Jo reggelt Boszorkak!
-ezt csak ugy, most ez jutott eszembe.
Meg nem olvastam vissza csak felig.
CsillagomGalambom most neztem meg Gergoci kepeit, hat, mit mondjak....azok a cseresznye szajak! Mindjart bekapom!-mar bocsi!:) Es elsore mit latok?! -en Tiszta anyja ez a gyerek! Legalabbis szerintem Rad hasonlit most meg. Sokat nott! Nagyon ugyesek vagytok, szepen fejlodik, mar latszik kis ertelem a szemeben nem olyan uvegesen nez, mint az elejen a babak.
Na, de ugye tudod mit akarok irni. Nehez megfogalmazni de bizom benne nem erted felre az uveges szemeket. Es koszonom szepen, nagyon szep reggelt okoztal ezzel nekem. Tudom nem ma toltotted fel de dolgoztam es nem olvastam vissza mert elfoglalt voltam viszont igy ma reggel maris napsutessel indul a napom! Egy ilyen klassz kiskrapek lattan maris kocsanyon logtak szemeim. (7vegen meg az Olimpikon pasikat sasoltam, az evezosok eddzettek, mit mondjak...ahhhhh, csorgott a nyalam egyik-masik lattan, csak apa meg ne tudja
Katiiii!!! Laptop??? Ha apa ert hozza vagy Te cseppet akkor van benne olyan, hogy esemeny naplo ott kiirja a hibakat. Ha csak kodot latsz akkor fol kell menni a Microsoft oldalara es ott le van irva, hogy melyik kod milyen hibat takar. Na, apa mar megszerelne Neked, kar, hogy nem vagyunk szomszedok. Nekem is multkor ugyan ezt csinalta a gepem es itt az esemeny naplobol hozta helyre de csak 5-10 perc volt az egesz. Esetleg ha ismersz valakit aki nem teszi meg jobban tonkre a geped akkor erdemes megmutatni Neki. Bnom is oda adta egy sracnak, jol elcseszte a gepet aztan uram szenvedett vele 2-3 napig de helyre hozta vegul.
Mia, tenyleg szep kis pofija van a lanykatoknak!:):) Kati fogalmazta meg aranyosan de mar nem emlekszem mit irt (reggel van kavem sem ittam meg) de ugy igaz az, ahogyan Katisunk irta!:):)
Nikam Dragam, volt itt szo az anyatanyas zart topicrol csak Te nem jarkalsz ide surun. Akarcsak en tettem ezt mostansag es lemaradtal. En egyelore vagyok itt is, ott is, aztan ugyis lekopik a masik ha elkezdek dolgozni mert idom nem lesz ide sem, nem meg oda is. Lehet nem is fogok jonni hetekig de majd meglatjuk.
Torna? Sztem Te ha akarsz tornazz nyugodtan minden nap mert Nalad egyelore a zsiregetes a cel, es ha igy tornazol, siman lehet minden nap, aztan ha az alak is fontos lesz akkor mar ket naponta mert az izmoknak regeneralodni kell. Nekem legalabbis igy magyarazta anno amikor 8 kilot dobtam le egy spinning es aerobik edzo aki egyben egeszseg or is es allitom sokkal jobb, mint a Reka csak ugye nem mindenki kerul be a media forgatagaba. Ez a lany volt mar ugyan a TVben de csak a reggeli musorokba hivjak, hivtak neha. Na, mindegy O ezt Nekem igy magyarazta anno. Amig zsirt egetsz addig tornazz, en neha napi 2x is nyomtam. Csak arra vigyazz ne legyen nagyon magas a pulzususod mert akkor az mar nem igazan zsir egetes es most nalad ez a cel. 30 perc utan kezd a szervezet zsirt egetni amikor izzadsz na az a jo, tartsd magad azon a pulzusszamon kb. Csak szepen lasssan, ne kemenyen eddz, igy egeted a legtobb zsirt, higgy nekem en ezt mar tobbszor is csinaltam es nem csak en, nagyon sokan akikkel egyutt eddzettem anno es ez mukodik, ez nem szervezet fuggo, hogy kinel, mi jon be. Ez mindenkinel bejon. Erre nyakam teszem. Ne legyen tul szapora a pulzus. A kozepesnel kicsit tartsd lentebb. Ugyis erzed amikor mozogsz. Uuuuu,de hosszu lett, bocsi. Es persze dieta!!!! Ez extra fontos.