Új privát üzeneted érkezett!

Alomodo: Én nem tudok neked ebben segíteni, de majd jönnek a többiek és talán Ők tudnak neked okosat mondani. Addig is szép napot neked..
Fea
fea
 
 


Almodo!

Üdv a topicban! Én úgy gondolom hogy a Kaáli egy szuper intézmény és telis teli vannak szakképzett orvosokkal. Kifejezetten Pco-ra szakosodott orvost szerintem senki nem tud neked ajánlani ebben a topicban de ha felhívod az intézményt biztos szívesen segítenek!
Mielőbbi babásodást:
Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Sziasztok Kép

Zsebi Kép
Itt vagyok, csak nekiálltam kiselőadást csinálni az egyetemre. Tegnap rossz dokumentum formában kezdtem, így nem mentette el úgy, ahogy szerettem volna, ezért előlről kellett kezdenem. De cseppet sem bántam, mert kell, hogy teljen az idő! Te hogy bírod?

Woodi Kép
Én már nem is tudom, hogy mit válasszak, tesztet vagy vérvételt. Kezdek izgulni!!! Kép
Az, hogy mivel indul a kezelés, Suprefakttal vagy fogigátlóval eldöntendő kérdés különben. Az egyik hosszabb és több szúrással jár, más különbség nem sok van. Nekem azt mondta az orvos, ha mindegy, akkor válasszam a szurisat.

Anna Kép
Most már izgulok! Kép Eddig olyan jól elvoltam... Kép Kép

Álmodó Kép
Üdv a csapatban, gyere a Kaáliba, szerintem nem fogod megbánni! Bocs, hogy ezt mondom, de a PCO nem csak egy olyan kamu-plecsni? Mármint hogy ezt nyomják rá annak a homlokára, akire nem tudnak mást "rábizonyítani"? (Nekem is ezt írta ugyanis a régi orvosom, mert valamit csak kellett írnia a papírra, mielőtt elkezdett kezelni gyógyszerekkel meg inszeminációkat csinált. Nekem konkrétan egy hormonszintemet nem találta rendben. - Itt a Kaáliban viszont azt mondták, hogy semmi baj a hormonjaimmal.)
Szóval, szerintem gyere el az intézetbe bátran, jó kezekbe kerülsz!

Mindenkinek jó hétvégét!
Milena
milena
 
 

 
 

Sziasztok!
Végre megjavult én visszajövök ide remélem követtek ti is!

Kriszta!
Ne igzuljál a Milena és az én zebrámat a tiéd fogja tovább kergetni, csak ő egy héttel később csatlakozik! Pont egy héttel utánam tesztelsz!

Milena!
Nagyon nagyon izgulok érted honap! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Lara!
Holnap mész uh-ra ha jól követtem az eseményeket! Majd gyere számolj be mikorra várható a punkció!

Jó éjt mindenkinek úgy látszik ma nem nagyon volt senkinek idője netezni! Kép Hiányoztatok! Holnap tessék jönni és gratulálni az új zebratulajdonosnak!

Nekem már csak négyet kell aludnom a vérvételig!

HAJRÁ MILENA! Egész éjjel érted fogok drukkolni!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Milena!

Várjuk a jó híreket! Már nagyon izgulok! Jó lenne már valakinek követnie Woodit!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Miléna!!! Várjuk a zebrákat!! Mi van veled????

Zsebi, kitartás Te leszel a 3.!!!

Alomodo, szerintem erre nincs itt a pesti Kaáli-n belül szakosodás, mindenki profi, de azért kérdezz rá mikor bejelentkezel, biztos segítenek!

Kriszta, hogy vagy?

Icsilya, (remélem azért ide is jössz néha, ha fiúk engedik) nagyon helyes ez a két baba, könnybe lábadt a szemem tőlük... Hogy viseled az első hetek megpróbáltatásait?

Lara, kérünk szépen majd egy táblát, mert itt a nagy topicváltogatás között kicsit elvesztettem a fonalat Kép

Ninocska, az én munkán meglehetősen kötött, de délben 1 órát azért el tudok szabadulni, meg reggel csak 9-re járok, tehát össze tudtam egyeztetni eddig az intézettel. Szerintem ők rendkívűl rugalmasan kezelik ezeket a dolgokat, pl. én este 10-kor is voltam már fenn szuriért. Persze ezeket előtte le kell egyeztetni, de megoldható. Egyébként meg egyetértek abban, hogy ha női problémára hivatkozol (fájdalmas arckifejezéssel, alhasra szorított tenyérrel), a női főnök megértő lesz, a férfi meg zavart Kép Persze azért ez ember függő is... Reméljük sikerül megoldanod, ne ez legyen az akadálya a programkezdésnek!!

Szép napot Mindenkinek!
L.
lullaby
 
 


Milena!
Nagyon nagyon izgulok! Hol vagy??? Gyere a zebrás hírekkel! Kép Kép

Lullaby!
Köszönöm a drukkolást, megmondom őszintén nagyon rámfér! Egész éjjel alig bírtam aludni csak forgolódok és jár az agyam próbálom kikapcsolni de nagyon nehezen megy! Te nem sokára kezded az új inszemet nem?

Lara!
Veled mi van? Mi volt az uh-n? Hány Gonalt kell még kapnod? Mennyi petécske érik a pocidban? Szorítottam nekik is! Kép
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönöm a biztatást, megpróbálkozom én a Kaálival.

Milena
Nekem sajnos tényleg PCOS-m van, nem csak a dokim találta ki. Még nem próbálkoztunk eddig a babával, így nem abból derült ki a probléma, hanem az egyéb tünetekből: pattanások, szőrösödés, mensi kimaradása, és persze a hormonvizsgálat. Sajnos nagyon egyértelmű, semmi okom kételkedni a diagnózisban, és kétségem sincs afelől, hogy a Kaáliban ugyanezt fogják mondani. Nem is a bizalomhiány a mostani orvosomban, vagy korábbi félrekezelés miatt kerestelek meg titeket, csak egyszerűen szeretnék a legjobb kezekben lenni, tudni azt, hogy tényleg a PCOS-ban tapasztalt orvos foglalkozik velem. Annyi rémtörténetet hallani, olvasni, hogy hogyan kezeltek valakit félre, nem szeretnék ilyen helyzetbe kerülni. Az a bizalom, ahogyan ti a Kaáli intézetről írtok, teljesen meggyőzött: ezt kell választanom.
Mégegyszer mindenkinek köszönöm a tanácsát, biztatását!

Üdv, Almodo

Kép
almodo
 
 


Mileeeeenaaaaaa ! Naaaaaaaaa??????

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Sziasztok!
Köszönöm az infókat. Én is remélem, hogy megoldható lesz eljárnom. A főnököm férfi és azt hiszem nem fog sokat kérdezősködni, bár inkább nélküle oldanám meg. Viszont van két kolléganőm, akik előtt semmi nem marad titokban. És hát attól félek, hogy elmondanák a főnöknek, mi a helyzet. Majd útközben meglátjuk. Ez nem lehet akadálya a programnak!:-) Minden nap olvaslak titeket, hogy egy kis biztatást nyerjek. Szerdán lesz a párom sperma és vérvizsgálata, és csütörtökön lesz meg az eredmény. Az urológus ekkor mondja el, hogyan és merre tovább. Addig nem is akartunk bejelentkezni és így csak a kérdéseimmel zavarogtam volna. De ha már ennyire kedvesek voltatok és próbáltatok segíteni az egyik problémámon lenne még egy kérdésem ezzel kapcsolatban. Többen írtátok, hogy feküdtetek a beavatkozások után vagy legalábbis otthon voltatok. Ezt szabadsággal oldottátok meg? Úgy hiszem a Kaáliban nem írhatnak ki táppénzre. Esetleg a háziorvos bevonható ebben a kérdésben, talán a nőgyógyász?
Woodi! Megnéztem a képet a profilodban és be kell vallanom, még a könnyem is kicsordult. Csodálatos! Őszintén örülök, hogy sikerült! És remélem minél többen kapnak zebrát ezután. Mindenkinek nagyon szép napot kívánok és drukkolok nektek!!!
Ninocska
Vendég
 


Milena!
Szét izgulom érted az agyamat! Még tanulni sincs kedvem! Tíz percenként nézek be hátha jön már valami hír felőlled!!!!! Kép Keresztebe van kezem lábam!

Ninocska!
Jól tudod a Kaáliban nem írnak ki táppénzre! A transzfer napján kapsz egy papírt, amelyen rajta van mit végeztek el rajtad és azzal kell a háziorvoshoz elsétálni és az alapján ő kiír! Hogy mennyi időre gondolom orvosfüggő én két hetet kértem (azaz a tesztig) és három lett belőle mert közölte pihennem kell! Kép Én előtte elmentem megbeszélni vele. Attól a naptól írattam ki magam, hogy punkció de a papírt csak később tudtam vinni, mert nekem pont beleesett egy hétvége és egy hétfői ünnepnap! Nálunk az orovosok tök rendesen állnak ehhez a dologhoz azzal biztos nem lesz bajod!

Woodi!
Te hogy érzed magad? Tudom, hogy örülsz, hogy ott van a pocidban, de mit szóltál volna ha ketten vannak? SZóval az a kérdésem egyet vagy kettőt akartál elsőkörbe?

Lányok én nem tudom mi van ma itt de senki sehol! Gyertek, szurkoljunk a mi kicsi Milenánknak!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Én még újnak számítok, de én is fél óránként itt vagyok, hogy megtudjam a jó hírt Milénától. Miléna, veled vagyunk!!!
Zsebi, te mennyit feküdtél az ET után? Most miket érzel? Azért kérdezem, mert én ma vagyok az 5.napon, cicim fáj, amúgy semmi. Nem is feküdtem, csak az ET napján, hasam sem fáj. Ilyenkorra már beágyazódnak a babák?
Woodi, igazán jó a fotód, nagyon boldoggá tettél vele!
reno, aki érezni akar valamit
reno
 
 


Milena, adj valami életjelt plsss!!!!
Úgy szeretnénk már örülni!!!!
lullaby
 
 


Reno!
Nekem szombaton volta transzferem (okt 30) és csak kb. csütiig feküdtem, de nekem annyira fájt a hasam, hogy csak feküdni volt jó. Ha ültem álltam nagyon fájt a hasam! Úgy tudom a 0. nap a punkció első az utána lévő nap és így tovább a 6. napon tapad meg és a 12. napon ágyazódik be nekem az pont ma van! Kép
Már nekem sem fáj semmim még a cicim se. De itt a többi csajszitól tudom,hogy ez nem jelent semmit! Neked hányadik napra ülették vissza? Nekem a 2. Csütin leszívták és szombaton kaptam vissza őket!

Milena!
Légyszi, Légyszi gyere már azzal a zebrás hírrel! Lehet, hogy a neteddel van valami, mert már tegnap sem jelentkeztél!

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Milena!

Már a munkahelyemen is felkönyörögtem magam az internetre hátha hírt kapunk felőled! De semmi! Ne csináld ezt velünk!!!!!!!!!!!!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Sziasztok!

Megvolt az uh, összesen 8 db tüszőcske növöget: 2db 16mm, 1db 15mm, a többi 10mm-es. A mnyh. pedig szép 7,5mm. Kép Ma és holnap 2-2 Gonalt kapok és csütörtökön megyek újra uh-ra, és ha minden igaz vasárnap lesz a punkció.

ZsebiKép
Vérvétel vagy teszt? Nagyon-nagyon szurkolok!!!!

FeaKép
volt egy inszemünk, de csak később derült ki, hogy a párom kiskatonái túl kevesen vannak az inszemhez és továbbküldtek minket lombikra. Tehát, ha a pároddal minden ok és átjárhatóak a petevezetékeid, akkor minden esélyetek megvan a sikerre. Mikor lesz a nagy nap?


MilenaKép
mi a helyzet??????

KrisztaKép
Hogy vagy?

RenoKép
üdv itt, betettelek a táblába, de nem minden adatodat tudtam. És persze drukkolok Kép

Lara

Kép

Lara

KépKép
lara77
 
 


Zsebi!
Nekem hétfőn volt a leszívás és csütörtökön a visszaültetés, "csak" 2 virágot(olyanok voltak a mikroszkóp alatt) kértünk vissza. A stimuláció alatt nekem is fájt a hasam, akkor tényleg csak feküdni volt jó, de ez úgy elmúlt. Biztosan mindenki másként reagál, hiszen nem vagyunk egyformák. Most viszont akár dolgozhatnék is, annyira tünetmentes vagyok. Remélem jól megágyaztál a babáidnak! Milena után most érted izgulunk, ugye?
Most eltűnök, hátha írt ezalatt a Milena.
reno
reno
 
 


Lara!
Biztos vérvételre megyek pénteken! Nekem külön mondta is a doki, úgyhogy nem hagyom ki, meg abba bízom! Ezek a tesztek állandóan megviccelnek itt mindenki!
Az nagyon szép nyolc tüszőcske! Igazán ügyi vagy ettől a pár Gonáltól még nőnek egy pár mm-t és gyönyörű szép petesejtet szívnak le tőled! Addigra én már rég túlleszek a vérvételen és teljes erőbedobással minden pozitív és babatapasztó energiám a tiéd lesz!

A táblázat karbantartás pedig külön köszönjük! Remélem a héten két zebrát is ki kell osztanod és utána a jövő héten is (Krisztának és Renonak)! Nagyon izgalmas időket fogunk megélni, csak annyira örülnék ha mindenki fennt maradna a tábla tetején!

Reno
Igen Milena után én jövök péneteken. Már tökre igzulok! Pedig hát még van addig egy két nap! Nekem is két szépet tettek vissza. 10-et szívtak le összesen abból hat megtermékenyült és kettőt raktak vissza! A többit végül nem sikerült lefagyasztani! Nekem meg a stimuláció alatt nem fájt szinte egyáltalán a hasam inkább a végefelé feszült egy kicsit. Itt is látszik mennyire nem vagyunk egyformák! Amiatt meg ne idegeksedj, hogy nincs tünet az is tünet. Szép csendesen furják bele magukat a pocidba!

MILENA???????????????????

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok lányok

nagyon köszönöm mindenkinek aki gondolt rám és izgult értem,

sajnos nem sikerült

mégsem.

Nagy csoda lett volna, ha elsőre sikerül, tudom.

Azt hiszem, most visszavonulok egy kicsit.

Zsebi Kép
Háromból egyből sikerülnie kell - Te leszel az!!!Kövesd Woodi-t!

Woodi Kép
Minden jót és sok örömet Neked!!!

Lara Kép Lullaby Kép Reno Kép
Sok sikert Nektek!

Zsuzska Kép Anna Kép
Rátok is gondolok majd az elkövetkező időben!

Milena
milena
 
 


Drága Milena,
szörnyen sajnálom! Tudom, ilyenkor senki és semmi nem vígasztalhat meg! Nem is igazán szeretnék nagy szavakat írni, inkább küldök egy kis buksisimit. Bár tudom, hogy ez nem sokat segít most...

Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Miléna, jajj, ne add fel kérlek!!! Nagyon kevés az olyan szerencsés, mint Woodi, akiknek elsőre sikerül! És ez még csak az első volt... Pihenj egy picit, kapcsolódjatok ki, mindjárt itt a karácsony, lehet rá készülődni! És a kertecskédet tovább építeni, hogy lássák a lakói, hogy gondos "kertész" lesz a mamájuk. Ma még lehet picit szomorkodni, de ígérd meg hogy holnaptól előre nézel, hisz majdnem minden ok veletek is, tehát biztos lesznek babáid, türelem!! --<-@
lullaby
 
 


Milena!
Tiszta szívemből sajnálom! Tudom üres szavak ezek, de annyira bíztam és drukkoltam érted! Nem tudom mit mondani! Próbálj meg előre nézni és eljön a te babód ideje is! Fel a fejjel kicsilány!!!!!! Kép Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Milena!
Én is nagyon sajnálom! De gondolj arra, hogy minden további nappal közelebb kerülsz a babához! Mert lesz, az biztos!!! Fel a fejjel!
Ninocska
Vendég
 


Milena!

KépKépKépKépKépKépKépKép

Zsu!Sajnálom!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Milena!
A 2005 nagyon jó év lesz, mert akkor fog születni a te babád is. Én nem tudok vigasztalni, csak azt tudom, hogy lesz babád!
Lara! Nagyon jól esett, hogy betettél a táblázatba, a hiányzó adat: 29 éves vagyok.
reno
reno
 
 


Lara, majd engem is írj át: 3.inszem készülődés, vélhetőleg nov. 19-20 inszem. Köszi előre is!
lullaby
 
 


Milena ez nem lehet igaz! Kép Azok után, amik veled megestek, bizony megérdemelted volna, hogy az a csoda veled is megessen! Kép
Rettentően elszomorodtam. De hiszem, hogy mindannyiunkra vár 1-2-3 baba, akik hamarosan megörvendeztetnek titeket is.

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Sziasztok lányok!

Nem értem!!! Reggel írtam minden ok volt, és most látom, hogy nincs az üzik között..:-( Lehet, hogy még nem működik teljesen jól a topik:-(
Csak el ne romoljon!!!:-)
Ma bevettem az utolsó clostyt is( remélem hatni is fog) és igazából nem tudom, hogy pszichésen, vagy nem, de tényleg érzékenyebbek a petefészkeim. Szerintetek lehet 4 nap után ilyen hatása a gyogyinak?
Csütörtökön megyek UH.ra.. Mi van akkor, ha a peteérés hétvégére asik? Akkor is megcsinálják az inszeminációt? Már nagyon izgulok...

Milena: Mi még nem beszélgetünk soha, de visszaolvasva olyan mintha ismernélek. Együttérzek:-( Mindig előre, sikerülni fog.

Reggel mindenkinek szép napot kívántam... Sajnos nem jött be mindenkinéál..
Fea
fea
 
 


Fea!
Lombikos vagyok, de biztos hogy megcsinálják az inszemet hétvégén is! A Kaáliban nincs hétvége, nincs ünnepnap ott mindig megpróbálják "legyártani" a legtökéletesebb babákat! Nekem a transzfer volt szombaton! Milenának a leszívás volt vasárnap!

Reno!
Neked ki az orvosod?

Milena!
Remélem hamar benézel hozzánk, mert már most hiányzik a társaságod! Küldök neked vigasztaló energiát! És egy mosolygós virágot!
Kép

Kriszta!
Te hogy érzed magad?

Zsu!
Remélem már elmúlt a munkahelyeden a három napi csoda és egy kicsit már helyrejött a lelked!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Milena,

Nagyon sajnálom, mit is mondhatnék, amit még nem mondtak el a lányokKépKépKép Tudom hogy elég erős vagy te is, és megbirkózol ezzel a csalódással is, hogy a következőre még elszántabban készülhess... Ahogy Zsu-nak is irtam, a jövő év biztos hogy a miénk !!! Kép Szerintem most kényeztesd magad egy kicsit, de azért minket se hanyagolj el KépKépKép

Lara, Lullaby,
Én jól vagyok, őszintén szólva most semmi tünetem nincs, vagy megpróblok nem gondolni rá, még olyan messze van a jövő péntek...
Lara, szuper hogy ilyen sok szép tüszőcskéd van, még egy kicsit növögetnek, aztán mindent bele az ikrekért !KépKépKép
Lullaby,
Igyekszem példát mutatni, pont aznap tesztelek amikor te mész (nov 19). Nagyon izgi, remélem csak ösztönözni foglak a jóhírrelKép
Zsebi,
Most te következel, péntekig érted fogunk nagyon izgulni....ebben a hónapban muszály még egy zebrának születnie, nehogy megszakadjon a sikerszéria !!! Olyan jó lenne KépKépKép

Ninocska,
Szerintem se mondj semmi részleteset a munkahelyen, főleg ne a lányoknak. Ha nagyon faggatnak, mond hogy nőgyógyászhoz kell járnod ellenőrzésre, vagy ilyesmi. A Kaáliban lehet nagyon korán menni, én is mindig 8-9 között megyek, és 9 helyett legkésőbb 10-re beérek, nálunk ez szerencsére senkinek nem tűnik fel.
Ha lombikra kerül a sor, akkor a körzetivel kiirathatod magad, az inszemnel szerintem nem kell, én még soha nem maradtam itthon, csak aznap. Ugyis lehet hogy hétvégére esik, ha nem, akkor 1 nap szabi megéri.
Fea,
Persze hogy megcsinálják hétvégén az inszemet, sőt, tiszta nagyüzem van !! Pihenni is jobban tudsz igy, én direkt örültem, hogy az első alkalom nekem is vasarnap volt !

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta!
Köszi neked is a biztató szavakat! Igyekezni fogok zebrát produkálni és nagyon nagyon bízom benne, hogy sikerülni fog, addig még izguljatok értem vagyis inkább a babókért egy kicsit!

Az inszem után miket kell szedned?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Ma elfogyott az újabb adag Gonal, amit felírtak. Holnap reggel csak Suprefact és délután megyek uh-ra, és akkor kiderül, hogy kell-e még Gonal. Remélem, hogy a kis 10mm-esek is jó sokat nőttek még.

Fea,
Nekem is vasárnap volt az inszem és ha minden igaz most a leszívás fog vasárnapra esni.

Zsebi,
Akkor szombaton mész vérvételre? Az már "csak" 3 nap. Annyira izgulok érted!!!

Pusz
Lara

Ui: Úgy utálom a tábánkat, amikor a rossz híreket kell beírnom. Olyan jó volt Woodi zebráját betenni Kép, de nem akarok senkit a táblicsku aljára küldeni. Ettől olyan rosszul érzem magam Kép

Kép

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara!
Szombaton tesztelnem kéne de pénteken mehetek vérvételre! Úgyhogy már csak két nap, holnap után ilyenkor már tudom mit mért rám a sors!

Ne izgulj biztos nagyon nagyon szépek lesznek a tüszőcskék! A Suprefactot a doki mondta hogy holnap reggel Gonal nélkül kapd meg? Mert nekem a Krizsa annak idején azt mondat aznap ne kapja semmit amikor elfogy a Gonal, csak ha ő meghatározta az adagot és az uh után kaptam meg mind a kettőt együtt, illetve az utolsó ultrahangon (ami neked reméljük holnap lesz) akkor aznap én már semmilyen injekciót nem kaptam csak késő este a robbantót! Bocs ha bekavartalak nem volt szándékos, csak nekem így volt!

Remélem engem nem kell a táblázat aljára tenni, úgy szeretnék egy zebrát, de tudom sajnos nem ezen múlik, mert akkor most Zsu és Milena neve mellett is az lenne!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi!
Nagyon drukkolok neked! Sok-sok pozitív energát küldök:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++.
Egy buta kérdés: Hogy szúrjátok be a smilekat? ÉS főleg a mozgókat? Nekem sehogy sem akar sikerülni.
Ninocska
Vendég
 


Ninocska!
Köszi az energiát nagyon rámfér!

Sima mosolygó vagy szomorú fejet úgy tudsz rajzolni, hogy raksz egy : és utána közvetlen a megfelelő irányú zárójelet ( ) Kép Kép A mozgót én úgy rakom be, hogy ha látok valahol egy egy aranyosat kimentettem és utána a melléklet feltöltre egyet rákatintok itt alul és beszurom! Egy ideig valamilyért ezt a melléklet feltöltéses dolgot nekem nem engedte a gépem, de mostanában megjavult! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Ha fáj a fejem, akkor mit vehetek be rá? Algopirin jó? Azt lehet?

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Zsebi,
reggel én is meg voltam zavarodva, ezért felhívtam a dokimat, hogy én mindig reggel kaptam meg a szurikat és ha holnap du. 2-re megyek uh-ra, akkor nem lesz-e túl késő? Azt mondta, hogy reggel kapjam meg a Suprefactot, és az uh után meglátjuk, hogy kell-e még a Gonal vagy sem. Ha kell, akkor megkapom rögtön az uh után.

A következő táblában akkor átjavítom a teszt napját. Így még izgisebb!!! Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Milena!!!!!!!!!NEhogy elmenj! Látod, mi is itt vagyunk!!KépKépKép

ZsebikeKép Hogy vagy??? Mit érzel?? Szóval inkább vérvétel, mint teszt! Igazad van, a tesztek teljesen megbízhatatlanok....Gondolok Rád!!

ZsuKépKép Miért számít Neked 4.lombiknak, amikor a második fagyiból volt!! Ha jól tudom, az nem számít külön beavatkozásnak, csak a punkció!!! Mit mond a dokid, mi lehet a baj?? Vagy Neked is csak széttárja a karjait, és azt mondja, mint nekem: emberek vagyunk???

WoodiKép Ha fáj a fejed, igyál több ásványvizet, folyadékot!!!!!Jobb mint a gyogyi!!KépKép
pusza, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Zsebi,
reggel én is meg voltam zavarodva, ezért felhívtam a dokimat, hogy én mindig reggel kaptam meg a szurikat és ha holnap du. 2-re megyek uh-ra, akkor nem lesz-e túl késő? Azt mondta, hogy reggel kapjam meg a Suprefactot, és az uh után meglátjuk, hogy kell-e még a Gonal vagy sem. Ha kell, akkor megkapom rögtön az uh után.

A következő táblában akkor átjavítom a teszt napját. Így még izgisebb!!! Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


LaraKép Szupi hírek, nagyon jó a nyh.!!!Ugye rengeteg vizet iszol, és húst hússal eszel????Én már rá sem bírtam nézni, pedig a férjem a legfinomabb falatokat tolta elém....
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Zsebi,
bocs 2x ment el.

Lara

KépKép
lara77
 
 


POTYKA HOL VAGY?????????????Hogy viseled a vánszorgó időt???

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Anna,
Igyekszem sok vizet inni, de sajna az nem igazán megy. Meg husis sem vagyok, bár a hétvégén szombaton és vasárnap is grillpipit ebédeltünk. Inkább sok tejterméket eszem: napi 2 joghurt és a saját készítésű fehérjebomba túrókrémem. Úgy látszik bevált Kép Holnap lesz újra uh, akkor meglátjuk mennyit fejlődtünk.

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara!
Akkor jó és bocsi, hogy belekontárkodtam, csak jót akartam szólni! Tudod én mit etttem nagyon sokat körözöttet és a bolti krémtúróból napi egyet! 10 mm lett a nyálkahártyám ki tudja ettől e vagy sem, de remélem a babók is elégedettek voltak vele és megtapadtak szépen!

Nem muszály miattam javaítani megint a táblázatot elég lesz majd péntek esete a zebrámat betenni! (Legalábbis remélem) Kép

Anna!
Jól vagyok ma már szinte egyáltalán nem fájt a hasam, igazából nekem estére lesz olyan mint egy labda, de hogy ez most mit jelent azt csak az égiek tudják! És veled mi a helyzet, azét tellik az idő nem, most még talán kicsit lassan, de jönnek az ünnepek és reülni fog az idő!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


LaraKépKép A víz nagyon fontos! Segít a hormonokat átmosni a szervezetből!! Ne hanyagold el, jó?? Drukk megy, hogy szép nagyok legyenek!!

ZsebiKépKép Ez jó tünetnek számít, ha jól tudom. Már csak azért is, mert nekem ilyen sose volt, sajna...
üdv, a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


LaraKépKép A víz nagyon fontos! Segít a hormonokat átmosni a szervezetből!! Ne hanyagold el, jó?? Drukk megy, hogy szép nagyok legyenek!!

ZsebiKépKép Ez jó tünetnek számít, ha jól tudom. Már csak azért is, mert nekem ilyen sose volt, sajna...
üdv, a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Hűha, bocs, kicsit türelmetlen vagyok...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Zsebi Kép
ugyan már, nem kontárkodtál bele Kép Én is azért telefonáltam be, mert elbizonytalanodtam. Pénteken hányra mész? Jó lenne már egy kis + energia Kép

Anna Kép
ma kb. 1,5-2 liter között ittam. Én babavizet szoktam venni és egy kis szörpit teszek bele, mert a vízért nem igazán vagyok oda. Azért ez elég ugye? Több már nem fér be, így is fél óránként járok a wc-re Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara!
Reggel behelyezem a szokásos hüvelykupomat és utána pihenek egy órát és úgy kb. 9-re érek a Kaáliba!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?