Új privát üzeneted érkezett!

Betegeskedőknek jobbulást, gyógyuljatok

Babus: ezt az összenövést csak orvos veheti észre?
hallottam erről hogy létezik, és van olyan doki aki ellenörzi 8 hós körül, de nekem meg azt mondta a védőnő, hogy ez csak bizonyos népcsoportoknál jellemző és ezért nem kell vele foglalkozni, ők nem is nézték (már ha egyről beszélünk)
most reagálja le valaki ha nagyon nagy hülyeséget írtam

:shock: én ha lányokra rácsukom az ajtót, és sötét van, nem vigyorognak, hanem úgy ordítanak mintha 8-an lennének (ez volt tegnap is)
és Laura azt hiszem haragszik rám, ma még nem szorongatta meg a nyakamat, ahogy máskor szokta szeretetből

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: hát nem tudom sztem orvos jobban látja most h megmutatták igy már én is láttam de az a furi h nekünk a régi gyerekorvos is megnázte néha a tanácsadáson meg a multkor az uj is és akkor meg nem volt semmi :shock: azt persze elfelejtettem megkérdezni h akkor ez most mindig össze fog kicsit nöni vagy mi van :oops: egy nagyon vékony icipici hártya lett ott, ilyen volt már kicsinek is, de akkor ezek szerint mégiscsak ujra összenöhet :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Értem, én is már nézegettem, de nem igazán tudom mit és hol,
na akkor majd megkérdezem dokinénit mit kellene látni ilyen esetben

Móni
KépKép
reunion
 
 

 
 

Gyerekdoki nekünk is mindíg nézi a hüvelybemenetet, mondta is, hogy régebben sok volt az összenövés, aztán ritka és mostanság megint gyakori lett.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Vanda, én most kerestelek meg iwiw-en, ha visszajelölsz, akkor tudom nézni a szülinapi képeket is?
Tényleg, a minik kezdik a bölcsit, és Te a melót mikor? Én azért örültem, hogy nem mentél vissza korábban, sok jó tanáccsal láttál el minket, amire munka mellett már nem igen lesz időd :( Önző dög vagyok :oops:

Nyuszi, én is szoktam hunyni napközben, most is készülök. De hogy milyen cudar utána felkelni... :? De így már értem, hogy bírod Te az éjszakázást. Mármint én már fél 10-kor, miután lejövök a lányoktól, már csak a TV előtti vegetálásra vagyok jó. Takarítani, éjfélig fenn lenni? Csodaszámba megy :oops: Jó ötlet ez a két megnyitott oldal, hogy nekem sose jutott eszembe? :oops: Kész ciki!
Éljen átaludt éjszakák!!!!! (én ismét nem tudok egynél többről beszámolni :(, Emma több mint két órán keresztül dumált. Eleinte sírt, akkor magamhoz vettem, de egy óra kinlódás után visszatettem az ágyába, és még másfél óra után is hallottuk, hogy beszélget :shock: Én nem értem ezt a gyereket. Mi lehet a baja???? Előtte éjjel 11 órát aludt, majd napközben két és felet. Lehet, hogy túlaludta magát? Lehet ilyen?)

Zsófi, nekünk is egyévesen kívánkoztak ki a kezünkből. Azóta van az, hogy miután ölünkben, rohangálva, így-úgy megeszik az esti tápszert, még kapnak az ágyban, aztán hasrafordulás és megy a szunya. Nálunk is ordítás volt egy ideig, mint Móniéknál, ha kimentem, de aztán elhagyták, és maguk elaludtak. Kb. 3 hónapja jött rá Mírára, hogy hiába volt éjjeli fény, akkor is veszettül sírt utánam. Azóta beülök a kiságyaik közé (mert nekik egymás mellett van), megfogják a kezemet, vagy csak a hátukra teszem a tenyerem és hol gyorsan, hol lassabban, de elalszanak. Magyarul el lettek cseszve. De nem volt szívem az "anyaanyaanya" sírásra nem visszamenni pár perc után :? Ugyis hamarosan kezdődik az estimese olvasás, akkor ugyis ott ülhetek közöttük. Nekem mindegy, mikor kezdem.

Móni, agresszió nálunk is volt, de többnyire Míra részéről és csak Emma felé, felénk soha. Mai napig is néha előfordul, de többnyire féltékenység vagy játék az oka. Sokat csillapodott a korábbihoz képest, de valóban, falrahányt borsó volt minden intő szavam. Bocsánatkérésre sem bírtam rávenni, sőt, még Emma ment a kis bestiához olyankor is puszit adni - sírva :roll: Viszont az eddig elnyomott, gyepált lányom megerősödött, és már nem hagyja Mírával szemben magát. Vagy megharcol azért, amin a vita megy, vagy szó nélkül, az okos enged elvén, otthagyja. Ha harc van, akkor viszont már többször ő nyer, ami eddig nem igazán fordult elő. Változni fog ez nálatok is, de igen nehéz végignézni, ahogy az erőszakosabb uralkodik a gyengébben. Most már eljutottunk odáig, hogy nem kell beleszólnom, mert nem hajtépéssel, harapással vagy verekedéssel oldják meg, csak vércseszerű vijjogással, visítással.

Babusok, ez igencsak rosszul hangzik számomra is. Nálunk sem vizsgáltak semmi ilyesmit. Honnan tudhatja ezt az ember? És akkor most ezzel Lalu rendben is van? Ezt nem kell kontrollálni? Taminak jobbulást!!!!! Remélem hamar kilábal ebből a kórságból, és visszajön az étvágya. A Te lányaid is verekednek? Olyan békésen, szeretettel ülnek/állnak mindig egymással, egymáshoz a képeken, hogy el sem tudom képzelni róluk.

Timi, nem fog gyanús ez a láz meg hasmars dolog? Vagy étvágya van? Bár utalhat torokfájásra is, nem csak fogra. Hát mindenesetre neki is küldöm a gyógypuszikat! Sárvárt kérdeztem, igazi gyerekparadicsommá alakították/bővítették állítólag, de nyáron iszonyú tömeg van, ezt tudni kell. A beugrók ennek megfelelően borsosak, nézz utána neten. Szállodával kapcsolatban még nem beszéltem senkivel, de fogok.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Babusok, közben olvastam a választ. Asszem én is szólok legközelebb a dokinknak, az a legtisztább.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


nálunk ugye ugy derült ki ez az öszenövés (anno) h lázas volt és rossz volt pisieredmény...dokinéni azt mondta ez lehetett az összenövéstöl mert akkor nem tud uyg tisztulni és felhalmozodnak a bacik :(
Törpi: bizony tudnak ám kisördögök lenni :oops: :lol: azért nem egész nap ám szerencsére :wink: de néha azért odacsapnak ha a másik elvesz vmit pl. :lol:
hááát nagyon remélem h rendben van Lalu :wink: azért még sztem fogunk járni egy ideig kontrollokra :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: ez nálunk is változott régen Lalu volt a fönök de ma már Tami is harcol, visszavág ugye most éppen hajtépéssel :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi!
Visszajelöltelek. :D
És nem foglak cserben hagyni benneteket, max. privit kell majd írnotok, hogy biztosan olvassam, reagáljak (melóhelyen monitorozzák a nethasználatot.)
vovanda
 
 


Törpi: szerintem is fog lesz, mindíg így növeszt, csak lükeanya elfelejti. Olyan csúnya lett a feneke ma estére szegénynek. :(
Sárvár gondoltam, hogy drága, de minden "vizes hely" az, 4-5 napot tervezünk, majd meglátjuk mennyiből mit kapunk, aztán kiderül, hogy mire jut.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


hu most láttam elözetest akinél van lifenetwork ado:
http://port.hu/nyolcasikereket_varok_oc ... topic_id=1
naggggyon komoly :shock: :shock: :shock: szombaton kezdödik meg kell nézni

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Sziasztok!

Babus,sajnálom szegény Tamit!!!Gyógypuszik mennek!
Az tök jó,hogy Laluval minden okés :D
Orrcsepp receptes,de attól még ömlik nálunk is a takony,csak legalább nem dugul el.
Nekünk nincs ilyen csatorna :shock:


Zsófi,hű,azért nehéz lehet visszazökkeni a hétköznapokba.Nekem most jó,apa nyáron dolgozik,ilyenkor csak hébe-hóba,bár most van kilátásban egy 2 hónapos meló,de egy szavam se lehet,mert régóta itthon van,és csak 1-1 nap ment dolgozni.Persze nyáron nagyon gáz,hogy alig láom.

Vanda,én nem vagyok iwiwen,a régi ikresre tettél,mert akkor megnézlek ott?

Móni,persze először ordítanak ha otthagyod őket,de szerintem megszokják.Bár gondolom mostmár nehezebb,mintkissebb korban.

Törpi,no azért nem mindennap alszom ám velük :lol: Van,hogy csak heti 1 nap,de október-nov-dec-ben összesen kb 10 ilyen alkalom volt,mert mindent alvásidőben intézek,mama ugye itt van alattunk,leviszem a bébiőrt,és megyek dolgomra.
Ja,néha cudar felkelni :lol:
Két megnyitott oldal ötletét loptam én is,Vanda és Babus régi topicjából valakitől.

Éjszakai dumálást én sem értem,talán kimegy a szeméből az álom,és ezért.Bár szavam se lehet,4. átaludt éjszaka,pedig este 60 táp csúszott,mert közben is orrot kellett szívni,és már nem akart enni utána.

Timi,remélem tényleg csak a fogacska,jobbulást!!!
Vendég
 


Nyuszi!
Nem tettem. Lusta disznó vagyok tömöríteni. Dobj egy mailcímet, és küldök.
vovanda
 
 


Vanda,sera77@freemail.hu :D Akkor biztos nem jó a kicsinyítő programod,enyém olyan,egyszerre akármennyit akármekkorára kicsinyít,így nem baj,hogy lusta vagyok :lol:

Mindenkinek szívből ajánlom:
Easy thumbnails
Vendég
 


Nyulasz: köszi! Én eddíg egyesével szórakoztam, de majd most jól megbízom Krisztiánt a feladattal, hogy ezt nekem dobja fel a gépre! :D

Hanga már jól van, fosin kívül semmi baja, szerintem fog lesz, bár nem látom, hogy bárhol bújni akarna, viszont a rágók itt-ott nagyon dagadtak és ki sem veszi a kezét a szájából-még evés közben sem. :twisted:

Délután lemegyünk korizni a tóra! :D :D :D Évek óta nem koriztam, pedig annyira szeretek és Krisztiánt is meg kell tanítanom! :lol: Jó móka! Lányokat meg tolom babakocsiban, legalább ők is levegőznek kicsit, mert mostanában nem vittük túlzásba. :oops:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,jujjjj,de irigy a korizásért!!!Jó móka lesz,kár,hogy nem marad szabad kezed a fotózásra :lol:
Azért vigyázzatok,ma olvadt elég sokat,nehogy baj legyen!!!

Az bizti fog,jön a négy rágó.Bazsinak most bújt ki mind a 4,Noéminek még se híre,se hamva.
Vendég
 


Olyan jó volt! Sokat ugye nem lehetett, meg a korim is ezer éves, már rég kellene újat venni, de majd jövőre! Akkor már a csajok is kapnak korit! :D Nekem 23-as volt az első. :lol:

Nyulasz: van 1-2 kép meg videó is, csajokat babakocsival toltam a jégen, meg körülöttük koriztam. K. meg most tanul, bár 2 éve már próbálkozott, most is hamar belejött, amennyire lehetett. :D

Kép Kép

Ja és videó is van, de azt inkább nem tenném közzé. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi!
Email ment, lécci jelezz majd, hogy rendesen odaért -e a cucc.

Timi!
Fú, szerintem van 10 éve, hogy nem koriztam.
vovanda
 
 


Vanda,ideért a "cucc" :lol: mindjárt megnézem,csak ki kéne gyorsan teregetnem...na jövök mindjárt.
Vendég
 


Vanda,megnéztem,édes minden gyerek,a legcukibb a két ölelős kép :D Hihetetlen,hogy már 2 évesek.(e-mail-ben is szivatás,ha nem kicsinyítesz,a levél alján olyan nagyban adja ki,hogy egy-egy képet ötfelé kell huzogatni,hogy mi van rajta,ezért inkább egyesével kell megnyitogatni a képeket,ami nem csak idő,hanem belekavarodtam mindig,hogy melyiknél tartok :lol: Tessék csak letölteni azt a kicsinyítő programot :lol: )

Timi,tök jó,hogy így elvoltak a babakocsiban,enyémek szerintem nem maradnának amióta rájöttek milyen jó járni :lol: Meg perze apának jó kapaszkodó volt :lol:
Na mostmár kérjük azt a videót!!!!

Én is nagyon rég koriztam,de nagyon szerettem,és nagyon jól tudtam is,rengeteget jártunk a városligeti műjégpályára...jaj,most annyi kedves régi emlék előjött :oops: na jó,nem bőgök...

Ja,és szép a naplemente is,azt külön köszönjük :D
Vendég
 


Jut eszembe,valaki nem látott valahol olyan ugricsacsit,mint amilyet Hanga és Alexa kapott,csak zebrában?Babus? :lol:
Vendég
 


Lányok,senki nem beszélget velem?Akkor megyek aludni...pedig ma apa osztálytalálkozón,ráértem volna.
Jó éjt!
Vendég
 


Nyulasz: jó éjt! :wink: mutizz vmi képet linket aztán keresek :wink: (remélem :oops: )
Timi: juj de jo korizás :lol: :lol: hu akkor nagy koris vagy ha 23as volt az elsö :lol:
Vanda: nekem is ölelösek a kedvencek :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi: ide is jöhet ám pelusinfo :wink: köszi, betankoltam :lol:
DM nagydobozos pampers 5999- -25%al már csak 4500 lett ééés most 4000Ft felett 100 ajándék pont, plnztáros simán 2x beütötte a 2 dobozomat :wink:
Vanda: Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Apa kelt 4-kor, de az ébresztőjére én ébredtem előbb. :twisted: Most aztán itt kukorékolok.

Vanda: nagyon boldog szülinapot!

Nyulasz: még elvannak babakocsiban, Alexa meg egyébként is elég bizonytalan sima talajon is, mindenben elesik, de ezt úgy értsd, hogy ha egy porszem kerül az útjába, akkor abban is! :lol: Olyan kis béna. Kint a parton engedtük őket sétálni, de meg kell mondjam az az 5 perc kb 10 évet vett el az életemből! Egyből mentek a fűbe-sárba, ami tele volt kutyagumival.
Volt nagy élmény is, jött egy kutyás pasi és Alexának hatalmas volt az öröme! Minél nagyobb egy kutya, ő annál boldogabb, nem mintha itthon nem lenne, de ha kutya van, akkor a lányom sikongat és fülig ér a szája. Meg is szeretgették egymást az ebbel, mert az meg nagy gyerekrajongó volt. Jól egymásra találtak.

Babus: köszi a pelusinfót! Akkor szétnézek DM-ben.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: ez jó! Majd mondom Krisztiánnak a mottódat, mert ő ha véletlenül beindulna, akkor egyből kiabál, hogy hogy kell megállni?! :lol: Sosem késő elkezdeni, anyum annó velem tanult meg korizni, muszáj volt neki. Apum nagyon szépen korizott, szinte táncolt. Én meg rengeteget felejtettem és már nem is vagyok olyan bátor, mint régen-félek az eséstől.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jó reggelt!

Vanda,boldog szülinapot!!! :D :D :D

Babus,szóval te szép csöndben ücsörögtél a gép elött,amíg el nem megyek aludni? :lol:
keresek egy képet csacsikmról :D

Na,most jól visszalapoztam,hogy hol írt pelusinfót Zsófi,de rájöttem,valószínű nem itt :roll:
Nagyon szuper,köszönöm én is az infót,plussz pont meg egyenesen király :D

Zsófi, :lol: :lol: :lol: sebesség stabilizál :lol:

Timi,nekem Bazsi volt ilyen csetlős-botlós :D

Én meg 4 átaludt éjszaka után megint keltem Noémihez,szerencsére Bazsit nem ébresztette fel a pórszívó,3 körül éhezett meg a lelkem,de fél4-kor már aludtunk.Te meg utána keltél,szegénykém. :?

Kutyával,macskával enyémek is így vannak,főleg Noémi :lol:
Vendég
 


Nyulasz: rájöttem, hogy van előnye a korán kelésnek (örök optimista vagyok :D ), csajok ebédje kész, már csak husit kell sütni, a kenyérsütőben sül a friss kenyér, a száraz ruhákat leszedtem, elraktam, letörölgettem ezt-azt. A mi ugriállataink dobozán volt zebra is-azt hiszem, nekem az elefánt jött volna be, de nem én vettem. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Ja, és nem is dicsekedtem! Szókezdeményeket észlelek már napok óta, csak nem voltam biztos benne! Alexa mondja, hogy tete-tessék, ele-elefánt, búúú a boci, bebe a bari, na meg ugat egyre jobban, mint a szomszéd kutyája. Mást még nem bírok értelmezni, pedig annyit beszélnek és különböző dolgokat mondanak, én meg totál hülyének érzem magam, hogy nem értem és mintha róluk is ezt olvasnám le. Hihetetlen kifejezőek tudnak lenni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus,ilyet keresek.Kettőt :D
Kép
Vendég
 


Timi,és a tiétek honnan van?Mármint a gumiállat?

Ügyes vagy,én reggel semmit nem tudok csinálni :oops:

Igen,szavak így kezdődnek,mondjuk Bazsi inkább a szó elejét mondja,Noémi meg hangzás után,neki az Ati az Tai,Bazsi az Abi volt sokáig,meg hasonlók.
Meg lesz nálatok is csomó olyan,amit csak ti fogtok megérteni,mert rájössz,mire gondoltak.Néhány az unoatesóéktól:
kika-béka
obidi-krokodil
pépojó-télapó
osini-rózsaszín

Mi meg azon nevetünk apával két napja,hogy Noémi bohóckodik, törpejárásban megy,kicsit guggolva,és kezeit hátrarakja,mutatjuk Bazsinak is,de ő a hasát nyomja ki,és úgy rogyasztja picit a lábát,de olyan,mintha most esne hátra :lol: de ő hogyhogy ezt látja abban amit mutatunk nekik :lol:

és mi lesz az ebéd?
Vendég
 


Paradicsomos krumpli marhahusival a csajoknak, én meg csorgatom a nyálam, mert még 3 napot ki kell bírnom a diétámmal. Nem tudom anyu hol vette az állatokat, de jön délután és megkérdezem. Az biztos, hogy Fehérváron.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


[quote="nyulasz"]B írta:nyulaszabus,ilyet keresek.Kettőt :D
Kép

hu nem egyszerü, még képet se találtam, nemhogy eladot :cry:
Kata: köszi ágyinfot :wink: hogy vagytok???
Timi: milyen diétát csinálsz és mennyi ideig? és majd megkérdezhetem, h hány kilot lehet fogyni?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


jött teszes hirlevél, olyan klassz wellnessek vannak jo áron, Törpi názd meg ha tudod hátha találsz vmi jot :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: káposztaleves-diéta. 7 nap. Már a 2. napon undorodtam a levestől, de hősiesen kitartok és betartom a heti étrendet. Hétfőn van az utolsó nap, kedden megírom mennyi ment le. A hosszútávú diéták nem nekem valók, ha nem látok hamar eredményt, akkor én feladom. Most 4 nap alatt 3 kg már lement, cm-ekben is mérhető. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Vanda! Boldog szülinapot!

Törpi! Én is alig várom már, hogy beszéljenek, mint nálatok. Tényleg fejlődési ugrások vannak. Tegnap Lili maga elé vette a formabedobót és berakosgatta a formákat, kiborítottam és újrakezdte (még 3x berakta). Én teljesen ledöbbentem.

Timi! Sárvár: mi gyerekek előtt a Danubiusba jártunk. Ha az érdekel arról tudok írni.

Betegeknek jobbulást és gyógypuszik!

Kép
tigriske1978
 
 


Sziasztok!

Jól vagyunk, meggyógyultunk, csak Gergő megy az agyamra. Harap sokat, és éjjel én nem tudom mi lesz vele, de hisztizik, és ordít, és nem bánná, ha rákötném a cicimre, és egész nap szívhatná!

Mennem kell, mert egyedül vagyok, de most is nagyon nyügi Gergő :(

Valami ötletetek nincs, hogy tudnám rászoktatni Gergőt az ivásra? Csőrös ilyen olyan, cumisüveg nem jön be. Egyedül ahogy iszik, ha Nurofenes szipkával adom, de hát az nem megoldás. Azon kívül csak cici megy.... Annyira jó lenne, ha meginná legalább a vizet, vagy teát, vagy bármit, csak inna már valamiből!

Kata
labkat
 
 


Nyulasz: anyu tescoban vette, de nem volt csak tehén a mi kettőnkön kívül. Ma voltunk a budaörsi auchanban, az üzletsoron lévő játékboltban semmilyen sincs.

Az akciós pelenkáról meg lemaradtam. :cry: Budaörsön már nem volt, Battán meg már az üzlet volt zárva, mire odaértünk, pedig ott mindíg van az akciósból napokig-hetekig. Na, majd jövő héten megpróbálom, hátha.

Kata: igazi kis pasi-cicista. :lol: Tudom, neked nem vicces annyira, bocsi! :oops: Poharat próbáltad? Enyémek úgy isznak újabban, hogy én előttük iszok, ők meg kunyerálnak és az én vagy apa poharából mindent megisznak. Ma pl. a paradicsomlevemet itták meg a saját poharamból.

Tigriske: megköszönném, ha írnál a hotelről! Igazából ár-szolgáltatás arány érdekelne, na meg, hogy gyerekekkel mennyire lehet ott kikapcsolódni. Köszi!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Köszi mindenkinek a köszöntést.

Kata!
Harapós kiskutyám nekem is van, kösd fel a gatyádat, rémes. De hogy vigasztalót is írjak: mióta befejezte Danim a fognövesztést, kevesebbszer harap.
Alvás: nem tudok mást mondani, mint marad a terrorista hozzáállás. Én most Rékával harcolok, lassan javul a helyzet.
vovanda
 
 


Timi: 2 hétig mondták h akcios pelus :wink: (de meg nem mondom mikor kezdödött az akcio :oops: ) jövö héten sztem még tuti kell legyen :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: köszi, akkor biztos átnézek Battára vagy Érdre.

Vanda: ti tavaly nem véletlenül Szentgotthárdon voltatok nyaralni? Lehet nagyon rosszul emlékszem, de valami rémlik. Ha igen, akkor belinkelnéd, hogy melyik hotelben voltatok és milyen szobában? Ha nem akkor bocsi! Annyira nem tudom, hogy két másfél évessel milyen szoba lenne a jó. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi!
Füzesgyarmaton voltunk.
Egyébként: fürdőkád legyen, és ne zuhanyzó, elférjen úgy két utazóágy, hogy még meg is lehessen mozdulni. Hűtő mindenképp legyen, mikró lehetőleg legyen.
Nekem legalábbis ezek a preferenciáim.
vovanda
 
 


Vanda: köszi! Sejtettem, hogy rosszul emlékszem, de egy próbát megért! :wink: Még egy kérdés, ami nem ide kapcsolódik. Te gyerkőceid milyen tejet isznak? Még nem akarok váltani, de ebben totál tudatlan vagyok, mi nem iszunk tejet, csak a kávéba egy cseppet, ahhoz meg a legolcsóbb fehér lötty is megteszi. Milyet szokás nekik adni? Van tehenészet itt a közelben, van boltja csapolós tejjel, terhesen meg voltam érte veszve, az egyetlen amit megiszok, de nem tudom nekik lehet e azt adni forralva majd. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi!
Én sima bolti dobozost adok, eleionte 2,8ast, mostanában ami éppen akciós, mert brutális mennyiség fogy. Házi tejre én magam rápillantani se bírok, elvileg forralva adhatod nekik, de lesz erre kapacitásod? Mármint időbenn forralni, hogy le is hűljön normlisan? Nekem erre már nem futná.
vovanda
 
 


Házi tej nekem se pálya. Akkor már inkább a tartós dobozos. Pl Pennyféle Sissy 2,8-as tejet szeretem. Ezt adom a lányoknak is, és ezt fogom a srácoknak bevezetni, de még várok vele nyárig.

De rossz hogy felénk nincs DM. Rossmannban most 6999Huf a nagy dobozos Pampers. Nem túl jó ár, de a bébisztáros programban gyűjtöm a pontokat, és majd lesz belőle ajándék erre arra a gyerkőcöknek!

Szép estét!

Kata
labkat
 
 


Vanda, ne haragudj, hogy megcsúsztam; sok boldogságot kívánok és egy tuti jó évet!

Timi, én is úgy hallottam, hogy a tehéntejet nem igazán ajánlják, de a sima bolti tejet már mi is adjuk nekik olyan módon, hogy az este megmaradt tápszert reggel már nem újabb tápival egészítjük ki, hanem tejjel meg egy kis kakaóval. Nagyon szeretik (aztán már olyat is hallottam, hogy a tápszert meg a tejet nem szabad keverni, de az okát nem igazán tudom/értem :shock: )

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi!
8 napon belül vagy... :D
vovanda
 
 


Köszi a tejes véleményeket! Én biztos akkor rosszul gondoltam----csak én tudom (tejüzemi ismerőstől), hogy a bolti tejnek semmi köze a tejhez, ezért is vagyok annyira bizonytalan hogy akkor majd milyet is adjak. Meg a bolti tejtől én nagyon rosszul tudok lenni-ezért nem iszok. Tele van mindenféle adalékkal. Ezért gondoltam azt, hogy jobb lenne nekik majd az igazi. :? Hát a forralgatás tényleg macera lenne - lehet ez lesz a meggyőző érv! :lol:

Ma voltunk usziban, utóljára karácsony előtt voltunk, kíváncsi voltam, hogy Alexa hogyan viszonyul a nagy vízhez, mert a kád az most is necces, ha a Hanga hozzáér. Hát a drágámat ki sem lehetett szedi, még a víz alatt is vigyorgott. Ezek szerint nem a vízzel van a baj, hanem a tesóval, vagy kicsi a víz neki. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok,

hát jó régen nem voltam :oops:
Általában olvasgatni sincs időm titeket, ha leülök, hogy na most akkor olvasok és írok is, tuti valaki közbeszól ...

Mindenkinek utólagos BUÉK! és persze a sok szülinaposnak is minden jót!!!

Reagálni nem tudok, pedig visszaolvastam most 2 oldalt, de még egyszer nekifutok majd...

Mi jól vagyunk, a lányok egyre rosszabbak, illetve Jázmin egy kis Ördögfióka, komolyan olyanok, mintha nem is testvérek lennének.
Flóra türelmes, szófogadó, egy kis bújós cica. Jázmin viszont rettentően akaratos, mind velünl, mind Flórával, mindent elvesz tőle, harap, üt, ordít, amíg el nem éri amit akar.
Igazából nem is tudom, hogy hogyan kezeljem: először mindig megvédtem Flórát, de ez sem jó, most próbálom Flórát "buzdítani, hogy védje meg magát, de mégse mondhatom, hogy ne hagyd magad és üss vissza :?

Egyébként jázmin jól van, húgyúti fertőzésből szerencsésen kikeveredtünk, meg volt minden vizsgálat és minden ok, már nem szed AB-t sem, azóta már egész jól nekiállt enni.
Bár egyikőjük sem hízott már vagy 2-3 hónapja - ez gond?, de esznek jól, csak egész nap rohannak - szó szerint.
A hátán lévő kis csomó miatt végülis nem műtettük még meg - erről írtam egyáltalán? :oops: :roll: -, de tavasszal újra átgondoljuk.

Még nem igazán beszélnek, még szavakat sem, csak a nem szót használják, de azt állandóan. bár én sem szólaltam meg 2,5 éves koromig-- remélem nem rám ütnek.

Megpróbálok többet jönni és olvasgatni titeket!!!

Ja, a fényképeket láttam, nézegettem: egyik gyerkőc szebb, mint a másik és mindig ledöbbenek, hogy milyen nagyok már a babák...

t-pk
 
 


Timi!

Danubius hotel: Főleg németek és osztrákok voltak. A medencében általában 2-3 ember. Van egy nagyon meleg vizes, egy normál (ebben van a fúvókás/maszis rész) és van egy kinti. Amikor mi voltunk akkor teljesen megfelelt egy 4*-os szállodának. Gyerekkel nem igazán találkoztunk és most rájöttem, hogy miért. Rákerestem és a Danubiusnak ez a szállodája nem családbarát. A kaja egyébként szuper. Én ha kettesben mennétek jó szívvel ajánlanám, de gyerekekkel nem biztos, hogy jó, mivel a nagyon meleg vizesbe úgysem mehetnek bele,+ha meg át akartok menni a fürdőbe napközben, akkor talán olcsóbb szállás választani érdemesebb lenne.

Tej: nekem a védőnő most szólt, hogy lassan adhatnám nekik, úgy hogy a tápszer mellé teszem (2/3 táp és 1/3 tej), vagy a 2,8-as tejet (2/3 tej és 1/3 víz arányban) csináljam meg a gyerekeknek pudingnak. Ez utóbbival az a helyzet, hogy enyémek nem esznek pudingot.
Előbb mi a tojást fogjuk kipróbálni, hogy lássam van e kiütés a 15 hós oltás előtt.

Kép
tigriske1978
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?