták nekem a 100 pontot egy ideiglenes kártyára, de nem tudom azzal most mit kezdjek :? Ideiglenessel is be lehet váltani a pontokat szerinted?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Sziasztok!!!
Nanikám,
Te még egyben?????? Kitartás!!!!!! :P
(ezek már olyan nehéz napok :oops: - de megéri!!! :D )

Lois,
képek szuperak!!!!!! 3 szóhoz gratula!!!!!! (Nálunk még nincs egy se :roll: )

Szöcske,
már ovi???!! Te jó ég, most születtek! :lol:

Baba,
Rólatok hol lehet látni képet? Annyira kiváncsi vagyok Fannira!!!!! :P

tillidian
 
 


Dorkaanyu,
és ez a 100 pont csak 1x jár, vagy január 31ig annyiszor, ahányszor 4000-et költesz?

Zsenka,
szerintem gyönyörűen gyarapszik!!!!!!!!! :D

tillidian
 
 


Ja, tegnap engem is hívtak a Kaáliból, adatok ügyében. Sőt: ma is :lol: (2 szálon futott a gyűjtés :P )

tillidian
 
 


Lois: Hú, jót kérdeztél. Az ideiglenesen nincs is vonalkód, igaz? A terminál pedig vonalkóddal működik. Hát akkor szerintem kérdezd meg a pénztárostól, vagy van egy email címe az ügyfélszolgálatnak, 1 nap alatt válaszolnak is, nagyon gyorsak.
activebeauty@dm-drogeriemarkt.hu

Till, te is jót kérdeztél!:) Nem tudom pontosan. De 4000 Ft feletti vásárlásonként gondolom, hogy jár a 100 pont. Én is tervezem, hogy még valamit veszek, mert 100 pontot nagyon sokára tudnék csak amúgy összegyűjteni. Akkor majd megmondom, hogy megint kaptam-e 100 pontot. A tegnapit mára már jóvá is írták, megnéztem az egyenlegemet. Király:)

Zsenka: Ebben a gyarapodás dologban minden doki mást mond. Nálunk itt örültek ilyen hízásnak, gyarapodásnak. A sógornőmnek pedig szóltak, hogy túl sokat gyarapodik a babája, mert 1 kg-ot hízott egy hónap alatt. De nem értem, hogy ilyenkor mire számítanak? Sír a baba, hogy éhes és ne adjunk neki? Vagy hogy gondolják. Ez a gyakorlatban kivitelezhetetlen. Olyan fura elvárás ez....
Vendég
 


Till!
Dm :arrow: Nem jár több pont akkor sem ha a 4000.- többszörösét költöd el, akkor külön kellene beüttetni. Nálam ez nem ment, mert egyben volt egy 15 %-os kuponom a végösszeghez, amit nagy összeghez volt gazdaságos felhasználnom :)
Képek javát már kitöröltem, de azért köszi :)

Dorkaanyu!
Lehet ezen az ideiglenesen is gyűjteni a pontokat, van rajta vonalkód.
Na majd kiderítem, azt tudom, hogy az én kártyámmal összevonni nem lehet.

Gyarapodás :arrow: Anyatejes babánál tudtommal nem szokott gond lenni, a tápszeres babáknál szoktak problémázni, mert a mohón evő babákat hajlamosak az anyukák túletetni tápszerrel.
A fene sem tudja amúgy mi a jó. Körülöttem van egy 4 hetes baba, anyatejes, iszonyú tempóban gyarapszik ő is, nagyon sokat szenvednek az pocakjával is.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


sziasztok!

Én szinte sose járok dm-be. Pedig van 1 üzletük a sétaövezetünkben....majd ha már lófrálok a gyerekkel, megnézem mi ott a "buli". :)

Lois, sarjam remélem nem lesz nagyon üvöltős. :lol: Bár a szomszéd-öregbarbi megérdemelné. :)

Picikénk semmi jelzést nem ad, hogy ki akarna bújni.Bár a hasam alja már érzi a súlyát, és ha felkelek egy székről,mint 1 vén nyanya indulok el. A derekam bírja a kiképzést, pedig korábban (valszeg állómunka miatt) elég derékfájós voltam.
Előtej ( vizenyőféle mini tejjel) beindulva. :shock:

puszi
nani72
 
 


Nani!
Én nagyon szeretem, főleg Zétény óta, csomó mindent ott veszek. Pl. a sajátmárkás baby ultrasensitive cuccait minikora óta használjuk, legjobb babaolaj, amit csak próbáltam. Olajos fürdetőjét is nagyon szerettem, csak mióta feláll a kádban, azóta nem merem. Huggies popsitörlő amit szeretek, messze ott a legolcsóbb, 4-es pakk 1399.- Zétény babatejét sem találtam meg máshol olcsóbban, nem mindegy, mivel így is havonta 8 ezret költök rá.
NA mivel jutalékot nem kapok a reklámért, be is fejezem :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Nani!
Én pont a te vonalzód szerint "ma" szültem, 39+3-on :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Tilli, nekem is hihetetlen, szeptembertől ovi. Remélem, addig a szobatisztaság is rendben lesz, majd nyáron kiteszem őket pucérkodni a kertbe.

Nani, dm nekem is bejött, bababónuszhoz csatlakozol, akkor küldenek kedvezményeket. Szül.akvi.kiv. kell majd hozzá.

Alvás alakul, tegnap este 9-kor már aludtak a gyerkőcök, Norbika kezét fogni kell, így alszik el. Ez az 1 módszer tűnik egyelőre jónak. Viszont hajnalban romlott a helyzet, 4-től vándorlás van, reggel arra ébredek, hogy a férjem már elment dolgozni, viszont 2 gyerek fekszik rajtam. Szépen átköltöznek, 2 napja Kirus is, pedig ő egy mormota volt. Mindig eszembe jut nagyikám: fiam, amit egyszer megengedsz, az úgy is marad! Mindenesetre jó lenne, ha mindenki az ágyában maradna éjszaka, mert azért 4-en mégse férünk el a kanapén

:shock: :shock: :shock: :shock:

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Sziasztok!

Baba: köszi, a hiperérzékeny babáknak való tápszert kapja, ezt állítólag másként kéne számolni, de lesz...m.

Lois: elvileg egy cseppentő az adagja, de a használati utasítás szerint kettővel lehet max, a gyerekorvos azt mondta adhatok neki hárommal, mert kisdunduska, de ez sem segített. A tápszert mi hipersuper kedvezménnyel kapjuk, 15.000 ft helyett csak 1.500 ft havonta, de a tb csak 6 db tápszert finanszíroz, a k anyjukat, de ez nekünk kevés, így okoskodásra vagyunk kényszerítve.

Azt gondoltuk az espumisan megoldotta a gondot, de sajna nem. Pénteken voltunk teljes kivizsgáláson, mert nem akart szűnni a hasfájása, papaverines rázós cuccost kapott, azóta mintha elvágták volna a görcseit, semmi. kopp-kopp-kopp Ja és a dr. brown's hasfájós babáknak való cumisüveg sem jött be, minden márkát kipróbáltunk, és a MAM vált be úgy néz ki, sem avent, sem tommee t., semmi, még jó, hogy van választék és pénzköltési lehetőség, ha így folytatjuk megyek bankot rabolni.

DM: én is szeretem, sok minden olcsóbb ott, mint máshol és hát sok kicsi sokra megy.

Till: köszi: :lol:

Nani: hajrá, már nincs sok hátra!!!

Dorkaanyu: hát nem tudom, az a gond, hogy a védőnőnk nem igazán toppimoppi, félig töltötte ki most is a könyvecskéjét az egy hónapos vizsgálaton, pecsételni elfelejtett stb. Kismajmom 64 cm-rel született, mérésnél 54-t mért, amit be is írt a könyvecskéjébe :shock: pedig nem mossuk magas hőfokon :wink:

Kép
zsenka
Budapest XVII. kerület
 
 


Ja és nem szeret kispasi babakádban fürdeni, ha a "nagy" kádba tesszük örömében kalimpál össze-vissza és mosolyog, a babakádban sír.

Kép
zsenka
Budapest XVII. kerület
 
 


Zsenka, milyen az a hiperérz.tápszer? Az melyik? Mi is váltogatjuk a tápszert, de mi "kakigond" miatt. Miért kapjátok olyan kedvezményesen a tápszert? Mit is akartam még...? Passz, elfelejtetttem.

Till: iwiw.

Nani+++++++++++++, majd ha meglsz a baba, akkor te is törzsvásárló leszel, mi is azóta...

Lois, sztem át lehet vezetni, mert nekünk is 2 kártyánk van: saját és ideiglenes és mindkettővel működik. Nem tudom, mitől függ, kérdezz rá!Mondjuk nekünk az ideiglenes az a főkártya elődje...de azóta is használjuk.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy nem olvasok vissza de csak egy perem van.

Lányok segítsetek!
Milán ma elesett és neki esett egy fa doboznak.
Pont az ínyével találta el elöl ahol jön a fogacska.
Nagyon vérzett.
Most ahogy látom fel van repedve és be van dagadva.
Mit csináljak?
Hamar abba hagyta a sírást és nem tűnik úgy hogy fájna neki de szerintem csúnya.
Gondoltam ügyeletre viszem.
Ki mit gondol???????

Kép

Kép
raniko
 
 


Szöcsi!
Nyugi, nem maradnak ott örökre. Mondom ezt úgy, hogy ugye nekem nincs bajom a részleges együtt alvással, ha így alhatok, és nem kell fél éjszaka ébren lennem.

Sannah!
Papaverinest csínján, rá tud szokni a bébi. Mi is használtuk, de leginkább este, és csak ha nagyon gáz volt. Az Infacol egyébként akűr ronthatott is a hasfájásán, Balu pl. sokkal szarabbul volt tőle anno.
Fürdés: hát akkor cuccoljátok át a nagy kádba. Nekünk a minikkel nem is volt babakád. :D

Rani!
Általában ezek a harci sérülések sokkal rondábbak, mint amennyire komolyak. Enyémek is zakóztak már így, soha nem voltunk vele dokinál, és nem is volt soha semmi baj. Szóval felesleges szerintem ügyeletre cipelni, a fogíny rondán be tud dagadni, és rondán vérzik, de alapvetően ennyi. Ha már kint lenne a fog, és maga a fog sérül, az persze más tészta, de az ínyével tuti nem fognak csinálni semmit.
vovanda
 
 


Vanda szia!

Köszike a megnyugtatást!
Tényleg rém ronda.
Ő nem is foglalkozik vele már, simán eszik iszik mintha mi se történt volna.
Én most a fogacska miatt aggódom, remélem nem lett semmi baja.
Még nincs kinn (vagy már ki tudja, lehet, hogy pont azért repedt fel mert már amúgy is nagyon megvolt duzzadva az inye, és picit látszott a fogacska.
HOgy fogom én ezeket a harci sérüléseket túlélni?! :roll:
(edzeni kell maga, hogy ha lesz valami (bár ne legyen) akkor fel legyek készülve)

Kép

Kép
raniko
 
 


Sziasztok!

Lois:

De ilyenkor télen mi van a vízbe? Miért szárít és irritál ennyire? Most írattam fürdető krémet és testápolót, meglátjuk.
Gréti így majdnem tél végére kinőtte a bélelt cipőjét. Ma voltunk vagy 6 boltba mire sikerült venni 22-es bélelt cipőt nem horror áron. Majd leültem 16.000.- ér is mutattak cipőt. Mondtam az eladónak ez azért túlzás nem ? Azt mondta de ez jó cipő, mondtam a miénk is az volt fele áron. Sehol nem voltak leárazva a téli cipők.

Nem emlékszem ki kérdezte de még nincs akció a decatlonba, vagyis csak 1-2 ezer forint a leárazás. De úgy emlékszem tavaly február végén voltak nagy akciók, 3000.- volt az overál. Meglátjuk hűtha lesz megint.

Nani:
Picurkád jól elvan bent.

Raniko:

Szerintem nem lesz baja, tényleg csúnya tud lenni az íny de én sem vinném orvoshoz. Voltak már kaszkadőr mutatványok nálunk is, most már nem parázok annyira. A múltkori esésnél száj húzogatások közepette fel világosított a doki mire figyeljek. Szóval nyugi lesznek még esések és azt tapasztalom nem tanulnak belőle. Anyák haja meg égnek áll.

Tegnap voltunk fürcsizni, Grtéi úgy gondolta tud úszni , neki nem kell úszógumi és mi sem foghatjuk mert ő megy a vízbe és úszik. Picit engedtük, hogy víz kerüljön a szájához hátha megijed de nem , egy jót nevetett és ennyi. Ma vettünk karúszót talán azt elfogja viselni magán.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Sziasztok!
Teszek fel egy fotót, ma volt egy tortás bulink:)
Kép

Rani: Jaj, szegény Milánka! Remélem, hogy semmi baj tényleg.

Zsenka: Nagyon szupi, hogy voltatok kivizsgáláson és a végére jártatok a hasfájásnak! Most így legalább semmi gond.) Védőnéni: hűha... Amúgy én is mindig odaviszem Dorkát, hogy hú, de nehéz és hú de sokat nőtt, aztán kisebb értékeket mér, mint én otthon. Letöri a lelkesedésemet.
Kutyik mit szóltak a fiatalúrhoz?

Na, húzok is tévézgetni, stb. végre alszik a kiscsajom. Jó éjt!
Vendég
 


Sziasztok!

Vanda bébiknek boldog 2. szülinapot!

Dorka nagylánynak boldog 1. szülinapot kívánunk!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Szöcske!
Ti már nagyobbak vagytok és hátha tudjátok, van 3.-ik bababónuszos kuponfüzet?? Valaki mondta hogy kapott, én meg csak várom meg várom a miénket de semmi :?
Alvás :arrow: Másik fórumomban épp a rácsosból rendes ágyba átszoktatáson témázunk, van aki az ekkorákat mint az enyém (18 hó) elkezdte rendes ágyon altatni, de a ti példátokból is kiindulva én nem vagyok a magam ellensége :lol: :lol: :lol:

Sannah!
Én csak egy cseppentésre emlékeztem, és a gyakoriságát lehetett változtatni (mármint hogy minden kajálásnál adsz, vagy csak minden másodiknál...stb.) de ezek szerint ez is rosszul rémlett. Mondjuk én nem adtam mindegyiknél, és csak egy felszívást, azt is csak alig, mert az egyik fiolát ráöntöttem véletlenül a kutyára, a másik meg a mi ágyunkban végezte, utána már nem erőltettem. Meg Zétény szerencsére nem volt pocakfájós egyáltalán.
Tápszerárakról lövésem sincs, mert mi nem használtunk, a babatej amit a Zétény iszik, 13 hós kora óta, mióta nincs szopi , az más cucc mint a tápi, és sajna bazi drága. De mivel tehéntejet még nem akarok adni, evvan.

Baba!
Igen a rendes előtt nekem is volt ideiglenes, ami lejárt mikor megkaptam a plasztik-kártyát. Addig arra gyűjtöttem. NA majd megpróbálom elsütni, mert még egy rendeset nem akarok kiváltani.

Dorka-anyu!(Jó hosszú a neved, valami rövidítés, kapkodva íróknak?? :roll:)
Cuki kép, nagyon boldogat Dorkalánynak előre is :D :D :D
Mit szólt a tortához?? :)

Nikó!
Én is úgy látom, hogy most rosszabb a bőre, gondolom a hideg, meg a nap hiánya is okolható. Hogy a víz más lenne?? Inkább fordítva gondolnám logikusnak, hogy nyáron a melegben klórozzák jobban a vizet. Voltunk múlt héten fürdőben, azt hittem a sok klór miatt betesz majd, de ott meg semmi :shock:
A nagy hidegben az arcát is kentem, mert totál hazavágta a bőrét :? Hol kaptál ilyen picinek való karúszót? Mert az én fiamban sincs semmi félelemérzet a mélyvízben :?
Nekünk a "szép" téli cipőnk Falcon, én 9 ezerért vettem, az viszonylag normális ár szerintem. És az nagyon jó cipő. A hójáróját akciósan lőttem, jól is esett 8)

Rani!
Szerintem sem csinálnának vele semmit, max. mondják hogy jegeld, de lehet még ennyit sem.
Zétény szilveszteri zakózása:


Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Dorkának nagyon boldog szülinapot!!!

Lois!
Jól néz ki Zé puklija. :D

Rani!
Ha bármi gond lenne, akkor fájna neki, és jelezné, szóval nyugi!
vovanda
 
 


Sziasztok!
Köszönjük szépen a köszöntéseket:)) Dorka baba legjobban a marcipán kutyának örült a tortán, egyből megismerte, hogy va-va. Aztán ette is, alig győztük kikapkodni a szájából a nagyobb darabokat. Tortát is kapott, finom eperkrémes volt. Nagyon ízlett neki. Meglepő, hogy egy gyerkőcnek ízlik az édesség...:-))) :wink:
Ma is lesz buli és jövő hétvégén is, király:)

Lois: KisZé igazi kispasi a sérüléssel. Nagyon lila lett, biztos nagyot eshetett. Lois, hát lehetek twist, vagy "danyu". Mit szólsz?
Dorci is kap junor tejitalt már, 3000 Ft körül van és egy hétig elég kb. Milumil aszem. Tetszik a vitamintartalma.

Nani, mi újság? Volt éjjel esemény? Mennek a drukkok+++

Rani: Mi lett Milánka ínyével, jobb lett mára?

Azt szeretném kérdeni, hogy adatott be valaki influenza elleni védőoltást a gyermekének? 1 éves kortól lehet adni és nagyon féltem Dorkát az H1N1-től. Érdemes adni, vagy elég immunerősítő, vagy a vitaminok? (Most volt egy hónapig beteg, torokgyulladás, köhögés stb. Fogékony az ilyesmire szegényke.)
Vendég
 


Sziasztok!!!

Dorkaaanyu köszi a kérdést szerintem jobban van éccaka nem volt semmi extra.
Ma mgnéztük és azért tűnik annyira randának mert be van nagyon dagadva felül az ínye és pont a duzzanat körül van felrepedve egy U alakba, szóval azt emeli ki.

Nagyon jó a szülinapos kép!!
Dorka babának hatalmas gratula az egy évéhez!!!! :lol:
Repül az idő!
(nincs Dorka baba által összetrutyizott tortás kép??)

Lois nem semmi KiZé fejecskéje!
Azta! :shock:
Hozzá kell akkor ezekhez szokni sajna.
Tudtam, hogy lesz ilyen, de más tudni meg más átélni ugye.
Hogy tudta ezt össze hozni KisZé?

Vanda babának szintén Sok Boldog Szülinapot!

Ja Lois köszi annó a cipő ötletet szupi cipőt kapott járáshoz Milán.
Még nincs benne haránt emelő és nem kerek szűkitett az orra, ezt ajánlották addig míg maga nem megy biztonsággal!
Nagyo szeretem és csodák csodájára nem akarja levenni mint az eddigi kocsi cipőit!

Kép

Kép
raniko
 
 


Twist!
Nálunk tavaly csak Balut meg Pasit oltották. Az ikreket csak most, hogy közösségbe mennek. Halkan jegyzem meg: ez a h1n1 azért nagy arányú hisztériakeltéssel társul, szóval szerintem ha nem jártok közösségbe, totál felesleges szúratni.
vovanda
 
 


sziasztok,

Dorkababának boldog szülit!!!!! szép torta!
gyerekeknél nem tudom, hogy megy a h1n1 oltás, én kaptam most tél elején.

Hanna, nemsoká ti is ünnepeltek!

Lois, ez a Z. pukli nem semmi!

NIkó, bátor a kicsikéd! gratula a fürdéshez/úszáshoz!

rani, remélem már szebb az ínye a gyerkőcnek.

Mi megvagyunk, semmi jel, picúr jól elvan.
(asztrológus barátnőm szerint jó ,ha húzza az időt, mert nemrég volt a részleges napfogyatkozás, és jobb, ha -időben- messzebb születik tőle) :lol:
Mai napom meglepije: kiesett 1 fogtömésem.hallelúja :? (pont ezt tömte a doki utoljára, a terhesség során 2x tömte, szerintem erre már nem elég a tömés, hanem koronaféleség dukálna, pedig több mint a fele fogam megvan.)

pussz a csapatnak!
nani72
 
 


Vanda, neked és ikreknek boldogat!

Dorkának is sok boldogságot!

Nani, boldog utolsó napokat egyben!

Rani, lesz ez még így sem.

Lois, én pont nem így gondolom, minél később rakod át, annál szemtelenebb lesz, én máfél évesen átraktam, megtanítottam elaludni így és nem kijönni az ágyból, ez utóbbi egy hós kínszenvedés volt, ellenben így utólag megérte, a bölcsis társak épp szenvednek és nem egy hónapos kínnal...ők későn tették át és szívják rendesen.mert gyerek nagy, dackorszak van és hát nem akar "tanulni".
Igaz, amiket olvasol, hogy ez megy meg az megy, de gondoldd meg hatszor, mert inkább egy hónapig tanítom, mint hogy elszemtelenedjen...Én minden másfél évest már átszoktatnék, még a dackorszak előtt.

Sannah, kitartás.
Vendég
 


Hunci!
Köszi, jól megvénültem, bár küllemem most épp rendkívül fiatalos, mivel tegnap végre felkentem a hajamra a hetek óta rakosgatott hajfestéket, és nem villognak az ősz szálaim. :D

Lois!
Nekem is másfél évesen cuccolt át az összes rendes ágyba, a miniknél így is megy a szemtelenkedés, de ugye ők ketten vannak, egymást is viszik bele a hülyeségbe.
vovanda
 
 


Sziasztok!

Baba: nekünk sem volt kaki a Humana-tól és a Beba-tól sem, így "allergiás" babaként kezelik és a Milupa Pepti 1-et kapja, ettől van szerencsére már kaki is rendesen. Allergiás babaként egy éves koráig a tb finanszírozza a tápszert, akkor el kell vinni majd kötelezően vinni allergia vizsgálatra. Ebben a tápszerben nincsen tehéntej, laktóz és semmilyen segédanyag ami a többiben benn van, szerintem kérdezz rá a gyerekorvosnál, mert tényleg jó.

Lois: igen minden étkezés előtt lehet adni, max 2 cseppentőt, de max 3-at. Zétény homlok sokkoló!!!! Vagány pasi lehet!!!

Vandus: köszi a tippet, akkor ne adjam neki csak akkor, ha nagyon szenved, mondjuk napi három helyett csak kétszer? Egy hónapig kell szedni, állítólag ha eléri a három hónapos kort megszűnik minden gondunk a dokinéni szerint.
Nagy kádban pancsizunk már, a babakádat le is vittük a pincébe.

Dorkaanyu: nagyon édeske Dorka!!!!!!!!!!! Boldog egy éves születésnapot, isten éltesse még sokáig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
zsenka
Budapest XVII. kerület
 
 


Lois: Áhh, értetlen voltam, a használati utasítás szerint max 2-öt, de a doki engedélyezhet max 3-at.

Kép
zsenka
Budapest XVII. kerület
 
 


Nani drága nagyon izgulok értetek!
Annyira jó, hogy megint lesz itt egy csepp tiszetelet az 1 hónap körüli babáknak.

Lányok rossz a memóriám (ami nem új) de ki a következő terhes kismamink?

Lois????? :?:

Bele kéne húzni lányok!

Én még nem olvstam utána de az én csiklusom 33 nap és kb 19. nap körül van a Pé-m.(tuti mert nagyon érzem szülés óta)
Szerintetek az nem baj, ha az első rész a hosszabb egy ciklusnál?


Ma voltunk OBI-ba és nézzetek hülyének, de a tegnapi infarktus után vettem kb 2cm-er széles szivacs szigetelőt ami öntapis és szépen levédtem az üvegasztal szélét és a szenyó faládát!
Nem lett annyira gáz, mert hallotam ujságpapír összehajtásról amit szigetelő szallaggal ragasztottak fel, ez azért jobban néz ki! :roll:

Kép

Kép
raniko
 
 


Sannah!
Én napi 1-2szert mondanék.

Rani!
Nálunk van olyan szekrény, amire nem bírtunk normális zárat venni, és tök igényesen, szigszalaggal van beragasztva. :lol:
vovanda
 
 


Vanda a szükség nagy úr! :wink: :lol: :lol:

Kép

Kép
raniko
 
 


Rani: kérésedre csokis, marcipános, málnás, ilyen-olyan arccal Dorka baba és közben képzeld oda, hogy hümmög, hogy milyen fini ez a torta:)
Kép Kép
Vendég
 


Vandus, neked is szülinapod volt, vagy van? Isten éltessen sokáig! Ősz hajszálak villogását ismerem, most láttam először magamon ilyesmit, kicsit összeomlottam tőle. :roll: Aszem lassan hajfestéket kell vennem.

Rani: Drukk nektek is és a többieknek is, akik szeretnének második babát!+++ Mi csak egy év múlva legkorábban, mert össze kell szedni magunkat anyagilag.

Hunci: köszi:)
Az én kiscsajom pont, hogy ha köztünk van, nem bír elaludni, mert mindig játszani akar és tombolni. Tombolj velem - időszak:)))
A saját szobájában van csönd és nyugalom (nincs tévé ugye) és ott aztán elalszik szépen. Ott szeret aludni. Viszont máshol még nem tudott elaludni. Nagymamáknál úgy értem. Mindig csak otthon a kis csöndes szobájában szeret aludni. Max. még a kocsiban, de máshol nem megy.
Vendég
 


Twist!
Tegnap volt. :-)
vovanda
 
 


Vovanda, 6 napig érvényes: sok boldogságot!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Boldog szülit Dorkának is, nagyon édes!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Isten éltessen (itt is) minden születésnapost! :D

Éjjel azt hittem beindul valami....aztán mégsem. (elkezdtem fájdogálni, negyed óránként wc, a melleim is majd megszakadtak,fura volt) Annyi tejféle kifolyt éjjel, még a lepedőmön is lett 2 folt. :shock:
nani72
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: