A tesóm abba a topocba levelezi, mert ő abba a kórházba fog szülni. És annak a kórháznak a szülészeti főorvosa veszi a fáratságot és válaszol a nők ügyes bajos kérdéseire! Úgy gondoltam szegény Zsu annyira el van anyátlanodva hátha időban jön oda valami szakszerű válasz erre az egész HCG történetre! Amúgy köszi, hogy rendesnek tituláltál, de igazából szerintem itt mindenki megtesz mindent! Csalódásként élem meg azt amikor nem sikerül valakinek és komolyan akkora boldogság tölt el amikor látom Woodi örömét! Napokig nem találom a helyem ha valakinek nem sikerül legyen az inszemes vagy lombikos! Most csütin is mikor Zsuval történt ez az egész jött haza a párom és kérdezte miért lógatom az orrom mondom neki, hogy ezért és ilyenkor mindig az van a fejembe egy embernek miért kell ennyi szenvedés után mégnagyobb fájdalmat elviselni, mivel érdemeltük ezt ki!
Nekem jövő hét péntken kell mennem vérvételre!
Reno!
Én nem tudom mások hogy vannak ezzel de én nem merek szexet bevállalni! Nekem amúgy is fáj még mindig a hasam pedig már ma egy hete voltam ET-n. A tünetekről van akinek semmi nincs, van akinek a hasa fáj, de jönnek a tapasztalt csajok akik már átestek ezen és elmondják. Nekem az első pár napban fájt a mellem de már alig! A fekvésről is csak azt tudom mondani, nekem az első 5-6 napban csak feküdni volt jó semmi mást álva és ülve azt hittem kiszakad az egész alhasam, de lehet, hogy ez egyedi. A beágyazódásról és a megtapadásról még pár héttel ezelőtt írtak itt a lányok azt, hogy az első nap a traszfert követő nap és onnan a 6. napon tapad meg és a 12. ágyazódik be. Remélem tudtam segíteni!
Milena!
Megmondom az őszintét néha be vagyok már to...va néha meg elfoglalom magam, hogy messze van az még! Én a helyedben vérvételre mennék mégiscsak az tűnik a legbiztosabbnak, hiszen ha azt látja Krizsa doki van baba csak kevés a HCG biztos ad injekciót vagy valami segítséget, de ne gondolj ilyenre nagyon szoritok érted és a te pozitív példádat követem pár nap múlva!
Petyaanya!
Nagyon sok boldog szülinapot!

Engem is érdekelne mi történt a babáddal, valahogy én is lemaradtam erről! Pedig annyira gyönyörű!
Kriszta!
Pihenj nagyon nagyon sokat és vigyázz a két kis törpére akik már szépen haladnak felfelé a végleges helyükre ahol kilenc hónapig letelepednek! Ennek már sikerülnie kell!
Woodi!
Köszönjük szépen a fényképet a babóról! Hát ez valami szuper, komolyan még a szívem is összeszorult, mi lesz ha a sajátomat nézem így ez az érzés leírhatatlan az tuti! Vigyázz magatokra!
Zsebi