Új privát üzeneted érkezett!

Lányok én is mindenkinek kívánok Békés Boldog Karácsonyt!
Érezzétek jól egymást apival, és arra gondoljatok, hogy jövőre már eggyel többen leszünk a fa alatt!!! Kép

Kép
kissedi
 
 


Babicsek,
igen, tudják a családban a babát, mikor dobogott a kis szíve, akkor elmondtuk. Majd hétfőn megyek 12. heti UH-ra, már csak 4 nap!!!

Képzeljétek, tegnap Levi úgy belázasodott, hogy elájult, én hülye meg azt hittem, hogy csak elaludt. Anyós hétfőn megmosta a felszúrt fülét, és most újra begyulladt. 39,6-nál egyszerűen játék közben eldőlt a szőnyegen. Én meg betakargattam, beborogattam, semmire nem reagált, aztán 10 perc múlva felkelt. Én meg tényleg azt hittem, hogy csak aludt.

Én is kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek, és boldog babás új évet!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 

 
 

Lányok a hugom terhes. Ma reggel pozit tesztelt. Nekem persze nem akarták elmondani. Ha nem kérdezek rá, nem tudom mikor mondja el. Kicsit szar, hogy hülyének néznek, meg én lettem volna megint az utolsó aki megtudja. Egyik szemem sír, a másik örül.
Apim persze sokkal tragikusabban fogja fel.... szegénykém. Én már túlvagyok rajta. azt hiszem. :roll:

Kép
kissedi
 
 


Leszállt egy angyalka azt súgta nékem
Gondolj most azokra kik szeretnek téged.
Eszembe jutottál te és a családod
Ezúton kívánok Boldog Karácsonyt!

Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok mindenkinek!

Mné
mné
 
 


Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok amiért eltűntem.
Áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves topiklakónak és családjának!

Kriszti és Molli baba

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok


Békés boldog karácsonyt kívánok nektek!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Nagyon boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánok!

Kép

Kép

rodina74
 
 


Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok Nektek!
Kép

Kép
babicsek
 
 


Rodi!

Nagyon kis Tündérke Kittike! Csodaszép ajándékot kaptatok!

Kissedi: Gondolom nem akartak a hírrel felkavarni téged. De ez így még rosszabban sült el, hogy nem mondták el. Nyugi, nemsokára követed őt, csak kitartás! Ha nem adjuk fel, előbb utóbb győzni fogunk! És előttünk áll az újabb lehetőségek sora!
Anyukádék egyébként tudtak már róla? Vagy nekik is csak most mondták el?

Én meg kérdeztem a férjemet, hogy a gyereknapot, amit 2011-re kapunk, az kié legyen. Mert eddig mindig átruháztam apusra, mivel neki kevesebb szabija van. Mondom neki, hogy legyen már most az enyém, mert lesz osztálykirándulás is Marcusnak és akkor kitudnám venni, hogy elmenjek vele. Erre ő, minek az nekem, úgyis terhes leszek addigra. :D Tök optimista. :D

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

Karácsony elmúlt, teljes rohangálás volt az egész. Ma még anyósomnál eszünk, holnap férjem unokatesójáéknál, aztán remélem vége az őrületnek. Nagyon gazdag, szép Jézuskánk volt.
Már csak 1 valami hiányzik.....

Kissedi!
Gondolkodtam, mit írjak, de nem tudok értelmeset. Illetve egyik szavammal ütném agyon a másikat. Először is ölelés, engem még az unokatesók terhességének hírei is kiborítottak, nem a tesóé. Másrészt meg ha belegondolsz, nincs semmi értelme a bennünk keletkező rossz érzésnek. Nekünk ettől semmivel nem lesz rosszabb. Igaz, jobb se. A harmadik, hogy bár én is mindig kiborultam attól, hogy miért néznek hülyének, de gondolom nekik sem könnyű. Szóval ölellek, majd túlleszel/tek ezen is, tudod, minket meddő nőket vaslapáttal sem lehet agyon verni, mi törtetünk tovább. És ez így van jól.

Rodi!
Kislányod álomszép. Biztosan nagyon boldog karácsonyotok volt.

Eclipse!
Én már nagyon vártalak. Meg még annál is jobban. Nem akarsz Molliról egy képet mutatni? Hogy vagytok? Milyen szülésed volt? Hogyan telnek azóta a napjaitok? Mesélj, ha van egy csepp időd!!! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Linám!
Jesszusom! Levi elájult? Ez nem játék! Biztos megijedtetek. Azóta jobban van?

Aagassi!
Pü-t nem küldi el. Én nem tudom, mi van. Hogy telt a karácsonyotok? Minden okés? Hogy tetszett a karácsonyi partink?
Én pettyet elkapartam. Nem ittam sokat, de az is elég volt. Ki kellett adnom a feszkót. Azóta a bőröm tiszta tropa. Egy adta kiütés. Úgy tűnik, mégsem a Met volt a ludas, de hogy mi, azt nem tudom. Az alkohol viszont egyre gyanúsabb.

Mimi!
Nálatok mi a helyzet? Most hogyan tovább?

Beze!
Biztos fárasztó, de szép karácsonyotok volt. Mesélj!

KépKépKép
bikfy
 
 


Babikám!
Az jó, hogy legalább a férjed hiszi a csodát. Arra vigyázz, hogy ez így is maradjon! Én sajna sikeresen átragasztottam apimra az állandó parámat.

Moncsi!
Kérhetünk képet a fiúkról? Hogy sikerült a karitok?

KépKépKép
bikfy
 
 


Viusom!
Örülök, hogy taliztunk az éjféli misén. Annyira jól áll neked ez a haj, minimum 10 évet fiatalodtál vele. Nagyon szép voltál. Remélem Dari is gyógyulgat. Apid megszokta az éjszakai masinát?

Mné!
Nagyon szép a versike, amit írtál, utólagos engedelmeddel tovább is küldtem valakinek. :wink:

Kikikém!
Ne légy annyira szomorú! Ki tudja, mit hoz még nekünk a jövő év? Látod, nekünk spontán is van esélyünk, mégsem vagyunk sikeresebbek, mint ti. Lehet, te nyáron babás leszel, én meg még mindig egy helyben dekkolok. Pedig elvileg nagyobb az esélyem. Nem lehet itt esélyeket latolgatni. Ezt az egyet már megtanultam az évek alatt. A legreménytelenebbek babásodnak, akik meg esélyesek lennének, azok nehezebben. Mindenkinek eljön az ideje. Mármint aki nem adja fel.

Timejkám!
Ugye nem mondasz le a babáról? Férjeddel nem lehet ezt a dolgot megbeszélni? Na nem mintha megátalkodott hangnemben kérdezném, mert sajna sokáig az én uram is így állt hozzá.

Bumi, Katus!
Drukkjaim szállnak felétek. Néha jelentkezzetek!

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy nagyon szépet írtál. Már azóta úgyahogy megvigasztalódtam. Nekem azzal még tényleg nem lesz jobb, ha felhúzom magam, vagy valakit is okolok.
Babikám örülök, hogy így gondolkodik a férjed. Hajrá!!!
Anyu reggel tudta meg, hogy terhes a hugom, nekem meg este mondta el...
Rodi Kitti nagyon szép kis csöppség!


Milyen volt a karácsonyotok??? Nekem nemsok pozitívum volt.. Apukám mérleget kapott, és jól mért engem, úgyhogy ez jó volt. Nagyim nagyon örült a függönynek, és apival nagyon szerelmesek vagyunk. asszem ennyi. De majd lesz jobb is. Jövőre sokkal-sokkal szebb lesz, mert már hárman leszünk a fa alatt!!!!

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok

Bikfy én is örülök hogy láttalak!!!

Dari hála istennek nem lázas már tegnap óta

Api már kezd hozzá szokni már nem sebes az orra pedig hcsontig csebes volt neki.De alakul.

hoztam pár képet ha nem baj
Kép fiatalság Kép CSalád Kép Kép Kép bamba Kép Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Én ma voltam 12. heti UH-n, minden ok, kisbaba 54 mm, van 2,2 mm-es orrcsontja, és 1,4-es tarkóredője, szóval tökéletes. Képet nem tudtam kérni, igaz alapból nem is adnak, de én jóban vagyok az UH-s nénivel. Mondta, hogy sajnos már papírjuk sincs.

Bikfy,
képzeld, nem ijedtem meg Levi ájulásától, mert nem is fogtam fel. Azt hittem elaludt. Mikor meséltem a férjemnek, ő mondta, hogy szerinte elájult, nem elaludt. Aztán jobban belegondoltam, hogy lehet, inkább az volt, mert egyik pillanatban még játszott, a másikban már feküdt, nem reagált semmire, és kb. 5-10 perc múlva felkelt. Ha elalszik este 8-kor, csak nem kel fel 5 perc múlva???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Lina örülök, hogy minden rendben vagytok. Pocakod látszik már?
Vius szép család vagytok. Dari mekkora már? Úgy nőnek mint a gomba. :lol:

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!
Bár nem írtam mostanában, azért visszajöttem megköszönni a kezdeti sok segítséget.
6 sikertelen inszemináció 10 év hormonkezelés és 5 év próbálkozás után az első lombik sikerült.
HCG: 182. Jövő héten megyünk vissza UH-ra.
Volt egy enyhe hiperstimu, folyadék került a hasüregbe, így már 3 hete pihenésre vagyok ítélve. És még néhány hétig biztosan ez vár rám...

hofeherke
 
 


Sziasztok!

Szerencsésen túléltük a Karácsonyt; s volt minden, amit szerettünk volna, illetve nem volt, amit nem szerettünk volna (pl. végeláthatatlan vendégjárást és nagy zabálásokat megúsztuk). Szóval nincs okunk panaszra. Gyerekek nagyon élvezték, de el is fáradtak a sok nyüzsgésben, újdonságban; hatalmasakat alszanak délután és éjjel is :)
Kaptak bobót:
Kép és nagyon frankó szánkót. Ezeknek örülnek a leginkább. Persze a karácsonyfától is el vannak ájulva.

Bikfy! A sulis banzájról kb. negyed10-kor leléptem, Anyum vigyázott Rájuk és másnap korán ment dolgozni. Mondjuk nem is volt nagy pörgés, Tesómékkal ültem egy asztalnál, nagyjából azokkal beszélgettem, akikkel amúgy is szoktam. Egy egész kupica páleszt ittam, nekem az is bőven elég volt :)

Rodina! Kittitek csodaszép karácsonyi manócska!

Linácska! Boldog babvárást Nektek! És kívánom, h ne sokáig árválkodj itt! :D Levi beájulása így utólag elég ijesztően hangzik, de nem lett baj, ez a lényeg!

Vius! Frankók a karácsonyi fotók, Darinka tényleg sokat változott az utóbbi időben!

Hofeherke! Gratula Nektek, ahogy olvasom, már túlvagytok Ti si sok mindenen. Vigyázz Magatokra!

No szóval akkor újév...az legyen olyan, h ez a topik roskadozzon a zebrás, pocakos, babás fotóktól, beszámolóktól!

Lányom olyan kancsal, h ihaj...voltunk dokinál, most pupillatágítunk, csüt-ön megyünk ismét. Majd kiderül, h csak tapasz, vagy szemüveg is kell. Csórikám nemigen lát így, folyton cipelteti magát :) Fiam kicsattan az egészségtől, ráér a "rosszaságon" agyalni mindig :)

Most megyek, mert Lányom dalol (Fiam meg gondolom, inkább aludna tovább).

Puszi Mindenkinek!
Vendég
 


Mara

Nagyon örülök, hogy végre sikerült. Vigyázz magadra.

Kiki, Bikfy mindenki4

Én komolyan mondom néha azt hiszem magamról, hogy nem vagyok normális ez miatt a hol ilyen, hol olyen állapottól. Tegnap megint kijött rjtam, és marha mérges voltam páromra (a mensis hormonok is biztos közrejátszottak). Tegnap este nem volt itthon, hívtam éjfélkor, hogy mior jön majd haza és elkezdtett nekem újévról meg hülyeségekről csacsogni. Beszélni nem tudtm vele, mert felhőzott, írtam neki sms-t, újév újélet ha nem gondolja át normálisan a dolgokat, erre közli hog szeretne kistesót. Erre várom ma, hogy odajön hozzám megbeszélni, de nem. Holnap fogok vele utoljára beszélni erről a dologról. És majd jövök a hírekkel. Most megint teljesen beteg vagyo attól, hogy megint megjött.
Na mindegy nem panaszkodom, nekem már van egy ördögöm. Tényleg olyan régen raktam képet a Bencéről, olyan nagy már.

timejka
 
 


Hófehérke ! Gratula! Akkor most már nagyon vigyázz magatokra!
TImejka nyugi, férfi! Szorítok, hogy nyugodtan áttudjátok beszélni a dolgokat, és remélem olyan döntést hoztok ami mindkettőtöknek jó lesz. ( babásodás!!!)
Agassi örülök, hogy úgy telt a karácsonyotok ahogy szerettétek volna. Jujj, de régen szánkóztam... :roll:
Hugom ma ment dokihoz, fél 6-ra.
Most szingli vagyok, mert api dolgozik, így kínlódok, és óránként havat seprek, mert eszméletlen hogy esik.
Egyébkén nagyon felvagyok fázva, ma kértem gyógyszert a patikában. Adott egyet a csaj, remélem használ.
Most ezt hallgatom, szerintem gyönyörű
http://www.youtube.com/watch?v=7QJaC7bE1AE

Kép
kissedi
 
 


Na végre letöltöttem a szülinapi meg a karácsonyi képeket.
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Hófehérke,
gratulálok, vigyázz nagyon magatokra!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Elnézéseteket kérem, hogy mostanában nem jövök. Kicsit mozgalmas volt az elmúlt két hetem, bár gondolom, nektek sem volt ez másképp.

Igyekszem jövőre többet jönni!

Addig is:
Kívánok nektek Nagyon Boldog Új Évet!

Üdv:
Mné
Kép
mné
 
 


Mné
Nagyon aranyos ez a kép!

Mindenki eltűnik.

Mindenkinek Boldog és pozitív tesztekbe gazdag Új évet kívánok!

timejka
 
 


Sziasztok

Mindenkinek babásodástól teli boldog új esztendőt kívánok!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Kívánok Nektek sikerekben, örömökben, egészségben gazdag Boldog Új Esztendőt! Kívánom, hogy mindannyiunk álma váljon valóra a következő évben!

Reméljük aki még nem kapta meg a legszebb ajándékot az jövőre megfogja kapni. És "minden bánatunk eltűnik nyomtalan...." :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=5yGcttGPMiI

Kép

Kép
babicsek
 
 


És még annyit, hogy örülök hogy ilyen jó kis csapat jött itt össze. Remélem jövőre senki sem hagyja el ezt a helyet és aki ritkán jön, az is gyakrabban fog benézni ide! Küldök egy nagy ölelést mindenkinek! :D

Kép
babicsek
 
 


Kívánok mindenkinek a jövő évre minden jót. Kívánom, hogy álmaink valóra váljanak!Kívánom, hogy mindenkinek legyen egy ilyene: Kép

Kép
kissedi
 
 


Én is kívánok mindenkinek boldog új évet, és várom a kismamatársakat Hófehérkével együtt :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Kívánok Magunknak Nagyon Boldog BABAESŐBEN GAZDAG Új Évet! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Csodás, vágyakat teljesítő boldog új évet kívánok!
Aki még nem babás, most bulizza ki magát, mert jövő ilyenkor már csak lábujjhegyen mer közlekedni a saját otthonában is :)
Puszi Mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok,

mindenkinek Boldog Új Évet Kívánunk! :lol: :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Mindenkinek nagyon boldog és kisbabákban gazdag új évet kívánok!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Békés, boldog, babásodós új esztendőt és jó egészséget kívánok mindenkinek!

Bikfynek:
Röviden: a világ legkönnyebb szülése volt!!!
Az eredmény képekben:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!
Mindenkinek kívánok én is nagyon vidám, boldog új esztendőt!

Eclipse!
Imádlak. Ez aztán a hozzáállás. Még nem is hallottam ilyent senkitől, hogy a szülése könnyű volt. :lol: Nagyon örülök a boldogságotoknak. Megérdemeltétek. Nem csodálom, ha apuka szerelmes a kislányába, mert ez a gyerek fantasztikusan gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Megérte a küzdelem. Ölellek. :wink: És köszönöm a képet.

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok! Jó reggelt!

Hogy vagytok az év első napján?

Eclipse: Gyönyörű babátok van! Gratulálok! :D

Velünk semmi különös, hármasban szilvesztereztünk. Úgyhogy éjfél után már szunyáltunk is. De jó volt ez így. Már nem vágyunk nagy bulikba, mint régen. Szépen csendeskén elbúcsúztattuk az évet. :)

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok,

Eclipse,

tényleg gyönyörű a kislányotok, a könnyű szüléshez pedig gratulálok, szerencsés vagy.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


B.Ú.É.K!!!
Mi házibuliban voltunk. 6 felnőtt és 3 gyerek volt. Egy 3, egy 2 és fél éves, és egy 3 hónapos. Imádnivalóak!! Elég jól telt az éjszaka, sőt a gyerekek jobban bírták, mint mi. :lol:
Eclipse csatlakoznék az előttem szólókhoz! Gyönyörű gyereket hoztatok össze :wink:

Kép
kissedi
 
 


És úgy döntöttünk, hogy idén itthon lesz buli, mi tartunk házibulit, a mostani csapatnak. Ja és azért lesz nálunk, mert picibabánk lesz, és majd szoptatok! :wink:

Kép
kissedi
 
 


Na kis csatlakozik még hozzánk? :lol:

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Babákban Gazdag Új Évet kívánok mindenkinek!

Megpróbálok a héten visszaolvasni, és felvenni a fonalat.

Csak egy szó Kissedihez: Én csatlakoznék!

Képzeljétek el milyen furcsaságot álmodtam tegnap. Azt álmodtam, hogy Január 1-én megszültem a lányomat délután fél 2-kor. Hirtelen jött, hogy menni kell szülni, majd mikor ott voltunk a kórházban, egyik orvos sem akart velem foglalkozni. Így hát megszültem magam a gyereket. utána fogtam magam, és hazamentem a férjemmel, a gyereket pedig otthagytam a kórházban, és csak délután mentünk vissza érte. Itt felébredtem. Még soha nem álmodtam ilyesmit. Nektek volt már ilyen? Kicsit megrázott a dolog. Vajon mit jelent ez?
mné
 
 


Mné ok. Akkor hajrá!
Nekem még ilyen álmom nem volt. Arról már álmodtam,hogy terhes vagyok, vagy fogtam a kezemben a gyerekem. Remélem az álmunk valóra válik. (hogy lesz baba)

Kép
kissedi
 
 


Képzeljétek ma volt a hugom uh-n és nincs embrió. CSak az üres petezsák. HOlnap meg is műtik. A főorvos azt mondta, hogy erre nem tudják a választ, hogy akkor miért lett pozi a teszt, és terhes tünetei voltak. :cry: Sajnálom szegényt. És már másodszor kell mennie ilyen műtétre.

Kép
kissedi
 
 


Jól el beszélgetek itt magammal.. :roll: :lol:

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok Lányok!

Jaj, de eltűnt itt mindenki!

Babi: Mi újság van veletek? Párod volt dokinál?

Bikfy: De jó, hogy Te is jöttél. Nagyon hiányzol ám! Hogy haladsz a vizsgákkal? Még hány év van hátra a suliból? Nekem ez volt az első Karácsonyom, amikor nem kellett vizsgára tanulnom. Annyira szuper volt, hogy nem kellett állandóan rohanni. Remélem, hogy hamarosan Te is megtapasztalod ezt. :-)

Timejka: Sikerült beszélned a férjeddel? Mire jutottatok? Csak én maradtam le Bence képéről, vagy elmaradt a feltöltése? Esetleg lehet kérni, hogy tegyél fel képet. :)

Monic: Ti hogy vagytok? Tőled is kaphatunk képet a fiúkról?

Eclipse: Csodaszép Molli baba! Gratulálok hozzá!

Kiki: merre jársz? Hiányzol Te is! Beszéltél azóta a dokival? Mikorra kaptatok időpontot? Vagy most pihi van?

További szép napot kívánok mindenkinek!

Mné
mné
 
 


Sziasztok!

mné: Köszi az érdeklődést! Már beszéltem a Kaálival jövőhéten kedden megyek, akkor leszek a 22. napon. Kiváncsi vagyok mi lesz majd. És nálatok mi a menetrend?

Lányok reméljük hogy valóra válik mihamarabb az álmotok. :D

Timejka: engem is érdekel hogy mire jutottatok a pároddal! Remélem egyetértésre jutottatok!

Tényleg nem nagy a forgalom itt mostanában....

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok

Bocs hogy én is eltüntem de sűrű volt az ünnepi program
Darinka megint beteg köhög folyik az orra meg kötöhártya gyulladása volt de meg van az ok mert kibújt a 13.foga is és jön a többi is.
Mi holnap megyünk Pécsre apival majd Pestre.Dari is jön velünk mert a nagynéni ott lakik Pesten és szeretne neki cipőt venni.
Rakok egy képet .


Kissedi sajnálom a tesodat.
Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: