Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jaj de örültem amikor láttam mennyien írtatok. :lol:
Nekem nincsenek ennyire jó híreim. Tegnap hajnalban arra ébredtem hogy görcsöl a gyomrom és a beleim. Na, ne tudjátok meg soha milyen napom volt. Iszonyat. Ma sem vagyok jól de már kikeltem az ágyból mert már nem bírok feküdni. 5 percenként mentem wc-re. Közben ittam volna de nem bírtam lenyelni, jött vissza. Na, mondom már csak a hányás hiányozna és aztán tényleg kész lennék. Este már tudtam inni rendesen és bennem is maradt mert krumplit vacsiztam úgy néz ki az jó. A szám belseje most is olyan mintha le lenne forrázva.
A gyerekek nagyon élvezhették a sok ajándékot. Természetesen Boti már megint alakít, hát ez nem is lenne érdekes ha nem így lenne. :lol:
Daniella, várjuk a fotókat. Biztosan nagyon aranyos Alexa ahogy sminkel. Ő mindig is igazi csajszi volt.
Swidi, nagyon örültem hogy anyósodnak akadt más programja. Én egyszer egy kilós kenyeret és egy doboz zsírt tennék elé azzal a szöveggel hogy ma nekem sem volt időm és kedvem főzni. :lol:
Csajok, mindenkit puszilok. Vigyázzatok magatokra és a gyerkőcökre. Ha valaki elkapná a hasmenéses vírust akkor feltétlenül krumplit egyetek mert az az egyetlen ami képes megállítani.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!

Nálunk sem fényes a helyzet... A Kornélkámnak nem gyomorrontása volt, hanem hazahozta az oviból, a hányás-hasmenés kórt, ami rajtam kívül (eddig!!!) utolért!! 2 nap a lappangási ideje... én már 2 napja érzem, hogy valami nem stimmel velem, de lehet, hogy csak menses előtti gondjaim voltak... Bár ma megérkezett miki, de még mindig érzem a gyomrom, hogy nem kóser valami... Tegnap éjjel lázas is voltam. A Kornélka már túl van rajta, szerencsére. Flóránknak nagyon keményen megy a pocakja, és sokat kínlódik. Minden este adtam neki egy negyed papaverint. Utána kicsit jobban volt. Amióta beteg csak velem alszik el. Ma nem, mert már az ágyacskájában szunyokál aranyom, de nagyon aluszékony... Alig eszik valamit. Inkább iszik. Kornélka egyáltalán nem evett semmit az ünnepek alatt. Mi is voltunk az ügyeleten 26-án. Hétfőre a párom lett beteg, mára pedig anyósom. Én éjjel lavorral az ágy mellett aludtam, biztos, ami biztos alapon... Várom, hogy mikor kap el...

Vasikám! szomorúan olvasom, hogy téged is utolért!! Remélem, hogy már jobban vagy. Iszogassál kortyonként teát. Eszegessél kekszet. Remélem, nem lesz komolyabb... Puszillak és simi a pocakra! :)

Suzi! Nagyon helyes kis pocakod van!! De jó neked, hogy 57 kg vagy... Én 16 évesen voltam ennyi utoljára... De az is lehett, hogy még annyi sem voltam... :D Nehéz csontú vagyok :D:D

Swidi! Nem semmi egy anyósod van neked... :D sem... :) Ráadásul még két vasat is tart a tűzben... Nekem nincs kaja mérgezésem... nem tudok enni már 3 napja... de nem is olyan nagy gond, mert én ilyenkor inkább sütiből élek... ami meg is látszik rajtam...

Laar! Örülök, hogy Míra élvezi a játékokat! Biztos voltam benne, hogy feltalálja magát...

Etna! Botinak jobbulást! A disznózsíros dunszt kötés nálunk is bevált eddig... Ne aggódj a duplót is fogja majd értékelni.

Daniella! Örülök, hogy már jobban vagy rosszullétek terén. Remélem, így marad. Tudja már Alexa, hogy lesz kistesója? Ha igen mit szólt hozzá?? Nálunk is bejött a baba, igaz Flórának már van vagy 5. És a játék konyha volt igazán telitalálat...

Nem tudom ki kérdezte, hogy idén mit főztem és sütöttem... Hát idén hagytam anyósomat érvényesülni :twisted: . Szentestére csináltam majonézt, és bekevertem a franciasalit, ennyi volt amit főztem :D. Sütésből kicsit jobban kivettem a részem. Csináltam mandulás szeletet, mézes kalácsot és a fagyi szelet tésztáját is én sütöttem meg. Idén nem volt sok sütink...

Most megyek. Kicsit fájnak a kezeim ez is ettől a Kórtól lehet...
Nem tudom mikor leszek legközelebb, mert holnap elviszik a gépemet újra kell telepíteni és beállítani, mert nem veszi a wifit, és sok más progival is akadnak gondjaim. így úgy döntöttem telepítsék újra. Ha lesz gépem jelentkezem... És hozok főzőcskés képeket... (a gyerekeim szakácsok lesznek az már tuti!!)

Puszi mindenkinek! Jó éjt!

És boldog új évet kívánok nektek!! És minden jót a következő évtizedre!!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!!

Zsuzsa, Petra
Jobbulást!!
Tegnap hajnalban Én is arra ébredtem, hogy fáj a hasam és hányingerem van reggel mikor felébredtem megyek ki a konyhába megcsapott a cigi füst szaga irány hányni. Csak 1x hánytam utána 5-10 percenként jártam a wc-re. Éjjel meg lázas voltam!! :? :? Ma már kicsit jobban vagyok kiizadtam magam az éjjel reggel tiszta víz volt a pizsim!!

Ha nem jönnék akor mindenkinek boldog új évet kívánok!!
Puszi

Kép
grácus

Sziasztok!

Petrám, nagyon sajnálom a gyerekeket, de téged is mert ezek szerint nem úszod meg. Én már jól vagyok csak még gyenge. De éjjel már nem ébredtem görcsökre. Jobbulást nektek.

Grácus, annyira sajnálom, úgy néz ki ez most országos járvány, de szerencsére hamar végig megy az emberen és nem kínoz sokáig.

Bibocska, örülök hogy jól telt a karácsonyotok. Ne aggódj a kinézeted miatt, aki fiatalon öregebbnek néz ki, azt öregként fiatalabbnak fogják látni. Persze ez sem számít, csak a kis lelked gyógyulna meg. Én már Grácusnak is mondtam hogy el kellene mennie legalább egy természetgyógyászhoz, de most neked is mondom mert ez így nem jó.

Laar, nem felejtettelek el, csak annyira nem voltam jól hogy nem volt már erőm folytatni az írást. Nagyon tetszett a fb-on a fotó. Annyira nagyot nőtt a kis hercegnő. Nagyon huncut tekintete van... el fogja csavarni a fiúk fejét, az már tuti. Remélem titeket elkerül ez a fránya vírus. Puszilom Mírácskát. Majd Vilcsikéről is dobhatnál képet ha lesz kedved és időd. Előre is köszönjük.

Angyalka, mi van veletek? Nagyon rég jelentkeztél. Tanfolyam sokáig tart még? Vagy már vége? Karácsony hogy telt a két gyerkőc nagyon élvezte? Nézegettem a fotókat. Annyira szép család vagytok. Puszillak titeket és néha írhatnál mert már nagyon hiányzol.

Niki, te is nagyon rég jelentkeztél. A gratulációt megkaptam, köszönöm, de írhatnál pár sort. Aminak hogy tetszett a karácsony? Már annyira megnőttek ezek a gyerekek....

Többiek is jelentkezhetnétek, legalább még így év vége előtt és a 2011-es évben nagyon sűrűn. Hadd panaszkodjam megint a Vasimnak hogy ezek a csajok már megint felpörögtek, nem győzőm olvasni. :lol:

Etnám, hogy vagytok? Boti jól van már? Ti nem kaptátok el?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok...

Vasikám, csak mert kérted, írok pár sort. :-D

Aki még nem tud róla...

Nálam nagy változás történt. Egy 6 éves periódus zárult le az életemben. Sadával elbúcsúztunk egymástól, és külön utakon folytatjuk.

Itt, fórumon ennyit, a többi része nem publikus és nem írok erről többet ide. Akit érdekel a történetem, e-mail-ben elmondom. Köszönöm a megértéseteket.

Most megyek, később benézek...

Jah, és aki nem jelentkezik 2011. január 01 előtt, ahhoz elmegyek (tudom, ki hol lakik :-D ) és megharapdálom. :-D

Puszi minden kicsinek és nagynak: Nofi

nofertiri

lányok!
csók mindenkinek, aki gondolt ránk és drukkolt nekünk. sajnos az év vége sem tellik eseménytelenül. norbi sajnos beteg lett, FERTŐZŐ kötőhártya gyulladás egy kis vírussal vegyítve. boti már nem köhög, viszont tiszta nátha és fogzik :roll: egész éjjel fent voltunk és sírt, hogy anya fáj a szájamba a fog. én kész vagyok ,tényleg ördögűzőt hívok. anyám, aki holnap vigyáz elvileg botira, szintén az ágyat nyomja tüdőgyulladás gyanúval. 20 ember gyűlt ösze a 4-nek induló szilveszterre és nálunk gyülekezünk. fasza, már csak az hiányzik,hogy én meg elkapjam a fosós járványt. mert már kurtyog a hasam. jó kis fogyókúra, boti betegsége miatt nem tudtam enni, most meg bepótoltam és erre lehet,hogy kifo...om. :D vagy ennek most örülnöm kéne? :wink:

vasi!
ugyanígy voltam botival is, mikor kiderült,hogy van botikám, akkor rögtön fosós, hányós vírust kaptam el, nálam is 2 -3 napig tartott. jól be voltam parázva, hogy mi lesz, de dóri mondta,hogy teázzak sokat és diéta. hamar ki is ment belőlem.

suzykám!
csatlakozom az előttem szólókhoz, állati csini mami vagy. mellben látszik a legjobban, hogy nőttél :D gondolom ennek apa örül a legjobban. én is erősödtem és úgy is maradtam. borzalmas nagy csöcsöm lett :D hát egyéb helyeken sem vagyok kicsi. jobbulást tesódnak és sok erőt anyudnak. vigyázz rájuk és magatokra is.

petrám!
jobbulást, én azt mondom,hogy minden tiszteletem a több gyerekeseké, én nem tudom, hogy bírnám. nekem boti betegsége is sok, nemhogy még kettőé. remélem már mindenki jól van, jót röhögtem,hogy nem volt sok süti, erre felsoroltál 5 félét. mi lett volna, ha sok van. :D

nofikám!
helyzet? holnap hoz s. házipálinkát, remélem nem butulnak meg tőle nagyon.

arte!
jól vagy már? milyen az új meló?kari ,hogy telt? nagyon helyes, hogy ennyien kívánnak nektek bébit, mi is csatlakozunk hozzájuk.

grácus!
neked is jobbulást, milyen az otthoni helyzet? javult már? most nem csináltál szép karácsonyi díszeket? vagy nem volt hozzá hangulatod?

daniella!
várjuk a képeket, alexa aranyos lehetett. ennyi időt egy játékkal? én ilyenről csak álmodozom. boti 5 perces gyerek. az új játékok már most unalmasak neki. nem tudom, mi fogja lekötni valaha.

laar!
szép a sminked a karácsonyi fotón, kérünk valami jó tippet szilveszterre. nekem mondjuk sok variáció nem lehet, mert tetkózva van a szemem, szám, úgyhogy az ott marad, de szemre jöhetnek a csillogós tippek.

tényleg, ki hol sziveszterezik? mi remélem ott, ahol terveztük és nem a betegágyban.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!
J
övök gyorsan, Nofi nehogy megharapjon!!!! :D

Vasikám: Örülök, hogy jobban vagy már, vigyázz magadra nagyon és pihizz, amennyit csak tudsz!!!!

Petra: Nem, Alexa nem tudja a kistesót, szerintem még nem fogná fel, így nem mondjuk neki. Majd ha jobban gömbölyödik a pocak, akkor lehet, hogy feltűnik neki, de tesóm kisfia anno még akkor sem foglalkozott sokat a dologgal. :) (mikor jött a hugicája)

Minden betegeskedőnek jobbulást kívánok, még olvasni is rossz volt, amiket írtatok, gyógyuljatok meg mielőbb!!!!!

Hoztam néhány karis képet, de az iwiw-en is csináltam direkt egy ilyen albumot.

Ha nem jönnék már, mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Puszi nektek!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok lanyok!
Tegnap irtam egy regenyt mindenkinek...aztan eltünt es olyan merges lettem hogy csak na.....
Köszönöm mindannyiotoknak a bokokat nagyon aranyosak vagytok!
jol ,latod Etnam a csöcsöm az hatalmas lett mar normalisan is volt eleg hat most biztos van darabomket 2-3 kilo :lol:
Sajnalom ezt a sok beteg kort nalatok,kötöhartya gyulladas nagyon szemet dolog nekem 3 hete volt aztan meg odaadtam a paromnak de ket nap alatt jobban lett mart ö hasznalhatott erös szemcseppet en meg nem,,,majd meghaltam! jobbulast nektek Etnam remelem nem kap el teged is valami szarsag.....kitaratast es jobbulast az egesz csaladnak!
Daniellam,aranyos nagyon a kis baby:)
remelem jol vagy es mar jobban viseled a kismanot a pociban:)
Vasikam hogy vagy? remelem minden renban veled! vigyazz nagyon magadra es irj mihamarabb! draga lanyok mennem kell apa Daniaba zenelt tegnap mennem kell erte a repterre!
nagyon szerizlek mindannyiotokat,ha nem jönnek kivanok mindenkinek NAGYON BOLDOG SZERTETBEN EGESZSEGBEN GAZDAG UJ EVET,SOK-SOK KISMANOVAL!
köszönöm mindannyiotoknak az egesz eves biztatast es szep szavakat .......soha nem fogom nektek elfelejteni hogy Ti mindig ittvagytok nekem:))) köszönöm:)
sziasztok![/b][/i][/u][/quote][/url]
suzi2

Kép

Kép

Kép

Kép
luca81

Sziasztok Csajszik!

Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok, sok kis pocaklakót a jövő évre, sok reményt, kitartást, a kis tündéreknek jó egészséget,mindenkinek sok szerencsét, boldogságot.

Millió puszika

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

csajok most én kérek drukkokat. boti visszaesett, tegnap megint orvos. ventolint kellett kapnia, mert nehezített a kilégzése. kezdjük mindent elölről. megint addig köhögött , amíg nem hányt. borzalom. mikor lesz ennek vége. megint lázas. jaj tiszta ideg vagyok. kurva gyenge vagyok, ha a gyerekről van szó. pedig tartani kéne magam.

kívánok mindenkinek minden jót a jövő évre, most rohanok, mert mosok ezerrel mivel szegénykém mindent összehányt sugárban.

swidi viszem sóbarlangba!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Etna nagyon sajnálom, és jobbulást kívánok, remélem az új évben kevesebbet fogtok betegeskedni majd.

Smink ügyben én vettem műszempillát, bár csak házibuliba megyünk, de úgy gondoltam felteszem, és maradok a sötét árnyalatoknál egy kis csillámmal megspékelve..

http://neon.hu/divat/harom-szuper-szilv ... ink-194932
de ezek tutik sztem, az utolsó tetszik a legjobban, lehet h megpróbálom, a fekete rucihoz úgy is megy bmi

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok csajok!

Oszinten nagy volt a dilemmam hogy irjak -e?
de aztan gondoltam ennyire nem lehetek onzo hogy Nofi 16 orat utazzon hogy megharapjon , bar csabitott a gondolat :lol: vegre ottohnrol jonne valaki hozzank :lol:
Hal istennek nallunk most nincs betegseg.
Jol vagyunk,
tegnap apa szabadnapos volt ,reg volt ilyen jo napunk.
Szegenykem allandoan ideges valami miatt, de most lehet hogy nyilik egy uj lehetosegeunk de rrol majd csak jovoheten mert nem akarom elkiabalni :D
nem bizit hogy ossze jonn.
Etna orulok hogy viszed Botit, en anno ott ZUGLOBAN voltam babysitter az amerikai ut 47 alatt onnan vittem mindig egy kisfiut oda a sobarlangba minde telen heti 2 szer azt hiszem mar nem emlekszem pontosan de erdekes volt hogy utolag vissza nezzve en sem voltam annyit taknyos akkoriban mikor jartunk a sobarlangba tok jo volt.
szurkolok hogy nallatok is javitson a helyzeten.
Kepzeljetek tegnap eloszor volt nyavalygas nelkul es veszekedes nelkul kint velunk apa a jatszoteren 2 oran at voltunk ott olyan jol ereztuk magunkat.
swidi05

ez nagy szo mert nem utal kijonni , sot a szabadnapjan inkabb csak tesped a fotelban vagy az agyban eszik alszik jatszik neha 10 percnel is tobbet Alexal de ennyi.
ha veszekszem vele kozli ez az o szabadnapja es faradt ne baszogassam.
mert o dolgozni!
NA ilyenkor tudnam megfolytani!Mintha en csak logatnam a labam itthon.
aaaa hadjuk is.
hat 3 kilot sikerult felszedni itt az unnepek alatt, de letojom majd januartol ugyis elkezdem a fogyokuramat.
Hat lehet tobbet nem lesz elo fank.
mar tavaly is bajab voltam de nem akartam elhinni hogy igaz de nagoyn nugy nezz ki alergias vagyok a fenyofara, de komolyan tavaly is ha a fa kozelebe mentem csak tusszogtem de csak mikor mar 4 napja allt a fa, az iden meg le is mosattam a boltba ahol vette de ez meg egy kisebb lakas es sokkal jobban elojonn 2 napja allandoan tuszkolok tiszta alergia lettem .
:cry:

Mindenkinek kivanok sikerekben boldogsagban gazdag uj evet !
BUEK CSAJOK !
swidi05

Kedves Drága Barátnőim!!!

Ime, itt vagyok, vagyunk, ideje volt, hogy jelentkezzek!

Hallom, és olvasom is a jó híreket, és a rosszakat is!

No de jön az új ÉV, új reményekkel!

Mindenkinek kívánok NAGYON BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT!Sok sikert, gyermekáldást, élvezetes babavárást, jó egészséget, és persze gazdagságot, hogy sikeresebbek legyünk!!

Fogadalmam: jövök, írok, olvaslak benneteket! :lol: :lol: :lol:

Kitartás a mai estére, egyetek, igyatok, amennyi belefér :P :P

Sok puszi a picikéknek, a gyönyörű csajoknak, a vagány fiúknak, anyukáknak, apukáknak, sok boldogságot mindenkinek!!

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Sziasztok Drágáim,

Nofi: bocs csak ma kerültem gépközelbe, de jöhetsz szeretettel várunk :D Nem tudom mit is mondhatnék a Sadával történtekhez, de szeretném ha küldenél e-mail-t. Kitartás! Új év új kezdet, és semmi sincs ok nélkül. Puszka

Daniella: nagyon édes a "nagylány".

Etna: remélem már jobban vagytok, veletek mindig történik valami anyám! Hihetetlenek vagytok! Vigyázz magatokra! Köszi a jókívánságot! Mi kettesben voltunk Szenteste, aztán mentünk tovább a többi napon. Szilveszterkor házibuli volt nálunk, egész jól sikerült búcsúztatni az Óévet!

Vasi: te meg aztán pláne vigyázz magatokra! Nem illik ilyen betegségeket összeszedni!

Suzi: csodaszép vagy! Kicsit irigyellek ám! :D :oops:

Mindenkinek BÚÉK!

Kép
Kép
arte

Sziasztok!

Mindenki túlélte az éjszakát?!
A házibuli nagyon jól sikerült ahol voltunk, még mindig ég a gyomrom a sok piától.Fél 6 kor még fent voltunk, 9re meg már mentünk a kicsiért.:)
Sajnos úgy néz ki megfáztunk, elég jól folyik az orrunk, remélem semmi komolyabb nem lesz.

Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Boldog Új Évet Lányok....

Swidikém, édes vagy... köszönöm, hogy megkíméltél a 16 órás repülőzéstől... .-D
Remélem, a faallergiád nem ölt túl komoly méreteket, nem lehet könnyű neked....

Etnám, remélem Boti mihamarabb meggyógyul, jobbulást a drágának.

Arte, édes, még belefér... :-) De hogy azért érezd.. a következő találkozón KÖTELEZŐ ott lenned... :-D

Csajok, most búcsú, majd jövök... fáradt vok... puszikálok mindenkit

nofertiri

Boldog Új Évet Lányok....

Swidikém, édes vagy... köszönöm, hogy megkíméltél a 16 órás repülőzéstől... .-D
Remélem, a faallergiád nem ölt túl komoly méreteket, nem lehet könnyű neked....

Etnám, remélem Boti mihamarabb meggyógyul, jobbulást a drágának.

Arte, édes, még belefér... :-) De hogy azért érezd.. a következő találkozón KÖTELEZŐ ott lenned... :-D

Csajok, most búcsú, majd jövök... fáradt vok... puszikálok mindenkit

nofertiri

Nagyon Boldog Új Évet Kívánok!!!

Nofi, nagyon hatásos volt a fenyegetésed. :lol: Tök jó volt olvasni végre.... Kívánom neked hogy ez az elmúlt 6 év könnyen felejtődjön és csodaszép következő 100 évet.
Grácus valszeg akkorát bulizott szilveszterkor hogy még nem józanodott ki.... :lol: :lol:
Etna drágaságom, annyira sajnálom hogy mindig sajnálnom kell titeket. De nem vagytok egy egyszerű család, úgy néz ki. Jobbulást kívánok nektek tiszta szívből.
Daniella, annyira szép Alexa. Mindig nagyon szép volt, de ahogy nő egyre szebb. Nagyon látszik mennyire tetszenek neki az ajándékok. Nem csodálom hiszen ennél szebb ajándékot egy csajszinak mint fésülködős asztal és konyha..... nem tudom... szerintem nem igazán lehetne jobbat kitalálni.
Laar, majd dobj képet a szilveszteri sminkedről is, most már kíváncsivá tettél. :wink: Nagyon örülök hogy jól sikerült a buli de gondolom nem lehetett könnyű 9-től fent lenni Mírácskával. Jobbulást kívánok nektek is, nagyon remélem nincs semmi komoly bajotok.
Timi, fogadalmat tessék betartani. Most nem is tudok mást írni mert nem írtál magatokról semmit. :?
Arte, biztos nagyon jó volt a buli nálatok. Ki tudtad már magad pihenni? Nálunk is volt sokszor buli és utána a konfettit még következő szilveszterkor is találtunk. :lol: Csak egy babyt kívánok a pocakodba az új évben, szerintem ennyi jó kívánság elég is lesz nektek.
Suzi, további kellemes babavárást kívánok neked. Én majdnem jól vagyok, de mindjárt le is írom mi történt velem.
Swidi, nagyon örülök hogy jó hírekkel jössz majd. Már nagyon várom. És gratula az első közös játszóterezéshez, további nagyon sok közös ehhez hasonló időtöltést kívánok.

Velem annyi történt hogy tegnapelőtt eléggé görcsölgetett a hasam és hiába pihentem, hiába vettem be magneB6-ot nem szűnt. Fekve is ugyanúgy görcsölgetett. Aztán délután észrevettem hogy a tisztasági betét (amit azért használok mert utrogestános vagyok) nem fehér hanem enyhén rózsaszín. Tegnap már halvány barna volt és valami sötét csíkok is tisztultak belőlem. Hát, csajok, megijedtem de nagyon. Semmihez nem nyúltam, csak ültem és feküdtem és mindent odahozattam. Tegnap is miután hazajöttünk lefeküdtem. És már nem görcsölök. Nagyon remélem elmúlik mert holnap délutánig megőrülök. A húgom azt mondta hogy igyak sok-sok folyadékot és pihenjek. Na, ebbe nem lesz hiány. Szorítsatok csajok. Köszönöm.
Egyébként minden nagyon fasza. Szilvesztert rokonokkal töltöttük és nagyon jó volt, csak nagyon furcsa végig nézni ahogyan mások mulatnak. Én voltam mindig a buli lelke, hát most csak ott ültem és néztem őket, de jó volt.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

csajok buék!

csak gyorsban, boti jobban van, de még nem az igazi. istenit szilveszter kerekedett, nagyon jól éreztem magam, csak sajna én voltam a sofőr. boti betegsége miatt készenlétben kellett lennem, mert ha befullad anyám nem tud mit csinálni vele.

vasi csörgök, nekem is volt ilyen, utrotól is lehet!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Luca, majdnem megfeledkeztem rólad, de bizonyára még álmos voltam. Aludtam rá egyet és eszembe jutottál. :wink: Köszönjük a képeslapokat. Nagyon aranyos vagy. Nektek is nagyon boldog új évet kívánok. Remélem jól vagytok, néha írj ha van egy kis időd. De megértünk hogy nagyon kevés időd van. Puszillak.
Etna, nagyon szeretlek. Rád mindig lehet számítani. Köszönöm. :)

Csajok, nem tudom láttátok-e már, de érdemes megnézni. Ez a faszi nagyon állat. :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=Wwfh9icS ... r_embedded

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Csajok!
Sajnos megint panaszkodni jövök... ma kiderült: bukjuk a GYES-t, mivel az új törvény rám is vonatkozik és nyolc órában nem lehet GYES mellett dolgozni... ez "potom" 178.000 ft... még van egy esélyem, beszélek a főnökkel, hogy papíron hat órás leszek, majd meglátjuk mit mond. Nagyszülő nem igényelheti, ha csak nem Ő is max. négy órás... anyu kilőve, anyósom nyugdíjas, még Ő szóba jöhetne, hiszen igényelheti a nyugdíjas nagyszülő is, viszont egy másik kikötés: ha nyugdíjas nagyszülő igényli, a gyerek nem mehet állami bölcsibe... na fa****a.... úgyhogy ezt elbuktuk. Pedig mennyi tervünk volt az egy éves GYES-sel.. mindegy, így jártunk, tesó egyenlőre szóba sem jöhet továbbra se...
A másik amin kiakadtam: a családi adókedvezmény ugye januártól egy gyerek után is jár, nettó 10.000 ft, ha van ennyi adóm. Na ez sem jöhet szóba nálam, mert Start Plusz kártyával vagyok, így havi 500 ft adóm van, igen jól írtam: 500 ft!!!! oké, férjem igényli, de milyen szemétség már ez is, hogy megint az jár jól, aki amúgy is sokat keres. Mert pl. azért két gyerek után már 20.000 jár, és ehhez min. 200-250.000-res bruttó bér kell. Hol adnak manapság ennyit? Mikor mindenhol minimálon vannak az emberek szinte... jajj, úgy ki tudok ezen is akadni, pedig nem kéne, de ez van, rohadtul idegesít. Verhetik a mellüket, hogy "Igen, visszahoztuk a három éves GYES-t" de mit érek vele?

Örülök viszont, hogy mindenki jól van (Botikámat leszámítva, de remélem már Ő is a régi eleven kiscsávó) Olvaslak ám benneteket, de írni nincs se erőm, se időm. Ma apa itthon volt, és holnap is itthon lesz, így nyugi van kicsit, megcsinált mindent egész nap (összerakodás, meg ilyenek...) főzni meg a tököm fog, majd ennyi zabálás után, ami volt a két ünnepben...

Vasikám vigyázz Magatokra nagyon, én szorítok értetek, biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz!

Etnám!
Botika szuper ügyes csávó ivás terén, örülök, hogy ennyire bejött neki a pohár :) Majd küldhetnél dumát, annyira kíváncsi vagyok hogyan beszél a drága. Nálatok is kezdődik a GYES-es időszak... hogyan lesz? Maradsz otthon 25.000-rel, tesó lesz, vagy mész melózni? Mesélj!!! Puszi Nektek is!

Niki!
Veletek mi van? Régen írtál, mesélj TE is! Találtál melót, mi újság Amival?

Nofikám!
Neked is már ezer éve készülök írni, várom a fejleményeket mindenképpen, csak sajna válaszolni nem tudok egyszerre! Képeket is várok, meg mindent :D Puszi

Csajok most megyek, vacsorázok, mert ma még alig ettem, tiszta gyomor idegem volt egész nap... Puszi mindenkinek és vigyázzatok Magatokra meg a Törpékre!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Lucám, örülök hogy jöttél, de annak nem hogy ennyire kiborultál. Sajnos mindig van valami amin idegeskedhetünk. Ez a GYES dolog engem is kiakasztott, szerintem mindenkit nem csak az érintetteket. Próbálj megnyugodni, persze könnyen beszélek, de ha nem tudsz rajta változtatni akkor sajnos bele kell törődni.
Etnám, remélem Boti máris jobban érzi magát a sóbarlang után. Sajnálom hogy folyton visszaesik.

Tegnap voltunk dokinál. Vérzés erősödött, doki is nyugtalankodott de az uh-on szépen látszott a 10mm-es petezsák és a benne lévő embrió. Még egy kis pulzálást is láttunk. Szívhang még nincs de a jövő héten már lesz és hogy megnyugodjak mehetünk megint. Leállította a Clexan-t mert az is okozhatja a vérzést és kaptam új szurit, de azt farba kapom és annyira sűrű hogy vastag tűvel kapom és borogatni is kell hogy be ne gyulladjon. Az utrogestan-ból fene tudja mennyi szívódik fel, ezért kaptam ezt is mellé. Most már minden rendben lesz csak pihennem kell. A minden napi sétám meg lesz míg elmegyek a szurit beadatni, ez kell is nekünk. A többi időt pihenéssel töltöm.
Mindenkit puszilok. Vigyázzatok magatokra és a picurokra, ne hogy elkapjatok valami nyavalyát.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Megint én.... :lol:

Laar!!!

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok...

Előszöris, Laar, szívem, kívánok Nagyon Boldog Születésnapot Neked... Puszillak... :-)

Kép

Vasikám, örülök, hogy szépn fejlődik a kicsikéd... pihenj sokat... :-)

Etnám, remélem, Boti jobban van már... Hogy vagytok?

Lucám, sajnálom, hogy ennyire kitol veletek a törvény. Szemétség...

Arte, drága, küldtem neked mailt, remélem jó lesz. :-)

Niki, szívem, nagyon eltűntél... Látom, mennem kell hozzátok, hogy lássam Amit... :-)

Petrám, te is el vagy veszve, hozzátok is megyek... :-D

Daniellám, édes, hogy vagy? Mikor lehet rólad ismét hallani?

Megyek, folytatom a főzőcskézést... puszilok mindenkit pocin kívül és belül is: Nofi

nofertiri

vasi!

nem is mondtad, hogy erősödött a vérzés, én még ott tartok,hogy már elmúlt. lombikosoknál elég gyakori a vérezgetés, mivel két babát raknak vissza, sajnos az egyiknek valahogy el kell távozni, ha nem az elején adta fel és nem akar megszületni mondjuk. remélem abbamarad a vérzés, erről withc tudna mesélni, ha olvasna minket, mert neki nem kis vérzéssel ment e la második baba, hanem igen sokkal.

boti állapota sokat javult a sóbarlang óta, csak már a gatyónk ráment erre a bronhitisre. most alkalmankét 1500 a sóbarlang és 10 alkalmat mindenképp javasolnak. gyerek élvezi, rudi bácsi egy csúcs. az gyerekcsősznek született. övé a sóbarlang és bábszínházasat játszik a bent lévő gyerekeknek, hogy ne unják magukat halálra 45 percig. botikámból dől a nyál, takony és minden finomság odabent. gyerekek, óránként van csoport és egy csopiban 8 gyerek van+ a kísérők és még külön felnőtt csoport is megy párhuzamosan és teltház van!!van itt lé és sajnos sok beteg gyerek. ettől a levegőtől nem is csodálom .pesten olyan szmog van, hogy nem értem miért nincs szmogriadó. a szemközti házat nem látom rendesen!!! nálunk van egy buszvégállomás a közelben és képzeljétek minden busznak mennie kell a motorjának, mert különben nem tudják újra indítani őket, mert - 3 fok van. nem beszarás? 4 busznak jár éjjel-nappal a motorja.

lucám!
ez az ország balkán lett!!! a fidesz most hoz döntéseket, mert annyi csaló van ebben az országban, hogy csak na. na nem te meg én, hanem a kisebbség körében. mikor voltam az államkincstárban az összes rézbőrű jött igényelni a gyest munka mellett .az asszony be volt jelentve valami családtag cégéhez a sok kedvezmény után, ami járt nekik szinte nem kellett utána fizetni semmi járulékot. és az ember ment gyesre. akinek nem volt bejelentett melóhelye. közben persze a családi pótlékból és egyéb segélyekből éltek, semmi lét nem adtak az álamnak, hanem csak igényeltek. annyira üres a kassza, hogy most mindenhonnan megvonnak. ez sajnos rajtunk csattan, mert ők biztos megtalálják a kiskapukat. mi meg szívunk. én szerencsére nem kell,hogy visszamenjek dolgozni, mert tettünk félre annyit, hogy meg tudjuk oldani. na nem habzsi-dőzsivel, de ugyanolyan életformával, mint előtte. kistesó ügy még nincs lefutva, most épp szeretnénk mind a ketten, csak az kevés, mivel annak anyagi háttere is kell ,hogy legyen. ha azt nézem,hogy közel 20ezerbe van most egy sima bronhitis botinál, akkor 40 lenne kettőnél? azt, hogy fizetnénk ki? a mi háziorvosunk tuti kapcsolatban van a gyógyszer cégekkel, mert baszott drága gyógyszereket kapunk állandóan.

laar!
boldog születésnapot, köszi a smink tippet, megcsináltam a csillogósat, volt hozzá alapanyagom. mellesleg szemtelenül fiatal vagy, szégyen :D

na én is kiírtam magam, megyek ebédelni, remélem boti nem köhögi fel magát. ég nála a sólámpa+megy a kamillás párologtatás. király ez az év eleje, azon idegeskedni,hogy nehogy visszaessen. szánkózni kéne inkább, nem itt párologtatni.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

nofikám!
új vonalzó? tinis! :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Laar: Nagyon boldog szülinapot kívánok neked! Hogy ünnepeltek?

Etna: Örülök, hogy jobban van Boti!!!

Nofikám: Aranyos vagy, köszi kérdésedet, jobban vagyok, hányinger múlóban. 11+2 vagyok ma, most a 12 hetes uh miatt aggódom, jövő szerdán lesz. Remélem, minden rendben a picúrkával! Te jól vagy? Ha van még magánéleti részlet, újabb fejlemény nálad, írj ám mailt nekem!

Vasikám: Pihizz sokat és vigyázz magadra nagyon!!! Minden rendben lesz a kismanóddal, ne aggódj!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
daniellla

Etna: Nagyon köszi a Janicsák Veca dalokat!!!! Imádom a hangját, szerintem neki kellett volna megnyernie az X-faktort! A "Most múlik" c. számtól mindig borsózik a bőröm!!!!

Luca: Kitartást, fel a fejjel!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok Drágáim!

Tegnap voltunk nődokinál. A hüvelyem ph-ja borzalmas - és megöli a spermákat - a tamponhasználat végett. Most azt tesszük rendbe, aztán két hét múlva kontroll. Amúgy minden rendben nálam. AzUramnak a visszereit a herezacskón sos meg kell műteni aztán utána minden esély megvan arra h minél előbb áldott állapotba kerüljek!

Szóval most legalább jó kezekbe vagyunk és jó úton haladunk a babásodás felé, még ha a fél órás vizsgálat, konzultáció 20ezer volt.

Puszka

Kép
Kép
arte

Sziasztok Csajszik!

Köszönöm mindenkinek a köszöntést kedvesek vagytok!

Etnám, szívem, örülök, hogy jobban van Boti, hányszor is írtam neked h vidd sóbarlangba,minden alkalommal mikor betegek lettetek mondtam, sosem hallgattál rám, tom borzasztó drága, de hasznos...

Örülök, h tetszett a smink, én nem onnan választottam, nem nagyon volt hozzá anyagom, a műszempilla feltétele meg kész rémálom volt, de azért sikerült.

Zsuzsám:képet nem csináltam a sminkről, szempilláról, de ha vki megörökítette a bulin akkor majd küldök.

Annyira már nem is vok fiatal, rég voltam már 19, mindig azt mondja a párom:)

Daniella!
Nem semmi ahogy rohan az idő, én még nem tisztáztam magammal, h akarok e még gyerkőcöt, apa szeretne, én még alszom rá párat.
Ma nem nagyon ünneplünk, mert későn értem haza, de étterembe hívott a párom, meg cukiba...így karácsony után, nem árt még pár kg plussz, gondolja.Holnap megyünk majd úgy beszéltük meg:)

pusszantok mindenkit, most megyünk vacsizni

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Eloszor is BUEk mindenkinek!
|Huu, de nagyon lemaradtam! Minidg rosszul idozitek, mikor naponta jottem senki nem irt szinte, most meg..de orulok!

Vasikam, nemis tudtam gratulallni, ohhh ne haragudj millio meleg oleles es gratula a kis manohoz. Isten aldjon es tartson meg benneteket egeszsegben! Nagyon orulok nektek!

Suzy, nekedis nagyon orulok. Biztosan ezek eleted legboldogabb napjai. remelem vigyazol magadra es sokat pihensz. Sok puszi!

Etnam, lemaradtam valamiol baba ugyben? remelem Botikam mar jol van. Csok a kis hercegnek!

Nofikam, nem tudom hogy mondjam, tudod a mail cimem, ha ugy erzed hogy tudsz vagy szeretnel irni nekem en szivesen varom.

Daniella nagyon edes Lexi a szaloncukros kepen az a kedvencem, olyan torekeny es megis nagylany marr.

Petram, rendbejottetek mar? Mi is holnap kezdjuk a bolcsit, remelem tovabbra is elkerulnek a nyavalyak, bar ez a hasmenese dolog nallunk is mindig kering.

Arte, orulok, hogy megtalalltak a gubancot, es drukkolok, hogy hamar orvosoljatok.

Laar, irigylesre melto hogy buliztatok. Miracska is? O is bulizott?

Nallunk minden rendben hala Istennek. MAtekamnak kiott az elso ket foga mar vagy 3hete. Eleg rosszul viselte szegenyem. MOstmar 1hete kulonszobaban alszik. Neha meg fel kel ejszaka, de ugyes mar. Nagyon edesek Eszterkemmel ugy szeretik egymast ennel nagyobb orom tenyleg nem kell.
Suli tart meg majusig. Jol megy, es nagyon szeretem. Mar lassan mindent megtanultam. Szoval johettek hozzam:)

Most megyek mert nagyon faradt vagyok. Igyekszem jonni. Bocsi ha kihagytam valakit. Sok puszi!

Kép
Kép
a.angyal88

sziszrok csajok!

Laar boldog szulinapot!

csak gyorsan jovok , tiszta ideg vagyok csajok!
A ferejm oda van targyalni a fonokevel , ez egy hosszu historia de a lenyeg hogy atvagot minket es kecsegtetett minden joval az urambol rabszolgalt csinalt 3 evre hogy majd a muhelyt megvehetjuk stb.
Na mindegy most torolte a szerzodest, hogy felejtsuk e a szerzodest es most ujra irjuk es mostantol szamitjuk , nem mentuk vele ugyvedhez annno sem kozjegyzohoz igy meg tudta csinalni ,
siman,
szoval talatunk egy masik muhely floridaban ,es most dol el hogy mi lesz most mondja meg neki hogy el akar jonni tole stb, nem kivancsi az uj szerzodesre.
ami irrealis.

Masik Alex lazas volt este 38.3
remelem nem kell ejszaka az ugyeltre menni adtam enki lazcsillapitot,de nem itta meg mindet lassan egy oraja mar alszik mindjar bemegyek hozza es lecsekkolom
szoval lanyok szortisatok hogy koltozhessunk Floridaba .!!!
nagyon szeretnek megszabadulni ETTOL AZ EMBERTOL , mert az osszes bort lenyuzza rolunk.
swidi05

Hello Csajok!

Először is Vasikám és Daniella, nagyon boldog vagyok, hogy kismamák vagytok, szívből gratulálok, és nagyon jó egészséget kívánok a várandósság alatt!!

Aztán Arte, nektek hajrá, minden esély meglesz rá:)Bizakodó vagyok veletek kapcsolatban!

Nofikám!Sajnálom, hogy Sadával véget ért a kapcsolatotok, biztosan megvolt rá az okotok! Most akkor jöhet az apajelölt :D :D

Etna: Botika remélem megmaradt elvennek, és a sóbarlangban sem bír magával :lol: :lol: biztos van, vagy lesz sztorid!!

Suzy: nagyon szép kismama vagy!

Angyal: hogy telik az idő...már Máté is fél éves, és jönnek a fogai!Örömmel olvasom, milyen jól kijönnek egymással, nagyon ügyes vagy, hogy ilyen testvéri szeretet van közöttük!

Lucám! Én is készülök vissza dolgozni, ha Vilcsi betölti a 2. évet, adom bölcsibe, én úgy számolgattam, hogy kb. augusztusban kezdem a munkát. Ez a GYes dolog meg aztán engem is mélyen érint! Most mi is azon agyalunk, hogy én visszamegyek 8 órába, apa meg papíron 6 órás lesz, és ő igényli a gyest!De így meg lehet nem éri meg, nem tudom, annyira tanácstalanok vagyunk, nem lehet okoskodni, mivel nem vagyunk milliomosok :x Tamás már ugye rég bölcsis? Hogyan viseli? Sikerült hamar beilleszkedni? Majd tudnál tanácsot adni, hogy mire figyeljek?Kis trükkök, vagy amit másképp csinálnál?Szívesen venném!

Nálunk az a helyzet, hogy túl vagyunk a férjemmel egy nagyon mély ponton, de olyan szintre jutottunk, hogy el is költözött tőlünk!
Mostanra megbeszéltük a dolgainkat, és újraépítjük a kapcsolatunkat!Lányok, 7 éve vagyunk együtt, és tessék, majdnem szakadtunk, pedig mindig legyintettem erre a 7 éves periódusra, és bizony bennünket is utolért!Bár nem a 7 éven volt a hangsúly természetesen, ez csak olyan mellékes...
Vilcsikém egyre nagyobb, egyre több szót mondogat!Igazi eszes kiscsaj!Nagyon sokat játszunk, segít takarítani, főzni, pakolgatni!Főleg szét :lol: :lol:
Most sajnos begombásodott a nunikája, voltunk orvosnál, kenegetem neki kevert kenőccsel, remélem hamar helyrehozza!

Még egy dolog van, ami mostanában, mint a gyes téma, frusztrál, ez pedig ez a rohadt nyugdíj kérdés!!!Ha nem túl nagy kérés, és van véleményetek, megosztanátok, ki hogyan gondolkozik, mert én elvesztem, azt gondolom, mindkét megoldás, ha maradsz, ha az államiba kerülsz, mindkettő hoz negatívumot!

Ennyi voltam, puszi mindenkinek!

Laar! Azért tessék a csokiból eszegetni, egy keveset mindig

:roll:

tokotimi

Timi!
Szívesen átküldöm Neked a bölcsis naplónkat, abban minden benne van. Igazából semmit nem csinálnék másképp, hiszen Tamás imádja a bölcsit és csak az első két hét volt nagyon húzós. Nekem mondták a gondozók, hogy nyugodtan maradjak vele ott vele, nem kell siettetni. Aztán egy hét után rájöttem, bármennyire is fáj otthagynom (először csak fél órára), muszáj lesz, nehogy azt gondolja abból áll a bölcsi, hogy Ő játszik, anya meg mindig ott van. Két napig sírt nagyon, utána semmi baj nem volt vele. De minden benne van a naplóban... átküldöm, ha gondolod. Pedig emlékszel mennyire anyás volt, a talin sem mozdult el mellőlünk, nem játszott a gyerekekkel... most más, sokkal bátrabb, és nagyon örülök neki, hogy bölcsis lett, bár rettentően féltem tőle.
Az ötlet jónak tűnik, hogy a férjed igényli a gyest, és papíron hat órás lesz. Nálam is megoldódott, ugyanígy... én veszem igénybe, főnököm első szóra belement, rendes... még a béremet sem csökkenti hat órásra, csak lejelentik, hogy innentől nem nyolc, hanem hat órás vagyok.
Elcsodálkoztam nagyon a sztorin, hogy elköltözött tőletek a férjed. Remélem most már minden rendben, én drukkolok Nektek, olyan aranyos család vagytok :) Amúgy hol dolgoztál? MIt csináltál? Viszont a családi adókedvezménynél kell a jó bruttó bér, mert különben cseszhetjük... ezért is veszi igénybe nálunk apa, mivel nekem a béka segge alatt a van a bruttóm + START kártyás vagyok, úgyhogy adóm szinte 0! EGy gyereknél min. brutto 110.000 kell, hogy megkapja valaki a 10.000-ret.. ezt is jól kitalálták, megint a jól keresők élvezhetik, mint eddig mindent. Na lépek csajok, mert ezer a dolgom, mindjárt megsül a rakott krumplim, apa is hazaér, ma tök ügyes voltam: 3/4 5-kor értünk haza Tamással, főztem, eltakarítottam a reggeli romokat, mostam egy adagot, most még teregetek és jöhet apa :) Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Daniellam, hogy van pocaklakod, elis felejtettem kerdezni, ne haragudj kerlek, olyan szetszort vagyok. SOk puszi neki is:)

Timi, sajnallom az osszezordulest, de a lenyeg, hogy rendbe jottek a dolgok. A kis hercegno nem erezte furcsanak a helyzetet? Mi is most 9en lesz 7eve, hogy egyutt vagyunk, es enis sokat gondolok erre a magikus 7-re, pedig lehet, hogy butasag, de a ferjem minden baratnojevel 7ev utan szakitottak :lol: szoval furcsa. Igaz nallunk egyenlore mindne rendben kopogjam le....Szoval jobb ha csak a jora gondolunk, nehogy bevonzuk a rosszat. A bolcsi jo lesz meglasd. EN nem voltam olyan ugyes mint Luca, nem vezettem naplot, akkoriban Mate nagyon lefoglalt, de Eszternek az elso nap volt huzos, hogy nem aludt, aztan minden ment siman. Elso heten ott voltam olyan 5-10percet vele, es aztan eljottem. Mindig mondtak, hogy vagy rogton elis felejtett, vagy max nehany percet volt szomoru. Ha jo a kornyezet, marpedig miert ne lenne az, akkor jol fogja erezni magat. Csak mondogassd neki elore, hogy ott milyen jo lesz, es ne ereztesdd vele, hogy jajj szegenyke bolcsibe megy es nem leszunk egyut....persze neked lesz a legroszabb en az elso napot vegig sirtam itthon ugy hianyzott, de mostmar orulok, hogy jar, es ois jol erzi magat:) Bocs hogy ennyit irtam. puszi nektek!

Lucam, hogy Tamas? Teso nem jon meg? vannak bolcsibe baratok mar akiket emleget? Nallunk mindig van 1-2gyerek a toppon:) Sajnallom ezt a gyes ugyet. ELeg durva. Egy csomot kell ahoz keresned, hogy kiszurjak a szemed 10.000-el? Azert megneznem hogy ok hogy latnanak el egy gyereket belole. Nallunk ezek szerint akkor jobb a helyzet, ha megvolt a ledolgozott 1eved, akkor mindnekepp megkapod a 600lejt, ami olyan 40ezer forint korul van. De meg ettol sem mesz a falnak, tekintve hogy szamlat is kell meg fizetni meg ilyenek...de ez van...ok dontenek, mi meg elviseljuk.

Mostmar megyek a konyhaba fo a fogyokuras kajam. remelem lesz eredmenye. Tavaszig szeretnek 10kilotol megszabadulni. De ha ez olyan egyszeru volna. Valamit kene mozogni, d emost a suli melett nemtom hogy oldom meg. majd proballok itthon ugribugrizni, ha a takaritas es a gyerekek nem volna eleg:P

ELeg mar belolem. Bocsi hogy ennyit fecsegtem.,.sok puszi mindenkinek! Aldott napot!

Kép
Kép
a.angyal88

Sziasztok!

Angyalkám, rettenetesen örültem amikor láttam hogy végre jöttél közénk. Milyen nagyok már a gyermekeid. Nem fecsegtél sokat egyáltalán. Örültem hogy olvashattam rólatok. Tök jó hogy élvezed a sulit és haladsz. A gyerekek jól vannak, ez a lényeg. A férjed csak szeressen is hiszen csodaszép család vagytok. Köszönjük szépen a jó kívánságokat. Nagyon jól esett. Én is ölellek.
Timi drága. Végre itt vagy köztünk. Sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerültetek a férjeddel. De nem ez a lényeg, hanem az hogy átbeszéltétek és megegyeztetek. Tiszteljétek egymást és ne számoljátok az éveket. Azok semmit sem jelentenek. A tisztelet és a szeretet számít csak.
Luca, tök jó hogy Tamás ennyire szereti a bölcsit. És nagyon ügyes vagy. Dolgozol, mosol, főzöl, takarítasz és még a gyermekért is elmégy a bölcsibe.... Le a kalappal csajszi. Néha van energia, néha meg nincs. Használd ki ha van, de ha nincs pihenj ne hogy kimerülj.
Swidi, remélem Alex már jobban van és semmi komolyabb baja nem lett. Én szorítok nektek hogy sikerüljön a tervetek. Ezerrel azon leszek hogy imádkozzam értetek ha ez nektek jó.
Laar, remélem jól éreztétek magatokat a vacsorán. Engem sosem lepett még meg Vasi ilyen meghívással és azzal nyugtatgatom magam ilyenkor hogy nekem nincs is szükségem erre, de azért nem bánnám. :wink: De tényleg sokat kapok tőle és ez sokkal fontosabb.
Arte, még ilyet. Hallottam már elsavasodásról, de hogy a tampon okozná.... Húúúú. A lényeg hogy kiderült. Nagyon szorítok nektek hogy minél hamarabb összejöjjön az a baby. Elég sokára jöttek rá, nem? Ez az első vizsgálatnál ki kellett volna hogy derüljön. Meddig tart ezt megnézni? Na, csak felbosszantom magam hogy ezért is az embernek fizetnie kell.
Daniella, pihenek sokat. Most úgy meg ijedtem ettől a vérezgetéstől hogy mese nincs, semmit sem csinálok csak dirigálok. Te meg ne aggódj a vizsgálat miatt, biztos minden rendben van. Ha lesz uh képed ugye felteszed nekünk? Már áll le a vérezgetés. Nagyon jó ez a szuri. Ma kaptam a harmadikat és már van hatása.
Etnám, hogy van a kiscsávó? Remélem jobban van már. Ma én is vettem aqua maris orrsprayt mert állandóan eldugul az orrom. Gondolom amiért annyira száraz a levegő. De a bőröm is nagyon száraz, nem győzöm kenni. Pedig annyit iszok, hogy még éjjel is két óránként járok wc-re.
Nofi, a BOLDOGSÁG legyen veled!!! Megérdemled. Nekem is nagyon tetszik az új vonalzód.
Petra, tök jók a képek amiket a facebook-ra tettél fel. Nagyon aranyosak ezek a gyerekek és mennyit nőttek.

Mindenkit ölelek, puszilok és vigyázzatok a manócskákra.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

ma csak azért írok, mert önző mód a segítségetek kellene.

vki vhonnan tud nekem szerezni mini mikroszkópot? csak mert én 12500 t kapnék és kicsit sokallom érte ezt asz összeget, de ha nem lesz olcsóbb akkor megveszem, csak hátha....

köszike!

vasi. de ki kellett volna már derülnie de nem csináltak ilyen vizsgálatot, így hiába is próbálkoztunk....

Kép
Kép
arte

Sziasztok!

Vasikam draga, te vigyazz nagyon magatokra es pihizz sokat. Mar enis nagyon varom, hogy jovohet egyen es menj dokihoz:) Lesz dibi dobi szivecske!

Arte, en sajnos nem tudok ilyet.

Swidi, sajnallom, ami tortent. Sajnos ez egy ilyen vilag...mindenki kihasznall mindenkit. Kevesen maradtunk rendesek. remelem megoldodik es ugy lesz ahogy szeretnetek. Drukkolok!

Lanyok nem tudom mondtam e mar, de a legjobb baratnom elment Angliaba, es annyira hianyzott, nagyon rossz volt nelkule. Es mostmar nehany perc es itthon van. Alig varom, hogy lassam, igaz valoszinu mar holnap lesz belole, megis annyira fel vagyok dobva.

Puszi mindenkinek, jo ejt!

Kép
Kép
a.angyal88

Sziasztok Lányok!

Arte! Nekem valahol van, ha megtalálom, küldöm. Az ovulációsra gondolsz ugye, amit nyalogatni kell, nekem az volt, és bejött.

Suzi! Gyönyörű szép kismama vagy :) És mekkora melleid lettek :shock: Apa biztos örül neked :)

Daniella! Tündéri Lexike :)

Bocsi lányok, de megint mennem kell.
Puszika mindenkinek

kiru84

Sziasztok!

Angyal!
Láttam az iwiwes képeket, hogy Eszti kapott egy házikót, ugyan ilyet szeretnék én is a kicsinek,a szomszédunkban a lányzónak van, és imádja, és nagyon strapabíró cucc,megmondanád hol vettétek és mennyi volt, köszike

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

arte!

a gyógyszertárban lehet kapni 2700 ft körül van azt hiszem. b57 vagy valami ilyesmi a neve. de kiru küldi. szerintem nyálból jobb, kell majd egy kis idő, mire megtanulod, mert néha érdekes dolgokat mutat. nekem soha nem volt páfrányos pl, a barátnőmnek mindig.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Laar, en Debrecenben vettem a Regio jatekboltban. Nekunk az van kozel. De azt hiszem lehet neten is rendelni, ha nincs a kozeletekben ilyen. Es ha jol emlekszem olyan 14.000ft volt. Eszter is nagyon szereti oda van erte, minden nap eloveszi pakolgatja, kell vele jatszani, de persze csak o rajhatja ki, ha hozzanyulok egy butorhoz es elrendezem akkor o mindig elveszi es elmagyarazza, hogy annak nem ott a helye. Szoval szerintem ez a legszuperebb ajandek egy kislanynak. Remelem tudtam segiteni. Szulinapra akarod majd? Vagy csak ugy? Biztos ois orulne neki, foleg ha tetszik neki a szomszed kislanye. MI is ugy vettuk ezt, hogy a keresztlanyunknak volt, es nalla nagyon szeretett ezzel jatszani:)

Kép
Kép
a.angyal88

Sziasztok Lányok...

Etnám, remélem Botinak használt a sóbarlang, és már sokkal jobban van.

Swidikém, kívánom, hogy teljesüljön a vágyatok, és el tudjatok szakadni a piócától... Alex remélem, már nem lázas, és gyógyulófélben van.

Vasikám, hogy érzed magad? Megvan a napi séta? Vérzés elmúlt? Doki mondott valami érdemlegeset?

Timikém, olvastam, mi volt veletek, egy pillanatra megállt az ütő is bennem. De örülök, hogy tisztáztátok a helyzetet, és ismét helyreállt a béke a családban.

Arte, PG/53 az ovulációs mikroszkóp neve... nekem jót mutatott mindig. És ahogy mondta Etna, kb. 2500-3000 Ft körül lehet kapni a gyógyszertárban. Remélem, te is hamarosan jó hírekkel fogsz jönni közénk. :-) Én nagyon drukkolok nektek.

Lucám, adj nekem is egy kis energiát, én ünnepek óta olyan vagyok, mint akit megcsípett a cecelégy. :-) Ügyesen csinálod Tamással, le a kalappal előtted. :-)

Csajok, egy gyors közvéleménykutatás: benne lennétek egy újabb találkozóban?

Most megyek, teregetni, emg főzök valami kis apróságot... :-)

Puszikálok mindenkit, kicsiket, nagyokat egyaránt... Nofi :-)

nofertiri

Nofi mi természetesen benne vagyunk, de szerintem mindenképpen nyáron, mert az elsőt nem fogjuk elfelejteni a "mínuszokról"... a tavalyi hely is tökéletes szerintem, persze a többség dönt :) Puszi

Kép

Kép
luca81

Sziasztok csajok!

Alex benyalt valami virust voltam vele dokinal meg a kruppja is elojott, hurra!
adtak szteroidot hogy ha gondolom adjam neki, hat en nem adtam neki mert csak a kruppra adtak, azt meg a valto levegovel elmulasztom .
a szeme es a fulen is van valami virus kb 2 het es tul van rajta azt mondta a doki.
lazasnak mar nem lazas de a szemen latszik hogy beteg
olyan kis taskas es sotetebb , ez van.
A rosszabb hogy nem mar el is kaptam tole 3 napja kinlodok ,faja torkom, taknyolok , stb..
miert mindig en kapom el :(

az Uram beszelt a fonokevel nem volt sertodes hall istennek ugyohgy a papirok elindultak persze meg kozel sem biztos hogy lesz belole valami.
megyek csajok ledolok egy kicsit mert dogrovason vagyok , Alexot is letettem aludni de csak kiabal ohgy anya es jatszik pedig ilyenkor mar aludni szokott.
ez az en formam mikor ram ferne egy kis pihi akkor mindig van valami.
pusszancs mindenkinek ,
swidi05

Újra bekukk,
a dokink azt mondta h az a pg/53 nem jó.Az tényleg csak annyiba kerül, de ez Maybe Baby mini mikroszkóp és nagyon drága. Kiru neked ez van? Nekem van pg/53, de szart se ér, ez utóbbi meg rohadt drága, de ha más nem lesz úgyis megvesszük, mert a gyerekért mindent, csak sajna vannak azért határok. Legkésőbb 18-án el kell kezdnem használni.

Nofi felőlem rendben :)

Timi megállt a szívem egy pillanatra, de jó h tudtátok rendezni a kapcsolatotokat, hisz ez ebben a rohanó világban ritka....

Vasi ti jól vagytok remélem!!!

Puszka

Kép
Kép
arte

Sziasztok!

Lucám: köszönöm soraidat, kérném szépen a bölcsis naplód, nagyon kíváncsi lettem rá!-timea81@tvn.hu.

Angyalom!jó volt olvasni a soraidat, és valóban hasznos, ha a gyereket pozitívan vezetjük be a bölcsibe!Ezzel biztosan megkönnyítjük a dolgainkat!Vilcsi nagyon odáig van a gyerekekért, ennek tudatában remélem jól fogja majd érezni magát köztük!

Arte!Nincs olyan ismerősöd, aki egészségpénztári tag, és segítene ezzel valamivel olcsóbban hozzájutni a készülékhez? Csak 1 ötlet...Vagy esetleg hírdetést feladni, hogy keresel olcsóbban ilyet?!

Swidi!Úgy érzem, egy kis pihenés rádférne, hogy kicsit kúráld magad, nyugodt körülmények között :D Vagy egy forró fürdő, kellemes zenével, pakolással az arcodon :D

Vasika! Hogy vagy? Remélem sokat pihengetsz, és a párod némileg kiszolgál :P Sokat gondolok rád, hogy minden rendben menjen!!!!

Most be kell fejeznem, mert az összes állat, játék már itt van az ölemben, a nyakamig, Vilcsi ismét kisajátít magának! Muszáj játszanom vele!

Nagyon szép hétvégét, puszika!

tokotimi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?