Tigris, sajnállak!
Ha ott laknék a közelben, nagyon szívesen segítenék,
de sajnos, nem így van.
Én sem tudok erről semmit, reméljük, kiáll a fájdalom belőle és mielőbb hazamehet! A pozitív energiát tudom küldeni, mást nem.
Ügyes vagy te, sokat kibírtál, ezt is ki fogod! Meg tudod oldani, ebben biztos vagyok! Egy virtuális ölelést küldök most Neked!
Lányok, úgy látom, tényleg felejthetők a kínok.
Örülök neki, hogy így látjátok!
Bixi, annál nehezebbet, lelkileg fájóbbat nem tudok elképzelni, mint amin te átmentél, és így jobban is fájt Neked, mint másnak-ebben a helyzetben főleg!
Ismerős körben is van egy nő, akinek lombikkal ikrei lettek-5,5 hónaposan világra kellett hoznia őket-nem éltek.
2 év után újra lombik-ikrek-koraszülés-a kisfiú pár naposan elment, a kislány él! És hála Istennek, virul is.
Nagyon aranyos, szépen utolérte a kortársait, kis zsömlés pofija van-vagyis már rég láttam róla képet, de nem látszik rajt, hogy koraszülött.
Azok a szülők is mindenen átmentek, de most boldogok.
A boldogság mindenhova odatalál, csak ki kell várnunk!
Kívánom Neked, hogy mielőbb a karodban tarthasd végre a babádat!
Lányok, nem tudjátok, van valami vírus? Beles?
Már vagy egy hete szurkál a fejem, szédülök, a beleim sem százasak, fájogatnak.
Egy új szert próbálgatok, a Mannaraxot, nem tudom, autoimmun betegséggel mennyire ésszerű immunerősítőt szedni.......
Azóta mintha rosszabb lenne ez a fejfájás, miegyéb.
Bio ősgabona, semmi vegyszer nincs benne, egy kolléganőm ajánlotta, neki ettől sikerült híznia. De ilyen áron........
Hallottatok már róla?
Azt hiszem, cickafarkot fogok inni cickafarkkal. Az szokott segíteni, hogy elmúljanak az ilyen nyavaják, bár, a fejem így még sosem fájt-különös-vibráló, kicsit, mintha feszítené valami belülről.
Koponya MR után rosszabb lett....annyira bezsongtam attól?
Mondjuk, halálfélelmem volt, az igaz, rettegtem a bezártságtól, már üvölteni tudtam volna és szétkapni a berendezést.
Eddig csak sejtettem, de már biztos, hogy klausztrofóbiám van.
Vigyázzatok magatokra!
Tigris, férjnek gyógyulást, Neked kitartást!
Szép napot!