Új privát üzeneted érkezett!

Ripley...jobbulást a fiúknak!
Itthon hátha gyorsabban gyógyultok majd.

Timi
Kép
vt72

Ripley jobbulást nektek!
Egyre több helyről hallom ezt a magas lázas megbetegedést sajnos.

Ez nagyon jó, hogy eddig tudtál szoptatni. :-)

Kép
judit70

Timi, ti még szopiztok ugye?

Kép
judit70

Sziasztok,

Lányok!! Este fél 8-tól, reggel fél 5-ig aludt Petrus!!!! Annyi tejem lett reggelre,hogy alig bírtam el a cickóimat :-) :oops:
Remélem így is marad!! Elkezdtem a homeos bogyókat is szedni!
Szerintem ma levegőzünk az ablaknál, nagyon szép idő van!

Ripley: jobbulást nektek! Ügyi vagy,hogy ilyen sokáig tudtál szoptatni!!

Puszi

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Kriszta...elképesztő, hogy mennyit alszik a kisasszony :)
Nyugodtan küld a képeket, bármikor, bármennyit :D

Judit...igen, Zsolti még szopizik. Van, mikor többször, van mikor kevesebbszer. De az alváshoz még mindig kell...úgyhogy az átaludt éjszaka nálunk még nagyon messzi kilátás csak :D

Mi ma szánkóztunk anyuéknál...a lakótelepen megmaradt a hó. Zsolti nagyon élvezte :)

Kép

Kép

Timi
Kép
vt72

SZIASZTOK!!!
SZILVESZTERI HANGULAT!! ÉS ÚJÉV KÖSZÖNTŐ!! Kép

Jucus :-)

Kép

Kép
jucuss3

Köszönöm!

Győző még bágyadt, de már gyógyulnak mind a ketten.
Azért mindenütt jó, de legjobb otthon :) .

Timi, látszik Zsoltin, hogy élvezi a szánkózást.

Kriszta, jó nagy alvás egy ilyen csöppségtől! Nappali alvással javult a helyzet?

Jucus, nagyon aranyos Iza! Koccintás is volt?

Kép

Kép
ripley

Sziasztok!

Ripley...Jobbulást Nektek!
Nagyon magas volt a láza Győzőnek,ilyenkor hűtőfürdőzöd? :cry: Szegénykém :(
Koccintás is volt :wink: ,a képen Apával .
Hihetetlen hogy bírják a strapát a gyerekek.Az ÚJ Évben tűzijáték is volt .(a Kabátos képek már akkor készültek)
3-kor Izának még semmi baja nem volt,igaz d.u.6-kor ébredt a du-i alvásból. :)

Kriszta...Örülök hogy van tejcsi!!
A nagy ünnepi készülődés rád is hatással volt. :wink:
Nagyon nagyon jól alszik Petra ,szerencsés vagy!! :wink:

Timi... Édi Zsolti!! élvezi szánkózást :) az jóóó !!

Judit70....Lillácska ? hogy bírta a szilvesztert? nem volt túl hangos?

Szecs?? Babaim? ha olvastok gyertek néha :wink:

Kép

Kép
jucuss3

Sziasztok!

Ma voltunk a 4 hónapos csípőszűrésen, minden oké, majd akkor kell legközelebb mennünk, amikor már stabilan megy a kisasszony, azt mondta Pék doki bácsi. Ez nagyon jó fej doki a MÁV Rendelőben.
Utána meglátogattuk a munkahelyemet, ott agyon gyömöszölték, most pedig szó szerint beájult a kajcsi után Lilla.

Kriszta, jajjjjj, de jó, hogy Petra ilyen ügyes. Lilla nekem is elég hamar elkezdte átaludni az éjszakákat, de azért nem ilyen korán, kb. 1 1/2 - 2 hónaposan.
Akkor ezek szerint nem lett hasfájós Petra szerencsére? Az elején írtad, hogy úgy néz ki.
Nálatok hogy bírták a fiúk a szilvesztert? Meddig voltak fent?

Timi! Zsolti nagyon édi, látszik, hogy tetszik neki nagyon a szánkózás, idén már mi is szánkózunk majd :-) (jahhh előbb még venni kell majd szánkót :-))))
Zsolti szalad már?

Jucuss, úgy látom Iza nagyon élvezte a szilvesztert és jól bírta az éjszakázást!
Lilla 1/2 9-kor elaludt és reggel 1/4 8-kor ébredt. Közben szegény felriadt a petárdákra (valamelyik bunkó az autóból pont az ablakunk alatt dobta ki az útra), de megnyugtattuk és visszaaludt. Már délután amikor aludt egyet akkor volt tűzijátékozás, na arra is felriadt.
Az éjféli tűzijátékokra nem ébredt, csak az előtte levő petárdákra.

Ripley jobbulást továbbra is!
Sajnos járvány van, úgy hallottam.

Igen, Szecs és Babaim nagyon eltűntek!

Judyt, ti hogy vagytok? Vivi meggyógyult?

Kép
judit70

Sziasztok!

Kia,
Milyen szinü lesz a fürdő? A kéket egyébként már én is megbántam ezerszer. De most még néhány évig marad. Az elkövetkezőkben úgysem nagyon fogom látni a színét az álmosságtól :)

Judit,
én sem nagyon néztem Anna mennyit eszik a bébiételből, de amikor kezdtem leszoktatni a szopizásról és elkezdte enni a püréket akkor általában a felénél megelégedett és utána jött még a szopizás. Úgyhogy nagyjából úgy volt mint Lillánál.

Ripley,
jobbulást nektek. Mi megúsztuk. Anna kapott egy jó kis szemfertőzést anyáméknál. Ami amint hazaértünk el is múlt. Talány, hogy mi a szösz lehetett. Valami nem stimmel azzal a házzal ahol anyuék laknak.

Kriszta,
légyszi küldj receptet, hogy hogyan lehet a pici babákat rávenni, hogy végig aludják az éjszakát. Hamarosan igen nagy szükségem lesz rá :)

Ma már dolgozom. Még négy hét és kezdődik az otthonlevés és Annának az új oviba szoktatás. Ma ő is nehezebben kelt így két hét szünet után.

Azon erőzünk, hogy Jucussal összejöjjön a GI-s találka :)

KépKép
sunflow

Hajrá Sun-Jucus :-)

Kép
judit70

Sun...Kriszta receptjére én is vevő lennék :)

Találkozósoknak drukkolok, hogy sikerüljön :)

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Vivi meggyógyult, bár most meg köhög, arra adok neki köptetőt, és bölcsibe is járhat. Tegnap kezdődött a bölcsi, és az egész ház sírt, az összes gyerek. Vivit megint úgy kellett kiszakítani a kezemből.

Most csak Judithoz szólnék :D , elég szarul vagyok, megyek és lefekszem, ugyanis ha minden igaz, Kia után én leszek a következő a sorban :D Lett 2 pozitív tesztem, de még nem akarom elkiabálni, mert szokott fájni a hasam. Hétfőn megyek dokihoz, nem GI-hoz, hanem ide az SZTK-ba, és akkor már többet tudok mondani.

Ja, azért Judithoz szólok, mert sokat gondoltam rád decemberben, mert én is Karácsonyra vártam, hogy megjöjjön, de nem jött.
Majd még jövök, de muszáj aludnom kicsit.

KépKép
b_judyt

Sziasztok Lányok

nem volt netem :-(

sajnos elkiabáltam a dolgot...két napja alig alszunk!!! :-(
Bízom benne,hogy ez visszafordul és ismét aludni fog az én Hercegnőm!!
Csütörtökre melegfrontot mondanak, remélem azért aludni fogunk valamennyit éjszaka, mert tárgyalásra kell mennem!! Szorítsatok!!

Szilveszterkor nálunk nem volt buli, Lukács beteg volt, mi is aludtunk. 10-kor fektettem le Petrust, a barátaim (akik jó hangulatban szilvesztereztek) felhívtak éjfélkor, majd Petra 2-kor kelt és fél 5-ig nem aludt :-(((( áááááááá, jó kis szilveszter volt :-)

Puszi Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Mi állandóan be vagyunk havazódva..ha olcvasok is, írni már nincs időm.

Még 3 napig van a fagyóban tej (napi 1* kap, mióta nem szoptathatok). Még nem apadt el a tej, pedig a 3. doboz Bromo is elfogy..parázok..Cici néha fáj a műtött részen..a témából olyan szinten elegem van, hogy ha a szoptatással kapcsolatban pl. olvasok egy újságban földhöz vágom dühömben az újságot...
A hozzátáplálás szuperügyesen megy. Szereti a gyümiket. A főzelékeknél a krumplit nem akarja megenni. Ha benne van vmiben, kiköpi. AZ lenen az alapja pedig a főziknek. A védőnő szerint 2/3 krumpli 1/3 zölds.kellene bele. Nm eszi meg. Ha kiszúrja akrumplit, kiköpi. Pedig full pürés...Mindegy, h. bibiétel v. házi. Tegnap a céklát úgy ette meg, hogy 160 cékla, 40 krumpli. Hatalmas adagokat kajál!!! Eszik már almát, sütőtököt(nagy favorit), banánt (1*/ kapott, mert bmilyen tápszett adok, full kökeményet kakil így is, ezen dolgozunk, de nem tudom már, mit tegyek), őszibarack, most kóstolja a sárgabarackot, szilva, sárgarépa, cékla. Nem tudom, még mit lehet. A bébiételek csalókák, nem minden mehet, ami 4 hós! A meggyet hogy kell elkészíteni??

Érdekes szokásai vannak:
-a lábát együtt femeli és zuhan, csattan az ágy, ahogy lebobja...így altatja magát!!!!! Shocked
-a másik, hogy amit talál, a fejére tezsi (pelenka, textilpelus, rongyifigyura, ruha, játék), szemeit kimereszti, karjait, lábait széttárva magasa emeli és "remegteti" és hangosan szuszog. Messziről a frászt hozza rád, mert azt hiszed, fuldoklik.

Lattatok már ilyeneket? Shocked Van valakinek erről bmi véleménye?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Judy,
nagyon óvatosan és halkan drukkolok a pozitív teszthez :)

Kriszta,
neked meg az alváshoz. Bár én még baba nélkül sem alszom éjjel... Teljesen átérzem a problémát.

Babaim,
a fejretevős nálunk is ment Annánál. A lábdobálás vicces lehet, különösen, hogy írod hogy ezzel altatja magát :) A krumplit meg nem csoda, hogy nem akarja enni. Azt Anna is utálta (és a mai napig nem eszi meg csak sült formában). Én próbálkoztam a természetes dolgokkal, de Anna mindent kitolt a szájából ami nem üvegből jött. Aztán feladtam. Almával próbáltad helyettesíteni a krumplit? Valamennyire az is sürít. Csak tipp.

KépKép
sunflow

Judyt!!! :o :o :P :P

Kriszta, nálatok is jó szilveszter volt...
Nagy alvásokat kívánok!

Babai, örülök, hogy hallunk felőled :) . Szopizós téma agyon van nyomatva a médiában, ne törödj vele.
Krumpli ügyben próbáld ki a héjjában sült változatot, hátha úgy jobban tetszik Fanninak(tényleg finomabb), és az édesburgonyát. Az tuti be fog jönni! Elég drága, de időnként én is szoktam adni Zalánnak kisebb korában is.
A kemény kakin lágyítani fog szerintem a barack, szilva és sok "iszi". A lábcsapkodás nálunk is ment.

Sun, majdnem végig dolgozol pocakosan :o , jól bírod!

Kép

Kép
ripley

Jucus, Győző magas láza ülőfürdővel lett csillapítva. De nagyon meg kellett vele küzdeni, mert nem akart beleülni, sem borogatást :x .

Kép

Kép
ripley

Sziasztok!

Judyt...........:-) Nem mondok még semmit, de úgy néz, ki, hogy neked rá 1 évre sikerült eredményesen ünnepelni a Judit napot? :wink:
Pihenj sokat, jajj de izgi! Igen, akkor nekem is karácsonykor kellett volna megjönnie, de szerencsére nem jött és így január első munkanapján csináltam a tesztet.
A hasfájás eleinte nálam is megvolt, be is voltam tojva, hogy nehogy a 6 évvel azelőtti méhenkívülim ismétlődjön, mert teljesen olyan tünetek voltak, addig idegeskedtem, amíg a doki nem mondta, hogy jó helyen van a baba.
Nekem a MagneB6 segített a pocifájásokban.

Kriszta, reméljük vissza fog állni a jó alvás, csak szegénykémnek még igazodnia kell a kinti világhoz. (fény, hangok, stb.)

Babaim, jó étvágya van Fannikának :-)

Kép
judit70

Sziasztok!

JUDY:::NAGY GRATULA !! :wink: :P csak halkan :) Én sem G.I dokihoz voltam először,mert éppen nyaraltunk a szüleimnél :)
Nagyon jó érzés így várni az Új Évet!!
Főleg hogy már 2 teszted is ++ .
Én még nem tudtam hogy terhes vagyok, nálunk Iza tuti Karácsonyi Baba :D az Angyalkák küldték..
Ti is szenvedtek a bölcsivel? Nekünk ma az ovi nagyon nehezen indult ,mert egész Dec.-ben itthon volt.
Ilyen még nem volt ,nem akart menni :cry:

Babaim.. Ügyes a kicsi Hercegnőd ,ha már így szereti a pépeket,főzelékeket.
A szopi ügyed ,és a cici problémád elég hosszadalmas :cry: :(
Sajnos én is totál kikészítettem magam !!! Csak szoptatás ,és anyatej,minden honnan ez folyt.
Az a probléma azt el felejtik hozzátenni ,hogy mindenkinél más az alkati adottság. :roll:

Kriszta..Ügyes Petra.. napfogyatkozás volt ,biztos az zavarta meg :lol:

Kia..Hogy vagy?? Mikor mész legközelebb dokihoz?

Megvannak a labor eredményeim..minden ok. A Éhgy.vc.4.1 A terhelésre pedig 4.7
Holnap látogatás G.I-nél.. :) Remélem nem kapok ki ,hogy nem voltam eddig :oops: :roll:

Kép

Kép
jucuss3

Judyt, halk grt. :D

Kia, hogy vagy?

Köszi a tippeket! "Iszi" kap, amennyit elfogad..., szilva, barac megy, de nem hat. Most kiköpdöste a cékla+krumplit, a barackot ette, megette az üvegben ami tegn.maradt, amjd kimentem, csináltam csak céklát, azt ette..csak a krumplival van baja. Szecs, pontsoan hogy készítsem a sült krumplit- Úgy értem, h. megsül és akkor hogyan...mit tegyek hozzá, hogy pürésítsem, stb..Meggyet hogy kell adni??

babaimádó
Kép
babaimado

Juccus, na ez a bajom..oké, hogy rengeteg tejem volt, stb...de mindenhonnét az folyik, hogy milyen csodás dolog ois a szoptatás..ja..nekem a kudarc és a fájdalom jut róla eszembe.. :cry:

Judit70: pelusoztunk és nem tudom a számod, így nem tudlak visszahívni:(

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Köszönöm a halk gratulációkat, anyu már a neveken gondolkozik :lol: :lol: :lol:

Babaim., majd kis idő múlva rá fogsz jönni, hogy nem kell törődni senkivel, attól te jó anya vagy, hogy fizikailag nem tudtál sokáig szoptatni! Vivit én már túl sokáig szoptattam szerintem, többé eddig nem húznám el a dolgot.
Vivi még mindig cicifüggő, megnyugtatja, ha csak megfoghatja. És tudod mit csinál, amikor nem engedem neki? Megfogja a sajátját :lol: :lol: :lol: Szerinted? :wink:
A meggyet én megfőztem és pépesítettem. Mirelit meggyet vettem, nem befőttet, ugyebár az tele cukorral. DE valami édessel, mert a meggy savanyú, nem szokták szeretni. Amúgy a krumplival nem vesztesz sokat, ha Fannika nem eszi, főzzél neki rizst, abban sokkal több a tápanyag.

Jucus, mi nagyon szenvedünk a bölcsivel, ma is sírva toltam be, szerintem később ki fogom venni. Annak semmi értelme, ha én itthon vagyok, ő pedig sír a bölcsiben. Bár a család szerint kell a gyereknek a gyerektársaság, úgyhogy nem tudom mi lenne a helyes.

Judit, már Karácsony után csináltam egy tesztet, mert az ünnepek alatt sejtettem valamit, mivel csak zabáltam :D
Kicsit korán jöttek a tünetek, de ő tudja :)

Ripley, hogy tudtad Győzőt rávenni a hűtőfürdőre? Mikor Vivinek volt magas a láza, akkor kénytelen voltam vele együtt beülni a kádba. Igaz, hogy így is sírt, de legalább tudtam fogni.

Sun, Anna a krumplipürét sem eszi? Nálunk az nagy szám, Vivi rengeteget meg tud enni belőle :D

No megyek hajat mosni...

KépKép
b_judyt

Judy...
Nem tudhatod még a terhességed lefolyását ,várj 1kicsit a helyet viszont tartsátok fent! Az ovi helyzet katasztrófális :?
Én is itthon vagyok,de Iza már nagyon unatkozott itthon,és valóban kell a társaság ,a játszón megszokott kis csapat már kevés volt. Próba szerencse alapon belevágtunk az oviba,több-kevesebb sikerrel,mert Dec-ben végig beteg volt.Nem is tudom mit csináltam volna ,ha dolgozom..

Babaim...Ne foglalkozz semmivel,és senkivel :wink: SAJNOS Neked valóban a szenvedés,és a fájdalom része jutott :cry: :shock:

Kép

Kép
jucuss3

Judy,
ritkán de megeszi a pürét. Viszont a krumplit én sem szeretem. Hamarabb főzök rizst. De hát egy 6 éves gyereknél már igazából mindegy hogy eszi-e a krumplit vagy sem.
A bölcsivel kapcsolatban szerintem is várd ki milyen lesz a terhesség és utána hogyan bírsz a picivel. Lehet, hogy felüdülés lesz ha reggel beadhatod a nagyot és kicsit pihenhetsz. Az hogy ilyen hosszú távollét után sír az teljesen normális.

Babaim,
nekem amikor Annát elkezdtem 6 hónaposan leszoktatni azt mondta a védőnő, hogy vannak anyukák akik 2-3 évig is szoptatnak.... no köszi szépen. Én egy olyan helyen dolgozom ahol nagyon sok a külföldi és külföldön is vannak irodáink. Ott a mamik kb 6 hétig maradhatnak otthon szülés után (pl az USAban is, ahol a szoptatásnak kultusza van, papiron). Lehetőségük sincs tovább szoptatni a babát. Az hogy ki mit mond asszem mellékes még akkor is ha nem kerül olyan helyzetbe mint te. Szerencsére elég nagyok vagyunk hogy el tudjuk dönteni mi az ami nekünk és a babának a legjobb, legkényelmesebb. És ha mégsem, mint ahogy neked is alkalmazkodnod kellett, akkor alkalmazkodunk... úgyhogy Hajrá Szabó néni :)

Ripley,
Január 28-án leszek utoljára, de akkor már csak lassan kényelmesen araszolgatok. Már most sem megy a pontos beérkezés az irodába reggel. De nem nagyon érdekel.... amit kell elvégzem a többi meg elvégzi önmagát.
Szegény Győző! Néha nekem is kellett Anna mellett ülnöm a hideg vízben. De hát ha már a bogyók sem viszik le a lázat nem marad más....

KépKép
sunflow

Sziasztok!

beqqcs

Jól vagyunk..

Alakulunk...
A kád, a lefolyók a helyükön, a szobák lassan kifestve..
Jövőhéten jön a burkoló... és megyek UH -ra is.

Majd még jövök... /csak ritkán jutok netközelbe/

Kép
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia, jók a képek!

Jucus, szép a vc eredményed ++!
A bölcsi vonatkozásában nekem jó tapasztalataim vannak. Győző 2,5 éves korától ment, szeretett járni, 1x sem volt gond. Bár elég "ridegtartásban" voltak szegény gyerkőcök.

Babai, meggyet még nem próbáltuk. Héjában sült krumpli finom például párolt répával, sült almával.

Judyt: Vivi a saját cicijét fogja, nagyon jópofa :lol:
Győző ülőfürdőjénél Anyukám és Apukám "küzdött", mert mi barátokkal szilvesztereztünk éppen :oops: . Pár perc alatt hazaértünk, de addigra lement a láza.

Sun, nálunk tényleg nagyon szociális a hozzáállás a babákkal otthonlevés ügyében a többi országhoz képest.
Zalán lehet, hogy szívesen logott volna cicin akár 3 éves koráig is, de én több ok miatt sem akartam már ezt tovább húzni. Mostanában nagyon nyűgős, az éjszakák is sírósak, valószínűleg emiatt :roll: .

Kép

Kép
ripley

Sziasztok!

Jújjjj, de sokat írtatok tegnap, alig bírom visszaolvasni.

Mi ma délután megyünk a 4 hónapos vizsgálatra, mázsálásra + szurira, karácsony előtti csütörtökön kellett volna, de megbeszéltük a dokival, hogy ne rontsuk el a karácsonyt.
2-3 hete mi is pürézünk már. :-)

Sun... remélem Lilla nem fogja azt csinálni, mint Annád.
Képzeld, eddig olyan édesen ette a püréket, 2 napja pedig amikor adom neki kitolja a szájából, vagy elkezd sírni. Utána a tápszert meg tömi magába.
Megpróbáltam, hogy először egy pici tápszer, utána a püré, de nem kellett, ráadásul a sütőtököt lökdöste, amit nagyon evett eddig.
Biztos, hogy január végéig dolgozni akarsz? Majdnem onnan mész szülni :-)

Sun-Jucus lesz ma G.I találkozó?

Jucus, nagyon klasszak az eredményeid. Te mikorra vagy kiírva?

Judyt (drukkkkk) , utólag visszagondolva a párom is mondta, hogy gyanús volt, hogy akkor a 2 ünnep között ledőltem délután pihenni, én aki sosem szoktam. Szilveszterkor pedig már rendesen émelygésem volt. Onnantól kezdve egy jó ideig még meglátogatott VUK reggelente. Volt olyan, hogy munkába menet jött rám a h....s.

Kia, szépen alakultok! Nagyon jó lesz, majd végre beköltözni :-)

Babaim...... én azt mondom, hogy nagyszerű dolog, hogy eddig tudtál Fannikának tejcsit adni.
Sajnos nekem karácsony előtt az a pár csepp is elfogyott és meg is jött.

Ripley, Győző, hogy van? Mi volt ez a magas láz?

Timi, hol csavarogsz?

Kép
judit70

Sun.... amikor Anna nem fogadta el a püréket, mit csináltál, mit adtál neki?
Kíváncsi leszek, hogy ma fog-e enni belőle, vagy csak ami az üvegből folyik, eddig meg nem tudtam olyan gyorsan adni, ahogy ette. Annyira tátogott az édesem. Hááááát, nem értem.

Kép
judit70

Vagyogatok...olvasgatok.
Apa szabin van...így "csökkentett" üzemmódban leledzem a gép előtt.
Ma nagyinap...de ha jövök tudok és írok :)

Timi
Kép
vt72

Szecsék már biztos az új lakást szépítgetik...

Győző már meggyógyult, Zalán még kicsit köhög.

Timi, képzeld, Zalánnal már több, mint 3 hete nem voltunk sétálni :( .

Kép

Kép
ripley

Sziasztok!

Sokat gondoltam Rátok, néha olvasni is "beszaladtam" és jó volt olvasni, hogy érdeklődtök felőlünk! Írni sajnos nem volt időm, nincs is még net, csak ha a férjemtől elcsaklizom a munkahelyi mobilinternetet :oops:
Még rengeteg a teendő, de szépen-lassan alakulunk... A hétvégéken van esélyem tenni-venni, mert nappal nem alszik túl sokat Blanka... A beköltözés hetén pedig üvöltve ébredt minden félórában, apájával tiszta zombik voltunk :roll: De ahogy egyre több ismerős tárgy-bútor került elő, nagyon megnyugodott szegénykém.
Megkaptuk az utolsó oltást és 2-3 hét múlva megkezdjük a hozzátáplálást is. Izgulok :D
Megyek, mert villanyszerelőt várunk - még nincs konyhám, be kell kötni a berendezéseket.
Mindenkit puszilunk, szuperek a képek!!!

Judyt, nagyon szorítok!!!

KépKép
Kép
szecs

Judyt…halkan nagyon gratula! Sikerült esetleg egy nagyobb lakást is közben találnotok? Ha jól rémlik, most albérletben laktok ugye?

Kriszta…remélem Petra rossz alvókája csak átmeneti. Hogy sikerült a tárgyalás?

Babaim…édes lehet Fanni, ahogy altatja magát.
Az őszibarack, szilva a legjobb székletlazító, meg a sütőtök…nálunk legalábbis ezek váltak be. Én nyersen adtam Zsoltinak a meggyet…nagyon szerette. Jó hogy eszembe jut, van a fagyasztóba…csinálok is majd jövő héten alma-meggy joghurtot neki.
Szopi ügyben nagyon ügyes voltál…hidd el Fanninak Te vagy a legjobb anyuka, akit kaphatott!

Jucuss…remélem hamar visszaáll Annánál a régi rend az ovinál és jó sokára lesz beteg.
Mi volt GI-nél? Sikerült a találkozó?

Sun…én a 36. hétig dolgoztam, bár munkának már nem nevezném az utolsó pár heti bejárást.

Kia…szépen alakul a lakás! Mindjárt letelik a netmentes időszak is.

Judit…hogy viselte Lilla az oltást?

Ripley…hiányoztok ám a sétáinkról…tessék gyorsan meggyógyulni!

Szecs…milyen az új védő- és doktor nénitek?
Mesélj majd az új környékről meg Blankáról is többet!
Remélem sikerült a villanyszerelés!

Nálunk minden rendben...rohangálok egész nap Zsolti után :)

Timi
Kép
vt72

Vt :oops: Mihez keverted a meggyet? Cukroztad is?

babaimádó
Kép
babaimado

Babaim...én nem cukroztam a meggyet. Almához, őszibarackhoz turmixoltam. Persze az édesebb gyümi volt a több...kb 2/3 édes, 1/3 savanykás.

Timi
Kép
vt72

Mi is túl vagyunk az utolsó oltáson (4 hó), olyan édes volt Lilla, amikor megszúrták semmi, engedte be az oltóanyagot a dr bácsi akkor elgörbült a szája, elkezdett picit pityeregni, de mondtam, hogy semmi baj és, hogy ügyes volt, rögtön abba is hagyta. Amíg öltöztettem beszélgetett, még mosolygott is. A védőnő és a doki is meglepődött, hogy milyen ügyes, illetve, hogy mennyire nyugodt baba, sokat kellett várnunk és csöndben (gagyarászva) tűrte. Emlegették is a közel 3 hónapos kemény hasfájós időszakát.

Súlya: 7050 gramm, 64 cm. :-)

Annyit mondott még a doki, hogy szépen fejlődő baba, kb másfél hónap múlva vigyük, csak úgy ránézne, ill. hogy oltás majd csak 15 hósan. (ezt nem bánom, bár mondták, hogy olyankor már keményen le kell őket fogni)
Hozzátáplálás megy 2 hete, remélhetőleg a széklete is rendeződik, már azért nem 4 naponta van, hanem 2-3 naponta. :-)

Timi, tegnap sütőtököztünk, ma reggel volt kaki :-)
Ezek szerint Zsolti, már komolyan közlekedik? Jó fogyókúra :-)

Szecs, örülök, hogy előkerültél, gondoltam, hogy még nincs bekötve a net.
Hozzátáplálás: menni fog! Legalább is Lilla úgy tátog, mint egy kis veréb.
Jajj, szegény Blanka, átérzem, hogy mi lehetett a költözés után. Mi havonta 1x megyünk 5 hetes kora óta anyósomhoz, úgy hogy szombaton megyünk, vasárnap jövünk és végig sírja a 2 napot. Itthon pedig hangja sincs. Egyszerűen ha nincsenek a megszokott dolgai, akkor panaszkodik, de ha vendégségbe megyünk pár órát, ott semmi gond.
December 4.-én voltunk, mondtam is a férjemnek, hogy egy ideig én nem mennék, kicsit ha idősödik Lilla, hátha utána könnyebb lesz.

Nálatok is volt ilyen, pici korukban a babóknak, ha több napra mentetek?

Csajok G.I-s találkozó összejött?

Kriszta hogy vagytok, tárgyalás rendben volt?

Judyt, hogy vagy?

Kép
judit70

Sziasztok!

Összejött a találka :) Jó volt így végre valakivel személyesen is megismerkedni. Jucussnak volt csúszás mi meg picit előbb odaértünk.
Anna nagyon kis virgonc volt és mindenkit bevont a játékába. 8-kor indultunk haza és a buszon már nyügös volt.
GI megnézte Dorkát és meglepődve mondta, hogy úszkál a vízben. Úgyhogy az "úristenmekkorapocak" a magzatvíz mennyisége miatt van. Kb 2,5 kg és 3100 max 3200-re mondja a születési súlyát. Megnézte a méhszájat, azt mondta hogy rendben van. De legyek szives többet pihenni főleg fekve. Egyébként a 3 hónappal ezelőtti testhelyzetet tartja. Fej lent de még nem ékelődött be. Két hét múlva kell mennem megint ctg-re és vérvételre, délután 1-re és négy hét múlva GI-hez megnézésre. Az is délután 1-re.
Reggel voltam védőnéninél, azt mondta azért szédülök és azért fáj a fejem mert nagyon alacsony a vérnyomásom..... Hozzá már nem kell mennem többet.

Judit,
Anna az üveges püréket elfogadta, de nálunk a Sinlac volt a nyerő, meg a tejpépek. Azokat szerette.

Timi,
én is úgy gondolom, hogy már nem nagyon fogom magam strapálni. Nem fogok igyekezni hogy 9-re beérjek és csak a legszükségesebbeket végzem el. Aztán két hét múlva már nem akarnék minden nap bejönni. Azokat a napokat kihagyom amikor Annának nincs semmi az oviban. Mint a szerda például. Nem is a fizikai fáradtság a legrosszabb hanem hogy agyilag lettem totál zokni. Nem tudok már koncentrálni.... :)

Ripley,
én azért egy kicsivel több materiális segítséget elfogadnék :)

KépKép
sunflow

Sziasztok!

Sun, jól bírod, meddig akarsz dolgozni?
A munkahelyed baba-barát? Visszavárnak? Igaz az még odébb van :D

Judit, ügyes volt a Kis Lilla, később tényleg nem egyszerű őket lefogni.
Mi sosem mentünk semerre, úgyhogy nem tudok nyilatkozni, de a babák ugyanúgy megérzik a környezetváltozást, úgyhogy lehet benne valami.

Timi, nem akarok elköltözni, igaz kicsi a lakás, de legalább a rezsi alacsony, főleg nyáron. És innen már csak a sajátba akarok költözni, persze az nem most lesz, de most be sem vállalnék egy hitelt. Ja, és várok, hogy végre megnyerjem a lottót. Most már én következem :lol:
Zsolti alszik még napi 2X? Vagy ő ilyet sosem csinált?

Szecs, jó, hogy jelentkeztél, férjednek üzenem, sűrűbben adja a mobilnetet :D

Ripley, mi az a ridegtartás?

Vivit ma nem vittem bölcsibe, mert még mindig csúnyán köhög, éjjel alig aludtunk, sokat sírt, fájt valamije. Remélem hétfőre meggyógyul, bár így is mehet bölcsibe, de nem akarom, hogy csúnyán nézzenek rám, minek viszem, ha úgy köhög, hogy majd megfullad.

KépKép
b_judyt

Judyt,
nálunk nem dobnak ki ha esetleg behozod a gyereket. Annának polifoam es takaro is volt hogy ha bent elaludt volna legyen hol :) Szoval igen, bababarát :) De nem mindegyik fonok annyira tolerans mint az enyem. Visszavárnak, csak ideiglenesen vettek fel helyettest. Úgyhogy nagy mázlim van.

Hogy bírják a babák ezt a meleget???? Én olyan vagyok mintha cecelégy csípett volna meg. Anna meg egész éjjel fent volt.... :shock: El tudom képzelni a picik mennyire szenvedhetnek tőle....

Ma becsomagoltam a bőröndöm. Egyik kolleganőm elutazás előtt azt mondta, hogy ha esetleg már nem lennék egyben mire hazajön (egy hét múlva) akkor sok sikert kíván. Úgyhogy szemmelvert :P

KépKép
sunflow

Sziasztok!

Csak beqqcs...

Kedden 11 órakor genetikai uh, délután magánrendelés.../nődoki/
A neme remélem kiderül :)

A szobák kifestve, a konyha-nappali készül...
A kőműves befejezte a munkáját, hétfőtől készül a csempe, padlólap...

Remélem mindenki jól van...

Levi jól van, a tesó is... én egy kicsit köhögök....
Majd jövök...

..és visszaolvasok...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Judyt...egyet alszik általában már csak Zsolti. Úgy kb. 11 hónapos kora óta állt rá erre. Akkor van kivétel, ha 7 előtt ébred...akkor kettőt alszik. Tegnap 3,5 órát aludt...és előtte egy órával indultunk sétálni. A végén már nem éreztem a talpam, de olyan szép idő volt, hogy nem volt szívem felhozni és felébreszteni :)

Judit...örülök, hogy bevált a sütőtök :)
Igen, Zsolti már teljes mértékben szinte két lábon jár...elég gyorsan :) Úgyhogy sokat mozgunk itthon is :)
Szuper, hogy mindenki túl van már a 4 hós oltáson...nekünk Ripleyvel közeledik a 15 hós :(

Szecs...örülök, hogy jól vagytok! Remélem hamar lesz net és akkor gyakrabban tudsz majd jönni :)

Sun...örülök, hogy sikerült a találkozótok Jucussal! Dorka pedig épp ideális méretű :) A pocak meg majd eltűnik :D
Zsolti tegnap 11kor aludt el...egész odáig pörgött, mint akit felhúztak. Nem tudtam mitől...de most már kezdem én is azt gondolni, hogy a melegtől. Remélem ma már hamarabb lesz alvás :)

Timi
Kép
vt72

Kia...várunk kedd délután a hírekkel!
Jobbulást Neked!

Timi
Kép
vt72

Sziasztok Lányok,

Sun: jó,ha össze van pakolva, de azért még ne siessetek!! Tudom,hogy ilyenkor még nagyon türelmetlen az ember, de azért jó,ha legalább a 38. hetet megvárjátok. A súlyról csak annyit, hogy én két babát szültem G.I.nél és sikerült mindkettőt alaposan elmérni (lefelé) Petrusra is azt mondta szülés előtt,hogy max 3300 gramm lesz és 3900-al született. Volt is csodálkozás a szülőszobán :-)
De pl. szecs-nél majdnem tökéletesen eltalálta :-)

Judit70: szépen fejlődik Lillácska, GRATULA, ÜGYES KISLÁNY!

Kia: feltétlen írj, ha megtudtátok a baba nemét!!!

és akkor rólunk: A tárgyalás rendben lezajlott, sajnos még nem zárták le a pert, márciusban lesz a következő tárgyalás. Szerintem csak az időt húzza a volt cégem....Patron (Bálint nevezi így Petrust, pontosabban Petron-Patronnak, vagy Babukának :-)) apával volt, reggel fejtem neki tejcsit. Szépen megitta, nem volt semmi gond.
Az éjszakák változóak, van hogy éjfélig nem alszik, de akkor 9 körül ébred. Tegnap 10-kor elaludt és fél 6kor kelt. Igaz, csak mellettem hajlandó elaludni és csak úgy tudom letenni.
Általában délelőtt alszik, de délután 2-3-tól ébren van.
Kétszer voltunk sétálni, ha tolom, akkor alszik :-)
Kár,hogy ilyen ronda idő van, a fiúk szerették volna tologatni a babakocsit, de ez most nem jött össze...:-(

Timi: most átküldök pár fotót, előre is köszi!!

üdv Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Sziasztok!

Kriszta küldött két fantasztikus képet a gyerekeiről...engedelmével én csatolom :)
Kép

Kép

Nekem ma van a második olyan napom, hogy egyedül vagyok itthon.
1/2 10kor elmentek a fiúk és még nem jöttek haza :) Voltak anyósnál, majd a dédihez mentek ebédre...és kb egy óra múlva érnek csak haza :)
Már a harmadik mosás megy, voltam boltban és mindjárt kész vagyok a felhalmozott csekkel elpakolásával :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vt72 2011.01.09 14:28-kor.

Timi
Kép
vt72

[quote="mkriszta75"]
írta:
mkriszta75Kétszer voltunk sétálni, ha tolom, akkor alszik :-)

Ez de ismerős...Zsolti még mostanában is nagyon szeret a babakocsiban aludni.
De a mai nap tényleg nem sétálásra való. Ilyenkor örülök, hogy kocsival mentek :)

Timi
Kép
vt72

Judit, szépen fejlődik Lillácska :). Mi is legalább havonta egy hétvégét töltünk nagyszülőknél (150 km autózás) Zalán pici korától. Az első néhány alkalommal nyűgősebb volt, de kb. 4 hónapos korától már jobban érezte magát idegenben.

Szecs, nehéz lehetett nektek a zombihét

Sunflow-Jucus, de jó nektek, hogy találkoztatok!
Sun, örülök, hogy minden rendben Dorkával.
Jól értem, Annának van fekhelye a munkahelyeden?! :o

Jucus, ti jól vagytok?

Kriszta, ez tök jó kép a három gyerkőcről :D !

Nálunk Zalán ismét kiegyensúlyozott, vidám; ám az éjszaka megint üvöltős volt :? . Talán a foga...
Most - a változatosság kedvéért - Győző nyűgősködik.

Kép

Kép
ripley

Kriszta,
Nagyon aranyosak a porontyok :) Kicsit remenykedem benne, hogy ezuttal kicsit inkabb tullott vagy pontosan eltalalta :) De nem sokara kiderult melyik. En is azt szeretnem hogy meg ket hetet maradjon. Utana meg mar mindegy.

Ripley,
jol ertetted, amig befert az asztalom alatt aludt mint egy kutyus. A kollegakat nem zavarta, a munkaban szinten nem zavart ugyhogy maradhatott. :)

KépKép
sunflow

:oops: :twisted: :twisted:
Jajjjjjjjjjjjjjjjjj de dühös vagyok !!!!!! annyit írtam és elszált az egész!! :twisted: :(

Kép

Kép
jucuss3

judit70. Már tudom,hogy miről beszéltél. Petrus tegnap nagyon sokat sírt, fájt a pocija. Nem tudom,hogy mit ehettem ami nem volt jó, de az enyém is fájt. délelőtt fél 12-kor ébredt és éjjel fél kettőig csak a cicin nyugodott meg. jól fel is áztak a melleim, de egyébkét pedig csak üvöltött.... majdnem én is sírtam, csak nem akartam,hogy érezze rajtam,hogy mennyire kivagyok. Próbáltam neki Mecsek teát is adni, de kiköpte!
Most még alszik, remélem ma már nem fog fájdogálni a pocija!!!

TImi: köszönöm!!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Sziasztok!!

Vagyok! A tali összejött,de ezt már tudjátok! :lol:

Sun..Nagyon ügyes volt Anna ,és feltalálta magát azonnal.Közvetlen Szépséges kislány.!!
A Pocid nem is olyan "mekkorapocak" szerintem. Sok a víz ,akkor nincs mit tenni.A munkához viszont ,valóban nagy már!
A súlya Dorkának nem is olyan kicsi,de ez az Uh-os bemérés nagyon csalóka.Izát 36.héten 3300gr-ra mérte,és mondta a doki hogy nagy baba lesz. 40.hétre született és 3100gr volt a súlya.
Erről ennyit.. :wink: :roll:

Judit..
Nagyon szépen haladtok a hozzátáplálással.Főleg hogy meg is eszi Lilla baba.Én csak 6hónaposan kezdtem el.
Megpróbálhatod még a pépeket is H.A ,a gyerekorvos felírja.Azt bármivel ízesítheted,és jól telíti a pociját.

Kriszta...Szépségesek a gyerekeid!! A fiúk milyen egyformák! :D
Nem csodálom hogy elvarázsolja Petra a családot .Igazi Tündérke! :wink:
Szomorú hogy fáj a pocija, átmeneti dolog lehet ,nem biztos hogy tartós marad.Édeskömény teát nem próbáltad? az is nagyon jó fájó pocira.
Szegény Juditnak elég volt a hasfájós időkből. :cry:

Kia...Nagyon nagyon jól haladtok a felújítással.
Teljesen képben vagyunk...hogy csatolod a képeket is .Köszi!! :wink:
A pocaklakó is növekszik ,várunk a hírekkel :P

Timi..Teljesen önállóan jár Zsolti? Akkor lassan babakocsi nélkül is sétálhattok.Nekem nagyon jó volt,mert onnantól kezdve járhattunk kényelmesen villamossal is.
Sajnos itt 62-es 69-esre felmászni babakocsival kész tragédia,nem beszélve arról úgy néztek rám mintha én lennék az egyedüli, aki babakocsival tömeg közlekedik :? :roll:

Judyt....
Jól vagytok? Vivinek fáj még a torka ,köhög?Voltatok Dr-nál?
Te eljutottál nőgyógyászhoz? vagy Vivi miatt még nem?

Ezt elküldöm míg el nem szállllllllllll :roll: :shock:

Kép

Kép
jucuss3

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?