Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

beqqcs..

Timi
Gratulálok a járáshoz!

Sun
Ügyes vagy!

Nálunk elkezdődött a felújítás... az ablakcsere megvolt... a többi Karácsony után..

A Tesó tegnap este rúgott kettőt :lol:

Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Koszonom az elismereseket a "gubohoz".

Judit,
bent lesz a keze mint a babanak is.
Azok a piros betus unnepek.... en kicsit mar varom, mert az azt jelentene, hogy Dorka mar kint van :) Apukad szulinapjat biztos nem fogom elfelejteni. Anna szulinapja ket baratnom anyukajanak a szulinapjan van. Oket is mindig felhivom :)

Jucuss,
Nekem is tetszik az Izabella. De Annat nem tudtam meggyozni. A favorit nalam a Milla es a Lea voltak de azokkal mar elo sem hozakodtam amikor annyi nevet elvetettek az ismerosok. A Dorottyabol nem engedek :)

Ripley,
en is mindig tobb adag mezest sutok. Husvetig mindig kb ket-haromszor kell sutnom. Legutobb amit csinaltam a Kotanyi mezesfuszerkeverek hatuljarol ehetetlen lett (megvaltoztattak a receptet). Ugyhogy karacsonyi disznek lepett elo :)

Szepen haladunk elore a pocakos listan. En vagyok a kovetkezo, nem? Mar nagyon varom.

KépKép
sunflow

Sun...... igen, te vagy a következő. Már régebben írtam, hogy legközelebb értetek izgulunk majd! :-)

Kia, húúúúúúúú de megy az idő, nem olyan rég tudtuk meg, hogy babát vársz, most meg már rúg a picurka. Gratulálok és irigyellek, mert az olyan jó érzés.

Nekem az ünnepek kicsit szomorúak, de mostantól nem mert itt van Lillus. Én még holnap délelőtt ki szeretnék menni a temetőbe, anyukám és apukám 49. házassági évfordulója lenne. Úgy látszik régen még volt szenteste házasságkötés.
Sajnos január 01.-én pedig apukám halálának évfordulója (3).
A rokonok szerint apu küldte Lillácskát.

1 éve ilyenkor már Lillussal a pociban készülődtem karácsonyra, csak még nem tudtam :-) Szilveszterkor már gyanús volt, hogy karácsonykor nem jött meg.

Ma megcsinálom a töltött káposztát, holnapra a halas dolgok maradnak. Jajjjjjjjjjjjj, de imádom a rántott halat :-)

Kép
judit70

Ripley...örülök, hogy jól sikerült a mézeskalács!
Nálunk Zsolti is szereti nagyon :)
Vérzés: nekem már jó régóta meg van újra...de szerencsére Zsoltit nem zavarja.

Kia...örülök, hogy Manóci ilyen kis verekedős odabent :)

Sunflow...pár hét és igazi lakója lesz a kis zsáknak :)

Itt ma megint irtózatos köd van...lassan 3. napja, hogy nem sétáltunk egy normálisat. Tegnap csak a boltig szaladtunk el és vissza. Reméltem, hogy ma már többet lehetünk kint, de nem úgy néz ki :(

Timi
Kép
vt72

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Timi, az nem köd, hanem szmog, úgyhogy ha nem muszáj, ne is menjetek ki!

KépKép
b_judyt

Judyt...köszi :)
Most már rájöttem én is (nagyon okos fejemmel). Itt lakunk a Róbert K. krt-i felüljáróhoz közel...erre mennek az emberek M3-asra...így érthető, hogy reggel óta miért van szürke levegő odakint :(
Undormány :(

Timi
Kép
vt72

Timi!
Mi kertvárosi részen lakunk (te tudod, hogy hol) nem messze van az M3-asra vezető út. Én is azt hittem, hogy köd.
Basszus, ez a Judyt ügyi! Köszönjük.
Pedig a tv is erről dumál napok óta.

Kép
judit70

Judyt nem hiába nézi a szép időjós bácsit a tévében :D :D

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Mi nem voltunk kint ,szerencsére :oops:
A párom 10-kor ment dolgozni ,és szólt hogy borzasztó a város!! mondtam neki hogy nem tűnt fel neki 2napja nem megyek ki csak max.fél órára Izával ,azt is csak a Patak-parton tesszük meg. :?
Az időjósok is erről beszélnek!!

Ripley...BIzony bizony a vonalzóómm!!
de Sun..előttem van! :wink:

Judit...Szomorú a történeted. :cry:
A kicsi Angyalkád mindent pótol! Bearanyozza a Karácsonyotokat!!
Szívből kívánok minden jót, és Kellemes Ünnepeket!!

Szecs..Kész vagytok a költözéssel??

Judyt..Gyógyultan várjátok a Jézuskát?? :)

Már nem biztos hogy jövök. :) Pakolok,és reggel korán indulás !!!!
Nagyon várjuk !!!
Iza teljesen fel van pörögve,nem is aludt du-án. :shock:
:lol: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jucuss3 2010.12.23 16:16-kor.

Jucus :-)

Kép

Kép
jucuss3

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!
LEGYEN MINDENKINEK CSODASZÉP ÜNNEPE!!! Kép

Kép

Kép
jucuss3

Mi is kivanunk minden pocakon innen es pocakon tul lakonak Boldog Karacsonyt!

Kép [/img]

KépKép
sunflow

Mi mindenkinek olyan ajándékot kívánunk, amire vágyik!!

Boldog karácsonyt!

Kép

Timi
Kép
vt72

Mi is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk Mindenkinek!

Kép

KépKép
b_judyt

Szent karácsony beköszöntött,
pompázatos ruhát öltött.
Oly szaporán, mint a zápor,
ezer csillag hull a fáról.

Örömkönnyek hullnak egyre,
s pottyannak a kis kezekre.
Fenyőfánkat körbeálljuk,
és egymásnak azt kívánjuk:

E szép este minden fénye
adjon erőt az új évre.
Minden napja legyen ünnep,
melengesse kis szívünket

Áldott, békés, boldog karácsonyt kívánunk!

Kép
judit70

Kép

Békés, meghitt karácsonyi ünnepeket kívánok nektek!

Kép

Kép
ripley

Tényleg vigyázzatok a szmoggal...
Itt szerencsére nem olyan vészes...

Jucus, jó utat!

Sajnos januártól nem lesz netünk... a UPC-nél megrendeltük az új házba, de csak márciusban kötik be (a tél miatt)....Anyókhoz /ide/ is megrendeltük, így majd néha innen írok vagy az öcsém gépéről.. :roll:

"Legyen a karácsonyod békés és boldog,
Kívánom, hogy semmire ne legyen gondod.
Legyen az új év az eddigi legjobb éved,
Kívánom, hogy csak a jó érjen el téged!"

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Ma megvolt az AFP vérvételem...
Jan. közepén meglesz a 18. heti genetikai uh - akkor végre megtudom a nemét :P

Néhány kép:
A fürdő dec. közepén és most
Kép
A konyha - előszoba dec. közepén és most nappaliként
Kép
Karácsony
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Latom csak Kia aktivizalta magat a karacsonyi nagy evesek utan :)

Nalunk nagy a csend. Anyukameknal vagyok es tesomek is elmentek a harom gyerekkel, Annat sem kaptam meg vissza igy egesz nap olvasok vagy jatszom.

Dorka nyugodtabb de ha beindul akkor nincs megallas. Nagyon kemenyedik a hasam es hiaba szedem a magneziumot es pihenek sajnos nem lesz jobb. Neha ugy erzem magam mint egy tulfujt lufi....

Mindenkinek tovabbi jo pihengetest es csaladlatogatast kivanok.

KépKép
sunflow

Kia...nagyon jól halad az építkezés!
Pár hét és Manócinak neve is lesz?

Sun...mivel játszol?
Mikor kapod Annát vissza?
Pihenj sokat!

Mi minden nap máshol voltunk...24-én anyuméknál, 25-én öcsémnél, 26-án anyósékkal dédiéknél.
Jól elfáradtunk...de legalább még ma se kellett főznöm :)

Ma már a szép, kényelmes, kétszemélyes hétköznapunkat éltük. Séta délelőtt, alvás ebéd után, majd séta délután :)
Közben én mosómedvét játszottam...de azért pihentető egy hétfő volt :D

Timi
Kép
vt72

Szia Timi!

Facebookon szoktam garázdálkodni :)
Mint kiderült időközben, Annát holnap már hozza is vissza az apukája. Hiányoztam neki és már nem tudta őt mivel meggyőzni inkább hazahozza. :)
Megint lesz csicsergés az asztalnál :)

Én is azért vagyok inkább anyuéknál, hogy ne kelljen otthon a kajával foglalkoznom.

No megyek keresek valami nézhetőt a tévében.

KépKép
sunflow

A Facebook csábításának én még ellent állok :)
Viszont a barátikörön nagyon jókat szoktam Farmolni :D

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Kia, jók a képek, Levi nagyon bontogat valamit :) Nő már a pocid? Ugyebár 2. gyereknél hamarabb kezd...
A netet a UPC-nél télen nem kötik?? :shock:

Sun, a pici, ha megszületik, egy szobában lesz Annával? Vagy veled lesz? Vagy hogy szokták ezt csinálni?

Timi, babakocsival sétáltok még? Nincs nálatok nagy hó? MI szánkón húzzuk Vivit, gyorsabban haladok, mintha gyalogolnánk.

25-26-án nálunk volt a vendégsereg, annyi krumplit pucoltam, hogy estére nem bírtam kinyújtani a karom.
Képek:
Kép Kép

KépKép
b_judyt

Judyt...nagyon édes Vivi! Látszik, hogy örül a konyhának!

Mi még babakocsival sétálunk, mert a séta nálunk egyben boltba menetel is, így a kocsi alja nagyon jól terhelhető. A nélkül kicsit nehezebb lenne a vásárlás :)
Remélem tavaszig még nem tiltakozik ezen rendszer ellen nagyon az érintett :)

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Én be-be néztem, de nem írt senki, így én sem.
Mi itthon voltunk, de szépen családiasan telt :-)

Kia, nagyon szépen haladtok! Szépek lesztek, de jó érzés. Igaz?
Húúúú, várom már én is a január közepét, hogy meg tudjuk a baba nemét! :-)

Sun, mit játszol? Én a tanyavilágot és szomszédokat keresek a Facebookon.

Timi, irigyellek, hogy nem kellett főznöd! Az nagyon jó dolog, ha az ember vendégségbe mehet! :-)
Hol szoktál farmolni?

Judyt, nagyon édes Vivi a konyhával? Segített neked a krumpli pucolásban is?

Kép
judit70

Sziasztok!

Úgy látszik csak el kellett kezdeni az irogatást :) és máris akadtak követők.

Timi, Judit,
én is farmozni szoktam és most kattantam rá a cityvill-re amit szinték azok csináltak akik a farmosat :) Én nem tudtam ellenállni a Facebooknak mert iwiwen nem vagyok fent és FB-n sok a külföldi ismerős. De aztán rájöttem, hogy a FB kapcsolatgyilkos és már csak játszani megyek fel.

Judit, ha kell szomszéd akkor priviben írd meg hogy vagy fent és bejelöllek barátnak. Engem nehéz megtalálni, mert úgy vagyok beállítva, hogy nem lehet rámkeresni. :)

Judy,
Szép az új konyhátok :)
Az alvás úgy megy majd előreláthatóan, hogy mivel Anna most is velem alszik ez marad (pillanatnyilag nincs ágya mert öcsém elvitte megemelni, hogy emeletes ágyat lehessen idővel csinálni belőle). És a kicsi marad a gyerekszobában, kiságyban. Anyukám jön be segíteni és mivel csak két szobánk van ő fog a babával aludni. Aztán az is lehet, hogy a babát is átvisszük és hármasban leszünk. Amikor már Anna megy oviba és ha őt zavarja az éjszakai kelés-sirás-szopizás akkor majd kitalálunk valamit. Mindenesetre Annát nem szeretném kirángatni a jól megszokott helyéről. Elég lesz neki a tesó :)

Most megyek és beszedem a bérleti díjakat a cityben :)

KépKép
sunflow

Judit...a baratikor.com-on játszom farmot. Igaz, a férjem nevében :D
De játszottam évekig gladiatuson és ikariamon is, de azokat már meguntam és töröltem.

Sun...nem lenne jobb, ha Te aludnál a picivel? Mármint az éjszakázások miatt. És anyukád meg Annával?

Timi
Kép
vt72

Timi,
anyu nem marad sokáig és Annát nem szeretném kirekeszteni... A baba még aludhat egyedül is (nem olyan hatalmas a lakás, hogy ne tudnék felkelni és elzarándokolni éjszaka :)) Egyébként sem tudok fekve szoptatni, úgyhogy az tuti biztos, hogy fel kel keljek és akkor meg már mindegy merre indulok el az 50 nm-en :) De persze majd kialakul és legkésőbb két hónapon belül Ti is megtudjátok a megoldást :)

Ez a baj ezekkel a játékokkal, hogy hamar el lehet unni őket....

KépKép
sunflow

Teszek fel képet az első karácsonyunkról Lillával, illetve Lilla pont szenteste lett 4 hónapos :-)

Kép

Kép

Kép
judit70

Nagyon édesek vagytok!
Lillának tetszett a fenyőfa? Zsoltit még idén se érdekelte sehol :)

Timi
Kép
vt72

Judit, nagyon szépek vagytok!!!

Vivit nagyon is érdekelte idén a fa, még jó, hogy műfenyőt vettünk, mert simogatta, kapcsolgatta az égősort, segített díszíteni.
Ez a kép Vivi remekműve, 1 ágra 10 db gömböt is felakasztott :D

Kép

KépKép
b_judyt

Judyt...nem is látszik, hogy nem igazi.
Valami ilyesmit szeretnék én is majd jövőre.
Jó erős, hogy elbírta Vivi gömbjeit :)

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Sun
Pihenj sokat és még egy hónapig bírja ki a pocak és a lakója!

Timi
Lehet, hogy meglesz a név is januárban... :lol:

Judyt
Az UPC-nél most azért nem kötnek, mert a házunk előző lakójának nem volt semmi bekötve, így ásniuk kell majd...
Tavaszig nem nézünk tv-t és nem internetezünk :lol:

A pocak - nő...
Egy már megígért képet megmutatok... :wink:

Nagyon szép a kis konyhatündér!

Judit
Szépek vagytok!
Nagyon jó érzés... tudni, hogy alakul az új saját kis házikónk... :roll:
Úgy szeretnék már mindent a helyére pakolgatni... :)

Most készül a fürdő.. /csövek, csapok, kád, ...stb/

A Mikulás és a Tesólak
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Judit,
Isten éltesse a kis 4 hónapost :)

Kia,
ez a kép még az előtte fürdőszobában készült, vagy az utánában :) Én már annak is örülnék ha Annának kész lenne az ágya és végre a helyükre kerülnének a bútorok :)

Pihengetek egyébként sokat, de nehezen viselem magam. Tudom már nincs sok, de mivel szabin vagyok azt terheletlenül is nehezen szoktam viselni :) Majd januárban elterelődik a figyelmem. Rögtön az első héten megyek GI-hez is.

Ovis ágyneműt kell keressek Annának az új oviba. Megyek teszveszni.

KépKép
sunflow

Sziasztok!!
Megérkeztünk mi is.

Kia..Köszi hogy aggódtál :) ez az út visszafelé sajnos nagyon hosszúra sikerült.Végig havazott a pályán.A 2ó-ás út 4ó-ra sikerült :cry:
Szerencse mindig felkészülünk az út előtt,bármi jöhet...
Édi a pocid,és Levi is.
Sok ajándékot kapott..és ügyesen bontogat :wink:

Judit ..Nagyon Szépek vagytok Lilla babával!! Gratulálok a Hónap fordulóhoz!

Judyt...Szép az alkotása Vivinek! A konyha nagyon jóóó!!
Mekkora a fenyő? így a közeli képen nem is látszik hogy mű. :shock:

Sun...Pihengetsz?
Mikorra van időpontod? G.I Dr-hoz?
nekem is meg kell lassan látogassam :roll: ,Szept.óta nem is találkoztam vele :oops: ,csak telefonon értekezünk.
Meg van Vc eredményem a héten és én is megyek.A párom szerint lassan a szüléskor fogunk találkozni a dokival :lol:

Timi... A főzés nálam is kimaradt,amit nem is bánok megmondom őszintén. :oops:
A szüleimnél vagyunk,és az ő ajándékuk a vacsora!! :)
Sajnos nagyon gyorsan repül az idő,alig érünk oda és már jöhetünk is vissza :cry:
Ilyenkor nagyon rossz ...a távolság.

Kép

Kép
jucuss3

Jaa a képek!! Kép Ajándék bontás :-) [/img]

Kép

Kép
jucuss3

Timi! Lillácska nagy szemekkel nézte az égőket. Az tetszett neki nagyon.
Képzeld, úgy néz ki, hogy megtanultam kicsinyíteni a képeket! :-)

Judyt, nagyon ügyes volt Vivi! Lehet, hogy én nem is tudtam volna 1 ágra annyi díszt tenni! :-)

Kia, helyes a pocid. Tényleg alakul már! :-)

Jucus, nagyon édi Iza ahogy bontogatja az ajándékokat!

Sun, pihengessél is! Tudom, hogy uncsi, de most fontos a pihi.

Sun-Jucus, lehet, hogy GI-s találkozótok lesz?

Kriszta! Láttam az iwiw-en a képeket, nagyon édesek vagytok.
Ide nem akarsz dobni párat? :)

Kép
judit70

Sziasztok!

Kia, szép a pocid, enyém is hasonló volt Karácsony után :lol: :lol: :lol:

Jucuss, nagyon szép Iza, többször tehetnél képet róla!

Timi, a babaszobán vettem a fenyőt, métere 2600 Ft, és nagyon szép, kézzel készített, nem az a szutyok kínai. Ha jövőre is csinál az illető, akkor szólok. Jövőre már Zsolti is rángathatja a fát :D

Sun, majd újra hozzászoksz a nagy "semmittevéshez" :lol: Én már úgy megszoktam itthon, hogy többé nem is akarok dolgozni menni. Pedig imádtam a munkámat, most már Vivit imádom :D
Sok ismerősöm már alig várta, hogy visszamehessen dolgozni, kiszívta a gyerek otthon, én pedig egész belebetegedtem, hogy be kellett adni a gyereket bölcsibe...

Olyan jó, hogy Vivike már mondatokban is tud beszélni. Vigyázni kell ám, mit mondunk előtte, mert nem felejti el, és később visszamondja.
pl. cipővel mi már nem megyünk a szobákba, mert padlószőnyeg van. Vivire mindig rá kellett szólnom, szépen megtanulta. Vendég volt nálunk, már ment haza, felvette a cipőjét, de még indulás előtt beugrott a WC-re. Vivi pedig rákiabált, hogy cipő! Szerintem az illető elszégyellte magát :lol:

Na elég belőlem, keltem a nagylányt.
Puszi!

KépKép
b_judyt

Boldog, Békés Új Esztendőt kívánok mindenkinek!
(Ha csak ennyire boldog lesz a következő, mint nekünk az idei volt, akkor már nagyon rossz nem lehet :D )

Timi
Kép
vt72

Timi, teljesen egyetértek! Ha csak ennyire lesz boldog..............

Kéményseprő nem vagyok
Malacom sem nincsen
Ez a kedves gondolat
Csupán minden kincsem
Amelyet most küldök neked
Tiszta szívből bőven
Te legyél a legboldogabb
az Új Esztendőben.

BÚÉK mindenkinek, Judit

Kép
judit70

Ki, hol, hogy szilveszterezik? Mi itthon hármasban. Rég volt már ilyen.
Húúúúúúú, huszonéve.

Szecsékkel mi újság vajon?

Kép
judit70

Mi a férjem barátainál fogunk szilveszterezni...Zsolti is jön. Kíváncsi vagyok, hogy viseli majd :)
Nem lesz nagy hangos buli...csak olyan családos, beszélgetős. Talán társasjátékozós, de ezt csak akkor lehet, ha Zsolti már alszik :D

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Jucuss,
pihengetek. Ma már itthon kettesben Annával.
GI-hez 6-án megyek délután hatra. Gabi remélem felírta, mert csak hasraütésre mondta az időpontot, nem volt nála notesz.
Iza nagyon ügyesen bontogat. Anna ma itthon is megkapta az ajándékokat. Most a Playmobilos élményfürdővel játszik amit apától kapott.

Judit,
mi is itthon maradunk. Nem nagyon volt kedvem elmenni sehova és Anna is hamar ki fog dőlni. Sikerült elkapnia az unokatesóktól egy jó kis szemgyulladást, de úgy tűnik már múlik. Csak haza kellett jönnünk.

Judy,
a "semmittevéssel" nem lenne gondom, csak ezt az állapotot kezdem nagyon nehesen viselni. Eddig nem voltam nyűgös, úgy látszik a végére jön ki az egész 9 hónapra való :)

Ma elkezdtem összeírni a kórházi cuccok listáját és amit tudok nélkülözni azt be is pakolom. Egyenlőre csak egy külön fiókba aztán majd bőröndbe is :) Valamire készülök :)

Mindenkinek legyen nagyon szép, boldog és betegségektől mentes a következő év (is)

KépKép
sunflow

MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!
Kép

Kép

Kép
jucuss3

Sziasztok Lányok,

visszaolvasnom reménytelen. A fotókat azért megnéztem, nagyon szépek a G.I. gyerkőcök :-)

Kicsit fárasztóak voltak a napjaim. Lukács ismét beteg lett, 39 fokos láza volt és összefüggő hólyagos kiütések a testén!! Már jobban van (lekopogom), nincs láza és a kiütések is eltűntek. Petra délutánonként nem akar aludni. Tegnap előtt du. 2-től pár perccel éjfél előttig ébren volt. Ez azzal járt,hogy a tejem is lecsökkent annyira,hogy a fagyasztóból kellett felengednem neki. Hozzáteszem,hogy előtte annyi volt, hogy nem győztem fejni és kivárni amíg Petra szopizik, mert már nagyon feszített. :-( ... remélem javulni fog a helyzet. Bálint pedig már alig bír magával itthon, ideje,hogy jövő héten menjen iskolába.

Attól még,hogy nem jelentkeztem, sokat gondoltam rátok!!!

Kicsit irigylem a kimamikat, csodás élmény vár rájuk!!!! (Bár én már nem szülnék :-)), de akkor is egy csoda előtt álltok!!!!!!!

Remélem mindenki jól van! Igyekszem többször jönni és fölvenni a fonalat!!!!

... és B.U.É.K! mindenkinek!!!!!!!

Puszi Kriszta

ui: Timi! dobok majd át képeket, ha nem gond!!! :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Köszi a pocis dícséreteket... végre látszik, hogy nem csak zsír van ott! :lol:

Sun
A fürdő... ez az Anyóséké :lol:
A miénk nem kék lesz... Még csak a csővezeték-csere, mosógép lefolyó, stb kialakítása készült el...
De hétfőn jönnek ismét keresztapámék és folytatják... aztán hétvége felé jön a csempézés...

...hogy rohan az idő... már csak egy bő hónap és.... :D
..de nekem is már csak 5 hónap van :lol:

Jucus
Látom Iza is sok ajándékot kapott! :P

Szilveszter
Itthon voltunk... Anyós a kórházban (keddig marad még), a sógornőm és a lánya elment rokonokhoz, Após nézte a tv-t a szobájában... Mi pedig 23 óra után elaludtunk :lol:

Kriszta
Jobbulást és sok tejcsit!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kriszta! Reméljük, hogy visszaáll a tejcsi mennyiséged. Próbálj pihenni (tudom könnyű mondani), az nagyon jót tesz.

Nekem sajnos karácsony előtt egy pár nappal végleg elfogyott a tejcsi, úgyhogy már csak tápszer van, illetve már esszük a püréket. Néha akkorát nevetek rajta evés közben ahogy kinéz, hogy Ő is elkezd kacagni, na és repül mindenfele a kajcsi.

Valamelyikőtök nem emlékszik, hogy milyen mennyiséget ehetnek 1 evésre a pürékből?
Én nem mertem csak fél (bébiételes) üvegnyit adni, de utána még ette a tápszert is. Kaptunk egy pár üveg bébiételt az unokanővéreméktől, de inkább én kotyvasztok neki.

Most hogy apája is itthon volt és többet lehetett Lillával, még jobban beleszerelmesedett :-)
Sajnos mindjárt kezdődnek a szürke hétköznapok.
Hétfőn megyünk a 4 hónapos csípőszűrésre.

Kép
judit70

Kriszta...örülök, hogy tudtál jönni és örülök, hogy Lukács meggyógyult! Tényleg próbálj pihenni kicsit.
Nekem anno a mák és az alkoholmentes sör bevált mint tejszaporító :)

Judit...én sose néztem, hogy mennyit eszik hozzátápláláskor. Annyit, amennyire szüksége van.
Nekünk is kell majd lassan menni az ortopédiára...egyre többet jár Zsolti stabilan két lábon :D

Kia...tényleg szép a pocid!
Örülök, hogy nyugis volt a szilveszteretek!

Timi
Kép
vt72

Sziasztok! Mindenkinek nagyon boldog, szép új évet kívánok!

Vidéken voltunk a szüleimnél karácsony és újév között.
Győző és Zalán is beteg lett. Győzőnek szilveszer éjfélkor 39,7 volt a láza :( .
Nincs már tejem, így a szopinak vége. Meg is jött a vérzésem, ezzel köszöntöttem az újévet :) .

Kép

Kép
ripley

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?