Pediiii, puszikallak!! DE jo, mar vartalak, hiany be volt irva!:):)
Orulok, hogy jot setaltal! Akkor most mar aktiv pihi kipipalva, johet a passziv. Furcsi es diko!-agyiko, alvas! Apaval kis lazazas elotte, agykikapcsolas. Holnap mit csinalsz? Reggel megint Te koszontesz Bennunket! Jo reggelt!-felkialltassal! Azert aludj jol, picur is alukaljon ma, es ne fajjon, szurjon sehol! Ezt kivanom!
Selyem, biztosan nagyon szep a lakasotok, tartom valoszinunek igy van. Mi is albiban vagyunk es csak a keco nem a mienk. Venni mi sem akarunk. Minek? Mire a hitelt kinyogom mar nem is elek. A gyereknek eppen jo lehet ha addig ossze nem dol a haz. Uj epitesunel van ra esely, mar 5-10 evesen rogyadozik nemelyik. A regi epitesu is mire 20-25 ev eltelik, hogy ne legyen rajta hitel, szinten rad dol, erted. Epitkezni nem tudunk, a telek ar is horror. Kp-m meg nincsen sajatra. Igy meg fizetem az albit, ha baj van meg fizeti a tulaj. Mondjuk innen barmikor kitehetnek, ebben meg ez a gaz.
Persze a terv az, hogy meg itt elunk gyujtogetunk es valahol jo volna egy kis "paraszt haziko", felujitani es eleldegelni benne. A jovo megoldja, kiforog itt minden mindent. Az elet nagy rendezo.
Na, latod, Pedi is megdicsert, irta igazam van! Na, mondtam en, hogy nem ciki!
Total bezsongattal ezzel az arcpirral Te csaj!
Apa nagyon ugyes. Mondjuk en nem sokat ertek a web designhez de ha magan uton tanulta sikeresre magat...emelem nem letezo kalapom! Gratula!
A vizsgat ismerem. Keri fosulin vegeztem. Menj be, meg fogod tudni irni! Persze csak ha nem fajsz. Nagyon verzel? Huuuu, nincs erre valami gyogyir?? Jo volna, ha nem nagyon gorcsolnel csak sajna en nem tudok semmit ami jo ilyenkor erre.