Nyuszi, apának is hasonló véleménye volt az elemes cuccot illetően, mint Neked, így storno. Anyámék központi porszívót akarnak csináltatni, így az ő Lux-ukra pályázok, az nagyon csendes.
Emmának van haja valóban, de kicsi Mírám olyan kis tar. Bár már neki is javul a helyzet, de olyan, mint a kakadu, állandóan össze-vissza fel áll az a pár szál
Nőni most elkezdett, dúsulni nagyon nem. Levágni télen mégsem akarom, majd tavasszal a szülinapjuk után.
Jaj, annyira nagyok már tényleg! De sokkal jobban élvezem velük az itthon létet. Már nincs állandó rinya, el tudnak lenni maguk is rövid ideig, lehet velük rajzolni, olvasni, kirakózni, most már kiskonyházni, motoroznak, babakocsiban tologatnak... ég és föld a két-három hónappal ezelőtti állapothoz képest. Hihetetlen, milyen gyorsan fejlődnek. A kedvenc beszólásom Emmától: komolyan mondom. És ez totál tisztán, jó helyen használva. Nem tudom, sokszor mondhattam-e vagy csak megtetszett neki és megjegyezte, de mi borultunk a székről a röhögéstől.
Zsófi, köszi a dicséretet Neked is! Férj hozzá a géphez Te is, aztán dobj pár fotót. Mi a konyhával voltunk úgy, mint Gábor a MegaBlocks-szal. Lefekvés után raktuk csak össze. Jó volt ez így, különben semmivel és senkivel nem foglalkoztak volna az ünneplés alatt. A monkey bars meg egy mászóka elvileg kültérre. Bár én gondolkodom, hogy benn felállítsam, ha kikerül a karifa az udvarra. Ja, én lányaim szeretik a megablocksot, nagyon jó ekkora gyerekeknek.
Tigris, köszi, de akkor tárgytalan a dolog! Nektek hogy sikerült az ajándékbontogatás?
Timi, köszi
Nyugi, nekünk is jövő évre csúszott el két rokon megvendégelése is. Ez van, ennyi napba nem fér mindenki bele.
Vanda, asszem már írtam, hogy a Réka nekem is az egyik favoritom volt, de apa vezetékneve nem tette lehetővé
Babusok, néztelek iwiw-en Benneteket, annyira nagyok és annyira szépek ezek a csajok!