Abbey!
Munka: na, ez a legjobb , örülök, h megoldódott
Élvezd ki őket otthon, aztán tudj lelkifurdi nélkül örülni a munkádnak. enyémek 2 évesek voltak, amikor visszamentem fél állásban, még akkor is nehéz volt otthonhagynom őket, pedig szintén anyámmal voltak, és nagyon jól érezték magukat, csak nekem hiányoztak
-
Szopi: ne legyen lelki furdid, nem fogod "elrontani" őket! A szopi megnyugtatásra is van. És az is előfordul, h mondjuk a nagymamánál megnyugszik úgy is, ha sétál vele, ringat vagy dúdol, de nálad szopizni akar
. A gyerek nem hülye!!!
És nem is gép! Én is "szíre-szóra " megszoptattam mindegyiket, nem látom rajtuk a káros következményeket. Persze az más, amikor neked nagyon nyűgös a szoptatás!
Mostani WHO ajánlás az, h a gyereknek fél éves koráig teljesen, 1 éves koráig főként anyatej a tápláléka. Nekünk ez eddig bejött, remélem mot is be fog
. Biztos meséltem mkár, h Dávidomat a szopi mentette meg a kiszáradástól, meg a kórháztól amikor 1és 1/2 évesen tüdőgyulája volt. semmit nem fogadott el, csak ezt, pedig akkor már ugye mindenfélét evett! 2 nap alatt visszaálltunk arra, h csak szopik! Antibigyó mellett csak anyatejet kapott, és hipp-hopp meggyógyult itthon! Drnéni nagyon örült, h még szopik!
Még nem hallottam olyan testi-lelki nyavalyáról, amit a túl sok szopás okozott volna. (leszámítva a hasfájást, ha arra ráetetünk).
Hogy ez a könnyebbb megoldás? Hát? ahogy vesszük...
Én örülök, h jól szopnak, látom mennyit kínlódik, akinek ez nem indul be így. Nekem az összes nehézséggel együtt, pl h nem -igen tudom másra hagyni őket, ezzel együtt megéri! És persze nem ítélem el, ha vki máshogy csinálja, mert nekik úgy jó! Na, ezt túlbeszéltem
Közben felébredt Eszter lányom, kijött (nappaliban szoptatok), h rosszat álmodott, erre beküldtem, h másszon be a helyemre az apja mellé. Boldogan távozott
most akkor elrontom, mert nem zavartam vissza az ágyába? Kétlem!
Holnap ha igaz oltják a törpiket, Joni a 3 hósat kapja még csak, nonó a 4 hósat! (Holnap után lesznek 5 hósak..)
Mi lehet Zsebiékkel?
Claire