Új privát üzeneted érkezett!

na ne már! laptető gyilkos vagyok :(
korenka
Szár

Ti unneplitek amugy a valentin napot?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

korenka:
Köszi... 8) Ma sem... :D

nikiee:
Lehet estére halasztom, megvárom vele az uramat...nehogy ,ár jó legyen neki.
A mi 6 rugós fánk még nem potyog....majd ha elkezdem szedni. 8)

Kép

Kép
mirci09

Korenkanak harmasiker -rendel. Kép

malna5

malna: Küldünk egy sms-t egymásnak, este kapok egy virágot, én meg a hasamra kötök egy piros masnit.... :D
korenka
Szár

Igen és korenka utáni számít, aki szintén korenka. 8) :D :D :D
Egyébként tényleg sokkal nehezebben megy le, mint akár 10 évvel ezelőtt. :cry:
Neem, mi nem ünneplünk Valentin napot. Annak is örülök, ha a férjem a szülinapomat nagyjából belövi. :D :D :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

:lol:

Ez nagyon jó! Nem bírok dolgozni.....áhhhhhh :o

nikiee
Budapest XI. kerület

malna:Jaj de édesek.... na ennyire azért nem vagyok bevállalós! :D

A karácsonyfát én is utálom leszedni, de még olyan szép..... Én spórolásból nem szedem le már csak pár hónap és újra Karácsony.... lefújom hajlakkal, hogy ne potyogjon.....
korenka
Szár

mirci: Hát megint szétnevettem magam.... :D:D
korenka
Szár

nikiee:
Nem is kell csendes pihenő van. :D :D

korenka:
8) :D :D :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

Mi sem nagyon... azért egy apró dologgal megemlékezünk, de nincs nagy romantikus vacsi stb...

Mirci: :lol: Az én párom mind a két névnapomon megajándékoz...IMÁDOM :D ...de azért még azt is hozzá teszem, hogy mi nem ismerjük olyan régen egymást.

nikiee
Budapest XI. kerület

nikiee:
Jaúgy könnyű ám, két névnap! 10 év múlva annak is örülnél, ha az egyik neved eszébe jutna. :D :D :D :D :D :D
Nekem is két nevem van, illetve vezetékkel négy. :shock: 8) Az okmányirodában szoktak szeretni...nyitásra megyek, hogy ebédig végezzek. :D :D

Kép

Kép
mirci09

Hát lányok, függő vagyok :oops: Még 20 percet se bírok ki nélkületek :lol:

De érdemes volt visszajönnöm, szétröhögtem magam! :lol:

Nálunk is az van, hogy a páromnak csak a szülinap és a karácsony létezik. Szülinapom előtt már szoktam mondogatni előre... :lol:
Ja és közölte, hogy a névnapozás milyen hülyeség, náluk a családban ezt nem ünneplik. Nos, az anyukája, apukája, tesója ünnepli :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Akár az én emberemről írnál. :shock: A névnapommal könnyen van, mert nem vagyok benne a naptárban, így úgy veszi, hogy nem is kell köszönteni. :evil: :D :D :D :D :D

Én is már mióta indulok, annyi dolgom van. Mindjárt sötét van, pedig levegőzni is kellene.

Kép

Kép
mirci09

Málna,
a hármasikrek képről beugrott a kórház. Mert a képen a jobb szélső üvölt, a mellette lévő baba meg alszik. Tök furi, de tényleg így van, Pálmit egy cseppet se zavarta, hogy egy másik baba egész éjjel üvöltött a szobánkban :shock: Mondjuk engem se, én úgy kivoltam hogy bármilyen körülmények között tudtam volna aludni, de pl. a barátnőm egy szemhunyásnyit se aludt amíg haza nem értek a kórházból...

Kép

Kép
sz.veronika

Mirci,
Na akkor menjünk el együtt! Hátha úgy könyebb! :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Az őrzőben volt velem egy anyuka, Zsíros vezetéknévvel. Ő volt a Zsíros baba....az enyém meg a sírós baba. 8)

Kép

Kép
mirci09

Ok...1, 2,.......39-re. :D :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

mirci: Nekem is négy nevem van. Amikor bankkártyával fizetek a boltos állandóan huzogatja ki a toll alól a cetlit... nem még nem végeztem... még mindig nem... még mindig... na most... :D

sz.veronika: ez tetszett :D:D
korenka
Szár

mirci: :D
sz.veronika: Képzeld a lányommal voltam úgy, hogy amikor a babák (4-en voltunk egy szobában) sírtak, simán aludtam. Az első naptól kezdve amikor az én kis leánykám kezdett sírni azonnal felébredtem... pedig honnan ismertem volna a sírását... és mégis.... ezen most is meghatódtam... :)
korenka
Szár

:D sziasztok csajok!
először is imádom a humorotokat. :)
másodszor: minden ok.
pffúúúú bevallom nektek, reggel azért egy kicsit zizitem. első körben a doki bá, mindent rendben talált. volt kérdezősködés ciklusról, vérzésről. aztán volt rákszűrés és nyomkodás, meg tapogatás, végén ultrahang. minden ép és szépen láttam a petécskéimet is, már várakozó állásponton vannak. következő lépésként jövő szerdán cikluskövetés. újabb ultrahang, ahol megkukkerolja,hogy kiszabadult e már a három közül az az egy érett petesejt. közben meglesz a rákszűrés eredménye is, és a párom eredményét is értékeljük.
aztán ha ebben a hónapban sem leszünk sikeresek, akkor a 3. menzis napomon megyek vérvételre, ahol a hormonjaim szintjeit nézik.
... és kaptam egy gyógyika szert. pre-mens a neve. állítólag nagyon sok gyermekre váró nőnél bejött már....
Vendég

A premens-ben agnus castus van, amit en is szedek!!!!
Bbercsi neked hogy ajanlottak? Egesz cikluson keresztul? Mennyit es hogyan? megyek a suliba a bebimert, de meg majd jovok!!!!

malna5

bbercsi:
Már hiányoztál. Most bizti összejön a baba, mert megnyugtattad magad ezzel az orvosi vizsgálattal, meg hogy úgyis segítenek, ha még sem. Nálam is úgy volt, hogy az első első lövni meg ésre összejött, Dani meg már 4. hónapban váratott. Bejentkeztem a dokimhoz, hogy segítsen rajtunk....csak 3 hétre rá tudott időpontot adni, mert elutazott. Mire odaértem hozzá, a puttony már bent figyelt. :D

malna5:
Azta...te gyógyszerész vagy? Vagy valami fűárus? :shock: :shock: Vágod ezeket nagyon! :D

Itt nálunk annyira hideg van, hogy a gyerekem fél óra után nyüszített, fel kellett jönnünk. Fúj a hideg szél, nagyon csípős. 8)

Kép

Kép
mirci09

Nem vagyok en Javasasszony, fuves meg plane nem, csak az agnus castus (masneven baratcserje) errol vinnyogok itt mar hetek ota, de nem volt reakcio. Es tessek Bbercsienek is ezt adjak. Kép
Kuldok en is magamrol egy kepet :D :D

malna5

Na most utánaolvasok... Az ilyen latin szavakra nem kaptam fel a fejem...igaz. Nem "vinnyogtál" elég hangosan. :P :D :D :D :D
Jó a kép...így készült a frankfurti leves is? :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

Málnám: igen, tudom, hogy ezt a barátcserjét Te is preferálod.
eddig simán barátcserje kapszulát szedtem, amit gyógynövényboltban vettem. napi kettőt. egyet reggel, egyet este.

ebben a pre-mens nevezetű készítményben koncentráltan van jelen a barátcserje. mindennap egyet kell kapkodni és fontos, hogy lehetőleg mindennap azonos időben kapkodjam.
Vendég

.....az kimaradt az előző írásomból, hogy az egész ciklusban szedni kell. lehetőleg úgy, hogy tényleg ne maradjon ki egy nap sem.
Vendég

Koszonom Bbercsi mar sokat segitettel, en csak a peteeresig szedtem : :( :(
Azt megkerdezhetem hany mg baratcserje van benne? mert az enyimben 400.

malna5

Most megnéztem a pre-menst, és azt írja terhesen már nem lehet. Nade azt honnan tudod, hogy már terhes vagy? Mire kiderül, addigra szedted egy csomó ideig terhesen.

Kép

Kép
sz.veronika

Én is meglestem. Recept nélkül is lehet kapni. Ha mondjuk vasárnap megjön, akkor hétfőn már be lehet nyelni az elsőt. Szerintem.

Kép

Kép
mirci09

Jó reggelt mindenkinek. Csak beköszöntem, mert nem tudok hozzászólni..... :roll: Legalább nem leszek laptetőn :D
korenka
Szár

Jó reggelt !

Olvasom a dobozról és írom azonnal: hatóanyag: 20,0 mg extractum agni casti fructus filmtablettánként. plussz a segédanyagok, amik ahhoz kellenek, hogy a felszívódást elősegítsék.

na várjatok.... mindjárt megnézem, hogy amit eddig szedtem abban mennyi volt....
Vendég

Reggelt!

Mirci,
na igen ám, de azt írja hónapokig kell folyamatosan szedni, 4 hét folyamatos szedés után lehet számítani a javulás első jeleire...

Korenka,
jó reggelt :) Valami vitaindító téma? :)

Kép

Kép
sz.veronika

Jó reggelt! :)

Akkor raktározd el, hátha egy év múlva jól jöhet! :D Idézném...

A PreMens filmtabletta ezért olyan panaszok esetén alkalmazható, melyek a menstruáció előtt akár egy-két héttel kezdődhetnek, és a vérzés jelentkezése után megszűnnek.
A panaszok közé tartozhatnak testi és lelki természetű panaszok is, melyek megnehezítik a mindennapi munkát, és amelyek jelentkezhetnek fejfájás, bőrproblémák formájában, a mellek enyhe feszülésében, alhasi panaszokban, idegességben, ingerlékenységben, továbbá hangulati ingadozásban, fáradékonyságban és alvászavarban.

Nekem már nem annyira brutál, mint a legelső rterhesség előtt volt. Akkor már nagyon szenvedtem. Most már inkább csak :roll: idegbeteg vagyok.

Kép

Kép
mirci09

.... nem lettem okosabb, mert nincs feltűntetve. viszont azt megtudtam, hogy a pre-mens az orvosilag bevizsgált. a zafír meg nem és kínai. óóóó, jaj. pfűűűűű :( na mindegy, bajt talán nem okozott.
Vendég

sz.veronika:
Csaltam. 8) Tegnap délután előttem egy tesztet. :? Persze negatív lett, és korai is ....csak vallomást tettem. :oops: :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

bbercsi:
Épp néztem is, hogy a zafír mivel tudhat többet, hogy az a legdrágább.
Kínai...azoknak nagyon kell segíteni a fogamzást. 8) :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

Bercsi,
20mg? Málnáéban 400mg van :shock:

Kép

Kép
sz.veronika

Mirci,
épp mondani is akartam, hogy holnap nem csinálsz-e egy tesztet a vonalzód szerint? :D Megelőztél :D

Kép

Kép
sz.veronika

igen lányok azt tudjátok, hogy a barátcserje a prolaktin szintet hozza rendbe, ami viszont a ciklus második szakaszában játszik szerepet. azt mondta tegnap a doki, hogy azt viszonylag több hónap alatt 2-3 lehet rendezni. így természetes úton a barátcserje kivonattal.

egyébként van homeopátiás megfelelője is: a Hormeel nevezetű készítmény. azt cseppenként kell adagolni és a pirikézés előtti időszakot teszi rendbe. (ami ugye a prolaktinszint függyvénye)

na jó , tovább nem tudományoskodom :)
Vendég

Ráadásul nem reggeli első vizeletből kellene? Ejnye-ejnye! :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Bercsi,
de mondd ezeket, mert engem érdekel!!!

Kép

Kép
sz.veronika

Veronika: igen látom, hogy Málna barátcserjéje sokkal koncentráltabb. azért is kukkantottam meg, hogy a zafírban mennyi is lehet. no de okosabb nem lettem, mert nem tudhatjuk. titkos adat :) :)
Vendég

Most már csak az összefüggést nem értem, hogy hogyan segíti a teherbeesést, ha terhesen meg nem lehet szedni :roll:

És a homeopátiás is segít ebben vagy csak a barátcserje? És a homeopátiásat is kell egész hónapban, vagy csak a középidő után? És... :D

Kép

Kép
sz.veronika

Lehet, hogy csupáncsak azért segíti a teherbeesést, mert rendberakja a ciklust, nem?

Kép

Kép
sz.veronika

Veronikám még annyi, hogy a doki azt mondta, hogy a cickafarkfű tea az tényleg okés. azt nyugodtan ihatom. a palástfűről nem nyilatkozott, de azt mondta, hogy utána néz jövő szerdáig.
plussz ugye megkérdeztem a vitaminokról is. azt mondta, hogy mivel tél van és folyamatosan romlik a szervezetünk védekezőképessége így csak kapkodjam a terhességre felkészítő vitaminokat. De csak kétnaponta!
Vendég

Bbercsi:
Engem is érdekel, csak tudományoskodj! :wink:

sz.veronika:
Azt hittem, hogy én annyira vagány csaj vagyok, hogy nekem kimutatja a délutániból is. 8)
Így már csak kettő van. Fel is lapoztam tegnap a vatera.hu-t, de nem vettem, mert a hétvége miatt úgysem érne ide, ovulációst meg még ráérek.

Kép

Kép
mirci09

Veronika: szóval ugye a barátcserje a prolaktin szintet állítja be. a prolaktin szintnek pedig abban van szerepe, hogy a petesejt megtermékenyítése után ez a hormon tartja fenn az esetleges terhességet.
Vendég

Milyen tök jó, hogy a dokid füvekkel is foglalkozik. A z orvosok nagy része csak a szintetikus szerekkel foglalkozik. Nálunk a háziorvos ilyen, ő mindig ajánl népi gyógymódot is.

Kép

Kép
mirci09

Jó Reggelt!

Végre Péntek! Már csak a mai napot kell lehúzni. :D

Én is úgy tudom, hogy a gyógynövények úgy segítik a teherbeesést, hogy rendbe teszik a ciklust. Most jut eszembe, hogy ebben a hónap első két hetében cickafarkfű teát ittam...de aztán hirtelen leálltam vele, mert akkor úgy éreztem, hogy bekavar a peteérésembe, de úgy néz ki mégsem tette.

nikiee
Budapest XI. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?