Hányra kéred? Milyen sofört kérsz: kicsit lopósat , jóképűt, vagy egy kicsit butácskát? (az utóbbi osztálytársam volt é s nem tudott mellettem érvényesülni )
Egyébként nekünk sincs kenyerünk én meg éhes vagyok, ugyanis nem jutott a fánkból. A.
Mucska Ok, a tiédet is várom, csak aztán nehogy sok legyen a jóból! Igaz, azért egy átaludt éjszakát nagyon tudnék díjjazni! Na, most már tényleg lelépek!
Mire végigolvastam, lett megint egy archív !! Jókat röhögtem, de már fogalmam sincs, hogy min Viszont a késői órára való tekintettel én ide teszek fel egy képet!
Ezt muszáj elmesélnem. Apa is tűzoltó, persze, mi más lehetne Pár hete elmentünk sétálni hármasban. Jövünk haza, nyitnám az ajtót, de csak forog a zár. Egyszerűen elromlott. Így hát apa elővette a jól bevált módszert, és berúgta az ajtót..Csak úgy repültek a forgácsdarabok az ajtófélfából, én meg hülyére röhögtem magam.
Engem kiskorúnak Egyébként tök mindegy, Hajni vagyok általában, de néha Aurora , egyébként a családba mindneki Huginak hív Ja! A főnökömnek cica-mica, vagy Manócska
Tessék felébreszteni! Lujzika! Szoftverbázis(origo)!!! Kb. 2 perc, és már nézheted is! Érdemes Apa kezdi unni a várakozást, ha tudná mi miatt hanyagolom?!
Csak az a ciki, hogy még ennél is fiatalabbnak látszom. A múltkor az OTP-ben azt hitték, hogy az anyósomé a gyerek A postás megkérdezte hogy itthon vannak-e a szüleim, pedig akkor már kb. 6 hónapos terhes voltam..
A.Hajni, néztem neked angolul megfelelőket: Dawn (bár ez nálunk ejtve egy kicsit ciki) Vagy morning glory Akkor esetleg lehetnél Glory, mit szólsz hozzá??? H.
Addig emlegettétek az 5 órát. hogy 4,50kor kipattant a szemem.Én ugyanis mindig óra nélkül kelek. De apa azt mdta, ha akkor bekapcsolom agépet akkor 6 hétig nem tudok írni Igy nincs bizonyiték.
Szép reggelt mindenkinek. 1/2 9re jöna redőnyös, én igy mi eltűnünka lánnyal. A.
Pénteken hozzák a telefonunkat és mint megtuttam ez jelenleg csak Pesten műkszik még, mármint itt kötnek be telefont, viszont UPC telefonokon egymással ingyen lehet beszélni.
Beépíti az erkélyt, hogy hidegben anyukának ne kelljen menni sétálni a gyerekkel. Tudod, hogy lusta vagyok. Ezek szerint a lopós ment ma hozzátok és el is lopta a kenyered. NA majd a körmére nézek. Nekünk sincs kenyerünk. ÉHES VAGYOK! Apa igen fenyegetőzött, mert az ágy mellett van a gép,a klaviatúra pedig kopog. Szerinte. De nem vettem nagyon komolyan. A.